Puutarhojen polku

Puutarhojen muoto - puusta, silikonia tai improvisoitua materiaalia?

Sivuston polut voidaan jättää haudottaviksi tai sirotella hiekalla, soralla tai laajennetulla savella, mutta paljon kätevämpää ja tehokkaampaa - lomake puutarhakatojen tekemiseen!

Sivuston polut voidaan jättää haudottaviksi tai sirotella hiekalla, soralla tai laajennetulla savella, mutta paljon kätevämpää ja tehokkaampaa - lomake puutarhakatojen tekemiseen!

1 Valikoima valmiista laatoista ja kotitekoisista

Tänään, muovi kaavaimia tehdään mielenkiintoisia, joilla, kaatamalla sementti-hiekka laasti suoraan käsitelty pinta, se voidaan simuloida laatoitettu jalkakäytävä. Ja hinta ei ole erityisen korkea - alueella 1300 ruplaa, ja muoto täyttää Puutarhapolkuja sallii tasoittaa lasku heti noin 50x50 senttimetriä. On myös lomakkeita laattojen tekemiseksi, eli materiaalin heittämiseksi, joka myöhemmin asetetaan hiekkalaatikkoon.

Jäljitelmä kaakeloitu jalkakäytävä

Tällaiset vaihtoehdot ovat paljon halvempia - 20 - 250 ruplaa, riippuen muodon monimutkaisuudesta ja helpotuksesta mallin pohjalta. Valitse sopiva vaihtoehto voi olla valokuvista. Mikä oikein voit tehdä jalkakäytävän muodon, ja mikä on seurausta puutarhavälistä, jonka olet tehnyt itse, voit katsoa videota. Miksi monet ihmiset haluavat muotteja omilla käsillään? Ensinnäkin polku, joka toteutetaan itsenäisesti alusta loppuun, toimii ylpeyden lähteenä. Toiseksi omalla valmistamisella on mahdollisuus saada ainutlaatuinen pakkausmateriaali.

Mutta se maksaa ehkä hieman kalliimmaksi, varsinkin jos et tee puurakennetta, vaan täysimittaista silikonimallia tai jopa muovia. Erityisesti kaksikomponenttinen silikoni maksaa 850 ruplaa kilogrammaa kohden ja jos otat laadukkaita raaka-aineita painatukseen, sitten 1200 ruplaa 150 grammaan. Mitä valita? Jos olet valmis leimata vakiolevy - sitten ostaa halpoja lomakkeita, ja jos haluat yksinomainen päällystys - jaamme sitten erilaisia ​​mielenkiintoisia tekniikoita säilytyslaitteiden valmistukseen omilla käsillämme.

2 Käytämme improvisoituja keinoja mielen kanssa

Joten et pidä laattojen tavanomaisista ääriviivoista, eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa tehdä kaavamaista kappaleita, tai ei ole yksinkertaisesti työpaikan puutetta. Sitten ihanteellinen vaihtoehto on löytää sopiva lomake maatilalla tai tehdä se niin nopeasti kuin mahdollista tina omalla kädelläsi. Ensinnäkin tarkastelemme tarpeettomia keittiökontteja tai muita säiliöitä, esimerkiksi - puolikilogramman suorakulmaisia ​​tölkkejä jäätelöstä.

Stencil rautateille

Heidän avulla voit saada ihanaa suorakaiteen muotoista laattaa, joka on täysin tasainen tai hieman pyöristetty ylhäältä riippuen säiliön pohjan muodosta. Sen varmistamiseksi, että sementtilohkot voidaan helposti irrottaa säiliöistä, suositellaan, että seinät ja pohjat on voideltu ennen liuoksen kaatamista tavalliseen kasviöljyyn. Toinen vaihtoehto on ottaa pohjimmiltaan suolaisen sillin tölkit 1300 grammaan. Ne ovat riittävän suuria, jotta saadaan suuri tyhjä mallin tekemiseen. Ensin kannattaa avata avaaja ja leikata pohja. Meillä on tinasta kiinteä rengas.

Sitten voit jättää sen itsellesi ja heittää valittuja palakakkuja alkuperäiselle kappaleelle (voit ottaa eri kokoisia tölkkeitä tekemään erilaisia ​​laattoja). Mutta on parempi taipua useista tölkistä yksinkertaisia ​​kotitekoisia geometrisia muotoja puutarhojen polkemiseksi, täydentäen toisiaan, kuten palapeliä. Jokainen tällainen omien käsissään tehty kaavakuva antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa melko paljon muotoiluelementtejä, jotka näyttävät hyviltä valokuvista ja videoista.

3 Teemme muodon puusta

Helpoin tapa on tehdä omasta puukehyksestäsi kaataminen, eräänlainen muotti. Kiillottamalla levyjä voit lisätä sileän rungon, joka mahdollistaa minkä tahansa kokoisen valun, jopa 50x50 senttimetrin suuruisille laatoille. Mutta suosittelemme, että et valita tylsää suorakaiteen muotoa, mutta yrität tehdä jotain monimutkaisempaa.

Puinen runko puutarhan laatat kaatamiseksi

Erityisesti on mahdollista tuottaa kotitekoinen kolmion muotoinen tahansa puutarha polkuja, joka suorittaa monivärinen ulkoinen muotoilu päällystys monimutkaisia ​​kuvioita. On mahdollisuus tehdä monikulmion, sahattu pois samansuuruisella paloja puutavaraa kolmion fragmenttien päissä, pitkänomaisen puolisuunnikkaan (tärkeintä - valita oikea kulma sahauksen). Mutta jos haluat edelleen tyytyä neliön tai suorakaiteen kehystä, voit tehdä omin käsin mielenkiintoinen laattojen ja mallin. Tee näin kirjoittamalla maaperän suuria kiviä irtoavien, puolet kämmenen kokoa.

Sitten valmistetaan laasti ja kaada se kaatuiin muottiin siten, että kerroksen paksuus on vähintään 5 senttimetriä. Ota nyt kiviä ja laita ne suoraan liuokseen niin, että ne syöksyvät siihen melkein kokonaan. Sementti-hiekkaseoksen on oltava riittävän paksu, ettei mukulakiviä hukuteta siihen, mutta ne ovat hieman masentuneita. Levittämisen jälkeen pyyhi "mosaiikin" pinta kostealla rievulla. Kun liuos on kiinteä muutaman päivän kuluttua, irrota laatta ja anna sen kovettua viileässä paikassa.

4 Kuinka luoda laadukkaita elementtejä silikonista?

Mielenkiintoisin asia on tehdä ainutlaatuisia malleja. Muovin kaataminen on kuitenkin tehtävä, joka ei ole kaikkien saatavilla, ja raakakumi vaatii vulkanointia korkeissa lämpötiloissa. Siksi ehdotamme, että yrität tehdä omia käsiä kahden komponenttisen silikonin muotoa, joka kiinteytyy huoneenlämmössä. Kuten edellä mainittiin, raaka-aineiden hinta ei ole liian korkea, vaikka se maksaa enemmän kuin valmiin muovikuvan.

Kaksikomponenttinen silikonimuotti

Joten kehystämme kehyksen puusta, koska sitä tarjottiin aiemmin sementin kaatamiseksi kiveä sisältävien sementtien avulla. Mutta tällä kertaa teemme sen kokoonpantavaksi, huolellisesti kiillottamalla kaikki yksityiskohdat. Lisäksi otamme laudan, se on mahdollista jopa veistämällä pinnalla tai valmis päällystyslaatta helpotuksella tai ilman sitä. Tärkeintä, että hallituksen muotti ylittivät näytteen, niin saat paksu sapluuna ja päällystys Puutarhapolkuja on luotettava ja kaunis tarpeeksi vangita sitä valokuvaa ja keuliminen ystävillesi. Valmistamme nyt silikoniyhdistelmää säiliössä ilmoitetun reseptin mukaan. On monia opetusvideoita aiheesta.

Kun massa on valmis, laita levy tai laatta kehykseen niin, että kaikilla sivuilla on yhtä suuri etäisyys sivuihin. Down on parempi laittaa sellofaani tai elintarvikelevy, kevyesti öljy. Lisäksi me voitelemme muottien seinät ja sisäisen näytteen. Jäljelle jää vain pieniä osia nestemäisen silikonin seosta, varmistaen, että ilmakuplat eivät muodostu. Tekniikka on yksinkertainen, ja voit hallita sen ilman harjoitusvideoita. Kun koostumus jäädytetään, pursimme kehyksen, otamme näytteen varovasti tuloksena olevasta muodosta. Lisäksi sementtiä voidaan sytyttää sisätilaan ja sen kiinteytymisen jälkeen poistaa pehmeä templaatti siitä saaden korkealaatuisen laatta.

5. Tee sementti laatta kotitekoisella tavalla

Jäljellä on vain selvittää, miten asennusalustoja voidaan tehdä päällystysraidoilla, jotta ne eivät halkeile alusta lähtien. Joten, jos olet päättänyt lomakkeesta, sinun on vain valmistauduttava ratkaisuun. Teemme suuren kapasiteetin ja kaada sementti siihen karkeaan hiekkaan suhteessa 1: 3, eli 1 osa sementistä on 3 osaa hiekkaa. Kaada vettä ja sekoita sekoittamalla poranteräsekoittimeen tai erikoissuuttimeen.

Liuoksen tulee olla homogeeninen ilman erillisiä hiekkaa tai sementtiä. Tarvittaessa kaada vettä prosessiin niin, että tulos on paksun hapan kerman koostumus. Koko prosessia voi tarkastella harjoitusvideossa.

Nyt huolellisesti käyttäen rakentaminen kauha, kaada liuos muottiin, sillä ei ole väliä, onko se on kaavain sijoitettu maahan, jossa on vuode soraa, tai kuvion valmistukseen laatat. Pääasia on, että muovi-, puu- tai silikonimuotti on öljytty, joten valmiin seinämateriaalin poistaminen tulevaisuudessa on helpompaa. Täytä stensiili reunaan, jätä se vähintään 5 vuorokautta, kunnes sementti on täysin kiinteytynyt. Mutta laattojen poistamisen jälkeen se on edelleen valmis. Laitoimme sen jonnekin viileään tuuletettuun paikkaan, ja joka päivä pari kertaa ruiskutetaan vedellä.

Sementti kiinteytyy kokonaan noin kuukauden kuluttua, kun laitteen pinnalla oleva vasara puhaltaa työkalun irrottautumaan jättämättä jälkiä.

Garden path: omalla kädelläsi käyttämällä muotoa, tekniikkaa, valokuvaa

Puutarhakeitti kätesi kanssa lomakkeen avulla

Pienellä kentällä, jossa ei ole puutarhatietä, et voi tehdä. He eivät vain helpottaa suuresti liikettä puutarhaan tai kasvimaan, pitää puhtaina sateessa, mutta myös antaa looginen ja esteettisiä täydellisyyttä, jopa kaikkein yksinkertainen, ei rasiteta herkkuja maisemaan.

Puutarhatyylit, joita voit luoda omilla käsillänne, antaen fantasialle mahdollisuuden, ovat jopa omat luokituksensa: materiaalin ja tyylin mukaan. Mutta suurin kiinnostus johtuu aina niiden järjestelytavoista, joiden avulla voidaan säästää materiaaleja ja käyttää kätensä ja mielikuvitusta.

Puutarhojen reitit usein ovat:

 • kappaleet, jotka on tehty muovimuotilla;
 • polkuja, joissa on päällystyslaatat;
 • luonnonkiveä olevat polut;
 • puiset kulkutiet;
 • kappaleita eri irrallisista materiaaleista.

Materiaalin valinta riippuu aina sen saatavuudesta eikä vain hinnasta vaan myös käyttöiän ja tarvittavan hoidon kannalta.

Ja jos luoda polkuja, kivetty jalkakäytävä laatat, luonnonkiveä, puuta tai irtotavaran vaativat ammatillisia tietoja ja taitoja, huomattavan käteissijoituksen, niin se ei ole välttämätöntä olla erityistä osaamista ja erityistaitoja puutarhan polkua omin käsin avulla lomakkeen antoi Homestead sivusto siisti, hyvin hoidettu ulkonäkö.

Puutarhakäytävä muovinen Muoto kuva

Toisin kuin muut raidasta, pinnoitusmenetelmä on tullut suosituin kesäasukkaita ja puutarhurit. Selitys tähän on yksinkertaisin: helppo valmistaa itse, kustannusten ja ajan kustannukset ovat suhteellisen pieniä. Se kestää vain yhden muodon tehdä monenlaisia ​​kappaleita - yksivärinen ja monivärinen, laatta tai muiden koristelu elementtejä.

Ainoa haittapuoli kappaleet on toteutettu käyttäen lomakkeita - tarpeeksi lujat, mikä tekee niistä erilaisia ​​tehtaalta pinnoite, mutta korjaukset edes vuosittainen, vieläkään ei aiheuta merkittävää vahinkoa perheen budjetin. No, ei kovin kätevä käyttää eräänlaista kattaa suuret tilat - piha, perusteilla jolloin tarvitset liikaa aikaa halutun tuloksen saavuttamiseksi.

Miten tehdä puutarhakäytävä muotista itse

Aivan ensimmäinen askel on valita muoto - kaavaimen joista se on tehty. Kaupat rakennusmateriaalit, rakentamisen markkinat, kaupan yrityksiä, tuotteisiin erikoistunut puutarhassa tai valmistaja sivustot tarjoavat kaikki tarvittavat tiedot, jotta voidaan valita haluttu.

Tärkeää! Vaihtelee paitsi muoto "kiviä", sisältyvät malliin, vaan myös niiden koko, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä korkeus!

On merkintä Puutarhapolkuja pitkin pihaa kaikki käänteet on merkitty nauloja molemmin puolin tulevaisuuden radalla. Sitten tapit pingotettu johto tai köysi tai langan ympärillä kehä.

Tärkeää! Johto on välittömästi alttiina tasolla, tässä tapauksessa on otettava huomioon halutulle korkeudelle radan maanpinnan yläpuolelta.

Pehmeässä maaperässä kaivettu kaivannon 10-12 cm syvä, täytetään sitten hiekalla puoli syvyys. Kaikki kuten pitääkin irtoa vettä ja perusteellisesti tiivistetty. Kun et tarvitse kaivaa kaivannon maahan kovaa, mutta hiekkapohja ja sen myöhemmän tiivistymistä tarvitaan.

Liuos valumuotti valmistetaan yhdestä osasta sementtiä, parhaiten M 400 ja edellä kolme osaa hiekkaa ja soraa neljään osaan. Väriaineita, pehmittimiä, ja fibrovolokno (tarvittaessa) pitäisi olla suurempi kuin 4% kokonaismäärästä.

Manuaalinen valmistelu kaikki komponentit liuosta sekoitetaan ensin kuivana ja sitten lisätään vettä. Kun käyttäen sekoitinta alussa prosessin virtaa puoli vaaditun määrän vettä ja sitten vähitellen loput päällä.

Tärkeää! Ylimääräinen vesi heikentää lujuutta parametrit liuosta. Pehmentimiä eivät ainoastaan ​​edistä vahvuus, mutta myös vähentää tarvittava määrä sementtiä. Lisäämällä lasikuitu parantaa kulutuskestävyyttä ja estää sen muodostumisen kutistuminen halkeamia.

Saat kätevästi työskennellä lomakkeita on mahdollista kiinnitä kädensija muoto, joka yleensä tarjotaan teknologisen reikiä, jota voidaan käyttää niiden liittämistä.

Muodostamiseksi paremmin ammuttu betonin pala valun jälkeen, sen sisäpinnoille on voideltava. Soveltuu voiteluun autojen kuntoilun tai saippualiuoksella, mutta jos aiot vielä maalaus "laatta" on odotettava jonkin aikaa, on rasvaa tai saippuaa maalipinta ei valehtele. Erityiset samaan muottiin päästöreittejä mahdollistaa maalata heti betonilaastilla kovettuu.

Lomake on asetettu märkä hiekka alla kireällä johto ja hieman painetaan siihen. Se ohjaa myös tasolla. Seuraavaksi lomake täytetään liuoksella niin, että kulmat ja sen perusteella ei ollut onteloita. Pakattu liuos tiivistetään ja sitten tasoitetaan lastalla.

40-50 minuuttia lomake voidaan poistaa, koota ja jatkaa maaliin. Kun käytetään pehmittimiä muotoa voidaan poistaa ja käytetään - puoli tuntia.

Tärkeää! Jos kovaksi pakattu hiekka on kuivunut, sillä on oltava irtoa vettä taas varmistaa hyvä tartunta betoniin perusta.

Yleensä tämä kappale kuivuu ainakin kolme tai neljä päivää, sinun tulee konkreettisiin se oli jatkuvasti märkänä. Radalla on jo mahdollista kävellä ilman pelkoa siitä, että jälkiä ei. Valmis menemään, hän on valmis kolmessa viikossa. Käyttö pehmitettä voi vähentää tätä määräaikaa.

Jos liuos ei ole sen valmistamiseksi väriaineita lisättiin väri radan tulee välittömästi poiston jälkeen muodossa - osassa prisypaya vielä märkä pinta kuivaa maalia. Kuitenkin käytön aikana maalikerroksen pyyhkii melko pian.

Seurata ja voidaan värjätä käyttämällä syvälle tunkeutuminen maaperän, jossa väriaine liuotetaan. Tällöin väri on tasaisempi kuin lisättäessä väriaine betoniin, ja kestävämpi kuin yksinkertainen maalaus.

Loppuvaiheessa väli vastaanotetun "kiviä" täytettiin hiekalla, päre tai alamittainen kylvetään nurmikon ruohoa.

Tärkeää! Jos aiot seurata, joka siirtää auton maanmuokkauksen on tarpeen lähestyä perusteellisemmin, koska se edellyttää lisävahvistusta metalliverkolla.

Mistä voin ostaa muodossa Puutarhapolkuja

Tämä kysymys on usein kysytty, jotka haluavat tehdä omia harhaan. Yksinkertaisin vastaus on - ostaa. Pääsääntöisesti muotoja lähes aina on myynnissä rakennuksessa markkinoilla tai STROYMARKET kaupungeissa.

Esimerkiksi Samara lomakkeita voi ostaa rakentamisen markkinoilla "Samodelkin" hypermarket rakennusmateriaalien ja viimeistely materiaaleja Leroy Merlin, tukku- ja vähittäiskaupan yritys "Intehplast-Samara", kaupoissa viimeistelyt "Stroyformat" monissa muissa suuret ja pienet kaupat myyvät rakennus- ja pintakäsittelyaineita tai taloustavarat. Lisäksi suurin osa myynnistä organisaatioiden voit ennakkotilata, ja osa niistä, esimerkiksi "Elit-Stroy", ja järjestää toimitus.

Rostov-on-Don lomakkeita saa Building Market Street. Dumenko, tai rakentaa "johtaja" markkinoilla "Atlant", "Don". Toimii myös Rostov hypermarket rakennus- ja viimeistelymateriaalit Leroy Merlin kuitenkin myymälähakemistossa tämä asia sanottu "muottijärjestelmät", joka on otettava huomioon, jos tuote tilataan puhelimitse tai Internetin kautta.

Irkutske vieras verkko BuildMarket "Stroygrad" palvelevat lomakkeet Puutarhapolkuja varastossa. Lisäksi voi ostaa muodossa Trade House "BuildMarket" tai yrityksen kauppayhtiön "Alliance". Nämä ovat suurimmat myyjät rakentaa ja viimeistely materiaaleja, mutta pääsee sekä pienempiä myyjiä.

Ostaa Pyatigorsk muodossa puutarhan polkua, helpoin tapa on mennä kadulle Yermolov. Se on alalla kadun lähellä ravirata, ja hieman kauempana - for Circassian ja Kislovodsk valtatie, keskitetyn ison myyvät rakennus- ja viimeistely materiaaleja ja tuotteita puutarhan ja puutarha - Garden Center "vihreä kaupunki" aluekeskuksen "Gardener" Trade House "Venäjän kentän", muut ostoskeskuksissa samaan suuntaan.

Kustannukset muotit riippuu useista tekijöistä: materiaali, koko ja tavoitteet ja valmistaja ja myyjä. Keskimäärin se vaihtelee 650 ruplaa kappaleelta 1300. Vuonna myynti, voit ostaa halutun halvemmalla, usein kytköksissä niihin liittyvät materiaalit tai tilat.

Lomakkeet kappaleita voi ostaa Internetin kautta, tässä tapauksessa, voi olla todella mukava säästää sekä aikaa että rahaa, mutta viime aikoina - vain siinä tapauksessa tilauksen vastaanottamisesta ei postissa ja erityinen osa tavaran.

Tärkeää! Tilattaessa muodot olisi otettava huomioon postikulut ja aikaa. Usein käy niin, että kun suuri täytäntöönpanon ajaksi ideoita puutarhan polkua voi viivästyä ensi kaudella.

Arvioita puutarhan polkuja, tehty avulla lomakkeen

Verkossa paljon huomautuksia lomakkeet kaatamalla puutarhan polkua ja joka tulee ulos siitä. Periaatteessa kritiikki keston prosessin. Jotkut käyttäjät uskovat, että nopeuden voittaa käytävälaatat kuitenkin yksimielisiä yhdestä asiasta - materiaalista näkökulmasta käyttö paljon kannattavampaa, varsinkin jos käytät ei vain yksi vaan kaksi tai kolme. Muuten, ja ostaa joukko muotoja usein osoittautuu halvemmaksi kuin yksi, säästöt voivat olla jopa 50%.

Usein arvio se on merkitty haitta ja edellyttää jatkuvaa voitelua lomakkeet - prosessi vie aikaa, vaatii lisää ainekustannuksia. Kuitenkin myyntiin on lomakkeet Puutarhapolut, valmistettu silikonista. Voitele ne ennen lähettämistä ei kuitenkaan tarvitse, hinta on korkeampi kuin muodossa muunlaisia ​​muovi. Toisaalta, säästää aikaa ja rahaa voiteluun.

Miten valita muoto kaatamalla Puutarhapolkuja

Puutarhan polkua saada houkutteleva ulkonäkö, ja sen tuotanto ei häiritse, on tarpeen miettiä etukäteen, mitä pitäisi olla muotoa.

Tärkeää! Laatu materiaalia, joka teki menestyksen muodossa.

Yleisimpiä materiaalien vielä ovat polystyreenistä ja polypropeeni. Kestävyys muoto riippuu arvosana muovien, josta ne on valmistettu. Mutta ymmärtää tuotemerkin laadukkaana muovista, se voi olla vain asiantuntija tällä alalla, joten on parasta keskittyä valmistajalta - arvostelut tuotteitaan yleensä ja muodot erityisesti. Ja asiantuntijat ja tavalliset puutarhurit puhui lämpimästi tuotemerkkejä kuten "puutarhakäytävä" ja "My track".

Tärkeää! Ei suositella hakulomakkeet kiinalaiset valmistajat: he eivät kestä kuormia täytön ja betonimassan tiivistyminen ja nopeasti tauko.

Saamassa suosiota muodossa silikoni, ne ovat kestäviä, ei tarvitse voidella, voi kestää suuremman määrän täytteiden, kuin niiden polypropeenia tai polystyreeniä sisar.

Seuraavan valintakriteeri - koko muotoa. Tällä hetkellä on olemassa kolme kokoa:

Se sisältää yhdeksän, jotka on järjestetty kolmeen riviin, joista kukin on oma konfiguraatio. Se vaatii erityishuomiota kuvasuhteen levyn korkeutta ja korkeus "kiviä". Optimaalinen ero niiden välillä on 2-5 cm.

Osta tai tee oma lomake

Muoto Puutarhapolut voidaan tehdä täysin itsenäisesti, jos kädet kasvaa oikeassa paikassa ja ystävystyä hänen päänsä. Tällöin erilaisia ​​ratkaisuja jokaisen raidan tai puutarhassa kujilla.

Materiaali muodostaa samanaikaisesti voi palvella erilaisia ​​kohteita, jotka eivät ole välttämättömiä ensi silmäyksellä, mutta se on sääli heittää ne pois. Vuoden ovat vanteet piippujen, vaahto, leikata puupalkit muovipakkausten - pullot, laatikot, kunnes muotit hiekkalaatikko. Valu suuret laatat polkuja käytetty ja vanhoja renkaita. Riittää kun katsella kuvia internetissä on demand "lomakkeen Puutarhapolkuja itsenäisesti" innostaa paljon ideoita.

Luotu omin käsin avulla lomakkeen puutarhan polku on ei vain obihozhennoy välinen reitti sängyt ja pensaat, mutta myös osa maisemaa, sen koristeluun.

Video vinkkejä rakentamiseen master-raidalla puutarhassa

Hyacinth: istutus ja hoito kotona kukinnan jälkeen maaliskuun 8.

Ranunkulyus kotona: istutus, hoito, viljely

Mitä muuta tarkistaa?

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

© 2018 Tietoja värejä, kaikkea ja kaikkia · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

erä

Mitään osaa projektin suunnittelussa liittyy polun verkkoon. Jotkut heistä haluavat muuttaa, ja jotkut kuljettaa koristeellinen funktio virkistysalue. Usein pienissä esikaupunkialueilla radan on valmistettu helposti saatavissa olevista aineista, minkä seurauksena he saivat lyhytikäisiä ja vaikeita käyttää. Tämä johtuu siitä, että ostaa luonnonkivi tai kiveystöihin vahvistettuja kallista. Vaihtoehtoisesti voit kaataa oman kappaleita, jotta ne monoliitti. Mutta se on ruma, ja laasti tarvitsee paljon. Terästuotannosta nykyisessä muodossaan, jonka ansiosta lyhyessä ajassa ja mahdollisimman taloudellisia investointeja, se voi olla mukava matkustaa ympäri aluetta. Tässä artikkelissa huomioon paitsi miten Puutarhapolkuja omin käsin, vaan myös kuinka tehdä muodossa niitä kotona.

Mitkä ovat lomakkeet Puutarhapolkuja

 • Käytettäessä irrotettavaa mallia, täytä prosessi tapahtuu hyvin nopeasti.
 • Halpalentoyhtiöt koska taloudellinen kulutusta ratkaisu.
 • Kuljetus ei tarvita, mikä aiheuttaa usein halkeilua yksittäisten laattojen ja suuria taloudellisia kustannuksia. Ei tarvitse ostaa suositellun Aineellisten vaurioiden tapauksessa käytön aikana.

 • Mahdollisuus mukautetun design. Kuviollinen laatat ovat yleensä samanlaisia ​​ja niillä on vain muutamia lajeja täällä lennon mielikuvituksen ei ole rajoitettu.
 • Valmiit laatat, vaikka teki avulla tärinän lehdistön, mutta yleensä ei ole vahvistaminen. Tekemällä radan itsenäisesti muodoissaan, on mahdollista edelleen lisätä turvallisuutta tekijä asettamalla ne sopiva ja käyttäen korkealaatuista sementtiä.

Lomake silikoni varten puutarhakäytävä omin käsin

 • Tämä on eniten aikaa vievä tapa luoda muotteihin Puutarhapolkuja omin käsin. Mutta kiitos näistä muodoista, voit luoda todellisia mestariteoksia, samoin kuin identtisen jäljitelmä luonnonkiveä, sen rakenne ja helpotus.
 • Lisäksi nämä muodot mobiili- ja voidaan sijoittaa tärypöytää, joka takaa suuren lujuuden ja valmiiden tuotteiden ja soveltuvuus levittää niitä edes pysäköintipaikka.
 • Tällaisia ​​muotoja voidaan ostaa valmiina, mutta hinta on korkea ja polyuretaani malleja 3000-4000rub. / 0,3m2. Halpa muovi nopeasti hajoavat.

Mieti vaiheet, miten tehdä omiin käsiinsä.

 • Ensin täytyy löytää malli, jossa muoto, joka tehdään. On parempi valita useita eri kohteita, joilla parannetaan tulevia puutarha aarre. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa todellinen luonnonkiven muodoltaan ja kooltaan se oli kätevä hänet muuttamaan ja rullaa kottikärryt.
 • Aineisto on asiakirjojen muoto silikoni, sen voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta.

 • Edelleen on välttämätöntä valmistaa muotti valumuotti. Tämä edellyttää laatikko pahvi koko 2 cm pidempi kuin näyte. Jos näin ei ole, niin on mahdollista koota laatikko vaneri. Tärkeintä on, että se on täysin tiivis, ilman aukkoja.
 • Tuloksena voideltu muotti paksu kerros rasvaa. Pohjallensa asetetut luonnonkiveä ylöspäin ja liian perusteellisesti turkin rasvalla. Tämä riippuu siitä, kuinka helppoa kivi siirtyy pois muodossa tulevaisuudessa, ja miten tarkalleen se toistaa sen helpotusta.
 • Nyt koko lomake tulee tiheään täynnä silikonilla. Sitä myydään putkissa, on tarpeen etukäteen laskea tarvittava määrä, ja ottaa pienen marginaalin. Välttää ilmakuplien, kaadetaan heti silikonitiiviste tavanomaiseen harjalla liotetaan pesuaineliuoksella.
 • On tärkeää, että silikoni kerros on päällä kivi, joita vähintään 2 cm. Lopussa työ on tarpeen erittäin tasoitetaan huolellisesti pinta metalli lastalla, myös liottaa saippuavettä. Jos on väärinkäytöksiä, tulevaisuudessa ei voi tasaisesti kaataa sementin kiven, koska se on vinossa vedettäessä ne tasaiselle pinnalle. Tämän vuoksi, paikoin se on enemmän paksu, kun taas toiset päinvastoin, ohut.
 • Annetaan kuivua kuivassa paikassa huoneenlämpötilassa. Se kestää 14-20 päivää. Päättyessä muotin poistetaan ja kiveksi varovasti poistetaan saadusta muodossa.
 • Jos dostavaniya muodostivat pieniä halkeamia, ne voivat olla välittömästi silikonirasvaa ja jälleen vasemmalle kiinteytyä.
 • Tuloksena on erittäin vahva ja joustava muoto, jolla voit tehdä jopa 1000 täyttösyklien.

puu lomakkeet tuotantoon Puutarhapolkuja omin käsin

 • Luoda muotoinen terävä geometrinen linjat voidaan käyttää puupalkeilla, jonka poikkileikkaus on 50 mm.
 • Tämä voi olla yksinkertainen muotti neliön tai suorakaiteen muotoisia tai on sisältöä useita erikokoisia soluja. Muodostamaan tarpeeksi paljon työtä, liitoskohtien täytyy tehdä hyvin vahva. Voit tehdä tämän ulkoapäin kaikki nurkat kiinteän metallikulmat.
 • Sitten voit mennä kahdella tavalla, joko jättää ilman pohja ja kaada suoraan maahan tai radan tehdä pohjaan. Toinen vaihtoehto on parempi, koska työ voidaan tehdä missä tahansa, valitsemalla mukavin, jossa ei ole suoraa auringonvaloa eikä altistaa sateelle. Käyttää vedenkestävä pohja tai laminoitu vaneri, joka on pultattu palkit ruuveilla tai naulattu.
 • Ennen puinen muottia, se on hyvä aina promazyvat käytettyä öljyä, muuten liuos ei poikkea siitä ja täytyy purkaa koko rakenne.

 • Kaatamalla liuos muottiin, se on lisätty metallinen vahvikeverkon siten, että se käännetään keskellä paksuus.
 • Jos haluat tehdä ei ole vain harmaa suorakulmainen kivi, mutta jotain kaunista sisustaa sitä, ennen kuin kaadat sementtilaasti pohjaan lomakkeen leviämisen kiviä ja keraamisen mosaiikin. Myöhemmin se kovetu niissä tasaisesti ilman kohoumia. Jos kuvio on vahvistetut satunnaisesti, niin se riittää. Mutta jos aiot sijoittaa minkä tahansa mallin, täytettäessä seosta hän voi liikkua. Näin ollen, on suositeltavaa lisäksi kiinnittymään paperiarkin kanssa PVA liimalla tai jossakin muussa liukoinen perusteella. Sen jälkeen lähtevät paperi helposti pesemällä lämpimällä vedellä.

Kotitekoinen muoto puutarhakäytävä metallia kädet

Toinen helppo ja nopea tapa luoda lomakkeen kotona - on käyttää ohutta peltiä.

Muotit Puutarhapolut käsillään Video

 • Tätä tarkoitusta varten, sopii myös vanha rauta tynnyri, joka on leikattu haluttuun kaistanleveys (yleensä, korkeus kappaleet on enintään 4 cm jalankulkija, ja 6 cm pysäköinti) saksilla, metalli- tai jauhin. Edge suotavaa hyödyntää polotkom että ne eivät olleet teräviä ja taivutettu.
 • Tuloksena taivutetaan mielivaltaiseen muotoon, mikä jäljitelmä luonnonkiveä, ja kiinnitetään ruuveilla tai hitsaamalla reuna metalli, paikannus korkki muotin sisällä.
 • Valmistaudu siis irrotettava lomake, jota käytetään vuosikymmeniä. Tärkeintä älä unohda oikein voitele se öljyllä ennen jokaista täyttöä.

Miten tehdä muotoon Puutarhapolkuja improvisoituja omiin käsiinsä

Mutta suunnittelu kivi tai tiili ei ole ainoa mahdollinen. Muotoa kappaleista voi olla monipuolinen ja sopusoinnussa tyyliin puutarha.

 • Yksi vaihtoehto lomakkeet puutarhakäytävä voi olla tavallista lomakkeet paiston valmistettu silikonista. Tärkeintä työskenneltäessä sen on oltava varovainen, koska paino valmiin betonin lohkot on hyvin suuri, ei ole vaikea vahingossa rikkoa sitä. Valinta tällaisessa muodossa on valtava, yksinkertainen suorakulmainen tai pyöreä, simuloida muotoja perhoset, sydämet, jne.

 • Voit myös käyttää muovia säilytysastiat. Että se leikkaa ne pois oikealle korkeudelle, ja valmis muovinen reunus.
 • Sopivia ja luonnollinen materiaali. Esimerkiksi kaatamalla liuos suoraan suuri arkki takiainen, arkki on saatu simuloinnin kaikki suonet. Mutta se tulee pian luoda koriste polun kuin loppuun radalla.

Esimerkki luoda kaunis mosaiikki muodossa itse tehty

 • On parasta, jos kiven vuodatetaan kiinteä lohko, ilman jako erillistä fragmenttia. Kuten sopivaa emästä, pyöreä tai suorakulmainen paistaminen pannulla tarttumaton pinnoite. Tai jokin edellä mainituista.
 • Jäädytettyjen kivi ei tarttunut muodossa uudelleenjärjestelystä ja säilyttää tasaisuus sisemmän päällysteen, se voitelee jäteöljy tai vaseliinia.
 • Se kokonaan täytetty liuoksella sementin, sijoittamalla sisällä pala tangon. Sisustus on tarpeen valmistella etukäteen kappaletta vanhojen keraamisten laattojen tai levyjen, sekä erilaisia ​​kiviä, paloja peili, helmiä tai strasseja, sanalla kaikki, jotka haluavat koristella raita.

 • Jotta vältetään vammat, jolloin laatat, levyt ja laatat sijoitetaan pesupussiin ja naputtamalla vasaralla. On tarpeen varmistaa, että ne ovat tulikuuma on keskikokoinen kappaletta, eikä muuttua pölyä. Tämän seurauksena tuloksena oleva materiaali lajittelu, valitsemalla muistuttaa elementtejä.
 • Seuraavaksi sinun täytyy kokki tahmea alustaan. Voi vain tarttua vesipitoisen liiman elementtejä tavallista paperia. Tai käyttää erityistä teipillä. Sitä voi ostaa kaupoista, jotka myyvät tuotteita mainos. Leikkaamisen jälkeen kalvon koko muoto, se poistetaan suojakerros ja sijoitettiin liimapuoli ylöspäin. Yläpuolella elementit alkavat hajota tulevia mosaiikki, tiiviisti painamalla elokuva. Niiden etupuoli alaspäin, kuten on kaataa liuoksen yläpuolella.
 • Voit mennä toiseen suuntaan. Lomake täytetään liuoksella, vahvistettu ja tasoitettiin lastalla. Ja oikeus päälle se on asetettu koristeet, painamalla haluttuun syvyyteen. Mutta tässä tapauksessa, pakattu Tuotetta ei enää pysty poistamaan kokonaan, joten ensimmäinen vaihtoehto on edullisempi.

 • Kun valmis, se jätetään kovettumaan päivän tai kaksi, riippuen paksuudesta kivi. Sen jälkeen se laittaa pala vaneria ja huolellisesti käännä ja irrota muodossa. Kalvo on helppo poistaa itsenäisesti, ja poistamiseksi paperi- liimalla tulisi liota se lämpimällä vedellä.

Lomake puutarhan polkua jalanjäljet

 • Toinen tapa luoda alkuperäisen virkapuvut valmistukseen kappaleet käsillään on muotti ratkaisu kanssa tulosteita.
 • Hän on voittanut suosiota rajattomat lennon mielikuvitusta luotaessa polkuja omassa puutarhassa. Sen avulla voit luoda kaunis kukka kuvioita tai jälkiä salaperäinen eläimiä.
 • Periaate kehyksen identtinen työskentely mosaiikki, kuten edellä on kuvattu. Vain sijaan sukeltaa pohjaan kiviä ja lasia kappaletta ylhäältä tulostaa kuvia jopa neskhvativshemsya ratkaisu.

 • Usein tulostaa valitut käden tai jalan, mikä tärkeintä, älä unohda heidän esivoideltu kerros vaseliinia. Jos et onnistu saamaan käsi varovasti ja reunat vain puristuksissa, ne voidaan tasoittaa kostealla sienellä, mutta ennen sitä ratkaisua olisi hieman napata (20-30 minuuttia). Jälkeen säädöt, muodossa annetaan kuivua kokonaan.
 • Lisäksi nämä muodot jälkiä koristella kuoret, lehdet ja oksat, eri muotteja tai leimoja.

Miten tehdä kirjaa huonossa kunnossa käsillään

Alennuksessa on valmiita lomakkeita kaatamalla puutarhan polkuja omin käsin. Ne ovat irrotettava muovinen malli, joka koostuu useiden solujen muotoinen epätasainen luonnonkiveä.

Tämä on nopein tapa tehdä raidan puutarhassa, mutta siinä on hyvät ja huonot puolensa.

 • valmistus nopeus. Kaada ja poisto kivestä kestää enintään 30 minuuttia. Ottaen huomioon, että koko keskimäärin 70x70 cm, työ edistyy hyvin nopeasti;
 • kaunis ulkonäkö. Kauniita muotoja kiviä, antaa konkreettisia polku samankaltaisuus luonnon. Varsinkin kun vaivaamalla pigmenttiä liuos lisätään siihen;
 • alhainen hinta. Tämä on yksi edullisimmista tavoista tehdä vahvaa näyttöä puutarhassa;
 • lomake itsessään on valmistettu kestävästä ja paksusta muovista, joka kestää hyvin pitkään. Vuosienkin pystyy dozalit enemmän kiviä korjata yksittäisiä soluja tai jatkamiselle kappaleista;
 • voit ostaa muodossa Puutarhapolkuja käsillään eri kokoonpanoissa.

 • kyvyttömyys levy alkua. Joten, kokonaan poistaa ilmakuplat ei toimi;
 • Toisin kuin vibropressed laatat, sitä alhaisempi lujuus. Laatat, tulvii tällä lomakkeella kädet, ei sovellu laitteet paikoissa, joissa autoja ajaa tai voidaan tarjota suuri kuorma;
 • on vahvistaa kunkin solun erikseen, se on parhaiten tämän viljelyn muoviosat tai lanka. Käytä irtotavarana sepeli ei aina tuo toivottua tulosta.

Usein internetissä löytyy kuvia, miten käyttää lomakkeita Puutarhapolkuja ne tehdään suoraan yli turvetta. Tämä on suuri virhe, koska sen jälkeen ensimmäisen talven, kivet alkaa pullistumaan ulos maasta takia maahan läähättää ja crack. Siksi on tarpeen tehdä täyden koulutuksen pian.

 • Ensisijaisesti hedelmällisen maaperän kerros poistetaan, se on noin 5-10 cm. Sen sijaan tulisi järjestää laatua kuivatuksen hiekan. Mutta että hän ei mene maahan pohjaan ensimmäisen kerroksen asetetaan geotekstiileihin tiheys 60-100.
 • Lisäksi halutun jäykkyyden tulevan puutarhan polkuja, reunakivet asennettu. Aluksi tekemässä ulkoasu köyden koko pituuden kummallakin puolella. Mittaamalla tuloksena teippileveydelle useissa paikoissa ja varmistaa, että ohjeet ovat esillä edes alkaa tippua kaivannon alla kääntyessään. Garden valita tarpeeksi niitä 7-8 cm leveä ja 0,5 metriä pitkä. Alennuksessa ovat pitkiä ja raskaita rajoja, vaan toimia niiden kanssa yksin on hyvin vaikeaa, koska suuri paino. Lisäksi jalankulkualueesta, ne eivät ole sopivia alueella.

 • Alareunassa ojan kaadetaan hiekan tai SPLG ja laittaa kivet suoraan päälle. Niiden tulee sijaita täsmälleen saantia käyttävä maamerkki. Sen jälkeen laittaa päälle tason ja tarkista horisonttiin. Tarvittaessa kohdista, hieman nosta sitä ja kaada hiekkaa. Sitten se on kiinteä tiukemmin, napauttamalla yläosassa raskaan kumivasaralla.

Vihje: myytävänä reunakivet ovat aina ilman vahvistusta, joten on alhainen mekaaninen murtumissitkeys. Ne on kuljetettava huolellisesti, ja napauttamalla vasaralla asennettaessa, tee se kevyesti, muuten raja saattaa haljeta.

 • Jolloin rajat kaikille pituudesta yhdellä kädellä. Kun hän lopetti, siirrä toiselle puolelle. Työ näyttää samat, vain silloin, kun halutaan antaa poikki ylätason vahvistettu toisella puolella rajaa ja asennettavissa tällä hetkellä. Näin he voivat mukauttaa samassa tasossa.
 • Luoda vankka perusta kääntyessään siirtymässä hiekka tyyny. Tee sen paksuus on lukaista maahan. Kiviä koska "eivät mene", hiekka on erittäin tiiviisti tiivistetty. Se on parasta käyttää vibproplitoy, kävely jopa 2 kertaa kumpaankin suuntaan. Jos se ei ole, se on hyvä irtoa hiekkaa letku sumutin.
 • Nyt voit alkaa täyttää itsensä. Muovi muotit välttämättä voidella öljyllä tai kaivos. Tämä estää tarttumisen raakaliuoksen ja poistamisen helpottamiseksi muotoa. Hän makasi hiekalla näkökulmasta (jos sellainen kierrosta) tai reunasta radan. Välittömästi tarkista taso, joka laitetaan sen päälle. Tarvittaessa, myös kaada hiekkaa tai ylimäärän poistamiseksi ulos muotista käsin. Sopivasti jos käyttää välittömästi 3-4 muotoja.

 • Valaisimet suositeltavaa antaa kerralla, mutta valun jälkeen, niin sen jälkeen käyttöön muodossa, alkaa hieroa ratkaisua.
 • Kaataa käytettävän liuoksen ei alita asteen sementti M400. Siihen lisättiin seulottiin hiekka (edullisesti harmaa joki, ei keltainen rakentaminen) ja vettä. Aluksi kuivat aineosat betonimylly sekoitettiin suhteessa 1 osa sementtiä ja 3 osaa hiekkaa. Kun väri tulee yhtenäinen, lisää vettä niin kauan kuin sakeus ratkaisu on hyvin samanlainen kuin paksu kerma. Joten, jotta voi ottaa lastalla ja se ei levinnyt.

Vihje: enemmän voimaa parempi olla käyttämättä sementtilaasti ja betoni. Voit tehdä tämän, sen sijaan, että hiekka käytettyjen ASG.

 • Kun liuos on valmis, se kaadetaan ämpäri sekoittimen ja kaadetaan muottiin. Kun jo vahvistettu ja paneelikojeet utaplivajut kokonaan kussakin muodossa solun. Yläosa tasoitetaan lastalla.

 • Ja suurempi lujuus, joskus ripottele ohut kerros kuivaa sementtiä ja välittömästi tasaantunut. Mutta tämä vaihe on valinnainen. Tai kaadetaan päälle kuivaa pigmenttiä ja lastalla levittää sitä luomalla värin samanlainen luonnonkiveä.
 • Jo 30 minuutin kuluttua lomakkeen voidaan poistaa ja järjestää uudelleen seuraavaan paikkaan.

 • Jos on kuiva ja kuuma sää, ratkaisu kuivuu liian nopeasti ja haurastua. Näin ollen, on toivottavaa täyttää sahanpuru kerros 3-5 cm ja kostutetaan vedellä. Siten, märissä sahanpuru radan on seistä 2-3 päivää, sillä tällä kertaa se on aika saada maksimaalinen lujuus.

täyttä aikaa

täydellinen sementin vahvuus aikana 28-30 dney.Chem kauemmin pidät sitä kostea, sitä vahvempi on tuotteen, vähintään viikon.

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin