Rakentaminen huvimajat käsillään vaiheet

Puutarhakalusteet omin käsin puusta vaiheista: ohjeet valokuvista

B esedka - välttämätön ominaisuus omakotitalon, loma mökki ja koti, jossa on erillinen juoni. Se suojaa auringolta, sateelta ja muut haitalliset sääolosuhteet. Katon huvimaja on aina mukava viettää aikaa ystävien tai perheen jäädä iltapäivän teetä. Kaikki eivät kuitenkaan osaa tehdä puutarhakalusteet omin käsin puusta vaiheista. Katsotaanpa sääntöjä rakentamisen Arbor: mitä se tekee, mitä materiaaleja tarvitaan, ja lopuksi vaiheita sen asennuksen.

Video: tyylikäs veistetty huvimajat

Puutarhakalusteet puusta: Mitä hyötyä?

Tähän mennessä on olemassa monia materiaaleja, joiden avulla voidaan Arbor. Yleisin niistä - metallin, tiili ja puu. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten tehdä omin käsin huvimajat puuta vaiheita. Miksi puuta? Koska tämä materiaali on monia etuja:

 • Puutarhakalusteet puusta on helppo koota, koska puu - se on suhteellisen ei raskasta materiaalia;
 • Puu on ympäristöystävällinen materiaali, joten se ei voi aiheuttaa haittaa ympäristölle;
 • Puu - materiaali, tarpeeksi vahva: se on läpäisemätön UV-säteiltä. Puu ei ole mätää kosteudelta, se tulisi peittää läpinäkyvä lakka puun;
 • Puu on täysin yhdistetään kivi, betoni, metallia ja muita aineita. Mitä sisustus on yleismaailmallinen

Yhdistelmä kiven ja puun

Koristelu kiven ympäri kehä

 • Nyt myös suosittu puu. Hieno kohokuviointikuvi- tulee eräänlainen koristelu huvimaja.

Huvimaja, koristeltu puu kaiverruksia

Huolimatta siitä, että puu materiaalina kara on useita haittoja (esim., Hajoaminen, kun se altistuu kosteudelle, ei ehkä ole riittävän kestäviä, jollei haittavaikutuksia termiittejä), se on paras materiaali rakentamiseen karat, jolla ei ole vaihtoehto.

Käyttö tukkien rakentamiseen huvimaja

Huvimaja peitetty tahra ja lakka

Ristikko seinät elävä seinä köynnökset

Huvimaja, jossa grilli grilli ja uuni. Kaikki sähköllä variantteja tai grilli huvimaja, ja omituisuuksia käytön erityisessä julkaisua portaalissa.

Rakennusaineet puusta pergolas

Rakentaa huvimaja, sinun täytyy varastoida nämä materiaalit ja työkalut:

 • Lankut puun - suunnittelun tärkeä elementti. Valita hallituksen massiivipuuta: tammi, mänty, kuusi, lehtikuusi, jne. Niiden pitäisi olla tasainen. On toivottavaa kattaa läpinäkyvä lakka hallituksen: se suojaa niitä lahoa, UV-säteilyä ja muut haitalliset ympäristötekijät;

 • Betonitiili tai tiili rakentamiseen perusta tulevaisuuden Arbor. Tarvitset myös sementin sekoitus, soraa ja hiekkaa.

Fundam Arbor tehty betonista lohkojen

 • Rautaa tai puinen tapit tapit - tarve merkinnän osa, jossa kara on asennettu. Myös kätevästi käyttää siimaa, joka venyy tapit asennettu rakennettavaksi suunnitellun reunat;

 • Tiilikatto. Jos se ei ole, voidaan käyttää materiaalina kattoliusketuotantolaitoksen sinkitty, sivuraide, huopa katot, jne.;

Facing katto pehmeä katto

 • Lisäaineet: saha, höylä, kynnet kaikenkokoisia jne

Määrä tarvittavien materiaalien riippuu koosta suunnitellun huvimaja.

Valmistusvaiheisiin puusta karat

Valinta ja suunnittelu piirtäminen karat

Ennen rakentamisen sinun täytyy päättää, millaista huvimaja haluat. Täällä rajattoman mielikuvituksen. Malleja voi olla suorakaiteen muotoinen, kuusikulmainen, pyöreä, neliö, jne. Jolla on tietyt muotoon, sinun täytyy määrittää mitat tulevaisuuden rakentamiseen.

Piirustus kahdeksankulmainen pohja

Järjestelmä suorakulmainen kehys karat

Piirtäminen neliömäinen

Alla on suunnitelma rakentaa kahdeksankulmainen huvimaja puusta. Tämä muotoilu on erittäin kätevä, että sisällä huvimaja on mukavan ja hyödyllisen: se helposti mahtuu 12 henkeä. Sen pinta-ala voi olla erilainen riippuen alueen ja sijainti toiveesi. Korkeus arbors - 2,5 metriä.

merkki

Valinta rakentamiseen osa on poistettu, ja sen mukaisesti edellä mitat on asetettu kulmiin rauta tappeja. Kulmissa viivan vetää. Huomaa paikka, jossa panos tulee sijaitsemaan.

Merkinnät kaivaa reikää alaosassa kukin niistä tekee hiekka pohja. On erittäin toivottavaa tiivistää hiekan ennen pohjustaa välttää liiallisia sateiden. Aseta alempi betonilohkot tai tiiliä, soran nukahtaa, sullotaan ja nukahtaa takaisin maahan. Kaikki yksiköt on asetettava tiukasti tasolle.

Ajolaite columnar perustan riippuen maaperän

Sen sijaan, lohkojen kussakin kuopassa voidaan tehdä muotti ja kaada sementtiä.

Fundam injektointilaastia

Kun perusta on valmis, puupohja aseta piirustuksen mukaan. Voit tehdä sen kahdella tavalla. Ensimmäinen menetelmä: pohjan paljastamiseksi puinen baareja sisäinen puseroita, kuroutuneet lattian ja vasta sitten altistaa puinen teline, liittää ne lattialle nauloilla ja metallilevyjä.

Ajo elementinjalkaan

Toisessa menetelmässä altistuminen puiset telineet suoraan kunkin navan välillä poikkipuut perustuksen pohja.

Järjestelmän tukiasemaan

Levyjen kiinnittämistä käyttämällä metallia näkökulmista.

Asentaminen telineitä jokaisen sarakkeen perusta

Asennus pilarin pergoloita metalli kulmat

Suunnittelu luotettavuus vaiheessa rakentamisen perusta voidaan asentaa jokaisen sarakkeen metallinen tanko, joka on sijoitettu pohjan nastan.

Metallinen sauva puinen teline

Lisäksi reunat kara (paitsi paikoissa, joissa on tarkoitus rakentaa tulo) asetetaan valjaat puutavaran, tehty muodossa tahansa kuvio. Korjaamme laudat nauloilla ja ruuveilla. Paikka sisäänkäynti jättää auki.

Kaavio vanne karat

Nyt varustaa katon huvimaja. Jos haluat tehdä katon vino luiska, aseta 8 orret on tukipilarit, liitä ne vaakapoikkipinta jäsen. Se on muotoilun muodossa kirjain "A". Jos haluat laavu pergola puuportaat käsillään, sitten asettua yhden jatkuvan palkin pylväät.

Suoritusmuoto kahdeksankulmainen katon

Luomme katon Vanerilevyjen, ja vasta sitten antaa laatat pinnallaan.

Laitteisto katon karat

Ymmärtää, miten tehdä puutarhakalusteet puusta käsillään askel askeleelta piirtäminen on oltava. Prosschitav ja suunnitella alusta alkaen koko rakenteen, kokoonpano prosessi on helppoa ja hauskaa.

 • Puutarhakalusteet puusta täydentävät hyvin osaa maan talon tai lomamökki;
 • Ilman laadukasta levyt eivät toimi rakentaa pitkäaikaisia ​​huvimaja;
 • Kun puute kattotiilet, voidaan korvata millä tahansa muulla pöydältä tai kattomateriaalina;
 • Ennen kuin aloitat rakentamisen pergolat harkita erilaisia ​​piirustuksia, jonka aiheena, ja valita sopivimmat suunnittelu.

Video: huvimaja puusta käsillään

Tässä kuvia pergola kaunis kuin minun talo) rakentamisen vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta mitä jos mies todella kynsien kynsien voi?)) Ei anna rakentaa, palkata joku kallis.

nähnyt niitä usein kaupungin, yksityisten tonttien ja aina ihmetellyt - miksi he tarvitsevat? eli on selvää, he voivat istua alas ja tehdä jotain katon, mutta siellä on talon se. Hyvällä säällä ei tarvitse istua katon alla.

Kyllä, olisi hienoa tehdä huvimaja kädet, ja se tuntuu kovin vaikeaa, kunnes työn aloittamista.

Aion tehdä kesällä huvimaja ja tämä askel askeleelta opas on mielestäni erittäin hyödyllinen. Puu todellakin osoittautuu erittäin hienosti.

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

Rakentaminen huvimajat käsillään vaiheet

Paras kotitekoinen apuohjelma sinun koskaan tarvitse! Miten se tehdään itse, mestarikursseja, valokuvia, piirustuksia, ohjeet, kirjoja, videoita.

1. peruna Monitoimikoneen omissa käsissä

2. Kotitekoinen kultivaattorit Monitoimikoneen

3. Kotitekoinen ploskorezy varten Monitoimikoneen

4. Kotitekoinen Vakoaura varten Monitoimikoneen

5. Kotitekoinen ruohonleikkurit Monitoimikoneen

6. Kotitekoinen skorvakkeilla Monitoimikoneen

7. Kotitekoinen perunanistutuskone varten Monitoimikoneen

8. Kotitekoinen Cleaver varten Monitoimikoneen

9. Kotitekoinen lumilinko on Tillers

10. Kotitekoinen pora Monitoimikoneen

11. Omatekoinen perävaunun moottorilaitteet

 • tärkein
 • kotitekoinen tuote
 • Rakentaminen ja korjaus
 • Rakentaminen huvimajat käsillään (yksityiskohtaisesti, vaihe vaiheelta, kuva)

Rakentaminen huvimajat käsillään (yksityiskohtaisesti, vaihe vaiheelta, kuva)

Kumpikaan mökin tai omakotitalon voi olla mukava ilman kaunis huvimaja. Kesämökki avulla hauskaa, nauttia kylmänä kuumana kesäpäivänä. Koko ja muoto karan voi olla hyvin erilainen. Mikä tärkeintä, se sopii sisätilojen maassanne ja muistutti kooltaan ja suunnitteluun. Kesä huvimaja voidaan koristeltu eri tyyliä, se voi olla klassinen huvimaja tai jugend. Muodossa voi olla myös erilainen, kuusikulmainen, pyöreä tai nelikulmainen.

Ajatus rakentaa huvimaja meillä on maa kuuluu vaimolleni, Svetlana. Sen jälkeen ei ole pitkä neuvoston päätös tehtiin. Rakennamme itse! Hankkeen rahoitus ja suunnittelu on uskottu minulle. Hanke!? Kävi ilmi, ei ole niin helppoa, vaikka tämä rajaton tietolähde kuin Internet. Ajattelin koko web ilman ongelmia löytää joukko yksityiskohtaiset piirustukset, piirustuksia, valokuvia ja ohjeita, mutta valitettavasti. Olipa Odotin huono joko. Bottom line: En halunnut löydy. Vaikka olen oppinut monia mielenkiintoisia asioita. Valmis paviljongit Moskovassa myydä 250-300000. Rub. kpl. (Vaikka asennuksen paikan päällä). Ensimmäinen, jopa epäili, ja siitä, onko meillä varaa tähän hankkeeseen. Noin lasketa - kävi ilmi, että 5000 voi tavata ..

Arvostele kotitekoinen, mestarikurssi, idea. Kommentit

EuroSamodelki.ru - valtava määrä DIY, joihin liittyy yksityiskohtaisia ​​kuvitettu ohjeet omaan tuotantoon. Meidän hakemistosta on jo yli 2200 kotitekoinen. Liity meihin, liittyä sosiaaliseen ryhmään VKontakte. Odotamme sinua! Tee jotain hyödyllistä itsellesi, kotiin, oman rakkaansa.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen viittauksen sivustoon

Puinen pergola käsillään - rakentamista varten opetusta

Tämä artikkeli on siitä, miten rakentaa huvimaja kätensä puusta. Jos sinulla on suuri puutarha, ja haluat viihtyvät siellä perheen ja ystävien, puutarhakalusteet sopii tähän. Vain kuvitella itsesi omin käsin rakennettu kaunis huvimaja, seurata tarkasti kuinka lähelle lasten leikkiä nurmikolla. Lisäksi huvimaja - hyvä paikka jakaa perheen aterian. Kesähelteillä, se suojelee sinua paahtavan auringon ja toimii mukava paikka vetäytyä suosikki kirjan.

Materiaalit ja työkalut

Rakentamisen huvimaja ei ole vaikeaa, kunhan käytät oikeat materiaalit ja on suunnitelma valmiina. Gazebo täysin sovi sinun makuun ja tarpeisiin, teillä on vastuullinen lähestymistapa suunnittelun prosessi. Sinun täytyy päättää etukäteen, mitä pitäisi olla sen kokoinen, haluatko antaa tässä kerroksessa, BBQ asetettu. On olemassa monia ratkaisuja, joten suosittelemme, että vietät aikaa suunnitella. On kuitenkin muistettava, että jokainen ylimääräinen toiminto aiheuttaa lisäkustannuksia, joten on löydettävä tasapaino toiveesi ja mahdollisuuksia.

Valmisteluvaiheessa pitäisi määritellä ja suunnitella tulevaa huvimajat. Tässäkin paljon vaihtoehtoja: se voi olla esimerkiksi, kahdeksankulmainen rakenne tai melko yksinkertainen neliö. Tämä askel askeleelta opas näyttää, miten luoda oman huvimaja vain pari päivää pois, tuhlaamatta liikaa rahaa. Rakentaminen puinen pergola - yksinkertainen tehtävä, jos tiedät perusasiat puuteollisuuden.

Rakentaa huvimaja, tarvitaan seuraavat:

Rakentaminen huvimaja puusta omin käsin - melko monimutkainen hanke, mutta myös amatööri voi hoitaa tämän tehtävän, jos sitä käytetään oikein tehty suunnitelma ja sopivia materiaaleja ja välineitä. Sinun täytyy asettaa muutamia hyllyt, makasi lattialla tehdä katto ja kaide. Ensi silmäyksellä tämä saattaa tuntua hyvin monimutkainen, mutta älä pelkää, sillä tavoite kannattaa seurata vaihe vaiheelta ohjeet ja olla hyvin varovainen työssään.

Vihje: Alussa voit laskea tarvittava määrä materiaalia, muuten et viettää paljon aikaa loputon kävely rautakaupasta. Varmista, että sähkötyökaluja käytät ovat hyvässä kunnossa, ja niiden terät ovat tarpeeksi teräviä.

Rakentaminen perustan neliön huvimaja

Ennen kuin aloitat, kannattaa valita tasainen alue rakentamiseen ja merkkaa kehä tulevaisuuden huvimajat käyttämällä nauloja ja köysiä.

Vihje: Mittaa neliön lävistäjällä - niiden on oltava yhtä suuret. Tarkistaa kunkin nurkka suorakulmaisuus käyttäen tunnettuja sääntö "3-4-5" (mukaan lause, joka on kaikki hyvin muistetaan koulu, hypotenuusa suorakulmaisen kolmion jalat 3 m ja 4 m on yhtä suuri kuin 5 m (32 + 42 = 52)) .

On olemassa useita tapoja vahvistaa puinen teline, useimmiten ne kiinnitetään avulla metallia tai betonia. Jos haluat asentaa telineeseen betonissa, täytyy kaivaa reikä maahan syvyyteen 60-90 cm, täyttää ja kompakti 5 cm: n kerros hiekkaa tai soraa ja kaada 10 cm kerros betonia. Aseta kukin teline reikään ja käyttäen tasolla tai Plumb paljastaa sen täysin pystysuorat.

Jälkeen pystylinjauksia puiset telineet kiinnitä ne kahteen suuntaan, muuten ne voidaan siirtää.

Vaihtoehtoisesti voit laittaa reikä kaivettiin putkimainen muotti (romu suuria putkia) ja täytä se betonilla. Kun betoni on kovettunut hieman, vaihda säädettävän ankkurit, varmista, että ne ovat täysin linjassa toistensa kanssa.

Vihje: Kun asennat telineet täytyy tasata niitä oikein neliöön niiden muodostaman oli täydellinen.

Pystykohdistus telineeseen.

Käytä hallitsija ja taso varmistaa, että neljä betonipylväiden täysin suorassa. Anna betonin kuivua vähintään 48 tuntia ennen asennusta telineisiin.

Vihje: Prop edessänne korjata ne pulteilla / ruuveilla. Käytä vesivaakaa varmista, että ne ovat pystysuorassa ja linjassa.

Luoda lattian runkoon puupalkeilla 5 x 15 cm. Tukit voidaan asentaa jokaiseen

40 cm, suunnitella kääntyi riittävän jäykkä ja kestää painon kannella.

Vihje: Lattia asennetaan rima käytön taso: sinun täytyy olla varma, että tukit sijoitetaan vaakasuoraan.

Kiinnittämiseen jäljessä puurungon sisällä sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit ruuvi 10-12 cm ruuvia lopussa kunkin viive läpi kohtisuorassa helmapalkkia tai käyttää metallia kulmat (puristaa päät puiset palkit).

Suosittelemme toisen vaihtoehdon, saatat kuitenkin haluta käyttää, ja ensimmäinen, mutta ennen ruuvaamalla ruuvit älä unohda Poraa.

Nyt tuli vaihteessa toisten asentaa telineeseen, joka tukee katon ja ylempi yo. Jos haluat rakentaa vankka rakenne, suosittelemme kiinnitä teline palkkeihin nauloilla 15 cm.

Vinkki: Älä unohda asentaa pystysuoraan kohdista telineen avulla luotilankaa. Ruletti myös auttaa sijoittaa tukeen symmetrisesti.

Asentaa lisää telineitä.

Kun olet luonut ja perusti lattian rima puinen jalusta, on aika antaa lattialle. Suosittelemme, että ostat näihin tarkoituksiin, lattialaudat tarkoitettu ulkokäyttöön, muuten huvimaja lattia hyvin pian tulee arvoton vaikutuksen alaisena ilmankosteutta.

Lattia paviljonki.

Ennen naulaamalla vahvasti neuvoo porata reikiä. Jos käytät peltiruuvilla voidaan ruuvata ilman erillistä porausta.

Tip: Jokainen kerros aluksella olisi vahvistettava kahdella ruuvilla kummassakin päässä.

Tee katon huvimaja useilla tavoilla. Näytämme vaihtoehto, että aluksi ei vaadi suuria määriä materiaalia ja toisaalta tekee huvimaja kestävä.

Ensimmäinen vaihe prosessissa on asettaa ylempään vanteita puiset telineet. Käyttää tähän tarkoitukseen tankojen 10 x 10 cm.

Ulompi putkisto Arbor.

Kuvassa näet oikean tekniikan kiinnitystä varten baareissa. Päissä kunkin tangon on tehtävä L-muotoiset leikkaukset ja liittyä ne pylväiden yläpäässä. Poraa opas reikiä ja vasara nauloja 15 cm.

Vinkki: Suosittelemme, että käytät sitomiseen täytetyt pylväät, muuten vähensi jäykkyyttä.

Kiinnitys cantrail.

Nyt voit alkaa asentaa kattorunko-. Aloittaa näki ulos kantokahvan ristikon paria ja kiinnitä ne paikoilleen, pisteytys kynsien kulmassa. Vaikka olet haaveillut rakentaa puinen huvimaja yksinomaan omin käsin, tässä vaiheessa ei voi tehdä ilman avustajaa.

Vihje: Kun asennat orret tarvitset tikkaat. Varmista, että olet antanut sen vakaa asento.

Rakennuksen katon huvimaja.

Aseta tukevat orret, kuten kuviossa on esitetty. Varmista, että olet niitä symmetrisesti. Kiinnitä ne ylemmän leikata ja kattopalkin 10 cm ruuveilla.

Vihje: Voit muuttaa kokoa ja korkeutta huvimaja tarpeisiisi ja makuun.

Asennus katon huvimaja.

Katto huvimaja voidaan tehdä monella tavalla: voit käyttää tähän tarkoitukseen, kuten laudoista tai suuret levyt vaneria. Viinilistamme, suosittelemme asentaa kattomateriaalia vääntää ruuvia pitkin orret joka 25 cm.

Vihje: Käytä kateainelevyt vaativat enemmän päteviä työntekijän aikaa ja työvoimaa.

Asennus katon huvimaja.

Pinta katemateriaalin (puisia lautoja tai vaneri arkkia) on peitetty katemateriaali, sitten vyöruusu, puinen vyöruusu tai metallilevyistä.

Kokemuksemme osoittaa, että kustannukset kaikissa näissä tapauksissa ovat vertailukelpoisia, joten kannattaa valita vaihtoehto, joka sopii tarpeisiisi ja makuun. Työskentely huolellisesti, varmista, että kynnet eivät vahingoita katon (1 cm huopanauloilla).

Laatoitus katto.

Miten tehdä aidan huvimaja

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kuin aiemmat, vaiheessa työ - luominen aidat. On monia vaihtoehdot tolpat, siellä tulee luottaa ainoastaan ​​omaan makuun.

Yleensä käytetään tolppien korkeus 70-80 cm, mutta voit säätää tämän arvon tarpeisiisi.

Alempi ja ylempi vaakasuora baareissa aidan on kiinnitetty ruuveilla, jotka ruuvataan kulmassa, tai metalliosia.

Vihje: Älä aja nauloja päihin tolppien kautta herjausta asennuslevyn kotelo on parempi käyttää piilotettu yhteyksiä, kuten tappeja (Nägeli).

Samoin se voidaan tehdä ja ylemmän rajan. Kuten pohja, on laaja käyttö levyt 10 cm ylä- ja baareja ja vanne 5 x 5 cm tolpat. Varmista, että olet luonut koristeellinen aita on siisti ulkonäkö ja sen muotoilu on sopusoinnussa tyyliä koko huvimaja.

Viimeistely yläosassa huvimaja.

Jälleen kerran tarkastelemaan kriittisesti huvimajassa. Täyttää halkeamat ja reiät kitillä puun. Jauhaa kaikki puupinnat keskimääräinen karkeus. Suojaa kaikki elementit puurakenteiden kosteudelta peittämällä ne useita kerroksia lakka.

Luoda Huvimaja täysin sopusoinnussa sinun tarpeisiin ja mieltymyksiin, eikä sokeasti seurata jonkun toisen neuvoja. Alusta alkaen, voit valita vastaa suunnittelun ja koon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin