Rappaus majakat

Majakat ja kipsi - tekniset, asennus

Lopettaa korjaus tai saada seinälle, jossa on tasainen pinta (tai kattoon), asennus toimivat kipsi majakat. Nämä elementit voi olla tehty eri materiaaleista: alumiini, galvanoitu teräs. Mutta koko kipsi majakat ovat vakiona.

Kun viimeistelytyö tehdään, näitä profiileja ei poisteta - ne pysyvät ikuisesti kovettuneen kipsin, mutta se ei luonut puuttumista laitosten toimintaan ja pinnan).

Puhutaanpa mitä ominaisuuksia kipsi majakoita, asennustavat tällaiset elementit ovat olemassa, ja miten käsitellä niitä edelleen. Lisäksi voit myös katsella videota: asennus kipsi majakoita - joka ei todellakaan ollut mitään kysymyksiä aiheesta. Mutta myöhemmin tässä.

Profiilit majachnye (kipsi) - sovelluksen ominaisuuksia

Asennuksen kipsi majakka suoritettu

majachnye profiilit - kaunis maamerkki ihmisille käytön aikana olisi noudatettava tarkasti tasolle.

Me ymmärrämme yksityiskohtaisesti kaikki tekniset ominaisuudet profiilien majachnyh, ennen kuin siirrytään kysymykseen asennus kipsi majakkaa.

Käytettäessä majakan laadun pinta saadaan

 1. Meidän edellä mainittiin, että profiilit tämäntyyppisen on valmistettu metalleista: alumiini, galvanoitu teräs. Lisäksi nämä tuotteet on rei'itetty pinta - jotta he voivat olla ilman ongelmia korjata pintaan;
 2. Nämä oppaat ovat tarpeen nopeasti ja vaivattomasti voit hakea kipsi koostumuksia (puhumme eri seokset). Joka on, kipsi majakat käytetään hiekalla-sementti, kalkki, savi laasti ja täyteaineita erilaisia;
 3. Paksuus näistä profiileista on vakio: myynnissä, voit helposti löytää vaihtoehtoja 04/06/10 mm. Mutta kipsi majakat pituus on erilainen - ja 250 cm ja 300 cm: tämä tehdään, jotta voi valita koko profiilia lähes mitä tahansa valmiin pinnan.

Majakat kuusi ja neljä millimetriä on 20 mm. Jos otetaan huomioon suoritusmuodossa 1 cm - tässä leveys on suurempi, nimittäin - 24 mm.

Jos katsotaan, että käsky, niin selvästi siinä on määrätty arvo putoaa käsitellyn pinnan (seinä, lattia), - luku on 5 cm.

Mutta kokemus on osoittanut, että nämä tiedot voidaan jättää huomiotta. Tietenkin erityisolosuhteissa.

Majakat käytetään eri pinnoilla - ei ainoastaan ​​seiniin, vaan myös lattialla

 • Jos syvyys ero on enemmän kuin 5 cm, majakat ja rappaus on asennettu ei vesiliuos, mutta puinen tuet, jotka on kiinnitetty pintaan (kutsutaan puinen Chop);
 • Metalli rei'itetty käytetään useimmiten ikkuna- ja oven lukko partaalla rinteissä. Pituus ohjain voi olla 250-300 cm, leveys laipan vaihtelee 36-40 mm;
 • Tasoitus samanlainen pituus voi olla valmistettu polyvinyylikloridista, mutta leveys hyllyt tietyssä tilanteessa on 2 cm;
 • Suorittamaan loppuun kaari, käytetään yleensä joustava kulmakappaleiden polyvinyylikloridia (kutsutaan myös kaari). Pituus tämän profiilin - 300 cm, ja leveys hyllyjen - 2 cm Minimitaivutussäde tässä tapauksessa on 20 cm ..

Asennus alkaa valmistelun kanssa majakat - ilman sitä ei voi olla, koska laatu tulos riippuu monista tekijöistä.

Ennen viimeistelytyö seinäpinta on valmistettava vastaavasti. Pinnasta poistetaan kalkin, vanha maali, tapetti, rappaus (jos se putoaa). Usein puhdistaa sementti-hiekka tai kalkki-hiekka kipsi.

Mitä se on myös tehnyt valmisteilla:

 1. On tärkeää suorittaa pölynpoisto pinta;
 2. Erityisesti tämä pinta käsitellään: tämä auttaa luuta, harja metalli harjakset, voit jopa käyttää pölynimuria joissakin tilanteissa.

Johtavan laadukas tartunta puhdistetulle pinnalle tulisi soveltaa pohjamaali tunkeutua syvälle.

 • Asentaa majakan seinään, on tarpeen tehdä pystysuora raita siinä. Voit tehdä tämän, soveltaa tätä samaa seosta, joka tulevaisuudessa käytetään seiniin
 • Tyypillisesti tällaiset tehtävät käyttää joitakin kitti tai laastin sementin ja hiekka;
 • Kuitenkin joissakin tapauksissa (jos puhumme työstä sisätiloissa), käytetään kiinnittämään täyteaineita (viimeistely koostumus ei oteta huomioon);
 • Vain täyteaineita ovat elastisia - siis vuorovaikutuksessa materiaalin paljon helpompaa;
 • Pystysuora raita asennus majakka voi olla sekä piste- että kiinteitä. Kuitenkin, kiinteä tilalla katsottiin kätevä ratkaisu sementti-hiekka laasti, koska tasoittaa kuormitus näkyy selvemmin;
 • Vuodesta leveys seinän se riippuu myös profiilien määrää - on ilmeinen. Asiantuntijat suosittelevat asennat nämä tuotteet oli välillä välein 1 m Mutta tässä on mahdollista soveltaa ja käytännön kokemusta -. Vaihe on parasta koordinoida siten, että se vastaa pituutta rakennusmääräykset. Yhtä kaikki, käytön aikana, voit käyttää niitä - niin se on paljon helpompaa.

Jos rakentaminen säännöt 200 cm pituus, ohjaimien välissä täytyy tehdä etäisyys pienempi kuin 15-20 cm: tässä tilanteessa, työkalun reunan helposti luottaa beacon harjanteen (leikkaus liuos tähteet on paljon helpompaa).

Kanssa viiden jalka sääntö on parasta tehdä täsmälleen sama - vain asentaa sopiva askel on hieman pienempi kuin pituus väline. Tosiasia on, että sinun täytyy paitsi poistaa ylimääräinen seos - tärkeämpää levittää sitä pinnan poikki, ja se täytyy siirtää työkalun oikealle ja vasemmalle.

On tärkeää, että oppaita on korjattu hyvin selvästi. Voit tehdä tämän, niiden alla on oltava täysin kuiva seos - muuten ne yksinkertaisesti ammuttiin alas viimeistelyn aikana. Eli asennus majakoiden kipsi olisi suoritettava tämä otetaan huomioon.

nähdä Video miten turvata majakat ja rappaus - se auttaa päästä pois yleisiä virheitä.

Jos käy ilmi, että yhdelle seinälle, aseta yli kaksi majakat - täytyy neutraloida ne avulla lanka tai toiseen (kauemmin) sääntöjä. Ne on kaikki sijaitsevat samassa tasossa.

Majakat ja rappaus voi näyttää

Erityisesti tämä on yleensä venytetty lanka (johdot) - do sekä vaakasuoraan ja vinosti. On todettava, - saman etäisyyden oli kunkin tason harjanteiden.

Perustana tasoitus lattia näyttää sekä seinälle. Lattioiden alle kiinnittimet kipsi majakat usein käytetty laasti - sen jälkeen, kun kaikki, tämä materiaali on paljon joustavampi kuin liuos sementin ja hiekan.

Rappaus seinät ulkopuolella

Asennus rappaus majakat lattialla suoritetaan noin sekä seinälle. Mutta kuten seinien todennäköisemmin valita sementti - ennen kaatamista siteet liitoskohta tulisi hahmottaa ratkaisua - tässä tapauksessa painettaessa (se on väistämätöntä, jos käytämme rakentamismääräykset), ne eivät taivu.

Metalli- tai PVC-opas kulmien rinteitä tehty korjata kahdella tavalla: käyttäen kitti ja ruuvit. Toinen menetelmä valitaan, jos rakenne on tehty käyttäen kipsilevyn ja on järjestetty metallinen runko (toisin sanoen - on elin, jossa ruuvi voi olla kiinteä).

Valmistamiseksi seinään kipsi - tärkeä vaihe työtä

Kun vekin käytetään yhdessä välissä (tavanomainen) majakoita kipsi erittäin tärkeä: niiden kaikkien on oltava samalla korkeudella tasossa. Ainoa tapa, jolla voit saada kunnon tuloksen.

Kaareva kulmat sekä viistot, tarvitaan jotta kaapata kasvoja. Liittää ne ruuvit tai kitti (ensimmäinen vaihtoehto on valittu useammin). Tyypillisesti tällaiset kulmat käytetään yhdessä suorassa reunukset on valmistettu metallista tai muovista.

Hyvin harvoin, poikkeuksellisissa tilanteissa opas on kiinnitetty kattoon. Tee se kääntyy pois vain, jos on pisara katto. Tässä tilanteessa, kiinnittämiseksi kipsi majakat käytetään sideaineita liuosten tai laattaliiman.

Joskus voi tehdä ilman asennusta kipsi majakoiden

Kiinteinä majakat ja rappaus me katsoimme edellä, nyt puhutaanpa muita tärkeitä vaiheissa. Majakat on jo asennettu seinälle, ne kuivataan, mutta myös paikoissa, joissa kiinnitys on tehty, etäisyys seinästä profiilia vähintään 0,3 cm: n (tämä asento tarvitaan liuos). Nyt voit ryhtyä linjaus - mutta tietyissä tilanteissa saattaa olla tarpeen toinen primerilla (esimerkiksi jos tänä aikana aikaa huoneessa suorittanut joitakin pölyinen työ).

 1. Ensiksi: kipsi, kun seinä ei ole tarpeen! Tämä tapahtuu lentojen;
 2. Toisin sanoen levitetään lastalla raossa, sen vetää yhteen alhaalta ylöspäin käyttäen rakentamista koskevat säännöt;
 3. Toiseksi, kun tämän toiminnon suorittamista pysyy syvennyksen;
 4. on tarpeen rekrytoida tämän takia seoksen lastalla ja upottaa pudota. Edelleen sääntö on edelleen supistui jälleen - liika;
 5. Tämä menettely olisi suoritettava siihen hetkeen saakka, kunnes pinta on täysin tasainen.

Tärkeintä on, että pinta ei ole jäljellä yhtään reikää - sujuva kone!

Hänen kätensä pour majachnuju tasoite on paljon helpompaa kuin samaa työtä tekevät, mutta pystysuorassa tasossa. On helpompi työskennellä paitsi fyysisellä tasolla - mutta myös paljon nopeammin. Tyypillisesti tällainen työ on levitetty liuos perusteella sementin ja hiekan, ja joskus myös sen koostumus on betoni (seulonta), ja kivimurska. Mutta koska itse ratkaisu on huomattavasti harvinaisempaa kuin seinään aikana supistuminen kuoret lähes ei jää.

Kaadettaessa lattia käytetään usein majakat

Majakat käytetään samalla valun aikana lattialämmitys - ne on sijoitettu suoraan päällekkäin järjestelmän liuokseen sementtiä ja hiekkaa. Joskus lisätään myös pehmittimen (säiliössä tehtaan huomauttaa missään suhteessa, että sinun tulisi noudattaa työskenneltäessä).

Perän, joka kaadetaan putkeen, kuten täysillä - tämä on mahdollista käyttämällä ohjaimia.

Kuten juuri nähnyt - soveltaa kipsi majakat todella hyödyllinen. Millä tahansa lentokoneella saat täysin tasaiselle alustalle - vaikka korjaus- tahansa figural suunnitteluun. Hinta profiilit on erittäin kohtuullinen (ellei sanoa - symbolinen) ja halutusta vaikutuksesta johtuen niiden käytön, hinta on todella kallista. Loppujen lopuksi kauneutta ja ihanteellinen muodot - tämä on tavoite, jota kohti viimeistelylaitteista töissä tietyllä pinnalla.

Arvosana: 4,3 / 5, arvioiden kokonaismäärä: 4

© 2013- 2018 korjaus ja koristelu omiin käsiinsä. Vinkkejä kuinka tehdä kodin kauniimpi, luotettavampia, kätevämpää.

Vilkkuva profiilit kipsi

Rappaus on valmisteleva vaihe luoda tasainen ja sileä pinta ennen myöhemmän hakemuksen koristeellinen kerros seinät ja katot. Tarkistaa tasaisuutta tulevan yleensä tarkoitettu. Ennen kuin käytät sitä, työskentelytasossa asetettu majakkaa Kipsi. Mitkä ovat ohjaavat tarkoituksiin ja mitkä ovat niiden koot? Voin ostaa majakoiden kaupassa ja millä hinnalla?

Mitkä ovat majakat ja rappaus?

He suorittavat lisätoimintoja aikana viimeistelytyöt ulkopuolella tiloihin. Majakat kiinnitetty rappauspinta toimia opas tarkan kohdistuksen seinän.

Perustan luomiseksi ohjauselementit ovat erilaisia ​​materiaaleja:

Lisäksi ohjata ominaisuuksia majakka kiinnitys toimii eräänlaisena vahvistaminen. Yksityiskohdat on valmistettu PVC: stä tai ruostumattomasta teräksestä on käyttökelpoinen poistamiseksi ulomman ja sisemmän kulmat. Lisäksi, muovi ei ole alttiita korroosiolle liuoksessa ja ei romahda ajan. Niinpä niiden purkaminen ei ole pakollinen toimenpide vaatimuksia.

Mukaan rakentamisen asiantuntijoita, etteivät kaikki kipsi majakat voidaan pitää yhtä menestyksekäs. Jotkut lajit voivat käyttää tietyin ehdoin, toiset suositellaan kokeneille kipsinvalajia. Yhteistä kaikille pidetään laaja levinneisyys ja edullisia materiaaleja.

Ominaisuudet ohjauselementtien

1. Laastin Beacons - nauhat kipsi työ. Ovat yleisiä ansiosta yksinkertaisuus laitteen ja ilman lisäkustannuksia. Kipsi tai sementti, täyttää tilan seinään alla litteän liuskan tai vahvistamien sääntöjen luotilangan.

edut:

 • pitkittäistä ulkonemaa kovettamisen jälkeen ovat erinomaiset viite rappaus;
 • Majakat ei tarvitse purkaa, koska tulee osa viimeistely kerroksen;
 • mahdollista toteuttaa laajamittaisia ​​rappaustöiden määriä.

Haitat: oikea asetus laasti rappaus majakat julkaistaan ​​ainoastaan ​​läsnäollessa käytännön kokemusta. Aloittelijat voivat käyttää tätä prosessia paljon ylimääräistä aikaa.

2. sälepohja - baarista. Edut ovat uudelleenkäytettäviä ja alhaiset kustannukset. Puute - käyttö rajoittuu vain kuivissa tiloissa.

3. Kipsi majakat - opas nauhat sisätiloihin. Seinälle liimalla tai kitti alkaen lisäämällä PVA liimaa.

4. Mayachny profiili - jossa on pitkä ohut rake rei'itys elementti- V tai T-muotoinen poikkileikkaus. Se on valmistettu metallista tai muovista. Kipsi majakat luokitellaan koon mukaan. Pienin - 3 mm suurempi ulottumattomiin 10. Useimmat alustan paksuus osien kotitalouksiin - 6 mm ja pituus 2,7-3 metriä.

Etu käyttää majakka profiili on helppo ja nopea asennus, mikä vähentää merkittävästi aikaa valmisteen Kipsi seinät. Muutaman tunnin kuluttua, olet valmis lopettamaan. Tällaiset majakat ovat välttämättömiä suunnittelun pienten alueiden, kuten tulisijat, kylpyhuoneet, sisätilojen osioita. Perforoinnit mahdollisimman pidon liuoksella ja luotettava kiinnitys pinnalla.

 • sen jälkeen kun on poistettu seinät rima voimakkaasti muotoaan, minkä vuoksi on mahdotonta käyttää uudelleen;
 • laajoilla alueilla avulla kipsi majakat on vaikea saavuttaa täydellisen kohdistuksen;
 • ohut ja heikko nauhat vaativat lisää lujittavalla liuoksella.

Kosketuksesta oikea kiilan profiilin hiotaan päällystetty kerros. Reaktioseos tislattiin ja metallipintaan kipsi lopulta syntyy ruostetta. Välttää negatiivisia vaikutuksia, on suositeltavaa vähentää hihnan on kuivua kokonaan, sitten kytke muodostettu Stroebe.

5. Metalli Beacons - fragmentit putkien tai neliön profiileja. Tällaiset ohjauselementit on tunnusomaista hyvä kestävyys ja puute vääristymiä. Laasti helposti täyttää tilan alapuolella ilman lisävahvistusta. Metalli majakat ja kipsi voidaan poistaa toisena päivänä operaation jälkeen. Ne voivat myös toimia toistuvasti. Puutteet putkimaisen majakat olematonta. On olemassa lisääntynyt riski muodonmuutoksen profiilin neliömäinen poikkileikkaus, kun irrotetaan seinästä.

6. majachnye kiinnitys. Asennus opas nauhat laasti tai liima pohja muodostaa tasaisen tasainen pinta. Kuitenkin tämä menetelmä vaikuttaa erityisesti edistymisestä rappaustyön:

 • tarvittava aika seoksen valmistus, työkaluja ja puhdistuksen jälkeen asettamalla markkerit;
 • riippuvuus lämmitetty huone tai lämpimällä säällä;
 • kyvyttömyys rappaus heti asennuksen jälkeen;
 • tarvittavat taidot tarkka ja nopea asennus.

Toiminnan helpottamiseksi asettaa profiilikiskot, rakennuksen asiantuntijat suosittelevat ostamaan erikoismuovikalvo liitteen nimellä "Ushastik". Ne ovat edullisia (2-3 ruplaa per osake) ja yksinkertainen laite. Teräslevy, jossa on reikä ruuvit on varustettu sivusuunnassa ulokkeiden, korvakkeet, jotka on kiinnitetty profiilien.

Säätö ja turvajärjestelmän auttaa nopeasti ja tarkasti kipsi majakat. Käytännössä osoittaa, että hyvä kivittäminen kone tarroja kiinnikkeitä ei voi vain kokenut rapparien, mutta yleismies. Läsnä Ushastik mahdollistaa välittömästi alusta loppuun seinät, rinteitä ja katot.

Kustannukset sinkitty kipsi majakoiden 3 metriä pitkä:

Laastarit niin paljon, että kokematon henkilö helppo eksyä.

Moderni markkinat ovat niin kyllästetty rakennus / viimeistely materiaaleja, rakennusten suunnittelu vaihtoehtoja.

Tätä tekniikkaa käytetään, kun seinät merkittävästi eri kaarevuuksilla. Tällaisissa.

Mitä paremmin vaahtoa tai kevytbetoni?

Soveltaminen DSP rakentaminen

Tyypit majakat kipsi- ja ominaisuudet niiden asennus

Yleensä majakat rappaus - opas säännöt, jotka antavat vaikutus tasoittaa kipsi seinään. Ne auttavat tekemään päällysteen täysin sileä, vaan myös vähentää merkittävästi kulutusta kuivaseoksissa. Rappaus majakat on valmistettu eri materiaaleista tehtaalla tai kotona, Stucco mestarit.

Tällaiset tuotteet ovat rei'itetty profiileja pituus 2,7 m tai 6 m, joka on valmistettu alumiinista, galvanoidusta teräksestä, tai muovista. Majakoina varten kipsi on jaettu eri, riippuen muodosta.

Suora majakat ja kipsi ovat tasainen rei'itetty tuote V-muotoinen uloke. Tämä hylly on opas aikana rappaustöiden. Korkeus elementin vaihtelee 3 mm: n 30 mm. Riippuen tämä parametri vaihtelee paksuuden liimakerroksessa.

V-muotoinen profiili majachnyj esivalmistus

Vihje! Ulkoiseen käyttöön paksujen majakat, koska ulkoseinät vaativat suuria määriä materiaalia viimeistelyyn, sisätilat, jos pieni pato seinä, riittää 3 mm.

Nurkka kipsi majakat ovat myös V-muotoinen uloke, mutta lisäksi varustettu hyllyt, jotka on järjestetty suorassa kulmassa. Nämä tuotteet sopivat päällysteet ja käsittelemiseksi ulkokulmatartunta. Suuria haitta tällaisten profiilien puute on riittävä jäykkyys, minkä vuoksi beacons kipsi seinä voi muuttaa muotoaan asennuksen aikana.

On myös uudelleenkäytettäviä malleja, jotka ovat kestäviä ja jäykkiä, joten älä vaadi huolellista kiinnityksen. Poistamisen jälkeen kipsi uudelleenkäytettäviä majakat voidaan käyttää uudelleen. Jäykkyys nämä tekijät tekee niistä erittäin helppo käyttää. Suurin haitta näiden tuotteiden on hinta, joka voi olla useita kertoja suurempi kuin hinta muoviprofiilien majakka. Lisäksi ne voivat vääntyä, jos ote on liian myöhäistä.

Joissakin tapauksissa, majakat käyttää puupalkeilla tämä on erityisen totta viimeistelyyn puupinnoille. Nämä tuotteet on kiinnitetty seinään ruuveilla, mikä suuresti kiihdyttää prosessia rappaus. Tosiasia on, että tavallinen vilkkuvaa profiilit on kiinnitetty liuokseen, joka on kuivaa, ennen kuin rappaus.

Kotitekoinen kipsi majakka liuoksesta

Kokeneemmat Masters mieluummin tehdä omia majakoita kipsistä. Voit tehdä tämän, piirtämä ja todentaa rakennuksen tason rivi säätöruuvit. Ne toimivat eräänlaisena kannen taso, jossa kipsi on sovellettu. On olemassa kaksi tapaa sovellus: Master lastalla haravat liuos ja saa aikaan muodoltaan tasainen puristimia tai puupalkin ruuveja ja täyttää tilan seinän kipsi ja palkin. Tämä tracker ei tarvitse purkaa, sitä voidaan käyttää säästää rahaa osto tehtaan tuotteita.

Toinen mielenkiintoinen ratkaisu on jousille majakkaa. Ne ovat muutamia ruuveja, joiden välillä kiristetty lanka. Ensinnäkin porata reikiä ja aseta ne paikoilleen. Ne ruuvien niin, että hatut ovat saman etäisyyden päässä pinnasta. Vedä lanka.

Tämän rakenteen, vapaan tilan edelleen, joka on täynnä kipsi. Kun liuos on vielä tuoretta, jouset ja ruuvit poistetaan, ja tuloksena saatu reiät epäselvä liuos.

Merkkijono majakat kipsiseinää varten

Vihje! Tärkeimmät menetelmän haittana on vaara, että merkkijono saada kaarevan pinnan virheen takia.

Myös työtä, voit käyttää metalli- profiileja, kulmia tai putkia. Jotkut taiteilijat käyttävät johtotähtenä sälepohja. Soveltuu myös profiilin Kipsilevyjen. Se etu, että käyttämällä näitä osia on alhainen hinta, mutta haittapuolena - käyttäen sellaisia ​​majakat tarvitse kuluttaa enemmän kipsi.

Ennen asentamista majakat, on välttämätöntä suorittaa markup työkappaleesta. Tätä tarkoitusta varten, erilaisia ​​menetelmiä, joilla jokaisella on omat etunsa ja haittansa.

sovellus markup

Se on elementti- jäljityskuvakkeen ratkaisu, joka tulee pintaan. Ohjeet markup:

 1. Ensin täytyy vetäytyä kulmassa 30 cm 15 cm lattiasta ja katto sekä tekemään tiukasti pystyviiva, tarkista sen taso ja toista toimenpide toisella puolella seinää.
 2. Niin se on tarpeellista mitata linjojen välisestä etäisyydestä, jakaa sitä 1,5 m, ja tuloksena numero on tarvittava määrä majakoiden. Tuotteet täytyy karsia, jotta niistä tulee 30 cm lyhyempi kuin korkeus katot.
 3. porattavan reiän ja tulpat on asetettu ylä- ja alareunaan kunkin rivin.
 4. Sen jälkeen koko seinä on raschertit linjat välein 1,5 m.

Väliseinämä asennukseen kipsi majakoiden

 • Reiät on kierrettävä ruuvia ja vedä lakeissaan suorana linjana. Paikoissa, joissa köyden ylitystä ja jäljittää linjat myös porata reikiä ja aseta tappeja ruuveilla.
 • Sitten on välttämätöntä tasapainottaa korkit ruuvit. Tehdä tämän, taita indeksi padon seinämän, esimerkiksi, on 1,5 cm, 0,6 cm, paksuus majakka ja jätä varaus 0,5 cm, mikä johtaa 2,6 cm. Se on niin täytyy vetäytyä seinästä kiinnittimet.
 • Asettamisen jälkeen ruuvit täytyy vetää lanka lävistäjiä pitkin ja pitää johtuvassa majakan tasossa. Tuotteen tulee vain hieman koskettaa lankaa. Johdot on poistettava, niin alalla peitetty seinän pohjamaali.
 • Useimmat kodin Masters voi ylpeillä läsnäolo tällaisen laitteen käsillä, mutta jos se on edelleen olemassa, voit tehdä seuraavaa:

  • Tämän avulla laite löytää padon seinään. Voit tehdä tämän, haluat asettaa tasolle lähellä vastakkaista seinää ja sisältävät rajat tasoitus. On käynyt ilmi, että ei koulutusta jo tiedossa haluttuun paksuuteen liimakerroksen.
  • Avulla laserin jälkiä seinään sinun täytyy piirtää pystysuora viiva edellä luetelmakohdissa.
  • Tämän jälkeen sinun pitäisi laittaa taso etäisyydellä 40 cm: n etäisyydellä pinnasta nurkassa ja käynnistä pystyviiva.

  Laser Level voit oikein kipsi majakat

  • Löydämme paikka, jossa etäisyys juovalaser ja seinä on minimaalinen, esimerkiksi, on 34 cm.
  • Lisäksi on syytä ottaa pitkän kiskon 0,5 m ja merkitä siihen markkeri pisteen 35 cm: n pituudelta (etäisyys linjan seinämän paksuus majakan + marginaali)
  • Tämän jälkeen liimaa levitetään vedetyn käyttämällä telineeseen ja puristetaan majakka täsmälleen yhtä pitkään kuin merkki se on kohdistettu laser linja.

  Sen jälkeen, kun valmisteleva työ voi alkaa asentaa majakka. Tätä tarkoitusta varten kolmella eri tavalla.

  Ensimmäinen asia on tehdä ratkaisu ohjeiden, jotka merkitä pakkauksiin valmistajille. Jos aiot rappaus tai sementtilaasti, joka pitkään kuivua, niin he voivat lisätä hieman kipsistä tai rappaus nopeuttaa asetusta. Keitetyt paino on sovellettava pieninä annoksina joka 15-20 cm: n, ennalta laadittu linjat.

  Asennus majakka profiili liuoksessa

  Majakkasignaalia alittaa profiilia käytetään liuokseen ja seinää vasten. Jos yksinkertainen tapa markup on käytetty, majakan on asennettava niin, että se oli samalla tasolla ruuveilla. Jos käsi on laser taso, sinun täytyy kytkeä päälle ja tarkista, että kanta majakat, sovelletaan aikaisempia tavaramerkkejä. Tarpeen poistaa ylimääräinen liuos, ja sitten edetä asentaa näitä tuotteita.

  Asentaa majakoita kauan sitten keksi erityinen liitetiedoston. Nämä osat ovat muovia. Niiden asennusta on ensin poistettava lukko yhden pinnan kohteita, ja asennetaan se sitten kantaruuvit, jotka on aikaisemmin kierretty radoilla joka 30 cm., Minkä jälkeen kiinnitetään majakan pidike on otettu käyttöön. Tärkein etu tässä menetelmässä on nopeus ja asennuksen helppous. Mutta paksuus liimakerroksessa on kasvanut noin 0,5 cm, mikä huomattavasti vaikuttaa lopulliseen töiden kustannuksista.

  Bracing kipsi majakat

  Ei niin kauan sitten, maalarit, kipsinvalajia käytti temppu - ne leikataan jalat reikä kiinnikkeiden asennukseen kipsilevyjä. Käyttämällä näitä metallikiinnittimiä ja asentaa majakoita. Nyt tuotanto tällaisia ​​osia ovat mukana kasveja, joten niitä voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta. Niitä kutsutaan "floppy". Avaamista artikkelit on kierretty ruuvi, ruuvataan sitten se haluttuun syvyyteen. Metallinen välilehtiä käytetään lukitsemaan majakka. Se nojaa pintaan ja korjata nämä korvat vuorollaan. Luotettavuuden lisäämiseksi liitännän ulokkeiden käsitelty pihdeillä. asennus majakat sinänsä yksinkertainen, mutta louhinta on viettää paljon aikaa.

  Rappauksen jälkeen, majakat on poistettava

  Kipsi majakka - on erittäin hyödyllinen tuote, jolla on mahdollista saavuttaa täysin tasainen pinta ja korkea laatu pinnoite. On vain tärkeää noudattaa yllä olevia sääntöjä, eikä jätä majakoiden seinään. Jopa korkealaatuista galvanoitu kohteet saattavat ruostua seinän sisään, sen vuoksi, mitä tulee hakea uudelleen kipsi.

  • leikata
   • katto
   • seinät
   • Paavali
   • Ovet, kaaret
   • ikkunat
   • Uuni, Takka
  • Viimeistely tilat
   • keittiö
   • Kylpyhuone, wc
   • Käytävä, halli
   • Parveke, Loggia
   • muut huoneet
  • viimeistely rakennuksia
   • Kesämökit ja koteihin
   • puutalot
   • Saunat
  • viimeistelytarvikkeet
   • kipsilevy
   • verhouslevyn
   • Tapetti, korkki
   • laatta
   • Laminaatti, linoleumi
   • koriste kipsi
  • viimeistelytyöt
   • kipsi
   • pohjamaali
   • caulking
   • Maalaus, kaunistellaan
  • ulkopinnat
   • julkisivu

  Performing injektointi munimisen jälkeen laatta, on mahdollista saada kaksi tärkeää tulosta. Ensin luoda harmoninen pinta.

  Kun peruskorjaus huoneistot on joukon ainutlaatuisia ongelmia, jotka edellyttävät oikean päätöksen. Niin, se on erittäin tärkeää ymmärtää.

  Kipsilevyt - on tullut suosikki materiaalia monille, jotka ovat päättäneet toteuttaa oman kodin korjaamiseen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin