pyörävarasto

Pyörävarasto talvella: vihjeitä

Kun talven saapuminen, koko kesän viihde menettävät merkityksensä. Tässä tapauksessa sinun täytyy varmistaa, että pitkästä odotusajasta ei aiheuta haittaa oman selvityksen. Tämä koskee myös polkupyörien - pikemminkin erikoiskuljetukset, joka ei aina ole helppo raivata paikka. Mitä voidaan tehdä keväällä ilman vaivaa muutoksen rauta hevonen?

Mikä aiheuttaa huolimaton varastointi pyörä talvella

Kaksipyöräistä ajoneuvo vaatii huomiota, myös talvella. Jos ei ole kunnolla varastoida voivat olla sekä pieniä ja suuria ongelmia:

 • Halkeilua renkaat ja putket.
 • Ruoste kaikki metalliosat. Varsinkin rot ketju.
 • Ongelmia jarrut.

Pitkä yksinkertainen käyttö tuo tullessaan. Ja jos et noudata sääntöjä varastoinnin, rauta hevonen nopeasti tulee arvoton.

Pyörävarasto talvella edellyttää huolellista käsittelyä, jos omistaja haluaa, että kaikki osat pysyivät ennallaan eivätkä ruosteessa tai murtuneet. Valmistelu sisältää:

 • Riippumattoman tarkastuksen lopussa kauden. Se tunnistaa ongelmallisimmat alueet. Jos pyörä jonnekin kuluneet, jotkut osat ovat viallisia, niin ne voidaan korvata, korjata tai huomaa, että sinun tulee tehdä keväällä.
 • Pyöräilijät tulee pestä, poista kaikki lika, t. To. Se voi aiheuttaa muodonmuutoksia, lahoa tai ruostuminen joitakin osia.
 • Muista voidella kaikki yksityiskohdat uudelleen. Ketju - erityisen tarkasti.
 • Tarvittaessa selvittää ja voitele laakerit.
 • Jarruvaijerit täytyy heittää ja rentoutua, joten ne eivät ole kireällä muotoaan talvella eikä naarmuta kehystä.
 • Kaikki elementit, korroosio, voidaan käsitellä erityistä rasva, maali.
 • Jos pyörä ei saa säilyttää kuivassa ja lämpimässä huoneessa, on välttämätöntä pyyhi öljytty liinalla. Tämä estää kosteuden pääsyn metalliosiin.
 • Jos rauta hevonen pysyy koko talven pystyasennossa, sinun täytyy pumppaamaan pyörää. Tämä estää muodonmuutos renkaiden ja vanteiden. Jos hän jumittui - pyörä pitäisi alentaa hieman.
 • Että renkaat eivät murtunut, sinun täytyy voidella ne glyseriiniä.

Pyörävarasto talvella: edellytykset

Tämä ajoneuvo on melko nirso vankilaolot. On parempi laittaa huoneeseen kuivalla ilmalla, mutta ei märkä. Kosteus uhkaa metalliosat - ne saattavat ruostua.

Äkilliset lämpötilan muutokset ovat hyvin vaarallista polkupyörän. Parempi, jos hän seisoisi siinä huoneessa, jossa lämpömittari ei laske alle 0. Negatiivinen Lämpötila Pyörän voi liikkua ilman suurta vahinkoa itselleen, mutta se voi vaikuttaa renkaiden ja jarrujen. Ylikuumeneminen on myös toivottavaa. Siksi pyörä olisi pidettävä poissa lämmityslaitteet.

Sen täytyy olla puutetta suoraa auringonvaloa. Ultraviolettivaloa on haitallista renkaat. Kuten aurinko polttaa maalin, halkeilua istuimen ja ohjauspyörän. Tämän välttämiseksi sinun täytyy kattaa pyörä rievulla.

Mikä parasta, jos rauta hevonen talvehtii asunnon, talon tai muita Lämmintä tilaa. Silloin hän ei altistu sateiden, lämpötila, kosteus, jne. D. Lucky niille, jotka ovat tilava eteinen sisäänkäynti. Pyöräilijät voivat hyvinkin viettää talven siellä. Tärkeintä on, että ei ole ristiriidassa naapureiden takia.

Pyörä varastointi autotalli talvella on täysin hyväksyttävää. Hänelle tulee olemaan hyvä, varsinkin limbo. Lato tai muu tilan rakennusta on myös varsin sopiva tähän tarkoitukseen. Jos lasitettu parveke, voit laittaa pyörän siellä. Aivan varmasti peitä se kankaalla, maali ei haalistu.

Pyörävarasto talvella avoimen parvekkeella on erittäin epätoivottavaa. Se, että pyörä on perehtynyt kaikki "prelesti9raquo; sää: lämpötila hyppyjä, kylmä, sade, lumi, aurinko ja muut ilmakehän ilmiöt. Kaikki tämä tietysti, ei mene hänen puolellaan.

Varsinkin kun se ei ole tarpeen ripustaa ulos. Täällä pyörä yleensä ei ole suojattu, vaikka katos. Ja alueilla, joilla usein pyörremyrskyihin, kiinnitys voi suistaa. Tämän seurauksena voi jäädä ilman liikennettä.

Pyörävarasto talvella alle yksinkertaisen katoksen vielä pahempaa, t. To. Pyörän seisoo märällä, likainen ja jäätyneen maan. Tämän seurauksena renkaan tulevat varhaisessa huonoon kuntoon.

Tämä on vaikein kysymys niille, jotka puhdistaa pyörä talvella. Varastointi asunnossa on hyvin ongelmallinen, koska koko ja autotalli ei ole lainkaan. Joten mitä tehdä?

On parasta puhdistaa pyörää kokoontaitettava runko: ne vievät puoli tilaa. Voit säästää paljon tilaa, jos rikot pyörä ainakin osittain - keksiä erillinen tila pyörien ja rungon on paljon helpompaa kuin koko rakenne kokonaisuudessaan.

Zoom laaja pyörä on helppo: se on tarpeen poistaa polkimia ja kiristä niin, että ne on suunnattu sisäänpäin. Löysää pyörän ja käännä sitä niin, että se sopii yhteen tasoon runkoon.

Pyörävarasto talvella asunnossa voi vaatia paljon työtä. Helpoin vaihtoehto - koukku seinään tai erityinen tanko. Pyörä varastoidaan jäädytettynä, vähiten alttiina kulumiselle. Se myös säästää renkaita ja estää muodonmuutosta pyörän. Jää vain löytää vapaa seinään.

Jos sängyn alle, paljon tilaa, ja se on suuri jalat, ei ole poissuljettua, että pyörä sopii sinne. Edullinen jos polkupyörän purettu: kehys voidaan takana piilossa kaapissa, laita pyörän mezzanine jne Tärkeintä - älä unohda, mitä ja missä on ... Riippumatta varastointimahdollisuus sinun täytyy kattaa polkupyörän tai sen osien liinalla. Silloin jousi ei tarvitse pitkään puhdistaa pölystä ja liasta.

Miten järjestää "talvi" pyörä

Fanien keskuudessa pyöräilyn myös niitä, jotka eivät voi tehdä ilman talven suosikki kuljetusmuoto - ostamista talvi velopokryshki edelleen käyttää luotettava ystävä määränpäähän.

Mutta näin äärimmäisiin ei liikaa, periaatteessa kaikki toimii pyörä päättyy puhkeamista sadekausi ja kylmä sää. Mistä me määrittää paikka suojaan suosikki liikenteen, jopa niin paljon, että se on säilynyt koskemattomana ja käyttökelpoisessa kunnossa?

Normaalisti liikenne lähetetään talven siellä, missä se ei häiritse ketään - se voisi olla parveke, vaja tai autotalli. Onnekkain pyörä istuin on isännän asuntoon.

Mitä sairauksia vaanivat polkupyöriä jäljellä kylmässä, tai jopa ilman mitään suojaa sateelta ja lumelta?

 • ruoste, jotka asuvat kaikki metalliosat kaksipyöräisten koneita. Sitten päästä eroon se on kova ja pyörä sen elinkaaren vähentynyt voimakkaasti.

 • Renkaat pyörät, myös ei pidä lämpötilan muutoksista, mutta edelleen terävä. Talvella kylmä, jopa ilman muutoksia, erittäin huono vaikutus hänen. Vaikutuksen alaisena, Renkaat menettää elastisuutta ja murtuu.

  Kaikkia vivahteita renkaan valinta pyörä erilaisia ​​ehtoja ja ratsastus tyylejä on kuvattu sivuillamme.

  Lisäksi sivuillamme tarina purjehtii wingsuit.

  Miten säilyttää pyörä

  Välttää kaikki nämä hankaluudet ja tallentaa raudan ystävä toimintakunnossa, sinun täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä sen sisällöstä.

  1. Valmistelutyön aloittaa varastointiin pesukoneiden. On tarpeen pestään kaikki osat polkupyörän vasemmalle satunnaisia ​​likaa ja pölyä. Sitten sinun täytyy kuivaa se ja anna kuivua kokonaan.
 • Sitten pidä sitä perusteellista tarkastusta. Saatat joutua tekemään pieniä korjauksia.

 • On toivottavaa heikentää kevään jarruvaijerit.

 • Seuraavaksi puhdista harjalla, sitten kuivalla liinalla ketju. Sitten sinun täytyy takki se hyvin. Koska liikkumatta pitkään, se voi ruostua se täytyy muuttaa keväällä, joten sinun täytyy ajatella etukäteen siitä. Jos pyörä viettää talven lämpimässä huoneistossa tehnyt riittää.

 • Mutta jos pyörä talven liikkuu kylmässä autotallissa tai parvekkeella, tarvitsemme lisätoimenpiteitä suojella sitä. Ne sisältävät säilöntäaineen rasvaa. On tarpeen käsitellä kaikki kromi pyörän ja mekaanisten osien tulee pyyhkiä öljyinen rievulla tai sienellä korroosiota ei alku aktiivista työtä niiden vaurioita.

 • Meidän on ajateltava kumipyörillä, joten he viettivät talven kylmässä ilman ongelmia. Voitelu glyserolia ja sen ulkopuolella sekä auttaa suojelemaan heitä kylmältä, pehmentää kumia eikä päästänyt häntä halki.

  Paras Pyörävarasto vaihtoehto - tämä tietenkin vakaa huoneen lämpimiä ja alhainen kosteus, esimerkiksi, tasainen. Niin että se ei häiritse ketään, pyörä voidaan ripustaa seinäkiinnitystelinettä.

  Toinen tallennusvaihtoehtoon asunnossa - se puretaan, eli irrota pyörät ja kääntää ohjauspyörää 90 astetta, polkimet on poistettava ja uudelleen ruuvi takapuolelle, niin, että ne näyttivät sisällä. Pidä laite paremmin erikseen.

  Nykyisin keksi varastointikansiot polkupyörien, mutta ne saavat todennäköisesti se, joka harjoittaa ammatillista pyöräily ja kallis malli on kaksipyöräinen koneita.

  1. Jos päätät laittaa pyörä parvekkeella, varoa kosteus sen metalliosien ja auringon vaikutukset kumiosat. Jos oma parveke ja pieni kosteutta sitä, niin voidellut metalliosat eivät olleet vaarassa, mutta renkaat saattavat kärsiä UV auringon säteet. Tässä tapauksessa on mahdollista käyttää muunnelmaa koottu polkupyörän, ts metalliosia pitää parvekkeella, ja pyörät sijoitetaan ruokakomero asuntoja, mutta tässä tapauksessa, pyörä tarvitsee paineenkorotuspumpulla kuukaudessa ja älä unohda tätä menettelyä. Siten, renkaat säilyy ennallaan, kunnes jousi.
 • Jos asunnossa tai parvekkeella ei salli sijoittaa sinne niin iso juttu, on vain autotalli. Siellä voit pitää pyörä kiinteä muoto, esikäsitellään rasvaa ja glyseriiniä. Muista löytää tapa ripustaa pyörä sen massa painetaan pyörillä ilmalla kammioissa tai keväällä ne täytyy vaihtaa. Voidaan purkaa ja kuljettaa pois pyörät lämpimässä paikassa ja jättää rungon autotallissa.

 • On vielä yksi tallennusvaihtoehto. Joskus polkupyörän korjaamoissa on erikoisvarustettu varastointipaikka autoille, eräänlainen autotalli, jossa on kesällä korjattavia polkupyöriä. Koska talvikaudella autotalli on tyhjä, siinä ja laittaa pyöräily niille, jotka haluavat tietenkin, ei ole ilmaista. Työpajoja, jotka käsittelevät polkupyörien "asuntojen" toimittamista, ovat laajentaneet palveluaan polkupyörällä talviuralla suoraan kotona ja keväällä ne voidaan toimittaa takaisin. Ne tarjoavat myös mahdollisten häiriöiden tarkastamisen ja korjaamisen. Siellä polkupyöräsi on luotettavilla käsillä, eikä sinun tarvitse paljastaa kuinka voitele sitä ja missä se sijoitetaan.

  Mitä valita rinteille: lumilauta tai alppihiihto? Materiaalimme auttaa määrittämään uuden tulokkaan talviurheilutoiminnassa.

  Älkää unohtako tarinaa ultrakevyt-ilma-aluksen "eksoottisesta" muodosta, joka nousee pienenä lentokoneena tai purjelentokoneena ja laskeutuu pystysuoraan - kuten helikopteri.

  Erittäin kätevä laite kaksipyöräisen ajoneuvon säilyttämistä ja kuljettamista varten on kansi. Se voidaan ommella tai ostaa erikoistuneessa urheiluvälinevarastoon.

  1. Jos ompelet kannen itse, sen paras materiaali on pressu. On tarpeen tarjota kätevä kiinnitin salaman tai tarranauhan muodossa. No, jos kannessa on erityiset kahvat, jotta se voidaan helposti ripustaa seinälle.

 • Jos ostat sen kaupassa, sinun on myös harkittava erilaisia ​​vaihtoehtoja, koska Kansi on hyödyllinen paitsi talvivarastoon myös kuljetukseen, esimerkiksi auton rungossa, kun matkustat koko perheen kanssa maalaistaloon. Tällaiselle kuljetukselle kansi on yksinkertaisesti välttämätön koneen suojaamiseksi vahingossa tapahtuvalta naarmuuntumiselta, joka voidaan tehdä ulkonevilla metalliosilla.

  Asunnossa olevan säilytyskotelon plus on se, että polkupyörä ei kerää pölyä itseensä, ja yksiosainen kotelo on erittäin helppo tyhjentää.

  Jos kotelossa oleva pyörä on ripustettu korkeammalle, se ei häiritse sen ulkonevia osia.

  Takin takana on se, että se ei tallenna pyörää lämpötilavaiheista.

  5 kommenttia

  Polkupyörä edullinen, joten ei ole erityisen vaivaudu varastointi - tislataan pois talven autotallissa, ja asetettiin selälleen on sisäkaton (hyvin, ja voidaan kutsua "loft" :)). Luonnollisesti minun kaivoni ennen "säilyttämistä". Luettuani artikkelin valmistelen perusteellisemmin talven, kiitos tiedoista.

  Hyvää päivää kaikille! Jotta olisin rehellinen, en vaivaudu tekemään suurta talvella. Minulla on vanha Ukraina. Sattuu käyttämään sitä talvella. Totta talvirenkaita, en. Yritän aina pitää se puhtaana ja voitele se kaksi kertaa vuodessa ennen talvea ja keväällä.

  mitään tekemistä pyörä kotona varastointi ja sillä mitään ei tapahdu, mitä olet kirjoittanut on hyväksyttävissä vain, kun pyörä on tallennettu huoneiston ulkopuolella sekä tehdä se ei tarvitse yhtään mitään ennen uuden velosezona paitsi kansi kansi ja pese ja sitten jos hän on likainen

  Kiitos, etsin häntä kaapissa. Nyt on pelottavaa paljastaa loggia.

  ja kasvihuonekalvo voidaan kääriä? vai onko kondensaatiota?

  velo-travel.com |

  Polkupyörän varastointi talvella - parhaita tapoja!

  Hei kaikki! Se on jo syksy, mutta tunne, että se on talvi jo ... Ja sitten, talvella tunnet paljon paremmin

  Ja niin, pimeässä ja kylmässä syksy-iltana päätimme kirjoittaa artikkelin aiheesta: "Pyörävarasto". Aloitetaan!

  Aloittelijoille harkitsemme kahdenlaisia ​​pyörävarastoja - lyhytaikaisia ​​ja pitkäaikaisia.

  Polkupyörän lyhytaikainen varastointi on ongelma, jota monet eivät pitäneet, toisin kuin polkupyörän varastointi talvella.

  Monet pyöräilijät luistelevat ympäri vuoden ja ovat yhteydessä ongelman pitämiseen polkupyörällä kotona matkustuksen jälkeen.

  Ihanteellinen vaihtoehto - elää yksityisessä talossa Mutta tämä ei ole kaikki ... Miten polkupyörän tallentaminen asuntoon? Se on kysymys!

  Joka päivä tulossa kotiin polkupyörällä sinun täytyy jättää se käytävällä puoli tuntia - anna sen valua likaa ja kuivuu hieman. Seuraavaksi otetaan joko yksinkertainen luuta tai harja ja yksinkertainen kuiva rätti. Ensimmäinen harjaa pois kaikki lika (harjan tulisi olla mahdollisimman varovasti, joka tapauksessa, ei kova!) Ja pyyhi rätillä ensimmäisen kehyksen jälkeen mekanismit ja lopulta pyörät. Kaikki tämä kestää 5 minuuttia.

  Yksinkertainen toiminta, joka:

  a) lisätä kaikkien mekanismien elämää;

  b) pitää puhtaana kodissasi;

  c) vaimollesi ei tule paniikkia.

  Ja mikä on niin mielenkiintoista polkupyörän pitkäaikaisessa varastoinnissa talvella?

  Aluksi kerromme kaikki mahdolliset tilanteet, jotka voivat tapahtua polkupyörällä, jos laitat sen parvekkeelle tai autotalliin.

  1. Työnnä kumia.

  2. Kehys kertyy lauhteen sisälle lämpötilan muutosten aikana. Tämä on täynnä seuraavia seurauksia:

  - jousimekanismien ja kaapeleiden venytys.

  Aluksi sinun on suoritettava useita tavanomaisia ​​toimintoja, jotka kaikki tekevät ennen pyöräkauden alkamista. Tämä voitelu kaikki laakerit (ja on vaihdettava), puhdistus mekanismeja, hakuun tulppa (poistot), voitelu ja korvaaminen jarrujen köydet ja köydet pyydyksiä, ketjuvoitelu (talveksi on parempi voitele ketju parafiinia ohjeiden kuvaamme täällä). Pumput on myös pumpattava käyttöpaineeseen asti, jos pyörä pysyy omilla kahdella. Jos polkupyörän ripustaminen on mahdollista - on parasta puhaltaa pyörät pois.

  Jotkut tekevät: pyörät irrotetaan erikseen ja polkupyörän runko asetetaan sängyn alle. Kätevä, ja paikka tallennetaan. Mutta runko on paremmin pakattu muovipussiin. Mistä saada sen? Suuri roskapussi tai osta muovikelmu talonrakennuksessa, joka peittää kalusteet korjausten aikana.

  Miten polkupyörän säilyttäminen parvekkeella?

  On selvää, että meillä kaikilla ei ole autotalli, navetta, lasitettu parveke. Mutta myös polkupyörän säilyttäminen avoimella parvekkeella ilman alustavaa valmistelua ei ole vaihtoehto.

  Se on turvallisin tehdä kaikki edellä mainitut ja pakkaa pyörä suuriin pahvilaatikkoon. Olisi vielä parempi poistaa renkaat kameroilla ja sijoittaa ne kotona, esim. Kaapin takana. Laita kehys kehykseen, laita pyörät sivulle ja mothball, niin sanotusti. Näyttää siltä, ​​että se on epätaloudellista tilankäyttöä parvekkeella, mutta jos et laita ruutuun ja laita - paikka on käytetty vähän, ja myös rasian kannen voi olla jotain muuta laittaa sitä. Katso itsellesi.

  Paras tapa pitää pyörä talvella.

  Ja nyt on aika kertoa polkupyörän oikeasta varastosta talvella

  On parasta mennä määräajoin, vähintään kerran viikossa, jotta pääset siihen! Ajamisen jälkeen anna polkupyörän seisomaan lunta sulattamaan, harjaamalla ja jakamaan ketju öljyllä. Kun polkupyörä ajaa - se saa vähemmän kulutusta kuin kaikki lait, eikä seisomaan parvekkeella 6 kuukautta. Ja terveytesi paranee!

  Älä siis unohda pyörää talvella! Ja on aika löytää itsellesi lämpimiä ja kevyitä vaatteita, buffia, käsineitä. Muuten, meidän julkisissa tosiseikoissamme, levyissä löytyy lämpimiä polkupyöräkäsineitä, jotka on valmistettu korkealaatuisiksi ja edullisiksi. On parempi nähdä kuin lukea, joten kiitos!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin