Puutarha pullossa käsillään

Puutarha pullossa käsillään

Jos haluat esimerkiksi toimistossa olet ollut pieni puutarha, tai huone on hyvin pieni, ja tässä tapauksessa, et voi kieltää itseltäni ilo kasvavat kasvit.

suosittu ja nyt ns "pullo puutarhat" Mitkä eivät ole mitään muuta kuin kasvit istutettu pulloon tai muun säiliön, joka pidetään jatkuvasti suurempi kosteus kuin kosteus ympäröivän väliaineen aluksen, mutta mitään ylimääräistä valaistusta ja lämmitystä. Totta, valikoima kasveja, jotka voivat olla mukavasti tällaisissa olosuhteissa, kutistuu.

Luominen puutarha pullossa käsillään

Luoda pullo puutarha, tarvitset tiettyjä taitoja.

1. Valitun lasiastiaan olisi hyvin pestään ja kuivataan. Käyttäen suppilon paksun paperin pohjalle kaadetaan pieni kerros puuhiiltä. Edellä hiili- kaadetaan betoni lohko.

2. On kaadetaan valmistaa ja hengittävä löysä maaperä (maaperä koostumus on valittu riippuen istutettu kasvit). Yleisesti maa seos tulisi olla 1 \ 4 tilavuusosa astiaan.

3. kasvit poistettiin varovasti astiasta ja ravista juuret maan. Suorittaa tämä toimenpide pitäisi olla varovainen, ettei vahingoita herkkää juuristo kasveja.

4. Työkalu istutus on pullo, jossa on kapea kaula voidaan tehdä itsenäisesti. Puiset tikut haluttuun pituuteen voi sitoutua tl. Tämän yksinkertaisen työkalun kaivaa kuoppia istutukseen kasveja ja upotetaan astiaan. Vastaavasti, tie tulppa. Sitä voidaan käyttää löysää maahan pieni puutarha, sekä käyttämällä haarukka ja lusikka, laitos voidaan liikuttaa etsimään sopivin asento. Polkea maaperän ympärillä istutuskasveille käyttäen puolan, joka on asennettu kiinni, tai pumpulipuikolla.

5. suppilon avulla kasvien välisen sirotellaan hienoa koriste soraa.

6. Kun istutus, maaperän seos kostutetaan käyttäen kastelukannu pitkä suutin puutteessa sopivia .leyki voi käyttää suppilon paksun paperin. Jonkin ajan kuluttua, tavallisesti lasista misted. Tällöin alus tuuletetaan ja suljetaan jälleen.

Alus istutuskasveille 4-6 päivää, laita lämpimässä ja hieman varjossa. Kastelu suoritetaan harvoin, koska tällainen puutarha on oleellisesti suljettu järjestelmä ja useimmat haihtuvia kasvien kosteus pysyy astiassa.

Pullo puutarha ja pieni lasipulloa ovat parhaiten käyttää kasveja hidas kasvu ja pieni juuristo. Poimia tehtaan mukaisesti vaatimukset vankilaolot.

Ryhmä koostumus

Ei saa sijoittaa astiaan liian monia kasveja, se on vähemmän kuin viisi tai kuusi.

Näyttää luonnolliselta koostumus, kasvit on hävitettävä niiden kokoa ja ulkoasua. Emäksiseen ryhmään sisältyy pääsääntöisesti, hallitseva kasveja. Toissijainen ryhmä on asetettu pois päältä ensimmäisen, usein kirjava kasveja käytetään tässä. Liittyvä taiteilija on kuin siirtymä, ja koostuu pienistä maa kansi kasveja. Yhdistämällä koristekivet kasveilla, voit luoda pienoiskoossa luonnonmaisemaa vuoristoon tai tropiikissa.

Piirteet hoidosta puutarha pullossa

- Kasvit säiliöissä hedelmöittää hyvin harvinaisia, jottei edistää nopeaa kasvua.

- Se on ajankohtainen poistaa kellastunut lehdet ja nahistuneita kukkia.

- Kovasti lyhentää umpeen versoja.

- Jos kasvi on sairas tai kuollut, se on poistettava.

No se sai maailmanlaajuista trooppinen kasvi begonia, poluchivshe.

Jo antiikin aikoina ihmiset ovat huomanneet miellyttävä maku syötävä.

Maaliskuussa kaikki liittyy poikkeuksetta keltainen väri pallo kutsutaan.

Edut selleri on monille tuttuja. Jossa lääkinnällisiä ominaisuuksia on.

Loppusyksystä antaa meille kalpea arkisin aamulla sumu, pilvinen taivas kanssa.

KÄRPÄSLOUKKU - melko suosittu tänään lihansyöjä kasvi, että.

Maaliskuun alussa kadun jo täydessä aurinko paistaa, linnut sirkutusta. Ja Ma.

Kasveista, jotka ovat kasvaneet sisätiloissa, vakava testi.

Koriste puutarha pullossa tai kosteaan tilaan pullo puutarhat

Kuvassa näkyy näyttäviä esimerkkejä puutarhojen pulloja, joita voidaan työpöydällä tai roikkuu. Pienestä koostaan ​​huolimatta näitä variantteja pullo puutarhanhoito ovat erittäin kirkkaita sisustuselementti missä tahansa huoneessa. Kun oikea laite, ne vaativat paljon vähemmän hoitoa kuin kasvavat kasvit ruukuissa. Johtuu sisäisestä kosteassa ilmastossa tulee saataville jalostukseen trooppisia kasveja kotona, ei selviydy kedolla. Suosituksemme on keskitytty siihen, miten luoda sellainen puutarha pullossa käsillään.

Pullot koriste puutarha

Ihannetapauksessa valita pullon kapea kaula, hitaasti haihtua kosteutta, mutta kaulan tulisi kyetä käyttää työkaluja istutus- ja karsimisesta kasveja. Pullot on valmistettu valon läpinäkyvää lasia mieluummin kuin maalattu. Paras vaihtoehto - pallomainen muoto pulloja. Asenna kauniina purkit lasia kannet. Ennen luominen puutarhan pullon pestiin perusteellisesti ja kuivattiin.

Säännöt valmistelusta ja salaojitus pullo puutarhakoristeet

Puutarhaan kasvit eivät lahoa, on tarpeen desinfioida kiviä, paisutettu savi, koristekivet, leluja ja keloja, joita käytetään suunnittelussa puutarhaan. Vain pestään huolellisesti kaikki täyteaineet ja keitä ne voidakseen tuhota bakteereja.

Kasveihin ja maaperään märkä puutarha pullossa

Salaisuus on hyvä näkyvyys nämä puutarhat on, että valittu hitaasti kasvavat kasvit. Voit käyttää muratti, alhainen kasvava saniaisia, kääpiö Ficus, hiussaniainen, Philodendron, Chlorophytum, Fitton, Episcia, soleyrolliyu ja muut maa kansi ja alhainen kasveja, jotka mieluummin kosteassa ilmakehässä. Jotta ei aiheuttaa nopean kasvun, maaperä ei ole kyllästetty ravintoaineet.

kukkivat kasvit tulisi välttää pullossa puutarhoja lehtipuita terälehtiä aiheuttavat reikiintymistä. Jos et vieläkään päättää kasvien kukat, sitten pitää heitä silmällä ja leikkaa pois heti kukinnan jälkeen. Esikasvatettiin kasvit ruukuissa ja siirrettiin pulloon yhdessä osan kanssa kompostin, poistamalla ylimääräinen maa.

Sekvenssi luodaan puutarha pullossa

Vaihe 1: Luo pintamaa

Valmistettua lasiastiaan laitettiin puhtaaseen ensimmäisen kuivatus (hiili, kiviä, murskattu tiili) kerroksen 3 cm, ja sitten komposti kerros 10 cm, mutta ei enemmän kuin puoli pullon korkeus. Maaperän käytetty kostea, mutta ei märkä. Paksuus Pohjamaalikerroksen tarvitaan ylläpitämään normaalia kasvua juuret käytettävät kasvit. Pulloa kevyesti ravistella jakamaan tasaisesti maahan.

Vaihe 2 Istutus

Kunkin laitoksen valmistettiin aluksi hyvin (käyttämisen sijaan lastan lusikalla kiinnitetty pitkään kiinni tai pinnoja), sitten varovasti alennettu osa komposti kasveja. Kasvit voivat siten pitää sauvat tai tangot on kiinnitetty lusikan ja haarukka. Alentava tehtaan reikään pudotetaan siihen ja kevyesti tamped käyttämällä samaa lusikkaa on kiinni tai kiinnitetään kepin kela lanka.

Istutettu kasveja pullosta seinästä keskustan ennalta suunniteltua koostumusta. Suuremmat kasveja yrittää laskeutua lähempänä keskustaa, koska silloin joudutaan ajoittain kiertää pullon auringon eri osapuolet kehittää optimaalisesti kunkin laitoksen.

Vaihe 3. Luo kostea mikroilmasto

Istutuksen jälkeen kaikki kasvit lopulta tiivistetään maaperä, välttäen raskas tiivistys ja sitten se kaadettiin varovasti kallistamalla pulloa ja ruiskuttamalla käyttäen putkeen siten, että kosteus alasajon lasi. Jos maaperä seinä likainen, puhdistetaan sitten liinalla tai sienellä kiinnitetty puolan tai kiinni. Esteettisistä etua voidaan lisätä koostumukseen pieni veistokset luonnon materiaaleja (kivet, kuori, kuoret, oksia).

Pullot kapeita kaulan jätetään auki, loput on suljettava, että ilmapiiri pysyi kosteana. Tätä tarkoitusta varten "alkuperäinen" kattaa tai vanupuikkoja. Avaa pullon kontti puutarha joskus välttää homeelle kasveja.

Määräajoin pullo koriste puutarhanhoito

Nämä pienet puutarhat vaativat hyvin vähän huomiota. Niiden tulisi asentaa huoneeseen, jotta se ei tunkeutua suoraa auringon, mutta pienoiskoossa puutarha on hyvin valaistu. Määräajoin, käännä pullon yli ikkunan eri suuntiin yhtenäisen kehityksen maanpäällisten kasvien osat.

Kastelu puutarha tarvitaan vain satunnaisesti, mutta älä unohda seurata jottei kerätä kuolleet lehdet ja versot. Liian umpeenkasvanut kasvit leikataan terävä terä kiinnitettyinä tai jäykkä lanka. Älä käytä kemiallisia lannoitteita tällaisia ​​puutarhoja, kuten kasvit eivät tarvitse lannoitusta. Suljettu pullo joskus avata tuuletusta varten.

Avoin pullo puutarhat huoneessa

Kaikki pullot, ja lasi ja muovi, sijasta voidaan käyttää tavanomaista ruukuissa. Vaihtoehtoisesti, kun niska on leikattu ja teki muutamia tyhjennysaukot alareunassa, se on niin ilmeinen, että emme vatvoa sitä. Ehkä ainoa esittää epätavallinen pullo seinä puutarha kasveja, istutettu sahataan kaula lasipullot. Ehkä joku on tätä ajatusta muuten.

Miten parhaiten kasvattaa kasveja pulloissa, joten ne vaativat vähemmän ongelmia ensimmäinen paikka, ei niin usein kastelua? Tämän tavoitteen saavuttaminen on hyvin yksinkertainen: se on riittävää käyttää alaosaan pullon kuten vesisäiliö, ja täytä käänteinen ylemmän ja alemman kautta maahan kaulan suodattimen veteen. Istutettu samalla pullossa kasvi imee veden suodattimen läpi, mikä säästää tarve usein kastelua. Riittävän suuri säiliö on mahdollisuus jättää tehtaan kaksi viikkoa murehtimatta joka jakaisi kastelua aikaa lomalla. Alemmassa kuvassa vasemmalle, te vain nähdä samanlainen esimerkki.

Keskellä - vaihtoehto tilavuuden pullon puutarha, jossa säiliö on yhdistetty samaan kuin viisi muovi "astia" vihreät. Oikea - samanlainen käytön lasipullot.

Pystysuora puutarha muovipullojen

Tarpeeksi leikata reikiä pohjat ja pullon kylkiä, sekä tehdä muutamia reikiä kannen, tai yksinkertaisesti ei kiristä ne, jotta vesi pääsee virtaamaan alas. Kastelu tapahtuu ylhäältä, ja vesi virtaa alas läpi kaikki tasojen puutarha, kostutetaan maaperään. Alareunassa ensimmäinen porras on tarpeen luoda kuivatuskerroksen, jossa liiallinen kosteus kerääntyy. Jos yhtäkkiä kosteus on liian suuri, voit ruuvaa korkki pullon pohjasta ja valuta pois ylimääräinen vesi.

Nämä pystysuorat Gardens on kätevä käyttää ympäri vuoden lähde tuoreita yrttejä keittiön ja viljelyyn taimet ennen kesäkauden. Pieni neliö ikkunalauta tai parvekkeella voit luoda riittävän suuri alue istutus ja läpinäkyvä kappale pulloja ei kokonaan tukkia auringonvalon huoneeseen.

Kuten näette, pullo puutarhat ja hedelmätarhoissa voi olla melko helppo ylläpitää, ottaen huomattavasti vähemmän aikaa kuin perinteinen puutarhanhoito kukkaruukkuja.

LiveInternetLiveInternet

 • Papereita (523)
 • = Iris-taitto, kviling, Pergamano = (34)
 • = Paper = (139)
 • = = Pahvi (115)
 • = Kirigami, vytynanki, origami = (43)
 • = Paperimassasta = (64)
 • Scrapbooking = = (45)
 • Lahja kääre = = (111)
 • Kirjonta (571)
 • = Helmet, helmet = (31)
 • = Longstich, Fiorentina = (31)
 • Blekvork = = (40)
 • Izon = = (12)
 • = X bulgaria + = (286)
 • = = Nauha (24)
 • = Päärmeneula, ompeleet, silmukkaa = (27)
 • = Kangas solun = (10)
 • = = Plastic kangas (31)
 • Eri tekniikoita = = (77)
 • Rococo = = (10)
 • Sachiko = = (8)
 • Garderobe (126)
 • = = Tarvikkeet (76)
 • = = Pukeutuminen (53)
 • MAA Life (1059)
 • = = Ruukut ja kukkapenkit (87)
 • = = Chalet temppuja (119)
 • = Kukat ja koristekasvit = (122)
 • = Antaa omiin käsiinsä = (149)
 • = House, piha ja kaikki ympärillä = (121)
 • = Suojaus ja hoito kasvien = (35)
 • = = Ruukkukukat (41)
 • = Kaunis kota = (133)
 • = = Maisemointi (107)
 • Kasvis = = (97)
 • = Hedelmäpuita ja pensaita = (44)
 • = Veistos puutarha ja ukrashalki = (208)
 • Sisustus (261)
 • = = Koristelu esineitä (122)
 • = Jäljitelmä = (101)
 • = Taide = (51)
 • CASE PETS (342)
 • Sisätila = = (184)
 • = = Järjestäminen tila (65)
 • = = Hyvä tietää (98)
 • Lapset (88)
 • = Pelit ja toimintaa lapsille = (23)
 • = Eri = (28)
 • = Education = (38)
 • Sielun ja mielen (1235)
 • Arkkitehtuuri = = (8)
 • = Kirjasto, äänikirjoja, spektaklm, elokuvateatteri = (261)
 • Ikuinen = = (47)
 • = = Virtuaaliesitys (68)
 • = Dekoratiivinen = (135)
 • Maalaus = = (80)
 • Beasts = my = (43)
 • = Kiinnostunut = (74)
 • Musiikki = = (48)
 • = Tuntematon = (8)
 • Proosa = = (16)
 • = Psychology, elämänfilosofia = (32)
 • = = Veistokset (15)
 • = = Klassinen runous (42)
 • = Runous = (244)
 • Kohtalo = = (10)
 • Englanti oppituntia = = (29)
 • Valokuva = = (49)
 • = Lause, huumori = (65)
 • = = Temppelit (42)
 • = Korut, muotikorut = (14)
 • HISTORIA (123)
 • = = Arkeologia (7)
 • Suuri Kotimainen = = (2)
 • Kaupunkeja ja kyliä = = (35)
 • = = Ulkomaalaiset Venäjällä (19)
 • = = Historia asioita (24)
 • = = Historia Venäjän (5)
 • = Yhteiskunta, politiikka = (31)
 • IMAGE sapluuna (211)
 • = = Eläimet ja linnut (40)
 • = Ihmiset, keijuja, haltioita = (30)
 • Uusi vuosi = = (14)
 • = Koristeena, kulmat, + etninen = vinjeteistä (48)
 • Muut = k = (60)
 • = Kasvit, kukat = (25)
 • Tietokone (223)
 • animaatio, postikortit (49)
 • ohjelmia, linkkejä apu (110)
 • Lear (48) opetusohjelma
 • harjat (20)
 • Kauneus ja terveys (494)
 • = Home kosmetiikka ja hajusteita = (155)
 • Sairaudet = = (26)
 • = = Complex harjoitus (57)
 • Yrtit = = (46)
 • = Epätavanomaiset hoitomenetelmät = (17)
 • = Kasviöljy / hoito, kosmetiikka / = (20)
 • = = Reseptejä (109)
 • = Painohäviö = (38)
 • = = Hiusten hoito (29)
 • = Kasvojen, käsien, kehon = (36)
 • Hätätilanteet = = (7)
 • Reseptit (2136)
 • = = Alkoholijuomat (32)
 • = Pannukakkuja, kreppien, pannukakut = (76)
 • Paistettu suolaisia ​​= = (77)
 • = = Makea leivonnainen (54)
 • Tupakeittiö = = (80)
 • Jälkiruoat = = (94)
 • = Ruokavalio, laiha, kasvissyöjä = (171)
 • = = Lehdet (100)
 • = Työkappaleen - ei ainoastaan ​​talvella = (182)
 • Välipaloja = = (132)
 • = Home makkara, sämpylöitä, rasvaa = (55)
 • = = Candy käsillään (96)
 • = Voiteet, tahna, lasitus = (24)
 • = Vilja, vihannekset = (198)
 • = = Rakastan pastaa (21)
 • Mikroaaltouuni = = (29)
 • Multivarka = = (16)
 • = = Liha (50)
 • = = Juoma (46)
 • = = Kansallinen astiat (60)
 • = Tortellinit, kera, kera, kera, nyytit = (68)
 • = = Hyväksy tarjoukset (22)
 • Lintu = = (105)
 • = Eri = (30)
 • = Taloudellinen reseptejä emäntä = (7)
 • = Kalat, äyriäiset = (112)
 • Salaatteja = = (102)
 • Sokerijuurikkaan = = (16)
 • = Kastikkeet, kastikkeet, kastikkeet = (57)
 • Sisäelimet = = (25)
 • Keitto = = (82)
 • = Raejuusto, maito, juusto, munat = (81)
 • = Taikinan / reseptejä + kaunis leikkaus / = (54)
 • = Kakut, keksit, muffinien = (154)
 • Kurpitsa = = (62)
 • = = Kaikki ruoat koristelu (73)
 • Leipä = = (62)
 • Elektrosushilki = = (32)
 • Sculpting (190)
 • = Polymeeri savi, muovit = (112)
 • = = Suolainen taikina (44)
 • Kylmä posliini = = (44)
 • MINIATYYRIMIKROFONIEN (144)
 • = = Talot ja sisätilan (91)
 • Syötäväksi kelpaamattomat syötävyys = = (25)
 • = Kengät, käsilaukut, tarvikkeet = (23)
 • = Vaatteet, päähine = (6)
 • Kudonta (331)
 • = Gaeta ja aikakauslehtiä = (110)
 • = Wire helmet + = (124)
 • = Alkaen tangot, daylily = (10)
 • = Of johdot, nauhat, kankaat, köydet = (57)
 • Macrame = = (24)
 • Muut = = (8)
 • HOLIDAY (777)
 • Päivänä syyskuuta 1 = = (3)
 • Helmikuu = 14 = (73)
 • Päivänä helmikuuta 23 = = (6)
 • 8 maaliskuu = = (6)
 • Enkelit = = (33)
 • = = Kranssit (41)
 • = = Ideoita lahja (74)
 • Novogodnee2014 = = (240)
 • Novogodnee2015 = = (69)
 • Novogodnee2016,2017 = = (87)
 • Easter = = (162)
 • Juhlava koristelu = = (23)
 • PAINTING (197)
 • Lasimaalaus maalattu = = (34)
 • = Värjäys, kangas maalaus = (18)
 • = = Dot maalaus (65)
 • = Piirustus oppituntia = (83)
 • Käsityönä (2557)
 • Perhonen = = (73)
 • = = Paneeli (37)
 • pullot, tölkit, maljakoita (245)
 • päävideo luokat (56)
 • neulonta (66)
 • kipsi, sementti, polyuretaanivaahto (79)
 • decoupage (185)
 • puutuotteet (34)
 • kivet, kiviä ja kuoret (92)
 • kirjat ja lehdet / käsitöitä / (47)
 • nahka, keinonahka (96)
 • nukkeja ja leluja (213)
 • Työkalut ja materiaalit luovaan työhön (98)
 • Huonekalut / kädet / restaurointi / (113)
 • Mosaiikki (80)
 • saippua historia (114)
 • lanka, narujen (85)
 • haluttu tarpeetonta (168)
 • muovia. pullot, korkit, pussit, odnoraz.posuda (79)
 • lahja makeisia (112)
 • luonnon materiaali, vilja, pasta (76)
 • painikkeita (66)
 • needlewomen työasema (24)
 • sekalaista ompelu (99)
 • käsityöt (8)
 • lamput (42)
 • kynttilät ja kynttilänjalat (59)
 • CD-ROM, tölkit, tarrat (19)
 • tekstiili (115)
 • Topiary puita (62)
 • huopa, huovutus, juuttikangas (82)
 • kalvon (8)
 • Epoksihartsi (17)
 • KORISTE (324)
 • = ABC = (10)
 • = = Rannekorut (65)
 • Rintakoruja = = (35)
 • = Helmet ja kaulakorut = (71)
 • = Hiusten = (17)
 • = Riipukset, korvakoruja, sormuksia = (21)
 • Soutache = = (12)
 • = = Muut koristeet (103)
 • KUKAT (488)
 • = Paper = (97)
 • = Nahka, turkikset = (27)
 • = Nauhat, punokset = (74)
 • = Kangas = vanun (84)
 • = Lepim koko = (29)
 • = Eri = (88)
 • Floristika = = (90)
 • Foamiran = = (12)
 • Ompelu (924)
 • = ABC = ompelu (61)
 • = = Applique (31)
 • Koti = = (66)
 • Nahka ja turkikset = = (19)
 • = Patchwork ompelu, peitto = (284)
 • = Muuttaminen, korjaus = (65)
 • = Tyynyt erilaisia ​​= (198)
 • = Vanha farkkuja, et voi heittää! = (49)
 • Ompelu = = (136)
 • = = Verhot (36)
 • = Ompele lasta = (47)

-Tilaa sähköpostilla

-yhteisö

-tilasto

Miten tehdä puutarha pullossa - mini-kasvihuone lasille

Kasvaminen kotona trooppisia kasveja voi joskus olla vaikea saavuttaa. Monet "ekzoty9raquo; vaativat korkea kosteus, lämpöä ja puute luonnoksia. Juuri tämä ominaisuus herkkä saniaisia, jotka olivat uskomattoman suosittu Euroopassa 19. vuosisadan teki brittiläinen etsiä tapoja keinotekoisesti luoda ilmaston kostea tropiikissa. Ja liuos löytynyt! Se näytti Ward laatikko on laatikko, jossa on lasilevy seinät liitetty metallinauhoja. Auringonvalo tunkeutuu hyvin Ward ruutuun, mutta ei niin ilmassa, joka on ollut rajoitettu pääsy. Johtuen siitä, että vettä suljetussa säiliössä ei haihdu pois, ja asettuu seinillä ja kasvit, on muodostettu sisällä jatkuva kosteus. Tämän ansiosta Britannian kasvaa Jännitystä kodeissaan monia eksoottisia kasveja: saniaiset, orkideat, bromeliads ja muut.

Keksintö postilaatikko Ward oli niin onnistunut, että on unohdettu. Moderni kukkakaupat haluaa mielikuvituksellinen trooppisia kasveja kasvavat, ne sijoitetaan läpinäkyvä alusta - florariumy. Tällainen koostumus on nimeltään "puutarha pullossa", vaikka käytetty kapasiteetti ei ole välttämättä tavanomaisen pullon. Onko mahdollista tehdä puutarhaan pullossa käsiään? Kyllä helposti - riittää arm sopivaan astiaan ja poimia kasveja koostumuksen.

Kun etsitään sopiva astia voi antaa vapaat kädet mielikuvitustaan. Se sopii mihin tahansa riittävän suuri säiliö, jossa on kartiomainen kaula ja levenevät pohja. Tämä voi olla iso pullo viiniä tai nesteisiin, fishbowl pankki Kuivien tuotteiden. Kasveista, jotka mieluummin enintään kosteus tulisi valita säiliö suljetaan hermeettisesti.

Suljettu puutarha pullossa-lamppu tarvitsee harvoin kastelu

Avoimissa florariumah helpompi kasvattaa kasveja - jatkuva tuuletus vähentää mahdollisuuksia laho

Valitsemalla kasveja puutarhaan pullossa.

Kun etsitään kasveja mini-puutarha kannattaa mieluummin pieni, ei altis kasvun lajeja. Muuten, useita kuukausia kestäneen suuret puut kasvavat kapasiteetti ja täytyy joko leikata tai vaihtaa uuteen.

Koska puutarha pullossa toimii sisustus, ei ole toivottavaa täyttää puoli hänen maaperän sekoitetaan. Maaperä ei tulisi kestää enempää kuin neljäsosa tilavuus pullon, ja se on parempi - vielä vähemmän. Siksi florariuma kasvien pitäisi olla pieni matala juuristo, joka ei vaadi paljon kentällä.

Kosteutta rakastava orvokit pienellä juuristo - hyvä valinta puutarhan pullossa

Lasi teplichke, riippumatta siitä, onko se kokonaan suljettu vai ei kosteus lisääntyy. Tämä tarkoittaa sitä, että tuntuu hyvältä se voi ainoastaan ​​kosteutta rakastava kasveja, tottunut trooppiset myrskyt tai vettynyt maaperä. On selvää, että kasvaa pullossa puutarha aavikon kaktus, tulee holtittomasti - liian suurella todennäköisyydellä rappeutuminen.

Helpoin tapa viljellä suljetussa pullossa taiteen ja lehtipuut kasveja. Kukinnan lajit olisi viljeltävä säiliö avoimella kaula tai kalamalja ilman kantta ajoissa poistamalla kuihtuneet kukat ja alkoivat mätänemään. Näistä kukkivat kasvit puutarhan pullossa on tullut perinteinen orkideat ja saintpauliat. For "zelenyh9raquo; koostumukset ovat myös sopivia Fitton, saniaisia, muratti, Chlorophytum, Pella, Royal begonias, bromeliads, jotkut Dracaena ja kääpiö kumi kasvit, sammalten ja muut.

vihannes koostumus esimerkissä kalamalja

Alareunassa valitun säiliön vahvistetut kuivatuskerros 1-2 cm paksu. Tämä voidaan laajentaa savi, sora tai sepeli. Kaada maa alustan, sekoitettiin hiilen kanssa (se on mahdollista käyttää aktiivihiili) kerros 5-10 cm. Hiili tarvitaan desinfiointi, antiseptinen, root rot. Kuten substraattia, se on kevyt ja hengittävä. Ei savimailla ja raskas! Pullo kasvin juuret puutarhassa pitäisi olla "dyshat9raquo;.

Kanssa teelusikallista, haarukat tai siipiä tehdä syvennys alustaan ​​ja varovasti poistua kasveja. Jos pullon kaulaan on liian kapea, laitostiloista on kätevintä käyttää suurta lääketieteellistä pihdit.

Kaada pullon maaperän ja istutettu kasveja

Kasvien välillä voidaan sijoittaa muutaman epätavallinen kiviä, ajopuut punakka muotoja, jotka soveltuvat koostumuksen puutarha hahmoja. Sellainen jäljitelmä luonnonmaisemaa tekee mini puutarha pullossa täysimittainen vaihtoehdon nykyiselle puutarhaan.

Vaihe 4. Huolehtiminen puutarha pullossa

Kun taimet istutetaan, tulee ensimmäinen kastelua. Huolellisesti vuoto maaperään - tässä tapauksessa on tärkeää pitää toimenpidettä, jotta ylimääräinen vesi ei pysähdy pitkäksi aikaa kuivatuskerros.

Vesi kasvit tulisi kaatamalla vettä pullon seinämän

Sinetöidyn pullo puutarha sulje kansi tai korkki. Tämä tarkoittaa, että siellä oli vettyminen - lauhteen jonkin aikaa astian seinämille voi tapahtua. Tippaa seinillä pyyhitään ja jonkin aikaa avata kannen aluksen. Poistamisen jälkeen lauhde käytännöllisesti katsoen lainkaan erityistä hoitoa pullo puutarha vaatii. Joskus (kesällä - noin kerran viikossa) on tarpeen avata kansi ja spray kasveja. Tässä kostea ilmasto jatkuu.

Vesipisaroita sisäseiniin puhuvat täytyy tuulettaa pullon

Jos pullo puutarha ei ole suljettu, niin se on kasteltava useammin. Joka tapauksessa, kun oikein valittu koostumus hitaasti kasvavia kasveja, puutarha pullossa pitkään säilyttävät koristelua lähes ilman vaivalla. Tietenkin kasveja florariuma olla yhtä vaatimaton kuin kukkien, muovipullot Garden. Kuitenkin pois viikon, ilman pelkoa, että kasvit kuolevat ilman kastelua varaa.

Florarium lasi potin voidaan tuulettaa milloin tahansa - avaa kansi tarpeeksi

Koostumus lasi - täydellinen maku

Useita pieniä puutarhoja pulloissa - vaihtoehto Kukkavihot palvelevaan pöydän

Florariumy suunnittelussa olohuoneessa

Siro pienoiskoossa puutarhoja. Se on pienempi kuin Matchbox. Sitä voidaan käyttää avaimenperän tai suspension.

Nämä mini-kasvihuoneissa erikoisvalmisteisia kasvihuoneissa. Tehdä jotain tuollaista omin käsin, on todennäköisesti ongelmallista.

On käynyt ilmi, löytyy paljon käyttöä hehkulamput, eikä vain valonlähteenä. Yksi niistä on puolestaan ​​se epätavallinen florarium. Voit tehdä tämän sinun tulee hehkulamppu on suurin koko, ja matalan kasvavat kasvit, kuten sammalta, jäkälää, erilaiset jäkälät sekä kaikenlaisia ​​mehikasvit.

Käytämme pankit Massatuotteisiin muihin tarkoituksiin. Ne muuttuvat erinomainen florariumy.

Osa 12 - Kuinka tehdä puutarha pullossa - mini-kasvihuone lasille

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin