puutarha WC

Tyypit wc Mökkien ja tilaa sijoittamisesta

Jos olet omistaja vaatimaton puutarhatalo sitä todennäköisemmin ei viemäri liner, ja siksi ei ole mukavuutta käymälä. Tässä tapauksessa ainoa vaihtoehto - pitää silmällä yhden tyyppisiä esikaupunki wc ja aseta se takapihalla. Mitkä ovat wc antaa, ja mitä valita? Missä on paras paikka WC-alueella noudattamaan kaikkia sääntöjä terveys epidemiologian?

Joka wc on parempi tehdä mökillä

Sovitus tahansa esikaupunkialueella pitäisi alkaa pystytys WC, määrittelemällä sen ensimmäinen ja tärkein rakennus puutarha-alue. Jos sivusto tarvitaan vain viikonlopun ulkona kesäisin, voit rakentaa suhteellisen helppo rakenne ulos romun avulla yksinkertainen työkalu. Jos mökki vaatii pysyvän oleskeluluvan tai pitkäaikaista oleskelua, on tarpeen säätää rakentamiseen suuren wc rakennetta.

Mitkä ovat esikaupunki wc ja mitkä ovat niiden edut? Useimmiten esikaupunkialueilla ei viemäreihin, joten tällaisissa tapauksissa yleensä pystyssä pihalla wc. Tällaisten wc voi tuoda epämukavuutta, erityisesti kolea sää. On tiettyjä etuja pihalla wc: koska sen sijainti kaukana talo ei ole epämiellyttäviä hajuja asuinalueilla.

Jos et ole vielä päätetty, miten parhaiten tehdä wc maassa, sinun täytyy valita kolmesta vaihtoehdot: jauheet, kaapit, wc tai likakaivo liukuva amme.

Katsokaa kuvaa erityyppisten esikaupunki wc ennen kuin jatkat valintaan suunnittelu:

Lomamökki wc usein rakennettu puusta, jolloin se eri muodoissa kunnes kartion muotoinen. On tässä muodossa kätevästi eri puolilla laajennettu perustan wc laatikot varastointiin turpeen, sahanpurun, lentotuhka ja niin edelleen. N.

1

Suburban wc koppi suositeltava valmistaa hyvin sovitettu yhteen levyjen tai valon kilvet. Tämä rakennus on yksinkertainen eikä vaadi suuria menoja aikaa ja rahaa.

Joka wc valita antamaan - se on jopa omistajan sivuston. Muista, että on etuoikeus telakan keräys paikka, joten rakentava ratkaisu menetelmällä keräys, määritetään ero rakenteiden näihin suoritusmuotoihin.

Joka wc antaa paremmin ja mitä niiden erot, opit tällä sivulla.

Joka wc valita puutarhan: puutarha, kuivia jauheita, kaappi

Kuiva WC (jauhe-kaapissa) Se on pieni rakenne, jossa tavanomainen puu on WC-istuin kansi ja alla irrotettava säiliö on helppo. Lähellä lipasto säiliö, turpeen, sahanpurua tai muuta kuiva-ainetta jauheen (pölyämistä) jäteveden jokaisen WC-käynnin. Tällaisen pölyämistä jätetuhkan voidaan myös käyttää, kuiva turve tai turvepehku. Kanssa puute näiden komponenttien muodossa WC-istuin on sallittua käyttää, jolloin saadaan näiden materiaalien seosta kuivalla puutarha maaperään. Tämän vuoksi prosessia, pölyäminen ja siellä oli nimi tämäntyyppisen wc.

Avulla voit päästä eroon epämiellyttävä haju jauhe, estää jalostukseen kärpäsiä ja saada täydellinen lannoite.

Pystyvä kuivakäymälä oikein käytettynä on sopivin käyttää halpa vaihtoehto. Toimintaperiaate viemäriputken WC on painovoiman vaikutuksesta, kun läsnä on luonnollinen rinne.

3-4 päivän välein on täytetty säiliöt on otettava tarkoin ulos takana sivuoven ja tyhjennä kompostia kuoppaan tai erityiseen säiliöön, jossa sisältö tulee nukahtaa turpeella tai sahanpurua.

Jos vessassa 4-5 henkilöä tai enemmän, suosittelemme tankkia tyhjentämättä useammin. On suositeltavaa poistaa sisältöä joka päivä, oli helpompi nostaa kapasiteettia. Myöhemmin se voidaan saada kompostin, soveltuu lannoite puutarhan.

Päättäessään wc tehdä maassa, pitää mielessä, että rakentaminen wc-jauheita sekä kustannus sinkittyä terästä tai lasivuorattuja kauha pidetään halvin vaihtoehto. Lisäksi on olemassa toinen etu tämäntyyppisen wc: sen rakentaminen ei vaadi hyväksynnät. Tärkeä ominaisuus jauheiden, wc ei öljypohja, niin että vain tällainen wc saa rakentaa suuriakin pohjaveden tason.

Jauhe-kaapissa maassa dacha on ihanteellinen vaihtoehto, varsinkin jos alue viljelty useita kasveja, jotka on tarkoitus käyttää lannoitteena, koska sisältö varastosäiliöön käymälää voidaan helposti siirtää komposti.

Kuivakäymälä antamisesta voi olla missä tahansa osa, sen voi yhdistää suihkulla tai muu maatilan rakennuksia. Lisäksi se voidaan sijoittaa lähelle talon tai lisärakennuksessa saman katon alla hänen riittävästä ilmanvaihdosta.

Kesä kuivakäymälä on erittäin kätevä, jos ei ole vesijohtoverkon alueella. Käytettäessä turvetta tai turpeen murusia pölyämisen jätteen saatu samankaltaisuus kotitekoinen turve biologinen wc, joka on sen etuja verrattuna perinteiseen wc cesspool.

Sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä rahaa ostaa muovi turve Biokäymälien.

Sinulla on oltava kompostin kuoppaan mökillä, sillä lähes kaikki biologiset käymälät löytyvät myyntiin, täytyy pääsy viemäreihin tai kompostiin kuoppaan.

Vaatimukset Kesämökin kuiva turve wc

Esikaupunkien turve wc suositeltavaa käyttää turvetta, koska bakteerit sisältyvät aineet, edistää hajoaminen aktiivisen luonnollisen ihmisen biologista jätettä. Vain muutama viikko, he muuttaa ne laadukkaita puutarha lannoite. On tärkeää tarkkaan jokaisen vierailun WC kattaa jätteen kerros turvetta, niin antaa parhaan kompostointi. Sillä kuivakäymälä maassa edellyttää vain kuivaa turvetta. Sen pitäisi täyttää tankin vieressä wc-istuimen, ja muista laittaa pohjalle puhdas ämpäri, niin se oli helpompi puhdistaa säiliö. Valinnaisesti sen sijaan, että kauhat käytetään säiliön puoli tynnyriä, joten tilavuus voidaan kasvattaa 100 litraa. Kotitekoinen turve biologinen wc voidaan rakentaa niissä tapauksissa, kun ei ole edellytys laitteen cesspool, septitankin laite, tiivisti vesi wc.

Jos sen sijaan turpeen kuivassa puutarhassa wc käyttöön sahanpuru, sitten toivottua vaikutusta nopean kompostointi jätteiden ei todennäköisesti saavuteta. Sahanpuru suositellaan puoli seoksena turpeen esiintyy suuri astia (50-100 L). Soveltamisessa sahanpuru parantaa ilmastus ja alustan. Kompostiin kuoppaan joutuvat usein ruokajätettä, kasvijätteistä, lehdet, lehdet, rikkaruohot ja kotitalousjätteen mukana. Kun ne saavuttavat kerros 20-30 cm, on tarpeen ruiskuttaa turvetta, hiekkaa tai kuiva puutarha maaperän ja sitten voi runsaasti kaataa ulosteen neste. On ymmärrettävä, että lisäys kompostin seos ulosteiden kuiva puutarha jätettä, lehtien ja muiden orgaanisten aineiden hygieniasyistä vain mahdollista seurata tarkasti kompostointi.

Missään tapauksessa ei leviämisen estämiseksi kärpäset, miksi joukko peitekalvo, tukevasti turvata se reunalla kuoppaan, jotta tuuli ei puhalla pois hänen.

Ainoa haittapuoli on säännöllinen kuivakäymälä siirretään kompostiin kuoppaan varastokapasitanssilla jälkeen jokaista täyttöä. Suuri tankit täynnä jätettä, raskas tarpeeksi. Helppo tyhjentää säiliön, on suositeltavaa käyttää tavallista jäteastian pyörillä.

Yksinkertainen itsenäinen biologinen wc-laite voi käyttää suurta ämpäri, jätesäkki ja täyteaineena kissan jätteitä. Tämän vuoksi on välttämätöntä valmistaa puisia wc-istuimen perustuu suurelta ämpäri, kiinnitä suuri roskapussi ja kiinnitetään wc-istuin, vesi teipillä.

Koska käymälän käytön täytyy kaataa pussiin täyteaineena kissanhiekkaa. Täytön jälkeen pussi olisi puoli silmukan kiristämiseksi ja poistaa. Se voidaan laittaa kaukana nurkassa lahoa tai välittömästi tyhjennetään kompostiin kuoppaan. Sen tilalle, sinun täytyy asettaa uusi pussi. Pussin muuttaa menettelyä olisi suoritettava käsineitä.

Mikä wc rakennettu maassa: vastareaktio-komerot cesspool

Söimme et ole päättänyt, mitä rakentaa wc maassa, harkitse seuraavia vaihtoehtoja. Hieman kalliimpi on rakentaa esikaupunkien wc konkreettisia jätekuoppien - vastareaktio-kaappeja. Tämä on melko yleinen tyyppi puutarha wc joka on parannettu suoritusmuoto, jossa on haravointi maaseudun wc.

Nimi tämän tyyppisen wc on saanut saksan sanasta "play", joka tarkoittaa "ilmaa", joten tärkein tunnusmerkki tämäntyyppisen wc ilmanvaihtoa.

WC vastareaktio-kaappeja Se voidaan pystyttää muodossa omakotitalon tai kiinnitetty talon. Erillinen piha wc voidaan varustaa jätekuoppien tai liukuva kylpyamme. Helpoin tapa rakentaa perinteisen Lokakaivojen.

Tämä wc on usein paha haju kourusta. Erikseen sijaitsee WC on tarpeeksi luonnollinen ilmavirtoja, mutta huuvan on yläpuolella katon korkeus noin 1 m. Edellä on on varustettava suojus.

Puhdistus haravointi sinetöity vastareaktio-kaapit käsillään tulisi suorittaa kerran vuodessa ja jollei usein käymälän käytön, esimerkiksi jos perheeseen kuuluu 4-5 henkilöä tai enemmän, - kaksi kertaa vuodessa (keväällä ja syksyllä).

Sisällön WC jätteen maan kanssa cesspool on paksu viskoosi massa, joka ei voi pumppaus, joten tyhjennys karhotustulos on suoritettava käsin. Puhdistamisen epämiellyttävä, mutta kuten on poistettu edelleen varsin suosittuja, koska yksinkertaisuus niiden suunnittelu.

Lokakaivojen rakensi omin käsin menestyksellä kylissä, mutta on muistettava, että nämä jätteet eivät ole hyväksyttäviä, jos aiot käyttää ulostetta kompostiin.

Laite esikaupunkien wc vastareaktio-komerot likakaivo omin käsin (valokuvista)

Suunnittelu ja esikaupunkien wc jätekuoppien voidaan valita, ohjaavat määrin jonkin rakennustarvikkeiden. Jos tilalla ei ole laudat rakentamiseen kopissa, voit ensin rakentaa puurunko kietomalla sitä peittävän kerroksen tai lopettanut kattomateriaalina.

Kuten voidaan nähdä kuvassa, on vastareaktio-komerot ominaispiirre on läsnäolo poistoilmanvaihto haravointi:

Taakse matkustamon voidaan asentaa ilma-nousuputken valmistettu asbestisementtiputkia 100-150 mm halkaisijaltaan. Voit tehdä tämän, voit rakentaa laatikko, kaatoi tauluilla. Leveys kummallakin puolella laatikon tulisi olla noin 150 mm. Kun ilmanvaihto haravointi on tarpeen valvoa eheyden kaikki yhteydet, joka on tärkein edellytys laadukasta työtä.

Cesspool varten takaisku-kaapissa on kuoppa syvyys on enintään 1,5 m, jonka pohjaan on mukavuussyistä puhdistus on suoritettava hieman kaltevuus kohti luukun. Laite, jossa on wc cesspool voidaan sulkea tai suodatetaan. Fyysisesti riippuu erityisiä edellytyksiä. Suurperheille suositellaan konstruktio raked kokonaismäärä on vähintään 2 metriä, kun se on suljettava. Tämä on poistanut pidetään kaikkein ympäristöystävällisin, sillä se ei saastuta maaperää, mutta se vaatii säännöllistä puhdistusta. Puhdistus suodatettu haravointi voidaan tehdä harvemmin, mutta jätettä siitä joka tapauksessa tulee valumista maaperään. Tällaiset raked annettiin järjestää vain päivittäin jäteveden määrä on enintään 1 m. Lisäksi sen rakentaminen suositellaan hyvin betoniin renkaat.

Top reikattua on lämmin, joten se ei jäädy. Sen yläpuolella on ensin luotava puu- tai betoni- palkit, ja he asenna ja kiinnitä wc koppi.

Puuttuessa betonilaatan päälle kuopan avoin tila on suljettava tiiviisti levyt ja laita ne päälle kateaineen.

Pohjassa öljypohja on sijoitettu suunnilleen 1 metrin korkeudella maksimi (syksyllä ja keväällä) pohjaveden tason.

Rakentaminen wc vetää amme on taloudellisempi vaihtoehto, mutta pitää muistaa, että poistetaan ulosteet wc ei voida käyttää lannoitteena, he tarvitsevat ennen kompostointia. Joka tapauksessa on mahdotonta rakentaa ylivuoto reikä wc muistuttava saostussäiliö ja joka koostuu renkaista betonia tai muuta materiaalia, mutta ilman pohjaa. Tällainen rakenne voi johtaa pohjaveden saastuminen viemäriin.

Mihin sijoittaa WC loma: majoituksen säännöt maalla

Kun asetat wc päällä, on olemassa tiettyjä terveys- normeja ja sääntöjä, joita on noudatettava rakentamisen aikana wc maassa. Valittaessa optimaalinen sijainti rakentamiseen Lokakaivojen tulisi noudattaa muutamia sääntöjä. Etäisyys hyvin vessassa on oltava vähintään 25 m. Muussa tapauksessa on mahdotonta taata laadun kaivoveden käytetään kotitalouksissa. WC ei suositella rakentaa keskellä esikaupunkialueella. On parasta valita sijainti jonkin matkan päässä loma talo.

Paikassa vinosti osan wc rakennetaan alimpaan kohtaan. Mukaan sääntöjen hyvät rinteessä yli wc. Tämä on tarpeen estää putoamisen kuiluun jäteveden kourusta, mutta on kohotettu osa on hyvin voi joskus antaa liian vähän vettä. Myös alapuolella rinteessä wc voidaan raked osaksi alueen pohjaveden, joten kun monimutkainen helpotusta esikaupunkialueella valita paikkoja laitteen hyvin ja wc likakaivo must erittäin varovasti.

Kun valitset paikka wc maassa olisi otettava huomioon ja tuuli nousi, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja. On suositeltavaa rakentaa wc päässä kuurot rakennuksen seinät, jos sellainen on. Missään tapauksessa ei saa sijoittaa Lokakaivojen lähelle terassi tai veranta, kuten kesällä se voi ulottua voimakas haju.

On tutkittava menetelmää öljypohja puhdistusta. Jos mahdollista, saattaessaan wc maalla suositeltavaa järjestää pääsy assenizatorskaya kone joka pumppaa ulos jäte sakokaivot, Likakaivojen ja viemäri. Tällainen kone on melko suuri koko. Muista, että käytetään pumppaamiseen letku 7 m pitkä, 3 metriä joista lasketaan kuiluun, ja 4 m: n letku purettiin päällä.

Ennen asian rakentamisesta wc, sinun on päätettävä syvyys pohjaveden. Jos se on pienempi kuin 2 m, on tarpeen rakentaa tyypin WC-jauheet kaapissa. Kun syvyys pohjaveden yli 2,5 m voidaan rakentaa likakaivo wc tai kaappi-tyyppinen vastareaktion.

Standardien mukaisesti majoitusta kuoppa käymälöitä, hänen on poistettava asuinrakennusten etäisyydeltä vähintään 12 metriä.

Likakaivo on sijoitettava riittävän etäälle kuoppiin juomaveden, alueet hedelmäkasvien ja paikoista eläimiä tai lintuja. Jopa wc kuiva-tyypin ei tulisi olla lähempänä kuin 5 m asuinrakennuksia. WC kuoppa tyyppi on poistettava rajalta naapuritontista etäisyydellä vähintään 1-1,5 m. Effluentti viemärikaivon saa saastuttaa pohjavettä ja lammet tulossa, joten nämä kuopat on eristettävä huolellisesti.

Garden suite: sijoituspaikan valintaan, jätteiden tallennuslaite, talonrakentamisen ja asennus ilmanvaihto

Tässä artikkelissa me tarkastelemme miten asentaa wc puutarha omin käsin. Tämä rakennus tulisi näkyä ensimmäinen maa sivuston, koska hoidon aikana puutarhaan tai rakentamiseen asuintalo jonnekin välttämättä tarvitse toteuttaa luonnollisen ihmisen tarpeisiin. Tarvetta tällaiseen tilaan ei myöskään katoa edes syntyminen suurten kotimaisten kylpyhuoneet. Nyt ottaa asiat ensin.

Valokuva esikaupunki wc puuta

Ensimmäinen asia tehdä - on valita sopiva paikka järjestämiseen tulevasta rakenteesta.

Puutarha wc Mökkien mukaisesti järjestetty seuraavia sääntöjä:

 • Päässä tärkeimmistä rakennuksista ja istuin ihmisiä, ei paljon erottua taustaa vasten koko rakenteen omassa puutarhassa.

Etäisesti seisoo wc puutarhassa ei houkutella liikaa huomiota

 • Etäisyydellä yhden metrin rajoja viereisen osan. Muuten, naapurit on oikeus valituksen sinua vastaan.
 • Jos lähellä on hyvin juomavettä, kytke pois 25 m estämiseksi sen saastumisen.

Vihje: läsnäollessa kukkulat ja mäet pinnalla wc suositellaan alapuolella veden saanti valumisen estämiseksi hukkaan.

 • Huolehdi riittävästi tilaa sisäänkäynnin assenizatorskaya kone. Nykyään ne ovat yleensä varustettu pitkä letku jätevedet lasketaan mutta on turvallista tässä tapauksessa ei voi satuttaa.

Vinkki: älä unohda ottaa huomioon tuuliruusun valinnassa optimaalinen piste, muuten tihkua wc hajuja voi pilata lomamökki.

Piirustus puutarha Lokakaivojen ja ilmanvaihto

Ehkä kolme suoritusmuodot jätekuormitusta wc puutarhassa:

 • kohtuulliseen myyntihinta;
 • osittainen tiivistys;
 • tarve säännöllistä puhdistusta tai siirtää uuteen paikkaan on 2/3 täytteen tilavuus;
 • osittainen tunkeutuminen epäpuhtauksia maaperään;
 • mahdollisuus tulvien aikana kevättulvien tai rankkasateiden
 • kalleus toteutuksen;
 • Täydellinen tiiviys;
 • tarve puhdistaa sitä usein
 • minimaalinen täytäntöönpanon kustannuksia;
 • yksinkertaisesta rakenteesta kätensä;
 • lisäksi on jatkuvasti puhdistus;
 • erittäin rajallinen määrä

Yleisin on luoda Likakaivojen varten esikaupunkialueilla, joissakin tapauksissa ne on varustettu kalliimpia, mutta samalla luotettava ja vastareaktio-komerot, ja olosuhteissa, läheisyys pohjaveden perustetun Calvin kannettava kaappeja.

Manuaalinen työ suoritetaan kuhunkin asemaan:

 1. Sakokaivolietteet.
  • Kaivaa kuoppa-alue yhden neliömetrin ja syvyys 1,5-2 m.
  • Obkladyvayut seinät tai tiilestä luhistumisen estämiseksi. Voidaan käyttää myös yksinkertaistaa työtä betonirenkaita, kumirenkaat tai piipun kaataa.

Vihje: Jos käytät puuta, on suositeltavaa käsitellä sitä antiseptisella lisätty.

Tämä lisää merkittävästi sen käyttöiän kosteassa ympäristössä.

  • Pohja nukahtaa soraa sekoitetaan hiekan luoda suodattimen pohja, jonka läpi reiän osa täyttöneste vuotaa maahan.

Saostussäiliö, vuorattu tiili

 1. Vastareaktio-kaappeja.
  • Myös kaivaa kuopan vastaavan tarpeita.
  • Yhteen siihen valua putken wc, jotka voivat sijaita jopa kotona.
  • Täysin Betonoinnin seinät ja lattiat, tai asettaa yksiosainen muovista tai metallista septitankki.
  • Pitkin kehä luoda savi linna puoli metriä paksu.
  • Päälle suljetun tilat rauta kansi.

Asennus täysin suljettu vastareaktio-kaapissa

 1. Jauhe-kaapissa.
  • Aseta alla lipasto kauha tai muu kätevä astiaan.
  • Vieressä laittaa säiliöön turvetta, sahanpurua, maa tai heinää, joka toiminnassa putoavat levyn.

Rakentaminen jauheiden, wc ei ole vaikeaa

Valmiit piirustukset puutarha wc käsillään

Jotta voidaan rakentaa wc puutarhan omin käsin, tarvitset näitä materiaaleja:

Design for mukavuussyistä tulisi kerätä erikseen sijainnin kuopan:

 1. Ottaa kolmen metrin osa 10 bar 5 cm ja niistä muodostetun rungon korkeus 210 cm, 100 cm leveä ja 150 cm pitkä. Tässä tapauksessa, neljä paalujen ei leikata, niiden ulkonevat osat toimivat pylväsmäinen perusta.

Puurunko mökki kaapista

 1. Korkeudella kaksi jalkaa lattian ankkurointi runko palkit poikkileikkaus 5 5 cm: istuimen tuki.
 2. Leikkaa reikä arkki lastulevy, ajaa sen muut mitat ja karmin kiinnittämiseksi.
 3. Leikkuulauta ruuveilla vaippa puolelta rakenteesta, johon kuuluu lattia.

Prosessi vaippa kehys

Vihje: Jos aiot käyttää rakentaa rakennetta ja talvella, on suositeltavaa tehdä ylimääräisiä leikata vaahto, mikä lisää merkittävästi lämpöeristys seinät.

 1. Irtoa katto tehdä bias kohti takaseinää rajat palkki-rakennetta ja peittää hänen pöydältä.
 2. Kiinnitä oven yksikkö.
 3. Alapintaan lattian obbivat katemateriaali luoda pinnoitekerros.

Valmis talon salaattikastiketta puutarha

 1. Me kaivaa kuoppia vastaavan halkaisijan kasaan.
 2. Asentaa kaikki rakenne paikallaan, betonointi paalun.

Poistotorveen sakokaivon wc

Hajuhaittoja jatkaa hyväksikäyttöä puutarha kesällä wc, mutta on myös mahdollista käsitellä niitä, mihin tarkoitukseen ja asentaa ilmanvaihtojärjestelmän:

 1. Ota muovinen putki 10 cm halkaisijaltaan.
 2. Upota valmiista aukon korokkeella 8-12 cm.
 3. Saamme jopa korkeus 20 cm katosta.
 4. Korjaa takana metallisen puristimen.
 5. Set top ohjain estää nauttimisen saostumisen ja vahvikesauvan.

Suburban kaapissa tarvitsee aikana koko ajan maankäyttöä. Vaikka isolla kylpyhuoneet se keventää häneen ja antaa lisämukavuutta kesällä. Rakentaa tarvittavat rakennus on helppoa, ja voit valita yhden kolmesta toteuttamisen vaihtoehtoja jätteiden kertymistä. Yläpuolella koko kurssin työn, mistä sijoituspaikan valinnassa ja päättyen ilmanvaihtojärjestelyä, kuvataan yksityiskohtaisesti.

Duet - puutarha-suihku wc

Videot Tämä artikkeli antaa sinulle opiskelemaan liittyviä lisätietoja tutkinnan materiaaleista. Varastoida tarvittavia materiaaleja, olla varovainen ja onnistutte!

Suburban wc: tyypit malleja puutarha mökki wc + laitteen ominaispiirteisiin

WC - Käytännön rakentaminen, joka on yleensä ensimmäinen jälleenrakennetussa esikaupunkialueella. Peruspalvelut tarvitaan alussa rakentamisen asuinrakennusten ja käyttö Villa alueensa takapihalla. Comfort wc ratkaisevia tekijöitä: vedensaanti, ettei haju, rakenteellisia luotettavuus, ulkonäkö ja rakentamisen kätevä mökki wc, mikä olisi täysin korvata analogiset kotiin.

WC puutarha: Yleinen

Wc wc puutarhassa voi ostaa valmiita, valitsemalla monenlaisia ​​tuotteita markkinoille LVI. Haluttaessa tallentaa omistajat esikaupunkialueilla voi rakentaa talousarvion ja vähintään käytännön suunnittelussa käymälän käsillään. Lopullinen valinta omistaja ottaa kesäasunto, mutta sitä ennen olisi tunnettava vaihtoehtoja.

Suburban wc on nimeltään toisin: jalusta valtaistuimelle palkintokorokkeelle. Toimivuutta eri malleja eivät muutu, mutta ne eroavat siinä, miten ne on asennettu.

Asennus wc itsenäisenä tiloissa sijaitsee kadulla on useita etuja:

 • Vapaa komposti. Kuten on tunnettua, käymälä tuottaa tietyn määrän lannoitetta, jonka läsnäolo lisää tuottavuutta puutarhassa.
 • Purku wc Päämökin. Maa harvoin osa on liitetty keskeinen viemäriverkkoon, funktio suorittaa sen viemärikaivon tai saostussäiliö, jolla on rajoitettu määrä.
 • Truckers ei ole tarvetta mennä taloon. Käytön aikana puutarhassa, vastaanotto puutarhassa vieraat rentoutua varjoisassa lehtimaja ja muissa tilanteissa on helpompaa käydä lähellä kaapissa.
 • Koriste rakenne vaikutus. Kun luovuus esikaupunkien wc suunnittelu voi olla houkutteleva ja tyylikäs muotoilu osa koko ongelmaa.

Suburban wc, asennettu syvyys esikaupunkialueella - välttämätön osa jatkuvassa käytössä. Markkinoilla on erilaisia ​​materiaaleja mahdollistavat rakentaa mukava ja esteettinen ja helppo asentaa helppo käyttää wc.

Toiminnallisuutta esikaupunki wc sallivat sen käytön missä tahansa maassa sivustolla. Kaikki puutarhan suunnitteluun ei vaadi asennusta "polvi", koska vesi ei seiso niihin.

Tyypit wc puutarha WC

Useimmille wc kadulla liittyy epämukavuutta ja negatiivisia tunteita. Kuitenkin kalustettu moderni mökki wc, wc voidaan sijoittaa kätevästi, mikä lisää modernia ja viihtyisää. Erityisesti se on saavutus terveys laitevalmistajat, jotka ovat kehittäneet kulutuskysyntää wc mallin Lokakaivojen.

Erilaiset puutarha wc tehtaan:

 • Muovia. Tämä on yleisin variantti LVI-laitteet todistamaan. Kehyksen ja WC-istuin on valmistettu lujasta muovista, jossa säiliö on poissa.
 • Keramiikkaa. Eri esteettinen ulkonäkö, ylläpidon helppouden, kestävyyden, ja suuri paino, mikä vaikeuttaa asennusta prosessilaitteita.
 • Puinen. Lyhytaikaiseksi ulkona rakenne, joka on telineen kanssa likakaivo ja aukko. On olemassa erilaisia ​​kokoonpanoja wc: tuolin istuimen kanssa ja niin edelleen ..
 • Bio-wc. Asentaa sen ei tarvitse kaivaa ylös viemärikaivon, koska toisin kuin muut esikaupunkien wc, se voi olla omavarainen. Jätteet joutuvat erityiseen osastoon, jossa poistetaan puhdistusaineita.

Tahansa puutarhassa wc on täytettävä. Joukossa on erityisesti korostaa keveys, lujuus, kulutuskestävyys ja kestävyys. Yhtä tärkeää on, että wc todistamaan oli kätevä, helppo ylläpitää ja kohtuuhintaisia.

Jos asennat maakohtaisesti sivuston valita wc enemmän painoa, on olemassa vaara laitteen epäonnistumisen viemärikaivon. Siksi kokeneet asiantuntijat suosittelevat kesämökkiläiselle suosia kevyempiä materiaaleja. On suositeltavaa valita muotoilu on helposti ja nopeasti asentaa ja poistaa.

Miten asentaa turve wc

On malli wc, tuo kaksinkertainen hyöty. Tämä kompostikäymälä, josta tulee toimittaja lannoitteiden puutarhakasveilla. Mieti Kyllä Vaihtoehtoiset - tavanomaiset ja biologisia.

Sujuvan toiminnan wc ei riitä kaivaa likakaivo ja asettaa hänet alustalla. Käytön aikana tällaisen käsityötaitokilpailussa hajut leviää esikaupunkialueella. On myös suuri todennäköisyys romahtaa seinien viemärikaivon.

Välttää ongelmia välttämätöntä vahvistaa seinät öljypohja avulla tiilien tai karrelle lohkojen, ja täytä reikä on turve. Hän auttaa poistamaan hajua ja yksinkertaistaa kierrätys osaksi lannoite, lisätä tuottavuutta puutarhan.

Laite antaa WC on yhdistelmä 2 rakenteen osiin:

 • Top. Laitteet merkitsee sitä istuimen tai jalustalle, mallista riippuen valittu. Kaikki jätteet kuuluvat tähän osaan ja sitten alas altaaseen. Järjestelmään voidaan liittää septitankki.
 • Alhaisempi. Öljypohja on turvetta kerros ja kierrätys tapahtuu. On tärkeää, että kuoppa oli suljettua tyyppiä, muuten jäte joutuu maaperään ja pohjaveteen.

Sekä puutarhan osat wc voi olla mikä tahansa leveys ja syvyys ulottuvuuksia suunnittelu riippuu tarpeista omistajien esikaupunkialueella. Suositeltuja asetuksia: jätekuoppien ei saa olla alle 1 m, ja wc-istuin - peräti 40 cm.

Omistaja esikaupunkialueilla olisi tiedostettava, että normaalin toiminnan ulkona malli ei riitä kaivaa likakaivo ja tehdä alusta. Asennuksen prosessissa toimet vahvistaakseen luotettava rakenne. On välttämätöntä antaa luotettavan perustan ja toteuttaa toimenpiteitä välttääkseen epämiellyttäviä hajuja. Likakaivo on paitsi kaivaa, ja myös vahvistaa.

Asennus katu esikaupunkien wc on hyvin yksinkertainen. Tämä eliminoi mahdollisuuden johdotusvirheet ja haitat käytettäessä laitteita

Biotoilet turve: suunnittelu ja asennus

Esikaupunkialueilla usein asetettu biotoilet turvetta, joka voi olla kannettava tai kiinteästi asennettu. Asennus Tällaisen rakenteen ei ole monimutkainen eikä vaadi erityistaitoja. Työ turve perustuu kuivakäymälä kompostointi - jätteestä tehdään komposti käyttäen biologisesti aktiivisia komponentteja. Roolia komponenttien turve tai sen seos sahanpurua.

Turve - luonnollinen ainesosa, joka on monia etuja. Tärkein niistä - se on turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja kyky käyttää tuloksena kompostia lannoitteena.

Puutarha turve wc on etunsa:

 • Siirrettävyyttä. Mökki voidaan asentaa mihin tahansa puutarhassa sivusto, ja tarvittaessa siirtää ilman erikoisvarusteita.
 • Se voi toimia väliaikaisena wc aikana talon rakentamiseen, ennen viemäreihin organisaatiossa.
 • Helpon käytön ja ylläpidon.

Suunnittelu biotoilet turve tyyppiin kuuluvat pääkohdat:

 • Ylä säiliö. Se tallentaa turve ja jakelu mekanismi.
 • Alempaan säiliöön. Säiliö, jonka tilavuus on 44-230 litraa jätteiden käsittely suoritetaan. Se asettaa kulho kannella.
 • Tuuletusputki. Se poistaa epämiellyttäviä hajuja.

WC turve tyyppi menestyksellisesti läpi biologisten prosessien hajoaminen jätettä. Epäpuhtaudet vajoavat pohjaan ja säiliön rakenteita sekoitetaan turvetta, tulossa väliaineen teho mikro-organismeja, joka jakaa ne komponenttia: kiinteät jätteet, nestemäinen osa ja kaasumaiset komponentit.

Putki on suorempi, ilmanvaihto prosessi suoritetaan tehokkaasti. Asianmukaisesti valittua mallia vähentää todennäköisyyttä, että terävä hajuja matkustamossa ja ulkopuolella.

Asennusohjeet muovinen malli

Säästää aikaa ja saada hieno tulos, valitse malli muunnettu muovia. Harkitse valintamenettely ja asennus nykyaikaisten wc.

Ominaisuudet kulho muovia

Muovi - suhteellisen edullinen, kestävä, kulutusta kestävä ja kestävä materiaali. Valmis tehdas vaihtoehto on kalliimpi puinen wc-istuimeen, laadukas PVC: tä käytetään tuotantoon muovikulho. Top tuottajat: «Roca», «Cersanit», «Jika», «Slavia", "Colombo". ulkohuussi suunnittelu muovi ei säädetä "heimon".

Puutarha WC muovi - on paras vaihtoehto esikaupunkialueella jolla etuja:

 • Laaja valikoima muotoja ja värejä.
 • Houkutteleva ulkonäkö.
 • Kevyt laitteet, ei merkittävää painetta lattialle.
 • Lisääntynyt lujuus ja kestävyys.
 • Hygieeninen ja käyttömukavuutta.
 • Kohtuulliset tuotteita.

Pieniä ongelmia voi ilmetä, kun asennat wc maassa muodossa muovista tynnyriä. Asentamiseen lisämateriaaleja tarvitaan:

 • Arkki galvanoidusta tai ruostumattomasta teräksestä. Se toimii väliosan välillä wc ja soikea reikä pyöreä kaula tynnyriä.
 • Aluksella. Tämä materiaali tarvitaan että lattian.
 • Mastiksi. Se tarjoaa luotettavan vedenpitäväksi on maadoitukset rakenteellisia elementtejä.

Menettely Asennus

On olemassa erilaisia ​​malleja vessäpöntöt muovista. Riippuen tuotteen ja asennuksen eri malleja. Eräs yksinkertaisimmista on puutarhan muovikulho muistuttava kauhan muoto. Se on valmistettu luotettava ja kestävä muovi, joka pystyy kestämään kuormitusta jopa 150 kg. Yläosa artikkeli on muovinen wc-istuimen.

Asennettu muovinen ulkohuussi klo viemärikaivon sopivan kokoisia. Maassa, sivuston omistaja voi olla ongelmia, jos et käytä kuoppaan, ja kaivettu maahan tynnyrin jäteveden keräämiseen. Se, että muovinen nokka tynnyri vähemmän kuin putken kadun wc. Lisäksi kaula tynnyriä pyöreä muoto, ja lähtö WC - soikea.

Liittämään piipun kaulan wc ja voidaan käyttää arkin galvanoidusta tai ruostumattomasta teräksestä, joka on rullattu suppiloon. Alempi osa kartion tulisi vastata halkaisija kaulan piipun ja yläosa on säädetty muoto ja ulottuvuus kulhon pistorasiaan. Yläosa kartion leikataan muodossa daisy terälehdet, joka on kiinnitetty lattiaan rakenteen ruuveilla.

yhteinen väli lattian ja wc muovia autojen suljettu mastiksi tai silikonia. Asentaa muovikulho maassa näyttävät miellyttävä muotoilu on kiinnitetty keskeneräinen kannelle ja ympärillä päättävää kansi makasi.

Joissakin malleissa puutarhan käymälät eivät aukko kiinnitettäväksi lattiaan. Tässä tapauksessa on mahdollista valmistaa galvanoidusta melko kapea kulmat, jolla tämä on kiinteä hanat lattialle.

Vivahteita asennus keraamisia WC

Nykypäivän markkinoilla Saniteettilaitteiden esitetty valikoima klassisia posliinivadit, vastaavia, jotka asennetaan kotona kylpyhuoneet asuntoja ja taloja. Edut keraamiset tuotteet:

 • helppokäyttöisyys;
 • kaunis ulkonäkö;
 • Tuotteet on helppo puhdistaa ja puhdistusaineet;
 • Keraamiset ei ime hajuja;
 • sopii asennettavaksi lämmittämättömissä huoneissa.

On huomattava, että posliini kyykky wc on raskas, joten se ei sovellu asennettavaksi lattialle puisia lautoja. Puu ei kestä raskasta savi, joka voi johtaa epämiellyttäviä seurauksia. Tämä vaihtoehto sopii pysyvien rakenteiden kanssa betonoidaan lattiat.

Esteettinen keraaminen wc on yleensä suhteellisen korkea hinta, joissakin tapauksissa ne ovat kalleimpia rakentamiseen.

Asentaa keraaminen WC-pöntön puutarha-alueella olisi vahvistettava autonominen lattiaan terveys solmuun. Asennus raskas istuimen kannella puun olisi sopimatonta. Palvelu fajanssi käytännössä eivät poikkea muovista. Keraaminen puutarha kulho kestää kauemmin, näyttää kallista ja esteettisesti miellyttävä.

Asentaminen perinteinen keraaminen kulho ei vaadi erityisiä taitoja. Lattiaan kylpyhuone tehdä reikä, jonka koko on vastattava sisähalkaisija poistoaukon keramiikka kulhoon. On suositeltavaa vahvistaa sitä kehä palkit, että tuote asennetaan.

Posliini wc katu- esikaupunki wc laittaa väitetystä toiminnasta sijainti ja merkitse kiinnitys pistettä. Minkä jälkeen se poistettiin, reiät porataan pitkin linjaa, ja maanpinnan, kerros tiiviste. Loppuvaiheessa asettaa wc ruuvaamalla ruuvit.

Rakentaminen puinen malli puutarhassa

Yksi yleisimmistä variantteja improvisoituja paikkaa esikaupunki WC - luominen laaja vaiheiden puusta. Sen luominen on tarpeen soveltaa vähimmäismäärä vaivalla.

Askel askeleelta asennusohjeet:

 • Noin 50% lattia oli peitetty levyt.
 • Keskellä kylpyhuone, on 40 cm on kiinnitetty poikittaispalkki.
 • Sitten upotetaan pystysuora kuilu lattian ja tanko sulkee rakenteen päälle.
 • Yläosassa rakenteen leikataan soikea reikä, joka vastaa standardi koko muovinen istuin.

Rakennettaessa puusta katu wc suositellaan johtamiseksi yli jätekuoppien erityistä tuuletus putki, jonka korkeus on noin 3 metriä. Tämä vähentää epämiellyttävien hajujen rakentamiseen.

Suoritus Puulavan saattavat vaihdella mieltymysten osassa isännät. Meidän on kuitenkin muistettava, että luonnollinen puun ominaisuuksia eivät salli meidän tarkastella tätä materiaali on kestävää, joten kaikki parhaat käsitellä yksityiskohtia erityistä kyllästys.

Mitä hyötyä on wc sinkittyä terästä

Yksi parhaista budjetin vaihtoehdoista - WC sinkittyä terästä puutarha. Etuja tämän materiaali:

WC Teräksen on sylinteri optimaalinen korkeus kanssa ylä- ja alamarginaalin. Alhaiset kustannukset valmistuksen wc galvanoinnin tekee siitä erityisen houkuttelevan esikaupunkialueille harvoin käynyt.

Jos putken tarvittavat parametrit (korkeus tulisi olla 40 cm, poikkileikkauksen alueella 30-35 cm). Saumanvaraa tekee pienet viillot välein 5 cm: n ja taivutettua päätä ympyrän muodossa koiranputkea.

Alapäät on kiinnitetty lattiaan ruuveilla ja pultattu ylä- vanerilevy valmistettu etukäteen. Sen leveys ei saisi olla pienempi kuin 8 cm. Emäs on säädetty haluttuun kokoon, päälle muovinen WC-istuin on kiinnitetty niiteillä. Rakentaminen asettaa yli septitankki.

Ulkopuolisille wc hankki viimeistelty ulkonäkö ympärillä wc asettaa kehys, joka päällystää laudat tai levyt vaneria. Edessä seinän joskus tehdä oven, koska tämä on käynyt ilmi ruokakomero varastointiin kodin kemikaaleja. WC sinkittyä terästä ei ole kovin houkutteleva, mutta jokaiseen kotitalouteen löytyy tarvittavat materiaalit rakentamiseen asennuksen.

Video arvostelua asennus wc puutarha

Rullat mahdollistavat tutkia ominaisuuksia asennuksen kadulla wc. Video sisältää askel askeleelta asennustyöt.

Rakentaminen puinen wc puutarha omin käsin:

Asettaminen loma turve wc:

Ulkotarha wc eivät menetä merkitystään järjestelyn jälkeen tärkeimmistä kylpyhuone talossa. Kun varustettu rakennettu wc sillä on tärkeä rooli, joka on käytettävä aina, kun käyt vessassa, joten hänen valinta ja asennus tulisi suhtautua suuri vastuu. Näin ollen on otettava huomioon alueen tekijöitä, taloudelliset mahdollisuudet ja henkilökohtaiset vaatimukset.

Edellä mainitut ovat suosituimpia vaihtoehtoja uudelleensijoittamista ulkohuussi. Joukossa mukava ja esteettinen wc ja valmiita malleja.

Elävät yksityisellä sektorilla, vaan jossain vuosi sitten rakennettu talon osti päällä. Tilaisuuden keskeinen viemärijärjestelmän ei ole läsnä, koska ominaisuus on kaupungin laitamilla. Tein hyvin rakenne seuraavasti: suorakaiteen muotoinen rakennus on jaettu kahteen osaan, joista toinen on varustettu vessassa, ja toinen odotushuoneessa, jossa voit jättää päällysvaatteet tai mitään laittaa, jottei vetää pitkin.

Rakennettu mökki wc etukäteen ennen talon rakentamiseen töihin oli minne mennä. Kuoppa kaivettiin pari päivää, ei ole kovin syvä, pari metriä, määräsi ohjaamon itse, mutta se ei ole kovin hyvälaatuisia, mutta rahaa riisuttu. Ja asia puutarhassa sinun täytyy mennä kanssa likaiset jalat talon. Päälaitteen turvallisia ja hyvin vastaavasti kaunis.

Mietittäessä miten rakentaa wc mökillä, käynyt läpi paljon tietoa Internetistä, en haluaisi pilata hänen näkemyksensä yksityiskohtaisen suunnittelun alueella. Laitoimme muovi puinen "kota". Haluaisin kannettavan bio-wc, mutta se kannatti paljon kalliimpaa, ja ulkonäkö ei otreguliruesh mitäs valmistaja, tämä on.

Internetin tietosanakirja järjestelystä teknistä ylläpitoa verkkojen

1