Raised lasiluukulllinen kipsilevy

Raised takat polyuretaania, pahvi ja vanha kaappi

Tämä materiaali on helppo taivuttaa ja hyväksyä minkä tahansa muodon, myös kaareva. Kun sahaus kipsilevyä ja sahanpurua on pienin määrä, ja saatu tuote tarpeeksi vahva. Voit luoda koristetakka tämän materiaalin sinun täytyy tehdä vankka metallilevyistä tai puupalkeilla.

Kaareva rakenne on valmistettu kipsilevy

Voit luoda esiin tulisija tarvitaan:

• hallitsija ja lyijykynä;

• Metalliritilä profiileja tai sälepohja;

• käsileikkureilla;

• Asennus veitsi, rautasaha tai kannettava pyörösahaksi leikkaamista;

• hiekkapaperilla käsitellä kipsilevyä leikatut reunat;

• ruuvit puu ja metalli;

• Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli;

• kipsi kipsipohjainen yhteinen yhdiste;

• viimeistely materiaalia (laatta tai koriste paneelit, stukilla koriste kipsi jne).

Jos et halua olla jotain dopilivat ja leikkaa aikana tuotteiden kokoonpanoon, Valmiiksi tehty Tulevaisuuden takka luonnos kaikki osiot ja hyllyt. Tätä tarkoitusta varten, Nauhan mitataan, jolloin laitosta suunnitellaan, niin kaikki data siirretään paperille.

Kaavio yksinkertaisin takka

sen pitäisi olla vakauden rakenteen asennettu metalli- profiilia. voidaan käyttää paikka hänelle sälepohja.

Pelkkä ja kaareva profiilit

Muoto takka voi olla mikä tahansa

Ennen sahausta paikalle viillon linjan tehty lyijykynällä (kuulakärkikynän markkaa ja enemmän markkeri on hyvin vaikea sulkea edes kitti). Jos teosta käytetään rautasahalla, parempi ottaa rautasahalla - sen terä on ohuempi ja se ei turmele reunaan. Käytettäessä terä kokoonpano voidaan säätää niin, että terä tulee ulos kahvasta levyn paksuus.

• toisaalta tehty arkki lävistää ja 1/3 sen paksuus etäisyyden päässä toisistaan ​​on 1,5-2 cm. Tällöin samalla puolella arkki kastellaan sienellä tai harjalla niin, että kosteus ei enää imeytynyt. Kaartuvat kipsilevy ja ankkurointi se tässä asennossa, kunnes kuiva (12-20 tuntia).

Märkä Kipsilevy joustava

Vaiheet luoda koriste palo kipsilevy

Kun koristelu koristeellinen takka voi näkyä enintään fantasia. Laasti kaupat tarjoavat valtavan määrän erilaisia ​​koriste-aineista.

Bonfire kankaan jäljitelmä tulipalo kalvoille ja käyttöä LED-lamput

Raised lasiluukulllinen kipsilevy kätensä: askel askeleelta ohjeita, toimittaa

Mutta ei niin kauan sitten tulipalo palveli vain yksi funktio - huoneen lämmitykseen. Nykyään tämä osa sisustusta tuli täysi, mutta ei jokaisessa talossa tai huoneistossa on mahdollista suorittaa asennuksen lämmittimen. Sen avulla voit luoda tunne, että olet ylellisessä kartanossa pikemminkin kuin pelkkä urbaani asunnon.

Takka pystyy luomaan ainutlaatuinen ympäristö rakennuksessa, tuovat sen sisällä olevan tietyn maku. Käydä kaupassa, voit ostaa valmiina sähkö takka. Kuitenkin, jos et suunnittelu itse, se on paljon halvempaa, ja suorittaa työ on melko yksinkertainen. Tämä tuote ei lämmitä huoneen, mutta se luo ainutlaatuinen muotoilu ja aura mukavuutta.

Tämä voidaan käyttää tavanomaisiin kipsilevyn, jolla pystyy luomaan lähes täydellinen jäljitelmä avotulella. Tällainen ratkaisu joskus sanelee käytännön komponentti. Tämä johtuu siitä, että kun korjaaminen on usein jätetty kappaletta metallia profiileja ja Kipsilevy, joita voidaan käyttää.

Jos päätät tehdä vääriä lasiluukulllinen kipsilevy kätensä, kannattaa ensin päättää suunnittelu suunnittelu, sen parametreja ja sijainti. Joskus kotimainen Masters turvautuneet tekemään nurkassa takka, joka sopii täydellisesti pieniin huoneisiin.

Osa hanketta, voit laskea määrän materiaalia, jotta oma design. Suorittamaan tarvittavan työn välineet ja materiaalit:

 • kipsilevyä;
 • ruuvit metallia;
 • kitti;
 • Bulgaria;
 • ruletti;
 • lyijykynä;
 • metalli profiili;
 • ruuvit Kipsilevy;
 • ruuvimeisseli;
 • Metalli sakset;
 • rakennus taso.

Raised lasiluukulllinen kipsilevy kätensä rakentaa on melko yksinkertainen. Tehdä tämän, ensimmäinen vaihe valmistetaan luonnos, mukaan koot, joka seinä on tarpeen asettaa etikettejä niitä, ja se asentamista. Kun kokoonpano nurkassa takka merkinnät ovat kulmassa. Ensin menossa takana rungon, joka laittaa seinään, se antaa ymmärtää, miten se näyttää takka.

Kun väärä lasiluukulllinen kipsilevy kätensä, ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee asentaa runkoon. Nämä teokset ehdottavat hallussaan kolme vaihetta. Ensimmäisen mittaus suoritetaan ja paloja profiilin merkinnän. Seuraava askel on löytää ne ja sekoita yhtenäiseksi rakenteeksi. -Profiili voidaan kiinnittää ruuveilla metalli, ruuvimeisselillä.

Jotta enemmän alkuperäisen mallin tarkasteltiin kaaren huipulla on tehty pieni. Toisella puolella profiilin sinun täytyy tehdä leikkauksia, elementit jää pois kaaressa ja kiinnitetään runkoon. Jos päätät tehdä vääriä lasiluukulllinen kipsilevy kätensä, muista, että sinun pitäisi antaa järjestelmän jäykkyys, käytetään tämän sillan.

Suurin mahdollinen askel profiilien välillä tulisi olla välillä 30 ja 40 cm. Jos suunnittelet, jotka on saatettu palo tulisija jäljitelmä, ennakko on tarpeen, jotta sähkö- kaapeleita taustavalon.

Koristeellinen lasiluukulllinen kipsilevy voidaan verhotun kerran onnistunut asennus loppuun metallirakenteiden. Ensimmäisessä vaiheessa ruho mitattava ja kiinnitti asetukset kipsilevyä lyijykynällä. Aihiot voidaan leikata veitsellä. Kipsilevy on kiinnitetty runkoon ruuveilla, joiden välinen etäisyys on raja 8-10 cm. Kipsilevy voi olla mikä tahansa, esimerkiksi, vesi-resistenttejä tai tavanomainen. On parempi käyttää yhtä, joka on suunniteltu seinäasennusta. Sitä käytetään joskus ja katto, mutta se on vähemmän paksu.

Kun koristeellinen lasiluukulllinen kipsilevy, runko on suositeltavaa tehdä erikseen, ja jatka sen kiinnitystä pintaan. Jos suunnittelu toisaalta tulee sijaitsemaan aivan lähelle seinää tai vasten sitä, että on välttämätöntä kiinnittää kipsilevyjä ja vasta sen jälkeen kiinteään rakenteeseen tärkein seinään.

Jos jätämme tämän suosituksen, se myöhemmin ei ole tarpeeksi tilaa asentaa ruuvimeisselin. Kipsilevyä tässä tapauksessa voidaan vahvistaa ruuvimeisselillä, joka on varsin vaikeaa. Jotta järkevä käyttö kipsi- levyjen runkoon asennettu hyppy, vastaavat koko kankaan kappaletta.

Koristetakoissa asuntojen voi ehdottaa läsnäolo mutka. Aluksi on syytä hoitaa malliin. Sitten kangas leikataan nauha halutun koon, joka voidaan asentaa sisäpuolen kanssa seuraavan mutka. Tämän osa suoritetaan useita reikiä 5 mm. Puhkeamiselta voidaan varustaa piikkitelauksen. Reiät täytyy vahingoittaa pahvikerrokseen.

Esimuotti kostutetaan vedellä, ja sen jälkeen pehmeneminen ydin voidaan kiinnittää mallin ja jättää kuivaksi. Vesi ei tunkeudu yksiosainen kartongin kerros, muuten tuote voi rikkoutua. Mutka profiili on yksinkertaisesti metalli tätä tarkoitusta varten sivuille tarvetta tehdä leikkauksia, joiden välinen etäisyys on 1 cm.

Jos nostaa esiin kysymyksen siitä, miten sisustaa takan pikkuosa kipsilevyä, voit käyttää menetelmää tiivistämiseen saumat ja liitokset. Olisi varattava kitti nauha. Jos pinta ei ole maalattu tai liitä yli elokuva, tämä ei ole välttämätöntä. Päät levyjen on oltava hyvin kohdistettuja, kuten crossover tasossa.

Vuori olisi kiinteä, koska laitteen sisällä täytyy lämmittää poisto. Jos aiot laittaa sisälle lämmitintä, on tärkeää varmistaa, että tuuletusaukot, joka tulisi sijaita yläosassa rakenteen. Raised lasiluukulllinen kipsilevyjen sisustus näyttää hyvältä, jos sisustaa sen. Voit tehdä tämän varsin usein valmiita paneeleja tai laattoja. On mahdollista soveltaa menetelmää värjäys tai kalkkia pinnan metallin.

Kuten käytäntö osoittaa, kerros kitti ei riitä saavuttamaan tasaisuus, niin substraatti pohjustetaan, kuivataan ja uudelleen kattamaan täyteainetta. Jos olet tyytyväinen tulokseen, voit alkaa jauhaa pintaan. Se käyttää hioa hienolla hiekkapaperilla. Loppuvaiheessa tai tekokivestä julkisivutiiliä voidaan käyttää. Tehokkaasti näyttää sisätilojen rappaus listat, elementtejä, jotka voivat olla kiinni pintaan. Tämän jälkeen suunnittelu on maalattu sopiva väri.

Koristeeksi voit käyttää peili, tapetti tai maalituotteilla. On tarpeen koristella uuniin, ja voi käyttää laatat tähän. Se voidaan lasitettu, ja sen väri, muoto ja rakenne voi olla hyvin erilainen. Katkaise laatta sopii kokonsa, voit käyttää hiomakoneen tai Vierekkäin. Tässä tapauksessa väärä takan käsillään, askel askeleelta opas, johon tuotanto on kuvattu tässä artikkelissa voidaan koristeltu laatta saattaa pohjamaalatut alustaan.

Lisäksi vaivattiin elastinen sementin. Seos levitetään lastalla ruutua, kohdistus voidaan suorittaa hammastettu lastalla. Kerroksen paksuuden tulisi olla 5 mm tai vähemmän. Sinun täytyy alkaa toimimaan minkä tahansa alemman kulmat. Rivien haluat lisätä ristejä, jotta saavutettaisiin sama paksuus saumat.

Oikeellisuuden annetun materiaali on tarkistettava rakennuksen tasolla, samalla poistaa saapuvan seoksen etupinta päättyy. Kun väärä takka käsillään, askel askeleelta ohjeet, joiden valmistukseen auttaa välttämään virheitä, kuivauksen jälkeen koostumus, joka kestää useita päiviä, voit aloittaa saumausta. Kaiuttimet liimaa osat leikataan veitsellä, saumat puhdistaa pehmeällä sienellä.

Laastin olisi sovellettava makeis- ruiskuun tai pienellä siveltimellä. Vuodesta voit päästä eroon yli tiheä sienellä. Sama tekniikka sopii viimeistelyyn drovnitsy. Sen sijaan, että laasti voidaan käyttää neste kynnet, tämä nopeuttaa prosessia.

Takka, piirustus, joka on esitetty artikkelissa voi olla osana laatoitettu uunin ja portaalin yhden värinen pinta kipsi tai tekokivestä. Portaalirunko puusta, mutta keraaminen laatta on sopiva tähän tarkoitukseen. Pre-pohjustettu alusta maalattu Kipsilevy vesi-pohjaisia ​​ratkaisuja. Ensimmäinen kerros levitetään siveltimellä, kaikki myöhemmät - telalla. Kerrosten väliin sinun täytyy odottaa aikaa toteuttaa kovettumisen. Se näyttää hyvältä missä tahansa valossa matta maali kirkkaita värejä.

Mitat väärä lasiluukulllinen kipsilevy, jos se on sijoitettu nurkkaan, päätetään valintasi. Puolan säätiöt tarvitsevat metalliprofiililla, tämän lisäksi, sinun täytyy valmistautua telineeseen profiileja mitat 60h27 mm. Opas profiilien tulee olla kooltaan yhtä suuri kuin 28h27 mm.

Ruuvit on pituus, joka on alueella 14-16 mm. Yhdisteiden kipsilevy ja runko täytyy uppokantaruuvit. Monet master suositeltavaa käyttää leikkaus kipsilevy levy Käsisahojen, jolloin leikkauksen syvyys vaihtelee 16-24 mm. Jos tällainen työkalu arsenaali siellä, voit saada keittiöveitsi.

Jos päätät tehdä takka, on suositeltavaa valmistella piirustuksen etukäteen. Se, voit määrittää rakenteen korkeus, joka on 898 mm. Kuten leveys, se on yhtä suuri kuin 1041 mm. Kukin osapuoli on 737 mm. Mitä tulen, tässä tapauksessa voit käyttää sähköistä valokuvakehys. Sen käyttö on turvallista.

Käyttämällä ruuvimeisseli ja ruuvit UD-profiili on vahvistettava lattiapintaan. Välinen etäisyys kiinnittimet on oltava 30 cm. Planck on seinän suuntaisesti, se tulisi asettaa ensin. Sivuelementit on kiinnitettävä siten, että se ei ulotu ensimmäisen profiilin. Pohjaseinämään markup tarpeen tehostaa seinään profiileja. Valmiiden kiinnittimet on asennettu UD-profiilin, ja sitten ne, jotka on yhdensuuntainen lattian.

Nurkka leikata lasiluukulllinen kipsilevy voidaan viimeistellä avulla omatekoinen kivistä tehty kipsistä. Tehdä tämän, valmistaa silikonimuottia sisäpinta, joka voidellaan vaseliinilla. Koska se on täynnä laimennus johdonmukaisuutta smetanaa kipsi, ja pinta voidaan tasoittaa lastalla.

Aineisto on valmis 20 minuutin kuluessa. Koristetakoissa, asuntoa tarkoitus, usein koristeltu kipsi kiviä, jotka on valmistettu käyttäen pigmenttejä. Jos tällainen ei ollut käsillä, kiven pinta voidaan lakata kuivuttuaan.

Lasiluukulllinen kipsilevy

Lasiluukulllinen kipsilevyjen - alkuperäisen Ympäristöystävällinen ratkaisu modernit sisätilat. Se voi tehdä ja asentaa itse, ilman ylimääräisiä kustannuksia. Tämä takka näyttää tyylikkäältä, siisti, ja toisin, mistä tiili ei vaadi erityistä hoitoa. Hän on huomattavan mahtuvat tilaan kaupunkiasuntoa ja talo. Huolimatta keinotekoisuudesta Kipsilevy takka luo kodikasta tunnelmaa.

Kotitekoinen takka kipsilevy toimii paitsi koristeellinen funktio, mutta on myös monia etuja. Sen avulla voidaan sulkea akku, antaa tilaa ilmapiiri, mukavuus, läheisyyttä. Erikoisuus on, että voit rakentaa takka asunnossa omin käsin, ja eivät kerää luvat asiakirjat sen rakentamiseen. Raised takka voi olla mikä tahansa muoto, koko, kokoonpano, ja tämä mahdollistaa sen sovi mihinkään sisustukseen.

Rakentamiseen takan edellyttää yksinkertaisia ​​materiaaleja, joita myydään rautakauppaa. Näytä miten rakentaa tulipalo voi ammattilaisia ​​sekä valitsemaan oikeat työkalut. Kipsilevy tulisijat ovat turvallisia, koska rakenne ei salli käyttöä avotulen. Takat keinotekoinen hinta on alhainen, ja he voivat asettaa omat kätensä ilman ulkopuolista apua.

Raised takka käytetään usein hyllyissä ja telineissä, koriste yksityiskohta. Sen sijaan, että todellinen tulipalo valmis markkinarako on helppo järjestää sähkö takka liekki simulointi. Erikoisuus on, että suunnittelu voidaan siirtää ympäri asunnon, jos sitä ei ole kiinnitetty seinään.

Mitat takan huoneistossa on vastattava yhteisen alueen huoneeseen, jossa se sijaitsee. Suurelle huone sopii iso takka, pieni sopiva muotoilu näyttää pieniä. Raised takka on usein asennettu aula, olohuone, keittiö, makuuhuone ja jopa kylpyhuone. Sitä käytetään toisinaan TV-teline. Takka, riippuen sisustus huoneen voidaan sisustettu klassiseen tyyliin, moderni, maalaismainen, Englanti, korkean teknologian.

Jos haluat suunnittelua vastaamaan tyyliin asunnon tai talon, kiinnitä erityistä huomiota suunnitteluun portaalin, savupiippu, predtopochnuyu sivusto. Jos takka on klassinen tyyli, koristeltu sen marmori, puusta. Hyllyt - tarvitaan sisustuselementti tällaisesta rakenteesta. Hyllyiltä takka näyttää hienolta, se alkaa toimia. Ne voidaan laittaa hahmoja, kynttilänjalkoja, maljakoita.

Portaali takka on valmistettu kipsilevy käyttämällä lasia, sähkö takka. Alkuperäinen ja tyylikäs ulkonäkö portaalin akvaarioon. Se voidaan sijoittaa myös laajalla hyllylle. Electric takka, seinämään, näyttää epätavallinen ja täysin sulautuu pintaan. Aseta tyhjä portaali suunnittelijat kehotetaan rautaportille, Log haltijat, kynttilöitä, maljakoita, alkuperäinen, maalaus, peili.

Fake takka eroaa nykyisestä kyvyttömyys sytyttäminen portaalin sisällä. Kipsilevy salama tulisijat ei ole suunniteltu avata tulen, vaikka lohkottu tulenkestävät! Heidän portaali liikkeeseen jäljitelmä liekki, joka kytketään päälle ja pois päältä tarvittaessa isäntä. Ulkoasu takka voi nauttia päällikön tai tee se itse pohjalta olemassa olevia.

 • Luotettavia. Uskottava keinotekoinen tulisija näyttää siltä, ​​että se on todellista. Takkavalkeaillassa on kaikki elementit, joita tähän suunnittelu: takka tulipesä, savupiippu, liesi, grilli. Kehystys rauta, tiilihormiin monimutkainen vaivalloista prosessia luotettavien rakenteen. Ompelu putki kestävät materiaalit usein ei voi tehdä ilman ammatillisia neuvoja ja apua ulkopuolisilta. Integroida portaalin tällaisen mallin tai Takat Electric. Tämä luo ilmapiirin mukavuutta ja lämpöä.
 • satunnainen. Keinotekoinen tavanomaiset takka - kaikkein yksinkertainen leikata suunnitteluun. Sen helppo tehdä itse, se näyttää hyvältä moderni sisustus ja on keskipiste huoneen. Asennus bio tulisijojen - yksinkertainen prosessi, joka on helppo tehdä itse. Sähkö takka näyttää tyylikkäältä ja ei vaadi erityistä asennusta sääntöjä.
 • Symbolinen. Takat symbolinen ja helppo valmistaa. Pseudo portaali voit myös ostaa kaupassa ja asettaa talon omasta. Lzhekamin näyttää hienolta, jos se on alkuperäisen suunnittelun. Keinotekoisuudesta luonnostaan ​​symbolinen rakenteessa, joten pääosassa, että se toimii vain koriste. Dummy, kelo seisoo huoneessa koristeena. Se näyttää mukavalta valkoinen lasiluukulllinen kipsilevy on taustalla valkoinen tiiliseinä.

Kipsi rakentaminen ovat suosituimpia tasalla. Tämä materiaali on useimmiten käytetään kehyksen pinnoitus. Hän sopii hyvin viimeistely- ja eri kokoonpanon yksinkertaisuus. Kipsilevy on helppo järjestää spatiaalisen muodossa tahansa monimutkaisuus. Hinta materiaali on alhainen.

Rakentamiseen keinotekoisen takka työkaluja. On tarpeen ostaa: U-muotoinen metallinen osa, kipsilevy arkki, kiskot, ruuvit (14-15 mm), erityinen ruuvit tasainen pää, ruletti, tulpat, ruuvimeisseli, hiomakoneet, pora, Plumb, taso rakennus, silikoni, täyteaine, vesi-pohjainen maali, elementtejä sisustus. Määrä riippuu materiaaleista valmistettu laskelmia ja suunnittelu mitat.

Runko lasiluukulllinen kipsilevyjä on rakennettu standardin profiilin. Yleensä käytetään tähän tarkoitukseen, tai metalliritilää oppaan profiilin. Se luo kehyksen kanavaan piirtämiseen tai asettelua. Olisi kiinnitetään seinään ja lattiaan erityistä liimaa, jos palo on pieni - ruuveilla. Top-box on oltava vankka perusta edelleen viimeistely (jos aiot tehdä hyllyn).

Vaippa runko tulee kipsilevy. Tämä kevyt materiaali, joka soveltuu hyvin leikkaamiseen. Koska se on helppo työskennellä. Tekniset ominaisuudet materiaaliin siten, että se ei käytetä ainoastaan ​​koristelussa, mutta myös rakentamisen seinät, alakattoon, seiniin, luoda sarakkeita, kaaria ja muita rakenteita. Laadullinen kipsi mukaisesti valmistetut levyt GOST, kestävä ja kestää lisäpainoa.

Valmistuksen jälkeen ruho pitäisi päällystää hänen GCR. Näihin tarkoituksiin edellyttää leikkaamiseen arkkia käsin mylly. Liitokset täytyy vielä varmistaa profiilin (harkita ostamista materiaalit). Silmukkaa on kiinnitetty ruuveilla ja pinnoitus shpaklyuyut. Usein kipsin materiaali ei vaadi käsittelyä viimeistely, niin sen jälkeen kun limakalvon portaalin voidaan vaihtaa purkamatta laitetta.

Ennen kuin rakentaa takka, määrittää rakennuspaikkaa. Rakenne tulee sijaita lähellä seinää eikä häiritse vapaan kulun. Yli takka saa kiinni koskettaa hänen kätensä ja jalkansa. Väärin valittu paikka takan voi pilata tilavaikutelmaa ja rakenne itsessään. Kun se on päättänyt sijoittaa vääriä palo sijainti, vaativat luonnoksia.

Ota se suunnitteluaikaa, koska takka on hallitseva esineen sisätilojen huoneen. Tee useita luonnoksia itse tai pyytää suunnittelija. Joka perustuu luonnoksia tehty piirustus, joka esittää todellinen koko rakenteen. Kehitysvaiheeseen, käyttää valmiita piirustuksia tai luonnoksia. Voit piirtää luonnos suuri paperiarkille ja kiinnitä se seinään. Jos olet tyytyväinen, aloita prototyyppien.

Asettelu piirtonäyttö huomioon tuleva koko takka. Sen kanssa, suorittaa maksut ja menojen materiaaleista. Tee malleja vaahtomuovista, pahvista. Kun luodaan asettelu ei välttämättä tartu tarkat laskelmat. Hän tarvitsi olla visuaalisen esityksen mallista, joka on tehtävä. Tilat voidaan osoittaa virheet on helppo liikkua asunnon ja kokeilu (valitse väri, sisustus).

Seuraavassa vaiheessa, kun prototyyppien - rakentaminen.

 • Savupiippu rakennettu kehyksen, käyttäen metallia U-muotoinen profiili. Käytetään rakentamiseen sälepohja, aidat, materiaaleja, jotka löytyvät kotona rakentamisen jälkeen. Kehys on menossa ruuvi. Ensinnäkin seinän tulisi kiinnittää kehykseen ja sitä kerätä jäljellä olevan kehyksen.
 • Rakennus taso on tarkistettava vaakasuoran ja pystysuoran runko jäseniä. Suorakulmainen asennus alue mitattiin mittanauha.
 • Runko on päällystetty kipsi- levyjen kanssa porakärkiruuveilla. Jos upotus seuraa kipsilevy, poikittaiskappale ja sivuosia pingottaa kahteen kerrokseen.
 • Portal - yksi tärkeimmistä osista takka. Nykyään löytyy myyntiin polyuretaani, luonnonkivi, koristeellinen puinen portaalit. Suunnittelu portaali pitäisi sopia perus sisustus ja kokoa täsmällisesti takan. Muista, että osto-portaali on asennettu vain kerran.

Jos et halua käyttää rahaa portaaliin, tee se itse kipsilevyä.

 • Liimaa kokoonpano liimaa pari kappaletta Kipsilevy saada haluttuun paksuuteen. Leikkaa pitkin ääriviivat sahan ja valitse silmän hioma muotoillusta syvennykset eivät pyöristäminen tarvittaessa.
 • Kun se on valmis muodostamaan ulompi portaalin tiiviste raon täyteaine, ja ulkopinta zashpaklyuyte hankaavia mesh, jolloin saatiin tasainen valkoinen kerros.
 • Viimeinen vaihe - PVA kyllästys täyteaineena. Ulkonäkö ja rakenne on samanlainen kuin nestemäinen liima. On tarpeen liota muutama kerros ja odottaa täydellistä kuivausta. Pitäisi saada mattapinta samanlainen marmoria. Nämä tulisijat ovat kipsilevyn näyttää luonnolliselta.

Toinen menetelmä vaiheittain rakentamisen esiin tulisija. Sen rakenne täytyy kipsilevyä telineeseen ohjausprofiilit (rungon), ruuvit, joissa on peitetty pää (kiinnittäminen arkkia), tavalliset ruuvit (1,4-1,6 cm), vaarna-naulat (kiinnitys profiilit seinään ja lattiaan), aluke , kitti, liimaa, laastia.

Vaihe 1: Lattialla, seinät olisi sovellettava asettelua. Hän tarvitsee asettaa profiileja. Meidän on työskenneltävä noudattaen piirustus.

Vaihe 2. ohjaimet korjata rivit pintarakenteen.

Vaihe 3: Oppaassa haluat asentaa telineeseen, kiinnitä kaikki ruuvit. Kehys takan kerätään erikseen, kun otetaan huomioon portaaliin.

Vaihe 4. runko on vuorattu kipsilevy.

Vaihe 5: Lopeta ja koristelu perustuu sisätilojen ja huoneiden mukavuudet.

Koriste portaali - yksi luova ja nautittavaa vaiheissa rakentamisen nosti tulisija. Kaunis sisustus on helppoa, jos käytät erilaisia ​​näytteitä, esimerkkejä valmiita malleja. Loppuun takka, tehty omin käsin, käyttäen erilaisia ​​materiaaleja, kuten taustakuva, koriste tiiliä, tekokivestä, laatat.

 • Brick. Valmis tiili, todellinen tai keinotekoinen näyttää ylellisesti ja järkevästi. Jos takka on valmistettu korkealaatuisesta, erottavat sen tämänhetkisen vaikean. Värisävy tiili on tuettu sisustus huone. Jos huone kirkkailla väreillä, tiili olisi maito, valkoinen, beige. Ruskea, punatiilinen parempaa käyttöä maalaismainen tai parvi.
 • Keraaminen laatta. Verhous laatat - yksi suosituimmista tavoista. Keraaminen laatta on korkea lämmönjohtavuus, ei vaadi erityistä hoitoa, se yksinkertaisesti laitetaan. Laaja valikoima värejä ja kuvioita voit kokeilla suunnittelun takan. Munivia laatta, käyttää erityistä lämmönkestävä liima
 • Liimakalvo. Koristelu itseliimautuva kalvo - yksinkertainen ja edullinen tapa. Elokuva on parasta käyttää, jos pinta on täysin tasainen suunnittelu. Valtava valikoima värejä, kalvoja, piirustukset luo erityisen aksentti. Tällainen materiaali viimeistely on parempi käyttää, jos palo on kooltaan pieni.

 • Tree. Facing puusta näyttää kaunis ja luonnollinen. Tämä ympäristöystävällinen materiaali sopivat täydellisesti sisämaassa jopa modernissa huoneistossa, jos valita oikea sävy.
 • Luonnon- tai tekokivestä. Koristella takka luonnon- tai tekokivestä voi olla omillaan. Hän oli kaunis ja esteettisesti miellyttävä kaupunkiasuntoa. Tämä on suosituin ja yhteiset verhous, jonka avulla voit luoda realistisia portaalin tyylikäs kohokuvioitu pinta. Kivi kiinnitetään erityistä laattaliiman. trim väri valitaan mukaisesti tyyliin huoneen.
 • Marmoria. Jos menet koristella takka kaunis, kestävä ja tulenkestävästä materiaalista, marmori on täydellinen tähän tarkoitukseen. Tämä materiaali on parempi käyttää viimeistelyyn suuria portaaleja. Hän näyttää hyvältä huoneessa, tehdä samalla tyylillä.

 • Koriste kipsi. Making palo koriste kipsi näyttää tyylikkäältä ja moderni. Se näyttää hyvältä portaali valkoinen, maitoa, beige tai kirkkaita kipsi viileitä värejä. Levitä on mahdollista omistaa tai vuokrata velho. Kustannukset pintarappausta on alhainen.
 • maali. Special nopeasti kuivuva maali talo on täydellinen kun teet takka klassiseen tyyliin. Portaali on maalattu valkoisella maalilla ja koristeltu stukkotuotteet lisäksi. Työtaso parempi uuninreunus marmoria. Tällöin takka näyttää kallista ja tyylikäs.
 • Vaahto. Stucco styrox näyttää helposti ja sulavasti. Erikoisuus Tämän materiaalin on, että se on kevyt, soveltuu hyvin leikkaus, juuri maalata ja koristella. Vaahto tiukasti kiinni rakenteeseen liimalla.

 • Polyuretaania. Päällystää takka polyuretaani - nykyaikainen ratkaisu. Tämä materiaali on usein käytetty, koska se on tulenkestävä, pitkä säilyttää houkutteleva ulkonäkö, se on helppo asentaa, hänellä on pieni paino, polyuretaanista tai crack ajan. Joukko osien viimeistely voit valita sopivimman tiettyä rakennetta. Kiinnitetty viimeistely polyuretaanilla liimalla tai mekaanisesti.

Huolimatta näennäinen hauraus kipsilevyä, se on melko vahva ja kestävä materiaali. Hän pystyy kestämään painoa tekokivestä, tiili, marmori, kaakeli, sisustus. Materiaali on omiaan maalata, kitti. Koriste tiilet, marmori kiinnitetään pintaan kipsilevyn erityinen rakenne liimalla. On yksi ehto: Jos jälki on vaikea, leikata runko kipsilevy on tehtävä useampia kerroksia, ja ylhäältä on suositeltavaa laittaa pohjamaali. Kehys täytyy myös olla vahvaa profiilia.

Jos tulisija asennetaan klo sähkö takka sisällä tarve päällystää arkkia magnesiittia ja sen päälle laittaa folio. Tällainen suojakerros ei ole lämmitetty, ja mahdollistaa sen, että palo estää tulipalo. Big miinus Kipsilevy - se nopeasti syttynyt. Jos haluat lisätä takka yksinoikeuden määrätä rautaportti työpajassa. Hän antaa valmiin koostumuksen, realistisin ulkonäköä.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.