puu väri huonekalut

Miten valita puun väri huonekalujen?

Sisätilojen huone on tärkeä kaikki yksityiskohdat, mukaan lukien väri puuhuonekalut. Erityisesti on otettava huomioon, kun on tarve keventää huoneessa, jos ikkunat sijaitsevat länteen, ja aurinko lähes ei pääse huoneeseen. Tai, päinvastoin, on tarpeen lisätä hieman tummia sävyjä, kun huone, koska sen sijainti suurimman osan päivästä valaistu kirkkaassa auringonvalossa.

Ensimmäisessä tapauksessa sinun täytyy valita valoisa huonekalut, tummaa puuta sovi toisen. Valokuvia monet sisätilat tekevät selväksi, että vaikuttaa väri kalusteiden koko vuonna "tuulella" huoneeseen. Tässä artikkelissa löydät vastauksen kysymykseen, miten valita oikea väri huonekalut, mihin tahansa kodin huoneeseen tai huoneistoon oli malli harmonian, eleganssia ja mukavuutta.

Väri huonekaluja - tärkein osa sisätilojen

Joka huoneessa sinun täytyy harkita vaikutuksia värin luomisessa sisätilojen. Huonekalut kaikkialla asunnossa, voit melko paljon muutoksia, ja se on erittäin tärkeää, mitä väriä puuta käytetään huonekalujen tuotantoon, joka auttaa luoda kodikas tunnelma. Taitavasti värin valinta sisätilojen voit muuttaa perinteistä asuntojen, koska viimeaikainen kehitys.

Valitsemalla väri koriste huoneen, sinun täytyy ottaa huomioon useita tekijöitä: missä ikkunat (jos se on pohjoisen puolella, se on parempi pysyä lämpimät värit, jos Etelä - kylminä) heijastamalla valoa, valaistuksen laadun lopuksi mikä on alue: olohuone, keittiö, toimisto, lastentarha. Kirkas, mehukas värit näyttävät parhaiten ruokasalissa tai olohuoneessa. Mutta sininen ja valkoinen väri liittyy veden ja puhtauden, ne soveltuvat kylpyhuoneet, mutta älä käytä niitä keittiö ja ruokasali, on parempi pysähtyä keltainen tai oranssi kukkia.

Älä myöskään unohda koko huoneen: vaaleat seinät visuaalisesti vähentää huone, tumma, päinvastoin kasvaa. Esimerkiksi, oranssi, keltainen ja punainen, esimerkiksi värin "omena" voi kääntyä suuri huone, jossa minimaalinen määrä huonekaluja pienempiä, kodikas ja mukava. Valkoinen ja musta, sininen ja violetti visuaalisesti parantaa huone.

Valitsemalla oikean värin maalata seinät, muista, että huonekalut, verhot, koriste, verhoihin olisi yhdistettävä seiniin. Jos huonekalut verhoilu, päiväpeite sohvalla, verhot - kuviollinen, seinät toimivat paremmin kuin sileä. Kysymykseen siitä, värien valinta ja niiden yhdistelmien tulisi suhtautua varovasti, huolellisesti punnita kaikki. Esimerkiksi on parempi olla sekoittaa vihreä ja punainen, on yhdistelmä vaikea ymmärtää, varsinkin jos värejä käytetään saman verran. Vaaleankeltainen on erinomainen tausta lähes minkä tahansa värin (esimerkiksi Kiina keltaisella taustalla aina käytetään osoittamaan kokoelma posliini). Vihreä, toisaalta, huono sopusoinnussa muita värejä, mutta eri sävyjä että väri.

Hillitty, rauhallinen sävyt ovat parhaita taustan arvokkaita kohteita. Esimerkiksi vaaleanharmaa tausta sopii kaunis kuva ja kiinteät kalusteet. Wall väri täytyy ehdottomasti yhdistettävä Lattian väriä ja kalusteiden verhoilu.

Eri huoneissa - eri värejä puuta huonekalujen

Keittiössä, se on parasta käyttää vaaleat seinät yhdistettynä vaaleat puukalusteet. Kontrastia voidaan luoda esimerkiksi kirkas koriste-esineet hyllyillä, kuva, maljakko, keittiö, kirkas verhot.

Jos kylpyhuoneessa on valaistu ainoastaan ​​sähköä, se on parasta käyttää vaaleita värejä. Suositellaan valo sävyjä sininen, keltainen, sininen ja vaaleanpunainen. Putket ja erilaisten yhdisteiden ja terveys tuotteiden on oltava samassa ääniä.

Käytävillä ja käytävien seinät, voit hakea toinen väri. Vaaleat puukalusteet sopii näissä tiloissa. Katto voi olla hieman "opustit9raquo, jos teet sitä hieman tummempi kuin seinät. Samanlainen vaikutus voidaan saavuttaa, jos katto ja osa seiniä sen vieressä, jonka 20-35 senttimetriä maali vaaleampi väri.

Olohuoneessa käytetään enemmän kuin neutraaleja tai viileitä värejä, näin tunnet tuulahduksen elinvoimaa ja energiaa.

Makuuhuoneeseen, päinvastoin, valitse lämpimät värit luoda mukavuutta ja rentoutumista, mutta tärkeintä on, että nämä värit käytettiin mittana ja huonekalut antavat eleganssia ja korostavat kaikki huoneen hienostuneisuutta.

Puun väriä, riippuen lajikkeiden

Joten, suosittelemme, että tutustut väreillä, jotka ovat ominaisia ​​eri puulajeja. Tämä tieto auttaa löytämään yhteisen kielen kanssa konsultin huonekalujen showroom, jossa sinun täytyy selittää hänelle millaista väriä tarvitset puuta.

Kevyempiä sävyjä puuta:

 • Light tuhka on kellertävä väri;
 • mänty on rikas kullankeltainen väri;
 • Karjalan koivu - rauhallinen kullankeltainen väri pieni "piireissä";
 • Beech - puu väri on kevyt, kirkas pinkki sävy.
 • Tammi - ruskehtava väri;
 • leppä - beigen ja vivahteeseen monille sisustus sopiva väri "Alder", kuvia huonekaluja monissa salonkia näyttää kaikki edut tämän puulaji;
 • kirsikka - rikas punertavan punertava sävy;
 • omena - ruskea punertava sävy.

Tummia sävyjä puuta:

 • Pähkinä - klassinen, on tumman ruskea väri;
 • mahonki - tumma kirsikka väri;
 • Ebony - syvä musta väri.

Yhteinen puulajit huonekalujen

Yleisin niistä on mäntyä. Tämä puu on vaaleankeltainen tai kellertävän punainen väri. Tämä materiaali ei ole liian kovaa puuta, mutta houkuttelee mebelshchikov käsittelyn helppouden ja huonekalujen tunnettu siitä, että riittävä kestävyys ja lujuus.

Erityisen hyvä laatu ovat puita, jotka kasvavat pohjoisilla leveysasteilla. Ne ovat suorassa, on hyvä pituus ja eri martioitu, joka on myös selvää, rakennustöiden aikana.

Plussat mänty on edelleen hinta. Lisäksi se on kestävä ja kevyt puu, soveltuu hyvin vaikutuksia puuntyöstölaitteet, hoidettu liimaa ja muita kyllästys, aivan kuten sen väri. Mänty on yleensä edullinen materiaali huonekalujen sekä ovet, ikkunanpuitteet ja muut puusepäntuotteista, joita käytetään yleisesti rakentamisessa ja koristeluun.

Pähkinä - yksi suosituimmista värejä käytetyn puun sisätilojen. Huonekalut Puuta on ihanteellinen, jos haluat tyyliä, klassista eleganssia, modernia. Kanssa sisustus sävyjä syksyn paletti erinomaisen harmonian väri "mutteri". Valokuvia kalusteet rikkaiden materiaalista osoittaa selvästi, että nämä huonekalut antaa tilaa erityinen täydellisyyttä.

Huonekalut valmistettu lehtikuusesta, on monia etuja. Tämä materiaali kuuluu ryhmään paras suhteen puusepän ja rakentamisen prosesseja. Lehtikuusi - puu on punertava, jossa erinomainen lujuus, keveys. Tämä rotu on paljon vakaampi ja vahvempi kuin tammi ja pyökki. Puu väri on hyvin erityinen ja erittäin suosittu - se lehtikuusi. Ja sen kestävyys ilmaa ja vettä, koska suuri pitoisuus puun tärpättiä. Tämä puu on tarjolla helppo käsitellä, jonka avulla voidaan saavuttaa erittäin korkea laatu ja tyylikäs näköisiä materiaalia. Valmistettu lehtikuusesta tuotteet eivät pelkää madonreiän, ja ne käytännössä eivät vääntyä.

Tammi on vahva ja massiivipuusta, puun väriä - kellanruskea jossa lausutaan vuosittain kasvannaiset. Erilaisia ​​tuotteita, sekä lattian ja seinän päällysteet tästä puusta on kysyntää, on lähes todistus omistajan korkea tila, käyttämällä tätä materiaalia koristelu huoneeseen. Nuori tammesta on sitkeää, kiinteä aine tyylikäs harmaanruskea. Mutta vanha puu on erilaista ja hauras keltainen puuta. Valitsemalla tämä materiaali, on tarpeen ryhtyä toimiin estääkseen madonreiän.

Otetaanpa tarkemmin eniten käytetty värejä huonekaluja.

Tumma puu väri huonekalut sisätilojen saavuttanut paljon suosiota käytännöllisyys kuitenkin sekä huonekalujen valkoisen värin ei tuota hänelle. Uudet teknologiat mahdollistavat tehdä pintaan, joilla ei ole ongelmia hoitotyössä.

Valkoinen huonekalut myös täydellisesti korostavat sisätilojen olohuone, keittiö - hän näyttää aina tyylikkään ja kallista. Erityisesti näyttää upea väri "Alder". Kuvassa etuja tällaisen ratkaisun. Ei ole sattuma, klassinen huonekalut vaaleat värit ovat Euroopassa nyt kysyntää. Valo huonekalut on universaali ja sitä voidaan käyttää missä tahansa tyyliin. Valkoinen väri voi olla erilainen: keittiö pieni koko sen laajentuessa ja platina, kulta ja hopea valkoinen keittiö hankkia ominaisuuksia klassiseen tyyliin.

Tummat huonekalut - merkki ylellisyyttä

Tummat kalusteet myös näyttää tyylikkäältä, mutta ei jokainen väri voi sen kanssa sopusoinnussa. Tummat värit antaa huoneen erityistä charmia, varsinkin jos ne ovat sopusoinnussa huonekaluja, sisustus ja valaistus. Lisäksi tummat värit voidaan laimentaa pastelli ja kirkkaita värejä - tällaisia ​​ratkaisuja saadaan enemmän charmia, varsinkin makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Jos haluat tummanruskea huonekaluja, puku väri "mutteri". Valokuva osoittaa selvästi, että huonekalut näyttää hyvältä, mutta sinun täytyy järjestää sisätilojen siten, että väri ei hallitsevat tilaa, muuten se työntää. Koska musta väri itsessään on raskasta, joten sinun täytyy olla varma laimentaa. Hyvä vaihtoehto tarjoaa musta-valkoinen huonekalut. Tämä väri sisätilojen on harmonisesti yhdistää muita värejä. Yhtä tyylikäs ja muodikas yhdistelmä, mutta pidetään rauhallisempi huonekalut musta vasten vihreä seinä. Se näyttää alkuperäinen ja kohtuuton.

Mahonki - tyylikäs ja elegantti

Vahvimmista ja tyylikkäät kalusteet pidetään valmistettuja tuotteita mahonki. Samanlaisia ​​puu värit antavat vastuullisemmin mihin tahansa huoneeseen huonekaluja, jotta se ylellinen ja rikas. Tänään mahonki on yksi yleisimmistä materiaalien valmistuksessa huonekalujen ja halutuimmista varakkaiden ostajien. Tämän arvoa puu on vailla voimaa ja rakenne puuta, mikä tekee huonekalut mahongista yksinkertaisesti ainutlaatuinen.

Tammi - luotettava ja vahva materiaali

Toinen suosittu materiaali valmistukseen huonekalujen pidetään tammen. Huonekalut on, joilla on rauhoittava energiaa, joten tuotteet on tehty tammesta, normalisoi nukkua ja puhdistettu negatiivista energiaa, luoda harmoninen ja rauhallinen tunnelma. Tammihuonekalut on erittäin vahva ja voi kestää sinua vuosia. Lisäksi koska tämä puukalusteet alkoi valmistaa jo pitkään. Jos me muistamme elokuvia rikas Britannian aatelisia, he rakastivat järjestää posh vastaanotot seiniin niiden linnoja, ja aina massiivitammea pöytä, kädenvääntöä eri kohtelee.

Tammihuonekalut täydellisesti sovi mihinkään sisustus käytävällä tai olohuoneessa painottaen esteettinen maku ja korkea status tilojen omistajan.

Väriyhdistelmä huonekalujen seinä sisustus

Miten valita väri puukalusteet, niin että se sopii täydellisesti sisä-? Voit aloittaa sävy seiniin. Seuraavat ovat erilaiset suoritusmuodot väriyhdistelmiä.

Valkoiset seinät. Siinä tapauksessa, seinät huoneen ovat valkoisia, huonekalut voi olla ehdottomasti mitään sävy tumman keltainen, punainen, punaruskea, oranssi, viininpunainen, ruskea, sininen, lila, violetti, violetti, musta, vihreä ja niin edelleen.

Vihreä väri. Vaaleaa puuta on täysin sopusoinnussa seinät nämä värit. Mutta tässä tapauksessa, on varottava ostaa huonekaluja tai turkoosi. Sopivin suoritusmuodot tietyn tilanteen katsotaan sellaiseksi väri: tummanpunainen, tumma keltainen, punainen, vihreä, ruskea, violetti, tummansininen, valkoinen, vaaleanharmaa, oranssi.

Vaaleanpunainen seinät on ristiriitainen punainen ja violetti kukat huonekaluja. Mutta harmonisesti sovi sininen, harmaa ja sininen huonekalut.

Vaalean sininen seinät eivät toimi ruskea huonekaluja. On parempi, jos huonekalut on tummanpunainen, viininpunainen, harmaa, tumman keltainen, vaaleansininen, tumma oranssi, musta, valkoinen, tummansininen.

Tummanruskea seinät yhdistetään täydellisesti huonekalut on tummanruskea ja tummanpunainen, sillä väri "omena." Mutta valkoinen ja keltainen huonekalut on toivottavaa olla ottamatta.

Seinät ovat tumman punainen puku alla huonekalut vaaleanvihreä, beige, vaaleanharmaa, vaaleansininen, valkoinen. Ei vain ruskea väri puun "pähkinä".

Kuvat osoittavat, että harmaata seiniin ja huonekaluihin punainen, violetti, sininen, musta, tummanharmaa, ruskea väri yhdistää hyvin. Huonekalut oranssi ja valkoinen ei todellakaan ole sopiva.

Harmaat seinät ja "pidä" keltainen huonekalut, mutta te arvata, jos valitset esineet sisätilojen tumman ruskea, musta, punainen, tumman punainen, sininen.

Mitä väriä valita huonekaluja - se on tietenkin, on jokaisen asia. Mutta jos haluat tehdä kodin näyttävät harmoninen, kiinnitä erityistä huomiota puun väriä, ja sitten teet, että kotisi on mukava, viihtyisä ja tyylikäs.

Sisustus Lastulevy EGGER

laminoitu lastulevy

Ajatus laminoitu lastulevy mahdollisti laittaa siihen mitään väriä, kuviota. Monenlaisia ​​décors lastulevyn nopeasti saavuttanut suosiota kuin ne, jotka kehittää suunnittelu, kalusteet, ovet, väliseinät ja loppukäyttäjän käytön mahdollistavat tekstuurin - ensisijaisesti puulajia, hinnalla monta kertaa pienempi kuin kustannukset array tai vaneri. Luettelon lastulevy värejä päivitetään jatkuvasti uusia värejä ja kuvioita, ja tänään se kykenee täyttämään vaativimmankin asiakkaan. Näytteitä värit lastulevy, näet valikoimaamme, mutta on otettava huomioon, että valokuvan lastulevy värit saattavat poiketa hieman todellisista väreistä johtuen värin näytön ominaisuudet ja muista syistä, siksi, lopullinen valinta on parempi tehdä nähtyään näytteitä "livenä".

Luettelo sisältää suosituin ja yksinomainen värejä lastulevy Egger valtava valikoima puun kuvioita, fantasia, tausta ja metallinen sävyjä.

Vaaleat värit ovat perinteisesti suosittuja - nämä värit luovat vaikutuksen avaruutta, siisteys ja järjestys, joten se on laajalti käytetty huonekalujen tuotantoon ja väliseinät, ovet, ja muita tarkoituksia varten. Paneeli lastulevyn valkoinen - kevyin varjossa. Valkoinen lastulevy soveltuvat huonekaluihin, esimerkiksi tyyliin Provence, tai tekno minimalismia. Väri valkoinen lastulevy edustettuina kokoelma värejä ja EGGER.

Suosituin puun DECORS kirkkaita värejä - lastulevy tammea, esitetään erilaisia ​​kirkkaita värejä: maito, Cremona, Bardolino, kevyt Ferrer sekä valkaistua tammen lastulevy väri muodikkain nykyaikaiset sisätilat. Muun tyyppisiä vaalea puu on kokoelma lastulevy vaahtera väri, erilaisia ​​koivu, päärynä, akaasia ja muut.

Tyylit klassista ja modernia epäilemättä vaativat enemmän tummia sävyjä kalusteet ja sisustus. Siellä on tarkoituksenmukaista lastulevy mutteri väri, edullisesti tummia sävyjä - Espanja, Italia, Ecco ja lastulevy mutteri Milanese väri, jolloin värien ja kylläisyyttä.

Empiretyylinen tai goottilainen edullisina materiaaleja tummat värit. On aiheellista käyttää tummia koristeet lastulevy wenge, musta, tammi Ferrara musta ja ruskea. Kuitenkin wenge väri laminoitu lastulevy tulee olemaan ainakin näyttää hyvältä klassiseen tyyliin sisustus.

Neutraaleja värejä, samoin kuin ne, jotka tulevat eri värejä

Neutraalin värisiä sävyjä kevyt vanilja sävyjä sisustus, ruoko, cappuccino, lastulevy- harmaa ja jopa vihreä väri laminoitu lastulevy auttaa luomaan lempeä, pastelli koostumuksia, täysin sopiva, esimerkiksi lapsille, keittiössä tai jopa kylpyhuoneessa.

Huomaa, että jos tietyn tyyppisiä koriste, kuten väri tuhkan lastulevy esitetty yhdessä muodossa, useita värejä ja puulajeja on esitetty luettelo eri värejä. Joten väri lastulevy tammi voi vaihdella hyvin vaaleita sävyjä valkaistua tai maitoa tumma, kuten Ferrara, musta ja ruskea, lastulevy Beech Baijeri ei ole epäilystä johtuvan vaalean sävyt ja pyökin Tirolin suklaa - syvän tumma väri useissa sävyissä olemassa väri lastulevy kirsikka : tummempi Lombardo luonnollista, meranskaya, valoisa pemonte ja Roman. Väri leppä lastulevy ei ole vain varjo, vaan myös tekstuuri, puukuviosta. Tällöin eroja paitsi kokoelmissa eri valmistajien, mutta myös väriä yhden kokoelman, joten on parempi keskittyä koko nimi ja Egger hakemistosta ainutlaatuinen kirjain-numeeriset numerot sisustus.

Onnittelemme tulevia lomia!

Osoite: 143002, Moskovan alueella ,.

Odintsovo, st. Rautatie, d. 19.

"Yhtiö TEHNOPLIT" © Moskova, 2005 - 2017

Puusta sisustus

Puu - absoluuttinen kehitys viime vuosina! Puu sisustus on tyylikäs ja mukava, se tekee meidät lähemmäksi luontoa keskuudessa kivi viidakossa.

Katsotaan, miten parhaiten yhdistää puun sisätilojen asunnon tai talon.

Johtuen eri värejä ja puun sisustus, voit luoda ainutlaatuinen ja jäljittelemätön muotoilu. Puun käyttö sopii monia suosittuja tyylejä.

Klassinen sisustus puu

Korostaa hienostuneisuutta ja eleganssia sisustus, suosittelemme käytettäväksi tummien sävyjen parketti, jalkalistat, reunalistat, listat ja palstoja avoin tekstuuri puuta, eli peittämättä niitä maalilla. Puu sopii täydellisesti klassinen sisustus, jos käyttää sitä seinäsomisteiden paneelit.

Amerikan klassinen sisustus

Liittyy myös usein puun käyttöä sisätilojen vain valkoiset (valkaistu tammi tai maalaamalla), jossa on paljon puuta kappaletta sisätilojen - pilarit, palkit, kaiteet, ja tietenkin portaat.

Puu skandinaavinen sisustus

Korostavat erilaisia ​​kuvioita ja päättyy sopivasti valittuja rotu voi tehdä tilaa lämpimämpää tai viileämpää. Se sopii myös seinäkoristeen puu, korostaen palkit vastaan ​​valkoinen katto. Voit käyttää kerrossänky ja maalata haluttuun väri (valkoinen, musta, harmaa, sininen).

Sisustus puu on välttämätöntä maa ja chalet-tyyliin. Maa - American maalaistyyliin ja huvilat pikemminkin "metsästysmajan lumiset vuoret. Maan on ominaista harmaa, valkoinen ja sävyjä pistaasi ja luokittelu ruskeaa.

Sisustus Chalet tummempi väri, massiivinen huonekaluja ja luottavainen. Täällä jätämme kalliopinta mahdollisimman paljon luonnollisen, esimerkiksi kattoon koristeluun sopivan Karkeasti muotoiltuja lokit.

Pyöristetty puu voidaan käyttää myös koristeluun huonekaluja ja edessä keinotekoinen takka. House pyöreän puutavaran vaatii käytännössä mitään viimeistelyä seinien sisällä, tunnet turvallinen siinä.

Toinen sisätila, joka on mahdotonta ilman luonnollinen materiaali - Provence. Kuin Skandinavian maassa tyyliä ja on valittu vaaleaa puuta korostaa keveys tilaa, täydentävät runsaus kankaita ja veistetyt puiset vintage huonekaluja eri värisiä (pistaasi, persikka, laventeli).

Kukin puulaji on etunsa ja haittansa, ja hyvä eri tapauksissa.

Yksi halvimpia ja suosituin rotuja. Samanaikaisesti pehmeä ja kestävä. Sitä käytetään viimeistelyyn portaat, huonekalut ja sisustus. Sunny Golden Pine sävy mahtuvat moderni sisustus, esimerkiksi Skandinavian ja Provence.

Sitä käytetään lattia, portaat, ovet. Rotu on yllättävän vahva ja kestävä, niin sopii pinnoille. jotka jatkuvasti testata kuormaa. tammi väri vaihtelee - valkaistusta juuttua (lähes musta). Noble tammi rotu sopii klassisen sisustus.

Koskee myös kiinteää jalo lajikkeita, se tummenee ajan. Väri - tummanruskea, voi antaa ryzhinoy. Soveltuu klassinen ja maalaismainen sisustus, tuo eleganssia ympäristön.

Pyökki pystyy elvyttää pimeässä huoneessa. Höyrytetty kuin se taipuu helposti, ja joka on kuivattu, se pitää muodostunutta muoto. Pyökki tekee taivutettu wieniläistä huonekaluja. Sen väri vaihtelee punertavan keltaisesta punaruskea. Pyökkipuinen on hyvin kestävä ja vankka, hyvin kiillotettu, ja melkein ei menetä värin hoidetuilla lakalla.

Ainutlaatuisen hunajan keltainen ja salaperäinen raitoja itsessään ansaitsee sisustusta.

Rikkaiden väri mahonki kutsutaan yleisesti "mahonki". Tämä on erittäin kestävä materiaali, se on hyvin kiillotettu, kestävä ulkoisille vaikutuksille. Lisäksi epätavallinen väri, ominaisuus erilaisia ​​malleja kuitujen: hän on sileä, raidallinen, täplikäs, kuvioitu.

Hyviä neuvoja valitessaan puu sisustus

Valita värin puun kokonaismäärästä alueella huoneen (tumma tumma, valoa valo)

Älä sekoita enemmän kuin kolme tai neljä kiviä eri värejä ja kuvioita sisätilassa

Huoneeseen ei näyttänyt ylikuormitettu, seiniin, käyttävät enintään 50% puuta

Valitse puu perustuu sen pehmeyttä ja kestävyyttä, jotkut rodut soveltuvat vain seksiä, toinen - huonekalujen

Ostaessaan puulattia kiinnittää huomiota pinnalle - puun saa olla vikoja, tasainen ja sileä. Niin varmasti olemaan tammen, mutta pehmeää puuta - kirsikka ja koivu mahdollistavat karheus hyvä imukyky

Jotkin rodut väri saattaa muuttua ajan myötä. Esimerkiksi hyvin tumma kirsikka, pyökki muuttuu punertavaksi, ja koivu häivyttää ajan

Puu leikata hieno materiaali, se säilyttää lämpöä ja eristää ääntä. Wood Ympäristöystävällinen ja voi piristää tahansa huoneeseen. Puiset huonekalut on luotettava ja sopii kauniisti mihin tahansa sisustukseen.

TopDom auttaa sinua valinta sisä- ja viimeistely materiaaleja, kuten meillä on oma puutyöpaja on monen vuoden kokemus, joka voi tehdä huonekaluja tilauksesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin