Rakentaa autotallin käsillään

Rakentaa autotallin käsillään

Kaikki betoni-, kipsi- ja sementti-

Jokainen auton omistaja sitä mieltä, että jättämällä avoimen lentoliikenne on erittäin vaarallista. Pitkäaikainen altistuminen sadannan voi aiheuttaa pysyviä korroosiota prosesseja ja ulkonäkö ajoneuvon heikkenee ajan mittaan. Ottaen huomioon nämä erityispiirteet monet auton omistajat ovat ajatellut rakentaa autotalli käsillään, piirustuksia, valokuvia ja videoita näet artikkelissa.

Rakentaminen autotalli - pitkäaikainen investointi, joten sinun täytyy rakentaa suuri rakennus, ja jotta tuleviin tarpeisiin. Yhtä tärkeää on saada kohde kauniita ja käytännöllisiä. Jos määritellä yksityiskohtaisesti etukäteen, autotalli sopii hyvin maisemaan ja tullut yksi ympäröivistä rakennuksista.

Perusta autotalli käsillään

Ensinnäkin, sinun täytyy päättää koko autotallin ja portin leveyden. Koosta määrään vaikuttavat koneita ja laitteita, jotka sijoitetaan rakennuksen sisällä. Keskikoko autotallin standardi koot 6x4 metrin, ja korkeus - 2,5-3 metriä. Yleensä tämän kokoluokan mahtuakseen auton sisällä ja työkalut hyllyiltä.

Aloittaa tuotanto säätiön tarvitse kaivaa kaivannon hänen täyttää. Tyypillisesti, syvyys yksi ja puoli, kaksi bajonetti lapio puuttuu varauksesta. Kun tällainen säätiö rakenne on melko vakaa, ja latautuu, jossa kaksinkertainen marginaali.

Ennen kuin täytät auton täytyy ostaa hiekkaa ja soraa, vähintään 20 sementtisäkkejä. Valmistamiseksi muotin tarvitaan aluksella. On tärkeää vahvistaa säätiön avulla venttiilien, joita täytetään liuoksella.

Ensimmäinen askel on alue, jossa aiot sijoittaa autotalli, sinun täytyy tyhjentää kasveja, pensaita. Sen jälkeen pitäisi yrittää suunnitella maan pintaan oli sujuvaa ja ilman poikkeamia. Tämän jälkeen voit alkaa tehdä leiska nauloja ja tukeva köysi. Merkintä toteutetaan ottaen huomioon arvioitu määrä tulevaisuudessa autotallissa. Tämän seurauksena pitäisi saada suorakulmion yhtä lävistäjät.

Saatat joutua viettämään muutaman varusteet ja säädöt, vaikka laskenta ei toimi täydellisesti. Tämä on erittäin tärkeää, koska tulevaisuudessa on keskityttävä siihen. Perustamisesta lähtien autotalli on vankka perusta, jossa on merkintä sinun täytyy antaa lisätilaa muotti. Yleensä riitä tekemään markup 15-20 senttimetriä leveämpi, ja kilvet asennetaan helposti.

Kilvet perusta on valmistettu levyt, jotka on ostettu etukäteen. Levyt pysymisen lähellä toisiaan, ettei ole rakoja. Valmistuksessa tarvittavia laskelmia havainnoida ja suorittaa kaikki noudata tiukasti suunniteltua kokoa. Tällöin korkeus kilpi ei ole oikeastaan ​​väliä. Valmiin rakenteen on asetettava kaivettuun kaivantoon ja kiinnittää tukevasti rauta panokset, jotka ajetaan maahan. Seuraava sopivat vartalonmyötäinen ja kiinnitetty eri korkeudelle avulla sitova lanka. Pieniä paloja varusteet voidaan käyttää siltoja.

Kun muotti on pystytetty, voit heti siirtyä seuraavaan vaiheeseen - kaatamalla betoni. Monet autotalli rakentajat säästää aikaa, käytä mikseri, joka on erittäin nopea, vähän virtaa kustannuksia, ja mikä tärkeintä laadullisesti sekoita ainekset keskenään, niin että betoni saadaan homogeeninen ja muokattavaksi. On tärkeää tehdä konkreettisia työtä kaatamalla perusta yhden päivän, saattaako se muodossa kiinteän monoliitti. Lahden betonia, huolellisesti survotaan sitä, ettei ilmataskuja. Jälkeen valamista kovettuu ja voimistuu enintään kuukauden kuluessa. Tuoreen betonin on kasteltava vedellä, se estää halkeilua. Tätä varten se on mahdollista salata kalvo, joka suojaa alkaen kuivattavaa vaikutusta auringon ja tuulen. Kuitenkin muotti voidaan poistaa jälkeen 7-10 päivää.

Rakentaminen autotalli käsillään

Rakentamiseen seinien täytyy ostaa yksiköitä munivia, hiekka, sementti, muuraus verkkoon, katto, palkit ja särmikäs levyt, teräs kulmat. Kattomateriaali tarpeen tiivisteiden valmistukseen välillä perusta ja lohkot. Näin ollen, se on leikattiin suikaleiksi, joiden keskimääräinen koko - 25 cm. Leikkaus helposti suorittamalla terävällä veitsellä, joka on kostutettu vedellä aina paremmin liukua. Kokenut rakentajat suositella levittää kattohuopaa nauhan kehän ympäri pohjan kahteen kerrokseen ja päällekkäisyyttä.

Seuraava alkaa käsitellä muurauslohkojen tai tiiliä. Iso osa parempi vain näki hiomakone kahtia, koska he tarvitsevat paitsi kokonaislukuja. Jos puolikkaat valmistetaan, niin kytkin ei saa häiritä prosessista. Liuosta sekoitetaan hyvin sekoittimessa sellaisessa suhteessa seuraavasti:

 • kolme osaa hiekkaa;
 • yksi osa sementtiä;
 • Vettä tarpeen mukaan.

Yhden työpäivän kuluessa, ei voi rakentaa muurin yli 4 krs ympäri kehä. Niinpä noin viikon, voit suorittaa kaiken työn. Loppuvaiheessa muninnan on välttämätöntä asentaa jumpperi portin yli. Tätä sovitusta varten metalliset.

autotallin katon kätensä tavalliseen tapaan. Voit käyttää nosturin laittaa betonilaattoja, tehdä omia katto, pääty, kun asennetaan Puiset kattotuolit, jonka päälle on kiinnitetty peltikatto. Edelleen rakenne on vaippa puuta. Katto voidaan eristää käyttämällä mineraalivillaa ja katto.

Rakentaminen autotallin käsillään

Rakentaminen autotalli ovat käytettävissä kolmannen osapuolen asiantuntijoita. Voit myös tutustua saatavilla ja ohjeet rakentaa suuri autotalli käsillään. Tällöin sinun ei tarvitse käyttää rahaa mistään paitsi rakennus- ja viimeistely materiaaleja. Tulet itse hallita kaikkia työvaiheen ja voi olla varma, että laatu ja luotettavuus valmiin rakenteen.

Miten rakentaa autotallin käsillään

Sisällön ohjeita:

Valitse sopiva materiaali rakentamiseen autotallin. Rakenteessa voi olla tehty "kivi" Rakennusmateriaalit ja metallit. Kuten kivi materiaali käytetään yleisesti tiilet, betoni lohkot, kuona lohkot, ja niin edelleen.

Major tiili autotalli

Stone rakenne on tunnusomaista korkeampi luotettavuus verrattuna metallia. Metalli autotallin hyödyt kannalta monimutkaisuus ja nopeus erektio. Loput liuoksesta sopivalla rakennusmateriaalina sinun tulee ottaa oma.

Ensinnäkin tilaus katsotaan rakentamisen autotalli kiviaineksen, ja lopulta saat suosituksia rakentamiseen metalli autotallin.

Toimivaltainen hanke - avain menestykseen. Hankeasiakirjojen voi olla hyvin vaatimaton. Tärkeintä, että seuraavat tiedot sisältyvät hankkeen:

 • tehtävien tulevaan rakenteeseen. Autotalli, suunniteltu yksinomaan varastointiin kone on erilainen kuin rakenne, jossa on tarkoitus toteuttaa enemmän ja korjaustöitä. Muista pohtimaan tätä kysymystä ja heijastavat heidän toiveitaan projektissa;
 • teoreettisten mittojen. Se riippuu vaatimuksista tulevaisuuden ja autotallin käytettävissä varsinaisesti rakennustyömaalla. Tallentamiseksi henkilöauto on riittävä kooltaan 3x6 m huoneessa. Muilta ohjaavat niiden tarpeet ja valmiudet.

Mieti edellä mainitut seikat ja tehdä luonnos tulevaisuuden autotallin paperilla tai tietokoneohjelmaan.

Autotalli 2 autolle

Siirrä valmis luonnos todelliseen maastoon. Tämä auttaa jonkin verran vahvistavia tappeja. Yleisesti käytetty tangot 12 mm halkaisijaltaan. Te hahmottaa kulmat ja sivut autotalli avulla tapit painetaan maahan ja köyden venytetty niiden välillä.

Erittely maaston ja maanrakennustyöt

Päätyttyä markup edetä tärkein kaivauksia. Maa voidaan kaivaa avulla erikoislaitteita tai manuaalisesti. Jos aiot järjestää tähystysaukko autotallissa tai jopa täysi kellari, on suositeltavaa ottaa apua erikoistuneita yrityksiä camping täytäntöönpanosta maanrakennustyöt. Kaivaa iso reikä käsin on hyvin vaikeaa.

Tässä prosessissa kaivamaan, harkitse ominaisuuksia tulevaisuuden perusta. Sillä pohjanauhamateriaali riittävän syvä kaivanto 60-100 cm. Erityinen syvyys riippuvainen ilmasto-olosuhteista ja tyyppi maaperän rakennuspaikalla. Mittarin syvyys on riittävä useimmissa tapauksissa.

Kohdista pohja ja seinät kuoppaan. Tämä auttaa tavallisia lapio.

Kuoppaa autotalliin kellarissa

Nykyään on niin monia lajikkeita säätiöt. Yksityiset autotallit rakennetaan yleensä vedoten käyttötarkoituksia Rakentaminen. Se on suhteellisen edullinen ja erittäin yksinkertainen järjestely järjestelmä, joka voidaan tehdä käsin.

Ensimmäinen vaihe. Trenched kivimurskalla. Asettaa tämä kivi tarvitaan kerrosten irtoaminen kunkin kerroksen betonilaastilla. Liuoksen valmistamiseksi sementti-pohjainen M400 ja edellä. Aseta kivi alkuun kaivon rajan.

Toisessa vaiheessa. Ympärillä kehä kuopan muotti puinen sokkeli. Kerää muotti rakentamisen lautoja. Sopivia aluksella noin 10 cm leveä. Koko rakenne on asetettu tiukasti tasolla.

Pohjan autotallin

Kolmas vaihe. Aseta toinen kosteussulku materiaalia sokkeli. Kaksi kerrosta kattomateriaalin on enemmän kuin tarpeeksi. Materiaali on kuivana laitettu.

Neljännessä vaiheessa. Kaada kellariautotalli tulevaisuuden konkreettista ratkaisua asettaman tason Puutavara.

Asennus portit, laitteen seinän ja katon rakentaminen

Ensimmäinen vaihe. Asentaa portit. Tämä elementti on asetettu tiukasti ennen pystyttäminen seinät. Hitsin portaalikehään raudoitustangoista, joiden halkaisija on noin 12 mm. Koska tangot antaa vankemman yhteys autotallin oven kanssa sen seinät. Prosessissa rakennuksen seinien vahvistaminen on upotettu saumat. Portti asetettu pystysuoraan. Kohdistettuasi portin lukitse ne puisilla kannattimet.

Toisessa vaiheessa. Alkaa antaa ulos seinät valitun materiaalin. Seuraava sarja muuraus, riippumatta käytetystä materiaalista, saumojen päällekkäin pinottu sarja. Suoraan annetun pitäisi aloittaa kulmat. Muista seurata pystyjako seinät, kulmat, ja oikeellisuutta horisontaalista riviä muuraus kussakin vaiheessa.

Rakenna seinä tiili autotalli

Kolmas vaihe. Autotallin katolle asennettava alle bias tarpeen tyhjentää ilmakehän vettä. Gradienttijärjestelmille Tee päätyseinät eri korkuisia. Perinteisesti kaltevuus on 5 cm x 1 m2. Esimerkiksi, jos autotallissa pituus on noin 6 m, yhteensä korkeus olisi noin 30 cm.

Miten rakentaa autotallin

Päällekkäisiä yksityinen autotalli on muodossa metallivälitukien ylimääräistä arkki setti puisia lautoja. Valmista I-teräspalkkeja. Niiden korkeus on noin 12 cm. Palkit käyttää niin, että niiden pituus on noin 250 mm suurempi kuin leveys tulevaisuuden autotallissa. Suunnittelu kampi säde ei ole pienempi kuin 100 mm. Pisteissä laakerin palkit tuhkakivi, tiili tai muiden rakennusmateriaalien tulisi käyttää korvaamaan monoliittinen betonielementeistä.

Aseta palkin koko rakenne etäisyydellä 800 mm: n päässä toisistaan. Palkit päällekkäin sisällyttämistä pitkän seinän rakenne ja sama kaltevuus kuin seinään.

Neljäs vaihe. Kiinnitä pohjassa palkkien lautaa paksuus 4-5 cm. Aseta levyt mahdollisimman tiiviisti toisiinsa. Peitä katemateriaali aluksella. Reunat vedenpitäväksi materiaalin tulisi olla noin 100 mm, mene seinään.

Pour kuona katto- tai vedenpitäväksi kansi muut eristys, esimerkiksi mineraalivillaa eristys. Selässä ja etureunan katon asentaa katokset, ulkonevat noin 40 mm. Valmistukseen katot käyttäen aluksella. Päälle lämmittimen pour sementtilaastille paksuus on noin 3-3,5 cm. Kokeile yhtä huolellisesti kohdista tie. Jäädytetty tasoite varmasti hoitoon bitumin pohjamaali.

Vaihe viisi. Lopussa sinun katon tiivistämisessä. Kosteussuojana voi käyttää jo tuttuja oman kattomateriaalina. Tämä vedenpitäväksi materiaali kerrostetaan toinen kiinnityslämpötilassa menetelmä. Kuten katemateriaali voidaan kiinnittää valuasfaltti. Levyt kattomateriaalin päällekkäisyys noin 100-150 mm. Reunoja pitkin katon tehdä päällekkäisiä visiiri.

Asennusohje lattiat ja sokea alue

Paul do at ylärajan korkin tai hieman korkeampi. Lattiarakenteisiin on oltava riittävän vahva kestämään auton painon ja muuta kuormaa. Konkreettisia kaatamalla käytetään laadittu sementin grade 500. Tai ostaa valmisbetonin tuotemerkin M200. Paksuus täyttää kerroksen tulee olla noin 10 cm.

Ensimmäinen vaihe. Kohdista huolellisesti pohja lattiaan täyttää.

Toisessa vaiheessa. Aseta vaaditun majakat ja vedä johdosta niiden välillä. Majakat voidaan tehdä, esimerkiksi, muotoillun putken, tai muuta sopivaa materiaalia.

Kolmas vaihe. Makasi alustatyynyelimen soraa paksuus on suuruusluokkaa 5 cm.

Neljännessä vaiheessa. Betonia liuskan välissä majakkaa. Asennuksen jälkeen kaikki betonipinta on oikaistava huolellisesti.

Pintabetoni autotalli

Viidennessä vaiheessa. Kunnes kerros voimistuu, mukaan täytäntöönpanoon ulkoisen teosten, erityisesti - laitteen sokea alue. Tapauksessa autotallin riittävän otmostki leveys 50-60 cm.

Sokea alue luotu samalla tavalla kuin lattia, joka on, Asenna ensin majakat, sitten valmistautua pohjan soraa ja betonia kaadetaan ratkaisu. Tarvitsee vain asentaa ennen aluksella, joka merkitään rajalla sokea alue, eli tehdä muotti. Aivan sama sokea alue on suositeltavaa tehdä tietyllä poikkeama seinät autotallissa. Suositeltava suunnitelma paksuus - 40-60 mm.

Suositukset sisustuksen autotallin

Erityistä huomiota koristelu autotallin, pääsääntöisesti eivät maksa. Useimmissa tapauksissa, omistajat yksinkertaisesti päälle seinät sementti liuokseen ja päällystetty kipsi.

Tärkeämpää on, eristys rakenne. mineraalivillalevyjä ja sopiva vaahto lämpöä.

Miten tehdä lämmin autotalli

Katto, seinät ja autotallin ovet eristetään samalla tavalla. Sorvaamalla valmiin pinnan, johon on asennettu askel on yhtä suuri kuin levyn leveys lämmitin, edistää kori asetetaan muovikalvo, päälle asetetaan vedenpitäväksi eristys pinotun levysarjan kuuluvat varautumisesta ja viimein pinnoitus suoritetaan, esimerkiksi, paneelit, sivuraide tai muita materiaaleja valita.

Lämmityksen ja ilmanvaihdon avulla autotallin

Menettely rakentamiseen metalli autotallin

Parantamiseen metallin autotallin vaatii vähemmän aikaa ja rahaa.

Ensimmäinen vaihe. Tee perusta. Ottaa ensimmäinen kaivanto syvyys noin 400 mm pitkin kehä metallisen rakenteen tulevaisuudesta. Ulkorajat kuoppaan korjata muottitaulun levyt. Tehdä muotti sellaiselle korkeudelle, että valun jälkeen liuos kerros toimi maanpinnan yläpuolella vähintään 10 cm. Liuos välittömästi täyttää koko alueella.

Toisessa vaiheessa. Tee runko muotoinen putki. Tarvitset hitsauskone. Kiinnitä runko kuiva betonilaatalla. Kiinnittämiseksi käyttö ankkuri pituus noin 20 cm, ja noin 14 mm halkaisijaltaan. Ankkurit voidaan tehdä tangon. Enemmän mukavuutta betoni, jossa on ensimmäinen reikiä, joiden halkaisija on yhtä suuri halkaisija ankkureita.

Autotalli aaltopahvia. kehys

Kolmas vaihe. Hitsin tangot tukossa alempi hihna autotallin kehyksen. Luotettavan kiinnityksen rakenne kokoinen 4x6 m riittää 15 ankkureita. Jatka hitsattuja cross vyö kunnes saat haluamasi rungon korkeus.

Neljännessä vaiheessa. Obsheyte runko peltiä. Riittää levyt 3-4 mm.

Viidennessä vaiheessa. Eristä seinät sisällä autotallissa. Tästä valmiiksi kiinnittyvät seiniin puurunko baareissa. Baareja sijoitettu jaolla levyinen eristyslevyn. Lämmöneristykseen on helpompi käyttää mineraalivillaa tai vaahtoa. Pre-kääri puurunko muovikelmu, ja on se loi eristys. Asettaa päälle eristys höyrynsulkukalvo. Lopussa obsheyte seinäpaneelit, OSB, sivuraide, lastulevy tai muuta materiaalia, joista valita.

Näin ollen, jos tarvitset yksinkertaisen ja halvan autotalli, anna valinnan hyväksi metallin konstruktsii.Pri asianmukaisesti erektio ja huolellinen käsittely metalli autotallin kestää hyvin pitkään.

Jos haluat saada pääomaa ja kestävin rakenne, tee autotallin tehty betonijalat tiilet ja muut vastaavat materiaalit. Molemmat ongelmat ratkaistaan ​​ilman ongelmia itse, riittää tarkkaan seurata ohjeita ja suorittaa perus suosituksia ehdoitta.

Video - rakentaminen autotallin käsillään

Hanki paras e

Rakentaminen autotalli käsillään

Ennen kuin alkaa rakentaa oman kodin auton, täytyy tehdä vähän, mutta kovaa työtä. Se on noin suunnittelussa ja määriteltäessä optimaalista sijaintia myöhempää rakentamista.

Kaavio autotalli yhdelle autolle

Lähestymistapa on hyvin yksilöllistä, koska useimmissa tapauksissa kunkin autotallin - se ei ole vain paikka, jossa se "nukkua" koneesi, mutta myös kätevä kodinhoitohuone ja tilaa korjaus.

Tehtävä voi olla:

 • yhden auton (suunniteltu vain sen varastointia ilman korjausta, ja siksi ei vaadi ylimääräistä sisätilaa);
 • yhden auton säilytystilaa työkaluja, varaosia ja muut tarvittavat "trifles" (hyllyt voidaan järjestää ne lopussa huoneen ja huolellisesti sijoitettu yhden tai kaksi sivuseinämää);
 • yhdelle autolle, kun otetaan huomioon se, että täällä saadaan päälle sen korjaus (jos tarvitset enemmän, ja "kuoppa");
 • Kahden auton perussairaus tarpeiden edellä.

Ajo autotalli kahdelle autolle

Jos sinulla on perhe kaksi autoa, sitten soveltuva vaihtoehto kuin edellä mainituilla, oikaistu koko toisen auton.

Keskikoko autotallissa yksi ajoneuvo on 3-6 metriä. Mutta se on parempi tehdä yksittäisen projektin on alle auton tai auton alle, että aiotte ostaa lähitulevaisuudessa (jos se on suurempi kuin sinulla on käytettävissä). Mittausten suorittamisesta, pysäköi ajoneuvo suuri litteä, avaa kaikki ovet. Jää vain mitata tuloksena tilan, lisätä leveys käytävillä (ympäri koko ajoneuvo) sekä leveys hyllyjen aiot ripustaa seinille. Seurauksena laskelmia joudut sisämitta. Saada ulompi koko, on välttämätöntä lisätä seinämän paksuus (joka puolelta) kanssa ja ulkoa.

Korkeus autotallin myös valita yksitellen. Optimaalinen 3 metrin sisäkorkeus (sen jälkeen, kun kerros yksikkö ja katto).

Mikä voi olla autotallissa

Jos et ole liian suuria infield, autotalli voidaan yhdistää jokin seuraavista ulkorakennukset:

 • varastotilat elintarvikkeiden - se on yleensä pysäköity puolelle rakennuksen, erotettuna kiinteä seinämä ja kuljettaa erillinen sisäänkäynti se;
 • huvimaja - se on myös mahdollista liittää puolella rakennusta tai sijoittaa kaikki katolla autotallin tiloihin;
 • ylimääräisiä sijainti (tämä voi olla olohuoneessa san. solmu, toimisto jne), joka on yleensä sijoitettu moottorin yläpuolelle huoneessa ja on erillinen sisäänkäynti pihalla tai kadulla ulompi on metallia tai betonia portaita.

Sijainti pysäköintitilaan

Autotallin otetaan mahdollisimman lähellä aidan, mutta siinäkin on joitakin vivahteita:

 • "Slide" kotoaan, jos aiot korjata hänen tai jonkun muun koneeseen;
 • naapurit kääntyä pois aidan vähintään metrin (tämä on etäisyys sinun täytyy suorittaa ulkoinen korjaustyöt);

Rajalta alueen puolelle tien täytyy vetäytyä vähintään 5 metriä.

Nyt tarkemmin prosessin rakenne:

 • Kuten mikä tahansa suuri rakennus, autotallin tulisi rakentaa hankkeen, vaikka laatinut käsin.
 • Joka on määritelty koko huoneen, valitse portit hänelle. Ne voidaan saranoitu, liuku, leikkaus- ja ylös. Jos saat portin, jo olivat käytössä, muista suorittaa mittauksia ja suunnitella rakentamista perustuu lopulliseen mittaan, niin että myöhemmin sinun ei tarvitse tehdä paljon turhaa toimintaa.
 • Seuraava askel - valinta tyypin säätiön ja materiaalista, josta aiot rakentaa. Tiili tai lohko melkoshtuchnyh laitteet vaativat nauhan perusta. Puinen ja metallinen rakenne design voidaan sijoittaa laiturilla perusta, tai yksinkertaisesti täyttää suunnilleen 15 cm: n (ei unohda ankkuri, joka on asetettava valumenetelmällä), pohjalevy betonin paksuuden sitä.

autotalli suunnitelmat

 • Katto autotalli on yleensä tehty laihalla vahvistamista katuojaan ja viemäriin. Ramppi voidaan suunnata mihin tahansa muuhun suuntaan kuin edessä.

Sijainti autotalli

 • Seuraavassa vaiheessa - laitteen perustan. Liuskan alapuolelle säätiön tarvittavat kaivaa ojan alla sarakemuotoon - useita pieniä ojia, Jatkuvassa betonilaatta - perusteellisesti maan tiivistynyt, kaada noin 5 cm soraa tyynyn (sen pitäisi olla myös tiivistetty), laita muotti, laita vedeneristys (se ei anna vettä maaperästä syöttää paksuus betonilaatta ja tuhota sen) ja silmien, kaada betoni.

Rakentaminen pent katon

 • Jonka aikana betoni on saamassa 90% sen vahvuus on noin 28 vuorokautta. Kovettumisen jälkeen betoni noudattaen pinnalle vedenpitäväksi, esimerkiksi kattomateriaalina.

Yläosan perustan (jalkalista perusta) on ulkonevat maanpinnan yläpuolella vähintään 30-40 cm.

 • Asenna ja kiinnitä (käyttäen olkaimet) nykyisiä swing portit (ne on kiinnitetty muuraukseen kuin rakennuksen seinät). Jos muita versioita portit, joista osa voidaan asentaa päätyttyä rakennustyöt.
 • Sitten voit alkaa muurattuihin seiniin. Älä unohda suorittaa seinäventtiili.
 • Valmistettu Puiset kattotuolit, mauerlat, kontrobreshetku Crate and käsittele antiseptinen ja palonsuoja (joka suojaa puuta vikoja ja kääntävät sen luokkaan kovien syttyvien materiaalien).
 • Päälle seinien sovi mauerlat (puu tanko-osan 120x120 tai 100x100 mm) ja kiinnitetään ankkuri pultteja.
 • Lay kattotuolien pitkin kaltevuus, nojaten niiden mauerlat. Tällöin katon kaltevuus on noudatettava asiaa koskevaa lainsäädäntöä valitsemasi kattomateriaalina. Laske kuormaa ja vastaavat kulman valitun kateaineen voi olla meidän laskin pent katon.
 • Päälle kattotuolit kiinnitetään käyttäen sinkiläpistooli vetrovlagozaschitnaya kalvo.
 • Päälle kattotuolien kalvo täyttää kontrobreshetku sitä (kohtisuorassa) - sorvaamalla vaihe, joka riippuu katemateriaalin.
 • Katemateriaalin on sijoitettu ja kiinnitetty laatikon.
 • Tarvittaessa, lämpeneminen autotallin palamattomat eristys (mineraalivillaa) väliin on sijoitettu palkin, ja on suljettu sisäpuolelta höyryn eristekerros.

Rakentaminen autotalli säätiön

 • Katto autotallissa voidaan tehdä mistä tahansa sopivasta materiaalista (lastulevy, kuitulevy, MDF, kipsilevyn, OSB ja muut).

Tästä videosta opit miten luoda parhaat edellytykset auton avulla lämmöneristyksen seinien ja asennus ilmanvaihtojärjestelmän:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin