Ranskan katto

Mitä sinun tarvitsee tietää Ranskan katot: 5 hyödyllisiä asioita

Alakatto Ranskan tuotanto mahdollistaa tyylikkäästi sisustaa kattopinta huoneessa Katto ei voida pitää pitkäikäinen rakentamisesta ja korjaus kotimarkkinoilla. Vain viisi vuotta, koska niiden kysyntä oli niin, koska näemme sen tänään - harvinainen moderni parannuksia tehdä ilman alakatot.

Alkuperä: Ranskalainen katto venyttää

Alkuperä Ranskan venyttää katto on varsin mielenkiintoinen. Ja se alkoi kuusikymmentäluvun viime vuosisadan. Työntekijä ranskalainen yhtiö, joka harjoittaa valmistus metallilevyjä, jolloin suoritetaan Design, joutui piiloutua paikkansa seinään vain PVC-kalvo. Tarkemmin sanottuna tällainen päätös - venyttää kahden profiilien PVC-kalvo, se tuntui oikealta hänelle.

Ranskan katto on varsin mielenkiintoinen historia alkuperän, että on yhä relevantti ja suosittu

Ja kun ajatus tämän oppinut yrityksen johdon, kehui idea ja otti. Ja muutaman vuoden kuluttua yhtiö on keskitetty uudelleen valmistukseen alakatot. Niin, yhden työpäivän ideoita alkoi vallankumous koristelu katot. Ranska ei ole pysynyt välinpitämätön löytö yhden yrityksen, parantaa järjestelmää, ja olemme tänään alakatto - suosituimmat mallit kattoon loppuun.

Miksi se on niin suosittu: alakaton Ranskan elokuva

Mitä kutsutaan "Ranskan venyttää katto" on rakenne, joka on valmistettu käyttäen kestävästä PVC kankaasta. Ja se on asennettu samaan paikkaan ja perus katto. Ja jopa Venäjällä ja Saksassa ja Sveitsissä ja Italiassa tehdä moderni, korkeat katot, eli ranskalaisen ovat edullisempia.

Suosittu ranskalainen katot teräs, koska sen luotettavuus ja käytännöllisyys

Suosio Ranskan venyttää katto johtuu:

 • Vankka rakenne - takuu on 10 vuotta on hyvin vakuuttava argumentteja yrityskaupasta;
 • Vaihtoehdot - kannattava leveys, jota et löydä muilla valmistajilla (2,2-4 neliömetriä);
 • Ei kemiallista hajua - valmistaja tuo erityisiä ainesosia elokuva, niin että mikään toiminta kattoon et ole vihainen;
 • Pinta ei ole sähköistetty - ne eivät keräänny staattista ärsytystä pinnalla, ja tämä edistää pyleottalkivaniyu.

Ranskan katot testattu vetolujuus. Vaikka merkittävä joustaville kankaille ei anna sinun tarvitse huolehtia mahdollisuudesta vuodon ylhäältä jne Useat muuntelua, kuumailmapuhaltimella, ja katto on sama.

Miten hoitaa Ranskan katot

Jopa korkealaatuista katot eivät kestä tiettyjä ehtoja. Esimerkiksi, jos huoneen lämpötila ei ole korkeampi kuin viisi astetta nollan yläpuolella, ei ole tarpeen määrittää, missä katto. Lyhyesti sanottuna, jos huoneessa on lämmitys, alakattojen aihe ei tarvitse nostaa.

Alakattoon näyttää aina tyylikäs ja kaunis, sinun pitäisi jatkuvasti huolehtia hänestä

Lävistyksiä ja leikkaamisen eriä vaarallista venyttää kattoon, ja ranskalainen, samoin. Koska esimerkiksi, ulos samppanjaa korkki katto ei hajoa, vaan oksentaa, totesi lapsen lelu, voit vahingoittaa sisäkattoverhoukset. Tai huolimaton huoltotyöt kattoon kytkettynä valonlähteen, voi vahingoittaa pinnoitetta.

Myös nämä enimmäisrajat on tuuletusaukot, jos alue on tilaa yli 30 neliöitä, Ristikot, asettaa välttämättä. Tämä ei kerry kosteutta takapuolelle kannen. Hyvin pese tämä enimmäismäärä voi olla vain nestemäistä pesuainetta tai saippualiuoksella. Ei hioma ei ole harjoja.

Yritykset, joilla on hyvä maine: Ranskan katot, valmistajat

Erityisen tunnettuja voidaan pitää sellaisina Ranskan ylärajojen canvas "premium» - Renolit. Tämä on suurin yritys tätä tyyppiä. Siellä katot tehty tällaista teknologiaa, joka on 100% poistaa mahdollisuuden avioliiton. Se toimii monitasoinen laadunvalvontajärjestelmä. Koska jopa kaikkein hassu iloinen ostaja hankkia näitä tuotteita.

Nykyään suosituin ja kysyntää ovat katto kiiltävä pinta

Piirteet katto Renolit:

 • Lakka saumattomat tekstuurit poikkeavat korkein peilimäisten ja heijastava kyvyt;
 • Ne täyttävät kaikki nykyiset turvallisuus-, hygienia- ja ekologia;
 • Mahdollisimman helposti hoitoa, ei tarvitse ostaa mitään erityisiä laitteita;
 • Hyvä ääneneristys ja lämmöneristys, korkein lujuus ja luotettavuus rakentamiseen;
 • Useiden vuosien ajan katot säilyttävät värinsä ja niiden luotettavuutta.

Ja nämä katot ole eristetty allergiaa aiheuttavia aineita, ne eivät absorboi hajuja eivätkä tue palamisprosessit. Hometta tai sientä kattoon joka näkyy myös. Halkeamat myös heitä, ei näy.

Ranskan alakatto ja valaistus

Kun aiot korostaa jännitys katossa, tai vain suunnittelet valaistusjärjestelmä, keskus- tai yhdistää, on syytä pitää mielessä, että kaikki lamput soveltuvat tällaiseen kattoon. Esimerkiksi tavanomaiset hehkulamput (lamput tavallinen spiraalit) ei tulisi käyttää katot. Kuten loistelampun teho on yli 60 W.

Lisäksi voit koristella sisäkaton sisäänrakennetulla valonheittimet

Jos haluat käyttää halogeenilamput, niiden teho ei saa ylittää 12 ja 35 wattia. Jos käytät voimaa laitteen 12, niin sinun täytyy ehdottomasti erityistä jännitemuuntimena. Ja jos teet ilman sitä, odota väistämätön notko jännitys kattoon.

Ennen asentamista kiristyksen kansi, ajatella ja suunnitella paras piirustuksia tai luonnoksia mikä tulee olemaan valaistus. Ja antaa sen ohjatun asennuksen. Yleensä olohuoneessa keskellä katon roikkuu keskeinen, perus kattokruunu ja koristeelliset käyttää valonheittimet. Voit tehdä luonnos esittämällä suunnittelu katto valaistus itse. Tai sama asiantuntijat tarjoaa sinulle suosituimmista vaihtoehdoista. Joka tapauksessa, mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja on monia.

Tyylikäs Ranskan katot (video)

Ranskan katot sekä Saksan, ovat korkealaatuisia. Sinun ei tarvitse epäillä, että ne palvelevat sinua pitkään aiheuttamatta valituksia. Mutta myös halpa hinta, että rakenne ei, se maksaa kertaluokkaa suuremmat kuin kotimaan ikäisensä. Ja jos hinnat ovat samat, todennäköisesti tarjota sinulle väärennös.

Edut ja piirteet Ranskan alakattoon

Kiristys pinnoite mahdollistaa samanaikaisesti ratkaista paljon kysymyksiä, jotka liittyvät korjaukseen katon pinnan. Saat täysin sileä ja kaunis katto, ja samaan aikaan, piilottaa kaikki epäkohdat kattoon laatan. Yksi johtajista suosituimpia ovat Ranskan katot. Miksi vaativat sitä on tuotteita tämän maan ja mitä he ovat ansainneet hyvän arvosanan asiakkaat pitävät myöhemmin tässä artikkelissa.

Puhuminen jännitystä pinnoitteita, puhumattakaan siitä, että ne keksittiin juuri Ranskassa Tämä mahdollisti Ranskan valmistajat maksimoida tuotteiden laatu, jolla sitä paljon enemmän aikaa kuin kaikki muutkin.

Toinen tekijä, joka puoltaa tuotteiden tämän maan - kiistattomasta johtajan suhteen muotivirtaukset ja muotoilu. Juuri tässä tunnetuin muodin lypsämistä ja teki muodikkain ajankohtaisessa asia. Tämä voi olla täysin johtuvan venyttää katot.

Alakattoon, onko elokuva tai tekstiili- web, siellä on paljon erilaisia ​​positiivisia ominaisuuksia. Keskustelu yksityiskohtaisesti kukin niistä ei ole välttämätöntä, on tarpeen vain mainita tärkeimmät:

 • Pinta-venytetty kangas helposti piilottaa kaikki vikoja päällekkäisyys, kuten seinät eri korkeuksilla.
 • Vedä katto voi olla tarpeeksi nopea, jos työ tekee asentajien.
 • Ovilevy voi olla lähes mitä tahansa väriä, asiakkaan.
 • On olemassa useita vaihtoehtoja, mukaan lukien tapa, jolla se ei ole välttämätöntä käyttää kuumailmapuhaltimella.
 • Kaikista vääriä ratkaisuja, kuten kangas kuluttaa vähiten tilaa huoneessa. Kokoonpanoa varten on vain kolme senttimetriä.
 • Jos asetat elokuva kansi, et enää pelkää tulvia ylhäältä naapurit - kangas kestää jopa 150 litraa vettä neliömetriä kohti.
 • Voit kerätä tavalliseen tapaan, tasaiselle alustalle, ja monikerroksinen koostumus.
 • Roskat asennuksen aikana on vain vähän, ja kaikki, mikä voi tapahtua on muutaman tähteet kangasta ja rakentamisen pölyä porauksen aikana.
 • Kustannukset tämän tyyppisen pinnoitteiden nyt lähellä kustannukset perinteisen kipsilevyrakenteissa.
 • Kaikki elokuvat ja kankaat, tarjotaan Venäjällä Ranskan, varmasti tehnyt Ranskassa, mikä on laadun tae.

Puutteita tässä, venyttää kalvoja ja kankaat, ei käytännössä ole. Aiemmin oli mahdollista katsoa johtuvan negatiivisen puolella tämän viimeistely sen arvoa, mutta kuten jo aiemmin mainittiin, hinta on menossa alaspäin tasaisesti ja on hyvin lähellä yksi demokraattisen erilaisia ​​viimeistely - kipsilevy.

On mahdotonta arvostaa kauneutta ja laatua tämäntyyppisen loppuun, ilman visuaalista tuttava. Voit mennä kauppaan tällaisten päällysteiden ja arvioida heitä henkilökohtaisesti, mutta voit vain nähdä muutamia kuvia, jotka näyttävät ranskalaiset katot sisätiloissa.

Valitessaan kangas, joka sisustaa kotisi, todellakaan halua kohdata väärennettyjä tuotteita. Kun valitset kankaat tuotettu Ranskassa, ei pelkää väärennöksistä, jos tarkastellaan joitakin hienouksia asennuksen.

Katot on tehty tässä maassa ei voi tulla sinulle liian nopeasti. Klassinen ja suosituin vaihtoehtoja tietenkin olemassa varastoja edustajainhuoneeseen, mutta yksittäiset tilaukset ei voida täyttää samassa - kaksi päivää.

Ranskan maalauksia vahvistamisesta järjestelmä estää käytön harppuuna vahvistamisen järjestelmään. Tällä menetelmällä on käytännössä mahdotonta tuottaa pinnoitteen irtoamiseen ja sitten asettaa sen takaisin. Nämä enimmäismäärät tämän maan voidaan helposti purkaa ja sitten laittaa takaisin.

Lopullinen tekijä, joka on syytä kiinnittää huomiota, on hinta. Se ei voi olla halpa laatu asioita - on kaikkien tiedossa, ja suhteessa vetää-elokuvat ja maalaukset voidaan sanoa luottavaisesti. Saadakseen taloosi, katto on tarpeen tehdä toisessa maassa ja toimitetaan asennuspaikalle. Kaikki tämä maksaa. Joten, jos tarjottiin samanlainen maali erittäin edulliseen hintaan, voit huoletta antaa periksi - tarjoat väärennös.

Ranskan katot: kuvia, arvosteluja ja valmistajat

Tänään katot johtuu kaupunkien ja maaseudun asunnot, talot, ravintolat, aulatilat, apteekit, virastoissa ja laitoksissa. Vaikka niiden kokonaiskäyttö Venäjällä alkoi keskellä viime vuosisadalla.

Mikä on Ranskan katot?

On syytä huomata, että esi-isät alakattojen olleet lainkaan Ranskan kansalaisia ​​ja esihistoriallisia Rooma, armenialaiset myös sovitettu kangasta draping katot. Kyllästetty hänen liitu. Siten, maalattu väriä seiniin.

Kynnyksellä synteettiset materiaalit (elokuvat) tuotettu tämän liiketoiminnan vallankumous. Keinotekoinen tuotteet ovat ennen näkemättömiä ominaisuuksia:

 • silmiinpistävää vahvuus;
 • täysin tasainen pinta;
 • kevyt;
 • Helppo asentaa.

Positiivisen puolelle rataa nähty Ranskassa, jossa 60-luvulla viime vuosisadalla alakattoon vauhdittivat kehitystä. Tehokkuus, jotka ovat alkaneet parantaa teknologian alakatot, ovat kiitettäviä. Historiallinen tosiasia osoittaa, miten se alkoi. kauppias ja tarttuvuus kiinnitetty kahden profiilien alumiini PVC-kalvo joitakin kuvio-mainos. Vierailijat arvostivat kaupallinen yritys omassa ympäristössä. Erityisesti olemme yrittäneet suunnittelijoita, jotka harjoittavat innovatiivisten teknologioiden kattoon.

Alakatot PVC hyväksytty korkean teknologian. tyyli pian yleistyi, se on herättänyt paljon luovia sivuelinkeinot. Maksimi suosio katot selvisivät lopussa 80-luvulla. Sen jälkeen, suurin koskaan kulunut vähiten. Koska vuotta, tasaista kysyntää Ranskan katot koskaan haalistuneet.

Kanssa uusien synteettisten materiaalien muodostettiin muita muotivirtaukset. Esimerkiksi minimaalinen, Japani, Afrikkalainen ja muihin suuntiin. Tänään Ranskan katot kokevat toisen piikin perusteella suositun maistuu väestöstä. On syytä huomata, että Ranska on edelleen on johtava asema ja on suunnannäyttäjä.

Kuten odotettua, ensimmäinen tilaus kallista Ranskan katot varakkaita ihmisiä. Synteettinen kalvo myydään kallis. Kallis väri oli analoginen. Mutta kaikki on arvokas, siitä tulee tavallisia. Muutaman vuoden Ranskan katot alkoivat käyttää tavallisia kansalaisyhteiskunnan jäseniä.

Nopea leviäminen ainutlaatuinen alakaton toteutuu:

 1. Televisiossa ja elokuvissa. Meille näytettiin videoita ammuttiin linnoja, palatseja rikkaiden Ranskassa. Juuri jaetaan kehyksiin eri yhdistelmiä alakattoon. Yhteiskunta on nähty niiden ominaisuuksia, ja yritteliäs liikemiehet pystyivät nopeasti luoda koko toimialan kannattavuus tuotannossa synteettisten kalvojen, patonkeja, neppari.

Monet maat ovat sopeuttaneet tuotantoa, mutta tuotanto on perinteisesti kutsuttu "ranskalainen katto".

Nykyään ne voidaan nähdä kodeissa, esikaupunki eliitti talot, mökit, huoneistot, hotellit, hotellit ja niin edelleen. Käytetään aktiivisesti katot.

 • kaupalliset tilat;
 • tilat julkiseen käyttöön
 • sairaaloiden ja vastaavien laitosten;
 • hartauden;
 • kokoushuoneita hotelleissa ja niin edelleen.

Jos otat erillisen asuinrakennuksia, Ranskan katot ovat täysin kirjattu koriste tyyliin:

Etuna Sisäkattojen ranskalaisia ​​yli alkuperäisen saavuttamaton. Ne eivät vain luoda uusi sisustus, mutta ne piilottaa väärinkäytöksiä, jotka syntyivät asennettaessa laattoja.

Ranskan katot eivät vaadi luokitusta koulutusta. Pelkkä ohje. Asennuksen helppous on ilmeinen. Ensimmäisessä vaiheessa, mittaus katon ja sen valmistelu asennusta varten Ranskan venyttää katot. Työ suoritetaan asiantuntijoiden yhtiöstä. Yksin ei kannata mittaamiseen. Materiaali kallista. Lasketaan epätarkasti aiheutua tuottamatonta kustannuksia. Työntekijällä ei mittaa ainoastaan ​​alueella huoneen. Kohde sen mitat viistouskulma elementit, joilla on niiden geometrinen muoto säteet.

Vapautettu seinäkaapit, hyllyt, Hyllyt, sängyt. Helpon pääsyn kattoon ympärillä kehä.

1.Raboty viimeistely seinät valmiiksi ennen asennusta venyttää kattoon. Asennus viestinnän tekeillä, jos niitä tarvitaan. Kaapeli johtavat valaisimien vaatii yhteensä loppuun. Kaikkea sitä koskee, sähkömiehet on asennettava.

 1. Kiinnitysosat valmistettu yksinomaan puu, betoni, tiili, keraaminen laatta, kipsi.
 2. Sitten tuotanto rainojen asennusta varten. On tärkeää tarkkailla tekniikkaa. Keitetään sen pitäisi olla, mukaan mittaustulokset.

Sulkemisen jälkeen raina alue pienenee 15% alkuperäisestä pinta-alasta. Tarkoituksellinen alentaminen tapahtuu varten asennuksen aikana web työkunnossa venyttää sitä, antaa täydellinen tasaisuus.

Erityiset Harppuunat hitsataan puolin kankaalle. Ne on integroitu patonkia. Elementti on valmistettu materiaalista, joka on kestävämpi kuin rainan. Niiden avulla "harppuuna" kangasta ja sen integroitu profiilin. Siellä canvas perusteellinen korjaus. Rakenteellisesti se näyttää yksinkertainen ja hyödyllinen. Jos käytön aikana tarpeen poistaa terä, niin harjoitus ei ole niin vaikeaa. Jälleen kiinnittää sisäkaton helposti.

Lähetä Prince seinille linja, jota asetetaan patonkeja. Poiketa alkuperäisestä enimmäismäärä ei saa olla alle kolme senttiä. Edellyttäen, että ei tarkoita asennusta valaisimia. Muuten senttimetrin takaisin 10. Joskus vahvistaa patonkeja läsnä tasolla katon alapuolella 15 senttimetriä. Profiilit kiinnitetty seinille. Joten turvallisempaa ja helpompaa.

Teos alkaa punaista nurkkaan. Käytä tavallista lastalla. Ne työnnetään harppuuna materiaali, alaslasketun katon vuonna patonkia viivästyy rakentamisen. Jälkeen, kun materiaali kuumennetaan jälleen lämpötilaan 70 ° C. Vastakkaisesta lävistäjä nurkkaan web ajastaa tulostuksen. Sen jälkeen, raina pujotetaan jäljellä kulmat.

Kun koko keho on kirjattu patonkia, web annetaan jäähtyä. Se vie täysin sileäksi. Mutta työ ei ole vielä ohi, sillä vasemman kiinnitysraosssa. Se on suljettu sisustuspaneelilla nauhat.

Operaation aikana Ranskan katot ovat saastuneet ajan. Pitää kattoa puhtaana, sinun täytyy huolehtia hänestä. Hoito on pestä kangas. Käytetyt kuiva tai märkä puhdistusta. Se riippuu kankaan ja likaisuudesta.

 1. Kuiva lakaistaan ​​kertynyt pöly pehmeällä kankaalla, voi vahingoittaa kattoon kangas.
 2. Nihkeäpyyhintä tehdään yleensä keittiöstä sieni ja pesuaineita, jotka eivät voi vaikuttaa ennalta rainan rakenne.

Säännöllinen puhdistus auttaa pitkäaikainen toimivuus Ranskan alakattoon.

Ranskan antoi maailmalle ainutlaatuinen esimerkki sisustus tiloihin. Tästä olemme kiitollisia.

Samanlaisia ​​viestejä, mutta on enemmän mielenkiintoisia.