Raaka kurpitsa etuja

Raaka kurpitsa: hyödyllisiä ominaisuuksia ja vasta

Kurpitsa on ihana vihannesten, nauttia suuren suosion joukossa maamme asukkaat ja sen jälkeen. Kurpitsan raakavedoksena on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joten se ei tarvitse keittää. Alla me tarkastelemme etuja ja haittoja kurpitsa raaka.

Kaikki hyödyllisiä ominaisuuksia raaka kurpitsan vaikea kuvata yhden artikkelin, koska tämä tuote on täydellinen vitamiineja ja kivennäisaineita monimutkainen. Mieti tärkeimmät hyödyt kurpitsa raaka:

Kurpitsa on runsaasti karoteenia, eli vitamiinin Se ei ole niin paljon kuin porkkanaa, mutta tarpeeksi myönteinen vaikutus silmät ja suojella heitä erilaisten sairauksien ja häiriöiden.

Ylläpito ruoansulatuskanavan

Vaikka jotkut ihmiset vielä epäilemään, onko voi olla kurpitsa muodossa juustoa, monet asiantuntijat osoittivat, että kurpitsan raaka hyötyä meidän ruoansulatusta. Ravitsemusasiantuntijat suosittelevat lisätä tuotteen tavanomaista ruokavaliotasi, sillä se auttaa pääsemään eroon ylimääräisiä kiloja, kun kalori kurpitsa raaka vähäinen - noin 45 kcal per 100 grammaa.

Liha on oranssi vihannes imeytyy nopeasti, vaikka sen ravintoarvoa. On hyvä syödä pari viipaletta kurpitsa lihan jälkeen runsas lounas tai päivällinen auttaa vatsaan sulattaa vihannes roskaruoka. Se sisältää runsaasti kuitua, jota ilman taistelua liikalihavuutta vastaan ​​on yksinkertaisesti mahdotonta määrittää.

kurpitsa verenpaineesta

Antioksidantti hyödyllisiä ominaisuuksia raaka kurpitsa edistävät poistaminen toksiinien ja liikaa kolesterolia. Tämä johtuu siitä, että sisällön pektiiniä kuidun kasvi. Jatkuva kulutuksen sellun ja mehua kurpitsan vähentää ja normalisoida verenpaine. Se auttaa vahvistamaan verisuonten seinämien ja normalisoituminen vesi-suolatasapainon.

Raaka kurpitsa on käyttökelpoinen anti-inflammatorisia ominaisuuksia, torjumaan tulehdus suolessa. Levitä massa voidaan hoitoon haavat, palovammat, akne, ihottuma ja ekseema edistämällä nopeaa paranemista tuhoalueilla.

Perusteella raaka kurpitsan ja sen otteet valmistetaan eri balsamit, shampoot, voiteet, saippuat, naamarit ja voiteet. Erityisen käyttökelpoisia ovat maskin, synnyttää vahvan anti-aging vaikutus ja pystyy tasoittamaan ryppyjä. Kuitenkin käyttö kurpitsat naisille tämä ei rajoitu: enemmän tästä voit lukea erillisessä artikkelissa

Koska suuri C-vitamiinin, tuote vastustaa virustautien milloin tahansa vuoden. Toisin kuin muut vihannekset, kurpitsan on pitkä säilyvyysaika, tulossa korvaamaton tuote sekä talvella ja keväällä.

Muita hyödyllisiä ominaisuuksia raaka kurpitsa

Kurpitsa puhdistamattomana eroaa diureetti ominaisuuksia. Vihannes 90% vettä ja se sisältää kaliumsuolan - ne edistävät liukenemista kiviä sisällä virtsarakon ja munuaisten. Säännöllinen kulutus kurpitsa raaka auttaa tulehduksen hoitoon virtsarakon, peräpukamat, ja munuaisten vajaatoiminta.

Meidän pitäisi upomnyatut kuin hyötyä raaka kurpitsan miehille. Kurpitsa raaka hyödyllisiä ominaisuuksia miehillä on hyvin tärkeä. Siemenet ja tuoretta mehua sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka edistävät testosteronin tuotantoa. Tuote on erittäin hyödyllinen miehille, johtava liikunnan puute.

Lämpökäsittely tuhoaa joitakin gourds hyödyllisten ominaisuuksien, ja jotkut niistä voivat vahingoittaa kehon. Tästä syystä asiantuntijat suosittelevat kokki kurpitsan lyhyen aikaa tai ovat sitä raaka. Toinen suoritusmuoto on edullinen. Raaka massa voidaan käyttää ei vain ruokaa, mutta käytetään myös erilaisissa pakkauksissa ja naamiot.

Jotkut vanhemmat säännöllisesti antaa lapsilleen tuore kurpitsa mehu - käyttää tätä juomaa pientä organismi on uskomatonta, koska se sisälsi monia hyödyllisiä aineita ja vitamiineja. Tietenkin aikuiset tämä mehu on myös hyödyllinen.

Monet ihmettelevät, onko kurpitsa raaka muodossa eikä ole haitallista, jos se on? Sekaantua tällä tuotteella keitetty tai paistettu muodossa on mahdotonta diabeetikkojen, koska se on melko korkea glykeeminen indeksi ja vaikuttaa äkilliset verensokeri. Mitä raaka kurpitsa, sillä on alhainen indeksi, joten diabeetikoille se ei voi satuttaa, mutta käyttö kurpitsan diabetes on korvaamaton - raaka, tämä kasvi auttaa säätelemään kehon omaa tuotantoa insuliinia.

Raaka kurpitsan haitallista henkilöille, joilla gastriitti alhainen happamuus mahan sekä kasvi on alkalizing ominaisuuksia ja estää hapan ympäristö. Erikseen haluan sanoa kurpitsansiemeniä, jotka ovat haitallisia hammaskiillettä, joten niiden käyttö on huuhtele suusi vedellä tai harjata hampaat. Lisäksi ne ovat melko runsaasti energiaa, joten et voi innostua liikaa niitä.

On olemassa erilaisia ​​reseptejä kurpitsa käyttökelpoinen raaka muodossa, mutta niitä ei saa kuvata, koska niiden määrä on lähes rajaton.

Raaka kurpitsa: hyödyt ja haitat

Kurpitsa - hieno tuote, jota voidaan käyttää paitsi ruoanlaitossa myös terapeuttisena aineena, ja jopa kosmetiikkaa. Se on perinteisesti kasvatettu lähes jokaisessa puutarhassa tontteja. Vaikka viimeisteltynä ruokalaji on läsnä ole jokaisessa pöydässä. Ja että kurpitsan voi syödä raakana, he tietävät vain harvat. Tänään kerromme millaisia ​​etuja se voi tuoda elimistöön ja voi olla haittaa hänelle.

Kurpitsa: koostumus ja hyödyllisiä ominaisuuksia

Kurpitsa - erittäin hyödyllinen kasvi, joka voidaan turvallisesti syödä, vaikka tiukkaa ruokavaliota. Harvat hänen hyväkseen, mutta turhaan. Loppujen lopuksi tämä kasvi on kirjaimellisesti täysin tyydyttynyt hivenaineita ja vitamiineja. Jopa kurpitsan siemenet ja kuori voi hyvinkin tulla ravinteita. Kypsä kurpitsa 3 \ 4 koostuu ravitsevaa massan ja 1/4 - kuorista ja siemenet. Kurpitsa hedelmä sisältää hyvin vähän kaloreita, minkä vuoksi sitä voidaan käyttää dieettituote. Kurpitsan massa sisältää huomattavan määrän askorbiinihappoa, PP-vitamiinia, B, E, ja selluloosaa, karoteenia (per 100 g tuotetta sisältää sen päivittäinen määrä), ja orgaaninen happo.

Neuvoston. Siemenet - kurpitsa on erittäin arvokas "täyte". Paahdettuja auringonkukansiemeniä - paitsi maukasta tuote, joka mukava nauttia, mutta myös erittäin hyödyllinen asia. 100 g kurpitsan siemenet sisältää päivittäisen normin fosforia ja magnesiumia. Lisäksi ne vähentävät tasoa "tarpeettomia" kolesteroli ja elvyttää soluja.

Hyödyllisiä ominaisuuksia kurpitsan, voit kirjoittaa koko päivän, joten se sisältää runsaasti välttämättömiä ihmiskehon vitamiineja ja kivennäisaineita. Kurpitsa on suurin positiivinen vaikutus seuraavat elimet ja järjestelmät ihmiskehon:

 • Silmät. Vaikka porkkanat tietenkin vaikea ylittää määrän karoteenia, niin tärkeä ja välttämätön silmämme kuitenkin kurpitsa tämän aineen riittää positiivisesti stimuloida silmän lihaksia.
 • GIT. On osoittautunut, että kurpitsan parhaalla mahdollisella tavalla vaikuttaa meidän ruoansulatuskanavan. Ravitsemusterapeutit suosittelevat syöminen kurpitsan elintarvikkeessa, jotka ovat lihavia, koska se sisältää tarvittavat rasvaa. Se on myös suuri lisäksi perusruokavaliosta olisi raaka kurpitsa niille, jotka haluavat laihtua - se on vähäkalorinen ja pilkottu yllättävän nopeasti.

 • Sydän- ja verisuonisairauksien lääkkeet. Kurpitsa on merkitty selvästi antioksidanttisia ominaisuuksia: lähdöt kehosta, myrkyt, "turhia" kolesteroli. Tämä on - erinomainen lääke kohonneen verenpaineen. Jos teet raaka kurpitsa tai hedelmämehua osa päivittäistä ruokavaliota, voi pian normalisoida verenpaine. Lisäksi kurpitsa vahvistaa verisuonia ja palauttaa vesi-suola tasapaino.
 • Koskemattomuutta. Kurpitsa - erinomainen työkalu, joka voi merkittävästi parantaa immuunijärjestelmää vuoksi sisältämien C-vitamiinia Lisäksi, toisin kuin monet muut tuotteet, se varastoidaan pitkäksi aikaa, niin että tuote voidaan nauttia lähes vuoden
 • Urogenitaalisia järjestelmään. Kurpitsa on vahva diureetti. Säännölliseen syömiseen aktiivisesti "taistelevat" kivillä munuaisiin ja virtsarakon koska sen sisällä kaliumsuolat ja suuri määrä vettä. Jos sairastat munuaisten vajaatoiminta tai tulehdus virtsarakon, on tarpeen syödä joka päivä ainakin muutaman palan raaka kurpitsa.

Lisäksi kaikki edellä hyödyllisiä ominaisuuksia kurpitsat, se on myös selvästi merkitty inhiboiva vaikutus tulehduksellisia prosesseja sekä sisäisen ja ulkoisen (palovammat, akne, ihottuma luonteeltaan erilaisia, jne.). Kurpitsa nostaa myös yleinen sävy kehon, lievittää unettomuus ja vahvistaa hermostoa.

Huolimatta uskomaton myönteinen vaikutus, että kurpitsan pystyy tehdä koko kehon kokonaisuutena, on tärkeää ottaa huomioon myös se, että se voi aiheuttaa vahinkoa. Sen pitäisi pidättäytyä käytöstä vihannesten jotka kärsivät seuraavista sairauksista:

 • Gastriitti, haavauma, alhainen happamuus. Tällöin käyttö kurpitsan siemenet voivat aiheuttaa jyrkkä sairauden paheneminen.
 • Diabetes. Kurpitsa raaka pystyy nostaa sokeria, joten jos sinulla on diabetes (missä tahansa muodossa) ei kannata riskiä - on parempi olla syömättä tuotteesta.

 • Onteloita ja muita vaurioita hammaskiillettä. Suuremmassa määrin tämä koskee kurpitsa mehua, joka on haitallinen vaikutus hammaskiillettä.
 • Krooninen gastriitti, gastroduodenitis. Sellaisissa sairauksissa, on tarpeen kokonaan poistaa oman ruokavaliosta kurpitsan sellua.
 • Raskaus. Viittaa vasta kurpitsan siemenet, joiden käyttö voi johtaa ennenaikaiseen synnytykseen tai keskenmenon laukaista.

Joka tapauksessa, vaikka et löydä itse Vasta käyttöön kurpitsan, on syytä lisätä ruokavalioon kohtuullisesti - erillisenä tuotteena että lisäaineena salaatteja, patoihin, jne

Nyt kun tiedät mikä on niin hyödyllistä ja kurpitsa, varmista, muista lisätä sen omaan ruokavalioon. Nauti erinomainen tuote ja parantaa kehon!

Pumpkinsin edut: Kuva

 • Gentian - "Kuningas Gentiuksen lääketiede": istutus ja hoito
 • Walnut-öljy: käyttöohjeet
 • Ledum Marsh: lääketieteelliset ominaisuudet, edut ja vasta-aiheet
 • Feijoa: käyttökelpoiset ominaisuudet ja mahdolliset vasta-aiheet. Kuinka valita kypsä hedelmä

Huomio kilpailu tilaajillemme!

Pelaamme 10 sarjaa automaattista kastelua "Gardena"

Joten kerran viikossa lähetämme sulavuuden suosituimmista artikkeleista.

* Voit irtisanoa tämän uutiskirjeen milloin tahansa

Onko hyödyllistä syödä raaka kurpitsa keholle?

2. turvotuksella. Pumpkin on diureettinen vaikutus, poistaa nesteen kehosta häiritsemättä munuaisten toimintaa.

3. virtsarakon sairauksissa.

4. Kun stressi ja masennus.

6. Alhainen immuniteetti, usein vilustuminen.

7. näkökyvyn ongelmatilanteissa.

8. Maksasairauksien, anemian.

9. Ihmiset, joilla on kuiva iho hajoava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin