Puttying seinät käsillään Video

Video: miten oikein kitti seinät

Kipsipohjaiset Periaate on yksinkertainen, mutta jos et tiedä, miten oikein käsitellä lastat, kitti valitse valmistella seinä, tulos on pettymys. Varsinkin Suosittelen katsoa videoita aloittelijoille, jotka eivät tiedä, miten oikein kitti seinät. Vaikka on olemassa suosituksia, jotka ovat hyödyllisiä kokeneempi mestareita.

Video, joka on saatavilla alla on vinkkejä aloittelijoille on rapattu seinät. Se osoittaa laastarissa kulmat niin nopeasti kitti:

Tämä video paljastaa temppuja kaupan työskennellessään kitillä:

On tapa spackling - telalla. Tämä video käyttää polymeeripäällyste:

Ja sitten näet kuinka nopeasti seinän kitti. Prosessi kestää vain muutaman minuutin:

Alla näet kuinka kitti rulla, ja seuraavassa videon kipsi levitetään aseen kanssa. Tämä nopeuttaa merkittävästi nopeuden työ:

Pinta seinän kitti ei yksinkertaisesti voida sanoa kulmat ja rinteitä, jotka myös vaativat käsittelyä. Tietoja tekniikka toimii seuraavasti:

Miten kitti seinät - askel askeleelta opas

Tasaiset seinät - ominaisuus, hyväkuntoisia, mutta palkata joukkue kalliita. Rapatut seinät omin käsin ei ole niin monimutkainen, että se oli mahdotonta käsitellä sitä. On tärkeää johdonmukaisesti toteuttamaan kaikkea toimintaa. Nappaa ihanteellinen seinän maalaus tuskin, mutta taustakuvan alla kitti voidaan helposti. Ja auttaa käsittelemään kuvaus, valokuvia ja videoita.

Mitä ja milloin käyttää

Caulking - on valmistus pintojen viimeistelyyn hieno viimeistely. Sen he ovat poissa seinään oli (tai katsoi) täysin tasainen. Soveltaa sitä suhteellisen sileä pinta. Jos sinun on tasata seinät, tuo kulmiin 90 °, on tehdä sen avulla kipsistä tai Kipsilevy. Caulking ei ole tarkoitettu tähän tarkoitukseen.

Caulking myydään monenlaisia

Kuten kipsi täyteaine koostuu sideaineen, täyteaineen ja lisäaineet, jotka antavat niille erityisiä ominaisuuksia. Alkaen kipsi ne erotetaan käyttämällä aggregaattien - hiekka - hienojakeita. Käytetty sideaine kahta tyyppiä - sementtiä tai kipsiä, on joskus siihen lisätään kalkkia, polymeerin lisäaineita. Näin ollen on kitti kipsi ja sementti.

On muovia kitti - akryyli ja latex. Ne perustuvat synteettiset materiaalit, joiden ominaisuudet vaihtelevat riippuen lisäaineita. Ne eivät ole luonnollisia, mutta on pidempi käyttöikä, ja se kestää suuremman määrän jäädytys / sulatus sykliä. Julkisivu työtä parempi valita niitä. Huoneissa ne - ei ole paras valinta, koska niillä on alhainen vesihöyryn läpäisevyys, joka voi aiheuttaa kostealla seinät, ulkonäkö hometta ja homeen. Ne ovat käteviä, että voidaan käyttää puun ja metallin pinnoille.

Lyhyt kuvaus ominaisuuksien polymeerin laastarit

Tyypin mukaan soveltamisen kaikki täyteaineet jaettu kahteen tyyppiin: lähtö- ja viimeistely. Lanseeraus käytetään rakeiden suuremman koon - +0,3-+0,8 mm. Koska mitä viimeistely on vähän karkea. Soveltaa niitä ensimmäisessä vaiheessa tiivistämiseen kuoppia ja halkeamia. Vuonna Viimeistelyliuokset hiekka - käytännössä pöly hienorakeisuus ,1-+0,3 mm. Näin voit saada sileä pinta.

Sementtilaastit - käyttöalue, edut ja haitat

Sementti kipsi kipsi halvempaa, se voidaan soveltaa paksumpi - Eräissä koostumuksissa jopa 10 mm. Sekoittamisen jälkeen (veteen sekoittamisen), voidaan käyttää noin 3 tuntia. Muovisen koostumus vaikuttaa lämpötila ja kosteus. Yleensä se on ilmoittanut + 20 ° C ja kosteus 60-65%.

Sementtirappaus- monipuolinen. Niitä käytetään koristeluun rakennuksen sisällä ja ulkopuolella. Lisäksi suuri osa julkisivun koostumusten perusteella tehdyt sementin, koska ne kestävät kauemmin sulatus / jäätymissyklit, ja luoda enemmän kulutusta kestävän pinnan. He myös tuntevat paremmin kosteissa tiloissa. Jos sinun on kipsi kylpyhuoneen tai keittiön, käytä parempi koostumus sementin.

Sementti kipsi voi olla valkoinen, voi - harmaa

Väri sementti kipsi voi olla harmaa, valkoinen ja ultra-valkoinen. Se riippuu sementin käytetty. Valkoinen formulaatiot ovat kalliimpia, koska se käyttää kalliimpia merkkejä, koska valkoiset usein viimeistely koostumuksia.

Puute sementtilaastit - asetus pitkään - useita päiviä täysin kuiva - on normi. Ennen seuraavan kerroksen tulee olla useita tunteja. Alkaen 2-3 tuntia kerroksen 1 mm 24, jonka paksuus on 6 mm. Koska harvoin saadaan aikaan tasainen pinta saadaan yksi kerros - voi olla kolme tai enemmän - liimaussementin stukko venytetty pitkä. Tästä syystä niiden suosio on riittävän alhainen.

Kipsirappaus, niiden ominaisuudet

Levitetään kerros kipsiä kitti - 0,5-10 mm, lajista riippuen. Ne kuivuvat paljon nopeammin, sillä on positiivinen vaikutus viimeistely nopeudesta. Toisaalta, sekoitettu tuote on käytettävä 30-60 minuutissa, niin että vaivattu kitti niin pieniä osia. Se ei ole kovin kätevää. Jos kitti seinät omin käsin menossa ensimmäistä kertaa, aloita pieniä eriä. Vähitellen päättää, kuinka suuren osan ajasta voit treenata. Huomaa myös, että kulutus lähtöaineena kipsi enemmän kuin maali - paksuus vaihtelee ja mitään virhettä tilavuus.

Kipsi muuttamatta lisäaineita varten kuivissa tiloissa. On koostumuksia ja kostea, mutta se on merkittävä pakkaukseen, koska ne sisältävät hydrofobisia lisäaineita.

Kipsi on helppo levittää

Huolimatta korkeampi hinta, ja pieni osa säilyvyyttä sekoituksen, kipsi kipsi-pohjainen nyt suositumpi. Ne ovat muovia, ja käyttää niitä helpommin halutun pinnan tasaisuus, käsittely helpompaa aloittelijoille ja ammattilaisille. Jos kipsi seinät kunnes tunne, käyttää kipsi muotoiluja.

Levitysmenetelmät kipsi on sama minkä tahansa koostumuksen. Sillä on merkitystä ainoastaan ​​täyttävänsä muotoilu pakkauksessa (veden suhde kuivamassaa), ja aika, jonka se on käytettävä. Loput laitteet on sama kipsi.

Toiminta alkaa kuivassa ja puhtaalle pinnalle. Jos on vanha pinnoite, puhdistetaan kaikki, jotka voivat kuulua halkeaman kirjo poistettiin ruuveja ja nauloja, ja muut tähteet taustakuva päällysteet.

Valitettavasti se on tarpeen poistaa ja maalata ja kaunistelemaan. Maali siitä syystä, että se on huono kitti tikkuja, ja jos ne kiinni, voit pudota. Kaunistelemaan on poistettu, koska se on löysä. Sen jälkeen pohjustuksesta pitoa normaalia, mutta sen jälkeen viimeistely alkaa halkeilla ja hilseillä. Jos et halua vuoden tai kaksi tehdä uudelleen kattoon tai seinään uudelleen, se on puhdistettava pois kalkkia.

Tässä on käsitelty pinta

Sen jälkeen, kun vanha pinnoite poistetaan, poistetaan pöly. Jos on teollinen pölynimuri, voit käyttää niitä (kotitaloudella ei ole - tauko). Jos tällaisia ​​laitteita ei ole käytettävissä, voit mennä ensin kuivalla luuta, harja ja lopulta - hieman kostealla liinalla kerätä jäänteitä.

Pohjustus seinät alle kipsi levitetään materiaaleja paremmin pariutuneet. Toisella tehtävä - vähentää kosteutta imeytyy perusta. Tämä on erittäin tärkeää, huokoisille pinnoille, kuten tiiltä, ​​stukko, kuiva seinä, jne. Irrallaan ja altis väsyttävä seiniin erityistä tunkeutua syvälle koostumuksia. Ne sitovat hunaja materiaalin hiukkasia itse, mikä lisää kokonaisvahvuus emäksen.

Pohjamaali ei kannata hukata

Sillä taataan hyvä tulos tässä vaiheessa on parempi olla ikävä. Jopa huolimatta siitä, että on olemassa paljon kerrosta.

Primer tai myydään valmiita käyttöön seoksena tai nestemäiset tiivisteet. Toinen tyyppi vaatii edelleen vedellä laimennettaessa. Joka tapauksessa, ennen käyttöä Lue huolellisesti ja noudata sitä.

Tyypillisesti tekniikka on seuraava: säiliö täytetään koostumuksella, on jaettu pinnalle harjalla tai telalla. Vaikeissa paikoissa - kulmat ja mutkia, perusteellisesti harjalla. Jos tarvitset kaksi tai useampia kerroksia, niitä sovelletaan kuivaamisen jälkeen edellinen.

Suoraan rapatut seinät tarvitsee vain kaksi lasta. Yksi iso, jossa on pitkä terä (300-600 mm) ja yksi pieni. Pieni osa on poistettu säiliöstä ja jaetaan suuren terä. Hän myös poistaa edelleen terän ja uudelleen jakaa ne reunan yli. Suuri lastalla välittömästi tarvittaisiin jakaa koostumuksen seinään.

Vaatii kaksi lasta

Terä suuri lastan on ruostumatonta terästä. Sen on oltava joustava, ilman lovia tai naarmuja. Jos tarkastellaan sitä "profiilissa" voidaan nähdä, että päät ovat hieman koukussa sivuun. Tämä tehtiin erityisesti kitti kun seinään tai kattoon pinnalla bändi ei näy teräsärmä. Ja voit työskennellä suoraan lastalla, mutta samalla siitä bändejä et voi päästä eroon, tuloksena - kuivauksen jälkeen, sinun täytyy vertailla niitä, ja tämä työ on pitkä ja pölyinen.

Toinen tarve on kapasiteetti, jossa laimennettu kipsi ja rakentaa sekoitin tai kylvökone mela sekoittaen. Kapasiteetti on parempi ottaa muovi - kauha tai kulhoon korkeat laidat. Kiinnitä huomiota pohjan muotoon. Siirtyminen alhaalta seinien tulee olla sileä. Sitten, voi sekoittua koko koostumuksesta ilman jäämiä ja kokkareita.

Yleensä kaikki on jo sanottu, mutta painopiste on prosessi ja työn järjestyksessä. Ensinnäkin vaivaa kitti. Ämpäri kaadetaan vettä, se lisätään kuiva koostumus, varmistaa, että ei ole kokkareita. Jo jonkin aikaa meidän on odotettava, kunnes koko massasta kastuu, niin on mahdollista herättää. Sekoitus voidaan manuaalisesti tai mekaanisesti. Totesi tämä pakkaukseen, jossa tiivistysaine. Kun on tasainen koostumus ilman paakkuja, voit aloittaa työt.

Ensimmäinen hämäriä suuria väärinkäytöksiä

Levitä rappaus seinään on tarpeen suuri lastalla. Se on määrännyt pieni osa, joka muodostaa reunalla terän rullaleveydet kaksi tai kolme senttimetriä ja noin sentin korkeus. Jos koostumus paksu, voi ottaa liuos enemmän, jos nestettä, se voi vuotaa, koska tela tekee pieni koko.

Vaihe 1: Käynnistä kitti. Jos on suuria väärinkäytöksiä - yli 3 mm, ensimmäinen alkaa hämärtää täyteaineena. Jos väärinkäytöksiä vain paikoissa, haudattu vain niitä, jolloin yhdessä tasossa pinnan kanssa. Jos kuitenkin paljon niitä on kitti koko pinta. Toiminnassa, on toivottavaa, ei ylitä suurinta sallittua kerroksen paksuus voi muuten näyttävät olevan halkeaman tai pudota koriste. Jos ei ole merkittäviä väärinkäytöksiä, voimme tehdä ilman tätä kerrosta. Mutta tässä tapauksessa, viimeistely menojen koostumus on enemmän, mutta se on kalliimpaa käynnistin.

Paksuus kerroksen kitti, joka jää seinään, sovelletaan kallistuskulman lastalla. Jos se on hyvin vinossa seinään, kerros on paksumpi, jos kulma on lähempänä suora (60-70 °) - voi olla 1 mm.

On toinenkin tekniikkaa soveltamalla kitti. Sitä kutsutaan "repeytymistä." Tässä tapauksessa laittaa lastalla kohtisuoraan seinään. Tämän seurauksena vain sotkee ​​huokoset, nauhat ja muita vikoja, kustannuksella on minimaalinen. Mutta tämä tekniikka toimii vain tasaiset seinät, poikkeamatta geometria. Tiivistämällä epätasainen seinät eroja on suurempi kuin 1,2 mm, tämä tekniikka on mahdotonta.

Vaihe 2. kohdistus ensimmäisen kerroksen. Kuivatuksen jälkeen alkaa kerros (aika ilmoitettu paketti) ottaen hiekkapaperilla hionta ja kopioida se ulommaisimmassa kuoppia. Useimmiten tämä bändi, mutta kokemattomuus ja kuoppia voi näkyä. Päättymisen jälkeen hiontapöly seinistä pyyhkäisemään luuta, sitten kulkevat kuivalla harjalla.

Väärinkäytöksiä on puhdistettava hiekkapaperilla

Vaihe 3. ylitasoituslaasti seinät. On kuorittu seinä pintakerros levitetään kitti, paksuus ei enemmän kuin useita millimetrejä. Tässä vaiheessa on syytä pyrkiä saamaan tasaiselle pinnalle, huolellisesti tasoitus koostumus. Anna kuivua.

Vaihe 4. Kohdista lopullinen kerrokset. Tätä vaihetta varten ota ruudukko pienempiä soluja. Jo yrittää saada tasaiselle pinnalle. Normaalille Tuloksia on hyvä valaistus. Koska viat varmistettiin käsin.

Siinä kaikki. Seuraavaksi vaiheessa 3 ja 4 toistetaan niin kauan kuin tulos ei tyydytä sinua. Vähän, missä määrin se on tarpeen yhtenäistää seinään. Kaikki riippuu siitä, millaista viimeistely, jonka olet valinnut. Jos kipsi seinät valmistetaan alla taustakuva, saavuttaa täydellinen tasaisuus ei ole tarpeen. Pienimmistäkin taustakuva salata pieniä eroja. Vähemmän vaativa pinnat monikerroksinen paperi tapetti - duplex tai triplex. Tasapuolisemmin tulee olla alle ei-kudotut tausta, samoin kuin kaikissa paitsi noin vinyyli vaahto ja kuvioitu.

Vaatimukset kitti ennen maalausta yllä. Maali ei piilota pienimmätkin puutteita, koska jotta pinta on laskenut ihanteellisesti. Se voi kestää jopa kuusi hyvin ohuita kerroksia.

Kuinka tehdä kitti sileä kulmat

Useita tapoja olet nähnyt videon - vain hauskaa massa ammunta kulmasta. Se vaikuttaa helpolta, mutta käytännössä se muuttuu kovaa eikä kovin tasainen. On aloittelijoille kipsinvalajia lastat erityistä nurkkaan ulkoisessa ja sisäisessä näkökulmista.

Aiheuttaa tietty määrä kulma täyteaineita, ne suoritetaan, poistamalla ylimääräinen ja muodostaa ihanteellisen linja. Ne on helpompi työskennellä.

Lastat poistamiseksi sileä kulmat käyttäen kitti

Video: rapatut seinät alle taustakuva omin käsin. Kitti tai kipsi samoin?

Nimi tulee Shpatlevanie prosessityökalulla johon se tapahtuu - lastalla. Mutta on selvää, että useimmat ihmiset sana oli vaikea ääntämisen ja sanoja, jotka ovat peräisin siihen muuttuu kipsi ja puttying. Sanakirjoissa on kaksi vaihtoehtoa otsikko työn sovellukseen liittyvän seosta kitti seinillä. Siksi ei voi vaivaudu kunnolla: kitti tai kipsi? Video: rapatut seinät alle taustakuva omin käsin puolestaan ​​auttaa navigoimaan vivahteita tämän prosessin.

Rapatut seinät alle taustakuva omin käsin voi olla vaikeaa, jos seuraa ohjeita

Aloittaa viimeistely seinät nesteseoksen, on tarpeen tehdä järjestelyjä. Ne riippuvat pitkälti alustan tyypistä, mutta pääsääntö on sama: pinnan on oltava puhdas ja vailla turvaton yhteenkasvettumista. Ihanteellinen - paljain seinään, joka korkean laadun kipsi.

Työkalut, joita tarvitset tiivistys seinien omin käsin

Viimeistely yhdenmukaistaminen seinät täytteet tai täyteaineita voidaan suorittaa puuta, betonia tai tiili. Betonipohja, jos se on sileä, eikä siinä esiinny suuria kipsi-tasoeroja, voidaan katsoa olevan valmis prosessiin. Tässä tapauksessa puolestaan ​​soveltamalla kitti Rakennusmetallituotteet emäksiä. Ne koostuvat epoksi- ja muusta rakentamisesta ja polyvinyyli- asetaatti. Ohjeita kuinka rapattu seinät alle taustakuva käsillään video osoittaa selvästi, miten haluat tulostaa ja aine.

Työskennellä tiili emästen helpompaa. Voit käyttää mitä tahansa täyteainetta koostumusta myös, betonille. Seosta puiset perustuvien materiaalien kuivaus öljyä tai akryyli alukkeita. Mutta asettaa isäntä, jossa korjaus on suoritettu, on tärkeää paitsi millainen pinnan, mutta myös mitä materiaaleja ne pitäisi käsitellä. Rappauksen jälkeen seinien on oltava täysin sopiva maalausta tai liittämällä tapetti.

Käytettäväksi ulkoisen ja sisäisen näkökulmista, erityinen nurkkaan lastalla

Erilaisia ​​ja koostumus kitti seosten

Hinta rapatut seinät alle taustakuva riippuu taiteilija. Jos se on kovaa työtä, on parempi antaa sen ammattilaisia. Puuhastelun voi maksaa kaksi kertaa niin paljon. Tässä se on tärkeää paitsi ammattitaitoa, vaan myös kokemuksen, joka kertoo, minkälaista seoksen, ja missä suhteessa on tarpeen soveltaa tietyssä paikassa.

Universal täyteaineita menestyksellisesti käytetty paikoissa, joissa nivelet eri materiaaleista. Esimerkiksi kun päättämisestä putket seinään

Periaatteen mukaisesti käyttää täytteet ovat yleismaailmallisia, erikois-, alkavat ja päättyvät.

Aineisto Tämän tyyppinen yhdistää monia positiivisia ominaisuuksia. Ne ovat helppo ja kätevä työskennellä luonnosta ja henkilökohtaiseen muodoissa. Tällaista materiaalia voidaan käyttää kohdistamaan pieniä vääristymiä. Myös monipuolisuus materiaalin vahvistaa se, että se on suuri tarttuvuus kaikenlaisia ​​emäksiä.

Valmis kitti seos on edullinen siinä, että se on valmis käytettäväksi heti avaamisen jälkeen

Vuonna video, rapatut seinät alle taustakuva omin käsin voidaan nähdä, että sementtiä käytetään silloin viimeistely-tyyppinen täytteet ovat voimattomia. Special kitti ei ole järkevää käyttää tasaisia ​​pintoja. Sen tehtävänä - tunkeutua syvälle liitokset kivipaneelit tai nurkissa ja halkeamia. Tällainen materiaali tarjoaa ilmanvaihdon materiaalin alueita tukkeutumiseen syvä ompeleita. Hänellä on myös leviämässä ominaisuuksia.

erikoismuovia kitti Shpatlevanie käytetään kipsilevyyn, joka voi helposti tunkeutua syvälle niveliin ja halkeamat

On helppo kuvitella, että se olisi kestävä materiaali, joka peittää pinnan seinien kaksi ja puoli senttimetriä. Sileys pintojen ja ilman epätasaisuuksia tarjoaa lisääntyneen sitkeyden seos.

Käynnistäminen täytteet käytetään alkuperäisen (karkea) Kipsipohjaiset seinät

Ne levitetään seiniin ohut kerros ja kuivauksen jälkeen korvataan. Sen jälkeen pinnasta tulee tasainen, sileä ja sopii soveltamista myöhemmin viimeistely kerroksia tai tapetti. Tätä materiaalia ei pitäisi yrittää yhdenmukaistaa seinään. Hän on hyvin sopeutuvia pohjalta käynnistyy levittämisen jälkeen kitti kerros.

Kuiva kitti seosta sekoitettiin veden kanssa, mukaan pakkauksen ohjeita

Mukaan aste valmius kaikki seokset voidaan erottaa kahteen pääryhmään - kuiva ja valmis.

Kuiva perustuvat sekoitukset lattia halpaa, ei vaadi erityisiä säilytysolosuhteita ja helposti valmis käyttöön. Voit tehdä tämän, sinun on tehtävä kaikki ohjeiden mukaan. Caulking käyttövalmiissa muodossa on kalliimpaa. Sen käyttö on kätevä, seos voidaan jakaa annoksiin. Haittapuolena katsotaan, että se on huono ja pitkä piti menettää sen laatua. Valmiiden kitti seos on tärkeää tarkkailla lämpötilaa.

Levittämisen jälkeen viimeistely täytettä ja saumausta on mahdollista aloittaa liittämisen tapetoitu seinät

Video: rapatut seinät alle taustakuva omin käsin

Pohjan betoniseinään olisi tyhjennettävä jäädytetty kokkareiden muurauslaasti. Sen jälkeen pestään pois öljytahroja, lika ja pöly poistetaan. Suositeltava profylaktinen pesu vedellä. Sen jälkeen, kun seinät ovat kuivia, ne käsitellään aluketta, osana, joka sisältää kvartsia rakeita. Tämä aine parantaa liiman pinnan laatu seinät, mikä tekee niistä hieman karkea. Rapattu seinät alle tapetti on arvokas, koska se pidentää niiden elämän kaikille pinnoille seinät.

Kuuluu teoksia puupintojen

Jos puhua puuseinät, he tarvitsevat myös viimeistely kitillä tai täyteainetta. Karheus voidaan tasoittaa krookus kangas, hartsimainen paikka puhdistaa ja poistaa ja rasva. Tällöin puun pitäisi olla kuivana. Levittämisen jälkeen kitti, se vie aikaa, niin että se kuivui.

Ennen sulkemista puupinnan on suositeltavaa käsitellä antifungaalisen vedenpitävä aluke

Sitten hän poistaa että pinnan karhennusta samalla tavalla kuin tapauksessa betonin seinät. Jos haluat tehdä puun rakenne näkyvissä eikä jättää mitään aukko, niin se on suositeltavaa käyttää täyteainetta akryyli vesipohjaisia ​​koostumukseen. Säilyttäen ulkonäkö puupinta, tämä materiaali tarjoaa luotettavan suojan ulkoisten vaikutusten vuoksi puupinta. Avulla videon puttying seinien alle taustakuva omin käsin, voit merkittävästi säästää korjaukset.

Piirteet spackling muuraus pinnat

Puttying seinät on paljon tekemistä rappaustöiden. Tasoitus on majakat olisi alla olevan videon rapatut seinät alle taustakuva omin käsin. Starting kitti olisi hieman paksumpi, koska sitä sovelletaan paksumpi kuin viimeistely. Välineistä käytetään sellaisiin tarkoituksiin, suuria ja pieniä lastalla, sääntö, spaattelillista erikokoisia ja tarkoituksiin, kuten nurkassa, rullat, harjat ja muut tarvikkeet.

Tiivistämiseksi seinään, sekä sen rappaus, käytetään rakennuksen majakat ja sääntö

Asettaa hieman erilainen kuin se, jota käytetään rappaus seinät. Aluksi seinä, joka neskolkosloyny ratkaisu, joka tasoittaa sääntö. Kuivauksen jälkeen sovellettu pohjamaali. Paksuus viimeistely kerros täyteainetta on noin 0,4 mm. Kuivumisen jälkeen seinät ovat pyyhitty, ja pinta on valmis liittämällä taustakuva.

Ominaisuudet puttying betonipinnat

Betoniseinät, kuten tiiliä, eivät poikkea paljon toisistaan. Tärkein erilaisuus betoniseinät on, että käyttämällä pohjamaali kvartsi epäpuhtaus on edellytys työn. Tämä on tarpeen, jotta Smooth hankkineen tarvittavan karkeuden ja ne voitaisiin turvallisesti tapetoida. Sovellus kitti useassa vaiheessa. Yleinen koostumuksia voidaan käyttää aloituspisteenä seos.

Käyttämällä aluketta, jossa on kvartsi seoksena antaa betoniseinien proshpaklevat tarpeen karheus

Niiden avulla täyttää matalia kuoppia, halkeamia ovat kiinni. Ensisijainen kerros ei saisi kuivua alle päivässä, ja vasta sen jälkeen, että on mahdollista puhdistaa ja poistaa pölyn ja pogruntovat. Numero viimeistely täyteaineet määritetään myös käytön aikana. Joskus vain yksi, vaan kaksi on parempi. Jos kipsi seinät valmistetaan alle taustakuva, niin saat primerointikerroksen. Alle maali tarvitaan ainakin kaksi hoitoja.

Hinta rapatut seinät alla tapetti on merkittävästi erilainen, koska sen toteuttaminen, voit käyttää palveluja pienteollisuutta tai tutkimalla videokuvaa tehdä omin käsin. Ero kustannuksia saada merkittäviä. Jos kiinteistön omistaja on vakava aikomus tehdä kitti käsillään, hän on varmasti onnistuu.

Ready-pohjainen lattia seoksen on oltava homogeeninen, ilman kokkareita

Tärkeimpiä kohtia, joita emme saa unohtaa - on valinta materiaalia spackling. Sen täytyy olla laadukkaita. Jos kitti seinät omin käsin, säästää käyttökustannuksia sallivat ei kitsastella laadukkaita materiaaleja. Ja hyviä materiaaleja on paljon helpompi käyttää jopa aloittelijalle. Ja vielä yksi asia - yrittää ostaa kaikki materiaalit yhdestä lähteestä.

Puttying seinät omin käsin, video

Neste tapetti omin käsin. Tuotanto työliuos: video

Video kipsi seinät omin käsin sementtilaastilla

Polystyreenieristystä seinien ulkopuolella omiin käsiinsä, video

Koriste kipsi kädet, video- ja kuvaus

Vinyyli taustakuva kuitukankaiden perusteella. Miten liimaa oikea?

Primer Seinien alle taustakuva: koostumus, tyypit ja niiden ominaisuudet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin