Pyöreä pöytä IKEA

Katsaus varastointi leluja IKEA

Moduuli on houkutteleva monipuolisuus. Tämä on lelu ja huonekalu lelujen samanaikaisesti. Koristella se voi olla kaikille. IKEA antaa mahdollisuuden luoda lapsesi.

Valkoinen versio loosin harmonisesti täydentää sisustusta.

TROFAST Storage System - Ergonomia edun lapsen

Tuotteet Tämän linjan seuraavasti: runko juoksijat, täydentää laajennettavissa muovi, konttien, tavanomainen hyllyt.

Commonwealth esteettisiä muovi ja lastulevyä. Järjestelmä säilyttää kätevästi, leluja.

1

Mutta huone 12 neliömetriä. metriä pienellä TROFAST järjestelmä

Miten tehdä tilaa tytöt löydät täältä.

Voit luoda erittäin tyylikäs muotoilu, poimien laatikot toisin kuin valkoinen kehys.

Stüva sarja - on asennettu ja lattia-seisova kotelot, kaapit, moduulit laatikoilla. Näiden lohkojen voi luoda koko sisustus.

Lukumäärä täyttö muunnelmia, hyllyt yhdistelmiä, Laatikot yllättää. Flight of fancy aiheesta "kaikki razmetsit" annetaan sinulle.

Suuri lisäksi IKEA hyllyt ovat laatikoita, koreja, laatikoita. Ne lisätä toimintoja, monimuotoisuus värejä. Ilman niitä eivät vain tee.

Flyuttbar - Magic tekstiilit ja pahvi sisätilassa

Tyylikäs laatikot, matkalaukut, laatikot eri temaattista kuvia tytöille ja pojille.

Tien laatikot paljon soluja - paras tapa piilottaa jotain salaista

Matala osio erottaa makuu- ja leikkipaikat.

Asiat sängyn alla - säästää tilaa. Ihanteellinen studio, jossa kaikki lastennurkkauksessa yhteenlaskettuina.

Tekstiilit päätös: KUSINER, Slekting, Stikkat

KUSINER, Slekting, Stikkat- tekstiili-, mesh yläpuolella ja lattia yksiköitä, laatikot, taskut.

Jos päätät luottaa IKEA brändi, ilman huomiota eivät jää niin kevyt, mobiili mesh korit.

Tärkein etu IKEA Systems - monia tuotteita myydään luonnollista, maalaamaton muodossa.

Ja tietenkin, älä unohda ekotuotteet lähestymistapaa. Itse asiassa suurin osa tuotteista on valmistettu ekologisesti kestäviä materiaaleja.

mama-znaet.com

olet täällä

C hetki kun lapsi on oppinut kävelemään, vanhemmat yrittävät opettaa häntä palaamaan asiaan. Vaan toteuttamaan leluja ei ole helppo tehtävä pikkumies. Ja erilaisia ​​laatikoita ja laatikoita, pöydät ja hyllyt lelut eivät ole kovin esteettinen ilme: se ei tee vauva joka kerta laittaa sarakkeeseen leluja, jotka eivät kurkisti.

On kysymys varastoinnin järjestelmän valinta kävin pari peruskriteerit:

- oltava navyrost ja mennä sujuvasti kouluiässä

- Olisi hyvin integroida olemassa olevaan sisustus lastentarha

- kaikkein ympäristöystävällisiä materiaaleja

- liikkuvuus, eli mahdollisuuden helposti liikkumaan tyttären huoneeseen.

Tukea vanhempia tässä, IKEA on useita hyllyjä tallentaa leluja.

IKEA TROFAST - on puurunko integroidulla laatikot lelunsa.

IKEA TROFAST järjestelmä koostuu perusosasta, sivuseinät ja yläosa on tehty lastulevyjen.

Tärkein etu tällaisen tuotteen on, että kukin osa on erillinen moduuli, joka voidaan yhdistää missä tahansa järjestyksessä.

räkkiteline on kahdenlaisia:

- mänty, läpinäkyvä matta lakatut

- laminoitu lastulevyn valkoiseksi tai mustaksi.

Kaikki materiaalit ovat vaarattomia lapsen.

Kukin väri on neljä kokoonpanoissa.

 • Vaakasuora, kolmeen osaan,
 • pystysuora, yhden jakson korkea
 • vetrikalny, yhden jakson alhainen
 • ja rakkaimmat lasten askel muodossa portaita.

Valinnaisesti, runko voidaan varustaa hyllyillä tai muoviastioita erikokoisia. Kehysten IKEA TROFAST on useita uria ja baareja, joten voit sijoittaa kontit missä tahansa järjestyksessä ja oikeaan määrään

Korkeus huonekalut TROFAST - 30-145 cm, leveys - 46-99 cm.

Alla on kuva luettelo ja kyky tehdä joitakin asetuksia ja linkin sivustoon. Annan linkin verkkosivuilla IKEA Puolassa, koska olennaisesti kaikki huonekalut, jotka tuomme järjestyksen ja tuotu Puolan kaupoista, keskittyen valmistaja.

TROFAST astui häkki. Runko, väri, mänty

Pystysuora teline IKEA TROFAST, 103.086.93

Vaakasuora teline IKEA TROFAST, 203.086.97

IKEA TROFAST, 803.086.99

Säiliöt telineet (eri värejä on saatavana kolmessa eri koossa) IKEA TROFAST, 302.980.23

Kontti, valkoinen (iso), 42x30x36 cm

Luettelo kuvia hyllyjä jo yhdessä täyte ja eri värejä

Kaksivaiheinen pitkin telineen

Tai näin (pystysuora telineet)

Laatikot voivat olla kaikki tavallinen

Ja erilaisia ​​väriyhdistelmiä

Nyt näyttää, miten todellisuus näyttää tämä järjestelmä tallentaa leluja / kohteita.

Itse ostimme järjestelmän kahdessa vaiheessa

Ensimmäisessä vaiheessa järjestelmä hankittiin säiliöistä. Käytämme sitä yli vuoden. ei mitään valittamista.

Ja viime aikoina, kun oli kysymys valmistelun kouluun ja tarvetta varastointiin kirjojen, pystysuora hyllyjärjestelmään hankittiin erikseen.

Osa valokuvasta, joka esitellään myöhemmin tässä tarkastelussa on otettu lakeuksilla Internetin palautteen perusteella muista järjestelmän käyttäjät.

Mutta ensin muutama sana kokoonpano järjestelmän.

Kehys on erittäin helppo kerätä kaikki reiät ovat rivissä täydellisesti. Rakentaminen on menossa hyvin nopeasti avulla puutapeista ja ruuvit kierretty. Kaikissa hyvin varustettu, ei halkeamia. Toinen iso plussa turvallisuuden kannalta lapsille - se ei ole teräviä kulmia. Ne ovat kaikki leikattu ja jauhaa.

Sisällä seinät on reiät laatikot, erittäin kätevä ja yksinkertainen järjestelmä, ilman mitään jalasten ja rullat (tällainen järjestelmä on järjestetty teline mäntyä. Mallit, jotka on valmistettu lastulevystä hieman eri järjestelmää laatikot asennus valkoinen ja musta väri).

Ne sijaitsevat eri korkeuksilla, jotta voit liittää laatikoita eri syvyyksiin siinä järjestyksessä kuin haluat. Raot ovat hyvin sujuvaa ja Gorny, muovilaatikoita niin helppo luistaa, vaikka ne ovat täysin täynnä leluja. Myöskään mitään rajoituksia ei ole, joten säiliöt voidaan lisätä kummallekin puolelle ja laittaa järjestelmän sopivaan paikkaan -cascades askeleen vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle

Tässä on kiinnitysjärjestelmä laatikoiden telineet lastulevyn valkoinen ja musta (perustuu arvostelua Internetistä). Indeksin kuva nähdään selvästi, että toisin kuin malli mänty, jolloin kiinnitysjärjestelmä muodossa syvennysten (uria) tässä mallissa kiinnitys tapahtuu avulla erityisen reechek

Muutama livekuvia

Joten nyt todellinen kuvia itsestään telineet

Laatikot vielä erillinen kulmat

Ja haluan näyttää esimerkkiä miten muuttaa järjestelmän

Alkuperäinen versio. Hyllyt laatikot:

Apuelimen - hyllykkö

Modifioitu versio hyllyt

Varastointi Ikea - "vauva" Kalusteet vakavia ongelmia

Valita välillä tavallisen kaapista lastenhuoneessa ja tallennusjärjestelmän IKEA jotka mieluummin? Valinnassa pitäisi perustua tosiasioihin, joten päätimme kertoa tallennusjärjestelmiä yksityiskohtaisesti. Näet paitsi etuja huonekalut, mutta myös pystyä tutkia sen muunnelmia.

Edut tallennusjärjestelmien lasten Ikeasta

Tahansa lapsella on joukko asioita (leluja, vaatteita, kirjoja), jotka ovat aina hajallaan ympäri huonetta. Kaikki nämä "esineitä" on säilytettävä jonnekin - Oikeastaan ​​tämä on tarkoitus kaappiin. varastointi kehittämä Ikea - on, itse asiassa, omavarainen moduulit, jotka voidaan sijoittaa lastentarha, harkintansa mukaan määräajoin konfiguraation muuttamiseksi.

IKEA asiantuntijat ovat jo pitkään keskittynyt lapsiin. Huonekalut tämän segmentin jatkuvasti parannettu yksinkertaistamiseksi, maksimaalisen toiminnallisuuden, mukavuuden ja ympäristöystävällisyys. Aluksi ajatus yrityksen tuntui epätavallista, mutta pian vanhemmat pystyivät arvostaa edut käytäntö lelujen varastoinnin IKEA:

Lisäbonus - erityinen korit leluja ja kohteita pyykinpesuun, sisäänrakennettu moduuleja.

Nuori äiti seuraavista videon osakkeet hänen vaikutelmia hankitun IKEA säiliöt ja laatikot leluille, ja osoittaa myös, miten huone näytti kuin vauva ennen ja jälkeen tällaisiin hankintoihin:

Lasten IKEA huonekalut sarjatuotantona - tässä ja kaikki luokitus perustuu. Jotkut sarjan osana muuta. Esimerkiksi on kuvasarja MAMMUT (kaapit, hyllyt ja sängyt lapsille), jonka osana on sarjan TROFAST. Tässä jaksossa tutkimme seuraava sarja tallennusjärjestelmiä lapsille:

Joitakin kohteita meidän tarkastelu on pitkään ylittänyt tavallista huonekaluja. Esimerkiksi "Krokig" koukut käytetään varastointiin ja on virallisesti huomioon järjestelmän, mutta niillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kookkaita kaappiin tai telineeseen. Mutta asiat ensin.

Valokuvatallennuksessa leluja IKEA

Tässä sarjassa raastava sisältää useita laatikoita, kaapit, laatikot ja hyllyt tallentaa leluja. Suunnittelu on esteettinen ulkonäkö, se on helppokäyttöinen ja monipuolinen.

"TROFAST" tukirakenteisiin kuuluvat ja urien järjestelmä, jonka avulla voidaan sijoittaa sisälle moduulien "riipus" kontteja. Haluttaessa kontit voidaan merkitä Erikoisetiketit, osoittaen siten säiliön sisältö. Puhdistus lapsi muutetaan näin hauskaa.

Räkkiteline toteutuu kahta lajia - laminoitu lastulevy tai massiivimännystä, peitetty himmeällä lakalla. Nämä materiaalit ovat turvallisia vauvalle. On olemassa useita järjestelmäkokoonpanoissa:

Moduulit voidaan yhdistää toistensa kanssa, ja tarvittaessa, on ripustettu seinälle.

Laittaa leluja sisäänvedettävä säiliöissä on erittäin kätevä. Tässä ovat tärkeimmät edut järjestelmän merkitty ostajat:

 • materiaalin laatu;
 • ympäristöystävällisyyttä;
 • hyvät valmiudet;
 • tiiviys;
 • kirkas ulkonäkö;
 • kohtuulliset hinnat (2-10 tuhatta).

TROFAST järjestelmä leluille

Stüva Kokonaisuutta kutsutaan "SISUSTUSSUUNITELIJA", ja tämä ei ole sattumaa. Huonekalut tämän sarjan selviytyy tahansa tehtäviä varastointiin sekä lasten vaatteita. Yksi asia pystyy mukautumaan eri-ikäisille, tarpeet ja sisätilat.

Yhdistelmä epämääräisesti muistuttaa kaapin, mutta sen toimivuus on paljon laajempi. Stüva muunnetaan haluttaessa huomioon:

Laatikot leluille varustettu kääntöpyörät ja esittää sujuvasti, jotta lapsi ei pyrkiä avata. Toiminto nupit suorittaa tiettyjä puutteita - lapsi ne ymmärtää mukavampaa. Kalusteet välykset kestää paljon kauemmin, koska runsas käyttö laitteistoa käytetään murtamaan.

Stüva linja komponentteja voidaan helposti yhdistää toisiinsa - kaikki tämä tuo mieleen kiehtova lasten suunnittelija. Hakeminen erivärisiä osia, vanhemmat voivat luoda iloinen mieliala sielussa lapsensa.

Perinteinen etu Ikean huonekaluja - ympäristöystävällinen. Suunnittelijat ovat tehneet moduuleita Kuitulevy, peittämällä ne erityinen elokuva. Saatavana vaihtoehtoja yhdistelmiä lastulevyn peitetty akryyli. Kustannustekijöiden alkaa 4300 ruplaa.

Varastointiin käytettävän järjestelmän lelut Stüva IKEA

Ehkä kaikkein epätavallinen päätös lapsen ehdotetun IKEA kehittäjille. Suunnittelijat täysin hylätty puuta ja muita tilaa vieviä ja kalliita materiaaleja. Laatikot "KUSINER" - mesh kuutiot ja sylinterit, jotka on varustettu erityisillä haltijoille.

Näkökulmasta tavallinen ihminen tässä sarjassa voidaan tuskin pitää "huonekaluja" tuotteita, joten se on vallankumouksellinen. Suunnittelijat tuli ulos tasosta standardin ajatuksia huonekaluja, mutta pysyi uskollisena perinteitä IKEA - kaikki laatikot ovat käteviä ja erittäin toimiva. Tässä ovat suurimmat lajikkeiden "KUSINER" rivi:

 • mesh kori (se on kiinnitetty kangas kansi);
 • net-sänky laatikko;
 • box;
 • pieni kori (3 kpl);
 • Keskeytetty taskuihin;
 • seinä kori.

Aluksi sarja näyttää kevytmielistä, mutta se on välttämätöntä ostaa näitä kohteita, ja huomaat, että tila lastentarha on tullut entistä hallitumpi.

Mesh laatikot ja korit voidaan tallentaa pitkin seiniä, ja suspendoitiin taskut sijoitetaan olkapäät lapsen tasolla. setit maksavat vaihtelee 200-300 ruplaa.

Varastointiin käytettävän järjestelmän lelut KUSINER IKEA

Sunnittelumoduulien "Paysslingar" hieman kuin edellisessä sarjassa, mutta joitakin eroja on edelleen olemassa. tuottavat materiaaleja ovat polypropeeni ja polyesteri. Tämä tarkoittaa, että yhdistelmät ovat muoviosat ja ovat enemmän "jäykkiä".

Alue, jolla on seuraavat tuotteet:

 • laatikko (iso ja pienet koot);
 • sängyn säilytys laatikot;
 • peili;
 • matkalaukku leluiksi
 • riipputaskua.

Tuotteet muistuttavat antiikin anakronismeja, yhtäkkiä kiinni lapsesi huoneeseen. Esimerkiksi matkalaukku lelu näyttää vanha runko - vaikka se voidaan taittaa ja kaikkialla mukaasi. On tämä asia 800 ruplaa.

Keskeytetty taskut näyttävät käsitöitä. Tämä kangas "säiliöt" säilytykseen leluja, aikakauslehdet, värityskirjat ja muita pieniä asioita. Lastenhuone, jossa on "Paysslinger" järjestelmiä, hankkii ainutlaatuinen tunnelma vanhan talon kodikkuutta.

Varastointi Paysslinger Ikeasta

Kokeista tehnyt. Ennen - melko vakava linja mini-laatikot, joista jokainen koostuu viidestä laatikot. Säilytettävä arkut lasten voi olla mitä tahansa:

Julkisivut ovat sisustettu iloisilla kuvia laatikoita, jotta osto vauva kuin se. Kuten kaikki IKEA-tuotteet, mini-keittiökaapit on vaihtelua. Voit kääntää laatikot ja radikaalisti muuttaa kuvan edessä.

Kustannukset tällaisen symbolisen pukeutuja Ikeasta - 400 ruplaa. Tämä johtuu halpa materiaalin valmistuksen - kierrätettyjen aaltopahvia. Piirustukset vastaamaan erilaisia, ja sen sijaan, että nupit on sovitettu avaamisen pyöreät reiät.

Varastointi Ordna Ikeasta

Opettaa lasta tilata ohjelmistot - jokaisen vanhemman tietää. Siksi IKEA suunnittelijat menivät epätavallisella tavalla - ne kehittävät huonekaluja joka stimuloi vauvan kaipaavat puhdistusta. Puhumme peg "Krokig".

Ripustin on melko epätavallinen muotoilu, joka välittömästi houkuttelee lasten huomion. Koko vastaa kasvua vauva, joten se ei tavoitella saavuttamaton koukkuja. Korkeus lisävaruste - 128 cm. Keskeistä järjestelmässä on varattu värillinen koukut, joita on kahdeksan.

Koukut pyörivät keskeinen ydin, niiden korkeutta voidaan säätää. Käytäntö on osoittanut, että lapset ripustaa lisälaitteen aivan kaiken - vaatteita, sateenvarjot, reput, salkut ja jopa lenkkarit. Tässä ovat suurimmat edut ripustin:

 • turvallisuus (metallinen pohjapäällystetystä pigmentti jauhe, ja koukut on valmistettu muovista);
 • vakautta;
 • alkuperäisen suunnittelun;
 • käytännöllisyys;
 • helppous.

Sitä paitsi KROKIG henkarit, seinäkoukkuja, monet osti saman sarjan.

Kuten näette, IKEA huonekalut ja tarvikkeet llä näennäisellä minimalismi on ominaista erittäin funktionaalisten ja käytännöllisyys. Katsotaan arvioimme linjaa kuvataan viiden pisteen asteikolla verrattuna "normaali" huonekaluja.

Järjestelmä tallentamiseksi lelut Krokig IKEA

On tilanteita, jolloin lapset varattu kaapit, pöydät ja hyllyt, ja on vielä tarpeeksi tilaa lasten leikkiä. Sitten tulevat avuksi IKEA varastointi - käytännöllinen, häiriöttömän ja pitkäikäisiä.

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

Käyttökelpoista ja selkeää käsitykseen taiteesta jos leluja ja esineitä kaikista "lajitella". Meillä on yksiö, ja minusta tuntuu, että vähitellen muodostunut talossa sekaisin. Ikea on pitkä tuijottaa, mutta itselleni en voi poimia mitään lopullisesti. On käynyt ilmi, vaihtoehdot eivät ole vain paljon, mutta hyvin paljon. On syytä sitoutumaan uudelleen suunnittelun muutoksia.

Click to peruuttaa vastaus.

Aiheeseen liittyvää

keittiö

lastentarha

käytävä

työpaikka

Uutiset ja trendit

me Vkontakte

Isoisä Shura

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

1