pyörävarasto parvekkeella

Miten pitää pyörä parvekkeella

Nykyisin hyvin monet perheet ovat polkupyörän, ja joskus ei edes yhtä. Ja lähes kaikki omistajat näistä ajoneuvoista kiinnostuneille kysymys siitä, miten sijoittaa ne suhteellisen pieni asunto "Iron Horse" ei loukkaantunut, mutta se ei vie tilaa.

Tyypillisesti kookkaita tavaroita, joita ei tarvita melko pitkään, ihmiset ottavat siellä missä ne eivät häiritse ketään, esimerkiksi ruokakomero tai parvekkeella. Pyörävarasto parvekkeella - se on melko hyvä vaihtoehto, jos oikein valmistautua auton tulevan kylmän sään. On tärkeää ymmärtää, että ainoastaan ​​se parvekkeella kuin lasitettu mahdotonta: jos "rauta ystävä" tulee seistä jonkin aikaa vakiokosteudessa ja lämpötilan muutoksia, todennäköisesti se on sitten korjata, ja mahdollisesti täysin korvata joitakin osia. Kuitenkin myös oven auki, hän on täysin kykeneväinen seisomaan koko kylmän kauden, kun aika suoritettava tämä huolto.

Kokenut mekaniikka suositella pyyhkiä rasva vastustaa korroosiota, kunkin metallin (ja erityisesti - kromi) yksityiskohtaisesti. Voit tehdä tämän, aivan tavallisia rättejä.

Vaarallinen purkittaminen talveksi

Tilanteet aiheuttavat vakavan uhan polkupyörä, ovat erilaisia. Esimerkiksi seuraavia oireita voi esiintyä:

 • kovalla pakkasella renkaat busseissa usein halkeamia. Halkeilun estämiseksi on mahdollista, jos voitele kumiosat glyseriini, joka voidaan helposti ostaa tahansa apteekista. Jos pyörä seisoo lattialla, ei seinällä, jokainen pyörien tarvitaan säännöllisesti kiertää, muuttamalla kohta, jossa se joutuu kosketuksiin parveke lattialla;
 • ?? pitkäaikainen kosketuksiin metalliosien pölyä ja kosteutta, ja ne tuhoutuvat. Niiden tuhoisat vaikutukset säästää kätkeminen mallien paksu huopia, tai polyeteenistä;
 • ?? ultravioletti (eli aurinko) säteet haittaa maalatut pinnat, sillä maali voi häivyttää ja joissakin tapauksissa - jopa irrota. Lieventää näiden säteiden jotain hyötyä silikonispraytä, mutta on mahdollista peitä pyörä kankaalla, jonka on oltava tarpeeksi paksu.

pyörävarasto parvekkeella

Vuonna loggialle tai parveke lähes kaikissa mekanismit valmistautumaton polkupyörän ruostetta voi muodostua. Pääsääntöisesti pyöräilijöille löytää sen vain, kun ne alkavat ajaa, eli keväällä. Suojaamaan ajoneuvon ruostumisen se on suojattava kosteudelta esimerkiksi pitää hänet pois köydet, jossa vaatteiden tai laatikoita, joissa vihanneksia varastoidaan.

Kysymyksissä tallennustilaa niiden kaksipyöräisten parvekkeilla pyöräilijöiden ajatella vuosikymmeniin ja tuona aikana oli jo keksitty monia erittäin kannattavia vaihtoehtoja tämän tehtävän: nyt jo keksitty joitakin erityisiä työkaluja, jotka tuottavat tehtaissa, ja myöhemmin myydään erikoisliikkeissä. Lisäksi kodin yleismies voi keksiä oman version ajoneuvon sijainnista ahtaisiin tiloihin, kehittämällä nykyisiä kehittämiseen.

Pitää talon polkupyörän

Useimmiten, kaksipyöräisten ajoneuvojen tallennetaan seuraavilla laitteilla:

 • erityisesti suunniteltu telineeseen tai shkafoobraznyh mallien laatikoita tai markkinaraon;
 • ?? cyclos kiinnitys;
 • ?? hyllyt sisäänrakennetulla kalusteet;
 • ?? koukkuja.

Useimpia näistä laitteista on suunniteltu roikkuu rakenteita, koska tällaista menetelmää varastointi on paljon vähemmän haitallista renkaita ja järkevämpään käyttöön vapaata tilaa (lattialla tällaisessa tapauksessa on varaa muita herkkuja).

Huonekaluja, joka tarjoaa polkupyörä telineeseen, sopii lähes jokainen muotoilu huone. ja hyllyt ovat yleensä tarjotaan huonekalujen johon asetella miten asiat liittyvät matkustaa pyörällä, ja muut tarvittavat jutut. Huonekalut, kuuluu asettamalla kohtisuoraan seinään, sopii myös tiloihin, joissa on vähintään leveys.

Asia säilytykseen pyörä kotiin

Teline, kiinnitetty seiniin, on yleensä suunniteltu asentaa kaksi pyörää, on sijoitettu pitkin seinää päällekkäin. Tämä muotoilu ei ole vain luotettavuus ja yksinkertaisuus, mutta myös säästää mahdollisimman paljon tilaa. Yksi asia pitää mielessä aio käyttää tällaista telineeseen - leveys seinään, jonka on oltava suurempi kuin pituus ajoneuvon.

Cyclos luja kiinnitys mielessä kuin tavallinen kukkaruukun: valmistajat ovat kehittäneet sen kompakti ja antaa sille mielenkiintoisen katsauksen, ja se tulee useita värejä. Yksi tärkeimmistä eduista sen kiinnitys - Se on mahdollisuus saada pyörä lähes mihin tahansa haluttuun kulmaan.

Hyvin käytännöllinen tapa tallentaa erilaisia ​​asennus, sisäänrakennettu hyllyt. Vaikka perhe on tilapäisesti kukaan polkupyörä, tällainen kiinnitys on hyödyllinen tallentamiseen pieniä asioita, ja kun herää kysymys, miten pitää pyörä parvekkeella, ei tarvitse keksiä mitään. Lisäksi hyllyt, samoin kuin koko huonekaluja voi helposti sovi mihinkään rakenneratkaisu. Huomaa kuitenkin, että polkupyörän runko hyllylle voidaan sijoittaa vain vaakatasoon, joka asetetaan omistajat joitakin rajoituksia.

Pidike pyörä varastointi lasituksen parvekkeet

Helpoin tapa roikkua parvekkeella rakentamisen ajamalla oikeisiin paikkoihin perinteisen koukkuja. Tämä menetelmä on saatavilla ja helppo suorittaa, vaikka nuorille, mutta ripustaa koukkuihin pyörä ei näytä yhtä tyylikäs ja kaunis, kuin se olisi täydennettyjä jokin edellä mainituista vaihtoehdoista.

Jos parveke on niin pieni, että et voi hakea jollakin seuraavista tavoista, se jää vain mahdollisimman tiivis saattaa se mitään vapaata tilaa tallentaa ajoneuvoja. Tehdä tämän, polkimet ja etupyörä on irrotettu, ja ohjauspyörän käyttöön samassa tasossa kuin koko rakenteen.

Kuinka valmistautua pyörän talven

Monet fanit ovat kiinnostuneita pyöräily, onko mahdollista pitää pyörä parvekkeella talvella. Jos ennalta viettää sen ylläpito on täysin kykenevä viettää talven niissä olosuhteissa, jotka ovat yleensä parvekkeella. Voidakseen suorittaa koko monimutkainen teosten ajoneuvon kunnossa edessä "suojelun", se kestää enintään kaksi tuntia. Tarpeen suorittaa töitä peräkkäin.

Ensinnäkin ajoneuvon puhdistetaan pölystä tien, varsinkin jos se on aktiivisessa käytössä kesällä. Syksy matkat aina johda vajoamisen katupölyn hänen jarrut, iskunvaimentimet ja muita kohteita valmistettu metallista. Lika tukossa keskellä mekanismien ja sekoitetaan siellä öljyä sijaitsee piiri, jolloin syövyttävä seos, joka on vaikea puhdistaa ja tuhoaa sisäosan polkupyörän, niin ennen kuin purkaa se olisi hyvin pestä kaikki pinnalle ja pyyhi ne ja kuiva . Sitten vähitellen poistettu osia, jotka on myös selvitetty.

pyörävarasto parvekkeella

Puhdistamisen jälkeen sulkemisen vaatii heikentävät toinen jousi mekanismeja. Helpottamiseksi jännityksen jarrun ja nopeus kytkin, piiri on asetettu pienin, pieni tähti, ja joskus se jopa poistetaan.

Paine haarukat, kammion ja iskunvaimentimet voidaan pienentää, mutta ei purkautua kokonaan kammion merkitsee, että malli ei perustunut vanteen.

Jokainen polkupyörän osat on huolellisesti voideltu. Jos et, niin jousi on todennäköisesti monet heistä ruosteessa pyörä ja on valmistautua toimituksen korjattu, ja tämä prosessi on tiedossa, ei ole halpaa. Mutta voit ostaa melko edullinen voiteluaine talvisäilytystä, koska varastointi kitka osat eivät kohdistu mekaanista rasitusta. Muista voidella kaapelit jarrut, ketju, joka on vahvistettava pitkään, laakerit ohjauspylvään ja kaikki kytkimet.

Voiteluöljyä mekanismit, ne täytyy tarkastaa huolellisesti varaosia korjattaessa. Ne voidaan vaihtaa välittömästi, vaan se voidaan lykätä suunnitellun jousen polkupyöräkorjaamo.

Polkupyörän runko olisi peitetty kankaalla ja Renkaiden nukka glyseriiniä kumi on pehmeämpää ja ei säröillä kylmältä.

Huomaa, että polkupyöriä nykyaikaisen tuotannon, toisin kuin edeltäjänsä, vastustavat kotimaan rasva: joitakin sen kanssa kosketuksissa rasvalla Tummennus.

Pyörävarasto vaihtoehto kotiin

Kuvatut valmisteet sallivat pyörän ilman ongelmia seiso parvekkeella kevääseen, mutta ennen kuin teet että päätös, se on varmistettava, että tässä huoneessa on vapaata tilaa. Joskus pyörä hengailla ulkopuolella parveke koukkuun, mutta älä kategorisesti, koska keho jatkuvasti muodostetaan lauhde, ja tapaus yläreunassa jäädyttämistä vesi voivat näyttää jääpuikkoja. Tällainen polkupyörän keväällä ei tarvitse nykyisissä ja suuriin korjauksiin.

Kuten tuolloin varastoinnin jotta pyörä kompaktimpi

Jos poistetaan polkupyörän pyörän ja ohjauspyörä, se vie paljon vähemmän tilaa. Ne, jotka syystä tai eivät halua purkaa pyörä kokonaan, voidaan rajoittaa poistamalla useista osista:

 • ?? siipi ja etupyörät;
 • ?? satula ja satulatuessa.

Poistamisen jälkeen nämä elementit avautua polkupyörän pyörä suorassa kulmassa, ja sitten ottaa pois polkimet ja kampi asettaa ne siten, että ne ovat "katsottuna" sisäänpäin.

Säilyttäminen parveke talvella parvekkeella

Seurauksena kuvattujen manipuloinnin pyörä kääntyy ole miehittää tila rakenne, joka voi olla esimerkiksi ripustaa ja helppo pitää erikoistapaus. Vapaata tilaa voidaan säästää käyttämällä vaatteita puusta tai metallista ripustimet, jotka on kiinnitetty seiniin tavanomaisilla ruuveilla. Näitä halpoja ja kompakti muotoilu on kiinnitetty hyvin helposti ja mahdollistaa suojata pyörä ylimääräinen kosteus laskeutumista lattialle. Puiset henkarit pidetään käytännöllisempi, koska se ei aiheuta muodostumista ruostetta ja ei naarmuta polkupyörän runkoa.

On selvää, että avoin tila ei ole sopivin varastointia varten metalli- rakenteiden ja mekanismien paikka: lämmin, lasitettu loggia, jossa ei liian voimakkaasti lämpötilan muuttamista ja kosteus ei ole korkea taso, paljon sopivampi.

Ja paras paikka talvella säilyttämisen kaksipyöräisten ystävä on mikä tahansa sisätilojen huoneeseen, koska jos rakentamisen purettava ja huolellisesti laittaa pussiin, se mahtuu helposti sängyn alle tai kaappiin. Voit myös ripustaa käytävällä tai huoneessa jo kuvattu rakentaminen ripustimet: sisätiloissa, suunniteltu "parvi" tyyliin tai "industrial", joka roikkuu seinällä pyörä sopii täydellisesti.

Tietenkään kukaan ei koskaan ajatella pitää lasitus vain pitääkseen parvekkeella suosikki kulkuväline. Toimia, joita tarvitaan talvisäilytystä pyörä ei vaadi suuria taloudellisia kustannuksia, joten on parasta tehdä ne kokonaisuudessaan, niin että se ei vaikuta sääolosuhteet ja kosteus. Analysoimalla pyörä, se on parasta jättää pyörän asunnossa, ja voidellaan glyseroli he tarvitsevat, myös tässä tapauksessa, että renkaat eivät murtaa. On myös hyvä tietää, onko mahdollista asentaa parvekkeelle jääkaapissa.

Miten pitää pyörä parvekkeella talvella: vapauttaa tilaa 4 vaihetta

Monet ovat pyöriä, jotka on tallennettu jonnekin talvella.

Helpoin tapa - käyttää tähän tarkoitukseen on parveke, mutta jätä kaksipyöräisten ystävä ei sovellu talvi keskuudessa vanhoja asioita.

Pystyasennossa polkupyörän huvimaja

Käytäntö osoittaa, että monet kansalaiset osaavat säilyttää perunat parvekkeelle, mutta eivät tiedä, miten sovittaa kaksipyöräinen ajoneuvo talveksi.

Mutta nykyajan pyörä on paljon kalliimpaa elintarvikevarastoja, joten omistajat täytyy vakavasti huolehtia hänen turvallisuutensa.

Pyörävarasto talvella parvekkeella on täytettävä tietyt vaatimukset:

 1. On välttämätöntä valmistautua "talvehtimisen";
 2. Valita tapa tallentaa polkupyörän.

Väärä tapa tallentaa polkupyörän parvekkeella

Talvi - on ensinnäkin:

Nämä tekijät ovat haitallisia sekä metalliosien ja kumin, muovin, maalin ja vastaavat

Kumia ja muovia osia, kun altistetaan suoraan auringonvaloon, ja huomattavia lämpötilaeroja:

 1. menettävät joustavuus;
 2. haurastua (anthers, tiivisteet, kahvat);
 3. lakka, joka on päällystetty runko, pilaa ja tuhotaan.

Muista, onko käytännössä silloin, kun keula jäätyi parvekkeella? Jos vastaus on kyllä, niin sinun täytyy vakavasti huolehtia, koska syy tähän ilmiöön on kosteuden lisääntyessä.

Hyvin kuivattu sipulit pelkäävät pakkasta, ellei se altistuu kosteudelle.

On selvää, että polkupyörän tarkoitus käyttää nykyaikaisia ​​eristys parveke, kukaan ei.

Siksi ennen kuin teet pyörä parvekkeella, on välttämätöntä:

 1. Pestävä huolellisesti poistamalla lian;
 2. perusteellisesti voitele ketju, täydentää rasva laakeri pensaat;
 3. öljytty liinaa kaikki liikkuvat metalliosat;
 4. laittaa sellaiseen paikkaan, jossa se ei altistu sateelle.

Vihje: Käytä voiteluun polkupyörän solmut vain moderni voiteluaineita.

Monet osat eivät pidä "kotimainen" rasva, ja sen vaikutukset voivat aiheuttaa tummia täpliä yksityiskohdista.

Älä unohda mahdollisuutta kosteuden tallennettujen olioiden naapurustossa. Vihannekset, vaatteiden - kaikki tämä kosteuden lähde.

Varoitus: Jos osaat pitää kaali parvekkeella, sinun pitäisi ymmärtää, että se on paljon "hengittää" talvella vapauttaen kosteutta. Siksi on syytä pitää pois pyörän.

Suojaus epätasapainon ja muodonmuutos

Varastointi keskeytystilassa polkupyörän huvimaja

Pyörävarasto parvekkeella talvella ilman liikennettä vaikuttaa myös tilan ohjausjärjestelmä köydet. Lisäksi, polkupyörän pyörä on myös ilman liikettä, ja sen vuoksi, voi väsyttää muodonmuutoksen.

Tämän välttämiseksi joitakin muutoksia olisi tehtävä:

 1. Swap ketju pienimmälle takarattaalle etu- ja. Jännitys köydet on minimaalinen tässä asemassa;
 2. Ilmalla täytettävä rengas käyttöpaine, joka suojaa niitä muodonmuutoksia. Tarkista ajoittain talvella rengaspaineet.

Vihje: Jos sinulla on kyky tallentaa polkupyörän limbo, niin ei voi täytä rengas, koska ne eivät muuta muotoaan.

Esimerkissä auton renkaita. Monet auton omistajat ovat myös erikoista kysymys, onko mahdollista pitää kesärenkaat parvekkeella, ilman että sitä muodonmuutoksia.

Puhallettuna pystysuoraan - on mahdollista, muita tapoja uhata menetys pyörän geometria.

Jos säilytystilaa polkupyöriä huoneen ulkopuolella voidaan kuumentaa, esimerkiksi, samassa kylmä parveke, sitten se on suojattava suoralta auringonvalolta.

Suojaa polkupyörän auringonvalolta varastoinnin aikana

soveltuu hyvin tähän tarkoitukseen:

 1. pimeässä nurkassa parveke;
 2. vedenpitävä kangas;
 3. paksua paperia.

Sanalla, tallennetaan polkupyörä suoritetaan samalla tavalla kuin varastointi perunoiden parveke - auringonvalolta ja kosteudelta. Kuitenkin, polkupyörän suljettu menetelmä on ilmaistu käyttämällä muovista ja käytetyt suljettu puinen laatikko varastointi vihanneksia.

Miten pitää parvekkeella perunoiden suljetuissa säiliöissä

Vähentää mitat polkupyörän varastointi

On oletettava, että olet kiinnostunut paitsi parhaillaan tallentamiseen polkupyörän laitteita, mutta myös miten pitää perunoita parvekkeelle, jossa tilaa on rajoitetusti. On selvää, että peruna - tuotetta käytetään usein milloin tahansa, toisin kuin pyörä, joten säilytyslaatikko on oltava saatavilla ja talvella.

Kaikkein paras vaihtoehto - ripustaa pyörä seinään, niin se ei haittaa pääsyä perunat, ja tehdä tämän sinun täytyy:

 1. Valita oikea paikka koukkuja;
 2. Kierrä ne;
 3. Pienennä pyörä pientä sijoittelu seinälle.

Jos tämä ei ole mahdollista, vähentää mitat polkupyörän seuraavalla tavalla:

 1. Poistamalla etupyörä;
 2. Everts pedaalista kiertokanget (ruuvaamalla takasivulle);
 3. Laajentaa ohjauspyörän 0 ° C;
 4. Tuo pyörä käyttämätöntä tilaa parvekkeella, pois suorasta auringonvalosta.

Varastointi polurazobrannom pystyy pyörä parvekkeella

Jos haluat monitoiminen parveke, mutta eivät tiedä, miten säilyttää perunat parvekkeelle, polkupyörä, vanhat vaatteet, kuivat vaatteet, ja käyttää sitä virkistysalue, aloita lämpeneminen parvekkeella.

Varoitus: jos joku keskustelun osuus ongelma, että se ituja jäädytetty, ja sen mukana ruosteen upouuden pyörän parvekkeella, sinun pitäisi kysyä millainen varastointi on valittu.

Varmasti se oli eristämätöntä parveke.

 1. Täysin lasitettu, eli suojattu ulkopuoliselta todisteita huoneeseen;
 2. Läsnä kaihtimet tai kaihtimet on hyvä suoja suoralta auringonvalolta;
 3. Verhous ulkopuolelta parveke on esteettisesti moderni materiaali tavoitteet;
 4. Eristys sisällä, myös eristys lattian mahdollistaa tallentaa vihanneksia ja erilaisia ​​asioita (käsityökalut, säilyttämistä, varastointia perunoiden parvekkeella, sama polkupyörä jne).

Monitoiminen eristetty parveke säilytystilaa vihanneksia

Johtopäätökset: että kaksipyöräinen ystävä palvelee sinua uskollisesti monta vuotta, tulee huolehtia siitä, ja sitten, kun et käytä, eli talvella. Ja tätä varten olisi noudatettava mutkaton sääntöjä tallennustilaa, joka voi luotettavasti suojata pyörä ulkopuolisilta negatiivisilta vaikutuksilta.

Miten pitää pyörä talvella parvekkeella

Pyörävarasto parvekkeella tietenkään ole paras tapa, mutta mitä jos sinulla ei ole autotalli, vaja tai muita ulkorakennuksia. Joka tapauksessa, varastointi parvekkeella - talvi vaihtoehto ilman riskiä vahingoista kiinteiden mekanismi. Tallentaa auton työkunnossa voi olla läpi useita suojatoimenpiteitä valmistautua talven pyöräily ja säilyttämistä yksittäisten komponenttien ja järjestelmien.

Miten pitää pyörä talvella parvekkeella, jos ei ole lämmöneristyksen ja suojaa säältä? Mitä muita "vihollisia" väijyä parvekkeella kaksipyöräisten ystävä?

Sillä on haitallista altistumista auringonvalolle ja kovia lämpötilan muutoksia.

Teräsrunkojen vaikutus näitä vaikutuksia ei odoteta, mutta renkaan kumista vaurioitumiseen. Teräkseen osat vastainen kosteudelle, mukaan lukien keväällä putoaa ja sade. Alueilla, joilla on usein sumu, kaste, pyörä avoimella parvekkeella riippuu myös vahingoittaa, jos osa ei ole suojattu.

Välttää useimmat ongelmat voidaan, jos ostat luotettava kansi polkupyörän säilytystä kylmällä säällä, jolloin on mahdotonta käyttää konetta.

Pestään kaikki polkupyörän osat lämpimällä vedellä ja kuivaa puhtaalla liinalla. Lika ei pitäisi olla koneen osien, erityisesti olisi seurattava puhtaus renkaan. Kaikki syöpynyt kumi mutaa varovasti poistettava renkaasta.

Luotettavan suojan kosteutta, estämään korroosiota metalliosien pyörä, ne käsitellään suojaavalla silikonilla, tällainen hoito pitää metalliosat koneen järjestyksessä.

Ketjun on puhdistettava pölystä, itsepäinen ja tarttunutta likaa ja pestä pois jäänteet rasvaa. Suorittaa puhdistus on kätevä käyttää pehmeää harjaa ja kostutetulla kankaalla liuottimessa. Kaikki liikkuvat osat ja polkupyörän mekanismit vaativat voitelua, tämän toiminnon suorittamiseen on sallittu vain puhdistuksen jälkeen vanhojen likaa.

Haluat säilyttää korkean laatutason renkaita? Voiteluainekoostumus, joka perustuu glyserolia estää halkeilua kumi. Parvekkeella talvirenkaiden altistuu pakkasta, joten on olemassa pelko, että renkaat voivat vahingoittua. Ilma kammioista on parasta vetää ne helposti pumppaamaan pumppu talvella.

Tarkasta pyörä ennen lähettämistä talvehtimaan

Jousimekanismeja polkupyörä (jarruvivut, paksuus, tyynyt) pitäisi vähentää merkittävästi, ja mieluiten - purkaa laitetta erilleen.

Ketjun täytyy poistaa, ennen puhdistetaan liasta ja rasvasta. Valmistelun aikana auton talvella, voit tunnistaa vahinkoa, tehdä tarvittavat varaosat.

Puhutaanpa miten pitää pyörä parvekkeella. Paras tapa - roikkuu rungon koukkuja tai nauloja. Polkupyörä on sijoitettava paikkaan, jossa käytännössä se ei putoa aurinkoon.

Miten pitää pyörä parvekkeella

Ihanteellinen ratkaisu ei ole laittaa auton parvekkeella lähellä seinää ja ripustaa sen metallin koukkuihin nostokorkeus. Kiinnittimet voi ostaa kaupoista ja näyttelytilojen urheilu. Jos et voi ostaa erityistä liitetiedoston, se on mahdollista käyttää tavallisia nauloja suuri.

Polkupyörä ei voida taata, kiinni koukut tahansa koneen osaan, mount tarvitsee vain suorittaa varten polkupyörän runkoon. Talvella tapa tallentaa kaksipyöräisten ystävä on auttaa pitämään kaikki osat kunnossa, heikentämättä suorituskykyä.

Asennuskiinnike polkupyörän varastointia

Valinta pyörä tallennustilaa parvekkeella on ensiarvoisen tärkeää:

 • Välttää suoraa auringon - pitäisi valita varjoisa paikka säilytyksestä.
 • Älä altista konetta kosteutta - se on mahdotonta ripustaa pyörä parvekelaattaan tai visiiriä. Tässä asennossa ei ole mitään takeita siitä, että sadevesi virtaa saa koneen eivätkä aiheuta muodostumista jääpuikkoja.
 • Käytä Case - ihanteellinen polkupyörän varastona talvella, jossa Enimmäisvientituen suojella kaikkia koneen osiin.

Katso video, miten oikein valmistautua pyörän talven parvekkeella.

Tapauksessa polkupyörän suojaa laitetta pölyltä ja kosteudelta, mutta ei voi tarjota este kylmä. Valmistus suojavarusteita voit oman, niittikotelo säilytykseen koneen vahvasta vettä hylkivää kangasta.

Ostaminen valmiina kansi polkupyörän tallentaa urheiluvälineet varmistaa paremman suojan koneen on epäedullinen tekijöitä varastoinnin aikana.

Kotelo pyörävarasto

Perustana tavallinen pressu kansi on tarjolla, tämä kangas on suuri lujuus, on veteen ja käytännössä ei märkä sateessa.

Kannessa kangas pyörävarasto on välttämätöntä ommella kahvat kätevä kuljettaa ja roikkuu pyörä tällaisessa tapauksessa on kätevä kuljettaa kaksipyöräisiä auton mökille. Matka on kesäloman pyörä eivät myöskään tappiolliseksi, kun kone on pakattu luotettava ja kestävä kantolaukku.

Miten säästää tilaa parvekkeella

Voin pitää pyörä parvekkeella niin, että kone ei häiritse kulkua ihmisiä? On joitakin sääntöjä, tekee joka voi tarjota enemmän kompakti varastointi kaksipyöräisten koneita:

 • Irrota etupyörä.
 • Poistaa polkupyörän poljin varastointiin erillään.
 • Avoin pyörän suuntaisesti runkoon, mikä edellyttää solmu suorittaa kierto 90 astetta.
 • Irrota istuin polkupyörän runkoa.

Katso video, miten asentaa mount pyörävarasto.

Roikkuu pyörä tavaratilaan voidaan sijoittaa sellaiseen kohtaan parvekkeelle, jossa kansi kone nostetaan huomattavan korkeuteen. Asemaa polkupyörän cover - up pyörät. Joka tapauksessa ripustaa pyörä talvella on oltava alle katos tai parveke laatan syksyn sateet, lumen ja pisarat eivät pilaa mekanismia.

Jos polkupyörän käyttöön vasta myöhään syksyllä (kalastusmatkan metsässä sienet), sanoma lämpötilan alentamiseksi alle nollan, tulisi toimia signaalin säilyttämisen mekanismi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin