Puutarhavalaisimet

Puutarhavalaisimet aurinkopattereilla - joista valmistetaan, toimintaperiaatteet ja luokittelu

Kaikki tietävät, että lähikaupungeissa on melko suuri ongelma, tämä on sähkön epävakaa läsnäolo. Sammuta se joskus, ilman mitään syytä. Siksi esikaupunkien kyliä illalla pudonnut pimeyteen, ja ilta-kävelee tuoreessa ilmassa tapahtuu taskulampuilla käsissään. Tänään tämä ongelma on ratkaistu, se tarkoittaa pimeyttä. Tätä varten tarvitset vain ostaa ja asentaa puutarha-lyhdyt aurinkopaneeleihin. Mikä se on, ja mikä on näiden uusien valaisimien toimintaperiaate?

Katuvalot aurinkopaneeleilla

Puutarhavalaisimien koostumus ja toimintaperiaate

Joten puutarhavalaisimen sydämessä on LED-lamppu ja aurinkopaneeli virtalähteenä. Viimeisenä päivänä veloitetaan ja illalla annetaan LED: lle kertynyt energia. Samalla kun katu on aurinkoinen, maksu kestää kymmenen tuntia, ei vähemmän. Jos sää on samea, viisi tuntia.

Kiinnitä huomiota! Aurinkokennojen asentaminen varjoon on kielletty, niitä ei yksinkertaisesti veloiteta tai niiden lataus on vähäistä.

Täydellinen katuvalaisimien sarja on lähes sama kaikissa malleissa:

 • LED-matriisi;
 • Aurinkopatteri, joka sisältää valoherkän elementin ja akun;
 • kiinnikkeet.

Aurinkopatterien valaisinlaite

Aurinkokäyttöisten valaisimien (lyhdyt) edut

Totta puhuen on välttämätöntä, että se, joka on ajatellut kaiken tämän mallin, laittaa muistomerkin elämään.

 • On välttämätöntä käyttää itse valaistuslaitteen hankkimiseen liittyviä alkuperäisiä kustannuksia. Sinun ei tarvitse maksaa sähköä. Taloudellisille ihmisille se on vain jumalanpalvelus.
 • Asennus on vain pienempi kuin se, että puutarhavalaisimen itse on kiinnitettävä jonnekin. Ei ole johdot, niiden sijoittaminen kaivantoihin ja näin ollen kaivamaan kaivannot, jotka liittyvät talon verkkoon tai antavat. Eli sähköasentajan palveluista ei peritä maksuja.
 • Käytössä LED-lamput polttavat lähes ikuisesti. Joten ei osta niitä, eikä muutos ole tarpeen.
 • Jos haluat muuttaa lähiöalueen maisemasuunnittelua valaistuksen liikkeen avulla, niin se on helppo tehdä aurinkopaneelien katuvaloilla. Irrota ne ja siirrä ne asennuspaikalla uuteen paikkaan.
 • Hoidon osalta tämä prosessi rajoittuu lyhdyn puhdistamiseen lautasliinalla.
 • Valmistajan takuu, ja tämä on vahvistettu käytännössä, että tällaiset valaisimet eivät muuta teknisiä ominaisuuksiaan ja ulkonäköään käytön aikana.
 • Valikoima lyhdyt tänään on niin valtava, että voit luoda alkuperäisen suunnittelun sivustolla.

Aurinkopatterien taskulamppujen lajit

Mitä valmistajat tarjoavat tänään?

 • Mallit pilareina, joiden yläosassa on lyhdyt, jotka ovat jumissa maahan terävällä pohjalla. Tässä luokassa on lampuja, jotka on haudattava ja jopa sementoitava. Niiden korkeus vaihtelee maasta, eli sijoitetaan suoraan maahan, 2,5 metrin pylväisiin.
 • Pollari.
 • Seinäasennettava versio. Ne voidaan kiinnittää mihin tahansa pinnalle, joka voi olla aidan, talon seinän tai minkä tahansa muun rakenteen.
 • Rakennettu. Näitä malleja käytetään portaiden valaisemiseen. Vaikka suunnittelijat pystyvät käyttämään niitä monissa paikoissa, tärkeintä on sisällyttää mielikuvitus.
 • Vedenalainen. Samasta nimestä on selvää, missä näitä lampuja voidaan käyttää. Huomaa, että niiden asennus tehdään ennen kuin vesi täyttyy säiliön paksuilla sauvoilla.
 • Vedenpitävä. Nämä lyhdyt, pallot, vesikukat (liljat) ja muut muodot sijaitsevat suoraan vedessä. Eli ajaudu lampiin, valaisemalla lampun pintaa. Hengittävät esineet ovat jatkuvasti liikkeessä jokaisen tuulen hengityksen jälkeen.
 • Nykyään valmistajat tarjoavat koristeellisia valoja lintujen, perhosten ja niin edelleen. Ne sijoitetaan yleensä kukkapenkkeihin.
 • Seppeleitä. Se ei näytä olevan epätavallinen garlands. Tämä on perinteinen elementti. Mutta temppu on se, että tällaista valaistusta ei tarvitse yhdistää mihinkään, mikä luo kätevästi muotoilun ja muotoilun. Ne koristelevat puita ja pensaita, asennetaan kattojen, kehystystojen ja verannan yläpuolelle.

Huomaa, että käytät tällaista katuvaloa. Koko asia on, että kaikki edellä mainitusta luettelosta tulevat puutarhavalaisimet voidaan asentaa siihen, missä niitä tarvitset. Eli haluat, että kadulla haluat talon sisällä. On tärkeää, että akku sijaitsee auringossa. Siksi valitse huolellisesti asennuspaikka.

Ja vielä yksi huomautus. Tällä hetkellä valmistajat tarjoavat katuvaloja, jotka toimivat aurinkokennolla ja joissa on värillinen LED-valaisin. Let's laittaa se suoraan, he eivät poista päivittäin. Mutta lomalla tämä on välttämätön ominaisuus hyvällä tuulella.

Muuten, jos täydennät valaisimien muotoilua, aurinkopaneeleilla työskentelevää liiketunnistinta, sen paristojen energia voi kestää yhtä päivää. Niin taloudellisten ihmisten pitäisi ajatella tätä.

Mitä eroja on katulamppujen välillä?

Ensinnäkin kuluttajat kiinnittävät huomionsa ulkoisiin ominaisuuksiin. Moderni puutarhavalo voidaan valmistaa metallista, puusta tai muovista. Metallilamput ovat yleensä peitetty jauhemaalilla, jonka ansiosta ne voivat toimia ulkona useita vuosia. Ja vaikka he eivät menetä alkuperäistä ulkonäköään.

Puiset katuvalaisimet käsitellään antiseptteillä ja yhdisteillä, jotka pelottavat jyrsijöitä ja estävät puun halkeilua. Muovi ei toimi, koska hän itse ei pelkää luonnollisia kuormia.

Mutta plafonds kiinnikkeet voidaan tehdä lasista eri rakenteita;

 • Karkaistu, jota pidetään luotettavimpana.
 • Sileä, läpinäkyvä. Se on suurin läpäisykyky.
 • Refleksi.

Aurinkopaneelien tyypeissä on vain kaksi:

 1. Nikkelimetallihydridi on kallis, mutta pitkä käyttöikä.
 2. Nikkeli-kadmium.

Aurinkoakun toiminnan periaate

Valoherkän elementin tyypin mukaan erotus on:

 • Monikiteisiä.
 • Multicrystalline.
 • Yksikiteinen.

Ensimmäinen on halvin. Yhden toimintavuoden jälkeen niiden varaus riittää neljään tuntiin. Toinen, jos asianmukaisesti toimivat katuvalot kestävät useita vuosia. Toiset taas ovat kallein vaihtoehto, mutta se toimii hyvin pitkään. Elementti peitetään erityisellä oksidikalvolla, joka ei salli valon hajoamista.

Kuinka valita oikea katulamppu

Valmistajat, jotka tarjoavat katulamppuja aurinkopaneeleihin, valtava määrä. Kaikki eivät voi taata, että niiden tuotteet täyttävät teknisten standardien tai ehtojen vaatimukset. Siksi kun ostat kadun puutarhavalaisimen kauppaan, kiinnitä huomiota seuraaviin. Tässä on, mitä pakkauksessa on mainittava.

 • Taskulampun teho ja LED-valaisimien määrä suunnittelussa.
 • Näkymä.
 • Toiminta-aika, kun akku on täyteen ladattu.

Huomio! Mitä voimakkaampi puutarhavalaisimen aurinkopaneeleihin saat, sitä enemmän tilaa valaistaan. Mutta energian tappioiden voimakkuus hänessä on myös huomattava. Optimaalinen versio LEDien määrästä - 10-15 kappaletta.

Kuten näette, täysin valaistut valaistuslaitteet ovat tulleet valaistuksen alueelle, jonka avulla voit järjestää vain valaistusta ja säästää myös sähkövirran kulutusta. Aurinkopaneelien työskentelyn avulla voit jättää huomiotta, onko virta pistorasiassa vai ei. Ja tämä on heidän tärkein etu. Joskus kalusteet eivät toimi, tärkein syy on valonherkän elementin aurinkopaneelista johdettavan johdin. Sinun tarvitsee vain avata puutarhavalo ja puhdistaa yhteystiedot.

Koristepuutarha ja puutarhavalaisimet - puutarhan valaistuksen valinta

Järjestämällä puutarhan koriste-valaistus, pyrimme saamaan kaksi yhtä tärkeää merkitystä. Ensinnäkin, yövalaistuksen pitäisi suojella meitä vahingossa putoamasta tummille kappaleille, ja toiseksi on korostettava puutarhan taiteellisia ominaisuuksia. Valitsemalla puutarhavalaisimia, lamppuja, kannattaa harkita joitain tärkeimpiä asioita. Mitkä kalustesuunnittelu soveltuu tietylle puutarhalle? Mitkä lamput haluan mieluummin? Tässä artikkelissa on vastauksia näihin kysymyksiin, joiden tuntemus auttaa sinua valitsemaan oikein valaistuksen.

Valitsimme valaisimet valaisimiin

Valitsemalla fixtures oman sivuston ei ole helppo tehtävä. Valokuvamyymälän sisäänpääsy ja siellä tarjolla olevien lyhtyjen ja kalusteiden määrä voit helposti kadota. Monet heistä alkavat valita tuotteen, jota he pitävät ulkoisesti. Tämä ei ole oikein! On tärkeämpää kiinnittää huomiota lampun "täyttämiseen", eli lampun sisälle, koska se antaa valon vaikutuksen, jota haluamme saada.

Koristeelliset puutarhavalaisimet saattavat olla kytkettyjä (hehkulamppu, fluoresoiva, halogeeni, valodiodit) tai toimivat erikseen (LED-puutarhavalaisimet aurinkopaneeleilla).

1. Verkosta toimivat lamput

Tällaiset valaisimet voivat vaatia verkossa erilaisia ​​jännitteitä, jotka liittyvät niiden luokitteluun. On olemassa suurjännitelaitteisto, joka tarvitsee 220 V: n jännitteen (esimerkiksi hehkulamput), matalajännitteiset - edellyttävät 12V: n tai 24V: n (LEDit, halogeeni- tai loistelamput). Huolimatta siitä, että puutarhavalaisimien asentaminen suurjännitevalaisimien kanssa on vielä valmistumassa, suosituimpia ovat nykyään pienjännitekojeistot. Tosiasia on, että tällainen jännitetaso on täysin turvallinen ihmisille ja eläimille, ja pienjännitekaapelin asentaminen ei vaadi syvää tunkeutumista maahan. Yleensä se voidaan jättää pinnalle ja älä välitä siitä, että pienet vauriot aiheuttavat sähköiskun. Myös pienjännitevalaisimet toimivat sisäänrakennetuilla paristoilla, jotka eivät vaadi johdotusta, mutta vaativat säännöllistä lataamista.

Erikseen haluan sanoa kattavuuden vesistöihin. Jos haluat valaista lampi tai allas, valitse Pienjännitejakelulaitteisto 12V erityistä vedenpitävä suoja. Tällainen valaisin voidaan vedenalaiset tai kelluvia (usein palloina).

Siinä tapauksessa, että lammessa kukaan ui, kelluva valot voidaan virtansa kaapelin tai akkua, jos näin tuotettu koriste allas, valita vain akun merkkivalo.

2. Valaisimet aurinko paristot

Chalet valot ovat aurinkoenergialla, ehkä suosituin tapa valaistus tällä hetkellä. Totta hitossa! Hehän eivät vaadi johtoja, älä tuhlaa sähköä, ja niiden käyttöikä on lähes rajaton. Lamput näissä kalusteet perinteisen LED, temppu on erityisessä sisäänrakennettu akku, joka syöttää valoa auringon energia. Siten päiväsaikaan (myös pilvisellä säällä) lamppu akku veloitetaan, sitten yövalo puutarhan. Valaisimet aurinko paristot voidaan valaista ja säiliöt, esimerkiksi seuraavasti:

Park Lawn valot - suunnittelun ja käyttöominaisuuksien

Puutarha lamput, niiden suunnittelusta riippuen ja tarkoitusta voi luoda täysin eri valoefektejä. Oletetaan käsitellä niitä.

Valaisemaan kappaleen voi käyttää erityisiä kalusteet upotettu pinta (pathlights) halogeenilla tai loistelamput että paistaa suoraan alas, joten ei sokaisevia vaikutusta.

Usein valaistus polkuja ja ympäröivään maisemaan käyttämällä valot, pollarit. Ne pystyvät kattamaan alue, jonka säde on 1,4 m, joten se on toivottavaa järjestää tällainen valot rajan radalla alueella noin 4 metrin päässä toisistaan ​​- niin kaikki sen pinta on hyvin valaistu.

Suurelta puvun valot valaisevat objektin alhaalta ylöspäin. Sitten, yön pimeydessä näkyvät runko ja alaosan kruunu, ja päähaarojen vain katsoa luomalla eräänlainen huojuvat teltta.

Se näyttää hyvältä ja valot piilotettu oksat puun ja heittää varjoja maahan lehdistä. Ne sopivat puutarha valot, kuva:

Pienissä laitoksissa ja kukkapenkkien sopii pieniä koriste lyhdyt muodossa satuhahmot ja eläimiä, jotka asennetaan lähelle kohdetta valaistus. Jos yksinkertainen valaistuksen suunnittelu, voit piilottaa ne paksu ruohoa tai kukkia. Yöllä, tämä sänky syttyy sisäpuolelta.

Jos haluat valaista talon, voit käyttää tavallista klassista valot, pitäen mielessä, että ne vain paistaa sivuttain ja kaukaisuuteen. Up valo ei kuulu, koska siellä on kansi.

Valaistukseen huvimaja tai ulkona oleskelualue sopivia valoja, köynnöksiä tavanomaisilla hehkulamput, loistelamput tai LED.

Voit tehdä näitä puutarha valot omin käsin, esimerkiksi läpinäkyvät purkit kynttilöitä.

Näin ollen on olemassa valtava määrä mahdollisuuksia ei vain valaista vieressä talon alueelle, vaan myös luoda erityinen tunnelma puutarhassa, se on korostaa piirteitä oman omaisuutensa. Tärkeintä - valita tähän tarkoitukseen sopiva valot ja päästää enemmän valoa elämääsi!

Katso artikkeleita samanlaisia ​​aiheita:

Uskomattoman kaunis koriste puutarha valot. Rakastan heitä, todistan perinteisiin valot, mitään hienostunut, mutta silti niiden hehku luo ilmapiirin romantiikkaa ja uskomatonta kauneutta.

Haluan ostaa enemmistön puutarha valot kuvassa - erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Missä asentaa ulkotarha valot

Sivuilta on monia paikkoja, joissa voit asettaa valot. Ja tietenkin, paikka niiden asentamisesta riippuu siitä, mitä tarkoitusta varten laitat ne.

Joten, turvallisuuden on parasta tehdä valaistus pitkin puutarhan polkuja ja suulla sivuston korostaa aidan portti ja portti. Kannattaa myös tehdä ulkovalaistuksen kuolinpesän tai esikaupunkialueilla suulla talossa.

Jotta tuntea mukava rentoutua illalla mökillä tai puutarhassa, valaisimet voidaan asentaa lähelle huvimaja, leikkipaikka mökkejä virkistysalue, jossa voi seistä tai puutarha keinut ovat koukussa riippumattoja.

No, jotta voidaan parantaa valaistuksen suunnittelu sivusto puutarha valot asettaa lauteiden altaalla tai keinotekoisia lampia ja muissa paikoissa korostaa elementtejä maiseman suunnittelu. Voit myös tehdä valaistus rakennuksen julkisivujen eri paikoissa, niin että talo oli kaunis ja omaperäinen, aseta sisäänrakennettu tai lattialle lampun portailla.

Suunnittelu Maisema Valaistus

Tietenkin tehokkain luoda puutarhan valaistus voidaan saavuttaa vain, jos suunnittelun jo ennen rakentamista sivuston ja luoda maisemaa, sillä asennettaessa valot voi vahingoittaa kukkapenkkiin ja kukkapuutarhat jo istutettu viheralueiden maassa, ja muut osat puutarhan suunnitteluun.

Silti ratkaista ongelman ulkovalaistuksen voi olla missään vaiheessa uudelleensijoittamista. Vaurioituneelle vuoteet voidaan istuttaa taimia kasvaa kukkia ja nurmikoita taas kylvää nurmikon ruohoa, joka kasvaa hyvin nopeasti - nykyisellä runsaasti ostoskeskuksia ja kauppoja, jotka tarjoavat kaiken luoda maisemaa, kaikki on mahdollista korjata mahdollisimman pian.

Maiseman valaistus voidaan luoda käyttämällä erilaisia ​​kalusteet, ja jos puhumme puutarhaan lyhdyt, ne myös vaihtelivat, erityisesti Tärkein ero näiden valaistus - tavalla voima, muoto ja rakenne.

Poiketen ruokkia katuvalojen ja valot voi olla sähkö- ja virtansa aurinko-akku. Kun sähkövalo kuten kaikki on selvää - suorittaa johdotus, kytke ja käytä oikeaan aikaan. Ja miten aurinko puutarha valot?

Puutarha valot aurinko paristot

Ehkä kaikkein ihanteellinen ratkaisu maiseman valaistus - se Puutarha valot aurinko paristot. Syy tähän on selvä - se on helppoa ja merkittäviä säästöjä sähkön, varsinkin kun kyseessä valaisemaan vie paljon lamppuja. Päivällä aurinko puutarha valot varastoida energiaa auringosta, ja muuttavat sen sähköenergiaksi, joka lataa erityisiä paristot, sisäänrakennettu valot.

Miinukset aurinko lyhdyt

Näyttää siltä, ​​että kaikki kortit käsissä vain puutarhan valaisimet Solar? Mutta itse asiassa, ja niillä on haittoja. Usein täyteen paristot aurinkovalaisin kestää noin 8-10 tuntia, ja tämä on mahdollista vain kesällä. On käynyt ilmi, ettei kevät eikä syksyllä, puutarhan lamppu Solar ei voi täysin toimia. Toinen haittapuoli on, että valta tällaisia ​​lamppuja on alhainen, ja ne eivät voi valaisemaan suuria alueita melko hyvin, vaan koristevalaistukseen käyttää niitä erittäin kannattavaa.

Edut auringon valo

Vaikka mitään puutteita, on aurinko-valaisimet, niillä on valtava etu ilmapiirin luomiseen mysteeri ja mystiikkaa omaan Estate. Kun kaunis ja hillitty LED-valaistus, ammunta palkit näistä lyhdyt, luoda ainutlaatuinen vaikutus, jota on vaikea saavuttaa avulla sähkövalo. Voit käyttää värillisiä puutarha valot virtansa aurinko paristot - ne luovat mielenkiintoisempi suunnittelu puutarhan yöllä. Lisäksi katuvalot aurinkoenergialla ei tarvitse kytkeä päälle ja pois - he tekevät sen itse, kun ilta tulee, tai aamulla.

Voit käyttää valoja eri korkuisia. Joten, erittäin mukava päällä suurtiloilla leveä polut näyttävät puutarha valot elementtejä taonta korkean juliste (2-2,5 m). Ne voidaan täysin väärennetty, elementtejä lasista tai muovista tai metallista, puutarha sisustus moderniin tyyliin. Näiden puutarha valot - niin paljon kuin mahdollista korostaa kartanon ja sen myötä koristele se.

On syytä huomata, että tällaiset korkeat valot ovat vähemmän suosittuja kattavuutta mökkejä ja pieniä alueita, mutta puutarhojen ja katuvalot ovat ihanteellisia.

Tällaiset lamput ovat hyvin samanlaisia ​​kuin korkea valot vain korkeus on 1,5 m. Toisin kuin korkea, kuten lamput voivat olla ultra-high-tech-pylväs taustavalaistu sisällä. Toisin sanoen nämä pylväät eivät ole huipulla valoja.

Alhainen puutarha valot ja pollarit

Erittäin hyvin pieni valot ja pollari katsoa valaistus puutarhassa polkuja. Ne asennetaan yleensä suoraan alaspäin, lähellä maanpintaa tai muulla pinnoitteella, ja on suurin korkeus 0,7 m. Tällainen taulukot, asettaa peräkkäin, ei ainoastaan ​​valaisee tiellä, mutta myös olla erinomainen koriste koristeet, korostaa kaikki viehätys ja taipuu polut sivusto.

Valot ilman pilarit voidaan asentaa suoraan radalla tai hillitä, ja jopa vesillä.

Muunlaiset valaisimien ja valaistuksen puutarha-alueella

Sen lisäksi, että maiseman valaistus lamput ovat mukana ja seinien katuvalot ja valonheittimet asennetaan nurmikolla tai rakennusten julkisivuja ja kaivoi lamput.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin