Puutarha monivuotiset kukat

Perennapuutarha kukkia: valokuva ja kuvaus

Kasvava monivuotiset kukat ensisijaisilla monien kesäasukkaita - paljon käytännöllisempi kerran laittaa kasvi, eikä harjoittaa istutus, jotta ne miellyttävät silmää muutaman vuoden vuosittain. Suosittu perennat hyvin erilaisia, joten on tärkeää tietää, mitä ne näyttävät ja miten hoitaa niitä. Nimet ja kuvat monivuotiset kukat suosituksia hoitoa annetaan tällä sivulla.

Kasvava monivuotiset kukat makea William

sweet-William - toinen vuosi, ja "radikaali": jopa ultraranney lasku mahdotonta saada hänet kukkivat samana vuonna.

Siitä huolimatta se on hyvin levittävät itse kylvö, joten sinun on annettava tämä upea silmuja neilikka vuosittain, vain yksi tehdas sitä alueellaan. Tämä on yksi tyylikäs lajikkeiden neilikoita, vaatimaton ja sitkeä, se ei tarvitse kattaa talvella. Rakastaa aurinkoinen väri ja "vihreä" lannoite on joskus hyvä idea kaataa hänet jonkin verran kompostiin. Kasvaessaan monivuotiset kukat Turkin neilikka taimet kylvää aikaisin lopussa helmikuun maaperässä istutetaan toukokuun alussa.

Monivuotiset kukat puutarha iiris (valokuvista)

On vaikea kuvitella puutarha ilman tätä tyylikäs kukka. Monivuotiset kukat puutarha iirikset ovat kauniita paitsi kukka puutarha ja ne ovat välttämättömiä suunnittelun altaiden, virkistysalueita, sopii piirtämiseen monoklumb. Hän vain kertoo: juurakosta alue, se on parempi tehdä se aikaisin keväällä.

Iirikset ovat erilaisia: Jotkut heistä haluavat avoimia aurinkoinen alueilla, kun taas toiset haluavat osittain varjossa ja kosteutta, kuten Siperian iiris.

Kuvaus monivuotiset kukat iirikset on hyvin monipuolinen: on kaikenkokoisia ja värejä, on pienoiskoossa sipulit iirikset.

Katso kuvia näistä monivuotiset kukat puutarhassa - iirikset ovat välttämättömiä Alpine Hills.

1

Iirikset ovat vaatimattomia, mutta he tarvitsevat riittävästi kastelua ja säännöllinen "maadoitus", koska niiden juuret ovat usein alttiina ajan. Talvella on parempi olla karsia, jätä se vasta keväällä, jotta ne näyttävät sietävän ankarat talvet.

Kasvava perennat pionit

Toisin ruohomaisten pioni puu pioni - kasvi "tutteja".

Viljely nämä perennat ovat niin helppoa, että jopa noviisi viljelijä voi selvitä siitä. Jos istuttaa juurakko aikaisin keväällä tai elokuun lopussa, hän oli ensi vuonna antaa sinulle kukkii. Ainoa harmi on, että aika sen kukinnan ei kestä kauan! Pioni tykkää runsaasti kastelua, lannoitus - vain mineraali, orgaanisen aineksen se kuljettaa huonoa. Hän ehdottomasti hyvä salaojitus - lisää hiekkaa maaperään istutus.

Kuvausta ja kuva monivuotiset kukat daalianmukulat

dahlias - se on myös - perennoja. Yksinkertaisesti, jos ei kaivaa daalioiden talven, ne ovat yksivuotisia ilmastoon.

No, jos annat heille asianmukaisen lepotilan, he miellyttää sinua vuosia. Tämä on todella "royal kukka"! Kaikki tämä kukka on hyvä. Tuomari itse: kunnon istutus alkaa kukkia aikaisintaan pionit, ja kukkii vasta pakkasta, näyttää ylellinen, melkein ei vaikuta tuholaisia, ja lähes sairas. Hän tarvitsee löysä, hyvin lannoitettu maaperä ja aurinkoinen paikka: penumbra hän myöhemmin kukkii ja vähemmän erinomaisesti kukintaa. Pääsääntöisesti kukinto on niin paljon, että jokainen Bush näyttää olevan täysin peitetty niihin. Älä unohda leikata haalistunut.

Kuten voidaan nähdä kuvassa yllä, ja kuvaus näistä monivuotiset kukat, daalioiden ovat todennäköisesti ennätys värien määrä. On musta, violetti, raidallinen, täplikäs tai raidallinen vaaleanpunainen, oranssi, keltainen, Crimson - ja monet muut värit.

Dahlia on turhaa pidetään "vaikea", vaikeus todella piilee sen lennolle ja lasku korneklubni Dahlia täytyy kaivaa ylös, ja sitten tallentaa kellarissa tai jääkaapissa. Entä lasku? Tosiasia on, että jos haluat dahlias kukki todella aikaisin pionit pikemmin kuin elokuussa, ne täytyy antaa kasvaa kotona. Kasvatus mukulat kasvissa alussa huhtikuussa. Voit käyttää kauhat, altaat ja muut vastaavat säiliöt. Kastelu tällä hetkellä pitäisi olla maltillinen. Auki maahan on istutettu vasta 15. toukokuuta daalioiden voi sietää pakkasta. Syksy dahlia kaivaa muutaman päivän kuluttua ensimmäisestä pakkasta.

Kauniita monivuotiset kukat kamomilla puutarha

kamomilla - todella "kansallinen" kukkakoristelu win-win kaikille kukkapenkkiin. Nämä kauniit monivuotiset kukat puutarhassa kukkivat pitkään ja pitkäaikainen maljakko elämässä.

Se levittävät jakamalla juurakot päivänkakkara puutarha, mutta voit tehdä sen, ja niiden taimet, kylvö siemenet kupit lopussa helmikuussa. Istutti päivänkakkara maahan paremmin loppukesästä. Kastelu ja lannoitus - tavanomaiset. On huomattava, että kamomilla voi olla melko helppo elinsiirron koko kauden, tarvitset vain sitä elinsiirtoa pritenit 2-3 päivää.

Lisäksi Daisy - tunnettu valkoinen päivänkakkara - Myös värillisiä "Daisy" - Feverfew, niiden kukat ovat pienempiä, mutta ne ovat kirkkaita.

Suosituin perennoja Primrose

esikko - suosituin perennoja koristamaan Rock Gardens ja lammet.

Se voidaan myös kasvatettava siemenistä, mutta voit ostaa valmiina taimia. Se - vaatimaton monivuotinen, joka ei edellytä sinun työvoimavaltaista, ja se kukkii aikaisin keväällä, kun alue on niin vähän väriä. Talvella suojaan esikko ei tarvitse vain mitä sinun täytyy seurata - se on maaperän puhdas rikkaruohoja, ne voi estää kasvin.

Monivuotiset kukat Rudbeckia ja auringonhattu

Rudbeckia ja auringonhattu jopa samanlainen ulkonäkö, ne ovat korkeita, näyttävä, kirkas. Ne auttavat luomaan yhtye missään Kukkatarhan he antoivat jäsentää ja järjestää tausta, ja niiden kukkii ovat sopusoinnussa kaikki muut "maiseman muodot" teidän kukkapenkki.

Ja maataloustuotteiden monivuotiset kukat Rudbeckia ja auringonhattu myös monia yhtäläisyyksiä. On parasta saada taimi, kylvö siemenet lopussa helmikuun ruukuissa. Heillä ei ole mitään ongelmia itävyys, olet varmasti saada hyvä taimi, ja asettua pysyvästi paikka se myös onnistuu. Maaperä voidaan istuttaa tai keväällä tai kesällä, ensimmäistä kertaa huolellisesti karsia rikkaruohot, ja runsaasti kasteltava. Maaperä - ei ole väliä. Voit lannoittaa ja kemiallisten lannoitteiden ja orgaanisen aineksen, mutta ei liian usein tarvitset. Kasvien näitä ihania talven ja alkukevään "Start".

Perennat isäntä, Astilbe, daylilies, Dicentra

Miksi kaikki nämä kasvit ovat koonneet? Isännissä, Astilbe, daylilies ja Dicentra on merkittävä yhteinen: he ovat täydellinen koristella varjoisassa kulmat: ne kukkivat varjossa. On melko vähän väriä, pystyvät tällaisia. Kaikki nämä kasvit ovat parasta istuttaa juurakot saatu siemenistä on vähemmän onnistuneesti. Heidän taimiaineiston on helppo saada - se tapahtuu aina markkinoilla. Huolehtiminen niistä on myös samanlainen: kastelu, joskus - ruokinta, se on parasta kivennäislannoitteista kukinnan ja keväällä - orgaaninen, ja poistamalla sopivana ajankohtana haalistuneet kukinnot. Maaperä on hyvä niitä.

isäntä - kasvin kaikkein koristeelliset lehdet, jotka ovat sekä vihreä ja sininen, ja värikäs, ja jossa on valkoinen reunus, ja keltainen. Ja koko lehtiä voi olla mitä tahansa: on olemassa isännät - kääpiöt erityisesti alppipuutarha ja on vain valtava.

Hosta kasvaa mahdolliset maaperän, ja missä tahansa olosuhteissa, mutta paras varjossa. Vaikka tämä kasvi on enimmäkseen koriste lehdet, mutta se myös kukkii kaunis lila "kelloja" pitkiä varsia.

Astilbe, daylilies ja Dicentra voidaan kutsua myös koriste lehdet: hekin "tyypillinen" lehtiä, ja jokainen kasvi - muotonsa lehtiä. Mutta tärkeintä - ne kukkivat.

Kuten näette, nämä monivuotiset kukat puutarha on hyvin kaunis kukassa ja lisäksi erilaisia ​​väri.

Astilba on punainen, vaaleanpunainen ja valkoinen, samoja värejä löytyy Dicentra, daylily on oranssi, keltainen ja punainen. Dicentra tekee meidät onnelliseksi kukkii keväällä ja alkukesästä, ja Astilbe ja daylily - toisessa. Ajan myötä sinun edes tarvitse leviämisen rajoittamiseksi näiden sitkeitä, viihtyy perennoja.

Puhuminen kuvaannollisesti, monivuotinen kukka lupiini - monivuotinen rikkaruoho, joten hän sopeutunut elämään kaikissa olosuhteissa. Lupiinin siemenet itävät jopa halkeamia välillä laattojen kivi track! Mutta samaan aikaan hän on niin fiksu!

Värit ovat hyvin erilaisia ​​lupiini, erityisen kaunis värikäs lupiini.

Plus, pitkä kukka, ja hän veistetty koriste lehtiä, joten se voidaan turvallisesti istutettu lupiineja "yksin", yksittäiset möhkäleitä - ja se näkyy osiossa aksentteja.

No, se on kukka puutarha tietenkin välttämätöntä - muoto sen kukinto kukka ihana täydennys rakenne "täyttäminen" varten kukkapenkkiin.

Hyvä kertoo lupiinin siementen joten voit kasvattaa sitä ituja helposti, vain siemeniä aikaisin, mutta jos laitat sen juurakko, varmistitte kukkivat samana vuonna. Maaperä ei ole väliä, huolehtimaan hänestä minimiin. Lupin rakastaa aurinkoa, joten älä laita se varjossa. Jos leikkaat haalistunut "kynttilä" lupiini, se kukkii uudelleen. Muuten, voit kerätä varret lupiinin palot - se on suuri kuivattuja kukkia.

Suosittu Perennat puutarhan "kultainen pallot"

Tämä monivuotinen kukka on tuttu kaikille! Hän on yksi niistä kasveista, jotka "kasvavat itse."

"Golden pallot" - suosittu nimi. Itse kukka kutsutaan Rudbeckia leikellään. Luontaisesti suosittu perennoja puutarhan "kultainen pallot" - pahanlaatuinen rikkakasvit, ne kasvavat ja milloin tahansa jopa täydellinen puuttuminen hoidon. Heille varmista, että ne eivät ole innostunut koko sivuston.

Puute kosteus voi vaikuttaa koko kukkia - ne pienenevät. Jos lisäät Rudbeckia leikeltiin humusta ja joskus runsaasti vettä - voit ihailla suuria - jopa 10 cm halkaisijaltaan, kultainen kukkia. Lisääntyminen - juurakot, ja versoja.

monivuotinen asters - houkutteleva ja ongelmatonta kukkia taatusti koristavat puutarhan keväästä asti pakkasta. Aivan oikein, sillä tähän ryhmään kuuluu paitsi kaikki tutut syksyn asters.

Monivuotinen asters on monenlaisia:

Loppukeväästä ja alkukesästä kukkiva alppi asteri kukka lyhyellä, 25-30 cm.

Koko kesän kukintoja italialainen Aster on kasvi keskikokoisen, 40-60 cm. Mutta loppukesästä kukinnan alkamista astereita New England ja novobelgiyskaya, ja ne kukkivat asti pakkasta (vasta marraskuussa).

Samana aikana, ja Aster kukkii Briar, on se olet todennäköisesti nähnyt, se on yleisin hotellin puutarhassa. Se kukkii laventelin kukkia.

Katso kuva monivuotinen puutarhan kukat: asters on laaja valikoima värejä. Ne tulevat valkoinen, keltainen, sininen, vaaleanpunainen, punainen, laventeli, violetti.

Monivuotinen asters mieluummin hedelmällisen maaperän, orgaanisen aineksen, kalkkia. Istutus on parempi olla paksuuntua kasveille hyvin tuuletettu. Tall asters täytyy sitoa tukiin. Lisätyistä Aster on tarpeen 3-4 vuoden välein, kun pensas alkaa tulla paljain sisällä. Kasvit tarvitsevat kaivaa juuria jaettu ja siirretty uuteen paikkaan. Tämä olisi tehtävä joko elokuussa tai toukokuun alussa.

Kaunis monivuotinen leimukukka kukkia

leimukukka korvaamaton puutarhassa helppo ylläpito ja todellakin kauniissa puutarhassa. On olemassa monia lajikkeita leimukukka, kukkia eri värejä.

On jopa phlox - "Chameleon", joka muuttaa väriään valon, Crimson violettiin!

Tässä laitoksessa pohjimmiltaan ole muuttunut - nämä perennat käyttäytyvät rikkaruohot ovat: hienoja juurtua ja kasvaa voimakas, joskus syrjäyttää muita kasveja. Phlox ja kasvaa hyvin auringossa ja osittain varjossa, osittain varjossa, ja jopa parempi heille. Yleensä ilman hoitoa phlox voi kasvaa ja kukkivat jopa 8 vuotias, mutta ne ovat vähitellen murskattu kukkia. Siksi ne täytyy joskus ravita orgaaninen lannoite tai kukka, ja ajoittain runsaasti vettä - niin kukat ovat suuria, ja alaosa varren tule paljain. 6 vuoden välein, nämä kauniit monivuotiset kukat tulee jakaa: kaivaa ja leikkaa juuria ja siirtää uuteen paikkaan. Voit jopa jakaa pensas lapiolla paikan päällä - heikentää Bushin katkaista osa juuri ja siirtyä toiseen paikkaan ja kuoppa muun juuren takaisin nukkumaan. Istutus phlox on paras kevättalvella. Mutta jos piti tehdä se syksyllä, ei tarvitse leikata varret lehtineen.

tilasto

Copyright © 2008-2017 Bank värejä. Kaikki oikeudet kuuluvat omistajalle materiaalin FlowerBank.ru sivustolla.

Käyttämällä materiaaleja tietosanakirja, klikattava linkki lähde: Encyclopedia of tarvitaan värejä.

Puutarhan kukkia, perennoja: valokuvan nimi

Kauneus kaunis monivuotinen puutarha on lähinnä siinä, että nämä kukat eivät tarvitse istutettu kaikkina vuodenaikoina - kerran riittää istuttaa puutarhaan, ja muutaman vuoden nauttia kauneuden ja tuoksu. Kukinnan perennat eivät ole huonompia kuin yksivuotisia kasveja, päinvastoin, nämä kukat on useita etuja.

Käytössä erityispiirteet monivuotiset kukat löytyy tämän artikkelin, sekä perehtyä kuvia ja nimiä perennojen puutarhassa.

Kukkia puutarha: perennat

Monivuotinen kukka puutarha maiseman suunnittelu täyttää mitään harvemmin yhteistä yksivuotisia kasveja. Perennojen tekevät erinomaista koostumuksen, nämä kukat voidaan istuttaa ruukkuihin ja ruukkuja, yhdistää niitä muita kasveja sänkyä ja edessä puutarhat.

Nurmikasvien perennat ovat usein istutetaan lähiverkon, käyttää niitä vihreä matto tai nurmikkoa. Varjoa sietävät lajikkeet sopii hyvin puutarha sisustus, koska jopa varjossa suurten puiden tällaisten perennoja tuntuu täysin mukava. Kukkiva kasvi laji sopii ehdottomasti mitään aluetta - ne ovat hyvin koristeellinen.

Menetelmät suunnittelun sängyt ja kukkapenkkien käyttäen perennoja löytyy lukuisia videoita maiseman suunnittelu.

Verrattuna vuosittainen kukkia, perennat on useita etuja, kuten:

 1. Niiden ei tarvitse olla istutettu vuosittain - useimmat lajikkeiden kukkia voi kasvaa yhdessä paikassa ilman ylimääräistä huolta noin kolme tai neljä vuotta.
 2. Monivuotiset kukat enemmän vaatimaton, lähes aina ne eivät vaadi monimutkaista hoitoa - tarpeeksi kastella pensaita kuivuus, ja poista rikkaruohot.
 3. Perennat yleensä hyvin siedetty talvella. Nämä värit ei voi piiloutua, mutta epäonnistunut täytyy poistaa haalistuneet kukannuput ja ylimääräistä viheralueita.
 4. Kukkapenkkiin, sisustettu perennoja, ilahduttaa omistajan koko kauden ja pysyy houkutteleva useita vuosia.
 5. Puutarhurit eivät vuosittain rahaa taimiaineistolain, joten perennojen voi myös säästää budjetin.
 6. Johtuen siitä, että juuristo monivuotiset kasvit on hyvin kehittynyt ja jo kehystetty, ensimmäinen perennoja kukkivat keväällä ja hyvin mahdollisesti, on viimeinen kukkivat kasvit puutarhassa syksyllä pakkaset.

Puutarhurit usein vaihtaa taimia, mikä säästää ostosta pitkään kukkiva kasvi. Poikkeuksia ovat harvinaisia ​​perennoja, kasvatus on vaikeaa.

Lajikkeiden monivuotiset kukat, on monia, tämä artikkeli sisältää kuvan parhaan monivuotiset kukat puutarhassa.

Mitä perennat voidaan turvallisesti istuttaa hänen puutarha

Perennat puutarhan jaetaan useisiin ryhmiin, värit voivat vaihdella:

 • kukinnan;
 • kukinnan kesto;
 • kasvin korkeus;
 • koristeellisuutensa (kukinnot tai ilman väriä);
 • omaten selkeän tuoksua tai kukka hajuton;
 • whimsicality - perennat on jaettu kolmeen ryhmään, jotka ovat erilaisia ​​vaatimuksia hoito, elinsiirron ja valmistelu talven aikana;
 • tai auringon varjossa suvaitsevainen lajikkeet;
 • menetelmällä lisääntymiselle.

Paras lajikkeet monivuotiset kukat esitellään alla - jokainen puutarhuri voi käyttää niitä omassa puutarhassa, koska nämä kasvit soveltuvat koristeluun kukkapenkkiin, rabatok ja istutukseen riippuvasta ruukkuihin tai koriste ruukut (jos se on suositeltavaa käyttää jompaa kumpaa lajike löytyy video).

Tämä kukka ominaisuus, että tietyissä ilmasto-olosuhteissa (liian kylmä talvi), sitä voidaan kasvattaa kuin yksivuotisia kasveja.

Kukat ovat riittävän suuria, niiden läpimitta on 7-8 cm kukintoja sävyjä voi olla erilainen: violetti, vaaleanpunainen, sininen tai punainen.

Valkovuokkoja Mukulat pitäisi istuttaa hedelmöitetyissä maaperään, hautasi ne enintään 5 cm, ja valitsemalla lasku aurinko puutarha tontteja. Jos maa päällä valutettu, se täytyy lannoittaa vähintään kahdesti kaudessa. On parempi käyttää lannoite, yhdistämällä kivennäislisien kanssa alkuaineita.

Valokuva kukinta Astilbe jätä ketään kylmäksi - tämä monivuotinen kohtalaisen pehmeä ja erittäin kestäviä. Astilbe lajikkeet eroavat toisistaan: eri korkeutta ja pensaat, ja koriste ja varjoa kukinnot. Niinpä eri keinoista ja hoidosta pitkäaikaisen istutus kukka.

Yleinen laatu kaikki lajikkeet paniculate Astilbe ovat seuraavat:

 • vaatii kokoonpanosta maaperän - maa on hedelmällistä;
 • vastenmielisyyttä liian kirkas aurinko - loistava paikka istutus monivuotinen on Penumbra;
 • säännöllistä kastelua;
 • poistaen jatkuvasti surkastunut röyhyjä.

Näin ollen, kesällä monivuotinen tarvitsevat usein kastelua ja maankatteiden maaperän, ja talvella maahan välillä pensaat tulisi kattaa eristävästä materiaalista tai kuusen kuusen oksat - lämmitintä.

Video valmistelun kukkapenkkiin ja kukka-asetelmat on usein maininta vuorenkilvet. Onko tämä monivuotinen on todella paljon:

 • saxifrage voidaan istuttaa myös köyhä maaperä;
 • hedelmällisen maaperän monivuotiset kukat hyvin runsaasti;
 • kasvi sietää puute auringonvaloa;
 • saxifrage voidaan käyttää koristeluun tahansa kukkapenkkien, kivinen kappaleita ja ruusukkeita.

Vuorenkilvet heikko puoli on sen alttius sienitauteja. Erityisesti keväällä kasvin kipeästi fungisidinen hoidon, koska talvehtinut alla kannen juuret ovat usein tartunnan sieni-itiöitä.

Erittäin kaunis kukkaistutuksia, koristeltu delphiniums. Tämä monivuotinen kylvää siemenet paksu ja rehevä sarja täytyy laittaa tarpeeksi siemeniä lähekkäin, ja ripottele ohut maakerros.

On olemassa useita lajikkeita tämän monivuotinen Persian delphiniums, golostebelnye tai hybridi Multiflora (noin erityispiirteet kunkin ryhmän puhuu kaunopuheisesti hänen nimensä).

Monivuotiset tarvitsevat usein ja runsas kastelu, mutta se on parempi veden kukonkannus juuret lehdet pysyvät kuivina - laitos on todennäköisesti tartunnan härmän. Jälkeen kastelua välimaastossa pensaat varmasti löysää, mutta tämä olisi tehtävä huolellisesti, koska monivuotinen juuret ovat lähellä maanpintaa.

Nämä perennat ovat kasveja, viiniköynnökset, koska Elämänlanka voidaan kierretty sarakkeet ja luoda hedge.

Elämänlanka istutetaan maahan tarvitsevat hyvä salaojitus, useimmat perennat sopivat hiekkamailla. Muulla perusteella täytyy ehdottomasti järjestää viemärijärjestelmään ylimääräistä vettä.

Kasvi ei pidä alavilla alueilla ja perennat, jossa sijaitsevat lähellä pohjaveden pinnan. Istutus kukka pitäisi olla hyvin aurinkoinen paikkoja, lasku vaiheessa noudatettava 200 cm välillä pensaat.

Jos tehdään oikein, elämänlanka pitkään miellyttää sen omistaja puutarha kukinnan. Kukka ei vaadi monimutkaista hoitoa, mutta monivuotinen talvi on parempi piilottaa.

Nämä värit kutsutaan yksi monipuolisimmista perennojen - ne voivat kasvaa kaikkialla. Kerrotaan muscari sipulit mieluummin aurinkoinen puutarha tilaa kuin hyvä kastelu, on tuoksu myski.

Tällä hetkellä on olemassa useita lajeja monivuotinen: siellä muscari Armenian, Turgenev, klusterointi, jossa on kukinto muodossa klustereita. Se ei ole vain muoto kukkia, mutta niiden sävy: muscari voi olla sekä sininen ja sininen, ja violetti, ja jopa yhdistää.

Forget-Me-Not tarvitse istutettu kosteaan maahan, koska tämä monivuotinen rakastaa vettä. Siksi istutusta kukat sopivat parhaiten savimailla tai alanko.

Forget-Me-kukkii toukokuussa löydät sen pienellä vaaleansininen kukinnot. Hyvä kasvi voi ilman erityistä hoitoa. Ja kukinnan jälkeen pensaat näyttävät kauniilta kiukkuinen lehtiä.

Pionit ovat kaikkein pitkäikäisiä perennoja - Bush on voitava säilyttää koristelua 50 vuotta. Kukka haluaa hedelmällinen maaperä ja auringonvalo. Se on usein istutettu puistoissa ja toreilla, osana hoitoa kasvin ei tarvita.

Kun istutus pionit täytyy pitää pieni etäisyys monivuotinen ja naapurimaiden kasveja, koska tämä kukka on altis hajautumista. Ja pionit ovat ajoittain istuin, poistamalla ylimääräinen osa holkin.

Monivuotinen ei ole vain kaunis, siankärsämö pidetään lääkekasvina ja sitä käytetään usein kansanlääkinnässä. Pieni kukinnot kerätään suuria sateenvarjoja, joka voi olla eri värit:

Vastus kasvien on erittäin korkea, sillä luonnossa siankärsämö kasvaa kivisillä rinteillä, aroilla tai jäillä. Monivuotinen sietää tilapäistä kuivuutta ja teräviä lämpötila hyppyjä.

Phlox tavattoman kaunis, joten se on erittäin suosittu puutarhurit ja sisustajille maisemia. Kukat kuten hyvä maaperä, jos maa-alue on liian tiheä, kasvi laittaa kerros karkeaa hiekkaa, ja hiekkamaassa olisi hyvä laittaa kerros savea.

Phlox taimet istutetaan kevyesti - 2-3 cm syvälle maan. Monivuotinen kukki ylenpalttisesti, sillä hänen valita aurinkoinen, tuuli-suojattu alue puutarhaan.

Luettelo kuvia nimet perennoja ei voida pitää täydellisenä - luonnossa, on olemassa tuhansia lajikkeita nämä kukat. Edut monivuotisten koristekasvien ovat ilmeisiä, ja tärkein niistä - pitkäikäisyys, koska kukkapenkit tällaisilla väreillä päivitetään vain joka 4-6 vuotta.

Oppia kuinka yhdistää kasvien ja luoda kauniita kukkaistutuksia, näet teemalla videoita suositusten kokenut puutarhurit.

kysy viljelijä

01.17.2018

Alain Bertram Lannoitus tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Humus valmisteet - Lignohumates.

01.16.2018

Sergey Ruokinta tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Mitä erityisiä humate sanoi.

01.16.2018

Juri Centaur Käytetty: T-15, T-18, T-224: Ostin mototraktor joulukuussa 2016g.Sam meni Gomel tilattu.

01.10.2018

Elena Kalugin Kurkku Farmer f1: «Farmer" meidän puutarhassa noin 10 vuotta avoimella kentällä, ostettu.

1.8.2018

Alain Bertram Coop polykarbonaatista kasvihuoneet: Hei. Kanoille on haitallista ole niin kuuma kuin.

Monivuotiset kukat ja puutarha

On monia monivärinen sen eduista ja yksi niistä on, että ne eivät tarvitse istuttaa joka kevät. Ja tämä, sanoa ei hieman jousen päällä, ja niin paljon maata työtä. Avulla monivuotiset kukat luoda kauniita kukkaistutuksia, jotka säilyttävät koristeellinen ulkonäkö on vähintään viisi vuotta. Myöhemmin jotkut kukat ovat voimakkaassa kasvussa ja täytyy muuttaa tai poistaa osia Bush istutusta varten uuteen paikkaan.

Useimmat perennat voi selvitä talvet ja vaatii vain muutamia kaivaminen, koska heidän kotimaassaan on etelämmäksi. Siksi sinun täytyy tietää luoda kauniita kukkaistutuksia perennojen itse - miten ne näyttävät ja mitä he tarvitsevat hyvää kasvua. Tietoja vuotuinen kukkia puutarhassa, meille on kerrottu, nyt puhutaan perennoja.

Tämä kasvi sietää kuiva kesäkuukausina ja on vastustuskykyinen kylmää napsahtaa ei vymerznut talvikuukausina aikana. Sillä maaperä on ehdottomasti ei vaativa eikä ole mitään erityistä monimutkaista hoitoa. Se on istutettu koristella puutarhaan tontteja, näyttää hyvältä Rock Gardens ja rajojen sisustus.

Koostumus käyttämällä allisuma hyvin näyttää lähes maan kattavat kasveja, koska ne täydentävät toisiaan.

Alyssum

Kukinto allisuma on miellyttävä tuoksu ja on rikas kirkkaita värejä. Olisi istuttaa alueilla, joilla se on usein auringon, ja ensimmäisen kerran istutuksen jälkeen vettä kasvin säännöllisesti, joten se oli onnistunut sopeutuminen uuteen paikkaan.

Tällainen monivuotinen on erilaisia ​​värisävyjä. Ne voivat olla:

Mutta tämä monivuotinen kasvi kasvaa vain eteläisen Venäjän alueilla, sen pohjoisilla alueilla, se on olemassa vain vuosittain.

valkovuokot

Istutus nämä kukat on melko yksinkertainen, sillä mukulat eivät syvälle haudattuna vain 5 cm. Maaperän kukkapenkki jossa valkovuokkoja kasvaa, pitäisi olla helppo päästä ilmaa juurille kasveja. Jos maaperä ei ole hedelmällinen, kukka täytyy syöttää kerran kuukaudessa täynnä lannoitteiden.

Se on varsin suosittu kasvi maamme ei ole monivuotinen, koska se ei voi selviytyä ankarat talvet. Mutta hänen merkittävästä kukkia tekee meistä onnellisia jo aikaisin keväällä ja niin se istutti taimia läpi. Komeus kukat viola väritetty eri sävyjä kesällä:

orvokkeja

Istutti ne aurinkoisella paikalla, ja kasteltiin kuivumista maaperään. Jos kesä sade ei pilaa, tee kastelu useammin, antamatta kukka kuolla. Pidentää kukinta haalistunut silmut katkaista, jotta kasvi ei kuluttanut aikaa kypsyä niiden siemeniä.

Tämä kukka on aina houkutellut puutarhurit ulkopuolella eksoottisia mieltä. Tämä monivuotinen kasvi on monia lajikkeita, jotka eroavat toisistaan ​​kahdessa kasvun, ja väri kukkivat kukat, jotka kootaan kaunis röyhyjä.

Astilba

Pyyntö viljelyyn kukkien ovat oikeassa hoito:

 • Kukat istutetaan osittain varjossa;
 • Maaperä on runsaasti humusta;
 • Kastelu puuttuessa sateiden pitäisi olla säännöllisiä;
 • Kukka varret, jotka ovat himmeitä, tarvitse poistaa.

Lisäksi, jos laitos ei ole istutettu eteläisen Venäjän alueilla, talvella ne on leikattu pois ja kattaa juurakosta Astilbe tahansa kattaa materiaaleja.

Monivuotinen aster (sentyabrinki)

Nämä reagoivat, eivätkä ne vaadi paljon huoltoa kukat ovat usein kysyntää suunnittelussa paitsi puutarhoissa, mutta usein ne voidaan nähdä kaupungin kukkapenkkiin eri kaupungeissa. Hoito ha niistä on alkeet:

 • Ajankohtainen kastelu;
 • Lisäämällä kaliumlannoitteena kahdesti kaudessa;
 • Trim varret talvesta kevääseen oli helpompi kasvattaa uusia nuoria lehtineen.

monivuotinen asters

Värit ovat rikkaita sävyjä vaalean lila viininpunainen väri vaalean violetti lähes sininen, ja on olemassa lajikkeiden kauniita valkoisia kukkia. Aikuisia pensaat elinsiirtoa tarvitsee noin kerran 6 vuotta.

Leafy kasvit levy on sileä soikea muoto, jossa on kiiltävä pinta. Kukkivat silmut ovat vaaleanpunaisia. Se vastaa hyvin ruokinta täydellinen mineraalien ja hyvää hoitoa muodostaa kauniin ruusukkeen. Badan istutetaan eri sänkyä, koristelu ne etualalle. Se näyttää mukavalta kukkapenkkien kanssa maastonkohdat sekä rajoja tai rajoja.

Badan

On yksi piirre vuorenkilvet - Keväällä jalustoineen pitäisi kohdella lääkkeen sieni-infektio, jolloin kasvi ei kuollut tautiin.

Tämä on melko yleinen yrtti, joka on hiipivä maa kansi vihreillä oksilla. Ei oikukas kasvi, joka ellei sitä rajoittamaan sen kasvua nopeasti laajenee koko leveydeltä vapaan alueen. Lehdet ovat pieniä nahkea tumman vihreä väri. Kukat, jotka kukkivat toukokuussa on kaunis muoto ja väri sininen.

talvio

Kun kaikki kukat kukkivat, vihreä matto muuttuu siniseksi. Se on niin vaatimaton, että se ei edes tarvitse ajoissa kastelua, onnistunut naapurit kukkapenkki tulee hyasintit ja Heuchera.

Tämän pystyssä kasvi 60 cm. Korkeussuunnassa, jossa on vihreä varsi pää, joka on täynnä kukkivat keltaisia ​​kukkia. Keskuudessa tämä kasvi On lajikkeiden lääkinnällisiä ominaisuuksia.

rantakukka

Rantakukka suosii aurinkoisia paikkoja ilman varjostusta. Se olisi myös:

 • Ajankohtainen kastelu;
 • Ruokinta täydellinen lannoite kahden viikon välein.

Suojaa talven rantakukka ei tarvita.

Hyasintit kukkia ja kasvaa hyvin, he tarvitsevat jatkuvaa täydennystä lannoitteiden. Tähän ensimmäiseen Lannoitteiden alkaa, kun ensimmäinen ituja. Kun on puhdistus lehdet, ja irtoaminen muutettu kuiva lannoite sipulikasvit. Toinen side pidetään aikaan orastava hyasintti. Tuolloin vegetatiivisen kasvun ja kukinnan maaperään noin kasvi ei kuivua kokonaan.

hyasintit

On olemassa eri lajikkeiden kukonkannus:

Taimien tai siementen kukonkannus, on tarpeen jättää väliin pensaat hieman etäisyyttä - tämä tehdään hakeakseen paksu pensaita.

kukonkannus

Myös hyvä kasvu tarvitsee säännöllistä kastelua, Hoeing ja poistamalla rikkaruohot. Jotta ei loukkaantunut kasvi hometta, kastelu on tehtävä paikan päällä, vaikuttamatta teräslaattakauppa.

Tämä ei ole ongelmallista kasvi, joka ei vaadi jatkuvaa hoitoa niiden plantaaseilla. Ulkonäkö kaareva kukinto täynnä kukkia valkoisia tai vaaleanpunaisia ​​kukkia. Tärkeintä tästä laitoksesta - tämä on oikea rantautumispaikka, koska se suosii osittain varjossa.

Dicentra

Jos sinulla on aikaa puutarhuri ja hän hedelmöittää paikka, jossa kasvi kasvaa, se vastaa voimakkaampi kasvu Bush.

Tämä on juuri sitä, mitä kasvi, joka pystyy siirtämään rumia sääolosuhteissa. Zhivuchka he eivät saa mitään tuholaisten tai bakteeri sairaus. Luoda hyvät vihreä matto tämä kasvi puuttuu vähimmäismäärä auringonvaloa. Siksi se on yleensä istutettu missä muut kasvit oikeastaan ​​mitään mahdollisuutta selviytyä.

rönsyakankaali

Avulla tämä kasvi on koristeltu:

 • Kivikkorinteiden;
 • Laaditaan puunrunkoja puita;
 • Täydentää eri lasku vysokorastuschih kasveja.

Istuttaa sitä millään lämpimänä vuodenaikana, siirtyessään uuteen paikkaan, jossa tomppeli maa.

Tämä on pieni pensas, joka lähtee kukkimisen jälkeen syötäviä marjoja. Kuusama lajikkeita on paljon, joten erilaisia ​​kuusama istutus päällä, voit rajoittaa lajikkeiden syötäviä hedelmiä.

kuusama

Pensas vaatimaton ja hyvin juurtua mahdolliset maaperän alueella. Tärkeintä, että on tärkeää Bush on runsaasti auringonvaloa ja suojaa kylmältä talven tuulet, jotka voivat freezeout kasvien kylmän kauden.

Nämä viehättävä kukkia koristavat sisätilat pystysuoran puutarhassa. Valtavia kukkia eri sävyjä palamaan kuten liekit keskuudessa lehdet sijaitsevat säleikkö venytetty. Vuonna elämänlanka on useita sen etuja:

 • Elämänlanka kestää talvi kylmä;
 • Pitkä kukinta-ajan;
 • Unpretentiousness viljelmässä;
 • Kestävyys.

elämänlanka

Istutus elämänlanka jatkuva tarve ottaa huomioon se, että hän rakastaa aurinkoinen paikkoja. Jos odotettua lasku muutaman pensaita peräkkäin, vetäytyminen olisi 2 metriä. Edellisestä Bush. Se sietää läheisyys tagetesom joka suojaa juuret elämänlanka on kovassa kuumuudessa.

Nämä lempeä olentoja suosivat hyvin kosteissa paikoissa ja puute suorassa auringonvalossa. Siksi liljat hyvältä alla puiden sekaan. Jos kesä on kuuma tasaisesti, niin sulavia istutus tämä kasvi on väistämätöntä. Sinun tulisi myös suojata alue, joka on varattu viljely kielo, koska sillä on kyky kasvaa rajatta.

liljat laakson

Voit kopioida lilja pitäisi vain kaivaa juurakosta keväällä kasvulla alkuunsa ja pudottaa hänet pois uuden tontin. Sen jälkeen se on tarpeen varmistaa, että maaperä ei kuivu. Ensimmäisenä vuonna elinsiirron jälkeen Lily kasvaa juuristo, ja toinen tuntuvat ensimmäiset kukat.

Nyt näytetään monet lajikkeet ovat kukat eri sävyt. Hemerocallis istutetaan pieniä reikiä kaivettiin etäisyyden päässä toisistaan ​​50 cm. Ja juuri kaula syvenee pari senttimetriä.

daylilies

Kastelu kasvit tarvitsevat säännöllistä lannoitusta typellä lannoitteiden ja muodostuessa kukka lehti massa.

Tämä on hyvin kukka kaunis kukka, kokoontuivat pitkä kynttilöitä. värisävyt ovat aivan erilaisia:

lupiinit

Lehdet ovat myös houkuttelevia muoto, niiden muodot muistuttavat lasten kämmenen sormet levitä. Maaperän kasvi ei ole vaativa, mutta kuten kaikki muutkin perennat eivät luovuta täysi ruokinta lannoitteita. Se suosii hapan maaperä. Jos maaperä työmaalla ei ole hapan, sitä voidaan happamaksi mäntypuru, jota käytetään multaa kasvin ympärille.

Milkweed lajikkeita on paljon, joten voit aina poimia jotain tarkoituksenmukaista maku puutarhuri. Tärkeintä on valita oikea paikka hänelle. Spurge rakastaa aurinkoa, varjossa sen kukat eivät ole aivan koriste.

spurge

Kastelu kasvi on melkein ei tarvita. Tarvitsee vain ajoissa karsimisesta kuivattuja kukkia tehdä pensas houkutteleva muoto.

Tämä perhe tulee monivuotinen hyasintti. Se on yksi ensimmäisistä kukkia, jotka näkyvät varhain keväällä. Hän on tyytyväinen sen kukintaa, kun lähes ole muita kukkivia kasveja kauniisti erottua pimeää maan. Tämä kukka ei suostu kasvamaan täyttä aurinkoa ja vaatii kastelua. Monet lajikkeet rodun itse kylvö.

Muscari

Hyvin usein ihmiset kasvavat tällainen lajikkeet Muscari:

 • Turgenevsky (vaaleansininen);
 • Racemosa (violetti);
 • Armenian (sininen ja valkoinen reunus reunan terälehden);
 • Aciniform (valkoinen ja sininen).

Narsissit näyttävät hyvin kaunis tulppaania eikä ainoastaan ​​keväällä kimpussa, mutta myös lähellä kukkapenkki. Yleensä ne kukkivat toukokuussa ja ilahduttaa kukinta kuukauden aikana. On lajikkeiden varhainen ja myöhäinen kukinta-ajan. Voimme valita lajikkeita narsissit kukkapenkissä, että ne, yksi toisensa jälkeen, on pitkä miellyttää meitä niiden ulkonäköä ja aromi.

narsissit

Muodon kukka, ne myös vaihtelevat lajikkeiden Narkissos. Kukat ovat:

Jotta tämä kauneutta erityisiä taitoja tarvitaan. Ne istutetaan syksyllä tai aikaisin keväällä, maahan korkeuteen kolme sipulit. Sitten vain säännöllistä kastelua ja lannoitetta sipulikasvit. Olisi mukavaa, jos istutus kunkin lajikkeen erikseen, luoden mini kukkapenkkiin eri muotoinen kukkia.

Erittäin miellyttävä iso pää valkoista koiranputkea. Se on helposti levittävät jakamalla Bush. Voit tehdä tämän, kaivettiin vanha keväällä Bush koiranputkea ja jaettu osiin, joista kukin on sekä juuret kasvua silmuja. Ei kaivoi syviä reikiä uudessa paikassa, tai vanha, mutta hieman erillään toisistaan, on paikka, jossa kasvaa nuoria pensaita. Jatkohoidon on ajankohtainen kastelu, löysää ja irrota haalistunut kukkii.

kamomilla

Daisy istutus tulisi sijaita kokonaan sun puutarhoissa, kuten varjossa se ei kukkia. Istuttaa kamomilla aika 6 vuotta.

Pionit kauniita kukkia, jotka kukkivat toukokuussa. Kukat löytyy eri sävyjä vaaleanpunainen, viininpunainen ja valkoinen. Viime vuosina se on peruttu jopa pionit keltaisia ​​kukkia. Jossain vaiheessa pioni voi kasvaa jopa 50 vuotta. Ne olisi istutettu täyttä aurinkoa varjossa pioni ei kukkia.

pioni

Ajan myötä nuoret pensaat kasvavat voimakkaasti, ja siksi, telytien olisi harkittava, ja laita ne tietyllä etäisyydellä toisistaan. Kaada vesi heitä paljon ole sen arvoinen, koska se voi aiheuttaa mätänevät juuristo kasvin.

On niin monia eri lajikkeita, joilla on suuri valikoima värejä kukkia. lajikkeet eroavat myös korkeus on:

Avulla rikkauden lajikkeiden ruusut voi tehdä kaunis ruusutarha, joka täyttää koko puutarhan arominsa.

ruusut

Nämä kukat istutetaan vasta kokonaan sun, he tarvitsevat ajoissa kastelua, karsinta, talvi suojia niiden pensaita.

Tämä kasvi on sen ulkonäkö muistuttaa päivänkakkara, mutta eroaa siitä eri sävyt. Rudbeckia kasvaa mahdolliset maaperän, vaan ainoastaan ​​sen perusteella, ravitsemukselliset Bush kehittyy paremmin, ja kukat ovat suuria.

Rudbeckia

Jossain vaiheessa punahattu voi kasvaa jopa viisi vuotta, minkä jälkeen se olisi istuttaa. Koska leviämisen nuoret versot on poistettava, koska se on altis vahva pesintä eri suuntiin.

Kiitos tiedemiesten, monia uusia lajikkeita enemmän rehevä korkit värejä. Ne vaihtelevat väri ja hyvin koristeltu vuoteet kukkia ystäville.

leimukukka

Jos alue on liian raskas maahan, se voidaan laimentaa kourallinen karkeaa hiekkaa. Phlox istuttamisen uuteen paikkaan, juuri kaula syvennetty kolme senttimetriä. He suosivat aurinkoinen alueilla, sillä ilman auringonvaloa kasvi ei kukkia.

Kuvagalleria monivuotiset kukat ja puutarha

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Miten istuttaa munakoiso taimia avoimella alueella

Vahvistamisesta katemateriaali sängyssä

Miten päästä eroon punkit on orkidea

Kukkia kukkapenkkien - Parhaat

Aineiston käyttö on sallittu vain suorat indeksoitu linkeissä. Käyttäjä ei saa poistaa ja leikkaa allekirjoituksia ja vesileimat kuvia sekä asettaa uusia.

1