Putkisuihku

Mikä on hygieeninen suihku - kuinka valita hana amme tai bidee, asennusmenetelmät ja hinnat

Aiotteko varustaa kylpyhuone suhteellisen pienellä alueella rajoitetun budjetin? Sitten sinun on asennettava seinä hygieeninen suihku - se on helppo käyttää ja erittäin kätevä. Se on erinomainen vaihtoehto bideeille. Lisäksi tällainen vesijohtoratkaisu on yhä suosittu vuosittain. Kylmä- ja kuumavesisäiliöön liitetään se. Tämäntyyppisen suihkun avulla voit luoda kaikki intiimiin hygieniaolosuhteet.

Kun olet päättänyt ostaa hygieenisen suihkun WC-kulhoon sekoittimella, selvitä ensin, miksi tämä putkisto on tarpeen. On tärkeää, että sen käytettävyys mahdollistaa kaikki henkilökohtaiseen hygieniaan tarvittavat toimenpiteet. Et tule pettymään, jos tilaat suihkuasennuksen bidet-toiminnoilla - varsinkin jos sinulla on lemmikki, jonka lokero on puhdistettava jatkuvasti. Lisäksi suihku wc voidaan käyttää puhdistukseen wc, huuhteluun suuria säiliöt sekä muut toimet, joita ei voida tehdä tavanomaisella kylvyssä (terveys suunnitelma).

Tällainen pienikokoinen terveys tuote, joka sopii erinomaisesti pienille asuntoja, kuuluu suihkupäät erityisellä painikkeen ohjaus, letkuteline (mount) kastelukannu, mikseri - viimeksi mainittu ei sisälly aina peruspaketin. Tärkein ero kastelulaukun ja tavanomaisen välillä on kädensijan sulkuventtiilin läsnäolo. Seinäpidike on aina samassa sarjassa kuin kastelukannu. Sekoitin, jossa on hygieeninen suihku tai muu tuote, on lähes aina seinälle.

Valmistusmateriaalin osalta sen on oltava ympäristöystävällisiä, laadukkaita ja ei-syövyttäviä prosesseja. Useimmissa tapauksissa käytetään suihketta, ruostumatonta terästä tai muuta materiaalia, jonka pinta on kromattu. Joustavalla suihkuputkella on metallinen punos, ja kastelulaukut on valmistettu muovista, jossa on erityinen pinnoite metallista / maalista.

Jos päätät käyttää erityistä suihkua lisä hygieniatoimenpiteitä varten tai ilman lisätoimintoja, tutustu ennen kaikkea sen vesijohtorakenteisiin. Jokainen malli voidaan valmistaa eri sarjoilla, joten aluksi voit valita itse vaihtoehdon, joka erottuu helppokäyttöisyydestä. Tähän mennessä on neljä lajiketta:

 1. Suihku erityisellä sekoittimella, joka voidaan asentaa yhdistettyyn kylpyhuoneeseen tai jossa on mahdollista rakentaa tiskiallas hanasta.
 2. Seinäversio - eroaa muista malleista, koska laite on asennettu suoraan seinälle WC: n lähellä. Tällöin kastelupullo kiinnitetään erikoispidikkeellä.
 3. Sisäänrakennettu suihku. Osana tätä mallia on erityinen paneeli, joka on kiinnitetty seinään ja mikseri asennetaan suoraan sen takana.
 4. Vaihtoehto termostaatilla, jonka läsnäolo eliminoi kylmän / kuuman veden tasaisen säädön.

Päätettyään, että tarvitset wc-pönttö on hygieeninen suihku, pitää mielessä, että mikä tahansa malli kaltaiset saniteettitavarat näyttää varsin kompakti ja moderni, mikä on iso plussa pieni wc. Toinen etu tällaisen laitteen on, että se on hyödyllinen puhdistamiseen, erityisesti nesteen syötön, jos ostaa mikseri, tehdään niin kylmä järjestelmä ja kuuma vesi. Muita laitteiden etuja ovat:

 • monikäyttöisyys sovelluksessa;
 • edullinen hinta;
 • Yksinkertaisuus asennuksessa;
 • Mahdollisuus asentaa lähes missä tahansa paikassa.

Jos tarvitset suihkussa hygieeninen tyyppi ja kastelukannu wc, niin ennen kuin alkaa perehtyä luettelo saatavilla olevista malleista, lukea kaikki negatiivisia. Tämä vesijohtoverkko, vaikkakin se on kätevä vaihtoehto, mutta siihen kuuluu joidenkin maaliosien analyysi asennettaessa piilotettu vaihtoehto. Tämän jälkeen on tarpeen korjata kylpyhuone. Sen lisäksi, että käytät sitä, tarvitset jatkuvan, hyvän veden paineen, ts. pää. Erillisissä kylpyhuoneissa on tarvetta ostaa termostaatti.

Tällainen kastelupullo bidetille, jossa on suihkuletku, on käytännöllisesti katsoen sama kuin normaali suihku. Tärkein ero on, että siinä on venttiili, joka estää vettä. Jos asennat tämän laitteen oikein ja asetat sekoittimen oikein, on helpompi tehdä vaimennuksia kuin käyttää bideä. Joustavalla letkulla voit puhdistaa intiimejä paikkoja ilman ongelmia.

Hygieeninen suihkuhana

Jos bideysin asennuksen sijaan päätät käyttää suihkun hygieenistä tyyppiä, joka soveltuu kaikkiin kylpyhuoneisiin, huolehdi sekoittimen ostamisesta etukäteen. Tämän tuotteen avulla pystyt säätämään veden lämpötilaa - yksinkertaisinta pidetään yhtenäinen versio. Kiinnitysmenetelmän mukaan sekoitin voidaan asentaa seinään ja yhdistää tiskiin, jossa on hana. Lisäksi on piilotettuja sekoittimia ja ulkomalleja. Ensimmäiset ovat seinään asennetut paneelit, jälkimmäiset mallit, jotka on asennettu putkiin.

Asentaminen hygieeninen suihku wc

Asennetaan useita erilaisia ​​tapoja, jotka sopivat erikokoisiin WC-tiloihin. Tärkeintä on valita vaihtoehto, joka yksinkertaistaa pesun menettelyä. Helpoin tapa liittää tämä järjestelmä pesualtaan napauttamalla. Kastelu voi tässä tapauksessa sijaita pesualtaan ja WC-altaan kannen välissä. Jotta suihkua jatkettaisiin tämän jälkeen, älä unohda sammuttaa vettä painikkeen irrottamisen jälkeen, muuten kasteluveden sulkupyörä voi olla korkeassa paineessa. Muut asennustavat:

 • Mahdollisuus asentaa suihku vessaan, jossa on vain wc. Mitä työvoimakustannuksia, ja kustannukset tällaisen menetelmä on halpa - sinun tarvitsee vain asentaa hanat suhteessa wc, esimerkiksi samalle seinälle takana.
 • Piilotettu asennusmenetelmä. Tämä vaihtoehto on kätketty seinään, ja sen pinnalla on vain kastelupullo, letku ja ohjauspaneeli. Kuitenkin viimeistelyn osan analysoinnin vuoksi tarvitaan pieni kylpyhuoneen korjaus.
 • Toinen tapa liittyy suihkun yhdistämiseen suoraan vessaan. Tällöin tarvitaan erityistä johdotusta.
 • Termostaatin asennusmenetelmä poikkeaa vähän asennuksesta seinään ja piilotettuun versioon. Sitä vastoin sisäänrakennetussa sekoittimessa on erityinen tappi - elementti, jonka kautta vesi pääsee sisään. Letku on liitetty siihen.

Jos haluat asentaa hygieenisen suihkun oikein, sinun on määritettävä sijaintipaikan sopiva korkeus. Samaan aikaan pesuallas on asennettu etukäteen niin, että se ei ole väärässä valitun paikan kanssa. Useimmissa tapauksissa tämä tuote ei ole liian korkea, koska käytä hygieenisiä toimenpiteitä, mutta myös astioiden täyttämiseen vedellä, puhdistamalla WC-kulhoon. Optimaalinen korkeus asiantuntijoiden ja käyttäjien arvioiden mukaan katsotaan 80-85 cm: n etäisyydelle lattiasta.

Riippumatta siitä, oletko ostanut tämäntyyppiset saniteettitavarat alhaisella tai korkealla hinnalla, sinun on yhdistettävä ne oikein. Kun kaikki putket on asetettu ja viimeistely on valmis, sinun on yhdistettävä termostaattiin tarkoitettu sekoittimen kylmän ja kuuman veden liittimiin. Kiristä mutterit huolellisesti vuotojen välttämiseksi, mutta yritä repäistä lankaa. Seuraavat vaiheet:

 1. Ruuvaa letku kastelupellillä termostaatin / sekoittimen liittimeen liitosmutterilla.
 2. Ota poraa laatta, huolellisesti tee pesä - halkaisija 6-8 mm, syvyys 60 mm.
 3. Vasara tukipuikkoon, kun kiinnität kastelulaukun pidikkeen ankkurin avulla.
 4. Viimeisessä vaiheessa käännä vesijohto, tarkista kaikkien liitosten tiukka ja säädä veden leveyslämpötila.

Valitse malli, jonka voit ostaa verkkokaupasta tai erikoistuneesta myymälästä, jota tarvitset kaikessa vakavuuteen. Etsi sopivaa hygieenistä saniteettilaitteistoa mieltymystesi mukaisesti. Huomaa, että suihkupää ja bidee ei saa olla liian leveä, muuten pään pää ei ole piste. Varmista letkun, joka on valmistettu muovista / kumista ja joka on päällystetty metallilla, eheys. Voit valita monitoimisen sekoittimen, jolla on lisävastus / lämpötilansäädin.

Saksalainen valmistaja Grohe myy laadukkaita bideejä hygieenisellä suihkulla edulliseen hintaan. Toinen saksalainen Hansgrohe-valmistama yritys, joka on erittäin kallista mutta jolla on pidempi käyttöikä. Toinen hyvä vaihtoehto on Hongkongin Bossini-yritys, joka toteuttaa piilotetun sekoittimen ja seinätuulettimen:

WC: n hygieenisen suihkun asennus: asennusvaihtoehdot ja työn esimerkki

Useissa huoneistoissa kylpyhuoneiden koko ei salli bidetin asentamista. Saniteettitarvikkeiden valmistajien erilaisten versioiden hygieninen suihku voi korvata tämän laitteen. Jokaisen hygieenisen suihkun mallin avulla henkilö voi toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet henkilökohtaisen hygienian sääntöjen noudattamiseksi. Hygieenistä suihkua voidaan käyttää paitsi sen tarkoitukseenkin. Tämän laitteen avulla on helppo vetää vettä mihin tahansa säiliöön, ja myös pestä WC-kulho, vauva potin tai kissa-alusta. WC-astiaan voidaan sijoittaa hygieeninen suihku tai sen kansi. Laitetta voidaan myös asentaa WC: n vieressä olevaan pesualtaan. Seinäkaapin ja pienikokoisten kastelulaukkujen vaihtoehdot ovat laajalle levinneet, kun viestintä on aidattuja tai päällystetty päällekkäin.

Tässä videossa on hygieeninen suihku, jossa on sisäänrakennettu mikseri. Vedensyöttöä säätelee sulkuventtiilillä varustettu kasteluveden kahvan kahva. Termostaatin sekoittimien mallit mahdollistavat hyväksyttävän lämpötilan asettamisen kerran laitteiston myöhemmäksi käyttämiseksi ilman tarpeetonta säätökäsittelyä. Juotosäiliön pidike asennetaan sekoittimen viereen. Kasteluveden letkun pituus on 1,5-2 metriä. Tarvittaessa voit ostaa valmistajilta pidemmän letkun.

Asennus universaali set-top bidet wc

Asentaminen hygieeninen suihku pieni alue WC johdetaan suoraan wc. He kutsuvat sitä minikonemallistonsa bidet kiinnitys Universal määränpäähän, jotta asennus voidaan tehdä millekään wc.

Peruselementit terveys suihku, asennettu suoraan wc. Tämä laite soveltuu kaikille wc, ja siksi pidetään universaali

Vuonna valmiiksi Bidee digisovittimia tulisi sisältää:

 • podvodkoj sekoitin kylmä ja kuuma vesi;
 • suihku letku;
 • kastelu hygienia;
 • Erityinen asennuslevy.

Bidee liitteitä voidaan asentaa alla wc-istuimen vasemmalla tai oikealla puolella (riippuen sijainnista kulhon kylpyhuoneessa ja tilaa ympärillä terveys laitteen). Sen jälkeen, kun asennus on valmis sekoittimeen syötetään vettä taipuisien letkujen.

Wc perustetussa hygieeninen suihku korkki tarvita asennusta bidee. Sen jälkeen, kun kompakti laite on asennettu tahansa wc-istuimen pari tuntia

Asennusohjeet kuten Bidee liitteet:

 1. Aseta tiiviste sekoittimeen (A) ja kiinnittää siihen yhteys (T).
 2. Liittää sekoittimen, asennuslevyyn (B), ja sen jälkeen lukita puristin osiin, joissa on tiiviste (D) ja kiristysmutterin (E).
 3. Seuraavaksi nauttia mikseri liittyminen Vesiletkut (K).
 4. Liittää liitäntäadapteriin mutteri (F).
 5. Kierrä sovitinmutteri letku juotto (I).
 6. Vapaa pää letkun itse, liitä suppiloon (H).
 7. Poista suojaus valmistettu kaksipuolinen teippi, jossa on elementtejä kytkinlevyn.
 8. Suorita asennus kytkinlevyn tilalle kiinnittämiseen WC kattaa.
 9. Sitten jatkaa asennusta itse istuimen kansi, asettamalla sen yli kiinnityslevy.
 10. Kiinnitä WC-kannen.

Pääkokoonpanosta vaiheet terveys suihku tai bidee konsolit. Vain kymmenen tarvittavat toimenpiteet, jotta putkimies korjata levy on hygieeninen suihku, katettu wc

Liittäminen hygieeninen suihku pesuallas

Jos on wc pesuallas mahtuu yhteyden sen hygieeninen suihkulle. Totta, tämä on korvata jo asennetun mikseri erikoismalli on varustettu kolmannen lähdön sekoitetun veden LVI kastelua.

Tämä laite toimii seuraavaan periaatteeseen:

 • kun kahva yksiotehana vesi syöksyy viemäriin nokan kautta (nokka) on hygieeninen suihku letku, joka pidetään kautta sulkuventtiilin;
 • nappia painamalla kahvaa vesi alkaa virrata suihkusuuttimen, mutta lakkaa kaataa nokan sekoittimen.

Hygieeninen suihku, yhdistetty pesuallas hana, varmistaa henkilökohtaisen hygienian kylpyhuoneessa. Valitessaan sekoitin on hygieeninen suihku valitse sopiva pituus letku kasteluun

Tärkeää! Jatkamaan operaatiota minkään mallin hygieeninen suihkussa mahdollista siinä tapauksessa, että emme unohda estää veden julkaisun jälkeen painiketta. Koska muuten sulkuhana on kastelukannu, kuten syöttöputken on veden alla painetta, joka voi aiheuttaa niiden ennenaikainen. Tapauksessa yhteys suihkualtaasta samanlainen uhka häviää, koska kun irrotat kastelu vesi virtaa kuoreen kunhan omistaja ei käännä vipu alkuperäiseen asentoon.

Sijainti ja asennuskorkeus kastelu hygieeninen suihku haltija on valittu siten, että mies oli kätevä käyttää tätä saniteettikalusteen. Pidike voidaan kiinnittää ympärille kuoren tai ympärillä wc. Kun ostat sekoittimet kiinnittää huomiota letkun kastelu, varsinkin jos pesuallas sijaitsee huomattavan välimatkan päässä wc. Tässä on hyvä esimerkki siitä, miten valita sopiva asennuspaikka yksikön:

Lisätä toiminnallisuutta asennettujen wc, on mahdollista pari tuntia. Loppujen lopuksi se on vain tarpeen korvata Hanan olemassa olevaan viestintään. Sinun ei edes tarvitse odottaa kosmeettiseen tai suurten korjausten tiloihin.

Jos ei ole uppoavat kylpyhuoneessa, putkisto on suositeltavaa asettaa sen mukaan kulmaksi mallin pieni koko. Tässä tapauksessa kaikki tarvittavat hygieniaa voidaan suorittaa poistumatta pesuhuone. On tärkeää erilliset kylpyhuoneet.

Tärkeää! Professional putkimiehet mieluummin Saksan ja Suomen sekoittimet, jossa rakenne mahdollistaa piilotettu hygieeninen suihku. Nämä valmistajat takaavat laatutyötä tuottamien laitteiden elinaikana.

Monitoiminen keskeytetty wc

Kyykky wc, johon useimmat kuluttajat ovat tottuneet, vähitellen korvattu riipus malleja. Epätavallinen muotoilu ja selviä etuja puhdistuksen kylpyhuoneissa arvioida kasvava määrä ostajia. Valmistajat tarjoavat omistajat huoneistoja, joissa on pieni-kokoinen kylpyhuone asennettu keskeytetty wc täydellisenä hygieeninen suihku, plug-in asennus, joka on varustettu vesiletkut sekoittimeen.

Roikkuu wc sisäänrakennettu hygieeninen suihku on asennettu metallikehys, nimeltään asennuksen. Mukaan väärä seinämä ulottuu veden letkut, jotka kytkeytyvät suihkulle hygieeninen

Väärien seinämän asennus sulkeminen metallirunko säädetään asennusta haltijan ja kastelu sekoitin, johon syötetään kuumaa ja kylmää vettä. Kaikki viestintä on piiloutuvat vääriä seinä, mikä lisää houkuttelevuutta sisätilojen kylpyhuoneet. Asennus keskeytetty wc viettää omasta ohjeiden mukaisesti valmistajan toimittamien LVI tuotteiden tai kutsua asiantuntija LVI.

Kuten huomaatte, mitään monimutkaista asentaa hygieeninen Suihku WC. Aikana asennustyöt riippuu ominaisuuksista hankittua laitteistoa mallia. Tätä laitetta asennettaessa tarvitaan samoja työkaluja kuin asennukseen muunlaisia ​​LVI.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hyvää päivää. Epävakaa käynnissä Automaattinen kattilan AOGV 11.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Tänä vuonna siirtynyt maan.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Muutama päivä sitten löysin useita vaurioitunut katto.

Internetin tietosanakirja rakentamista viestintä

Asentaminen hygieeninen suihku WC: Tapoja ja asennus vivahteet

Lohduttamaan kaikkia tarvittavia hygieniaa erittäin kätevä käyttää bidee. Vaan erillinen terveys yksikköä ei sovi jokaisessa kylpyhuoneessa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on keksitty hygieeninen suihku, joka on asennettu lähelle wc tai on integroitu siihen. Mietitäänpä, miten voimme muuntaa tavallisen wc monimutkaisissa hygieeninen laitteessa.

Mitä etuja hygieeninen suihkussa?

Katsotaanpa ensin ymmärtää, miksi silti asentaa tätä laitetta. Vesihoidot - olennainen osa päivittäistä toimenpidepaketin hoidosta siisti kunkin henkilön. Ja erittäin siististi asioivien sielu jokaisen WC-käynnin - sitova prosessi.

Jos puhumme kylpyhuone riittävästi tilaa, niin vaihtoehto on asentaa bidee. Toinen asia - pieni huone, jossa asentaa kaksi LVI-laitteiden ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Tällöin omistajat ajatellut ostaa kompakti hygieeninen suihku.

Kun kyseessä on yhdistetty kylpyhuone ongelman ensisilmäyksellä sillä ei ole - WC on yksi huone, jossa on kylpyamme tai suihku. Kuitenkin paljon nopeampi ja helpompi kuljettaa terveydenhuollon paikan päällä. Erillisiä wc hygieeninen suihku käytännössä tarvita - ei mennä huoneesta toiseen, varsinkin jos asunnon tai talon asuu yli kaksi ihmistä.

Selvyyden vuoksi laatia luettelo eduista tällaisen laitteen hygieeninen suihkussa WC:

 • Tilaa säästävä - on välttämätöntä rakentaa rajoitetulla alueella;
 • säästää aikaa kuluu henkilökohtainen hygienia;
 • säästöt - asennus terveys suihku on halvempaa kuin ostaa erillinen WC;
 • paljon helpompi siivota wc;
 • käyttäen hygieeninen suihku voi nopeasti pestä lasten hiekkalaatikko, tai potin;
 • helpottaa sairaanhoidon pikkulapsille;
 • hygieeninen suihkussa sovi vanhuksille;
 • käyttämällä kehittyneitä lisäominaisuuksia, voit jopa säästää vessapaperia ja lautasliinoja.

↑ takaisin sisältöön

 1. suihku wc. Tämä laite on wc-istuin, jossa on sisäänrakennettu suutin sijaitsee suoraan WC-pöntön elin tai liukuva sovitus.

Erottaa veden letku on asennettu, ja sekoitin, joka voidaan pakata laitteella tai ostaa erikseen.

 • kansi bidee. Kansi integroitu suihku voidaan asentaa mihin tahansa malliin WC- ja matkapuhelin, joka on erittäin kätevä vaihtaa asuinpaikkaa. Tällaiset korkit ovat sähköisiä ja ei-sähköiset.

  Tärkein haittapuoli ensimmäisen - mahdollisuuksien puutteesta nauttia hygieeninen suihku sähkökatkojen aikana. Kansi Bidee ovat usein varustettu lisätoiminnoilla - veden lämmitykseen ja jopa hiustenkuivaaja.

 • Seinälle suihku. Järjestämisestä tällaisen järjestelmän täytyy ostaa mikseri ilman alapuolelle. Huomaa, että hygieeninen suihku poikkeaa tavallista - se on pienempi kastelua, mikä väistämättä on sulkuventtiili. Jos asennat hygieeninen suihku prosessissa korjaamisesta kylpyhuoneet, älä unohda viettää ylimääräinen lämmin ja kylmä vesi. Asentamalla laite olemassa olevaan kulhon, käytä tee pääsy kylmän vedensyöttökanavan, wc ja suihku.

  Suihkunpäässä voidaan asentaa lämmittimen termostaatti. Kun altistaa lämpötilan ja koskaan tule takaisin vesikysymys asetuksista. Mukana hygieeninen suihkussa on seinälle haltija, johon voit ripustaa tietylle etäisyydelle sekoittimen - helppokäyttöisyys.

  Hygieeninen suihkussa pesuallas. Jos wc-alueen ansiosta, paras vaihtoehto on asentaa pieni pesuallas erityisellä mikseri, kuten kastelukannu ja letku hygieeninen suihku. Se, että sulkuventtiili pois juotto käytön jälkeen laitteen ei riitä - sinulla on vielä leikata pois vedestä sekoittimeen.

  Jos sekoitin on nokka, niin et varmasti ei unohda käännä vipu - koska kun sammutat sulkuventtiilin vesi kaadetaan pois nokan altaaseen. Lisäetuna olisi läsnä pesualtaiden kylpyhuoneessa.

  Kätevä ratkaisu on valita hygieeninen suihkussa termostaatilla mikseri, Katso video:

  Asentaminen suihkussa laitteiden kylpyhuoneessa määräytyy tyypin hygieeninen suihku. Jotkut vaihtoehdot edellyttävät perinpohjaisesti huoneen, kun taas toiset voit asentaa suihkussa vahingoittamatta seiniä ja muuttamatta liitäntäkaavio vesijohto.

  suihku wc Se on asetettu samalla tavalla kuin tavanomainen wc pannulla, mutta lisäksi mukana vettä ja hana asennettuna. Liitä vesihuollon kolmella tavalla:

  • kylmän veden syöttöputki on liitetty palloventtiili, ja sen jälkeen - joustavaan letkuun.
  • Latentit sekoitin kytketty putkiin syötetään kylmä ja kuuma vesi virtaa suuttimen jo lämmintä vettä.
  • Putket kuumaa ja kylmää vettä on yhdistetty termostaattiin, joka on asennettu kiinteään veden lämpötila.

  Kuten WC-istuin voi olla kerros, joka ilmeisesti ei poikkea normaalista, ja keskeytetään, kun säiliö on asennettu seinään.

  asennus bidee kansi Se käsittää seuraavat vaiheet:

  1. Sulje sulkuventtiili, estää veden virtausta säiliöön, ja valuta vettä säiliöstä.
  2. Irrota letku, jonka kautta vesi virtaa säiliöön.
  3. Poista vanha kansi wc.
  4. Asenna tee.
  5. Asenna letku tee wc säiliön.

 • Työnnä lukko korkki, ja sitten - pohjalevyyn.
 • Kytkeä pohjalevyn ruuveilla ja tulpat pääosan laitteen.
 • Aseta pääyksikön, aseta ruuvit reikiin wc.
 • Varmistaa pultit Pohjasulut ja muovilevyä, kiristä mutterit.
 • Laitteisto yhdistetään tee, tarkista vesihuollon.
 • Wall hygieeninen suihkussa Siinä asetetaan kahdella tavalla - avointa ja piilossa. Suorita ulkona asennus on paljon nopeampi ja halvempi. Tehdä tämän, sekoitin asennetaan seinälle, joustava letku on liitetty vesikannulla loppuun ja ripustaa pidin suihku. Välillä letku ja kastelukannu, ja välillä sekoittimen ja letkun tiivisteet. Asentaa suihkussa peitelty seinässä on tarpeen tehdä markkinarako. Seuraavaksi syvennykseen asetetut Stroebe - toimittamisesta kuumaa ja kylmää vettä sekoittimeen ja toimittaa kuumaa vettä suihkuletku.

  Sitten kapealla asennettu sekoitin, joka myöhemmin piiloutuu pintamateriaaleja. Sen jälkeen, seinälle ohjainta vipu ja se on yhdistetty letkuun kastelua.

  asennus hygieeninen suihkussa pesuallas ole erilainen kuin asentamalla tavanomainen kuori. Ainoa asia tehdä - on ostaa erityinen mikseri - kaatonokka ja hygieeninen suihku. Jos pesuallas on jo asennettu, vaihda hana, eikä vaikeaa. Upotetut hyvin pieneen kylpyhuoneeseen voi sijoittaa nurkkaan tai vesisäiliö.

  Päätettyään osto ja asennus hygieeninen suihku, varmistat itsellesi mukavan vedenkäsittely, joka ei vie paljon aikaa. Kun valitset laitteet suihkussa, mieluummin Trusted Brands eivätkä kitsastella laatuun.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin