Puuseppä pöydän käsillään piirustusten

korjaus aakkoset

Rakentaa oman kodin perustuksesta kattoon

Työpenkkiin käsillään. Piirustukset ja askel askeleelta ohjeet. Puun ja metallin

Työpenkkiin käsillään. Miten tehdä?

Alla näytämme miten tehdä puusta tai metallista penkki käsillään. Suunnittelivat eivät vaadi mitään puutteellista osia tai kalliiden laitteiden ja asennuksen aikana, voit tehdä vähimmäistaidot puusepän ja lukkotyöt.

Making penkki käsillään (puusta)

Valmistus Workbench kätensä on monia etuja, jotka muodostuvat siitä, että etukäteen voidaan koota sijainti kytkimet ja muut laitteet pitävät lukumäärä ja järjestely laatikot, ja niin edelleen. D.

Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Itsenäisten tuotannon penkin sinun täytyy valmistautua tällaisia ​​työkaluja:

 • sähköinen palapelin tai käsisahalla;
 • porakoneen ja joukko poranteriä puun ja metallin;
 • Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli asettaa;
 • Ruudut puuseppä;
 • ruletti;
 • vatupassin;
 • Ruuviavainsarja.
 • Varastot materiaaleja, muista kiinnittää huomiota puuosat oli halkeamia ja solmua. Aloita tarvitset:
 • kaltereiden tukijalat 100x100 mm;
 • kaksi viilulevyä vähintään 20 mm (OSB voidaan käyttää). Tässä tapauksessa, yksi arkki menee pöytälevyn, ja muut - pohjassa hyllylle.
 • aluksella 50h150 mm, joka runko on asennettu;
 • pultit (parasta käyttää huonekaluja, neliön osa anti-pyörimään puuosat);
 • aluslevyillä ja muttereilla;
 • peltiruuvilla.

Helpottamiseksi kokoonpano ja voidaan välttää virheet leikattaessa materiaalia, se on parempi tehdä piirustus penkki ja ilmoittaa sen koko kunkin pala.

Työpenkkiin käsillään piirustus

Työpenkkiin käsillään. Askel askeleelta opas

Ensinnäkin on tarpeen tehdä yläkehyksen podstolya. Tätä tarkoitusta varten, mukaan piirustus sahattu lauta halutun pituisiksi.

Ruuveilla pitkät ja lyhyet osat on kiinnitetty siten, että saadaan suorakulmainen kehys muoto. Sen jälkeen, mitata etäisyys sen keskelle pitkän sivun, jossa joukko välilistan. Sen käyttö on sama lauta 50h150 mm, joka molemmissa päissä on kiinnitetty runkoon ruuveilla.

Penkki puusta käsin. valokuva

tukijalat penkki on valmistettu 6 identtinen baaria. Ja kiinnittämällä ne ylemmän rungon käyttämällä pitkää muttereineen ja aluslevyt. Asentamiseksi tukitanko asennettu kehykseen kulman, ja kaksi läpi porattujen reikien hallituksen ja sivuhaara. Kiristä yhteyden ruuveilla ja muttereilla.

Saavuttamiseksi tarvittavat rakenteelliset jäykkyys, alempi asennuslevylle. Muuten samoja osia ja toimia perustana alahylly. Tätä tarkoitusta varten, noudattaen piirustusten työpenkkiin sahatavaraa elementit 4 kohta 50h150 mm.

Varmistaa laudan pohjasta mitattuna 30 cm: n päässä reunasta kunkin jalan. Tässä korkeudessa, yksi osa on kiinnitetty takajalat kolmen malleja ja etulevyn on kiinnitetty välillä mediaalinen ja lateraalinen tuki toisella puolella, jossa se asennetaan lisähyllyt.

Kaksi lyhyttä lankut on asennettu samalle korkeudelle kummallakin puolella penkki.

Käyttämällä sähköinen vannesahan tai palapeli, levyistä vaneria tai OSB leikattu osia työtasot. Huipulle sen kassa on kiinteä huuhtele ruuveilla. Pinnan suojaamiseksi vaurioilta penkki, päälle viilukerroksen kovalevyn, joka silloin, kun kuluneet voidaan helposti korvata uudella materiaalilla. Asentaa alahyllyn, mittaa etäisyys keskeltä ulommalle jalat. Leikattu materiaali koosta ja palapelin tai hacksaw sen kulmat tekevät leikkauksia alle tukijalkoja. aluksella asentaa alempaan emäs suoritettiin samalla tavalla kuin työtaso asennus.

Saada vakauden runkorakenteen, kun asennus runkokokoonpano tukee ja LVI käyttö edellyttää työpöytään höylä. Asennuksen jälkeen penkki, vatupassin tarkista horisontaalisuuden sen sijainti. Tarvittaessa voit muuttaa tasoa asettamalla pieniä ohut vaneri jalkojen alle.

Työpenkkiin käsillään. Askel askeleelta opas

Sulkemisen jälkeen kokoonpano työpöytä on kyllästetty erityinen suojaavan koostumuksen, lakka tai maali.

Pieni penkki talon omin käsin

Ehdotettu muotoilu LVI alla työpöytään helpottaa suuresti putki- ja asennustyöt paitsi pienessä autotallissa, mutta myös parvekkeella, nurkassa kodinhoitohuone jne Kaikki toiminnot ja mukavuutta täysikokoinen työpöydän, se ei vie paljon tilaa ja mahtuu niiden laatikoissa paljon työkaluja ja tarvikkeita.

pöydälle kompakti penkki Se on valmistettu liimattu yhteen kaksi arkkia vanerin vähintään 18 mm paksu ja jonka mitat 1500h600 mm. Parantaa pöytälevy, reunat se on kaksi kerrosta ylimääräistä paksuus vanerilevy, joka antaa paksuus on 72 mm.

Kun otetaan huomioon, että vaneri 18 mm paksuus ei ole halvin materiaali (kustannukset yhden arkin on noin 1000 ruplaa) voi säästää hieman, jos ostat täyspitkän lehtiä mitat 2440h1220 mm. Valitettavasti, tämä materiaali ei ole tarpeeksi valmistaa vahvikenauha joka sijaitsee kehä kannen, joten vielä hakuun on pieni segmentti vanerilevy. Muuten, työtaso suunnittelu on muututtava.

Getting rakentamisen pienen puusepän penkillä kädet Valmista seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • Tyypillisesti pituus on vähintään 2 m;
 • sirkkeli;
 • Ruudut puuseppä;
 • hammaslastalla hampaan 2x2 tai 3x3 mm. Voit ostaa valmiina työkalua tai tehdä sen itse käyttämällä hiomakoneen;
 • Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli asettaa;
 • jakoavaimen;
 • hyvä puusepän liimaa, esimerkiksi "Moment Puuseppä"
 • vaneri 18mm paksuus;
 • puupalkit 40x60 mm;
 • ruuvi;
 • pultteja, muttereita, aluslevyt.

Lisäksi itsenäisten tuotanto penkki on saada hyvä kirvesmiehen puristimet, ilman liimaa, joka Vanerilevyjen on ongelmallista. Jos ostat laatutyökalun ei ole mitään keinoa voit käyttää edullisia kiinalaisia ​​pihdit, jonka on kaksinkertainen määrä.

Valmistusprosessin penkki kätensä alkavat kansi, jolle vanerilevy 2440 mm pitkä liuska on leikattu pituus on 1520 mm. Sahataan tämä yksityiskohta, elementit on mitoitettu 1520h610 mm vahvistaa puolille kannen. Tämän jälkeen sääntö tarkastetaan tasossa vanerilevyjä, jotta suunnata ne kun sitomalla kupera pinta sisäänpäin.

Seuraava vaihe edellyttää suurin pitoisuus ja tarkkuus - vaaditaan tasaisesti jakautuneena muutaman minuutin puuseppä liimaa pinnalle yhden vanerilevyn. Jos sinusta tuntuu, että kokemuksen puute antaa sinulle mahdollisuuden käsitellä tätä työtä niin lyhyessä ajassa, niin käytä yhdistää huonekalujen PVA liimaa puuosat. Hänellä ei ole aikarajaa ja sallii sovelluksen yksinkertaisen sivellin. Valmistamiseksi etukäteen puristin ja laudat kuormituksen jakautuminen koko kone, laittaa kolme levyä takalevyn, ja sen jälkeen liiman, sen ylempi kansi vanerilevy.

Asetat ylä- tasolukituslevyn vetää yhdessä suunnittelu puristimet, seuraamalla jatkuvasti tasaisuuden sääntöjen avulla. Aseta keskelle pöytälevyn puristaa puristin ei toimi, niin se jää ilman kuormitusta.

Kun liimaamalla hallituksessa muutama arkki vaneri, voit tehdä ilman puristimia, jos laitat suunnittelu tasaiselle pinnalle ja paina tasaisesti koko pinnan kuormaa. Kuivauksen jälkeen liimaa puristin tai poistaa kuorma ja jatka seuraavaan vaiheeseen valmistus penkki käsillään.

Ja työtaso oli tiukka geometrinen muoto, jossa on sen ympärileikkaus parketkoy Meidän on oltava hyvin varovainen. Bussi harjoitettaessa sahan voidaan soveltaa yleisesti. Katkaisemalla työtaso koon 1500h600 mm paljastaa kulmat &09deg; käyttäessään liitosjyrsinkonetta monikulmio tai käyttämällä jäljellä leikkaamalla kulmat vaneri tehdas templaattina. Jäljellä olevat verhoiluun vanerilevy on ampua suikaleiksi 150 mm leveä. Heidän täytyy vahvistaa työtaso kehä, niin liimaa ne reunoille pöytälevyn kahteen kerrokseen. Tässä tapauksessa, ylempi vyöhyke olisi katettava nivelet alemman segmenttien vaneri.

valmistukseen podstolya sovelletaan tanko-osa 40x60 mm. Näin tsargi progam ja valmistettu yhdestä puun, ja tukea kahden sidottu segmenttien ja yhden kokonaisen puun. Korkeus penkki on valittu ottaen huomioon sen kasvua, kuten sen käyttö ei saa esiintyä häiriötä ja epämukavuutta. Meidän tapauksessa, lattiasta yläpinnan penkki työtason korkeus on 900 mm.

Seuraavaksi liimaa jalat ja kerätä kaksi kehystä. On tärkeää tarkkailla kohtisuoruuden yhdisteiden, koska poikkeama suorasta kulmasta geometria rakenne on rikki. Tämän saavuttamiseksi ehto on helpompaa, jos vaiheessa suorittamaan leikkaus kulmat kaikki yksityiskohdat tinkimättömästi &09deg;. Meidän työpöytä kuvan leveys on yhtä suuri kuin 900 mm ja korkeus säädettävissä ylöspäin - 830 mm. Välys lattiasta pohjaan progam tulisi olla 150 mm.

Kuivauksen jälkeen, liima kehys on asennettu pöydälle ja kiinnitä kiinnittimet. Sitten jalat osoittavat tiukasti kulma on 90 astetta alapinnan vanerilevy ja leikkaa yhdet pronozhek ja laatikko puolella. Kiinnittämiseksi pöytälevyyn suunnittelu ruuveilla 8h120 mm.

Lisäämään vakautta työpenkki jos progam tsargi ja lisäksi kiinnitä samoilla ruuveilla. Valitseminen syvennys päällikön alaisuudessa laitteiston kynä pora, esteettisten liitoskohtia.

Käytännössä työpenkkiin valmis. Haluttaessa on mahdollista tehdä podstole laatikkoon säilytykseen työkaluja.

Metallia Workbench autotalli käsillään

Työpöytä valmistettu teräksestä, on tarvittava lujuus ja luotettavuus tarvitaan työskenneltäessä metalli astiat. Tämä kassa voi lisätä toimintoja autotallin tai työpajan.

Aloittaa tuotannon työpöytään tallissa käsillään, olisi hankittava seuraavat LVI työkalut:

 • kulmahiomakone leikkaus- ja hionta-levyjä;
 • hitsaamalla;
 • rakennus tasolla;
 • sähköinen palapeli;
 • porata joukko poranteriä;
 • ruuvimeisseli;
 • mittatyökalu.

Piirustukset penkki metallia kädet

Jotkut materiaalit, jotka tarvitaan työpöytään, löytyy autotallissa, ja puuttuvia osia ostettu rakentamisen markkinoilla. Tarvitset:

 • teräs kulmat ja 50h50h4 40h40h2;
 • 60h40h2 putki profiili;
 • teräsnauhan 40x4 mm;
 • Teräslevyt 2200h750h2 mm;
 • levyt 50 mm paksu;
 • 15 mm: n vaneria ja oppaita laatikot;
 • Metalli ruuvit ja pultit.

Lisäksi valmistella maali ja ruoste muunnin näyttää esteettisesti miellyttävä tuote, ja metalli on suojattu kosteudelta.

Askel askeleelta ohjeet metallirakenteiden työpöytään

leikkaus materiaalia. Runkoon profiili leikataan putki. Teräs kiinnike käytetään tehostamaan suunnittelua ja putkistot työtasot. Metallinauhan tarvitaan ohjauselementit sivupaneeleille ja valmistuksen suluissa laatikkoa.

Runkohitsauksen. Putkista 2200 ja pituus 750 mm, on yhdistetty pareittain, on asennettu suorakulmaisen kehyksen työtaso. Samalla ottaa huomioon, että ylärungon hitsataan kulmat, johon laudoista työpinnan. Vahvistaa kehyksen jokaisen 400 mm hitsattujen putkien osia, kuten jäykisteitä.

Miten tehdä penkki kädet metallista. valokuva

Hitsaamalla reunat taulukon asennettu tukijalkojen 900 mm pitkä, mikä vahvistaa pohjaan kulman rainojen tai muotoiltu putket.

Molemmin puolin jalat hitsataan kehyksiä penkki laatikkoa.

Kehyksessä kulmat Pöytäkansien on asetettu soittoäänen, ja sitten liittää hitsaussauman.

Kulmasta 2200 mm pitkä, ja 4 osaa, joiden pituus on 950 m varustaa korin pystysuora paneeli voima työkalu.

Valmis runko vahvistaa teräs suluissa renkaan, joka on hitsattu sen sivuseiniin. Parantaa tarvitaan 24 elementtejä. Lisäksi tarvitaan porata reikiä kukin liuska asennettavaksi sivulle ja taakse seinämiin vaneri.

Vaneri leikataan pois osia valmistukseen laatikot, minkä jälkeen ne otettiin talteen peltiruuvilla. Laatikoiden lukumäärä ja niiden sijainti riippuu tarpeesta ja henkilökohtaiset mieltymykset omistajan.

Kokoamisen jälkeen laatikot ruhon sivuseiniin hitsatun metallin nauhat, joissa on reikiä kiinnittämiseksi dia.

Kaikki hitsaussaumojen ja terävät kulmat on perustettu hiomakoneen Hionta levyn ja alkuperäisen yhdistelmän puhdistettiin metalli metallin harjaosan.

Metallirunko käsiteltiin ruosteenestomaalein koostumus ja säänkestävä maali.

Levyt leikataan pitkin pöytälevyn ja sijoitetaan nurkkaan kehyksen. Vahingoittumisen estämiseksi puun rot ja hyönteisiä, hallituksen käsitellään antiseptinen koostumus.

Puutavara on sijoitettu valmistellulle, väliin jää puu ja metalli välit 2-3 mm mahdollisuutta laajentaa puun alla turvotusta. Sen jälkeen, hallituksen pultattu ruuvit.

Ylempi teräslevy käsiteltiin molemmin puolin ruostua muunnin, ja kuivauksen jälkeen on kiinnitetty puinen pöytälevy ruuveilla.

Laatikoiden värjätään ja asennettu ohjaimiin, ja on kiinteä ja takapuoli vaneri paneelit.

Jälkeen työpenkki on tehty, aseta ruuvipenkki ja muut tarvittavat laitteet, kiinnitä koukut mahtuu työkalu.

Penkki on penkki liittyviin töihin valmistus ja asennus puutuotteiden, metallia ja muita aineita. Usein työpöydät lisäksi varustettu tilat asennus työkappaleiden, laatikot ja hyllyt tallentamiseen työkalut ja tarvikkeet. Riippuen halutun tarkoituksen erottaa kehykset ja metalliteollisuudessa työpöydät työstöön puun ja metallin vastaavasti. Työpöydille työpajoihin ja autotallien voi olla yksi ja yhteinen. Työpöydät suunniteltu yhden työpaikan, leveys on 0,8 m ja pituus jopa 1,5 m. Mitat usean lukkosepän taulukoiden lisätään mukaan työskentelevien määrä niitä. Etäisyys lattiasta työpinnan on tyypillisesti 0,8-0,9 m, mutta on korkeudeltaan säädettävä suunnittelu. Työpöydät yleensä valmistettu metallista tai puusta, ja niiden työtasot on peitetty arkkia vaneri, kovalevy, sinkitty metalli, levyt ja muut materiaalit.

Workbench tehdä käsillään - piirustukset + kuvat

Se Workbench vankka runko, tukeva työtasolle ja useita osastoja helppo säilyttää työkaluja ja tarvikkeita. Perusrakenne teet kädet kaksi päivää, ja useita hyödyllisiä lisäosia lisätään vähitellen.

Hoitoon massiivipuuta ja levymateriaalien tarvittavat työkalut:

Ottaa sileä mäntylauta ilman suuria Solmukohta 50h150 mm. Raakaa kuiva puu: alhaisempi kosteus levyt, sitä vähemmän todennäköistä vääntymisen suunnittelu. Katsottu Workbench on suunniteltu mukava ohjatun kasvun 170-180 cm. Muuttaminen rakenteen korkeus, jotta ylöspäin ylä- tai alapuolella.

Työpöytä piirustus (edestä).

Piirustus penkki (sivukuva).

Taulukko 1 - List kehysosien

Viimeistely mitat

Kaikki elementit emäksen Workbench pariksi niin merkitty linjan leveys 150 mm, kun kaksi osaa yhtä pitkiä.

Viilaa kaikki pituudelta Puuaineilla paitsi välilevyt: oikotietä handier jo höylätty ja katkaista pituus seuraavan myöhemmin "paikalleen."

Mittaa laudan leveyden, vähentää paksuuden pyörösahan terä ja jakaa tuloksen puoli. Perustettu mitta-asteikolla koon laskemiseksi ja tarkistaa terän kohtisuorassa asennossa. Tuuletin hallituksen täsmälleen keskellä.

Järjestelmän leikkuulauta.

Ostrogannoj yksityiskohtia ja käsitellä niitä hiekkapaperilla keskipitkäjyväinen.

Viilaa pohja välilevyt ja hiekan päät. Puhdistuksen jälkeen pinnan pöly, Liimaa pieniä progam ja lopussa jalat.

Purista kiinnike osat, pyyhi purista liimaa ja pora kartioupotetut.

Korjaa työkappaleen 6,0h70 ruuvit. Valmistaa loput jalkarungon Workbench.

Viisteen alapäässä, vähentää todennäköisyyttä siirtää halkaistun puun, kun penkki.

Valmistaudu liimausyksikköä yhteyksiä ylöspäin pitkittäisillä pronozhkami. Kiinnitä osat ruuveilla, pitämällä oikeassa kulmassa.

Kierrä kaikki neljä jalkaa paikoilleen.

Aseta puolikkaat lattialle runko ja pitkittäissivun-baari, mittaa ylemmän välikkeiden.

Viilaa osat ja kiinnitä liimaa ja ruuveja.

Kerätä tasaiselle pinnalle ylärungon Workbench. Kiinnitys tangot puusepän liimaa ja ruuvit 6,0h80 mm poraamalla alkureiät niitä.

Kokoa sill penkki, käytetään mukavuussyistä puristin ja ylimääräisiä laudat.

Laittaa ylärunko ja kohdista koko rakenne. Liitä osa kehykseen ruuveilla.

Leikattu levymateriaalin paksuus 16 mm pienempi hylly ja kiinnitä se tangot

Pöytälevy penkki puusepänteollisuuden

Käytä kansilehdet työpenkkiin MDF, lastulevy tai vaneri 16-20 mm. Liima levyt kaksi kerrosta ja saavuttaa työtaso 32-40 mm paksu.

Piirustus laite penkki ja kansi: 1 - reunakaistan (koivu, vaahtera); 2 - työpinnan (kova kuitulevy); 3 - tukilevyn (lastulevy, vaneri tai MDF).

Työtasot voi ottaa pala lastulevystä, loput tarpeettomien huonekaluja. Esimerkiksi, sopiva seinän vaatekaappi. Ottaa ne pohjana ja lisätä niin pieniksi, että kansi Workbench saada kokoon 670h1940 mm.

Aseta kapeat laudat lähemmäksi takaseinään ja keskustaan ​​penkki. Suuret levyt sijaitsevat ylemmän kerroksen työtaso. Liimaa leikkaus työkappaleen.

Secure ruuvit levyt, haudattiin heidän tasoupotettuja reikiä. Leikata reunat manuaalinen pyörösahan etäisyydellä 20 mm reunasta.

Kohdista pöytälevy suhteessa runkoon ja kiinnitä ruuveilla.

Ostrogannoj kiskon reunan päällekkäisyys. Leikata viisteet 45 ° ja leikataan pitkin hihna. Laita kansi penkillä pala kuitu-, lisätä päälle litteä ja kiinnitä se kiinnikkeet.

On helpompi korjata vuoria. Kohdista päät reunojen pöytälevyn ja työnnä kiskon paneeliin - ylempi taso on samassa tasossa kannen penkki. Pidä baari toisaalta Poraa ja kiinnitä osat ruuveilla.

Siirrä työkalu toiselle puolelle ja tehdä muita tyynyjä. Hoitoon mylly levy.

Porata reikä kulmassa levyn, joka on helppo työntää kovalevyn kolosta kun se korvataan.

Puhdista pinta pölystä ja kattavat puurunko tahra. Aseta kuitulevyn syvennykseen kannen. Jos käytät jostakin aineesta, kiinnitä ne kaksipuolisella teipillä. Aseta työpöydälle puuseppä vise.

Laatikot tallentamiseksi työkalujen kirvesmiehen taulukossa

Täyttämällä alla olevan tilan kannen Workbench, käytä modulaarinen periaate. Erillisiä lohkoja, jotta helpompi ja mukavampi muuttaa myöhemmin, kun haluat sijoittaa uuden työkalun. Se varmasti ylittynyt materiaalista vaan lisäävät massa penkki ja sen vakaus riittää sähkötyökalua.

Järjestelmässä järjestämistä tallennuspaikkojen: 1 - laatikko täynnä laajennus; 2 - tilava laatikko vaneri; 3 - säiliö lastulevyn; 4 - laatikko; 5 - lokero kannettavan työkalupakki; 6 - huoneen tapauksissa ja aihioita.

Käytä laatikkoa vanhoja huonekaluja

Valitse sopiva koko laatikkoa toivottuja desk tai pukeutuja.

Kirjoita puuelementtejä varovasti erottaa ne. Puhdista liima piikkejä ja silmukat.

Leikkaa suikaleiden leveys on, poistetaan kuluneet ja säröillä kulmat uria. Jos kotimainen horjuva laatikon pohjalle, kokki paksumpi vaneria tai puukuitulevy. Tehdä uusia uria pyörösaha.

Kokoa box "kuiva", säädä yksityiskohtia tarvittaessa. Puhdistettavat pinnat ja liimaa rakenne. Käytä kiinnikkeet tarkkuus kokoonpano kulmissa.

Kun liima kuivuu, hiekkaa niiden kulmat ja sivut laatikon, kiinnittämällä se helpotukseksi.

Valmistele ohjauskiskot ja laskea mitat moduulin.

yksikkö laskenta kolme laatikkoa

Viilaa pohja, ylä- ja sivuosat. Kiinnitä ruuveilla johteeseen.

Kerää paneelit moduulin ja kokeilla aikana laatikot. Aseta laite penkillä, saattaa se rekvisiittaa.

Poraa alkureiät, upotukseen ja kiristä ruuvit. Kiinnitä CPD yläpalkin ja jalat penkki.

Vaihda laatikot edessä vuori. Merkitä sijainnin kehon, tulet sen kiinni yhdellä ruuvilla. Työnnä laatikko paikalleen ja säädä paneelin. Varovasti laatikko ja kiristä loput ruuvit.

Kiinnitä loput koristelistat - moduuli leveät laatikot valmiina.

Kammio kehykset taulukossa matkapuhelinpostilaatikko

Keskimääräinen yksikkö teki koko korkeus podverstachya jäykistyminen Workbenchin. Ottaa kotelon lastulevy 16 mm paksu ja leikkaa kaksi sivuseinää, pohja ja kansi.

Kotelo keskimääräinen moduuli: 1 - kehys järjestelmä; 2 - sivuseinä; 3 - ylä- ja paneelit.

Kiinnitä sivuseiniin johteiden Kokoa runko ruuvien ja asettaa lähelle oikeaa lohkoon.

Valmistele kohteita kasetille.

Piirustukset box elementit: 1 - pitkä seinä; 2 - lyhyt seinä; 3 - pohja; 4 - etulevy; 5 - Rake.

Pyörösaha, valitse lähtö seinissä, joka voidaan tehdä tavalliseen levylle. Asettaa leikkauksen syvyys 6 mm, ja leveys on 8 mm. Suorittaa kaikki neljä osaa. Liukumaan pitkittäinen terän tuki on 2 mm, ja suorittaa testin propyyli. Tarkista ura ja säätää tarkennusta tarvittaessa. Suorita jäljellä esimuottiin.

Kerää moduuli ja asenna alakiskoon suojella reunaan DSP-sirut ja antaa enemmän "pehmeä" liikkua.

Kiinnitä etupaneeli ruuveilla ja laittaa laatikkoon paikalleen.

Miten saada moduulit mukava laatikkoa

Laitteen kotelot moduulien identtinen aikaisemmissa rakenteissa. Lisätty rullaohjaimet laajennettavissa säiliö on tehty ottaen huomioon asennusvälys, joten sen leveys on pienempi kuin sisemmän kotelon koko 26 mm: n (yhteinen opas 12 mm).

moduulin laitteen ja tiedot laatikon: 1 - kokoonpano järjestelmä; 2 - etu- ja takaseinät; 3 - etupaneelin; 4 - pohja; 5 - sivuseinämät.

Ennen kotelon kokoonpano turvata sivuseiniin rajoittava sälepohja ja metallikiskot.

Kaavio asennus oppaita seinille kotelon.

Varmistaa valmiin yksikön konepellin alle penkki.

Asentaa kiskot laatikkoon unsnap lukot ja vedä pieni radalla.

Kiinnitä yksityiskohdat seinille. Halutulla etäisyydellä reunaohjain määrittävät itsenäisesti perusteella erityinen rakenne ja aukko 10 mm: n laatikon seinän ja ylemmän rungon paneeli.

Vedä aina keskellä kiskot.

Työnnä samanaikaisesti kahteen ohjaimeen pitämällä keskisormi kiskot. Jos laatikko "meni" tiukka, poista se ja yritä uudelleen.

Laita etukansi takaisin paikalleen.

Miten tehdä laatikon Workbench vaneri

Sahataan tyhjä laatikko runko 10mm vaneria ja tuoda alavaippa 5 mm.

Järjestelmä leikkaus osien kahden vanerilaatikoille: 1 - Etukansi; 2 - takaisin insertti; 3 - sivuseinä; 4 - edessä liner.

Menetelmä aihion hiomakone.

Tee vaneri pohja urien sivuilla, etu- ja linjaliikennettä. Kuori purseet hiekkapaperilla.

Liimaa ja kierre ruuvit yksityiskohdat edessä ja takana seinät.

Liimaa nivelet ja uraan.

Kerätä suunnittelun käyttöä kulmat ja kiinnikkeet.

Kiinnitä osat ruuveilla poraamalla alkureiät.

Kokoa omin käsin toisen vanerin ruutuun.

Aseta takapaneelin Workbench lisäämiseksi rakenteellisen jäykkyyden ja mukautua käsityökaluja.

Peitä viimeistely koostumus laatikot ja leikkaa päät lastulevy.

Siirrä valmistukseen kättensä penkki sähkötyökaluja ja nauttia täyte kontteja.

Työskentely vaneri - vaneriosasta tapaa kytkeä Butt. Esimerkki tuottavien improvisoitua gon asennuskokoonpanon oikeassa kulmassa.

Työpöytä kätensä - piirustuksissa, kokoonpano sekvenssi, käytetyt materiaalit

Yleismies, sahattu Puuaineilla tuolilla - ennemmin tai myöhemmin tulevat tarpeeseen tehdä oman Workbench puutyöosaamisen. Kun teet yksinkertaisia ​​tehtäviä - voit saada universaali työpöytä ja pari hyvää triple kiinnittimet.

Jos olet tosissaan puusepän, ​​asianmukaiset varusteet. Sillä ei ole väliä, olet suorittamassa tuotteet tilauksesta, tai tehdä jotain talon. Kotitekoinen Workbench mahdollistaa suorittaa mitään tuotteiden korkeimmalla teknisellä tasolla, ja säästää paljon aikaa.

Jos aiot puusepän asunnon tai tilava parveke - ainoa tapa hankkia taitto metallia työpöytään. Tietenkin prosessi kokonaisuudessaan puunkorjuu se ei toimi, mutta työn laatua ja lisätä mukavuutta suuruusluokkaa.

Päätehtävä tällaisen laitteen - kiinnitä työstökappale minkä muotoinen tasaiselle pöydälle. Sen sijaan kehykset kytkimet käyttää järjestelmää liukuva puolikkaat työtason. Fiksaatio tuotettujen tuotteiden avulla säädettävän pysähtyy. Asentaa niitä taulukossa on aukkoja. Älykäs suunnittelu mahdollistaa jopa kiinnitä pyöreä aihio.

Läsnäolo pituussuuntaisen raon pöytälevy (paitsi jonka leveys on säädettävissä) mahdollistaa näin levytuotteiden, turvautumatta reunalla, joka edellyttää, että läsnä on avustaja, kiinni vapaalle puolelle. Leikkaus voidaan suorittaa keskellä, jossa on sähköinen palapeli, ohjaamiseksi kaksi puolikasta esimuottiin.

Tällaisia ​​taulukoita voidaan täydentää sähköinen Höylien, pyörösaha tai jyrsin, joka laajentaa mahdollisuuksia.

Samanlainen taitto penkki voi olla valmistettu puusta. Totta kestävyys ei ole sama kuin kiinteiden tuotteiden.

Vielä valmis puusepän töitä tällaisia ​​laitteita ei voida suorittaa. Ensinnäkin, asunto oli ei liian mukautettu tähän. Toinen, koko taitettava työpöydät rajoittavat mitat työkappaleiden.

Siksi suurin osa taiteilijoista vastuussa sopiva työhönsä - kauppoja mieluummin kotitekoiset taulukon Universal Workbench täysikokoinen.

Lisäksi laite ei ole valmis antamaan yksilölliset ominaisuudet Master:

 • Korkeus, pituus aseiden;
 • On master vasenkätinen tai oikeakätinen;
 • Mieltymykset käsitellyt tuotteet - työtaso voi olla neliön tai suorakaiteen muotoinen;
 • Piirteitä tilan tai työkohteen käyttää työpöydällä.

Miten tehdä omin käsin universaali työkalu ja puusepäntöitä

Ennen etsivät hankkeen tai kehittää piirustus penkillä oman suunnittelun, sinun täytyy ymmärtää, miten järjestelmä toimii. Olisi toivottavaa saada oikeus ja alustan leikkaus suuria työkappaleita, ja tehdas, ja pora paina.

laite Workbench

On niin monia malleja, mutta perusosat ovat kaikki tarvittavat:

Vankka työtaso (työpinta) kiinteän puun.

Sopivia tammi, pyökki tai valkopyökki. yläpinnan tiheys on suurempi kuin mahdollinen puun aihioita.

Vaihtoehtoja, kuten hila palkkien peitetty vaneri 12-20 mm, eivät ole sopivia. Tasainen pinta kuluu nopeasti, ja työskennellessään koukut ovat pysyvästi aihioita väärinkäytöksiä. Lisäksi ihanteellinen tasainen penkki itsessään on vertailukohtana linjaukseen osia, tai koordinaattijärjestelmän kanssa markup.

Optimaalinen - kuoret taulukko levyt 50-70 mm. Kiinteä pöydän jäykistää koko rakenteessa eikä painua n välillä aihion painosta minkä kokoisia tahansa.

Tämä on yleensä aihe toisessa artikkelissa. Tyypillisesti, pihdit työkappaleita on asennettu molemmin puolin penkki - edessä ja pituussuunnassa.

Suunnittelu ruuvi mekanismi voi olla tehty metallista, se on mitä todennäköisimmin. Mutta varmasti sienet ovat puuta. Lisäksi puu pitäisi olla lievä - jottei jätä jälkiä työkappaleisiin.

Rinnakkaisten tasojen ja laadun ruuvipuristin käyttöön vähintään yhtä tiukkoja vaatimuksia kuin pääpinnan. Koska kuluminen sieni voidaan muuttaa, mekanismi vaatii vain säännöllistä huoltoa.

Hänen lujuuden ja vakauden riippuu laadusta kokoonpanon. Jotkut taiteilijat haluavat tehdä pohja metallia. Edut suunnittelu - kuluttamatta paljon resursseja vahvistamaan lineaarinen jalat. Toinen etu - korkeus penkki on portaattomasti säädettävissä ja mekanismi ei ole niin monimutkainen kuin puisissa rakenteissa.

Kuitenkin todellinen ammattilaiset uskovat, että teräs Workbench - vieraita esineitä. Nämä perinteet juontavat juurensa aikaan kun käsityöläiset kokoontuivat puupölkyllä ​​ilman yksi kynsi.

Teknologinen rako keskellä työtason.

Se ei saa heikentää rakenteen jäykkyyttä, mutta ilman penkki menettää joitakin toimintoja. Kun läsnä on sähköinen palapeli, jossa on pieni upotussyvyys sahanterän - rako ei välttämättä tee laaja-alaisia. Jos paksuus työtaso sallii alemman tason voivat olla kiinteitä.

Symmetrisesti reiät pöydän pinnan.

Pysäyttimet on perustettu, jonka avulla työkappaletta voidaan kiinnittää eri kokoja. On suositeltavaa varustaa samoihin reikiin sienellä Carpenter ruuvipuristin.

Askel askeleelta ohjeet valmistukseen penkki

Mittakuvien merkityksetön tulos. Kukin isäntä määrittelee ominaisuuksista. Kuitenkin tyypilliset mitat puutöitä penkki kiinteään käyttöön ovat: pituus 1500 mm - 2000 mm, leveys 700 mm - 1200 mm.

Korkeus penkki määritetään master, mukaan niiden fyysiset kyvyt. Mahdollisuus korkeuden säätö, tietenkin, lisää joustavuutta, mutta vähentää tuotteen lujuutta.

Kokoonpano alkaa ylöspäin. Materiaali voi toimia melkein yhtään puuta - jopa havupuut.

Tukitangot, kuten muita tekijöitä kehyksen - parempi olla tehty kaksi puoliskoa yhteen liimalla ja ruuveilla. Saamme analogisen Kertopuun varten Suomen taloja. Puolikkaat on liimattu laskuri kuitu. Tällöin puu ei koskaan johda muutosten takia kosteuden.

Kokoonpanon pysty- ja vaakasuorat osat tehdään "kieli uraan". Tarpeeksi laadukkaan liima puu-, metalli- normaali tarpeeton. Tärkeintä - laatu soviteliitoksen.

Ennen kytkinpuoliskot ulomman jalkojen kanssa, leikataan urat uritetun liitoksen kanssa vaakasuora rainojen. Liitäntä tehdään periaatteella "sovittaa". Ja jopa modernin päälliköiden puusepän käyttää temppuja käytetty antiikin ajoista lähtien valmistuksessa puukalusteet. Uritettu yhteydet suljettu kiila.

Tämä mahdollistaa sen, milloin tahansa "kiristää" rakentaminen on löysä.

Päätykehät jalkojen oikosulkupaloilla täytyy pysyä pystyasennossa koko rakentaa prosessi. Ennen vanhaan jalat tippui maahan, tilapäiseen kiinnitykseen. Sen jälkeen, kun lopullinen kokoonpano vedetään ulos maasta rakentamisen.

On monia tapoja korjata komponenttien kokoonpanoon. Suunniteltaessa myös tärkeää leikkaa irti "sovittaa" urat vaakasuoraan hyppääjiä.

Sama periaate on asennettu ylempi vaakasuora hyppyjohtimeen. Niiden asennus ei tarvitse kiilaamalla, koska nämä rakenne-elementit ovat ylimääräisiä.

Kuitenkin, ilman rinnakkaista set top baareja jäykistävä rakenne on epävakaa. Jos tiukka sovitus, ylempi jumpperi vain istua liimaa.

Alakiskot loi alustan lautoja. Se ei kanna voimalla, vaan yksinkertaisesti hylly säilytykseen aihioita.

Samanlainen rakenne on rakennettu ylemmän vaakasuoran crosspieces. Lisäksi tähän syvennykseen, voidaan järjestää laatikoita eri kirvesmiehen työkaluja, jos halutaan.

Se voidaan kiinnittää ruuveilla levyn, mutta tämä on valinnainen. Kuten sanoimme aikaisemmin - puu ei pidä ylimääräistä metallia. Jos päätät käyttää Ruuviliitoksessa tai Hiusneula - mutterit ja pultit pään välttämättä upotettu huuhtele.

Ylemmässä vaakapoikkipinta rungon asetetut työtaso. Hyödyllisenä kerätä etukäteen. Rakenne liimattu, jossa monistus pitkää ruuvia sinkittyä terästä tai mustattu.

Keskellä pöydän, pituusakselia pitkin, se on tekninen rako leikkauksia. Ehdotetussa suunnittelua, se tarpeeksi leveä, mutta ei ole kiinteä. Jäykkyyden, säännöllisesti asetettu tasolle vallan rajat penkki tasossa. Jos et sama rakenne - älä unohda poikittaista jatkoskappaleita.

Kapealla voidaan muodostaa antaa irrotettava pohjat. Niissä kokoonpanon aikana (toisin sanoen tuote, pikemmin kuin työpöytään) voidaan asentaa sekä tavanomaiset tarvikkeet.

Lopullisen asennuksen jälkeen tasosta apua, tai muita laitteita, on tarkistettava huolellisesti kokoa vastaavaksi, kallistus tai rinnakkaisten tasojen.

Viimeinen vaihe - asennus ennalta valmisteltu paikoissa Holdfast. Suunnittelussa tulisi sallia purkaa ne tarvittaessa. Joskus sinun tarvitsee vain sileän pinnan pääsy osiin 360 °, ilman kiinni pöydän laitteita.

Sanomattakin on selvää, että höyläpenkki asettaa seinää vasten puoli vähemmän toiminnallinen. Jos mahdollista, päällikön on pystyttävä paitsi ohittaa pöydän ympärille - mutta myös kiivetä sen jalat tehdä työtä työkappaleeseen.

Pinta voidaan päällystää ja tarvitsevat jatkokiskoja lakka. Vain se on läpinäkymätön, ja joka tapauksessa ei muodosta pinnalle. Päällystämätön pinta, mistä tahansa materiaalista se teki - kuluu nopeasti.

Lopuksi selkeä video, miten tehdä Workbench kotona ahtaassa tilassa.

Hei Kiitos piirustuksia. Workbench Käännyin ole kovin luotettavia. Säästää rahaa materiaaleista, mutta kaiken kaikkiaan tyytyväinen tulokseen.

Olet oikeassa, säästää materiaalia tässä tapauksessa on mahdotonta. Workbench täytyy työskennellä, joskus voimakas, joten luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää. Onnea pyrkimyksiä!

On mahdotonta lukea. Mainonta ei poisteta oikein!

Oleg. Jos olet matkapuhelimen, sitten hän meni hänen Android, eivät häiritse. Kysy, mitä oli tekeillä.

välttämätön piirustukset, jotta kokoonpano, käytettyjen materiaalien valmistuksessa höyläpenkki käsillään

piirustukset valmistuksessa tarvittavien penkki kätensä

Valery, piirustuksia sekä penkit suuri joukko mitä tarvitset itse tuotantoa on vaikea arvata. Katsoa läpi kuvia Yandex. Esimerkiksi piirustus, löysimme sinulle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin