Raised taustavalaistu näyttö

Raised näytön taustavalo: idean lisävalaistusta

Nykyaikaiset ratkaisut DESIGN kotiin mahdollistaa toteuttaa uskomattomia ideoita ja kääntää rajoitetusti tilaa huoneeseen viehättävällä ja mukava oleskelualue. Yksi tällainen innovaatio on järjestely nuken ikkunan.

Raised ikkunat taitavasti käyttää suunnittelijat korostamaan valittua visuaalinen tyyli ja visuaalisesti laajentaa tilaa. Kuitenkin lisäksi tällaisia ​​koriste toimintoja ja malleja on käytännön sovelluksia, esimerkiksi tarvittaessa korjata design virheitä huonetta, puutteita ja karheus seinät. Käyttää Windows taustavalolla voit paitsi järjestää talon ala, jolla ei ole luonnollista valonlähteet, mutta myös kokonaan korvata tärkein valo.

On olemassa monia lajikkeita väärien ikkunoita taustavalolla, ulkonäkö ja muotoilu, joka riippuu vain mielikuvitus suunnittelija. Yleensä on seuraavat tärkeimmät rakenteiden:

- maalatut ikkunat. Tällaiset elementit ovat litteitä kuva, joka on laadittu alla katsella ikkunasta. Kuten tavallista kuvaa kuviota voidaan käyttää, mutta realistisempi ilmeen usein Mural laatua korkean resoluution. Moderni teknologia mahdollistaa luoda tasainen kuvioita vaikutus kolmiulotteisessa avaruudessa - kuten kuva havaitsema silmä kolmiulotteinen luvut ja parannettava optinen vaikutus. Näkymä kaupunkien tai maaseudun maisemaa ikkunan ulkopuolella joka kerta aina kiehtoa;

- peili tyyppi ikkuna - sen sijaan, että kuvion koskee sekä tavanomaisia ​​ja koristeluun peili;

- ikkunat läpikuultava materiaaleja. Tällaiset rakenteet ovat paksuja laaja paneeli on valmistettu läpinäkymätön muovista tai lasista. Paneelin sisällä päättäjät voivat asettaa erilaisia ​​tekokuitua esineitä muistuttava nuput, kiinni ikkuna lehtiä puun tai sadepisarat. Pääsääntöisesti väärä ikkunat Tämäntyyppisiä lähes aina käytetään yhdessä valaisimet antaa paras sellainen;

- suunnittelu videon paneelien - on nykyaikaisin mutta myös kallein tapa järjestelyn ikkunan, jossa se ei ollut ennen. Paneelit lähettää dynaamisen kuvan ja voi toistamaan vastaa tiettyä maisemaa. Käyttäjän oman harkintansa voi milloin tahansa muuttaa kyllästynyt "näkymä ikkunasta."

Ellet päättänyt järjestää vääriä box viime kahdenlaisia, voit tehdä kaiken tarvittavan työn itse. Tämä edellyttää piirustus ja erilaisia ​​koriste-elementtejä.

 • Jotta voitaisiin tuottaa vääriä ikkuna valo, meidän on ensin otettava valaistusjärjestelmä tyyppi ja sijainti käytetyn lamput. Tällä riippuu piirikaavio, haluat piilottaa muurien sisällä. Kaikki sähkötyöt, on toivottavaa antaa ammatti.
 • Valittaessa kalusteet, on toivottavaa antaa etusija loisteputki lamput, jotka miellyttävät silmää ja pystyvät luomaan vaikutelman tunkeutuva auringonvalossa.
 • Edelleen on välttämätöntä valmistaa pinta - sen tulisi olla tasainen ja kuiva. Kun kaikki työt linjaus, voit käynnistää liittämällä Photowall. Tämä vaihe on erittäin tärkeä ja vastuullinen. Niin laadullisesti Käytettävä kuvio asetus vaikuttaa lopputuotteen.
 • Antaa realistisemman suunnittelun, on asennettu päälle ikkunan karmiin ja ikkunalaudalle. Lisäksi voit koristella ikkunalauta näitä verhot ja laittaa live pussitettu kukkia ikkunalaudalla.

Yksityiskohdat siitä, miten tehdä vääriä ikkunan taustavalaistu omissa käsissä

Valokuva: Strport.ru

Jokainen ihminen haluaa rakentaa oman kodin, jotta elävät siinä oli mukava ja miellyttävä, ja mahdollisuudet modernin muotoilun on oikeastaan ​​aika loputon. Kuitenkin ulkoasu, ulkoasu ryhmille ja sijainti talon joskus ei voi antaa juuri sellainen ikkuna, joka haluaisi katsella. Nimenomaan voidakseen visuaalisesti säätää parametreja tilojen, sekä tuoda elämään alkuperäiseen ideoita, vääriä suunnittelu keksittiin, jota kutsutaan myös vääriä ikkunat. Monet ihmiset ajattelevat, että tällainen sisustuselementin he yksinkertaisesti ole varaa, mutta todella kaunis leikata ikkunan taustavalaistu omin käsin tehdä ei ole niin kova, ja kallis, kun sitä ei tarvita.

Mitä tarvitset ja miten tehdä vääriä ikkuna käsillään: muuntaa elintilaa

Valokuva: 1PoOknam.ru

Suunnittelu kanssasi huoneistoista tai talot usein jättää paljon toivomisen varaa, se on kiistaton tosiasia. Koska viimeistely väärien rakenteet voivat olla ainoa mahdollisuus muuttaa tilaa, lisää mukavuutta ja rentoutumista huoneet, tai ollenkaan, asumaton kulmien muuttua toimisto, kirjasto tai viihtyisässä kolkassa lepoa ja rentoutumista.

Edullisin ilmeen verhoiluun ikkuna valaistu sisäkatto tyyppiä. Tämä on melko monimutkainen rakenne, mutta ei kustannuksella joitakin teknisiä salaisuuksia, ja monimutkaisuuden vuoksi kokoonpanon prosessi, koska suuri koko tulevaisuuden korostetun kuvan.

Ja tehdä vääriä ikkunaan käsillään ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa tuntua, mutta ensin pitäisi selvittää, mitä hyötyä he voivat tuoda elämääsi. Yksi asia on selvä järjestelmissä ilmenneiden puutteiden on vain vähän, paitsi että se häiritsee järjestää huonekaluja. Kuitenkin tässä tapauksessa, voit poistaa fake ikkuna yksikkö seinästä, ja vaivaa jäävät jälkeen.

 • Jokainen varmaan haluaa hänen ikkunasta upea näköala, esimerkiksi Välimeren rannikolla, tiheä metsä tai varjoisa puisto, kuvankaunis vesiputous, rauhallinen sisäpiha, ja ehkä kaupunkien hämärämaisema. Kuitenkin asukkaat suurissa kaupungeissa usein vaille tätä mahdollisuutta, ja vain vääriä ikkunat voi tehdä tällaista tilaa ja tehdä se näyttää ulos ikkunasta merkittävä.
 • Samantapaisia ​​malleja helposti sovi lähes mihin tahansa sisustukseen visuaalisesti laajentaa tilaa.
 • Jos se on vaikea valita vaihtoehdoista sisustaa tyhjä ja tyhjä seinä, se on väärä-laatikko voi olla todellinen hengenpelastaja.
 • Mietitään, miten tehdä vääriä laatikko tulisi ymmärtää, että mikä tahansa peili suunnittelu suuresti visuaalisesti lisätä tilaa, ja väärä ikkuna valaistus tekevät tilaa kevyempi.
 • Erinomainen ratkaisu väärän ikkunan kuvan näkymiä on hyvin pieni ja pienet huoneet, kuten makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja jopa keittiöt. Pimeään ilmestyy paljon kevyempi ja tilan tuntumaan paljon suurempi.

Valokuva: Strport.ru

Luoda tällaisia ​​rakenteita voi olla aivan mitä tahansa materiaalia, esimerkiksi vanhan ikkunan karmiin listat, puulankuilla valokuva taustakuvia ja jopa vain yksinkertaisesti piirtää suoraan seinään. Miten sovittaa ikkunan leikata sisätilaan, sekä mitä tyypit ovat parempi lukea niitä erityisellä artikkeli sivustollamme.

Helposti trim ikkuna taustavalaistu omissa käsissä: video ja kommentit

Jotta voidaan täysin ymmärtää, miten tehdä vääriä ikkuna seinälle, sitten suorittaa kaikki työt nopeasti ja tarkasti, on ensin valmistella perusteellisesti. Sinun tulee määrittää olevan ikkunan pinnan, koska se voi olla vain kuva, ja ehkä peili, on tarpeen kerätä kaikki tarvittavat työkalut, laitteet ja materiaalit, jotka ovat hyödyllisiä työssään. Helpoin vaihtoehto - ostaa kauniita taustakuvia kuvaa kauniita maisemia, ja sitten koteloida sitä valolaatikosta, joka on todella tehdä omin käsin ja saada hieno tulos.

Jäljitelmä ikkunat seinään kädet tarvitaan seuraavat materiaalit ja työkalut:

Valokuva: rems-info.ru

 • Taustakuvia tai kuva, juuri oikean kokoinen sinulle, sekä aiheesta. Täällä on tarpeen varmistaa, että kuva tai taustakuvia täydellisesti sovi muuhun sisustukseen, sen sijaan häiritsevät sitä.
 • Lasilevy ikkunan, mutta se on parempi ottaa väritön muovi, jonka paksuus ei ole enempää kuin kaksi millimetriä.
 • Hyvä liima, esimerkiksi, "Titan", samoin kuin tavallista polyuretaanivaahto.
 • Suuri rakennus tai toimistossa vinolla veitsen terä.
 • Koristekehyksen ikkunalle, se voi olla vanha ikkuna runko ja liimattu listat ja jopa vain kuvakehys.
 • LED-nauhat, sekä johdot ja muuntajat siihen. Mitä ominaisuuksia, niin siellä olisi kuultava kaupassa, kunhan yhdisteet eivät tarvitse ollut monimutkainen juottamiseen.
 • Kalvomateriaali on ommeltu, esimerkiksi, nahka.
 • Melko suuri vanerilevy koosta päällekkäisistä tulevaisuuden väärä ikkuna.

Siten saada laatua jäljitelmä ikkunat valaisee kädet, ja kustannukset bolshih- vaikka ei vaadita, mutta sotku on todella tarpeen, olisi varattu pihdit ja ruuvimeisseli, että jokainen koti käsityöläinen on aina käsillä, myös syytä ottaa vasara, valmistelemaan teippiä , pieni pala hiekkapaperia, pora ja ruuvit.

Grillipesä: miten tehdä jäljitelmä ikkunan seinällä nopeasti ja helposti

Valokuva: lednews.lighting

Kunhan olet lasilevyssä, se olisi heti ostamalla cut-to-size, koska kotona leikata materiaali ei ole helppoa, varsinkin ilman asiaan liittyvää kokemusta. Valitessaan lasilevy täytyy tehdä runko puusta, ja sitten työnnetään hänen lasia jo, mutta entistä luotettavampaa, on välttämätöntä asentaa silikonin. Se on paljon vaikeampaa ja monimutkaisempaa kuin suunnittelun perinteisen muovista, joka voi ostaa varastoon rakentamisen helposti ja edullisesti.

Jos valittu perusteella muovin, miten se voi ottaa selkeän ja matta, se on paljon tehokkaampi levittäminen valoa, sinun ei pitäisi kiirehtiä poistaa suojakalvo pinnasta. Asia on, että se on erittäin helppo tyhjästä, se voi vaurioitua ja pilata kaiken. Nyt sinun täytyy leikata muovia malleja vaaditut laatikot. Useissa niitä kymmenen heistä, ja on järkevää ensin vetää ja leikkaa osat pahvista, ja sitten siirtää ne muovia.

Valokuva: lednews.lighting

 • Etupintaan laatikko, joka on juuri se paikka, jossa kuva on liittänyt tulee vastata kuvan kokoa itse, ja runko, mutta miinus kaksi senttimetriä, voidakseen taipua kuvan puolelta. Kaikki mittaukset on tehtävä erittäin huolellisesti.
 • Neljä sivua laatikon kantta varten, jonka korkeus on kymmenen senttimetriä tai jopa kaksitoista, leveydestä riippuen LED-nauhan, muuntajan koko ja niin edelleen.
 • Alaosassa laatikoita myös täytyy tehdä koko etupinnan, mutta se on otettava puoli senttimetriä kummallakin puolella, niin että ne voivat sulkea laatikko insertoimalla rakenteeseen.
 • Lisäksi tarvitaan neljä stenochki pohjaan, on saman kokoinen kuin, että kansi.

Lisäksi on tarpeen liimata koko rakenne, käytetään useimmiten kuten muovi ärsyttävä kuten dikloorietaanissa. Ihan vaarallista, se syttynyt omaisuutta, sekä liian aggressiivinen ja on epämiellyttävä, lievästi sanottuna, haju. On parempi olla käyttämättä sitä kotona, varsinkin kun hän ei antanut erityistä jäykkyyttä.

Siksi on suositeltavaa ottaa "Titan", jota suositellaan käytettäväksi kotioloissa liimaukseen erilaisia ​​PVC rakenteita. Kulmia pidetään tiukemmin, kannattaa pitää niistä kiinni sisäpuolelta nurkassa osat muovista, joka myydään metrillä ja on pelkkä penniäkään. Haluttaessa tietenkin voit poraa reiät ja kiinnitä järjestelmä metalli kulmat pulttien, mutta ulkonäkö on pahasti kärsiä.

Vääriä ikkunat: video opetusta kuvaa kaikki vaiheet ja yksityiskohdat työn

Valokuva: freshsky.ru

Niin, kaikki on valmiina, ja jopa laatikko on jo koottu, on aika tehdä siitä kaunis ja ainutlaatuinen leikata ikkuna oman tuotannon, joka auttaa vieraita kohokohta talonsa. On hyvin tarkasti varmistaa, että kaikki kulmat malleja ovat tiukasti noudatettava yhdeksänkymmentä astetta, muuten se näyttää vino ja epäsiisti, mutta ehkä juuri ei voi kerätä kaikki tarpeen.

 • Pohjassa ruutuun sinun tulee liittää yli heijastava kalvo, joka mahdollistaa maksimaalisen vaikutuksen valaistus. Voit myös selvittää, miten tehdä vääriä ikkuna peilattu muovia, käytä kalvoa ei ole vain välttämätöntä, mutta tällainen materiaali maksaa paljon kalliimpaa. Asenna sitten tavallista Ruokafolio, joten älä huoli.
 • LED nauhat täytyy valita pienitehoisia, mutta hyvin usein paikalla diodit saada eniten tasaisen valon. Tällainen nauha myyty viiden metrin rullina, ja me, esimerkiksi ikkunan koko mittarin, mittari ja kolmekymmentä, täytyy ostaa viittä samanlaista katushechek.
 • Älä unohda myös huolehtia hankinnan muuntajan 450, ja jopa 600 wattia.
 • Sinun täytyy leikata nauhan pituudelta laatikon, tässä tapauksessa segmentit yhden metrin ja kolmekymmentä senttimetriä. Varmista, että se on sallittua jatkuvasti liittää enintään kolme näistä bändejä, muuten muuntaja ei riitä voimaa. Kaikissa muissa tapauksissa on tarpeen liimata nauhat rinnakkain. Liimaa nauhojen heijastava folio, liittää muuntajan pistorasiaan ja näyttää tavallista parikaapelin kuparilanka.
 • Kannessa laatikon liitetään etukäteen piristyi kuva. Mutta tässä se on harkitsemisen arvoinen joitakin kohtia. Esimerkiksi liimanauhat näkyy läpi, koska sinun täytyy liittää vain, jos kuva on taivutettu yli rangaistusalueelle.
 • Pitkin kehä puolin kattaa reunaan kuvan ja tehdä tällainen ikkuna on esteettisesti mukavaa ja siisti, voit vain liittää kauttaaltaan keinonahka, paksu kangas, liima vahakangas, ja niin edelleen.

Seuraavaksi sinun tarvitsee vain pitää yhdessä kaksi osaa ruutuun ja kauemmas kannen alareuna on, kuva syttyy heikompi. Seinään täytyy tehdä erityinen markkinarako, hieman enemmän kuin koko oman improvisoidun ylimääräisiä vääriä ikkunoita, ja jos se on tarpeen lisätä liitosjohtimiin kytkimeen. Ikkuna pitäisi saada värin, ja päälle asennettu tai ikkunan karmiin, kuvakehys, tai vain kaikki liimattu listoja, jotka myös näyttää varsin houkutteleva.

Raised taustavalaistu näyttö

Jäljitelmä ikkunat sisätilojen moderni talo, jäljitelmä valaistu ikkunat kätensä suorittavat simulaatio ikkuna

Modernissa sisustus on usein vääriä rakentaminen, jonka tarkoituksena on visuaalisesti muuttaa tilaa, lisää mauste ja väri sijoitus. Yksi näistä osista sisustus on jäljitelmä ikkunan.

Väärien ikkunoita voi merkittävästi muuttaa sisätilojen talon, piilottaa puutteita viimeistely huoneeseen, luo ilmapiirin mukavuutta ja herättää henkiin rohkein ideoita.

False ikkuna - fiktiivinen todellisuutta

Jos heräät aamulla, haluan nähdä ikkunasta merimaisema tai alan kukkia, simulointi ikkuna on erinomainen ratkaisu ongelmaan. Vääriä ikkunat pystyvät toteuttamaan rakkain unet.

Raised ikkunat täydellisesti korostamalla valittu tyyli sisätiloja ja luoda vaikutus laajennus tilaa. Tämä ominaisuus on taitavasti käyttävät monet suunnittelijat, jotka osoittautuvat käytännössä tyhjä seinä on "ikkuna maailmaan."

Sen lisäksi, että koriste-toiminto ikkunan se on usein "maaginen vyruchalochkoy9raquo; peittämään tietyt virheet huono suunnittelu huoneen tai rakennuksen.

Tilanteita tarvittaessa käyttää jäljitelmä ikkunan:

 1. Jos osion vierekkäisten ikkunoiden välissä on sopimaton ja ei-toiminnallinen, tämä etäisyys voidaan antaa muodossa vääriä ikkunat. Merkittävästi laajentaa tilaa - peili box-väärennös.
 2. Usein työtilat (lukusali, toimisto, työpaikka) tehdään pienessä koppi kotona, joka ei ole luonnollinen lähde valoa. False taustavalaistu näyttö tuo lisää valaistusta. Epätavallinen realismia ja viheralueiden luoda vääriä ikkuna on sisäänrakennettu tuuletin.
 3. Välttämätön osa pienten huone on väärä ikkuna, jossa on kuvan näkymistä. Pienissä huoneissa on parempi käyttää kuvia.
 4. On mielenkiintoista tarkastella näytön-fake pimeään huonetta, käytävä.

Erilaisia ​​materiaaleja luoda illuusion ikkunan, voit antaa väärän ikkunan minkä muotoinen ja minkä kokoisia tahansa. Nykyaikaiset ohjelmistot ja painotekniikan ovat mahdollistaneet siirtää "okonnyy9raquo; piirustus 3D tasossa, jolloin elvyttää kuva. Ehdotettu kuvat ovat niin realistisia, että en ollut tilaa huoneeseen, vaan myös sen käsitys.

jäljitelmä ikkunat seinä kuvat

Useimmiten luoda vääriä ikkunoita sovelletaan taustakuvia. Jäljitelmä ikkunat kauniit maisemat - se on nopein tapa kääntää tylsä ​​harmaa ulkonäkö ikkunan eksoottisten palmuja kasvaa rannikolla, An Afrikkalainen Safari tai majesteettinen arkkitehtoninen rakenne.

Taustakuvat ovat suosittuja, koska niiden rajattomat alue ja edullisuus (kustannukset väärän ikkunoita seinän valokuvia vähemmän kuin kustannukset maalattujen ikkunoiden tai ikkunoita peilien).

Tapetit liimataan tasaiselle pinnalle, ja reunat on puurunko tai polyuretaanivalukappaleet. Antamaan realistinen ikkunassa voit asentaa ikkunalaudalle ja pleksi. Fake suunnittelu voi sisustaa verho, ja ikkunalaudalla laittaa ruukkukasvit.

Vääriä ikkunat voidaan kokonaan maalata, kuten maiseman ulkopuolelle ikkunalaudalle, runko, verhot ja kaihtimet.

Mielenkiintoinen ratkaisu - yhdistelmä elementtejä maalatut ikkunat todellisia esineitä. Esimerkiksi maalattu maisema, joka on koristeltu todellinen runko. Draw-väärennös ikkuna sallii lyödä tyhjää nurkkaan ja luoda värikästä tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen.

Koristelu sisäseinät - ei ole halpaa, mutta tulos miellyttää vaativimpia asiakkaita. Laadullisesti kuva tuo kodikas talo, korostaa tyyli ja omaperäisyys huoneen.

Tyypillisesti peili käytetään sisätilojen laajentaa tilaa. Peili trim ikkunat - ei ole poikkeus.

Ikkuna on luotu yhdestä peilistä peilataan laatat. Kapealla luoda sellainen ikkuna ei ole säädetty, peili asennetaan tasaiselle seinäpinnalle.

On olemassa kaksi versiota peilin vahvistamisesta vääriä ikkuna:

 1. Puu-, muovi- tai metallirunko (yksiosainen) on asennettu peili on kiinnitetty seinään. Jos rakenne tarjoaa ylimääräisiä sideaineita, ne liimataan päälle peilin arkin. Lopussa ikkuna on koristeltu ikkunalaudalle, verhot.
 2. Aluksi runko on valmistettu, jossa peili laatat (peili akryyli- tai polystyreeniä) on asetettu. Suunnittelu koottu kiinnitetty seinään.

Mirror-väärennös ikkuna ei ole tarpeen kattamaan paksu verho, muuten se menettää sen tärkein etu - kuvastaa tilojen ja laajentamiseen tilaa

Koristeellinen ikkuna voidaan asentaa seinään tai kattoon. Ikkuna katossa tai katto avautuu ainutlaatuinen näkymä pilvisenä tai tähtitaivasta, jolloin talon tunnetta harmonian ja romantiikkaa.

On huomattava, että tämä muotoilu menetelmää käytetään vielä useammin kuin seinän väärä ikkunoista huolimatta monimutkaisuus asennuksen.

Ikkuna-väärennös, voit luoda tasaiselle katolle, mutta realistisempi ja uskottava, se tarkastelee sisäkaton - on vaikutusta avoimen katon.

Erinomaisia ​​tuloksia saadaan yhdistämällä sisäkaton ja jännitys fotopolotna ja kuva tähdet, tila, taivas ja puiden oksat. katto rakenteen ansiosta voit sijoittaa LED-valot. Kirkkaustasoa valon voidaan säätää, riippuen siitä, mihin aikaan päivästä.

Raised ikkunan taustavalaistu, lähellä päivänvaloa, se voi korvata pääasiassa valoa huoneeseen. Se on kätevä käyttää alueilla, joilla on puutetta auringonvalosta. Myös tämä ikkuna näyttää uskomattoman realistinen.

Windowsin sävytetään, himmeä tai lasimaalaukset valaistu sisätilojen talon lisää aristokratian ja hienostuneisuutta. Vääriä ikkuna, jossa on kuva kevään maisema, kehystetty valaistu, hälventää synkkyyden ja melankoliaa, jopa pilvisinä päivinä.

Virtuaalinen ikkuna - tämä on luultavasti yksi kaikkein teknologisesti kehittyneitä elementtejä koristella. Tähän mennessä ei ole vielä saanut tällaista jakelua Venäjällä kuin Euroopassa.

Tärkein etu virtuaalisen ikkunan - live näkymä ikkunasta. Voit katsella kuin sade, purjelaivat, kiertelevä ihmiset - kuva riippuu siitä, haluavatko isäntä.

Ikkuna suunnittelu on esitetty, että nestekidepaneelin tai LCD, joka on kytketty tietokoneeseen ja ohjataan erityisellä ohjelmalla. Videokuvan - erittäin laadukas, joka tekee monet kävijät epäillä "iskusstvennosti9raquo; nähnyt kuvia.

Suunnittelevat luoda jäljitelmä ikkunan sisätilojen talon, on tärkeää valita oikea tyyppi vääriä ikkunoiden, kuvan ja sen sijainti huoneessa.

olohuone tai sali - huoneeseen, jossa yleensä koko perhe, tai tavata vieraita. Siksi jopa suurissa huoneissa onkin vähän tilaa. Vääriä ikkuna, josta on näkymä kauniille, jotta visuaalisesti laajentaa olohuone ja hengittää hänen vapautta.

On tarpeen ottaa huomioon yleinen tyyli huoneen, huonekalut ja väritys tapetit. Välimeren tyyliin Valokuva Taustakuvat voidaan täydentää meripeninkulman teema, Ekostil - vääriä ikkuna näkymä kentän tai metsään, ja kaupunkien tyyli - modernia arkkitehtuuria.

Olohuoneeseen on myös sopiva muoto, lähes koko katto, vääriä ikkuna, jossa on kuva taivaalle.

tehtäessä lastenhuone "Ikkuna juttuun" voidaan käyttää. Lapset mielellään tutkia "volshebnom9raquo; laatikko sankarihahmojen. Erittäin suosittu keskuudessa esikoululaiset kuvia meren elämää - ikkuna sopii täydellisesti huoneeseen, "nuori merimies," tai "kaunis merenneito".

Ja tietenkin, yksi meistä ei olisi haaveillut lapsena katsella hämmästyttävä unelmani selkeä tähtitaivas?

varten makuuhuonetta sovittaa kuvan hiljainen sävyjä. On toivottavaa, että improvisoitu ikkunan kehys on valmistettu luonnon materiaaleja, kuten puuta - se antaa lämpöä täytti huoneen suunnitteluun ja rauhallisesti.

Kärjessä sängyn näyttää hyvältä koriste maalaus kuvaikkunasta. Aiheista valinnassa tulee ottaa huomioon edut omistajien talon ja tyyli huoneen.

Kuva kirkas maisema rehevän vihreät elävöittävät makuuhuoneen ja tulee olemaan suuri vilkkaus ja hyvä mieli koko päiväksi.

Tee kirkas ja toiminnallisesti hyödyllinen tekijä sisätilaan toimisto Voit käyttää mielenkiintoinen vääriä ikkuna, jossa on taustavalo.

Tarkoituksenmukaista toimistossa tulee "iskusstvennye9raquo; ikkunoista on näkymä moderni metropoli tai kattoon ulottuvat ikkunat näkymä taivaalle, katsomalla johon voit olla hieman hajamielinen työstä ja rentoutua.

Sijainti ikkuna kylpyhuone radikaalisti muuttaa käsitystä. Kuitenkin usein, aseta todellinen ikkuna tässä huoneessa ei ole mahdollista teknisistä syistä, mutta voit koristella kylpyhuoneen peili leikata Windows, Windows-pohjainen Desktop, täydentämällä niitä valaistus ja eri ikkunahelat.

Jäljitelmä ikkunat kylpyhuoneessa lisäksi Vakioratkaisujen voidaan suorittaa ja mosaiikki, valittu sopimaan tärkein värimaailman huone.

Jos tila sallii, voit asettaa leikata ikkunan yläpuolella työn pinnan keittiö. Tällaisessa tapauksessa on tarpeen säätää läsnäolon valaistus.

Pienille keittiöt ikkunointifunktiolla sijaitsee koko korkeuden seinät - tervetullut apu "razdvinut9raquo; ahtaissa tiloissa. Kuva on parempi valita silmällä pitäen vastaavaa väriä ja tyyliä ympäri keittiön.

ihanteellinen sali ja kapea käytävä heijastavat ruutuun. Alempi paneeli kehyksen voidaan varustaa ripustimet sateenvarjoissa hattuja tai avaimia, ja peili voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen. Tämä tekee alkuperäisen päätöksen "zaigrat9raquo; eteinen uusia värejä.

Miten luoda jäljitelmä ikkunan käsillään: askel askeleelta opas

Valmiina malleja vääriä ikkunat taustavalolla ovat melko kalliita, joten on järkevää viettää vähän aikaa ja luoda jäljitelmä ikkunan käsillään. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy valita haluttu kuva. Voit ostaa valmiina taustakuvia tai tilata tulosteita miellyttävä maisema.

Alkuperäinen kuva on erittäin korkealaatuinen, jotta tulostettaessa tarkkuuden ja todellisuuden kuvan

Suorittaa vääriä ikkuna taustavalo täytyy olla valmiina:

 • fotoizobrzhanie haluttu koko;
 • kipsilevy arkki;
 • rullan,
 • kitti;
 • lastalla;
 • ja vesi-pohjainen akryyli maali ikkunanpuitteet (väri valita riippuen kuvan ja huoneen sisälle);
 • litteä ja pyöreä synteettinen harjat;
 • loistelamppujen kuumuuden osa;
 • muuntajat;
 • puu leikata;
 • pistokkeet;
 • ruuvi;
 • kiinnitys muuntajia ja lamppu;
 • porata vasaralla;
 • vasara;
 • ruuvimeisseli.

Mieti vaiheet, miten jäljitelmä ikkunan taustavalolla:

 1. Rakennamme kapealla kipsilevy (syvyys 20 cm) - se on portaali ikkuna. Tässä valossa ruutuun asennetaan myöhemmin.
 2. Konetyökalu sahaa halutun pituuden puinen rungot (sahauksen kulma - 45 astetta).
 3. Valmistetut maalin leikata kannen molemmin puolin kahteen kerrokseen.
 4. Kipsilevy rakenteet tarpeen kitti ja anna kuivua, sitten maalata lateksimaalia.
 5. Laatikossa tehdä ulkoasun asennuksen lamppuja ja muuntajien kulmassa 45 astetta. Me hahmotella reiät ulostulokaapelit.
 6. Porattu reikiä ja aseta tulpat niihin, kiinnitä kiinnikkeet.
 7. Laita sipulit ja kiinnitä muuntajat niiden välillä. Kun kaikki yhdeksi järjestelmäksi kytkemällä johdot.
 8. Vuonna reikä oikeassa alakulmassa johtavia lankoja ja asentaa kytkin.
 9. Sen sijaan, että loistelamput vääriä ikkunoiden pienikokoisia, voit käyttää LED nauhat.
 10. Papier valokuva paneeli kiinnitetty rakenteeseen ruuveilla.
 11. Pitkin kehä ikkunan rakentamisen kiinnitä verhoiluun.
 12. Ruuvit täytyy maalata, valkoista maalia. Raised laatikko valmiina.

Realismiin voit asentaa lasi, räystään, sill, koristella ikkunan tai ripustaa verho läpinäkyvää tylliä. Lähellä hätävara laatikko voidaan sijoittaa tuoreita kukkia tai varustaa alue vapaa.

False ikkuna - tehokas tapa visuaalisesti laajentaa tilaa, lisää valoa sisätilojen ja elvyttää sitä. Simulointi ikkuna voidaan käyttää lähes minkä tahansa huoneeseen, tärkeintä - oikeus vastaavat teema kuvan ja yleinen tyyli huoneen.