Rakentaminen autotalli käsillään

Rakentaminen autotalliin kätensä A: sta Z:

Oikeasti autojen harrastajat auto ei ole vain kulkuväline ja hauskaa "suunnittelija", mutta lisäksi, että myös ystäväni ja luotettava liittolainen. Auton vaatii jatkuvaa hoitoa - on tarpeen muuttaa öljyä, suodattimia, kynttilöitä. Mutta tärkein, että autoilija voi tehdä oman auton rakentaminen autotallin käsillään. Pääsääntöisesti tällainen muotoilu saadaan hyvin luotettava, koska vain auton omistaja tietää, millaista "koti" on hänen "rauta ystävä", että hän tunsi mukava sitä. Lisäksi sen avulla voit säästää rahaa perheen budjetin, koska se ei ole kallista palvelua sekä lisämateriaalit ostetut käytetään.

Autotalli rakennettu omin käsin maalla ei nimetty rakentamiseen, lainsäädännöllisesti harkita samostroem. Tämä voi myös tilannetta, jossa rakentaminen autotallin tehdään paikan päällä, ei kuulu ajoneuvon omistajalle.

Sitä ei tarvitse antaa hyväksyntä asiakirjoja ainoastaan ​​seuraavissa tapauksissa:

 • Autotallin rakentaminen on ylimääräisiä;
 • autotalli rakennetaan puutarhassa tai dacha ei-kaupallisiin tarkoituksiin;
 • Autotalli ei ole pääoman (tai metallikehys).

Kaikki muut luvaton rakenteita kohteena laillistaa. Lisäksi on tarpeen rekisteröidä ja maa, jos aiemmin tämä menettely ei suoritettu.

Valitaan yksi tai muu rakentaminen autotallin, on tärkeää tietää sen todellisesta arvosta. Mielenkiintoinen seikka on se, että kustannukset voivat vaihdella hyvin laajoissa rajoissa. Se määräytyy monista eri tekijöistä. Tämä on materiaalikustannukset, rakennus- ja viimeistelytyöt. Lisäksi otetaan huomioon laitevalinta apuohjelmia, koko rakennuksen autotallissa, ja muista tekijöistä.

Arvioitu rakentamisesta aiheutuvat kustannukset autotallin melko helppo laskea, mutta on tärkeää ottaa huomioon vaihtelut hintojen Näistä tekijöistä riippuen.

Tässä on esimerkki: rakentamiseen yksikerroksisten autotalli 4h7m standardin ja korkeus 3 metriä on välttämätöntä luoda perusta, sokkeli, rakentaa muureja, tee katto, makasi lattialla ja laittaa portit. Lisäksi, myös valmistaa ulkoa ja koristelu. Lisäkustannuksia saattaa syntyä, jos autotallin on tarpeen lunastaa maata, myöntää asiakirjat kiinteän omaisuuden hankkimisesta maahan, tai liittyä autotallin osuuskunta.

Tässä ovat arvioidut kustannukset kunkin vaiheen rakennustöiden:

Tämä laskelma ei sisällä kustannuksia lämmityslaitteiden, ilmanvaihto ja sähkön.

1

Tällaisessa summa voidaan investoida, jos rakentaa oman autotallin, ikään suorittamaan rakentamiseen kutsua asiantuntijoita, se maksaa paljon enemmän. Esimerkiksi palveluja muurari muodostavat $ 700 ja koska erillään hänen tarvitse toista katontekija, asentaja ja rappari. Siksi taloudellisin on rakentaa autotallin käsillään. Mutta toisaalta, maksaa työn asiantuntijoita, voit luottaa pätevää ja laadukasta työtä tehtävä lyhyt viiva. Loppujen lopuksi sinun ei tarvitse opetella ja hallitsemaan ominaisuuksia muuraus tiiliä ja itsenäisesti sekoittaa ratkaisu.

Taulukko osoittaa kustannukset suhteellisen kalliita materiaaleja. Nimittäin, katon katemateriaalin käytetään, särmäys aluksella, ja asbesti sementti savi. Mutta on mahdollista soveltaa nykyaikaista katemateriaalien kuten vyöruusu tai metallista kattotiiliä, terasseille. Tällöin ainekustannukset nousevat useita kertoja.

Jos päätät rakentaa oman autotallin, näet kuinka tämä kiehtova ja luova prosessi. Voit nauttia paitsi työn tulosta, mutta myös rakentamista.

Kun autotalli on tarkoitus järjestää talon laskemaan kustannuksia ei myöskään ole vaikeaa, mutta se sisältää suunnittelun kustannukset ja kulut perustukselle ja rakentaminen seinien otetaan talonrakennusta, joka luo lisäsäästöjä.

Hyvin usein, rakentaminen autotallin kädet tulee määräävä periaate valinta rakennusmenetelmän. Tämä on mielenkiintoinen ja luova prosessi, joka tuo iloa tyydyttävän tuloksen.

Rakenna turvakodin auto voi olla erilainen. Se kaikki riippuu taloudelliset mahdollisuudet, saatavilla rakennusmaan ja henkilökohtaiset mieltymykset. Autotalli voi kiinnittää päähän talon tai puutarhassa, taakse tai jopa rakentaa se itse kotiin. Tämän lisäksi voidaan löytää kaupallisesti kokoontaitettava rakenne tai yksinkertaisesti järjestää suojaan, joka on alhaisin kustannuksin ja rakentamisen helppouden, mutta tämä suoritusmuoto on vähemmän luotettava.

Suosituin vaihtoehto on irrallaan autotalli sijoitetaan mahdollisimman lähelle sisäänkäynnin sivuston, joten sinun ei tarvitse viettää arvokasta neliötä, tasoittaa koko alueella sisäänkäynti. Parempi vaihtoehto on sijainti autotallin suoraan työmaalla, koska tässä tapauksessa, autotallin ovi menee ulos. Suojan voi olla esivalmistetun metalliseinän rakenne, pääoma rakenne, jossa on tasainen tai harjakatolla, sekä joitakin osa hozbloka.

Nyt voit siirtyä suoraan rakentamista autotalli, joka, kuten muut asiat, tuo sinulle paljon vaivaa, mutta saat ja paljon positiivisia tunteita. Myös silloin, kun itsenäinen rakennus, voit säästää huomattavasti. Välittömästi nähtyään kuvamateriaalista rakentamisen, sinä "zacheshutsya 'kädet ja haluaa mahdollisimman pian alkaa rakentaa, ja päätyttyä tulos ilahduttaa sinua!

Aloittaa mitään rakentamisen välttämättömiä valmisteltaessa tulevaa laitokseen. Tässä tapauksessa ei ole tarpeen tehdä useita piirustuksia, mutta jos haluat saavuttaa hyviä tuloksia, ei liian laiska kuvaamaan etukäteen, ja kiinnittää tulevaa autotallin yksityiskohtaisesti.

Aluksi suunnitteluvaiheessa, on tarpeen määritellä seuraavasti:

 1. Tehtäviä, jotka seisovat edessä autotalli. Täällä sinun täytyy päättää tallissa tehdään kunnostustöitä vai käytetään parkkipaikka vain. Tarvitaanko havainto pit? Kaikki vaatimukset on kirjoitettu paperille.
 2. Halutulle korkeudelle autotallin. Tämä vaihtoehto olisi valittava perustuu tehtäviksi autotallin, koko ja ominaisuudet sivusto, jossa rakentamisen tehdään.

Jos haluat rakentaa autotalli vain auto pysäköidään, niin varsin sopiva autotalli, joka mittaa 3x6 metriä (jos vakiokoko auto). Tämän autotallin ilman ongelmia sijoitetaan ajoneuvon pituus ja leveys 4,5-2 metriä, ja sivuilla se on 50 cm, voidaan käyttää oviaukon ja sen jälkeen vapautuminen ajoneuvosta.

Korkeus autotallissa on tehtävä siten, että se riittää, että ajoneuvo on tullut. Useimmiten se on 1,5-2 metriä, mutta se on parempi, jos sitoa sen koosta portin, jonka korkeus on 2-2,5 metriä. Jos sinulla on arvostetun ulkomaisen auton, joka on laajempi kuin 1,9 metriä ja pituus - 5 metriä, niin kannattaa rakentaa suuremman autotallissa.

Siinä tapauksessa, jos aiot isäntä työpöytään autotallissa tai kellarissa, sinun on hieman suurentaa autotallissa. Suuri autotalli on erittäin kätevä käsitellä huolto ja korjaaminen, sekä hyllyillä ja telineet voi tallentaa vuodenajan renkaat, ylimääräiset astiat ja erilaisia ​​työkaluja. Jos rakentaa autotalli kahdelle autolle, sinun täytyy jättää ylimääräistä niiden välinen etäisyys on yhtä suuri 70 senttimetriä.

Ennen valita paikka seuraava autotallin, sinun on luotava yleissuunnitelma sivuston, lataamalla kaikki nykyiset rakennukset, jotta terveys- ja palomääräysten. On myös otettava huomioon kätevästi sisäänkäynnin autotallin sekä sen sijainti suhteessa kotiin ja maarajojen.

Autotallin voi sijaita syvyyssuunnassa osaan ja rakennusten, jos tämä portti auki-asennossa ei häiritse ajoneuvoja ohi. Lisäksi autotallin tulisi sijaita yhden metrin viereisen osan virratessa sen katto vesi ei kuulu naapureille. Mukaan terveys normeja, sisäänkäynnin autotallin naapureille ikkunat pitäisi olla vähintään kymmenen metriä.

Lisäksi niiden vaatimukset sanelevat ja palomääräysten. Heidän mukaansa se ei suosittele paikkaa irrallaan autotalli vähintään 15 metrin päässä rakennuksista, jotka on koristeltu polymeerimateriaaleja, ja lähempänä 9 metrin päässä talosta.

Kun teet luonnoksia paperille, voit yrittää siirtää ne alue, johon tarvitset muutamia nauloja, nylon johto, pitkä mittanauha ja raskas vasara. Sitovasti tulevaisuuden sijainti autotalli maahan, sinun täytyy etsiä yksi kulmat autotallissa ja sitten tukeutuen häntä, ja muut mainitsivat.

Rakentaa oman autotallin, voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja:

 • Yleisin ja tuttu materiaali on tiili, josta voit rakentaa melko luotettava autotallin;
 • luotettavana autotallin voidaan teräsbetonista, kun se on kokoontaitettava, joten voit milloin tahansa purkamaan tätä rakennetta;
 • jos rakentaa cinderblock autotallin, se maksaa vähemmän kuin talossa, mutta se on viettää enemmän energiaa sen rakentamiseen. Turvallisuus autotalli on hieman pienempi;
 • nopeasti rakentaa autotallin voidaan valmistaa metallista, ja sen kustannukset ovat kohtuulliset, sillä tämä autotalli ei vaadi perusta;
 • puuta käytetään harvoin rakentamiseen autotallin autotallin tarpeessa jatkuvaa huolenpitoa ja pidetään kaikkein epäluotettavia.

Kaivaukset rakentamisen aikana autotallissa on tehtävä manuaalisesti. Minimileveys ojan massiivista pohjan pitäisi olla 40 cm ja syvyys on valittu tasosta riippuen maaperän jäätymisen. Useimmiten syvyys on välillä +0,6-1,2 metriä, mutta voi olla riittävä mittari syvyys.

Pohjaan ojan ei ollut haurasta, tarpeen valita pohjustuskerros, joka on luonnollinen tiheys. Seinät kaivannon hoidettavan lapiolla, niin että niistä tulee sileä ja pystysuora. Rakentamiseen autotalli, voit käyttää useita erilaisia ​​perusta. Mutta raunioista betoniperustalle pidetään tässä artikkelissa, jota pidetään suhteellisen edullinen ja yksinkertainen riitä.

Doing raunioista betoni perusta on hyvin yksinkertainen: ensin sinun täytyy laittaa kaivannon riveihin kivimurskalla, sementtilaasti ruiskuttamalla joka krs peräti välttämätöntä täyttää kaivannon ylös. Tehdä ratkaisu käyttää tähän tarkoitukseen, tulisi olla vähintään 150. Jotta saadaan liuos tällaisten merkkien, on välttämätöntä sekoittaa 2,5 hiekkaa kauhat ämpäri portlandsementtiä 400, ja sitten lisätään vesimäärä, joka on tarpeen halutun liikkuvuutta liuos.

Rakentamiseen korkki on tarpeen kehä kaivannon joukko puisia muottitaulun levyt, joiden leveys on noin 10 cm. Muista paljastaa tasolle muotti. Kun epätasaisessa maastossa, perusteella pitäisi olla korkein paikka, joka on lisätty kymmenen senttimetriä on sokkeli, ja sitten se mitata horisonttiin.

Horisontaalinen vedeneristys, valmistettu useista kattomateriaalin, on tarpeen järjestää korkin ja laittoi pallon kuivalla maalla. Vedeneristys annetaan erittäin tärkeä rooli - se ei salli seinät autotallissa kapillaarisen kosteuden pois maasta.

Ennen kuin alkaa rakentaa seinät autotallissa, sinun on ensin asennettava autotallin oven, koska ne vähitellen vahvistettu muuraus rakentamisen aikana seinään.

Autotallin ovet pitäisi olla helppokäyttöisiä ja luotettavia. Ne voivat olla ylös kallistetussa, rulla, poikkipinta ja saranoitu ja avata mekaanisesti tai automaattisesti. On parasta valita automaattiset portit, kuten tässä tapauksessa, voit avata ne poistumatta autosta kaukosäätimellä. Mutta sen on oltava manuaalinen tila, siinä tapauksessa, jos sähkö katkaistaan.

Runko läpät voidaan tehdä puupalkeilla 50 mm ja leveys 90-100 mm. Tämän jälkeen sinun täytyy maalata kehyksen ulkopuolelle, ja maalata suoraan naulan vaneri 6 mm. Sitten sinun täytyy kääntää rungon ja täytä lämmittimen kaikki vapaa väli baareja ja laitat sen maalattu, mikä auttaa estämään dian lämmitin tulevaisuudessa. Kehys sitten maalata toisella puolella, ja sitten kynsien maalattu kovalevyn tai vaneri että saat lämpimän voileivän kovalevyn, eristys ja vaneria.

Lujuuden lisäämiseksi nimiyhdistettä seinän kanssa kehyksen, kehys voidaan hitsata kiinnitys yksityiskohtia, kuten joita voidaan käyttää pyöreä tanko, jonka halkaisija on 10-12 mm. Nämä tangot on suljettava nivelissä kun makaa. Portti tulee asentaa pystysuoraan, varovasti asennuksen tarkastus tasolla tai plumb. Kohdista portti voi olla pieni romu ja tasainen kiviä, jotka on liitettävä kulmissa.

Kun portit on asennettu, voit aloittaa tehdyn seinät. Kun leveys seinän 20 cm antaa tiilet betonitiiliä tai kuona lohkoja täytyy "tiili", eli tavallinen muuraus ketju, jossa jokainen seuraava rivi tulee ulottua edellisen silmukkaa. Pitäisi alkaa tehdyn kulmat. Edelleen, välinen kulmien täytyy vetää ohut johto, joka asennetaan muissa lohkoissa. Silloin on välttämätöntä herättävät kulmat ja jatka muuttamisesta.

Välttämättä parhaillaan tehdyn tarkista pystysuoran seinämän luotilangalla jossa keskitytään pystykulmat, koska tämä on erittäin tärkeää. Vaakariviä on tarkistettava avulla tasolla, unohtamatta tarpeen kaltevuus, jonka läpi valuu sadeveden. Tästä syystä on välttämätöntä tehdä päätyseinään autotallin eri korkuisia, eli yläreuna molempiin sivuseiniin on kalteva. Rinne on tehtävä niin, että hän otti huomioon pituus autotalli, eli 5 senttimetrin kaltevuus kunkin pituusmetri autotallin. Jos esimerkiksi pituus autotallin 6 metriä, korkeusero tulee olla 30 cm. Saadakseen sujuva kaltevuus, sinun pitäisi vedä johdosta ja keskittyä siihen.

Tämän lisäksi on tarpeen huolehtia telineen. Niitä tarvitaan, jos muuratut seinät ylittää 1,5 metriä. Materiaalina valmistukseen telineet voidaan käyttää mitä tahansa - vanha ovi paneelit tai levyt, jotka on kestettävä henkilön painon, muutaman rakennuspalikoita ja muutaman kauhat liuoksen kanssa, joka on noin 200 kg.

Ratkaisu, jota käytetään muurattujen seinien, on välttämätöntä sekoittaa samassa suhteessa - 4,5 kauhat hiekkaa 1 sementtiä ämpäri, jotka koskevat tavaramerkkiä 400. Älä tee sitä liian vuotava johdonmukaisuus sen tulee muistuttaa paksu kerma. Liuokseen ositetaan ja oli muokattavaksi lisätä se puoli ämpäri kalkkikitti tai tavallinen savi.

Seinä, joka on portin, se on parasta tehdä korkeus 2,5 m, seinä, joka on kulmakerroin - 2 metriä. Jos on olemassa sellainen tarve, niin seinämien korkeuden voidaan helposti nostaa 3-4 metriä, mutta tässä tapauksessa välttämättä tarvitse vahvistaa jokaisen 4-5 riviä metalliverkosta.

Autotallin lattia voidaan tehdä metallista palkit puinen levy asetettu. Tätä varten tarvitset teräspalkkeja, jonka korkeus on 100-120 mm, jotka soveltuvat ihanteellisesti Lattioiden autotallin, jonka pituus on 6 metriä. Pituus palkkien tulisi valita 20-25 cm suurempi kuin leveys autotallin, on välttämätöntä vähintään 10 cm: n pituudestaan ​​menee alas seinään.

Palkit on vedettävä yli autotallin välein 80 cm, rinnan lyhyemmän seinään. Suosittelemme, että laitat palkit ja korjasi ne pitkällä seinät, ja vasta sitten toistamiseen puolueellisuudesta. Voi sitten alkaa ompelemalla päällekkäisyys, joka on tarpeen antaa levyt, joiden paksuus on 40 mm: n alalaipat palkkien, kun taas siirtämällä niitä mahdollisimman tarkasti. Tämän jälkeen sinun täytyy laittaa päälle kateainelevyt. Telan täytyy heittää yli autotallissa niin, että reunat on noin 10 cm kiertynyt ylöspäin. Seuraavaksi katemateriaali on laittaa Minplita puolijäykkä, kevytsoraa tai kuonaa.

Suojella seinät kosteudelta, katto pitäisi työntyä noin 20 cm: n eteen ja taakse autotallissa. Nämä häikäisysuojissa voidaan valmistaa levyt, jotka ajetaan alle yläkoria palkit.

Edellä kuona sementtilaastille on tehtävä käyttäen samaa sementtiliete kuin muuraus. Jaaritus paksuuden tulisi olla noin 20 mm, mutta jos niiden paksuus olisi 30-35 mm, se olisi ihanteellinen tähän. Kun teet tasoite, varo salli muodostumista painumia ja kumpuja vahva, muuten katto jatkuvasti imevät kosteutta, mikä aiheuttaa reaktion. Tämän välttämiseksi katto olisi peitetty vedenpitävä materiaali, joka voi olla katemateriaali tai sen muuttaminen - rubemast, Akvaizol, Bikrost jne joka voidaan kiinni kattoon kahdella tavalla - .. liimaprässäystä käyttäen bitumia mastiksi.

Ennen kuin vahvistetut katolla katemateriaali, on toivottavaa käsitellä sementtilaastille tai bitumi pohjamaali pohjamaali katetyypeillä on hyvin tarttunut. Aluke voidaan valmistaa itsenäisesti käyttämällä dieseliä ja sulaa bitumia, tai jäteöljyä ja bitumin suhteessa 3: 1. Muista, että sinun täytyy kaataa bitumin dieselpolttoaineen tai öljyn, eikä päinvastoin. Katsomassa, kaatamalla katemateriaali on parhaiten yhdessä. Aloittaa pienimmällä osa katon, liikkuvat ylösajo ja liittämällä nauhojen kateaineen päällekkäisyyttä 10cm yli autotallissa. Kattomateriaali alussa ja lopussa katto pitää lopettaa nahlestnut visiirin aluksella. Ennen asennusta, kaikki palkit, kaksinkertainen tahra, ja hallituksen on kohdeltava kanssa antiseptistä ja maalilla.

Lattia autotallissa päätti järjestää tasolla korkki. Koska autotallin soittaa autossa lattian lujuuteen on esitettävä korkeimpia. Materiaalina puheenvuoroa on parhaiten betonin kerroksen paksuus, joka on noin 8-10 cm. Ennen tehdyn betonin savi perusta tarpeen lähentää horisonttiin ja puhdistettava.

Jos tarvitset vuodevaatteet, voit käyttää hiekkaa tai hienoa soraa, joka on huolellisesti tiivistettävä. Betonilattia, voit käyttää valmiita, tuotemerkin M200, tai kokki itse, kun komponentteja seuraavissa suhteissa: kaksi ämpärillistä hiekkaa, hienoa soraa kolme kauhoja ja yksi ämpäri sementtiä.

Saadakseen seurauksena tasainen lattia, tulisi olla majakat tehdään tasolla muotoillun putken, tai merkkijono nauhat. Yrittää pino betonin osien, mutta prosessi oli non-stop. Päätyttyä betonointivaihetta, pitäisi olla mahdollista häiritä tarkemmin, ja jos on sellainen tarve, sitten zazheleznit.

Noin ulkopuolelle autotallin tehtävä sokea alue, jonka leveys on noin 50 cm, neulo olisi suoritettava samalla tavalla kuin se teki lattialla -. Ensimmäinen runko on kivilohkareet, ja sitten alkuun on sijoitettu betoniin. Varten otmostki paksuus betonin sen pitäisi olla noin 4-5 cm, ja hän on pieni kaltevuus suuntautuu autotallin koska sokea alue palvelee valua sadeveden ja sulamisvesien seinistä autotallissa.

Autotalli ei tarvitse mitään erityistä viimeistely, se riittää häiritä seinään sementtilaastilla tai laastarissa ja peitellä niitä.

Kuten lämmityksen, asia on paljon tärkeämpi. Muista, että ei ole eristyksen autotallin säästää autosi talvella, jos et käytä ylimääräisiä lämmityslaitteet. Lämpeneminen autotallin voidaan suorittaa puolijäykkä mineraalivillaa tai vaahtomuovia laattojen 5 cm: n paksuinen.

Sisäänrakennettu ja liitteenä autotalli useammin lämmintä, koska ne lämmitetään kotiin kattilan. Lämmitys Autotalli voi olla sekä sähkö- ja höyryä. Lisäksi voit asentaa infrapunalämmittimien ja öljyn lämmittimet. Ei ole väliä mitä se on lämmitetty autotalli, kunhan lämpötila talvella se oli ainakin 5-6 astetta nollan yläpuolella.

Muista, että autot ovat haitallisia liian lämpimässä huoneessa, koska korkeissa lämpötiloissa kehon tiivistyminen ja korroosiota muodostunut osia, mikä vähentää elinikää auton.

Muista huolehtia, että autotallissa oli hyvä tarjonta-ja-poistoilmajärjestelmä, jonka avulla autotallin poistetaan pakokaasuista ja haju bensiinin ja kuumaa öljyä, millä on myönteinen vaikutus auton kuivana ja aiheuttaisi riittävästi ilmavirtauksen, joka on yksi auto on 180 kuutiometriä tunnissa.

Tehokas ilmanvaihto olisi varmistettava 5-10-kertainen ilmanvaihto. Voit hankkia nämä arvot, voit käyttää kolme tilaa ilmanvaihdon: luonnollinen, mekaaninen ja yhdistää. Yksinkertaisin ja edullinen tila on painovoimainen ilmanvaihto. Järjestää tämän tilan, sinun on asennettava imusäleikkö pohjalle portin. Poistoilma autotallin tulee läpi deflektori, joka on erityinen huppu on sijoitettu lopussa poistokanavaan.

Autotallissa, oleva kanava on sijoitettu lähelle paljon seinän portin. Tässä järjestelmässä, raskas raitista ilmaa virtaa autotallin kautta imusäleikkö, ja käytetty ilma on vähemmän tiheää samalla siirrettävä. Tehokkaan ilmanvaihdon, ilmanvaihtojärjestelmien poikkipinta-kanavien on oltava kaksi kertaa pienempi kuin osan ilma-tarjonta kanavia. Mutta luonnollinen järjestelmä on haittoja, koska se on melko riippuvainen lukuisista ulkoisista tekijöistä, kuten paine, läsnäolo tuuli ja eron ulkoisen ja sisäisen lämpötilan.

Jos asennetaan autotallissa poistopuhallin, niin sinulla on yhdistetty järjestelmään. Poistotuuletin tulee asentaa seinään tai poistokanavassa katolle. Keskuudessa haitat yhdistetty järjestelmä voi erottaa ilman kuumennusta ja suodatus ilman pääsyn kadulta, sekä vakio puhaltimen toiminta.

Mekaaninen ilmanvaihto ei ole kaikkia edellä puutteet, niin että ilmavirran, ja poistamalla se täyttää erityinen yksikkö tarjonnan ja ilmanvaihto. Koostumus raitista ilmaa tulee lämmitin, puhallin ja suodatin. Ilman tällaista järjestelmää, kautta tulevan ilmastointikanavan kuumennetaan ensin, sitten suodatetaan ja vasta sitten läpi diffuusorin tulee autotallissa. Poistoilma poistetaan poistopuhallinta.

Tarkastus kuoppa on melko tärkeä osa autotalli, koska aika ajoin tahansa nykyaikaisessa autossa on tarkastettava, korjattava ja vie hänet ylläpitoon. Mutta jotkut auton omistajat näkevät havainto kuoppaan pikemminkin kunnianosoitus muoti ja tapa, eikä välttämätön osa autotallissa.

Mutta jos päätät tehdä sen, työ aloitetaan sen merkintää autotallin lattialla. Suositeltava katselu reikä hieman sivussa (10-20 cm) keskiakselista, jättää runsaasti tilaa jäljellä penkki yksikön ja kuljettajan omille.

Tarkastus kuoppa pituuden tulisi olla yhtä pitkä ajoneuvon ilman puskureita. Tarkoituksena on varmistaa, että et vahingossa päästä avolouhoksen jalka. Korjata etu- tai ajoneuvon takaosassa, on tarpeen siirtää eteen- tai taaksepäin.

Parempi olla varustaa sisäänkäynnin kuoppaan tikapuut, koska se voi lisätä loukkaantumisriskiä. Lisäksi havainto reikä aina on lisääntynyt kosteus, jonka vuoksi puuportaat voi nopeasti mätänemään. On parempi tehdä portaikko muutaman askeleen, jonka leveys on 30-35 cm. Seinät kuoppaan ja vaiheet on parasta täyttää betonilla.

Korjauksen yhteydessä pinta vaiheet voidaan käyttää varastointiin työkaluja. Ylä rajoja, on toivottavaa kehystää alueelle, joten ne eivät tuhoudu. Kulmat välttämättä tarvitse vahvistaa, eli sille puolelle, olisi hitsatun metallin sauvat tai ruuvit, jotka kiinnittävät ne lujasti betoniin.

Reunoja pitkin reiän ääriviivat välttämättä tarvitse asentaa rajoittava baareja, samalla ulkopuolelta soikea, auto teki alun kaivosta, kun yhtäkkiä se naedet pyörä.

Sulkea reikä, voit käyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja kannet. Korkit ja kehystys reunareiät voidaan koota paneeleiden, koottu levyt 40 mm paksuus. Ja kilvet siirretään nopeasti pohjaan pallot voidaan sijoittaa, 15-20 mm halkaisijaltaan.

Projektin dokumentaation tulee sisältää tie autotallissa. Toisaalta päällysteen tyyppi on vastattava tyyli autotallin ja toisaalta - on otettava huomioon geologiasta, pohjaveden pinta ja maaperän ominaisuuksista. Jotkin ratkaisut voivat sisältää tavanomaisia ​​täyte soraa tai hiekkaa vedenpoistojärjestely, kun taas toiset ovat laatta tai tiili, sidottu liuos.

Lisäksi ajotieltä tulisi olla sopusoinnussa puutarhan polkua, ja otettava huomioon kaikki mieltymysten omistaja.

Ajotieltä joka johtaa autotalli pitäisi olla tasainen ja vakaa, se voidaan valmistaa asfalttia, tajunnut ja jalkakäytävien tai betonia. Rakentamisen aikana tie, yritä noudattaa Building Technology seurata keväällä ei vspuchilis ja laatta ei erosimme.

Nyt osaat tehdä rakentamiseen autotallin käsillään. Luettuasi tämän käyttöohjeen, sekä hankkia tarvittavat materiaalit ja työkalut, sinun ei tarvitse vaikeuksia työssään.

Puinen säätiö viittaa lukuisiin perustustyypit että voi.

Nykyaikaisissa huoneistoissa loggias ja parvekkeet ovat täysin samat tilat.

Rakentamisen aikana kaksikerroksinen talo tai talo parvi yhden elementin sisustusta.

Jos käytät vielä surkea epävakaa grilli, niin tämä artikkeli auttaa.

Jokainen, joka rakastaa puuhastelun tarpeen taloudessa asia yksin on erittäin tärkeää saada hyvä.

Jokainen nuori haluaa luoda erityinen sisustus omassa huoneessa, ei pitänyt, ja ei voi verrata.

Kasvihuoneet Termospullo - kasvihuone, joka merkittävästi säästää energiankulutusta lämmitykseen.

Haluatko piristää tai päivittää olohuoneessa? Jos näin on, katso esimerkki valokuvia.

Äskettäin kysyttäessä: "Mitä sinä valitset lattia" - lähentyä.

Rakentaa omiin käsiinsä karat käsitellä utelias ja mielenkiintoisia. Jokainen meistä voi kokeilla.

Perustamista pieni ja mukava talo vaimo työskenteli ilo ja kiinnostus. Kotiin.

Tämä ainutlaatuinen mustavalkoinen sisustus huoneiston voi olla vaihtoehto niille, jotka haluavat futuristinen.

Viihteessä, luultavasti tärkein osa olohuoneessa. Yleensä keskellä olohuoneen.

Kaunis lastenhuone pitäisi miellyttää paitsi aikuisten myös lapset. Lisäksi kauneus tarvetta.

Rakentaminen autotalli käsillään

Kaikki betoni-, kipsi- ja sementti-

Jokainen auton omistaja sitä mieltä, että jättämällä avoimen lentoliikenne on erittäin vaarallista. Pitkäaikainen altistuminen sadannan voi aiheuttaa pysyviä korroosiota prosesseja ja ulkonäkö ajoneuvon heikkenee ajan mittaan. Ottaen huomioon nämä erityispiirteet monet auton omistajat ovat ajatellut rakentaa autotalli käsillään, piirustuksia, valokuvia ja videoita näet artikkelissa.

Rakentaminen autotalli - pitkäaikainen investointi, joten sinun täytyy rakentaa suuri rakennus, ja jotta tuleviin tarpeisiin. Yhtä tärkeää on saada kohde kauniita ja käytännöllisiä. Jos määritellä yksityiskohtaisesti etukäteen, autotalli sopii hyvin maisemaan ja tullut yksi ympäröivistä rakennuksista.

Perusta autotalli käsillään

Ensinnäkin, sinun täytyy päättää koko autotallin ja portin leveyden. Koosta määrään vaikuttavat koneita ja laitteita, jotka sijoitetaan rakennuksen sisällä. Keskikoko autotallin standardi koot 6x4 metrin, ja korkeus - 2,5-3 metriä. Yleensä tämän kokoluokan mahtuakseen auton sisällä ja työkalut hyllyiltä.

Aloittaa tuotanto säätiön tarvitse kaivaa kaivannon hänen täyttää. Tyypillisesti, syvyys yksi ja puoli, kaksi bajonetti lapio puuttuu varauksesta. Kun tällainen säätiö rakenne on melko vakaa, ja latautuu, jossa kaksinkertainen marginaali.

Ennen kuin täytät auton täytyy ostaa hiekkaa ja soraa, vähintään 20 sementtisäkkejä. Valmistamiseksi muotin tarvitaan aluksella. On tärkeää vahvistaa säätiön avulla venttiilien, joita täytetään liuoksella.

Ensimmäinen askel on alue, jossa aiot sijoittaa autotalli, sinun täytyy tyhjentää kasveja, pensaita. Sen jälkeen pitäisi yrittää suunnitella maan pintaan oli sujuvaa ja ilman poikkeamia. Tämän jälkeen voit alkaa tehdä leiska nauloja ja tukeva köysi. Merkintä toteutetaan ottaen huomioon arvioitu määrä tulevaisuudessa autotallissa. Tämän seurauksena pitäisi saada suorakulmion yhtä lävistäjät.

Saatat joutua viettämään muutaman varusteet ja säädöt, vaikka laskenta ei toimi täydellisesti. Tämä on erittäin tärkeää, koska tulevaisuudessa on keskityttävä siihen. Perustamisesta lähtien autotalli on vankka perusta, jossa on merkintä sinun täytyy antaa lisätilaa muotti. Yleensä riitä tekemään markup 15-20 senttimetriä leveämpi, ja kilvet asennetaan helposti.

Kilvet perusta on valmistettu levyt, jotka on ostettu etukäteen. Levyt pysymisen lähellä toisiaan, ettei ole rakoja. Valmistuksessa tarvittavia laskelmia havainnoida ja suorittaa kaikki noudata tiukasti suunniteltua kokoa. Tällöin korkeus kilpi ei ole oikeastaan ​​väliä. Valmiin rakenteen on asetettava kaivettuun kaivantoon ja kiinnittää tukevasti rauta panokset, jotka ajetaan maahan. Seuraava sopivat vartalonmyötäinen ja kiinnitetty eri korkeudelle avulla sitova lanka. Pieniä paloja varusteet voidaan käyttää siltoja.

Kun muotti on pystytetty, voit heti siirtyä seuraavaan vaiheeseen - kaatamalla betoni. Monet autotalli rakentajat säästää aikaa, käytä mikseri, joka on erittäin nopea, vähän virtaa kustannuksia, ja mikä tärkeintä laadullisesti sekoita ainekset keskenään, niin että betoni saadaan homogeeninen ja muokattavaksi. On tärkeää tehdä konkreettisia työtä kaatamalla perusta yhden päivän, saattaako se muodossa kiinteän monoliitti. Lahden betonia, huolellisesti survotaan sitä, ettei ilmataskuja. Jälkeen valamista kovettuu ja voimistuu enintään kuukauden kuluessa. Tuoreen betonin on kasteltava vedellä, se estää halkeilua. Tätä varten se on mahdollista salata kalvo, joka suojaa alkaen kuivattavaa vaikutusta auringon ja tuulen. Kuitenkin muotti voidaan poistaa jälkeen 7-10 päivää.

Rakentaminen autotalli käsillään

Rakentamiseen seinien täytyy ostaa yksiköitä munivia, hiekka, sementti, muuraus verkkoon, katto, palkit ja särmikäs levyt, teräs kulmat. Kattomateriaali tarpeen tiivisteiden valmistukseen välillä perusta ja lohkot. Näin ollen, se on leikattiin suikaleiksi, joiden keskimääräinen koko - 25 cm. Leikkaus helposti suorittamalla terävällä veitsellä, joka on kostutettu vedellä aina paremmin liukua. Kokenut rakentajat suositella levittää kattohuopaa nauhan kehän ympäri pohjan kahteen kerrokseen ja päällekkäisyyttä.

Seuraava alkaa käsitellä muurauslohkojen tai tiiliä. Iso osa parempi vain näki hiomakone kahtia, koska he tarvitsevat paitsi kokonaislukuja. Jos puolikkaat valmistetaan, niin kytkin ei saa häiritä prosessista. Liuosta sekoitetaan hyvin sekoittimessa sellaisessa suhteessa seuraavasti:

 • kolme osaa hiekkaa;
 • yksi osa sementtiä;
 • Vettä tarpeen mukaan.

Yhden työpäivän kuluessa, ei voi rakentaa muurin yli 4 krs ympäri kehä. Niinpä noin viikon, voit suorittaa kaiken työn. Loppuvaiheessa muninnan on välttämätöntä asentaa jumpperi portin yli. Tätä sovitusta varten metalliset.

autotallin katon kätensä tavalliseen tapaan. Voit käyttää nosturin laittaa betonilaattoja, tehdä omia katto, pääty, kun asennetaan Puiset kattotuolit, jonka päälle on kiinnitetty peltikatto. Edelleen rakenne on vaippa puuta. Katto voidaan eristää käyttämällä mineraalivillaa ja katto.

Miten rakentaa autotallin käsillään

Joillakin aloilla on autotalli ennen talon. Itsensä ja voi yöpyä teltassa, ja auto - laittaa katon alla. Koska kysymys siitä, miten rakentaa autotallin käsillään ei tyhjäkäynnillä. Aloitamme valinnan paikka.

Yksi tyylikäs vaihtoehdoista

Paikan valitseminen autotalli - ei ole helppo tehtävä. Haluaisin tehdä kätevä käyttää, mutta samalla, että rakentaminen ei pilata ulkoasua sivuston. Välittömästi meidän on päätettävä on se kaappiin tai rakennettu talon tai toiseen rakennukseen sivustolla.

 • Irrallaan. Tämä vaihtoehto on valittu, jos talo on jo rakennettu ja / tai muoto maa on sellainen, että tiet vievät liikaa tilaa. Tällöin on järkevää tuoda rakennukseen lähemmäksi porttia tai varmistaa, että autotallin ovet avautua suoraan kadulle.
 • Se on osa rakentamisen. Se voi olla talon tai hozblok ja autotallin voidaan rakentaa yhdessä rakennuksen tai saada työtä myöhemmin. Hyvä että jos talo on rakennettu lähelle raja-alueella. Se on houkutteleva, koska ei tarvitse miettiä, miten lämmittää sitä ja vedä ylimääräistä viestintää.

Joissa itse rakentamisen autotallin useammin laittaa erikseen jatkeeksi olemassa talon edellyttää merkittäviä toimia, joilla vahvistetaan perusta, ja se on aivan halpaa. Tulee halvemmaksi rakentaa erikseen. Vasta kun paikan valinta pitää mielessä, että etäisyys viereiselle alueelle tulee olla vähintään 1 m, ja sisäänkäynti vähintään 10 metrin päässä naapurin ikkunat. Myös normalisoitui etäisyys lähimpään taloon. Sen pitäisi olla yli 9 metriä, jos talo on palamaton ja 15 metriä, jos talo on palovaaran.

Portti avautuu kadulle - yksi hyvistä vaihtoehdoista

Ensin on päätettävä, mihin tarkoitukseen autotalli tullaan käyttämään. Jos se on vain parkkipaikan kokoa voidaan tehdä peräkkäin - koon kone lisätä metrin pituus ja leveys. Tämä pysäköintitilaa riittää. Jos autotallin vie enemmän työtä ja korjausten tarve hissin tai tähystysaukko, paljon laitteita ja varaosia, koon pitäisi olla suurempi. On suositeltavaa jättää kuitenkin olisi sivuilla mittarin ja sama etu. Selkä on vielä melko puoli metriä. Jos käytetään autotallin työpaja tai klubin koko voi olla jopa suurempi. Rajoittaa vain käytettävissä oleva tila ja budjetin rakentamiseen.

Tärkeintä - päättää et kuoppaan vai ei. Siitä riippuu, miten ja mitä tekee perusta. Voit tehdä kellariautotalli ja kuoppa on "panos" tai vain osa viemää tilaa. Vaihtoehto houkutteleva, mutta kallis ja vaatii paljon kaivauksia.

Toinen vaihtoehto on tehokkaampi: vain kuoppa syvyys 1,8-2 m ja leveys noin 1 metri. Leveys tämä on optimaalinen, mutta korkeus riippuu kasvua ja parempaa valita tämän vaihtoehdon erikseen: syvyys tulee olla 15-20 cm enemmän kuin korkeutta. Pituus reiän -. Noin 2 metriä riittää tarkastus henkilöautoa.

Esimerkkinä rakentaminen tähystysaukko

Jopa helpompaa toteutuu autotallin lattialla ilman kuoppaan. Sitten yksinkertaisesti täynnä monoliittisen laatan ilman ongelmia.

Fundam autotallin ilman kuoppia voi olla mikä tahansa, vaikka vyö, vaikka kasa-rostverkovym. Toinen kysymys, että vielä täyttää lattialle. Ja jos on, se on helpompi tehnyt kerran monoliitti vahvistetut laatat ja tehdä ensin pohja, ja sitten lattiaan.

Belt - monoliittinen ja valmistalo

Jos päätät tehdä nauhat perusta, ja mikä venyttää maaperän ja pohjaveden taso on korkea, sinun täytyy tehdä sen alle syvyys maaperän jäätymisen. Keskellä alue on noin 1,7-1,9 metriä. Tämän syvyys kaivaa kaivannon saatiin muotti (hihnan leveys ei ole pienempi kuin seinämien paksuus). Siinä vahvistettiin puitteet raudoituksen ja betonin kaadetaan kaiken. Kun betoni on saavuttanut 50%: n vahvuus, muotti on poistettu, ja voi alkaa täyttää autotallin lattialla.

Strip perusta on valmis konkreettisia kaatamalla,

Tapauksessa hiekan ja puute pohjaveden lähellä autotallien tehdä betonielementtien nauhan pohjan tai melkozaglublenny hihna (vyö korkeus 40-50 cm). Tehdasvalmisteiset rakentaminen perusta tehdasvalmisteiset lohkot. Yhdistettiin liuokseen, jossa lohkojen ja rivien vahvistettu päällystys- sauvat, joiden halkaisija on 10-14 mm: n (riippuen maaperän, materiaali seinien ja kerrosten lukumäärä autotallin). Mutta nämä perustukset ovat yleensä vain sillä perusteella, eikä altis kiskoa: hiekka ja hiekkainen loams, ja joilla on alhainen pohjaveden.

Toinen vaihtoehto - tehdä nauhaa maan tasossa ja sen lohko vahvistetulla betonilaattoja. Tämä vaihtoehto on myös hyvä hiekkaisilla mailla.

Nukka tai nukka-rostverkovy

Taloudellinen perusta, joka jostain syystä on harvoin käytetty autotallien. Paalun autotalli ei ole kovin sopiva puhtaassa muodossa - Paul nousee maanpinnan yläpuolella, mutta jos teet sisäänkirjautumisen ja noin, voit käyttää sitä. Hän ja pino-lauttaa rostverkostverkovy alhainen - suuri aaltoilun maaperän (savi, multa, jossa on korkea pohjaveden).

Kasa liittyy grillage - kasa-perusta rostverkovy

Kun valmistus ssvayno-rostverkovogo kehä kaivaa matala kuoppaan nauhan muodossa (noin 40-50 cm syvä). Se kasvattaa 1,5-2 metriä alapuolelle on porattu syvyys maaperän jäädyttämistä, ne on sijoitettu muotin (muoviputki tai valssattu katemateriaalin roll). Sisällä muotti esittää kolme tai neljä tanko vahvistaminen vapauttamaan 70 cm ja se on täytetty betonilla. Laittamisen jälkeen nauhalle ja muotti neulo raudoituskori nauhalle, sitominen hänen paaluilla vahvistaminen julkaisuista. Ja sekin on täytetty betonilla.

Millekään maaperän sopii monoliittinen teräsbetonilaatta. Kehä tehdään suuremmaksi kuin mitat autotallin vähintään 30 cm. Lue maahan, kaivaa kuoppa syvyys 40-45 cm. Kohdista pohjakerroksen soraa kaadetaan. Sen paksuus on noin 20-25 cm. Sora hyvä ram, käyttäen värähtelevän levyn ominaisuuksia.

Kehää pitkin muotin laittaa tiivistetyn podsypku laittaa tangon askelin 15-20 cm (pituus ja leveys vastaanottaa soluja). Käyttää tyypillisesti 10-14 mm, kaksi vahvike kerrosta, joiden välinen etäisyys on noin 20 cm Nämä kaadetaan betoni luokka M 250 -. M 300.

Välittömästi ja lattia ja perusta

Useimmiten seinät autotallissa tehty rakennuspalikoita. Tämä voi olla kevytbetoni (vaahto lohko ja gazoblok) ja voi täyteaineen kuonaa tai kevytsoraa. Ne ovat hyviä siinä, että omaa laatuaan ja jälkeen kuumentaen autotallissa ei ole ongelma: vain pieni liesi lämmittää ilmaa normaaliin lämpötilaan. Kuitenkin tämä valinta ulkopinnat tarvitaan. Se pyrkii tekemään saman kuin kotona, tai vastaavia.

Toinen suosittu tekniikka rakentamisen seinien autotalli - luuranko. Runko on valmistettu profiloidusta metalli- putken tai kyllästetty-aineita (jotka vähentävät palavuuden lisäaineet) puupalkin. Pinnoitus voi olla mikä tahansa - metallilevyn sivuraide ennen (metallin), vuori, jäljitelmä puutavara, vaneri (vettä hylkivä) tai OSB. Kyllä, jotkut materiaalit ovat helposti syttyviä ja ei pitäisi kutsua luotettavia, mutta jos tarvitset halpa autotalli, esimerkiksi antaa, ja vain väliaikaisena parkkipaikalla, niin miksi ei.

Helpompi ja taloudellisempi tapa tehdä tasakatto, jonka kulmakerroin on muutaman asteen. Keskimääräinen minimi kaltevuus raidat - 8 °, mutta parempi ainakin 10-12 ° - parempi lumi sulaa.

Kun kyseessä on erillinen autotallin suurempi on etuseinä ja kaikki saostuminen valua / murentua takaisin. On pidettävä mielessä, eikä laita mitään esineitä, post rakentamisen. Jos autotalli on kiinnitetty seinään olemassa olevan rakennuksen, kaltevuus tehdä poissa kotoa.

Esimerkki ristikon järjestelmä pentroof

Vähemmän tukahdutettu katon autotalli - no parvi. Hyödyt - yksinkertaisen ja halvan laitteen. Toinen myönteinen seikka koskee parannuksia: silloin on mahdollista rakentaa autotallin ullakkokerroksessa.

Harjakatolla vaikeampi toteuttaa: Assembly Pakollinen ristikon järjestelmä ja katemateriaali on enemmän. Mutta - on ullakko ja etsiä lisää "siviili". Usein näet edellä autotallin ullakolle. Huone voidaan käyttää guest house. Kustannukset varustaa ullakolta, tietenkin enemmän kuin rakentaminen tavanomaisen harjakatolla, mutta lisäksi saada edes kunnon alueella.

Autotalli voidaan saranoitu, liukuva, nostamiseen. Swing - kaikkein yksinkertainen ja liiankin tuttu. Tarvittaessa niitä voidaan automatisoida (kuten lukea täältä).

Liukuovet voidaan tehdä, jos ulostulon autotalli on samantasoinen aidan, seuraavaksi on ilmainen osa seinää on yli 1,5 metriä leveä leveä. Kuinka hyviä he ovat - niin että talvella ne on helpompi kaivaa.

Portit, joissa on nostomekanismi, ehkä kätevin, mutta myös kallein. Yksinkertaisimmassa versiossa voit asettaa rullakaihtimet. Jos otat käsikirjan, ne eivät todennäköisesti ole liian kalliita. Rolling baarit ovat metallista paksumpia, väri voi olla mikä tahansa.

Jos haluat automaation, laita pneumaattiset nostimet, jotka nostavat lehtiä kokonaan. Tällöin on välttämätöntä kehittää oven aukko ja autotallin rakenne vastaavan mekanismin työtä silmällä pitäen. Osittaiset mallit ovat tässä mielessä helpompaa. Taitetussa tilassa ne vievät vähemmän tilaa. Mutta kaikki ovat kunnossa, vaikka tietenkin mukava.

Seinien materiaalin sisäinen seinätyyppi riippuu pitkälti seinien materiaalista. Jos nämä ovat rakennuspalikoita, seinät ovat usein rappautuneet. Jotkut eivät kiinnitä paljon huomiota kauneuteen ja jätä se niin kuin on. Mutta joidenkin lohkojen tapauksessa on parempi kipata ne (ei-autoklavoitu solubetoni tai kalkkikiveä) suojaamaan lisääntynyttä kosteutta vastaan.

Laasti - paras viimeistely

Runkoautot ovat usein vaneriviivoitettuja. Jos autotallissa on pysyvä lämmitys, voit käyttää mitä tahansa, jos se lämmitetään aika ajoin tai millään tavalla - niin tarvitset kosteutta. Voit tehdä ihon kaikenlaisilla arkkimateriaaleilla - esimerkiksi GCR: llä.

Jos autotalli on suunniteltu käyttämään ympäri vuoden, seinien on oltava lämpimiä (lohkojen kanssa, joilla on matala lämmönjohtavuus) tai eristettävä rautalanka-tekniikalla rakennetut rakenteet. Eristysmateriaalit ovat standardit: mineraalivilla, polystyreeni (ekstrudoitu tai tavallinen vaahto). On olemassa toinen versio palamattomasta eristyksestä, joka on autotallin tapauksessa yksinkertaisesti erinomainen vaihtoehto - matalatiheyksinen vaahtobetoni. Se voidaan asettaa runkorakenteiden väliin. Helposti syttyvä, edullinen, hyvin pidetty lämmin. Ainoa huono asia on, että et ripusta mitään siinä, mutta siinä on myös telineen telineitä, joten voit liittää ne.

Autokorjaamossa on kahdenlaisia ​​lämmitysjärjestelmiä: pysyvä ja säännöllinen. Pysyvä voi olla erillinen tai osa talon lämmittämistä. Jos se tehdään erikseen - tämä on sama talojärjestelmä, vain pienemmässä määrin. Se on kallista ja vaikeaa: erillinen kattila, jota on myös huollettava ja seurattava.

Yksi autotallin lämmitysjärjestelyn mahdollisuuksista on vetää haara pois talosta. Mutta täällä myös ei ole helppoa: putki, joka vaatii hyvää lämpenemistä, suuri määrä maata toimii sen asentamiseksi ja mieluiten paitsi maahan, mutta viemäriin.

Jaksotettu lämmitys - uunit, kuten burzhuek ja niiden muutokset. Niitä voidaan lämmittää puu, kaikenlaisia ​​polttoaineen roskia, joka yleensä riittää. Mutta houkuttelevin ajatus näyttää olevan uunin valmistaminen - polttoneste on täynnä, eikä mitään (tai melkein). Mallit ovat erilaisia, niitä kuvataan artikkelilla "Öljyn uunin omilla käsillä".

Tämäntyyppinen lämmitys järjestää helpoin: laittaa liesi ja suon, mutta myös vähemmän mukavuutta. Ensinnäkin lämpö on lähinnä lähellä liesi, ja toiseksi, tulet kylmään autotalliin ja sulatettaessa, kunnes se alkaa lämmetä ...

Usein verbaalisen kuvauksen teknisten prosessien ydin on vaikea ymmärtää, mutta kuvat tai valokuvat auttavat kaiken asettamasta paikalleen. Lisätään kysymyksiä kehysrakenteista. Ne ovat halvin ja rakennetaan nopeasti. Seuraavassa esitetään joitain esimerkkejä.

Autotalli rakennettiin 4 * 6,5 m, ja huvimaja 4 * 2 m. Sahatavara toimitettiin etukäteen, kyllästetty antiseptisellä ja pinottu tuuletetuilla paaluilla - kuivattu.

Materiaalit runkoauton rakentamiseen

Säätiö on tehty sarakkeittain. Porausreiät 150 cm syvyyteen ja halkaisijaltaan 35 cm käsittävät kuopat, jotka sisältävät kateaineita, kolme betonivahvistusta ja betoni on täytetty.

Betonin paalut ruskealle täyttötekniikalle

Kaksi viikkoa myöhemmin, kun betoni on lähes valmis, he alkoivat laittaa seiniä. Keräs ensin alempi vanteet. Käytetty palkki 150 * 100 mm. Valjaat asennettiin kolmelta puolelta, neljäs jäi avoimeksi - siellä on merkintä.

Ongelmana oli nippu, jossa on muoviset liittimet. Ei ole erityisen hyvä ajatus: porata reikiä siihen porataan ja miten jatkaa vahvistamista - ei ole selvää. Kiinnitettiin betonissa olevat ankkurit (kaksi pylväästä kohden), ja reiät, joissa on varret, täytettiin epoksilla. Ovatko he auttavat vai eivät, on käsittämätöntä, mutta toivomme jonnekin pysyvän.

Jokaisella kolonnilla (1,5 metrin askel) sijoitettiin telineitä. Ne on asetettava tiukasti ylöspäin, ilman poikkeamia, muuten rakentaminen on epävakaa - on täynnä kuormituksia. Aloitimme kulmista. Yksi laukaistiin, kiinnitettiin tilapäisin jibs, sitten naulattu, meni seuraavaan. Ulottuneiden kulmien kohdalla muut tasoitettiin, ei unohdin tarkistaa pystysuoria (laskuviivaa, koska taso antaa virheen). Kiinnitetty kynsillä, vahvistettu metallisilla kiinnityslevyillä.

Sen varmistamiseksi, että alemman hihnan löysät päät eivät ole irti, ne kiinnitetään väliaikaisesti yhteen levyn avulla.

Kun kaikki hyllyt on asennettu alareunaan, lokit on korjattu. Ne ovat antaneet jäykkyyttä, mutta sitä tarvitaan, kun voimme nousta ylös ja kiinnittää ylempi vanteet.

Ylävaljaat paikoillaan

Lisäksi välivaiheet ja jibs koottiin. Jälleen, lisää jäykkyyttä.

Jatkamme kokoa autotallin runkoa

Näkymä toiselta puolelta

Kun kaikki palkit on asennettu ja koottu, alamme koota ristikkorakenne. Katolla päätettiin tehdä viiste, ja se on väliaikainen. Tämän jälkeen autotalli on talon vieressä (tämä on sivuston ensimmäinen rakennus).

Kerättyäsi tarvittava määrä ylempään valjaaseen asennettavia tiloja. Kiinteät korttikappaleet telineisiin kahdelta puolelta, sitten hammered nails, vahvistetut kulmat ruuveilla.

Asennetaan kattopalkit

Kattotasot on myös asetettava tarkalleen, muuten katto johtaa talvella. Koska kuinka paljon tarkistetaan usein: ennen kuin pisteet ja sen jälkeen ....

Kun kaikki asennettiin ja kiinnitettiin, lattia asetettiin. Hän meni laudalle 40 * 150 mm, pinottu 40 cm: n välein.

Jalkakäytävä, ei-katetulla materiaalilla

Saranat täytettiin aaltopahvilla.

Kattotaso on profiloitu autotallin katolla

Aloitimme tehdä portin kiinnitysvyöhykkeen. Asenna säde ylä- ja sivusuunnassa.

Samalla,

Portit nostavat ja kääntyvät. Niiden alla rakennetaan kehys, johon ne liikkuvat. Profiiliputkesta 25 * 50 mm portin runko on mitoitettu aukon mittojen mukaan (pieni aukko).

Nosto- ja kääntöovien kehykset

Sitten he toivat DSP: n, rungon vaippa alkoi. Levyt leikattiin bulgarialaisella timanttilevyllä. Se leikkaa hyvin, mutta paljon pölyä.

Kiinnitä arkit noin 10 mm: n välein. Kosteuden lämpötilan laajenemiseen.

Näkymä puiden reunalta

Tämä on jo asennettu portti

Työtä on vielä paljon, mutta periaatteessa kaikki on valmis. Sisällä murskattua soraa, kunnes lattia ei ole tulvinut, mutta kone voidaan jo asettaa, sekä juomaan teetä huvimaassa))

Garage omalla kädelläsi nauha-pohjalla

Autotalli kahdelle autolle (erilliset laatikot) ilman lämmitystä. Rakensimme hiekkaisella pohjaveden pohjalla. Koska säätiö on matala. Kaivoi kaivannon ulkoreunaa, laita muottiin, sitoo lujittavan häkän. Kaikki tavalliseen tapaan. He kaatoivat betonia.

Nauha valukappaleeseen

Nauhan sisällä poistettiin ylimääräinen maaperä, tasoitti säätiön kuoppaan. Pohja peitettiin geotekstiileillä ja peitettiin hiekalla. Se oli vuotanut ja puristettu (lautasen puristimella).

Polyeteenikalvo asetettiin päälle (vedeneristys), metalliverkko asetettiin ja betoni M300 kaadettiin.

Kalvoa kalvoon vahvistamiseksi

Levyn korkeus on 10 cm. Jätä 2 viikkoa kiinni. Sitten he alkoivat asettaa kehyksen. Runko itse ja kattotuolit menivät aluksella 50 * 150 mm, jousit ja jibs valmistettu 100 * 25 mm.

Garage kehys aluksella

Kulmissa asetetaan lisälevyt - vahvistamiseksi. Telineet vahvistetaan myös paikoissa, joissa ovet ja ikkunat kiinnitetään. Asennusvaihe "kävelee" - mitat ovat pieniä, mutta tarvitset ovilohkon, sitten ikkunan. Loput jakavat sen mukaan, mutta ei yli 60 cm.

Heti keräysjärjestelmä koottiin. Kun laakeripalkit kulkivat keskelle, neulan jalat tukivat niitä. Ne asetettiin noin 50 cm: n etäisyydelle. Kiinnityspisteiden vahvistamiseksi käytettiin metallilevyjä ja kulmia. Ne asetettiin itsekierteisiin ruuveihin, ne liittävät runkoelementit pitkällä naulalla.

Kehyksen päälle on täytetty tuulenpitävä kalvo. Sen päälle - laatikko tuulenpitävästä alustasta, taustalevyn askel noin 50 cm.

Vetrozaschitnaya kalvo kehyksessä

Ristikkojärjestelmän komponentit

Pyörien jalat kiinnitetään rungon yläkehykseen

Kalvon ja kalvojen pakkaamisen jälkeen alkoi autotallin ulkokuoren asennus. Tämä on metalliprofiili seinille ja katolle. Ei ole vaikeuksia. Leikkaa koko, kiinnitä ruuvit.

Puinen laatikossa profiloidun seinän päällyste on yksinkertainen

Seinät ovat valmiit, me laitamme kalvon katolle

Kalvon levittäminen katolla (aloita pohjasta, liimaa liitokset) ja naulaamalla laatikko, asenna onduliini. Hän on sijoitettava alhaalta ylöspäin liikuten ylöspäin.

Ondulin asennetaan myös ilman ongelmia

Pidemmäksi on välttämätöntä vaatia arkistopäällysteitä. Ne oli ommeltu rei'itetyllä sivuraidalla (talon rakentaminen). Puusta valmistettu puulastu 145 * 20 mm, maalattu valkoinen.

Paljon aikaa käytettiin arkkien ulostuloihin

Puiset ikkunat on asennettu, maalattu valkoinen ja halpa kiinalainen ovi, joka sen jälkeen korvataan ja asetetaan navetalle. Kulmat on vuorattu 145 x 20 mm: n puulevyllä, maalattu sävyyn katemateriaaliin.

Lähes yhteensä: enemmän portteja ja eristyksiä

Sisäänkäynti valmistettiin: toisaalta, kun säätiö kaadettiin, täytetty hihna täyttyi (korkeusero oli suurempi). Toisaalta he tukivat hallitusta. Peitetty seulonnalla, tamped. Sisäänkäynti on valmis.

Tarkistettu, normaali täyttö

Viimeisimmät asennetut ikkunaluukut. Aluksi suunniteltiin nosto- ja kääntöoviä, mutta heidän hinnankorkeutensa oli vähäpätöinen, koska halvempi vaihtoehto asennettiin.

1