Puutarha hahmoja kädet pois romun

Puutarha hahmoja omin käsin

Viljelysmaata ei välttämättä käytetä vihanneksia vain. Monet puutarhurit ovat tyytyväisiä elävästi luovaa potentiaalia. Vaikka maisema asemapiirros kehitti ammattilainen, miksi kieltää itse ilo lisätä koostumukseen oman koskettaa?

Transformaatioon esikaupunkialueella, ja antaa sille persoonallisuutta tuli suosittu tehdä Puutarhahahmoja antaa omiin käsiinsä. Veistoksia ja hahmoja sijoitetaan puutarhassa, on pitkään ollut huomattava merkitys oli kiinnitetty. Uskottiin, että asukkaat puutarhaan, kiveä ja puuta, vaikuttaa kohtalosta isännät ja kasvien kasvua. Tonttuja, esimerkiksi tuoda onnea, eläinhahmoja - terveyttä, satuhahmot luvattu käyttöoikeus.

Riippumaton tuotantoluvut

Jos haluat sijoittaa Puutarhahahmoja enemmän tunteita, ne voivat aina tehdä omia. Puutarha koristeet ja koriste hahmoja omin käsin Vaikka henkilö, jolla ei ole kokemusta eikä sakkoa - meidän on vain oikeus valita aiheen.

Käyttö romun

Monet puutarhurit yrittävät tehdä Puutarhahahmoja kädet pois romun. Paljon lopun ikää asiat voivat saada toisen elämän, joskin hieman nostaa niitä.

Vanhat renkaat puutarhassa tontteja saavat kaiken mitä haluavat - siitä kaunis värikäs kukkapenkkien hauska pikku eläimiä. Yrittää ratkaista paikalle kirahvi - vanhoja renkaita tarvitaan sitä, kaksi möykky 1 metri ja 30 cm, maali. Renkaan puoli-maahan kaivettuja. Kokkareet lohkaista muodossa kirjaimet "G" ja asetettu renkaan vieressä. suuri silmät voivat kääntyä pois muovipullo, nenä ja korvat, jotka on kiinnitetty kuono ja maali. Autopalvelut kirahvi - keltainen mustia. Voit tehdä tämän, voit ottaa kirkkaita akryylimaalit.

Voit yrittää rakentaa monimutkaisempi hahmo hirvieläinten - sitä tarvitaan runko lanka. Sen pitäisi olla huolellisesti kääri oksat, jotka ovat runsaasti jäljellä, kun karsimisesta pensaita ja puita. Tässä tekniikassa voidaan valmistaa minkä tahansa kuvioissa. Aloittaa luonnos laadittu paperille, voit aloittaa työskennellä lanka.

huomattava Garden hahmoja muovipulloja omin käsin saatu nopeasti, on helppo työskennellä heidän kanssaan. Tarvitsee vain maalata ja leikkurit. Muovi on helppo leikata, koska on mahdollista simuloida mielenkiintoisia asioita, jotka säilyttävät muotonsa.

voit tehdä suuria kontteja kukkia muodossa sikojen suuri viiden litran pulloissa. Päälle pullon leikataan neliön, joka sitten on tankata maaperän ja kasvien kukat. Kansi pullon kurkun kuono. Jää lisätä silmät ja korvat - tuotantoon sellaisia ​​elementtejä, voit leikata osan pullon. Sitten maalata sika vaaleanpunainen.

Voit koristella sivuston eksoottisia palmu. Varastoida pulloa vastaavia värejä - ruskea ja vihreä. Pullo runko valmistaa seuraavasti. Leikkaa jokainen kahteen epätasainen osaa - alempi olisi yksi kaulan kanssa. Ylimpänä reunan leikata kolmiot - 8 kpl, taivuta ne tyvestä jotta saadaan molempien avaisi kukka. Järjestää alempi osa samaa, mutta keskellä terälehtiä on tehtävä kuuma veitsi reikiä.

C vihreä pullot ja leikkaa kurkun ja pohja. Leikata tuloksena sylinteri suikaleiksi alhaalta ylös, jättäen reunan 3 cm voi leikata lehtiä pyöristetty pää tai kunkin liuskan leikattu puoli uudelleen, ei johto-osa loppuun -. Lehtien on kiinnitetty loisto. Sitten suoristaa levyt tietyssä järjestyksessä: alaspäin, sitten ohita ylöspäin, jälleen hyppimistä.

Että saadaan stabiili tuote, lisätä putken sisällä tai rauta pin. Se nanizhite johdonmukaisesti pullo kurkkuun aina suuri, pieni päättyy. Ensimmäinen osien vahvistamiseksi nauha. Loput kulumisen porrastetusti, niin että terälehdet ovat sulkeneet kaikki ilmaisia ​​sivustoja.

Saatuaan halutulle korkeudelle rungon, siirry kruunu. Vihreä pullot on kiinnitetty samalla tavalla kuin edellisessä - porrastetulla tavalla, suurimmasta alkaen ja päättyen pieni.

Sieni kipsi Garden Decoration

Kanssa muovipullot voit rakentaa paljon mielenkiintoisia asioita. Esimerkiksi, erinomainen puutarhan hahmo muodossa sieni omin käsin Se on saatu käyttämällä muovipullo kuin valumuottiin elementtejä.

Ensin teemme jalka sientä. Otetaan sopiva koko muovipulloon ja katkaista kaulan. Osa, joka haluaa käyttää, preparaatti sisällä seoksella kasviöljyä vedellä. Se helpottaa erottamaan muodon jäädytetty valu. Käsittelymukavuuden, käytä harjaa. Valmista kipsi oikea määrä työtä.

Töissä voit yrittää säästää hieman kipsi - tehdä tätä jalkaa Onton sisäpuolelta. Valita pieni muovinen pullo ja aseta se valmis valumuottipintaa. Kaatamalla kipsi, varmista, että se ei olisi näkyvissä. Paina päälle mitään, että se ei ole noussut.

Materiaali tarttui nopeasti - voit jatkaa työskentelyä luku puolen tunnin, mutta se on parempi odottaa hieman enemmän. Multa poistaa - se tekee viillon toimiston veitsen ja puhdas. Jalka sieni on valmis.

Jos et vielä tiedä, miten puutarha hahmoja omin käsin, Voit aloittaa esimerkiksi sieni. Hänen yksinkertaisia ​​muotoja, monimutkainen laitteita et tarvitse. Kun vastaanotetaan jalkojen muovipullo käytetään sitten, valmistukseen korkki voi valita minkä tahansa kuppi sopiva koko. Se on suljettava polyeteeni ja niin tarkasti kuin mahdollista painaa sen pintaan kupin. Ihannetapauksessa ei pitäisi saada ryppyjä.

Nyt kasvi kipsi osan korkki ja kaada upokkaaseen. Odota muutama minuutti kipsi kevyesti tarttui. Sisällyttää paino loppuosuudella sientä. Sitten tunti tai jättää yksin.

Samaa periaatetta voidaan tehdä ja perusta vartalosi - tarvitset levy, jossa on tasainen pohja. Laimennetaan kipsi, polyeteeni peitelevy ja kaada liuos. Odota, kunnes se kovettuu hieman ja laittaa hänet sieni. Tai jätä se poistaa - Ennen asennusta, sulje jalka huivi. Sitten kaikki täysin kuivunut, pohjustettu ja maalattu haluttu väri.

Puutarhahahmoja vaahto kädet - käytännön sovellus aineiden jäämiä. Luoville ihmisille puute materiaali työstää - ei syytä luopua suosikki toimintaa. Ne aina löytää tapa hakea Etu ei näytä olevan haluttuja kohteita ja materiaaleja.

Polyuretaanivaahto auttaa luvut ovat vedenkestäviä ja antaa heille voimaa. Valmiit tuotteet kestävät menestyksellisesti muutoksia lämpötilan ja sää. Siitä usein delfiinejä ja etanat, haikaroita ja joutsenia. saatat tee puutarha hahmoja omin käsin: askel askeleelta opastaa palveluksessanne.

Ensinnäkin, voit yrittää rakentaa aasi. Form muodot runko - tarvitset tikkuja jalat, kehon muovipulloon kehon pienempi pullo - kaula ja kuono, lanka kiinnitykseen osat yhteen.

Valmisteltuun runko, sovelletaan vaahto. Kunkin kerroksen kuivua hyvin. Jäädyttää vaahto on noin 15 minuuttia. Jos muodostunut ylijäämä pilata ääriviivat luku, ne tulee puhdistaa avulla veitsen paperi.

Kun artikkeli löydät valmis, voit maalata sen ja lakan tai jättää sellaisenaan. Eräässä toisessa suoritusmuodossa tuote muodostamisen jälkeen vaahdon peitetty sementtilaastin, ja pinnan muoto on koristeltu värillinen kappaletta laatta. Vahvistamisessa kuivauksen jälkeen, vedenkestävä laasti tuloksena muoto voidaan turvallisesti panna puutarha - se ei pelkää huono sää.

Yksi suosituimmista materiaaleja veistoksia, jotka koristavat puutarhassa, voidaan kutsua Polistoun. Seosta sen valmistamiseksi on tehty akryyli- hartsista, alumiinihydroksidi, erilaisia ​​pigmenttejä. Lähtö on materiaali ominaisuudet muistuttavat kivi. Se ei ole kovin kallista, se voi kestää pitkään ja ei heikkene vaikutuksen alaisena lämpötilan.

voit kokeilla, jos haluat tehdä puutarha Polyresin hahmoja omin käsin. Jos sinulla on taitoja veistoksia, se on helppoa. Voit käyttää ja pitää yllä menetelmät muodostavien tuotteiden avulla käytettävissä olevia varoja.

Puutarha hahmoja omin käsin sementin saatu tarpeeksi vahva ja kestävä, jos tehdään oikein. Voit tehdä niistä mitä haluat - esimerkiksi ostaa erityisellä lomakkeella ja tuottaa monivärisiä laatat koristella polkuja. Valaa betoniin tai laastiin kauniita kukkia, jotka näyttävät kaunis jos runko nurmikkoa.

Sinun täytyy työskennellä laasti, maali ulkokäyttöön, polyeteeni, pellavaöljy. Jälkimmäinen on tarpeen promazyvaniya sisäseinien muotin, niin että siitä voidaan saada valmiin tuotteen, ja sitten käyttää uudelleen. Lisätä pitoa seoksen komponenttien ja helpottaa painon luvut, on suositeltavaa lisätä seokseen kevytsorarakeiden.

Täyttö- ääriään myöten valmistetun koostumuksen ja pari päivää lomaa turvallisessa paikassa kuivatuksen. Sitten selvittää kunnossa tulisi poistaa ja laittaa tasaiselle pinnalle. Varjossa luku kuivua noin viikon. Vapautettu muodossa tänä aikana voidaan käyttää tuottamaan muita värejä.

Valmis kukkia toivottavaa kyllästää erityinen korjaavat koostumusta. Päälle värjätä ne mukaan etusija.

Hauskaa voidaan valmistaa betonin birdbath kautta takiainen arkki. Pöydälle, kaada Sand Hill. Hän makasi päälle muki ylösalaisin. Lyödä häntä hiekkaan kukkula - lehdestä pitäisi saada kuin käänteinen kulhoon. Konkreettisia pantiin päälle levyn kerros 2-4 cm.

Kun sementti kovettuu, varovasti erottaa kupin tuloksena saadusta arkista. Painettu betoni kaikissa suonissa. Maalauksen ja voit käyttää pronssi, hopea sävyt.

Ohjaavat yllä tekniikka voi tehdä oman puutarhan erilaisia ​​ja hyvin kaunis lukuja. Se ei ole aina kallis - itse asiassa, voit käyttää baareja ja puita, ja muovia, ja kipsi, leikata materiaaleja. Renkaat ja muovipullot. Meidän täytyy vain keksiä vähän ja työskennellä kädet - ja sivusto on nopea tehdä omaperäisin alueella.

Käsityöt puutarhan: top 10 mestarikursseja

Käsityöt puutarhan omin käsin voi tuoda sinulle suuri ilo. Valitse luku, joka parhaiten sopii persoonallisuuttasi ja suunnitella puutarhan. koetamme tehdä puutarha hahmoja tehty sementistä omin käsin. Prosessi, yllättäen, ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää. Mutta tulos on todella hämmästyttävä!

Katsokaa, mitä kaunis kukka kontteja voidaan tehdä sementtilaastista ja vanhat rätit. Täällä todella, tavarat, romun!

Koriste harjakattoisia pallo sementtiä.

Työhön tarvitsemme sementti ratkaisu - vaivaa paksu lisättiin 1 osa hiekkaa, 1 osa sementtiä.

Upota liuoksessa köyden, se voi olla myös nauhat vanha T-paitoja, jne Täyttää pallon valmistautuu hänen stand, jossa se on kuiva. Tämä voi olla tavanomainen ämpäri. Ilmapallo käämitys köysi sementtilaasti.

Liuoksen kuivaamisen jälkeen, neula tyhjentämiseksi ilmapallo. Kaikki! Meidän puutarha taide-esineen on valmis. Se voidaan maalata haluttaessa.

Alkuperäinen artikkeleita puutarhan sementin.

Samaa mieltä, se näyttää lohikäärmeen munaa)) Teemme tätä sementtiä.

Toteuttaa kaikki samat ilmapallo ja peitä se sementtilaastilla. Ei voi olla ratkaisu lisätä ruokalusikallinen kipsin, mutta on toimittava nopeasti.

Liuoksen kuivaamisen jälkeen, irrota pallo ja maalaa sisällä muna. Sitä voidaan käyttää pääsiäiskoristeita maassa - joten se kukka-asetelma esikot.

Käsitöitä puutarhassa. Puutarhakääpiöiden käsillään sementin.

Nämä söpö puutarhakääpiöiden tehdään on myös erittäin helppo.

Gnome tarvitsemme sementtiä, metallinen tanko, sukat ja köysi. sementti liuos kaadetaan sileää, että vahvuus se työnnetään metallikiinnikkeisiin. Spinning köysi suuttimien muodostamiseksi, jalat. Älä unohda parta - se on ylimääräinen ainespalat katseiden alla gnome. Repsottaa gnome huippu hatut ja anna kuivua.

Kun sementti kuivuu, poistaa ylä- ja kääpiö puola lisää laastin sementtiä kipsiä. Odotamme kun gnome on kuiva ja voidaan sävyttää tai maalata. Komea, eikö?

Emme puhu periaatteista luomisen suihkulähteen maassa. Tämä aihe yksityiskohtaisesti ja voit lukea tästä. Teemme lehdet sementin.

>

Tarvitsemme riittävän suuri listan, ja sen avulla sementin, luomme kopion.

Kuivaamisen jälkeen levy voi olla tarkempia ja maali.

Ja olet lähes vapaa, omistaja niin kaunis suihkulähde.

Alkuperäinen kukkapenkkien omin käsin.

Et ole kuvanveistäjä? Mutta uskokaa minua, voit tehdä nämä alkuperäiset Kukkalavat.

Tarvitsemme muoviastiaan, vaahto, betoniteräsverkko. Tee ratkaisu sementtiä, lisäämällä kipsiä lusikka aivan palmu liuoksella, ja niin muokkaavat "veistos"

Mutta eivät kaikki meistä ovat faneja modernin abstraktin taiteen. Mutta voi hyvin tehdä käsitöitä puutarhan klassiseen tyyliin.

mutta koska et ole kuvanveistäjä, tarvitset mallin - tämä saattaa hyvinkin olla vanha nukke.

koska se ei ole vain koriste puutarhan hahmo, ja kukkapenkkiin muodossa pää tyttö, yläosa on leikattava.

Sitten maalattu pää. Jotta rakenne kuvio maali ensimmäistä tumman harmaa maali. Annetaan kuivua ja levitetyn maalin kerros kevyempi. Kuivauksen jälkeen, joka valo juovista kerros on vaaleampi väri.

Tämä on hyvin yksinkertainen prosessi, ja kaikki esimerkkejä tästä tyyli näet artikkelissa tekemä nuorten työ- luokassa.

Kaunis käsintehdyt artikkeleita puutarhassa. Puutarha hahmoja omin käsin.

Niille, jotka pitivät valmistuksessa käsitöitä tehty betonista prosessi, emme silti vain luoda upeita tervetullut puutarha hahmoja.

Kyllä, me taas tarvitsemme vanha nukke!

Ensinnäkin vahvistaa nukke kuumaliimalla ja bambutikuista varten sushi raskas kantaa. Hän muuten voi myös tehdä sementtiä. Leikkaa vaahto enkelin siivet kiinnitetty kuumaliimalla nuken. Annamme nukke uusi mekko ja avustuksella kuumaliimalla dabs luoda kiinnostavamman tekstuuri siivet ja hiukset.

Daubed meidän mallin ratkaisu sementtirappaus-. Paint.

Nyt avulla vanhoja leluja, voit tehdä melkein mitä tahansa puutarhan hahmo itsestäsi.

Tämä hauska kissa sängyn valmistettu muovipullo ja sementtiä. Tarvitsemme: sementti, hiekka, kipsi, vesi, iso muovipullo, lanka, maali, sälepohja, lakka.

Tämä kissa emäntä Natasha Konev kertoa, miten tehdä hauska hahmo käsillään. Leikkaa muovipullo - tämä on kapasiteettia ja on meidän kukka puutarha. Sementti ei indeksoida muovisilla tiheään okruchivaet sen johto. Tuo alas puurunko kiskot. Kiinnitetty sen muoviastiassa.

Vaivata laasti johdonmukaisuutta paksu kerma nopeudella 1 osa hiekkaa, 1 osa sementtiä. Kipsi vain lisää valmiin osuuden, joka meillä on kädessä, koska ratkaisu jossa kipsi kovettuu heti. Toimimme kumihanskat.

Ottaa käteen kourallinen ratkaisua ja lisää ruokalusikallinen kipsin. Mash käsissäsi, roll off makkaraa ja kiinnitetään runkoon. Koska vaiheet määrätä osan liuoksen keskenään, jolloin syntyy halutun kuperuuden ja sileä pinta.

Kuonokopat kissamme lepim pieniä palloja noin ratkaisuna, koska olemme muotoillut savea kuin lapsi. Paremmin pitää pieniä osia, ennen kuin kiinnittämällä ne kehon pinta veden voitelee kuvioissa.

Märin käsin kiillottaa pinnan meidän puutarhaan hahmoja. Kuivaus hahmo kansi muovikelmu 3-4 päivää. Ensimmäisenä päivänä luku olisi lisättävä ajoittain kostuttaa vedellä. Kuivauksen jälkeen, hiottu pinta hiekkapaperilla.

Maalata tällainen luku voi olla vesi-pohjainen maali, emali maalit. Värjäyksen jälkeen kansipinnan lakka. Talvipuutarhassa luku on poistettava kadulta, koska halla se voi haljeta. Ehkä haluat löytää itsesi niin ihana kissa.

Hienoa luvut sementin, ne ovat halpoja valmistaa verrattuna puutarhassa hahmoja valmistettu metallista tai puusta. Voit aloittaa yksinkertaisia ​​käsitöitä puutarha, joka voi olla yhtä mielenkiintoinen kuin joitakin erityisen monimutkainen. Voit yhdistää sementin muiden materiaalien kanssa. - kasvoille tämän pienen puutarhan "Leppäkerttu" keijuja otti vanhan nukke pään.

Kuinka tehokkaasti käyttää käsitöitä puutarhassa.

Suunnitelma etukäteen sijainnin lukujen puutarhassa. Joten sinun on helpompi määrittää tarkka koko ja väri puutarha hahmoja.

Päätä mitä puutarhasi tyyliin. Mikä tahansa kaunis käsitöitä puutarha - ne on suunniteltu yksi tyyli.

Älä ylikuormita puutarha käsitöitä. Muutama yksinkertainen, mutta hauska puutarha luvut palkintosijalla puutarha tuottaa enemmän vaikutelma kuin huonosti suunniteltu massa merkittävimmistä ja mielenkiintoinen puutarha käsitöitä.

Kokoa vastaavaksi lukujen ja puutarhassa. Suuria avoimia tiloja vaativat suuria lukuja. Pieni puutarha luvut saattavat olla kiinnostuneita sijaitsevat lähellä rungot puiden lähellä pieni lampi tai suihkulähde, pitkin puutarhan polkuja.

Käsityöt Puutarhan, tehty omin käsin, tulee lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia yleiseen ulkonäköä puutarhan

Luo Puutarhahahmoja antaa omiin käsiinsä

Garden eroaa Forest Lawn että kaiken siistinä ja jalostuu, on tietyt säännöt käsityönä harmoniaa. Sanalla - se tuntui ihmisen läsnäolo.

Ihaillen kauneutta puutarhan voit Yhtenä hetkenä tuntuu, että valmistumisen maiseman puuttuu joitakin yksityiskohtia. Tämä muutos, hankalasti elementti, joka voi tulla sydän puutarha - puutarha hahmo. Se täydentää luotu kuva ja määrittämään persoonallisuutta omassa puutarhassa.

Yksinkertaiset säännöt puutarha koristeet

Ennen koristelu veistospuutarha, se kannattaa miettiä vaikutelman hän on luotava: se on keskeinen asia puutarhan kaunis ja odottamaton yllätys, näyttää ulos pensaan takaa.

Veistoksen voi olla omanlaisensa: rauhallinen ja rentouttava tai hauskaa ja zadornyy.Hotya puutarha luvut ovat sellaisia ​​lisävarusteita, se ei tarvitse ostaa mitään tai joutuu silmiin. Ehkä Puutarhahahmoja käsillään - vaihtoehto, joka sopii parhaiten omaan puutarhaan?

Joka tapauksessa päättää valinnasta Puutarhahahmoja, on välttämätöntä sopia niiden tyyli talon ja puutarhan tyyliin.

Säännöllisen ja muotopuutarha, voit valita klassisen veistos - jotakin niiden mytologia. Romanttinen tunnelma puutarhassa luo Amor ja psyyke.

Jos oletamme, että luvut romanttinen puutarha - pisteen lopussa polun: Amurchik kaaren alaisena, punottu ruusut - tässä esimerkki. Risteyksessä kappaleet avoin nurmikko voi toimia paikka luoda suihkulähde tai aurinkokello.

Epävirallisen puutarha lähestymistapansa valintaan veistoksia tietenkin että Venus patsas tai rintakuva Aleksanteri Suuren on täysin väärässä paikassa, kuten veistos itämaisia ​​maku.

Puutarha, maalaistyylisissä looshista Saksan tontut että siellä puutarhoissa hauskaa ja elävät onnellisina myöhään 19th century, symboloi vieraanvaraisuudesta isännät kuolinpesän tai meidän native variksenpelätin.

Jos muotopuutarha tilaa puutarha veistos tiukasti määritelty, epävirallisissa voi antaa vapaat kädet mielikuvitustaan: Puutarhahahmoja käsillään täällä tulee olemaan suuri merkitys. Hieman mielikuvitusta, kärsivällisyyttä, improvisoitua - ja sitten tonttuja, vesi, talon tontut ja muita satuja merkkiä Russell omassa "keiju" puutarha

Eniten "luonnollinen" materiaali käsitöitä, tietenkin harkita puu. Mutta se on pelkää vettä, lunta ja pakkasta. Hyvä halla eroavat hahmoja luonnon ja keinotekoinen kivi.

Mitä valita? Ensinnäkin keskitymme koko puutarhan ja taiteen ja materiaalin mahdollisuuksia. Jos puutarha on pieni, suuri veistoksia luovat tunteen visuaalinen sotkua ja tehdä siitä vielä menshe.V suuri puutarha, pieni lukuja olisi menetetty, ja toivottua vaikutusta ei saavuteta.

Joka tapauksessa muistamme suhteellisuudentaju. On parasta Puutarhahahmoja korostaa luonnon yksityiskohtia, kuten esimerkiksi kannot, juuret puiden, lampien ja alppipuutarha. Luonnollisesti etsiä leikkipaikat, koristeltu luvut satuhahmot.

Miten tehdä puutarhaan kappaletta vaahtoa

Hahmoja satuhahmot voi suorittaa itse puusta, kipsistä tai vaahto. Jos ei ole ammattitaitoa, sekä luoda kauneutta omin käsin kuin meidän pitäisi aloittaa työskentely aivan yksinkertainen - luoda puutarha veistos "pulla". Tarvitset muovinen pallo (pää), joustava lanka, palat muoviputkien (käsille ja jaloille), iso musta helmiä silmille, öljyä tai akryyli.

Täytä vaahto pallo useita kerroksia, joista jokainen kerros prosushivaya. Muodostetaan sen jälkeen nenäliina. Kärjet nenäliina leikataan pahvista tai pehmeällä kerros Ica ja kattavat vaahto molemmin puolin. Terävällä veitsellä muodostavat kasvot "Pulla".

Muodostavat kahva Bun: muoviputkiin Lisätään kappaletta taipuisa johto, heille haluttu taivutus. Pidämme kahva kansi ja vaahto. Samoin teko ja jalat. Jalat voidaan leikata pois vaneria tai pahvista. Me kattaa koko rakentamisen jaloissa vaahtoa. Kiinnitä sitten jaloista päähän, kiinnitys istuimen ankkurointiin vaahtoa.

Sen jälkeen, kun koko kuva on kuivunut, se colorable värisenä öljynä tai akryyli maalit ja liitä-mustat silmät helmiä. Täsmälleen sama periaate voidaan suorittaa, ja muut puutarhan veistoksia omin käsin:

Puutarha, maalaistyylisissä looshista Saksan tontut että siellä puutarhoissa hauskaa ja elävät onnellisina myöhään 19th century, symboloi vieraanvaraisuudesta kiinteistönomistajille. Aina ajatellut, että tonttuja holhota kasvit: hedelmäpuut ovat terveitä ja hyviä hedelmiä, ja kukkia tulee kirkkaammat ja kauniimpi.

Jääsateenkaarta voidaan valmistaa eri materiaaleista: puu, kipsi ja muovi. Tehdä hahmo puusta, on välttämätöntä, että ainakin joitakin taitoja kolostaan. Kipsiveistoksia tehdä hyvin paljon helpompaa, ja materiaali ei viittaa kalliita. Jos on vastaava muoto, kuva gnome helppo muovata ja koristella oman. Merkittävä haittapuoli kipsi on sen hauraus.

Jos näytät kärsivällisyyttä, hyvä kuva gnome voi päästä pois vaahtoa.

Puutarhatonttu puutarhassa näyttää kaunis paitsi päivällä, mutta yöllä, jos asetamme kätensä lyhdyt Aurinkokennolla. Unelmatarha sukeltaa satu.

Synnyttäen puutarhakääpiöiden koostumus lukuja, tärkeintä - on ylläpitää suhteellisuudentajua eikä ylittää linjaa, joka erottaa tarinan paha maku.

Hyvin luonnollinen ja mielenkiintoista tarkastella puutarhassa käsitöitä hirsirakenteinen. Tämä materiaali löytyy jalkansa riittävä määrä: ongelmakohta, kannot, puiden oksat.

Tehdä puinen mies ei välttämättä olla isä Carlo. Myöskään Pinocchio me puuhastelun.

Ensin täytyy löytää log kahta eri kokoa ja muutama oksat. Vuodesta brevnyshek teemme pää ja vartalo, ja oksat käteviä käsiä ja jalkoja. Työskennellä myös tällaisia ​​välineitä: vannesahan, vasara, pora ja kynnet.

Aihiot pään ja vartalon keskellä tehdä reikiä. Kädenvääntöä tavaratilaan reikään romu haara noin 20cm, joka on kaulan. Tämä segmentti vartaassa pää. Log-pää, jotta reiät silmille.

Making viiltää runko ja oksat työntämistä, olemme tehneet puinen miehen kädet ja jalat.

voit tehdä hauskaa tyttöystäviä, jotka rakastavat kulkea puutarhoissa Koivu joi itsensä: se istuu kanto, pogreyutsya auringossa, sitten unelma lampi, kukat kukkapenkki ihailla.

Jotta nämä nuket on helppoa, itse asiassa tarvitse puun sahauksen, nitoja huonekalujen, pala paksu johto, toivottujen lasten kenkä, kankaalla hameita ja nenäliinoja. Nenään kaunottaret ovat samppanjaa korkit, huulet maalattu kirkkaan punaisella maalilla, ja hänen hiuksensa kääntyi puuvillasta pesumopit.

Muutama ajatuksia kuva puutarhan sisustus tyyliin Neitoni

Hyvin värikäs ja koriste hahmoja, jotka epäilemättä koristaa puutarha, voidaan valmistaa tavallisten kiviä ja maalit.

Maalaus kallioilla - tämä on niille, jotka ovat ainakin hieman piirtää. Jos sinulla ei ole kykyjä luomaan tällaisen "kivi" mestariteoksia, sitten maalata kivet alla leppäkerttuja, tai jopa helpompaa - mansikoiden, te varmasti väkisin.

Kuinka tehdä Scarecrow puutarhan

Varmasti ei voi kiertää heidän tietoonsa perinteinen Scarecrow. Se ei ole vain koristella puutarhaan, se samalla hoitaa tärkein tehtävä - suojella sadon.

No, jos olet päättänyt, että puutarha - se ei ole sinulle, täytetyt vielä löytää paikkansa alueella - kaivolla tai penkillä.

Helpoin tapa tehdä täytetyt eläimet - käyttää vanhoja ei-toivottujen vaatteita, edullisesti valmistettu synteettisiä. Se kestää paremmin sään. Valita täytetty napa, se muodostaa kuva: päätään ja kädet. Pue on täytetty vaatteita, väri hyvä ankkurointi tai sitomalla huivi hattu.

Pole on upotettu maahan ja hyvä korjata sitä tuulelta pääse kaatumaan.

Uskon, että olet olivat vakuuttuneita, että luoda puutarhan unelmiesi, koristamaan hänen puutarha veistoksia itse tekemäänsä, on helppoa. Ne tulee todellinen koristelu puutarhaan ja näyttää tyylitaju ja yksilöllisyyttä.

Alkuperäinen kehys puutarhakasvit, voit luoda jopa jätemateriaalista: pihalla on koristeltu, ja ympäristölle. edelleen

Tynnyrit suolatut vihannekset, säilytä ruokaa suurina pidä vettä varalla. Niitä tarvitaan kaapissa, päällä. edelleen

Talvella, kun puut pudottavat lehdet ja lentää jopa myöhään kukkia puutarhassa harmaantuu ja tylsä. . edelleen

Decoupage kukkaruukut - mielenkiintoinen harjoitus, jolloin voit lisätä hieman lämpöä ja mukavuutta sisustus. Tässä veneet. edelleen

Miehen rakkaus kahvi mitataan tuhansia vuosia. Nyt on vaikea luetella kaikkia legendoja sen alkuperästä ja vieläkin vaikeampaa. edelleen

Heti kun alue alkaa punoitus ensimmäisen kirsikat, juhlassa parven kaikki paikalliset varpuset, kottaraisia ​​ja varikset. . edelleen

Nostaa tontin tai puutarha, ei tarvitse olla raketti tiedemies tai viettää upea summia. . edelleen

Erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja puutarha veistoksia. Jokainen voi löytää itselleen jotain sopivaa. Loppujen lopuksi mielenkiintoisimmat ja yksinomainen kohteita ovat? loppujen lopuksi? omin käsin. Kiitos kirjailija!

AS kaikki mukava ja viileä. Tarvitsen jotain vanhanaikainen itseään. Hyvin tehty,

Hahmoja puusta tai vaahtoa ei jokainen voi tehdä, tässä se on välttämätöntä ja taitoa ja taiteellista makua, ja pakottaa monet tekemään. Olen koristeltu puutarhassa vanhoja leluja, muhkeat kissa näyttää hyvältä puun oksa, ja leijona - lähellä penkki. Tietenkin, sateen sattuessa ne täytyy puhdistaa, mutta edullisia ja söpö. Lisää voi ostaa kumilelut, olen koko pieni perhe tonttuja ympärillä ontto puu sijaitsee rautalangasta)

Mutta ajatus kanssa kiviä on erittäin hyvä, en vain tiedä miten tehdä, jotta se voi todella päätyä jotain mielenkiintoista.

Tiedäthän, se on vasta ensi silmäyksellä näyttää vaikealta. Itse asiassa, sinun tarvitsee vain vapaa-aikaa, kärsivällisyyttä ja halu tehdä jotain. Jos sinulla on lapsia, se on parempi tehdä heidän kanssaan - se on hauskaa, ja lapset vastaavat. Vaahto yleensä vain tehdä jotain, ei vain tarvitse valita monimutkaisia ​​muotoja, voit aloittaa tahansa Bun tai Muksis sitten maalata, vaikka se muuttuu vino, niin teki hän aina makeampaa sydän kuin ostaa.

Puutarha voi kaunistaa vanhoja renkaita. Tämä materiaali on täydellinen luoda erilaisia ​​käsitöitä esikaupunkialueella. Luvut renkaat teki omakätisesti, täydellisesti koristella sisäänkäynti pihan, virkistysalue ja tarhaan. Silti niitä voidaan luoda kauniita kukkaistutuksia. Jos on halu ja kyky, voit kauniisti maalata renkaiden luo karhu, hunajaa tai papukaija.

vieläkin ideoita:

in Maaliskuu kertoa kausitöihin tässä kuussa, pitää puutarhan täydellisessä kunnossa