Ranskan kipsi

Tyypit kipsi 10 ratkaisuja korjaustoimia

Oikean seinien materiaaliksi on tärkeää tietää millaisia ​​kipsi siellä, heidän perustavanlaatuisia eroja ja arvioidut kustannukset. Yhdessä asiantuntijoiden EtotDom täyttää kaikki tyhjät paikat tähän aiheeseen.

tyyppisiä kipsi

Erottaa rakenne (rakenteellisesti) ja obmazochnye viimeistely, eli tavalliset kipsi ja katon viimeistelyyn - eri materiaaleista. Paksu-Obmazochnaya - emäs, sitä käytetään kohdistamaan seinät alla laatat, laattojen alle tai maalaus. Obmazochnaya viimeistely - on perusta, valmistelevien kerros, joka ei ole päällystettynä seinään.

Rakenteelliset pinta voidaan koristeltu yhdessä epätasainen seinä on pystysuora. Tämän tyyppinen materiaali pidetään pintamaali.

Kuvioitu pinnat ovat yhtä hyviä sekä sisäistä teokset (koristeluun seinät, katto ja sisustus sisustuselementtejä) ja ulkokäyttöön (katu kuvioitu jälki julkisivuja - materiaalin esteettisesti houkutteleva ja iskunkestävä).

Seokset erotetaan tyypin sideaineen, rakenne päällysteen hakemuksesta, levitysmenetelmä.

TÄRKEÄÄ! Kun ostat materiaalit ohjaavat puolivälissä hinnoiteltu tuotemerkkejä. Ennen ostamista kallista tulevan parempi kuulla asiantuntijan (venetsialainen on kallista - hinta Imperiale lopullinen seos on välillä 8400 ruplaa / 4 kg nopeudella mix - 0,20 kg / m).

 • kihara woodworm (Reibeputs) - 3966 ruplaa / 25 kg (FEIDAL);
 • takki (Rollputz) - 5104 ruplaa / 25 kg (FEIDAL);
 • lammas (Kratzputs) - 4524 ruplaa / 25 kg (FEIDAL);
 • kipsi maali (Streichputs) - 4478 ruplaa / 25 kg (FEIDAL).

Rakenne päällysteen riippuu koosta ja muodosta hiukkasmaista täyteainetta käytetään työkalun, sekä käsittely menetelmiä suihkutettavaa materiaalia.

Photo 5 - ulkoinen viimeistely kipsi ravintola toukantuhot by RemOtdelka

Tarkoitus ja tyypit laastarit tyypin sideaine

Tämä kuiva seos, joka soveltamiseksi tarvittavat laimentamalla vedellä. Käytetään tämän tyyppistä lähes kaikissa mineraalialustoille pinnat.

Piirre: se on vesihöyryä läpäisevä ja ei-syttyvää. Sementti viimeistely - järkevä valinta materiaalia ulkomitat eristys.

Joukossa kipsi sementtipohjaisten alalaji voidaan erottaa:

 1. sementti ja kalkki (luonnollinen sementti-kalkki-kohdistuksen perusteella STARTVELL 21, hinta 335 ruplaa / 25 kg, tasoitus sementti-kalkki Polimin BC 1, hinta 207 ruplaa / 25 kg);
 2. sementti ja hiekka (ulompi sementti varten alustava kohdistus seinien ja kattojen Weber Vetonit TT, hinta 514 ruplaa / 25 kg);
 3. rappaus viimeistely - helpoin (ekologinen universaali Knauf Rotband, hinta 523 ruplaa / 30 kg).

Photo 6 - Kipsi sementti-hiekka kaivostyöläisten universaali

Joukossa kipsi yhteinen alalajit - alkavat viimeistely (karkea) käyttöä, joka voi olla, kun kanssa ja kiinteät emäkset, tupakoitsijat, joilla on normaali kosteus, sekä keittiöt ja kylpyhuoneet valmistamiseksi pinnan edelleen viimeistely (yksinkertainen Saksan KP Käynnistä Knauf, hinta 312 ruplaa / 25 kg).

TÄRKEÄÄ! Huolimatta korkea vedenkestävyys, kosteissa tiloissa esittää erityinen puhdistus- tulevan Ceresit CR 62 WTA - hydrofobinen seos, hinta 2310 ruplaa / 25 kg.

Akryyli, akryyli-pohjainen (polymeeri)

Tämä seos on valmis sovellus, joka ei vaadi sekoittamista, koska alkuvesidispersioiden seoksen. Sitä voidaan soveltaa kaikenlaisiin mineraali- emästen, sekä vanha päällystysdispersiolla. Se on toinen mineraali vesihöyryn läpäisevyys lukuja, mutta parempi ilmastoon sietokykyä.

Photo 7 - FRANCESCO SILOXAN (Francesco siloksaani) - julkisivu kipsi "kuori"

Ceresit CT 64/2 (Ceresit CT 64) - akryyli rakeinen kuvioitu pinta "kuoppainen" hinta 2321 ruplaa / kg tai 25 Kreisel ACRYLPUTZ / 2 (Kreisel Akrilputts) - akryyli sisätilojen "Kameškovo" hinta 2526 ruplaa / 25 kg tai suojaavasti -otdelochnaya Dune (Dune) alkaen Clavel - viimeistely palamattomalla hajuton.

Silikaatti, jossa on pohja neste kalium lasi

Tämä koostumus on myydään lopputuotteeksi. Seosta, jossa nestekide, lisäksi mineraalialustoille, voidaan soveltaa silikaatin päällysteen. Tämä tyyppi on ominaista korkea vesihöyryn läpäisevyys.

Värimallia vaatimaton kuin akryyli, ja ainekustannukset ovat paljon kalliimpia polymeeriseokset. Silikaatti tyyppejä voidaan soveltaa ainoastaan ​​yli silikaatti alukkeita.

TÄRKEÄÄ! Maalata ja korjata tällaiset päällysteet voi vain silikoni tai silikaatti-aineista. Länsimaiden, nämä materiaalit ovat erittäin myrkyllisiä.

Photo 8 - Suojaavat pintarappausta Dune (Dune) alkaen Clavel

Silikonia, jonka pohjalta silikonihartsit

Se päättynyt viimeistely. Sitä voidaan soveltaa kaikentyyppisiin mineraalialustoille sekä vanhoja dispersio pinnoitteet; indikaattorit vesihöyryn läpäisevyys ja vettä, likaa hylkivä materiaali on erittäin suuri, koska kaikki edellä, tämä materiaali - kaikkein kestävä.

Merkittävä, mutta sen odotetaan haittapuoli - korkea hinta.

Photo 9 - Silicon kipsi Quick-mix SXK

Tyypit kipsi menetelmän soveltamiseksi

Viimeistely manuaalisesti seinäpintaan on ensimmäinen levitetään majachnuju seos puristetaan sen ja majakoita välit liuskojen heittää perusrakenne ovat linjassa sääntö päälle ja kiillotettu.

VOLMA-kerros manuaalinen, hinta 517 ruplaa / 30 kg.

Nämä ovat erityisiä tyyppejä, jotka on tarkoitettu liuosta levittämällä koneella (useita kerroksia paksu seinä linjaus: ensisijainen pinnoite, sitten - tärkein osa).

Kone menetelmä helppo työstää laajoja alueita tai kun nopeus on ensiarvoisen tärkeää.

Tällaisia ​​materiaaleja on merkitty "MN". Kone kipsi - korkean laadun seos, ts seurauksena Prikaatin asiakas saa täysin tasainen pinta.

TÄRKEÄÄ! Monoliitti maaliin, Made tällä tavalla, ei murru. Kone kipsi - ei ole vain seinien koristeluun, mutta myös katto (suurin kerroksen 15 mm).

Koristeosista - kallein osa koko sarjan. Koriste rakenteelliset pinnat voidaan simuloida lähes millä tahansa pinnalla, säilyttäen tärkeät fysikaaliset ominaisuudet. Koristeosista - hengittävästä vedenkestävä kipsi, usein pestävä ja iskunkestävä.

Koristeelliseen kuuluu kolmenlaisia:

Se on kestävä materiaali, jota voidaan soveltaa mihin tahansa pintaan, ja jossa seinämä pinta on käytännöllisesti katsoen ei vaadi esikäsittelyä.

Photo 12 - Erittäin tyylikäs näyttää kipsireliefi urissa sisätilojen Design Suunta

Eron vuoksi määrän pellettejä ja jyvät, sisältyvät helpotus koristeluun, voit luoda minkäänlaista pinta:

 • karkea koristelu savimajan (Bousillage Rustique alkaen Clavel, Koruton antiikki simuloidaan adobe, hinta 5297 ruplaa / 7 kg);
 • krokotiilinnahka (Safarissa Clavel, hinta 9029 ruplaa / 5 kg);
 • jäljitelmä kivi (Rivieran Clavel kuitu-hinta on 8321 ruplaa / kg tai 25 Travertiini - simuloidaan travertiini, Hinta 10474 RUB / 25 kg);
 • muovi (Provence Antique mukaan Clavel, hinta 14850 ruplaa / 25 kg, muuten, voi simuloida lähes mitä tahansa pinta - ja tihkusadetta, ja ruusun terälehtiä).

Photo 13 - koriste kipsi Safari Clavel kuvasta 14 - koriste kipsi voimaan aitoa nahkaa matelijat Eric Roseff Designs

Keinotekoiset pinnat asianmukaisen teknologian soveltamista on käytännössä mahdoton erottaa luonnon: sillä ei ole väliä, se kuori tai jalo marmoria.

TÄRKEÄÄ! Venetian - vettä hylkivä pinta, jotta märkä puhdistus ei vahingoita kalliita kattavuutta.

Venetsialainen stukki - monimutkainen kallis viimeistelymateriaali luo ainutlaatuisen pinnan. Kauneus Venetian optisen efektiä ansiosta luode valon kerroksittain loppuun.

Photo 15 - Bright alkuperäinen sisätilat Elvira Stankevich

Tämä ei ole yksikerroksinen päättyy, ja tilavuus, kerrosten lukumäärä, joka voi olla 3 10. venetsialainen voi simuloida marmori (Trevignanossa, Veneto päässä Clavel, hinta RUB 15191/25 ja 11305 kg hieroa / 25 kg).

Hieman halvempaa Clavel arvoinen venetsialainen VGT - 3345 ruplaa / 16 l.

Sijainnin keksinnön menetelmän koristelu kipsi seinät voidaan erottaa:

 • Munich (akryyli dispersio marmori sirut), hinta 6201 ruplaa / 25 kg;
 • Tanskan (neste tapetti), hinta 497 ruplaa / 1 kg;
 • Marokon (kiiltävä analoginen venetsialainen), hinta 7681 ruplaa / 5 kg;
 • Byzantine (alalaji venetsialainen), hinta 3186 ruplaa / 5 kg;
 • Amerikkalainen (sade), hinta 1479 ruplaa / 7 kg.

Photo 16 - Marokon kipsi kullalla Pearl alkaen marmorino CARRARA

Nimi tyyli sovellus ei pidä sekoittaa maantiede tuotannon. "Ranskan kipsi" - tavaroita TM Senideco tai Blancor, Japani - synteettinen sekoitus yritys "Silk Road", turkki - Siva tai parannettuja Bayramix.

Muut koriste ovat:

 1. helmi, silkki kipsi (Refecto mukaan Clavel, ohut kerros viimeistelyyn, hinta 2025 ruplaa / 5 kg)
 2. nestemäinen sametti tai velour (Arabesco päässä Clavel, samettimainen taide, hinta 15817 hieroa / 5 kg),
 3. kiiltävä kaunis viimeistely matta hieno kuvio (Sabbia alkaen Clavel, hienojakoinen, hinta 6667 ruplaa / 25 kg).

Photo 17 - Wall koristelu Silkin stukko (Stukko Effetto Seta)

Kuiva seos on aina halvempi, "toukantuhot» Ceresit CT 35 maksaa vain 768 ruplaa / 25 kg, ja lämmin Diamant (Knauf) - 489 ruplaa / 25 kg.

TÄRKEÄÄ! Eristävät seinämät sopiva "talvi" vermikuliitti ja perliitti viimeistely, hinta - 455 ruplaa / 25 kg. Lämmittämiseen talo sopii myös lämpimällä yhdistelmällä "Bear" (hinta 1209 ruplaa / 25 kg).

Erityinen tyyppejä ovat koristelu materiaalit seinäpinnoille, jotka kuljettavat suuria kuormia. Viimeistelyyn esineitä hidastavia (palonkestäviä, kuumuutta kestävä), huurre, rengtgenozaschitnaya, akustinen tai kosteutta kestävä kipsi (vedenpitäväksi) voidaan käyttää.

Tulen- ja lämmönkestävä, kuumuutta kestävä maali TFS-170 ByProc, hinta 497 ruplaa / kg, tai 25 X-ray suojaava baryyttia FullMix, hinta 1404 ruplaa / 25 kg.

Photo 18 - koriste kipsi «Istinto» tekniikassa soveltaa Cemento Naturale Hageri

Lisää kommentti

kipsi seinät

Harjoittavat korjaus purkamisen korjata "Avaimet käteen" .Rassmotrim tarjoaa korjaus- ja rakentaminen.

 • Tarjoamme kaikenlaisia ​​palveluja korjaus- ja sisustus asuinrakennusten ja muiden kuin asuinkiinteistöjä Moskovassa.

 • Asunnon suunnitteluprojekteja, peruskorjaus asuntoja ja maa taloa avaimet käteen. Siellä Brigade: viimeistelijät, el.

 • Korjaus tahansa monimutkaisuus avaimet käteen - suunnittelu; - UV-lasin liimaamiseen; - lasiovet; - Ste.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Ranskan koriste kipsi

  Ranskan koriste kipsi Dekopir, viimeistelytyö nopeasti ja tehokkaasti.

  Ranskan koriste kipsi Dekopir, viimeistelytyö nopeasti ja tehokkaasti.

  Olemme valtuutettu jälleenmyyjä ranskalaisen valmistajan Dekopir - yksinoikeudella tuotteen ulkoa ja koristelu, uudestaan ​​kaikenlaisia ​​kivi. Tämä ainutlaatuinen pinnoite - pelivastusta luonnon ja keinotekoinen kivi. Tekniikka, lyhyessä ajassa todistettu ympäri maailmaa, nyt ja Valko-Venäjän tasavallan.

  Jos on tarkoitus päivittää julkisivu maalaistalon tai autotallissa, tai ajatella kuin pinnoittaa uusia rakennuksia tai halusitte tuoda elementtejä luonnonkiveä sisälle asuntoon, koriste kipsi - Dekopir on mitä tarvitset.

  Ainutlaatuinen tekniikka soveltamisen koriste kipsi Dekopir ei ole analogit Venäjän tasavallan, voit luoda ainutlaatuinen tyyli kotiisi, autotalli, Arbor, takka, ikkunoita. Stucco on jo pitkään käytetty koristeluun julkisivujen, luoda listat, pylväät, koruja, ja kaikilla on aikaa saada tuloksia aikaan, kestävyys, ekologinen yhteensopivuus. Mutta tavanomaiset kipsi tekee maalaismainen talon. Keinotekoinen kivi voit pitää kaikki edut kipsistä, mutta myös antaa vapaat kädet mielikuvitus. Loppujen lopuksi, mitä paremmin eräänlainen vanhan linnan, esi kartanon jäljitelmä luonnonkiveä. Dekopir - kipsi, joka koristaa olemassa olevaa rakennetta tai vain rakennetaan samaan tyyliin, luonnonkivi. Te ei ole ongelmia koristeluun ikkuna- ja oviaukot, kulmat, kaaria kivi Laasti Dekopir sovelletaan jatkuva kerros, joka estää veden pääsyn.

  Dekopir tekokivestä - se on:

  • Innovaatio - nopea sovelluskohtaiset seoksia paineita luo ainutlaatuisen helpotus ja antaa erinomaisen kiinnittyminen pintaan.

  • estetiikka - tunne luonnonkiveä, monoliitti pinnoite ilman rakoja, kulmia ja ikkunaelementtien tehty ilman liitoksia.

  • Yksilöllisyys - käsintehtyjä, vain ideoita ja toiveita, ei malleja ja muotteja.

  • Ympäristöystävällinen - luonnollinen hengittävä materiaali perustuu luonnollisia ainesosia.

  • Laatu - seoksen tuotettu eurooppalaisten standardien mukaisesti Ranskassa.

  • Nopeus - työ on tehty nopeasti, 30m2 päivässä.

  Tietoja materiaali - koriste kipsi Dekopir.

  Dekopir perustuu vuoren kivi - marmori, kalkkikivi ja mineraali pigmenttejä. Joka koostuu luonnon osia Dekopir luonnonkivi on ominaisuuksia, kestävyys ulkoisille vaikutteille ja korkea vesihöyryn läpäisevyys, joka mahdollistaa seinien "hengittää", lukuun ottamatta kertyminen kosteutta ja keskustelu. Koska nämä ominaisuudet viimeistely Dekopir teknologiaa voidaan käyttää koristeluun julkisivujen ja sisätilojen viimeistely luomatta Tilaefektin "höyrysauna".

  Dekopir seosta levitettiin tehokas kompressori, tunkeutuu huokosiin tahansa epäorgaanista emästä, onko betoni, tiili tai muuta materiaalia.

  Sitten hänen kätensä pigmentoitunut ja antaa sille halutun muodon, luo monenlaisia ​​koriste yksinoikeudella hankkeita asiakkaiden, kasvot tai karkea kivi kaikenkokoisia ja värejä.

  Alunperin tehty ja mahdolliset ratkaisut nurkkaan ja ikkunan elementtejä.

  Laboratoriotutkimukset ovat vahvistaneet edut tekokivestä Dekopir. Keinotekoinen kivi ranskalainen valmistaja Dekopir vapautettu: käytännöllisyys, luontokohteita, paras arvo ja materiaalin laadusta.

  Ammattilaiset yrityksistämme pystyvät toteuttamaan mitään fantasia asiakkaillemme. Avulla Ranskan koriste kipsi - Dekopir sisustusta tulee muuttumaan ja saavat ainutlaatuisen näkymän. Esimerkkejä työ suoritettiin käyttäen kipsi - Dekopir osoittaa rajattomat mahdollisuudet tämän materiaalin.

  Olemme valmiit neuvoo kaikkia kysymyksiä koriste kipsi - Dekopir. Ja mielellään ilmentää suunnittelua projekteja.

  Tästä sivustosta: http://decopierre.by

  2018 rakentamisen. Tiedot julkaistaan ​​portaalissa on tarkoitettu vain yleiseksi ohjeeksi. Kaikki tekijänoikeudet materiaaleihin kuuluvat omistajilleen

  Koriste kipsi - 70 kuvia ideoita sisätilojen

  Seinän suunnittelu painoa materiaalien, mutta koriste kipsi - johtava yksinkertaisuutta ja tehokkuutta.

  Mukaan koostumus on jaettu kolmeen tyyppiin: rakenteellinen, lasku ja venetsialainen.

  Rakeinen kanssa hienoja rakeita kipsi - se on rakenteellinen. Työhön sisätiloissa on parasta valita perusteella veden ja hajuton.

  Soveltamista ei vaadi täydellistä pintaa, vain puhdasta ja aina kuivana. Sitten pohjustettu käsitellä seinän kuivana, sovelletaan kipsi. Kiertää soveltaa kerros kipsi lastalla. 3 tunnin kuluttua, on kestävän pinnan täysin kovettuu viikon kuluttua.

  Koostumuksia jolla voit luoda helpotus, jota kutsutaan kuvioitu kipsi. Ne on helppo oppia simuloida kivisillä, puusta ... Täyteaineet graniittia sirut, marmori, muoveja tai kuidut vaikuttaa ulkonäköön. Ne eivät halkeile kuivana.

  Soveltamalla tätä kipsi edellyttää koulutusta: tarvitsemme SmoothWall, muista puhdistaa ja kuivaa. Sitten pohjustettu, kuivana, on tarpeen soveltaa maali hyvän otteen.

  Kipsi tulisi soveltaa 1-2 kerrosta laitteita. Kun suurempi monimutkaisuus kuvio on suurempi määrä kerroksia levitetään, mutta hienovaraisesti. Suojella ja kuultavia tarvitsevat läpikuultavalla maalilla tai vahaa.

  Tämä kipsi on käytännössä läpinäkyvä rakenteeltaan marmoria jauhoja. Viimeistelyyn koriste kipsi tarvitsevat sileä seinä voidaan maalata mitä tahansa väriä. Tärkein ero - vedenkestävä, hajuton ja paloturvallisuus, ympäristöystävällisyys ja nopeasti kuivuva.

  Alustuksen jälkeen pinnan kuivua kunnolla. Työkalu paino pintaan. Kun kuivan kerroksen poistaa epätasaisuudet kunkin kerroksen (4-12). Johdonkuorija ympyrän hiekkapaperilla. Lopussa kannen vahalla loppuun.

  Hän näyttää hieman nuhjuinen, karheat. Keinotekoinen seoksen koostumus, jossa on enemmän kitkaa, antaa kevyempi "nuhjuinen" värisävy. Näitä seoksia voidaan myös käyttää ulkotiloissa. Kuivuessaan tuottaa ympäristöystävällistä, tulenkestävä elokuvan mikrohuokosia.

  Seoksiin julkisivujen hieman erilainen kuin sisäseinät kipsi veden kestävyys, ettei vastaus lämpötilan muutoksiin.

  Ensimmäinen on tarpeen arvioida seinään päällystetty koriste kipsi seinät kuin ennen värjäystä. seinät on sitten pohjustettu seos lateksin kuivuessa tunnissa.

  Sitten maalarinteippiä sinetöidä friisi kattoon, tapetti - kaikki mikä joutuu kosketuksiin tulevaa työtä.

  Seos olisi sovellettava kulmasta kulmaan, lasku keskellä seinää. Akryyli kitti sekoita hyvin ämpäri, kunnes saadaan homogeeninen massa venyttämällä. Lastalla aloittaa työt kulma puoliympyröistä, koko seinä, yksi kerros ei ole paksumpi kuin 2 mm.

  Sitten polyeteeni vie enemmän tilaa seinät, alkaen takana, ikään kuin liimattu kitti, se on helpompaa tehdä se yhdessä. Luomme paljon ryppyjä filmillä.

  Kun seinät on peitetty foliolla kuluttua 15 tuntia kuivaa täyteainetta, sinun täytyy poistaa se. Tämän elokuvan kitillä kosteus haihtuu hyvin hitaasti. Jos siellä täällä se pysyy pehmeä, anna toinen päivä kuivuu ilman polyeteeniä.

  Tärkeää! Älä käytä lämmittimiä (lämmitin, jne) Kuivaa, halkeamia saattaa esiintyä.

  Kun täysin kuiva, reuna lastalla poistaa kappaletta laskuja, jotka ovat murtuneet. Älä pelkää, kuivatut kitti on vahva, ei liikaa turhaa.

  Tuolloin on lakaista pois pölyn seinästä, ja nauha (maski) uudelleen kiinni entiseen paikkoihin. Tämä on helpoin tapa.

  Levittämisen jälkeen valitun kipsi täytyy vahaa väripigmentti. On tarpeen lisätä vettä, 20% koko värillinen vaha sekoitetaan.

  Vaha on parempi laittaa seinille telan ja sienen jakamiseksi tasaisesti vaha. Toinen sienellä, kosteat puhtaalla vedellä, on välttämätöntä kävellä pikku seinä peitetty vahalla.

  Seuraavaksi jatkamme hieroa kostealla sienellä ennen tekstuuri kuvioita. Huomaa, että ei näytä valopilkkuja. 15 minuutin kuluttua vaha pinnoite, se on helppo pitää kostealla liinalla välttämättä valkoinen ilmeinen rakenne.

  Vihje! Yli suosittelemme yksityiskohtaisesti tarkastella kaikkia työvaiheita video.

  Päällystyksen jälkeen, vaha kuivuu seinä noin 4 tuntia. Sitten kansi akryylimaali nacre välttämättä vesipohjaisia. Laimenna musteen kanssa pelkkää vettä suhteessa 40 tilavuus-% maalin. Valo pelata mukavaa seinään kanssa varjossa metallien (hopea, kupari tai kulta).

  On tarpeen poistaa nauhan ja toimivat valmis.

  Rekisteröintiä varten katot voidaan soveltaa myös koriste kipsi, mutta tähän tarvitset erityisiä taitoja.

  Koristamaan seinät erityyppisten laastarit, on olemassa monia tapoja.