Raskas kiinalainen perästäkäveltävien traktorin

Ominaisuudet ja suosittuja malleja Kiinan vallan puutarhajyrsimet

Kotimarkkinoilla pienimuotoisen koneellistaminen on suuri valikoima puutarhan laitteiden, joista suurin osa on versojen ja kultivaattorit. Kuitenkin lajien pieniin traktoreihin valmistettu Kiinassa insinöörit eivät menetä merkitystä ja tulla vieläkin merkittävämpi.

Tämä johtuu korkealaatuisia tuotteita, luotettavuus ja monipuolisuus, edullisia, ja kävely traktoreihin Kiinasta moottoreita voidaan kilpailla amerikkalaisten, japanilaisten ja italialaisia. Siksi tämä materiaali on omistettu nimenomaan segmentin, joka edustaa Kiinan versojen.

1 Tekniset ominaisuudet Kiinan maatalouden tekniikoita, edut ja haitat

Usein tuotteita Itä-Aasiasta ovat merkittäviä yksiköitä, joka kykenee toimimaan myös vaativissa olosuhteissa. Kiitos seuraavia etuja Kiinan auton ansaittua saavuttanut erityistä suosiota ja luottamusta:

 • kohtuulliseen hintaan;
 • monitoiminnallisuus;
 • yhdistäminen suuri määrä liitteitä;
 • Korkean suorituskyvyn (käsitellyssä ruukussa alue on 70 m 3 ar);
 • suuri varasto terveys;
 • suuritehoiset moottorit;
 • pituus häiriötön toiminta varustamalla vesijäähdytystä.

Auraus maaperän Kiinan moottori-lohkon

Universal laitteiden tekee niistä sopeutuneet ilmastoon ja maaperään maamme. Tärkeä etu on mahdollisuus hankkia varaosia, mitään ongelmia huoltoon ja korjaukseen, käyttöiän pidentäminen. Kompakti muotoilu, polttoainetalouden, suunnittelu - eikä vähiten erottuva mekanismit maatalouden indikaattoreita.

Haitat myös: haurauden sähköisen polttomoottorilla, metalli hauraus, hauraus muovituotteet, laajalti vahinkoa - nopeaa kulumista männänrenkaat, kampiakselin lehtiä, pyyhkien hampaat, epäonnistuminen käynnistin vallasta puutarhajyrsimet.

Useimmat kiinalaiset teho puutarhajyrsimet on 4 syöttöä, kaksi edessä ja kaksi takana. Ne on varustettu kääntöpyörän, pyörivä sekä vaaka- että pystysuunnassa. Markkinoilla laitteiden Kiinasta esitteli kappaletta moottoreita, jotka kulkevat bensiiniä, dieseliä. Jälkimmäinen, pääsääntöisesti ylittää bensiinin, koska suuri vääntömomentti, erinomainen suorituskyky ja taloudellisuus.

Veneet, edullisesti raskas luokka, on yksinkertainen rakenne, joka koostuu solmuista ja mekanismien:

 • polttoainesäiliö, jonka kapasiteetti on 4-6 litraa;
 • 4-tahtimoottori suoraruiskutus polttoainetta;
 • pyydysten vähennysventtiilillä;
 • levy kytkin öljyhauteessa;
 • jäähdytysjärjestelmä;
 • nopeus valitsin;
 • PTO;
 • paineilmarenkaat.

Variantteja lisälaitteita tehon puutarhajyrsimet Chinese

Jotkut tuotteet on saatu sijaan ruokittu pyörät, jonka leveys on niin lähellä 100 mm. Kanssa, että terät on asennettu split tyyppi, mikä tarkoittaa mahdollisuutta säätö. Olet tarvitse määrittää leveyden maaperän käsittelyyn.

Keskimääräinen paino oli 200 kg. Ne ovat helppokäyttöisiä, ketterä. Elinikä kasvoi 3000 tuntia. Työskentely syvyys on enintään 30 cm, leveys noin 140 cm. Jotkut "kiinalainen" on varustettu sähköisellä käynnistin akun kanssa. Polttoainesäiliöt - kapasiteetti 2-10 litraa. Lisää mukavuutta on luotu pohjalta on alhainen tärinää ja melua.

Moottorit Kiinan vallan jyrsimet ovat erityisen kiinnostavia. Niillä on myös edullinen, eri vankka rakenne ja luotettavuus. Nämä tekijät suosivat niiden käyttöä erilaisiin puutarhakoneiden, kotitekoisia koneita. FORTE Greenfield ja tarjota täydellisen sarjan sisältävä lisäelementtejä. Oletetaan tarvitset omatekoinen moottoreita moottorilaitteet, niin ne täytyy varustaa vaihteella helpon asennuksen suunnitteluun itse yksikön.

Hyvät tuotteet pörssiyhtiön KAMA. Niinpä myynti johtajat ovat: dieselmoottori, jossa nimellisnopeus 3 000 r / min. ja teho 6,3 kW, bensiinin voimalaitos Centaur ICE-200B, käynnissä bensiinin mekanismi Weima WM170F-3. Moottorit valmistetaan käyttämällä nykyaikaista teknologiaa ja saada hyllyille käyttövalmis vasta perusteellinen tarkastus.

1.1 Katsaus Kiinan dieselin Tillers kahden vuoden käytön (video)

2 jyrsimiin valmistajat Kiinasta ja made in China: suosituimmista malleista

Valintaa mitään puutarhatyökaluja, kuten jyrsimiä, pitäisi aloittaa tunnistamalla tehtävät tekemistä itse hankinta, ja intensiteetti suunnitellun työn sisäkenttä alueella. Jälkeen kompakti traktoria paitsi hoidosta puutarha, kasvimaa, mutta myös pumppu, Feed leikkuri jne lumilinko Erilaisia ​​maatalouden tekniikoita tuotannon Kiinassa on riittävän suuri.

Kiinalainen koneet tehdään seuraavat valmistajat, erottaa onnistunut yhdistelmä hinta / laatu, laaja valikoima avustavia vakiintunut tarjonnan varaosien ja apulaitteiden osat teho puutarhajyrsimet:

Komplekatsiya jyrsimiin Huter

Yleisesti saatavilla Venäjän markkinoilla, kiinalaiset jyrsimiin ovat kopioita kotimaisia ​​ajoneuvoja, kuten Nevan, jyrsimiin MB-1, Salute. Luonnollisesti tarjoushinta vähäisempää kuin kustannuksella halvemman työvoiman Kiinassa ja säästöjä materiaaleista. Mutta meidän ei pitäisi tehdä johtopäätöksiä, että talous on kielteinen vaikutus laatuun lopputuotteen.

Kysyntä Kiinassa käytettävä enemmän versojen merkit ZIRKA, KDT, Kipor, Weifang, Kama.

Omistajille pienillä tonteilla (6-7 aaria) parempi katsoa suosituimmista malleista, enemmän kuluttajan kannalta merkityksellisiä luokka - Centaur 3060B, 3060D, IRON ANGEL GT1050. Kun läsnä on 12 ha ja on enemmän tarkoituksenmukaista antaa etusija semi-versojen - Aurora 105, Centaur 2060D, 2060B.

Yrittäjät ja maanviljelijät osallistuvat massa viljely kasviksia, on suositeltavaa valita ammatillinen kone - Aurora MT-101DE, Centaur 1013D, 1081D, Aurora MT 125 D. kasvilajikkeiden taajamatraktorit, "sydän", joka on dieselmoottori, kuten Aurora 81DE, MT -101D, ZIRKA LX1090D, LX 1081D (ja muiden analogien, ilmajäähdytteinen) ostetaan usein valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

2.1 Miten valita yrityksen takana traktorin?

Kiinalainen jyrsimiin Yritys KIPOR KDT ansaitsevat vakavaa huomiota. He ovat saaneet Euroopan laatusertifikaatti. Joten ensimmäinen asia on tunnustus - tuotannon korkean laadun moottoripyöriä.

Zirka kanssa jyrsimiin aisaohjatut traktorin

Tarkka kokoonpano, maalaus, taivutus ohutlevyosien, hitsit, leimaamalla ja valu - vapauttaa auton muun Kiinan vastaavia laitteita. Johtuen optimaalinen suunnittelu ratkaisuja, kestävyyttä yksiköt saivat myönteisiä suosituksia ZIRKA tuotemerkki.

Lopuksi korostamme, että kaikki Kiinasta peräisin epävarma. Alkuperäinen kustannuksia Koneharat alkaa 55 000 ruplaa. Ja ratkaista kysymys siitä, ostaa kiinalaisen auton, se riippuu teistä. On parempi olla luottaa joku tai neuvoja, ja tehokkuuden takaamiseksi Kiinan vallan jyrsimet henkilökohtaiseen kokemukseen.

Malleja ja menetelmiä käyttäen versojen "Zubr9raquo;

 • Ominaisuudet vaihtelevat jyrsimiin "Hoper9raquo;

 • Mitä se on ja missä terä käytetään kävely traktori?

 • Toimintaperiaate ja rakenne leikkurit Monitoimikoneen

 • Jyrsimiin Salute: tekniset ominaisuudet, selostuksia

 • Vetokoneet Motor Sich: rakenne ja soveltaminen

 • Lapio Monitoimikoneen: ostaa tuotemerkin tai tehdä omin käsin?

 • Laji ja ominaisuudet aisaohjatut aurat on Neva

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  © 2017 moezerno · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

  nakharmoza> Blogi> luokkaa raskas Monitoimikoneen.

  Tässä video rakastavat tunnustaa noin toisen edustajan Kiinan raskaiden versojen - malli Crosser CR-8M. Dieselmoottori.

  Yleensä on kiivasta keskustelua välillä kannattajia bensiini- ja dieselmoottorit vetokoneet. Kynnyksellä uuden kesäkauden voi joku ajattelee ostaa avustaja. Yleensä ennen ostamista Monitoimikoneen täytyy vastata itse kysymykseen - Miksi tarvitsen sitä? ja jo alkaen tästä poimia hänen kokoonpanolla, moottori ja on viimeinen merkki ja malli auton.

  Mitä tehdä tässä tapauksessa - se kaikki riippuu siitä, missä ja mihin tarkoitukseen tarvitaan perästäkäveltävien traktorin (2 päävaihtoehtoa):

  -1. Bensiini, 4,5-6,5 hv, noin 4 kW, helppo 100-120 kg. - alueita 20 - 30 ar - täydellinen. Yleensä nämä mallit cutter leningit pyörien sijaan - ja moottori korttelin päässä omasta painostaan ​​maaperään, ja bensiinimoottorin riittävän tehokas hyvin aurattu maahan. Jälleen koska melko tehokas moottori - hyvä "gryzet9quot; neitsyt (vaikka juuret juolavehnä).

  -2. Diesel 6,0-10,0 hp noin 7 kW, raskas (tyypillisesti painaa noin 250 kg). - se on tehokas kone vankemman alueet - ha, 2 ha. Cutter näissä Koneharat tarttuu takaisin liitetiedostot. Mutta nämä jyrsimiin - monikäyttöpyörä koneita. Lisäksi Cultivator (pumput, ruohonleikkurit - tämän periaatteen ja tekee perästäkäveltävien bensiinin läsnäollessa lisälaitteita (ei halpa Täytyy sanoa).) - diesel versojen alunperin keksi ja vieläkin hinaamalla ja tavaraliikenteelle! Vaunu on helppo kiinnittää ja bensiiniä, mutta ulkoasu dieselautojen paremmin tähän tarkoitukseen.

  Lisätietoja - hieman historiaa. Jyrsimiin alkoi ilmestyä massoittain toisen maailmansodan jälkeen - johtajat tällä alalla oli kaksi - Iso-Britannia "British Anzani Iron Horse" ja Yhdysvalloissa "Beeman Tractor ". Nojalla sen ominaisuuksia Yhdysvalloissa ole tottunut versojen. mutta Englanti "British Anzani Iron Horse" Se on kehittynyt huomattavasti. Itse - nykyaikaisen dieselin linja-kävely traktori (kuten video) keksittiin Englannissa 1946-1947. Sitten myydään lisenssejä tuotannossa yleisin kuluttajan ja asiakkaan - Kaakkois-Aasiassa (tämä on ymmärrettävää - ei paljon rahaa, ja sitten 2 in 1 - ja aurat maata, ja voit ajaa) ja erityisesti Kiina (!)! Kiinassa, kovasti tällaista vallan jyrsimet - siis niin erilaisia ​​merkkejä ja malleja esitellään. Vaikka jos tarkastellaan - ne ovat kaikki samaa tyyppiä. Nyt kysymys on valinta (ostamalla Kiinan yksikkö) - kuten teräksen, ja erityisesti teräksen ruokittu.

  Raskas jyrsimiin: erittelyt. Raskas Kiinan jyrsimiin: arvostelut ja hinnat

  Suurissa tiloilla käytetään tehokas ja erikoislaitteita, mutta osa-aikaisten pientilat tai esikaupunkialueilla suurten traktoreiden ja yhdistää ei ole kovin paljon ja tarvitsevat. Tämä edellyttää, että pienikokoinen, ketterä ja monipuolinen. Jyrsimiin tuli liikevaihtoon.

  Jotka kykenevät suorittamaan erilaisia ​​työn käsittelyyn liittyvät maa, eli maatalouden tarkoituksiin, kutsutaan jyrsimiin. Ne eroavat traktorista lähinnä siksi heillä on vain kaksi neliveto, pieni koko ja niitä voidaan käyttää hoitoon pieniä tontteja. Käsittelemällä maa tarkoitti auraus, karheaminen, istutus siemenet ja korjuu käyttämällä tätä mekanismia. Koska sen parantaa käsiteltävyyttä, niitä käytetään maatiloilla, sekä että valikoiva toimintaa tieteellisten instituuttien viljelyyn maataloustuotteiden aloilla puutarhanhoito siirtokuntia ja asumiseen. Arvosta riippuen ja moottorin teho jaetaan Koneharat (tai valo) ja raskaita versojen. Moottorin-lohkojen, voit hakea erilaisia ​​lisälaitteita erityyppisille työtä.

  Erot jyrsimiin - niiden paino, moottorin teho ja suorituskyky:

  • Erikoiskevyt, tai jyrsijät, joita käytetään hoidettaessa valon mailla, joiden käsittely ala on enintään 20 eekkeriä. Koska paino ei ole enempää kuin 20 kg on helppo kuljettaa haluttuun paikkaan ajoneuvossa, perävaunun tai runko. Käytetään pääasiassa viljelyyn esikaupunkialueilla, valon maaperään ja poistaa rikkaruohot.
  • Kevyt, painaa jopa 60 kiloa, joka on tarkoitettu kyntäminen suhteellisen suuri maa tilojen moottorin teho on alle 4 hevosvoimaa.
  • Keskiluokka, jopa 100 kg, moottori hv lähtö 7 Heillä on kyky kaksi kertaa niin paljon kuin tyylikkyyttä. Käsitellään noin yksi hehtaari maata.
  • Lopuksi, raskas jyrsimiin kanssa moottoriteho 7-16 hv, suorituskyky lähestyy traktoreita ja kyntää alueella on jatkuvasti jopa 2 hehtaaria raskasta savea maa.

  Markkinoilla mallissa sekä ulkomaisia ​​tuottajia ja venäjäksi. Vertaa maahan tai valmistetuissa Venäjällä olisi väärin, koska monet komponenttien valmistuksessa vallan jyrsimet käytetään usein ulkomaisissa osissa, mikä vastaa niitä tuontielintarvikkeiden näytteitä. Suuria hintaeroja. Jos päätät ostaa laadukkaita aisaohjatut traktori valmistetaan Euroopassa, niin joudut maksamaan enemmän suosittuja tuotemerkkejä. Mikäli tarvitset suhteellisen edullinen yksikkö, joka on varustettu laadukas moottorit ja välineet, paras vaihtoehto on raskaan Kiinan versojen. Ei kaikki tuotteet valmistetaan Kiinassa, heikkolaatuisuuteen versojen Kiinan valmistajat voivat kilpailla näkyvästi eurooppalaisten kollegoidensa laatu ja edullinen hinta. Varsinkin voi erottaa raskasta dieselöljyä Koneharat suosittuja malleja kuten "Zirka 105", Forte sarja MX, CROSSER, ZUBR.

  Jotkut venäläiset käsityöläiset Koneharat sovi tarkoituksiin ei ole säädetty tuottajille. Esimerkiksi asemana puuntyöstökoneisiin heidän mökillä, jossa ei ole sähköä, kuten teiden ajoneuvoon. Mutta tämä on aihe toisessa artikkelissa, päätarkoituksena raskaan moottori hara - on maanviljelyksi, eli:

  • Kyntäminen neitseellisiä tai jo viljelymaita.
  • Jyrsimällä tai maanmuokkaus.
  • Hilling vuodepaikkaa.
  • Istutus siemenet.
  • Tuskallinen, tasoittaa maaperää.
  • Kaivamaan perunoita.
  • Tavaroiden kuljetukseen ja kasveja.

  Raskas Kiinan jyrsimiin: arvostelut ja hinnat

  Nämä jyrsimiin ovat monipuolisia, se riippuu siitä, kuinka monta liitteitä, joita voidaan käyttää tietyn mallin yksikön. Lisätietoa löytyy erikoistuneita laitetoimittajia. Kiinalaiset valmistajat jyrsimiin käyttää eurooppalaisia ​​osia, jotka lisäävät luotettavuutta näiden koneiden edullisempaan hintaan. Riippuen kokoonpanon ja mallin hinnat Koneharat voi vaihdella 30 000 ruplaa. ja jopa 100 000 ruplaa. Se kaikki riippuu ostajan tarpeet ja valmiudet.

  Ostamalla aisaohjattavaa, sinun täytyy selvittää kuluttajien arviot tietyn mallin. Katso video ja tekniset tiedot. Se kannattaa ostaa aisaohjatut vain erikoisliikkeisiin, ainakin, näet, että minulla on. Mukaan lukuisia asiakkaita arviot Kiinan raskaan versojen on yksi suuri etu - se on pieni hinta verrattuna vastaaviin malleihin eurooppalaisten merkkien sekä hyvät tekniset ominaisuudet, jonka avulla on mahdollista suorittaa kaikki maataloustöihin. Mutta ei ole täydellinen tekniikka, jotkut omistajat näiden mini-traktorit valittavat puutteista. Esimerkiksi muoviosat ovat liian hauraita ja eivät kestä pienintäkään rasitusta, jotkut metalliosat käytetty karkaistu metallit, inhottava maalaus puutarhajyrsimet, ne nopeasti syöpyä.

  Raskas jyrsimiin "Zubr" (made in China) - erittäin laadukkaita laitteita. Voi tuottaa kaikenlaisia ​​työn edellä kuvattujen lisäksi, kun laitteita erityistä laitteet voivat tyhjentää alueilla lunta, voidaan käyttää välineenä lastin onko perävaunu erityinen vaunu, leikata ruohoa. Huomaa, että joitakin uusia laitteita toimitetaan täydellisenä moottori-lohko, ja jotkut ovat saatavilla erikoisliikkeissä. Raskaiden jyrsimiin rauhallisesti selviytymään savimaiden on alhainen painopiste, mikä estää niitä kaatumasta epätasaisessa maastossa tai hilling.

  Liikenopeus toteutetaan täyden siirto- ja alennusvaihde, eikä antaa pyörivä pyörä raskas, savimaassa. Huolimatta vaikuttava paino, erinomainen ja melko helposti yhden henkilön käytettäväksi. Raskaiden diesel versojen on varustettu paristojen ja sähköinen käynnistin, mikä helpottaa moottorin käynnistämiseen, jopa kylmän kauden. Ne on merkitty latinalaisesta E. nopeus liikennemuodon käytön saavuttaa 13 km tunnissa, joka tekee erilaisia ​​kuormia melko nopeasti. Raskas jyrsimiä taloudellinen, niiden alhainen kulutus mahdollistaa mekanismin toimintaa aikana päiväsaikaan. Esimerkiksi malli 135, kun moottorin teho hv 9 ja tilavuus 400 kuutiosenttimetriä kuluttaa vain kolmesataaviisikymmentä grammaa bensiiniä per tunti. Tämä varmistaa jatkuvan toiminnan yksikön tilavuus 3,5 litraa kymmenen tuntia vaikeissa olosuhteissa. Kustannus-ilmeinen.

  laitevalmistajat maatalouden hoiti viljelijöiden ja puutarhurit. Sen lisäksi, että jyrsimiin "umeyut9raquo; viljellä maata paremmin kuin traktoreita, ja joskus jopa ylittää ne lisäominaisuuksia, ne ovat erittäin edulliseen hintaan. Siinä tapauksessa, vaikka sinulla on suuri tontti, joka on viljellä ilman tukea kone on lähes mahdotonta, raskas jyrsimiin hinnat ilahduttaa ja yllättää. Saat täyden yksikkö, mikä helpottaa työtä maanviljelijä, voi viljellä maata ja tuottaa erinomaisia ​​tuloksia muodossa suuren sadon. Vallankäyttöä versojen voi nopeuttaa viljely maapohjan alhaiset työvoimakustannukset. Niistä jyrsimiin mallit ovat toimivia bensiinin ja dieselpolttoaineen, joka tarjoaa lisää valinta ostaja on mitä polttoainetta on kannattavampaa ostaa. Ostamalla jyrsimiin raskas (diesel), teet kannattava sijoitus, joka nopeasti maksaa itsensä.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin