Remedy tukoksia putkissa

Remedy tukoksia putkissa, "Pothan", "Mole", "TIRET Turbo" - mikä on parempi?

Jokainen meistä ainakin kerran elämässään, mutta tuollaisessa tilanteessa ongelma, koska tukos putkeen. Kohta on melko epämiellyttävää ja kiireellisiä toimia tarvitaan, jos et todellakaan ole fani likaisia ​​astioita tai kyvyttömyydestä käydä suihkussa. Valtavasti mainontaa televisiolähetysten tehokkuudesta joukko työkaluja lähes välittömästi poiston tukoksia. Katsotaan, niin ovatko ne hyviä todellakin ja mitä ikinä voi poistaa tukos.

Ensimmäinen ja tärkein merkki tukkeuma - .. vähentää veden ulosvirtaustilavuudessa kylpyhuoneen / pesuallas / wc jne Jos mäntä ei toimi, se tarkoittaa, että putki on jumissa ei ilmakupla, ja rasva, ruokajätteen, hiukset, jne Tämä edellyttää kiireellisiä toimia. kuin silloin, kun päälle vettä, voit järjestää todellinen tulva.

Jos sinänsä vähentää vesistöihin korko, mutta on epämiellyttävää hajua viemäriin, se on myös merkki tukkeuma, mutta ei ole vielä vahva. Sen pitäisi ryhtyä toimenpiteisiin välittömästi, jotta ei pahentaa tilannetta käyttämällä folk korjaustoimenpiteitä tai kemiallisia geelit estämiseksi tukoksia.

Merkki, tukkeutumisen on veden ulkonäön loppupään jäteveden, esimerkiksi allas, kun veden viemäriin. Sama vaikutus voidaan osoittamaan, kun vesi valuu pesukone. Tässä tilanteessa myös, voi auttaa korjaamaan tukoksia putkissa. Mutta miten valita? Totta puhuen.

Mikä on perusta mitään keinoa tukoksia putkissa?

Mitkä aineet auttavat poistamaan tukoksen? Pääasiallinen komponentti, joka sisältää mitä tahansa keinoja viemäriputket, sekä Folk reseptejä - happoa tai emästä. Alkali hyvin liuottaa rasvaa ja happo - .. Saippua, hiukset, lanka, jne. Ominaisuuksien perusteella tulee selväksi, että emäs on tavallisesti käytetään elintarvikkeiden, ja happo - kylpy.

Remedy tukoksia putkia myydään eri muodoissa:

 • geeli (se on taloudellisempaa, koska pieni määrä jakaa tasaisesti putken pinnan ja eliminoi kontaminaation ilman että tarvitsee käyttää jopa puoli geelin säiliön);
 • jauhe (se olisi nukahtaa tyhjennysaukko ja kaada tarvittava määrä vettä, on tärkeää, ettei liikaa, ja huuhtele huolellisesti vedellä, jauhe, tai se voi alkaa syödä pinnalla kylpy / pesuallas ja putkia, koska se on enemmän väkevää kuin muut 2 lajit);
 • neste (se kaadetaan putkeen suuri määrä, jalostus- tai tuotantolaitoksista vesi on myös tärkeää huuhtele ongelmien välttämiseksi).

Mainonnan kautta ja kokemus sukupolvien, voimme kutsua tunnetuimpia nimiä helposti "TIRET Turbo", "myyrä" ja "Pothan".

Neste "Mole" - yksi vanhimmista iän toimeentulon. On hyvin poistaa tukoksia, mutta harvat tietävät, että se sopii vain metalliputkia ja muovia voi pilata koska emäksisessä ympäristössä. Toinen puute "mol" siinä, että sillä on kemiallinen haju epämiellyttävä, niin sen jälkeen Gulf putkeen tarkoittaa paremmin poistumaan, ja poistamisesta tukkeutumisen - tuuletetaan.

Tämä tarkoittaa, että voit löytää tahansa tallentaa. Se on hyvin mainostettu, ja hyvästä syystä. Vaikuttavuudesta "TIRET" ei ole huonompi mitään keinoja tukos, ja jopa ylittää ne, niin kuin sopii kaikenlaisiin putkien ja on voimakas haju. "TIRET" johdonmukaisuutta geelin ja on jaettu useaan luokkaan: ehkäisemiseksi tukoksia, poistaa tukkeumat, poistamiseksi monimutkaisia ​​tukoksia. Pakkaus totesi, että se on voimassa 5 minuuttia. Itse asiassa, kesto voi vaihdella riippuen monimutkaisuuden tukos putkessa, koska enemmän kerros kerääntynyt pöly, sitä kauemmin on geelin liuottamiseksi.

Kun kuluttajatutkimukset kysymykseen siitä, mitä tarkoittaa, että ne ovat usein käytetään puhdistukseen vesiputket, suurin osa vastauksista, "luetelmakohta". Arviot siitä Internetissä ja muista lähteistä enimmäkseen myönteisiä. Se poistaa tukos nopeasti ja tehokkaasti, desinfioi ja poistaa epämiellyttäviä hajuja, estää homeen.

"Pothan" - työkalut putkienpuhdistukseen, jonka hinta ylittää hinta kaikki muut (tätä kuvataan jäljempänä). Se valmistetaan jauheena, eri antibakteerinen vaikutus ja nopeasti liuottaa rasvaa ja muita esteitä, joten sitä pidetään paras lääke heitä vastaan. Käytetty "Pothan" voi sekä metalliputkia ja muovia. Sen suurin haitta on voimakas syövyttävä haju. Siksi sitä voidaan käyttää vain ohjeiden mukaisesti ja käytä suojavarusteita (maski ja käsineet).

Jos mennä kauppaan, voit yllättää erilaisia ​​työkaluja putkienpuhdistukseen. Näiden lisäksi, suosittu "Domestos" "Mr. Muscle", "SANFOR" ym. Ne ovat usein samanlaisia ​​koostumukseltaan tai tuotantotapa tarkastelun ja joku haluaa niitä. Mutta paras lääke tukokset putkissa miten haluaa itselleen.

Hinnat avulla tukos vaihtelevat suuresti. Joten, "TIRET Turbo" riippuen geeliä ja tallentaa merkintöjä voi maksaa 200-400 ruplaa. "Mole" on halvempaa - noin 100 ruplaa. 1 tarkoittaa litraa. "Pothan" Työkalu putkienpuhdistukseen, hinta on varsin korkea, maksaisi noin 500 ruplaa. 600 grammaa jauhetta, mutta on havaittu, hyllyt vähemmän kuin sama "TIRET". Jäljellä olevat varat on suunnilleen samaan hintaan, mutta hinta on harvoin yli 500 ruplaa.

Remedy tukoksia putkissa on erittäin myrkyllinen, mitä se voi olla, joten kannattaa ryhtyä varotoimiin ei haittaa heidän terveyttään ja vesikourut. Ensinnäkin, sinun täytyy käyttää käsineitä ja maski. Käsineet voidaan yleisin, kumi myydä missään myymälässä. Maski voi tehdä omia kangas, kunhan se on suojattu haitallisilta höyryt ja hajut. Roiskeet iholle välttämättä pestä saippualla ja vedellä, jos ärsytys näyttää, voit juoda antihistamiinit, mutta arvoinen ihotautilääkäri välttämiseksi mahdollisia kemiallisia palovammoja. Katsekontakti on sama - huuhdeltiin vedellä ja mentävä lääkäriin.

On yhtä tärkeää noudattaa sääntöjä jollakin keinoin. Siten, välineet metalliputket on parempi olla kaadetaan muovi, koska se voi vahingoittaa niitä, ja putki on muutettava, ei puhdista tukos.

Jos sinulla ei ole kykyä nopeasti juosta kauppaan vai et kannattaja kemikaaleja, ja ehkä muista syistä, et halua turvautua käyttäen "myyrä", "Tireta" tai muilla keinoin, yritä mekaanisesti puhtaaseen putkeen tai käyttää suosittua reseptejä.

Kaikkein näennäisen yksinkertainen tapa - käyttö venttiilin. Se on kupin muotoinen kumitiiviste on puinen tai muovista kiinni ja palvelee ilmaus on putki, joka työntää saastuminen putken ja korjaa se. Mutta mäntää ei aina päästä eroon likaa, kuten tukossa ilmaa ei ajaa läpi.

Jos soitat putkimies, hän ei saa kaataa putkeen erityisiä rahastoja, ja joko puhaltaa pasunaan tai purkaa se ja puhdista letku ja koukku, vetämällä lika. Huuhtelua suoritetaan erikoislaitteet kuten pölynimuri. Jos pura ja puhdista putki voi olla oma itsensä (jos olet tietysti sitä mieltä, että se on oikein kerätään) sitten puhdistaa sen itse ei voi olla millään tavalla, koska se voi vahingoittaa putkea, paitsi asunnossa, mutta obschedomovye. Parempi palkka putkimiespalveluihin kuin maksaa korjaukset.

On joitakin folk korjaustoimenpiteitä, jotka eivät ole yhtä vahvoja kuin "Pothan" tai "TIRET" Esimerkiksi mutta voi myös auttaa, jos sinulla on tukossa putket:

 1. Jos tukos on tullut hyytynyttä rasvaa, sinun täytyy sulattaa kuumalla vedellä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti pitäisi avata kuumaa vettä ja anna sen vuotaa 5-10 minuuttia, tärkeintä - varmistaa, että se eteni ja olleet tyytyväisiä tulva. Kaada kiehuva vesi putket eivät ole sen arvoinen, koska se voi vahingoittaa niitä.
 2. Metalliputkia varten voi myös yrittää soveltaa natriumhydroksidiliuoksella (1 rkl. L. 1 litralla kuumaa vettä). Seos kaadettiin muutaman tunnin, ja sitten pestään pois kuumalla vedellä. Tärkeää: käytettäessä ruokasoodaa laittaa käsineet ja varmista, että hän ei saanut pinnalla kiilteen koska se voi syövyttää niitä.
 3. Anti-tukkia, voit käyttää säännöllisesti sooda pariksi etikkaa. Jokainen tietää, että vuorovaikutusta sooda ja etikka, suuri määrä vaahtoa, mikä tarkoittaa, että tapahtuu kemiallinen reaktio. In luumut nukahtaa sooda lasi, kaada päälle lasi etikkaa ja antaa seistä 30-60 minuuttia. Tämän jälkeen pestiin kuumalla vedellä. On tärkeää varmistaa, että vaahto ei päästä pois valua, muuten se voi vahingoittaa pintaa Emaliamme tai upota.

Suositut menetelmiä tulisi käyttää vain, jos heikko tukkeuma tai ehkäisyyn. Vahvat saastuminen tavallinen sooda lähtö on hyvin vaikeaa, ja joissakin tapauksissa voi pahentaa sitä.

Niin, se on vaikea sanoa varmasti, mikä kaikista varoista paremmin. Se kaikki riippuu putken, kuten tukkeutuminen, sekä kuinka paljon olet valmis maksamaan siitä.

Mitä korjata tukoksia putkissa tehokkaimmin?

Kuinka siisti eikä hyvää viemäriverkostoon, tarve poistaa se ennemmin tai myöhemmin. Ongelman torjumiseksi on olemassa monia erilaisia ​​keinoja likaantumista - sekä kansan- ja joukossa kodin kemikaaleja.

Helpoin vaihtoehto poistaa pienen tukos kotona - männän avulla, alemman osan, joka on tarpeen kattamaan tyhjennysaukon lähellä tukkeutumista ja toistuvasti painamalla kahvaa.

Jos mäntä ei hallita, puhdista viemäriin voi auttaa erityistä joustava metallinen kaapelin. Se liukuu putkeen ehdotettu sijainti tukos ja yrittää työntää sitä uudelleen, tai päinvastoin, vetää. Metalliputkia yrittää puhdistaa kaapeli voidaan turvallisesti, mutta jos ne on valmistettu ohuesta muovista, on parempi olla ottamatta riskejä, ne voivat rikkoutua. Suosittuja juuri nyt polypropeeni putket ovat tarpeeksi paksu ja vahva, siivous kaapeli tavallisesti pidetään.

Jotta estettäisiin putkien tukkeutuminen vähäisemmäksi, älä pese ruoka-ainejäämiä niissä ja tyhjennä rasvaa. Jäteventtiilien kohdalla on tarpeen asettaa ruudukko pieniin soluihin, jotka pitävät suurimman osan jätteistä.

 1. Jos tukkeutumisen pääasiallinen syy on jäädytetty rasva, puhdista se, sula, auttaa runsaasti pesemällä kuumalla vedellä. On parempi rajoittaa itseäsi yksinkertaisesti vesijohtimiseen, sillä esimerkiksi kuuma kiehuva vesi voi vahingoittaa muoviosia viemäriverkossa.
 2. Metalliputkille, pääasiassa valuraudalle ja teräkselle, käytetään kaustisen soodan liuosta, jonka ruokalusikka kasvatetaan litrassa kuumaa vettä. Seos kaadetaan tukkeutuneeseen putkeen ja jätetään useita tunteja, ja sitten järjestelmä huuhdotaan kuumalla vedellä. Kun käytät tätä soodaa, on muistettava, että se on riittävän aggressiivinen - se korostaa emaloidut pinnat ja on haitallista käsien iholle, joten sitä on käytettävä käsineissä. Vähemmän aggressiivinen, mutta hieman vähemmän tehokas sooda.
 3. Kaikki koti-ystävät, jotka rakastavat kotiruokaa, tiedetään, että kun sekoitetaan leivinjauhetta etikan kanssa, vaahtoa muodostetaan aktiivisesti. Tätä yksinkertaista kemiallista reaktiota voidaan käyttää paitsi ruoanlaittoon myös keinona puhdistaa putkia. Lasi soodaa kaadetaan tyhjennysaukkoon, ja sitten sama määrä etikkaa kaadetaan. Puolen tunnin kuluttua putki pestään kuumalla vedellä.

 • luetelmakohta sopii sekä metalli- että muoviputkiin. Sitä pidetään varsin tehokas ja sillä on yksi suuri etu - epämiellyttävän hajun puuttuminen. Putkien puhdistamiseen tarkoitettujen välineiden lisäksi valmistetaan myös valmistetta estojen estämiseksi ja kuluttajat huomaan sen tehokkuuden.
 • "Mr. Muscle" voidaan puhdistaa kaikenlaisia ​​putkia. Tuote on saatavana geelinä tai vaahtona, ja asiakkaiden arvioiden mukaan vaahtoa pidetään tehokkaampana. Aine ei ainoastaan ​​liuottaa tukoksia, vaan myös varmistaa rasvan ja bakteerikontaminaation poiston putkien seinämiltä.
 • Tunnetuin ja suosittu keino puhdistaa putket "Mole". Tämä on vahva alkali, joten sitä voi käyttää vain metalliputkistoissa. "Mole" on tehokas estämään kaikenlaisia ​​tukoksia.

Nämä ovat vain perustekijöitä ja usein käytettyjä tuotteita. Niiden lisäksi hyviä tuloksia ovat Domestos, Noavita, SALY, Kret, Flup ja monet muut.

Putkien puhdistusvälineet ovat saatavilla kolmessa perusmuodossa.

 1. Jauhe, joka on täytettävä tyhjennysaukkoon ja kaadetaan vesi täsmälleen pakkauksessa ilmoitettuun määrään. Jauhe tarkoittaa sitä, että huuhtele hyvin perusteellisesti vedellä, muuten jäljellä olevat rakeet voivat alkaa syövyttää putkia, erityisesti muovisia.
 2. Gel, pidetään edullisimpana vaihtoehtona.
 3. Nestettä, joka kaadetaan viemäriverkkoon kokonaisuudessaan, kasvatetaan tai ei laimenneta lisäveteen vedellä.

Ennen kuin käytät kotitalouskemikaaleja tukosten poistamiseen, lue ohjeet sen käytöstä ja noudata ehdottomasti mainittuja mittasuhteita, pidä aikaa, varotoimia ja muita suosituksia.

Suurin osa tukkeutumiskeinoista on yleismaailmallisia, eli ne ovat yhtä tehokkaita kaikenlaista saastumista vastaan. Mutta joillakin on erityinen tarkoitus, esimerkiksi he kamppailevat rasvapistokkeilla, jotka ovat usein syynä tukkeutuneeseen viemäreihin keittiössä tai jotka hajottavat hiukset putoavaan kylvyn uimaan.

Tukosten keinotekoisen koostumuksen mukaan ovat alkaliset tai happamat. Ensimmäiset ovat tehokkaita rasvaisia ​​maaperää vastaan, joten niitä käytetään useammin keittiössä. Hapotuotteet liukenevat paremmin hiuksia ja saippuaa ja niitä käytetään kylpyhuoneessa.

Putket on puhdistettava mahdollisimman usein - heti kun huomataan, että pesuallas tai kylpyamme alkoi virrata hitaasti. Älä odota, että tukkeutuminen on suurempi ja sen puhdistaminen on vaikeampaa. Sen lisäksi, että vedenpoistoongelmista ilmenee tukkeuma, epämiellyttävä tuoksu uimasta sekä pohjaveden ulkovaihtoehto, kun käytetään edellä mainittuja saniteettilaitteita.

Jos kotitalouskemikaalien tai kansanvastaisten aineiden tukkeutumisyritykset eivät ole tuottaneet tuloksia, viemäröinti on vakavasti tukossa, ja on tarpeen soittaa yhdyskuntapalvelun työntekijöihin.

Tytöt, ajattelemme jatkuvasti jokapäiväisistä ongelmista ja unohdamme itseämme. Kyllä meillä on puhdas talo, puhdistettu ja pestä asiat, aina on jotain syötävää. Minulla oli kuitenkin tunne, että mieheni oli rakastajattaria, luultavasti liiallisen painon vuoksi. Tässä tarkastelen Olya Cartunkovia KVN: ltä, mikä hieno mies hän on menettänyt 30 kg parin kuukauden kuluttua ja seurasin hänen ruokavaliotaan. Jo ensimmäiset tulokset ovat jo 10 kg. Ja heti mieheni alkoi kiinnittää enemmän huomiota minuun sängyssä. Kuka huolehti siitä, kuinka menetit painosi Kartunkova voi lukea täältä. Sanon vain, että työntekijä on tarkistanut itsensä.

ja niiden merkintä

Kysymyksiä ja ehdotuksia: [email protected]

Huomio! Sivumateriaalien kopiointi on mahdollista vain hallinnon luvalla ja aktiivisella linkillä lähteeseen.

Keinot viemäriputkien puhdistamiseen

Ajoittain syntyy viemäröintiongelmia - vesistö kulkee. Joka kerta kun ei voi soittaa putkistoon - sinun on odotettava niitä pitkään aikaan. Tässä tapauksessa ulostulo - käytä säännöllisesti putkiston tukkeutumiskeinoja. Käsittely vie vähän aikaa, ja sen takia saat työskentelevän viemäriverkoston ilman epämiellyttäviä tuoksuja. Se on kuin bonus, jota saat käsittelemällä "oikeita" yhdisteitä. Ne myös desinfioivat putkien sisäosat.

Putkien tukkeutumisen välineet löytyvät seuraavista tyypeistä:

Vapautuslomake ei vaikuta ominaisuuksiin. Lisää se vaikuttaa sovelluksen käytettävyyteen. Jos tyhjennys on täynnä vettä, on helpompi käyttää geelejä. Ne on erityisesti tehty tiheä, huonosti liukeneva veteen. Paina tätä geeliä uimuriin, joka on täynnä vettä, se laskeutuu vähitellen, juuri siinä vyöhykkeessä, jossa sinun on toimittava.

Valinta on riittävän vaikea, mutta se on mahdollista))

Nestemäiset esteet putkien tukkeutumismahdollisuuksilta kaadetaan kätevästi tyhjennysaukkoihin - voit kevyesti suihkuttaa sitä kaatamalla. Vain on erittäin syövyttäviä yhdisteitä, jotka voivat vahingoittaa emalia, keramiikkaa ja jopa käyttää ruostumatonta terästä.

On myös kätevää käyttää rakeita - ne ovat riittävän löysät ja tasaisesti jakautuneet pinnan yli. Ne ovat usein kätevämpiä kuin jauheformulaatioita. Kaikki tämä on niin, mutta valinnassa keinot puhdistaa viemäriputket, kiinnittää enemmän huomiota sen ominaisuuksiin, eikä vapauttamisen muotoon. Tämä on toissijaista.

Nimityksellä on kolme ryhmää yhdisteitä:

 • Rasvapistokkeiden liuottaminen. Niitä tulee käyttää, jos viemärit eivät toimi keittiössä.
 • Hiusten liukeneminen. Tämä on ihanteellinen valinta, jos kylpy on tukossa.
 • Universal. Hyvä niissä tilanteissa, joissa ei ole mahdollista tunnistaa siitä, mitä voidaan tukkia. Se sijaitsee yhteisessä viemäriputkessa ja todennäköisesti sisältää rasvaa ja hiuksia.

Näissä ominaisuuksissa on ensin kiinnitettävä huomiota. Oikea valinta riippuu siitä, kuinka nopeasti poistat ongelman.

Kauppojen hyllyillä on niin monia eri keinoja. Yksi on kalliimpaa, toinen on pelkkä penniäkään. Tässä tapauksessa enemmän - ei aina - parempaa. Suuri budjettivaatimukset ovat erittäin hyviä puhdistamalla viemäriputkia.

  • FCPF. Jauhemaista tuotetta pakattu 60 gramman annospusseihin. On olemassa kahta tyyppiä - valettu kylmä (vihreä pakkaus) ja kuuma (punaviinipussi) vedellä. Tämä yleispuhdistin putkille, syövyttää orgaanista, rasvaa ja kestää hyvin tulpista hiuksista, on kiellettyä käyttää vessoja. Kannatkaa vain viemäriin, yrittämättä päästä pesuallasin, kylpyyn tai pesuun. Jauhe on erittäin myrkyllistä myös kuivassa muodossa. Työskentele hänen kanssaan käsineissä ja suojavaatteissa. Kun kaadat paketin, kaada vettä, odota 15 minuuttia. Reaktion aikana käännä ilmanvaihtoa, älä nojota viemäriin, älä hengitä höyryjä. Huuhtele kylmällä vedellä. Korkki liukenee. Ääritapauksissa on mahdollista käyttää korjausta uudelleen. Kolmas hakupyyntö ei suosittele. Arviot Flupeista ovat positiivisia, hyötysuhde on korkea, edullinen, kätevä annos - yleensä yksi pussi on tarpeeksi. Haitoista - myrkyllisistä höyryistä, myös eräissä tapauksissa heikentää muovisia sifoneja (ei aina, ilmeisesti eräänlaista muovia).

  Putkien puhdistusvälineet "Flup" - korkea hyötysuhde edulliseen hintaan

  Virheet "Pothan". Rakeistettu yleinen aine putkien tukkeutumisesta. Erittäin aktiivinen ja tiivistetty. Vedestä on poistettava vesi niin, että kuiva putki on noin 5 cm. Varovasti sisäänpäin olevat pelletit kaadetaan, kaada pieni määrä vettä. Tee kaikkensa kavennetulla kädellä, käännä pääsi pois viemäriin. Odota 3 minuuttia, sitten huuhtele vedellä. Reaktio on voimakas vaahdon ja myrkyllisten kaasujen vapautumisen kanssa. Tyhjentää tehokkaasti tukosten lähellä sijaitsevat tukokset. Syvälle pelleteissä älä vain laske. Puutteista huomasi, että se on korkea verrattuna muihin hintakeinoihin ja erittäin myrkylliseen hajuun.

  Bugs Pothan on nopeasti toimiva työkalu putkien tukkeutumista vastaan

  Mole. Yleinen työkalu putkien likaantumisen puhdistamiseksi, pelletit valmistetaan pusseihin, nesteeseen tai geeliin muovipulloon, kaadetaan / kaadetaan viemäriin. Rakeet täytetään vedellä (älä hengitä työskentelyn aikana). Jätä 1-2 tuntia, huuhtele sitten. Monissa arvosteluissa Mole-putkenpuhdistusta kutsutaan tehokkaimmaksi. Se liukenee useimpiin tukkeumiin ja sillä on samalla alhaisin hinta verrattuna analogeihin. Haitta on pitkä altistusajankohta, jota ei ole aina helppo järjestää. Tämä työkalu on yksi alan johtavista, monet kuluttajat pitävät sitä parhaana.

  Putkien puhdistamiseen tarkoitetut välineet "Mole" - suosituin, on monia vapauttamismuotoja, tuottavat sen eri yrityksille

  Ainoa suosittu koostumus, jolla on monia negatiivisia arvosteluita

  Kuten monet uskovat - Herra Muscle - parhaiten keino puhdistaa putkiputkia

  Kuten putkimiehet sanovat, kaikki kemialliset keinot ovat ehkäiseviä. Tässä heillä ei ole yhtäläisyyksiä. Säännöllisesti, noin kerran kuukaudessa, puhdista suosikki koostumus, ja viemäröinti toimii ongelmitta. Muiden käyttäjien kokemuksesta on sanottava, että hoito on suoritettava, vaikka valuma-arvo heikkenisi. Huomaa, että vesi hitaasti lähtee - kaada / täytä tuote. Ongelma menee pois, eikä tarvita soittaa putkimiehen.

  Joskus rahaa tukoksia putkissa voi auttaa, ja jos se on tukossa, mutta ei aina. Ja se ei ole, koska koostumus huono, mutta koska tällainen tukos yksinkertaisesti voi liueta. Esimerkiksi, tukos kunnostettu, tyhjennetään viemäriin kangas (joskus voi syöpyä, mutta harvoin), kappaletta metallin (tölkkiä olutta, lusikat, haarukat, jne.). Kaikki tämä voi vain saada sen mekaanisesti, ja se tulee olemaan hyvin vaikeaa. Jos läsnä putken, kuten putken täyttää yhdessä kemiallisten aineiden se liuottaa rasvan talletettu putkien, se asettuu putken ja muuttaa sen monoliitti. Poista tällainen saastuminen on erittäin vaikeaa. Ainoa pitkän aikavälin "valita" putkiliike käärme.

  Kaikki välineet puhdistukseen viemäriputket - aktiivisten kemikaalien. On tarpeen käsitellä niitä erittäin huolellisesti. Ennen käyttöä, lue aina pakkauksen ohjeita. Siellä on yleensä määrätty kaikki tarvittavat toimenpiteet suojata terveyttä. Ne voivat olla hieman erilainen, mutta yleinen standardi:

  • Luettuna ilmanvaihto, avoimet ikkunat / ovet.
  • Kulutuskumi / muovi käsineet, lasit.
  • Vältä kosketusta ihon ja limakalvojen.
  • Kaada jauhe / rakeet, nesteet ja geelit kaada pitovälineet loitolla. Yrittää tulla niin, että pää oli kaukana tyhjennysaukon joissa vaikuttava aine on nukkua. Jos et naamio, varo hengittää. Jos ohjeita tarvitse lisätä vettä, se on myös täydentää ojossa kädellä eikä hengitä.
  • Reaktion aikana älä nojaa altaan yli. On suositeltavaa poistua paikalta.
  • Huuhteluvesi putki ensimmäisen avaamisen trickle - roiskumisen välttämiseksi koostumus.

  Meidän täytyy työskennellä käsineet, erittäin huolellisesti

  Kaikki nämä suositukset ovat pakollisia. Myös kaikki nämä varat on pidettävä sellaisessa paikassa, jossa lapset eivät pääse käsiksi. Jopa pakkauksiin (säkkeihin tai pulloja) tekee erittäin voimakkaita kemiallisia hajua, joten se on mahdollista ja se on tarpeen tehdä välittömästi.

  Äskettäin valurauta viemäriputkien laittaa vähemmän ja vähemmän, on yleisesti käytetty muovi vesihuollon. Valmistajat korjata tukoksia putkistoissa tietoisia näistä suuntauksista ja kehittää muotoiluja, jotta ne eivät vahingoita muovia. Kaikkien edellä formulaatioissa, vain joissakin tapauksissa FCPF liukenee muoviosat (lasit juoksuttaa letkut tai aallotettu) muiden merkkien kuten ongelma esiintyy. Vaikka ehkä muovi tuhoaminen tapahtuu, kun suositeltu altistusaika (varten FCPF on 15 minuuttia).

  Joskus levittämisen jälkeen kemikaaleja puhdistaa jäteveden on sellainen

  Suojella elementtejä oman viemäriverkkoon noudata valmistajan suosituksia. Jos pistoke ei mennyt ensimmäisen hoitokerran jälkeen, voit yrittää tehdä saman toisen kerran, ja sitten, jos ei ole kiellettyä tuottaja. Joskus tukos putkessa ei liukene, koska se on kaukana putkeen. Sitten käytettäväksi joko kaapelia, tai yrittää "työntää" vaikuttava aine entisestään. Tätä tarkoitusta varten, sen jälkeen kun ne on täytetty putken avulla, ja mäntä ottaa toistuvasti "pumpataan" sisältö, jossa keskitytään edelleen työntää (terävämpi painamalla lamppu alas).

  Miten olla omistajat omakotitalojen kanssa sakokaivojen

  Mikä erottaa jäteveden omakotitalon? Se, että jätevesi menee sakokaivojen tai paikalliseen jätevedenpuhdistamojen ja niiden käsittely tapahtuu bakteerien avulla. Jälkeen laskeva viemäriin suuri määrä aktiivista kemian mikro-organismien kuolla, laatu puhdistus vähenee huomattavasti ovat jälleen täyttää bakteerit ja odota, kunnes pesäke lisääntyä. Se kestää kuukauden tai enemmän. Mitä jos tänä aikana jälleen tukossa viemäri? Toista uudestaan? Kalliita, ja haju alueella on ominaisuus.

  Laaja valikoima keinoja

  On toinenkin ratkaisu. Älä käytä perinteisiä korjaamiseksi tukokset putkissa, viemärit ja täytä bakteerien Likakaivojen. Liuosta ohjeiden mukaisesti, jonka jälkeen se kaadetaan viemäriin. Älä käytä sitä päivittäin, jos mahdollista - enemmän. Tänä aikana bakteerit muuntaa rasvoja, kasviperäiset jätetuotteet ja muut talletukset putket ja missä he olivat. Kuitenkaan ei muovia tai metallia tai muita materiaaleja, jotka eivät kärsi.

  Kun tällainen puhdistus jäteveden omakotitalon saostuskaivossa tai jäteveden autonomisen mitään ongelmia. Bakteerit elävät siellä samanlainen, joten se on erinomainen tapa. Suuret tukos voi ottaa sen, mutta heikentymisen kanssa viemärin käsitellä tarkasti. Yksi tärkeä kohta: bakteerit toimivat positiivinen lämpötiloissa - + 5 ° C: ssa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin