Putki kaasun kattila omakotitalossa

Savupiippu varten Kaasukattilaan yksityiskodissa: vaatimukset, mitat, kiinnitys

Savupiippu varten Kaasukattilaan yksityiskodissa on laskeutua tiettyjä sääntöjä. Osa, joka nousee pinnan yläpuolella katon, on vain pieni näkyvä osa melko monimutkainen mekanismi. Putki on jakamisesta vastaavien kaasun ja savun. Asunnon on tunnettava savupiipun laitteen omassa kodissaan. Tämä mahdollistaa oikeuden käyttää lämmitysjärjestelmään. Jos olet vain menossa tekemään järjestely kaasulämmitys, niin sinun on ensin selvittää, millaisia ​​hormin ja lukea vahvuuksia ja heikkouksia kunkin ratkaisun.

Jos tulee tyytyä savukaasukattilassa omakotitalossa, se tulee kuitenkin ensin selvittää valinnan. Klassisesta tiili vaihtoehtoja tänään pitkään kieltäytyi ammattilaisille ja yksityisille asunnon. Tämä malli on monimutkainen, korkeat kustannukset, ja rakentaminen vie varsin vaikuttava määrä aikaa. Lisäksi suoritusarvot savupiipun tiili huonompi modernia designia.

Käyttäen ruostumatonta terästä olevaan putkeen

Savupiippu varten Kaasukattilaan yksityiskodissa voi olla ruostumatonta terästä. Rakennusaineet tallentaa löydät laajan tuotevalikoiman. Niistä eduista voidaan tunnistaa mekaanisen sietoa, sekä syövyttäviä aineita. Sellaiset rakenteet on tehty sandwich-järjestelmiä, jotka viittaavat siihen, että läsnä on kaksi putkea eri halkaisija. Koko tila on täytetty lämpöä kestävästä basalttivillaan. Tällaisia ​​tuotteita on ominaista luotettavuus, ja näyttää hyvin mallikas. Tähän mennessä savupiippu ruostumatonta terästä tehty voileipätyyppinen, seisoo yksi menestyksekkäimmistä ratkaisuja.

Käyttäen koaksiaalinen savupiippu

Savupiippu kaasulle kattilan omakotitalon voi olla koaksiaalinen. On mahdotonta sekoittaa mihinkään muuhun suunnitteluun. , Joka on osa säädösten houkutteleva ulkonäkö. Meidän on myönnettävä, että käyttöparametrit ovat korkealla tasolla. Tällaiset tuotteet on erityinen muoto, ja sisäpintojen tiivistyminen ei pysty muodostamaan. Tämä seikka on tärkein järjestelmille, jotka toimivat kaasulla.

Käyttö keraamisia savupiippu

Asennus savukaasun kattilan ja voidaan valmistaa käyttämällä keraamisen rakenteen. Tällaiset päätökset eivät nykyisin nauti paljon huomiota ostajat ovat segmentissä high-end rakentaminen. Kuitenkin, jos tavoitteesta luoda luotettava, tulenkestävä ja edullinen savupiippu, niin ei ole mitään vaihtoehtoista tänään muuta kuin keraamisten rakenteiden. Muun muassa nämä tuotteet ovat ominaista asennuksen helppous.

Vaatimukset savukaasukattilassa

Putki kaasukattila savukaasujen pitäisi laskeutua sääntöjä, jotka on esitetty SNIP 2.04.05-91. Muuten laite tehdään oikein, seurauksena, yhteys tehdään heikentyneeseen. Kaikki tämä herättää kysymyksen turvallisuusoperaatioon kyseenalaiseksi. Töissä on tärkeää varmistaa hyvän pidon, joka takaa tehokkuuden lämpöenergian. Ja liiallinen kosteus ei kerry seinille savupiipun kanavan olisi asianmukaisesti järjestää rakenne lauhteen. Muun muassa älä asenna sieniä sekä tuuletusaukot pääosaan savupiipun. Nämä komponentit voivat vähentää poistotehokkuus palamistuotteet. Jos tällaiset elementit tapahtuu, hiilimonoksidi voi tulla huoneeseen.

Asennettavat savukaasujen kattilaan vaatii eniten huomiota teoksiin. Erityistä huomiota tulisi saattaa kosketukseen tiheys rakenneosat alueilla, joilla yhteys saatiin aikaan. Sinun pitäisi yrittää maksimaalisen tiiviyden. Tämä eliminoi tunkeutuminen kuumien kaasujen ulkopuolella savukaasujen. Jos lämmitysjärjestelmä on useita yksiköitä, on mahdollista soveltaa yleiseen dymotvodyaschie yhdysputken.

Savupiippuja kattiloiden asennettu sekä sisä- että ulkopuolella rakennuksen. Ymmärtää ero, on tarpeen tehdä vertaileva analyysi. Siten, sisempi savupiippu ei merkitse mitään eristystä, jos lämpö saadaan kaikissa huoneissa. Niiden läpi kulkee piipun, ja täytyy eristää vain putken ulkopuoli.

Kuten ulomman savukaasujen, eristys on kalustettu täysimääräisesti. Kotimainen hormit on suuri riski saada hiilimonoksidin huoneeseen. Tämä indikoi kasvanutta palovaaran.

Jos puhumme ulkomuoto, heillä on korkea käyttöturvallisuus. Sisärenkaat on monenlaisia ​​osia, jotka eroavat toisistaan ​​rakenteellisia ominaisuuksia. Tämä johtaa varmasti joitakin ongelmia asennuksen aikana. Vastustaja komponentit samantyyppinen, mikä takaa asennuksen helppous. Sisäinen savun kokoelma putki on melko vaikea tehtävä korjaus. Ulompi savupiippu helppo korjata riippumatta ongelmia syntyy.

Laite on sisäinen savupiippu

Kehitettäessä on sisäinen savupiippuja kattiloiden, ensin olisi toteutettava markup katto piirakka ja katot, joiden avulla voidaan tehdä reikiä. Oikeellisuuden Näiden tutkimusten olisi tarkasteltava useita kertoja. Vasta sitten voit aloittaa leikkaamalla pois aukosta. Putki, joka ulottuu lämmityslaitteet tulisi kytkeä muuntaminen sovittimen. Lisäksi yhdistetty tarkistus ja Tee, metallilevy on kiinteä, ja tärkein kannatin on asennettu. Kun ulottuu putki voi olla tarpeen käyttää polven.

Olisi varattava erityinen putki, jos se on tarkoitus tehdä asennus katon läpi. Putken, kuluminen sinkitty, joka pitäisi tehdä reikä etukäteen vaikuttava verrattuna halkaisija piipun. Galvanoitu on kiinnittää kantavaan rakenteeseen. Jotta telakka luotettavammin, se on tarpeen soveltaa kiinnittimet, jotka vedetään yhteen hyvän lanka tai pultteja.

Ehdot asennus kaasukattila omakotitalossa vaadi savupiippu tallennuksesta käyttämällä seinä kiinnikkeet. Ne sijaitsevat välimatkan päässä toisistaan ​​2 metriä. Muun muassa se on suositeltavaa käyttää suluissa portain 4 metriä. Loppuun suunnittelu, käyttää erityisiä kärki, joka on muodoltaan kartiomainen. Viimeisessä vaiheessa suoritetaan alalla eristävän savupiippu.

Lisävaatimukset savupiippu

Ehdot asennus kaasukattila omakotitalossa myös täytettävä kaikki vaatimukset, jotka koskevat savupiippuun. Poistamiseksi kaasun ja ilman tarvetta käyttää erikoislaitteita kattila. Ulkoisesti se on muodoltaan kaivoksen, sisätilojen jossa putki on asennettu. Savupiipun asennus on tehtävä pystysuoraan. Läsnäolon supistuminen ja laajeneminen kanavan sisällä täysin kielletty.

Laitteisto käsittää ainoastaan ​​ei-palavia ja kulutusosia. Rakentaminen ei pitäisi olla halkeamia tai mekaanisten vaurioiden tiloihin, joiden kautta palamistuotteet voi päästä. Kun asennus tulee käyttää vain laadukkaita tiivistysaineet, jotka ovat kestävät korkeita lämpötiloja. Korkeus putken, sen halkaisija on oltava tulosteparametrit kattilan. Muuten ei voi saavuttaa riittävää pitoa.

Kuten mainittiin, stovepipe voi olla sekä sisäisiä että ulkoisia. Onko standardia ohjelman, jonka haluat yhdistää. Jos meidän on valittava vaihtoehto, joka ei pidetä vakiona, sen on täytettävä vaatimukset. Mikä tahansa yhteys tarjoaa bias kohti vaakasuora osa kattilan savupiipun sisällä 3 astetta ja enintään yksi metri.

Savupiippuliitännän kaasun kattilan

Hormit kaasun kattiloiden, jonka hinta voi vaihdella 700 ruplaa 1, ei ole yhdistetty hoito, johon liittyy liittyä useita lämmityslaitteita yhdistämällä yksi piipun. Tässä tapauksessa palamistuotteet voivat tulla huoneeseen. Kielletty liitoselementit, jotka koostuvat asbesti, galvanointi, tiili ja alumiini. Parametrin toimii 5 metriä ja enemmän kuin optimaalinen savupiippua. Jos se on tasainen katto, laite omaksuu savupiipun pinnan yläpuolella korkeus elementin-1, 5 metriä.

Kuten korkeus putken, jonka akseli on 3 metrin ylhäältä, niin tämä parametri määritetään taso harjanteen. Jos putki nousee yli viimeinen osa on yli 2 metriä on tarpeen tehdä lisäkiinnitysvälineitä avulla rakennuksen laajennuksia.

Halkaisija savukaasun kattilaan on vastattava lähtö parametrit lämmityslaitteet. , Jotta elementin ulkopuolelle, joka on merkitty osa, ja sitten kohdista putken mitat, vertaamalla niitä merkinnät. Vasta sitten voit alkaa tehdä reikiä. Kattilaan putki, kytke-kautta elementin, liikkuvat putken ulkopuolella. Mennä hakea putkeen. Reikä putken seinämän ja fragmentti, joka ulottuu sen läpi, olisi hyvin eristetty.

Kun näkyvissä hormit Kaasukattiloiden lattia, asenna tee kanssa tarkastuksen, ja sitten laittaa korkki. GM olisi rakentaa putki, vähitellen lisäämällä sen linkkejä. Rakenne on kiinnitetty seinään vaiheet 2 metriä. Vahvistamisesta pitäisi vahvistaa siteitä.

Kun haluttu korkeus on kirjoitettu, sinun on asennettava kapeneva kärki. Jos vuoto kanava muodostettiin sandwich materiaalista, eristys ei toimi, jos sitä ei ole, on tarpeen suorittaa tällaisia ​​käsittelyjä. Savupiipun seinän kaasu kattila, ennen kaikkea oltava turvallisia ja tehokkaita. Vasta sitten sinun täytyy miettiä esteettinen tuotteen ulkonäkö. Jos et ole varma heidän kykynsä ja voimaa, sitten suorittaa yhteys on parempi alansa ammattilaisia, se tarjoaa turvallisuuden tae.

ilmasto

Nerokas suunnittelu savupiipun kaasukattilan ja pätevän asennus - tärkeä osa tehokasta lämmityksen yksityiskodissa. Täällä voi hyväksyä virheet, muuten se on puute veto, lisäävät kustannuksia ja tuo esiin palamistuotteet ovat epätäydellisiä. Remontoida savupiippu on vaikeaa ja kallista, joten on tärkeää tarkastella kaikkia neuvoja asiantuntijoiden minimoimiseksi kustannuksia ja parantaa tehokkuutta kattilan.

Mikä on tärkeää tietää rakentamista savupiipun kattilan?

Kaikki lajikkeet yksityiset lämmitysjärjestelmät rakennettu polttoaineiden poltosta tietty määrä kuluttavat happea ja poistettu ulkopuolelle haitallisten palamistuotteiden. Tärkeimmät lämmitys tarkoittaa:

Heillä kaikilla on jotain yhteistä - savupiipun hävittämistä palamistuotteita, joiden ei pitäisi tulla olohuoneeseen. Asianmukainen asennus savupiipun Kaasukattilaan takeet:

 • Korkea tehokkuus kattilan tai uunin (hyötysuhde);
 • tehokkuutta lämmitysjärjestelmän;
 • turvallisuus kaikille asuvien ihmisten talossa;
 • mukava lämmitys kotien
 • käyttää laitetta ilman ongelmia.

Aika ja paikka asennus lämmitysjärjestelmän eräänlainen savupiipun riippuu paljon. Jos laittaa kaasukattila vanhassa talossa, meidän täytyy löytää vaihtoehto vähiten häiriöitä seinien ja niiden jälleenrakennukseen. Kuitenkin ei voi tehdä ilman rei'itys seinän tuoda ulomman savupiippu. Uusissa talojen lämmitysjärjestelmä suunnitellaan aikana yleissuunnittelu, joten pannuhuone ja sisempi savupiippu, yleensä on jo suunniteltu. Esimerkiksi Kuvassa miten tehdä savupiippu Kaasukattilaan huomioiden suunnittelussa.

On 2 tapaa asentaa savukaasukattilassa:

 • ulompi (kauko-, addl);
 • sisäinen (sisäänrakennettu).

Jos hänen piki talossa, se ei voi tehdä ilman perustusta tai perusta tulevaisuuden savupiipun ja suojaava miinat tiilestä. Se toteutetaan irrottamalla päällekkäisiä kerroksia, ullakolle ja katto. Itsekantava järjestelmä pakokaasujen palamistuotteiden helpommin toteutettavissa ja luotettava, se ei pelkää ulkoisilta vaikutuksilta. Lämpöeristys tämäntyyppisessä savukaasujen vähimmäis- ja tehokkaimmin. Joskus on järkevää rakentaa oman puolella seinää, jonka läheisiä kattila täytyy seistä sisälle taloon.

Ulkoinen tai ulompi savupiippu edellyttää osaavaa kiinnitys- ja lisäeristys, ja lauhde muodostuu siitä niin edelleen säiliö on myös tärkeää huolehtia. Rakenneosia kauko modulaarinen savupiipun:

 • segmenttejä (osittain tai osa);
 • yhdistävät savu- (tai putken sovitin);
 • seinäasennuskannakkeet;
 • tarkastusluukku alareunassa hormilohkon.

Puoltavat sitä, että savupiippu on parempi tehdä se itse

Asennettavat savukaasujen kattilaan voidaan antaa tehtäväksi asiantuntijoille, mutta jotkut ovat valmiita tekemään kaiken puolestasi, varsinkin jos on työkalu, ja omistaja käsissä kultaa.

Helpoin vaihtoehto - käyttää valmiita ulkoinen savupiippu, eli modulaarinen rakenne tehtaan tuotannon ja eristä se kunnolla. Joskus on järkevää tehdä kaikkia yksityiskohtia omasta, varsinkin kun on kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut leikkaamiseen. Sitten tehdä savupiippu Kaasukattilaan yksityiskodissa maksaa paljon vähemmän itse.

Vaikka haluat liittää oman ulkoisen savupiippu, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä:

 • halkaisijaan nähden hormilohkon kaasun kattilan putkea, joka on testattu ostaa kattilan ja savupiipun;
 • korkeus savupiipun on oltava suurempi kuin katon päällä - työnnön aikaansaamiseksi mihin tahansa tuulen suuntaan;
 • ulkoinen (ulompi) putki on eristetty ulkopuolelta;
 • Piipun koko pituuden tulee olla sileä ja pyöreä;
 • sisäpinta on suojattava tiivistyminen ja syövyttäviä aineita, eli inertti kemiallisten reagenssien tupakoida;
 • materiaalin sisäpinnan savupiipun on lämpöstabiili, toisin sanoen pysyvät 150-250 ° C

Taju kotiin hankkeeseen osallistuu suunnitteluun, jossa otetaan huomioon lämmitysjärjestelmän ja savupiippu tyyppi - sisäinen tai ulkoinen. Ennen asennusta kaasulaitteet olisi laskemiseksi savukaasun kattilan:

Alunperin näkemisen arvoinen malleja ja järjestelmiä valmiiden hankkeita, mutta lopulta haluat tehdä oman piirustus, joka näyttää tarkat mitat, ottaen huomioon rakenteelliset piirteet talon. Esimerkkejä hormit Kaasukattiloiden, kuva:

Kukin lämmitysjärjestelmä on suunniteltu koko kattilan kapasiteettia ja polttoaineen tyyppi. Lämmityskattilan tai kaasu - on tärkeää määritellä etukäteen, koska on olemassa lämpötilaero. Yhtä tärkeää on ottaa huomioon noudattamista palontorjuntatoimenpiteet.

Savukaasujen parametrit kattila on yleensä määritelty valmistajan ohjeiden. Mutta emme voi sivuuttaa rakennusmääräysten rakentamiseen savupiipun rakenteen, ei haittaa. Jos lämmitysjärjestelmä Kaasukattilaan jälkeen tehdyt omakotitalon, on useimmiten tarpeen tehdä ulkoinen savupiippu.

Huomautus: suunnitelma suosittelee jokaisen kattilan, tai takan savupiippu erottaa lämpötilaeron ja taaksepäin työntövoima ei ole vedetty savun kaasumaiset aineet ja epätäydellisen palamisen viereisissä huoneissa.

Laite savukaasukattilassa suunnittelu perustuu olemassa olevien sääntöjen ja lämmityslaitteet parametrit. On toivottavaa, että kaasu kattila on asennettu erillisessä kattilassa, jossa ilmanvaihto, pohjakerroksessa, poistumisen varmistamiseksi hiilimonoksidia. Koko lämmitys- on oltava luotettava ja suljettu.

Perusvaatimukset savupiippuun:

 • sisäpinnan metallin suojattu tiivistyminen ja syövyttävät aineet ja muut palamista hidastavia aineita;
 • täydellinen tiivistys koko pituudeltaan;
 • kestää korkeita lämpötiloja;
 • Se tarjoaa riittävän pidon estämiseksi rakenteen palamistuotteista;
 • pääosan on asennettu pystysuoraan, ja pyörivän kaltevat osat vievät pienen osan.
 • halkaisija pakoputken täytyy vastata poikkileikkaukseltaan savupiipun kattilan;
 • ylittäisivät alkuun pisteen katon antaa pitoa kaikissa sääolosuhteissa ja estää ilmaa imulla sivutuuli.

Halkaisija savukaasun kattilan tulee olla riittävä varmistamaan taattu himo, sekä korjaukset ja huolto, tarvittaessa. Älä unohda lauhde, joka ei haihdu, ja kumuloituu, ja sinun on otettava se. Kaikki nämä parametrit ovat vaikeita kohtalo noviisi rakennusalalla, joten suunnitteluvaiheessa, on toivottavaa kuulla asiantuntijoita.

Ominaisuuksista erityyppisten savupiippu

Materiaalista, josta on tehty savukaasujen kattilan se riippuu kestävä koko lämmitysjärjestelmä, samoin kuin sen tehokkuus ja luotettavuus. Viime aikoina kaikki savupiiput tulenkestävien tiilien rentoja tai jopa insertoida tavanomaisiin letku. Se ei suojele sitä tiivistymistä ja noesta plakin muodostumista. Kynnyksellä yhdistetyn tyypin lämmityslaitteet ja kotitalouksien kaasukattilat alkoi käyttää uusia materiaaleja.

Yksi suosituimmista materiaaleja hormi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on molybdeeni. Häntä pidetään yhtenä tehokkaimmista suojan tiivistymisen, oksidit ja kitkerää savua. Ne on tuotettu valmiissa muodossa, eli optimaalinen sylinterimäinen muoto. Tämä edistää hyvän pidon ja nopea savun ja muiden kaasumaisten aineiden kanssa mini- on kiinteä sakka ja lauhde.

Huomautus: Kun asennat savupiippu, huolehtia, että se oli mahdollisimman vähän vikoja, naarmuilta ja saalis mutkissa - jossa suurin osa noen talletetaan ja plakkia, joita on vaikea poistaa, mutta se häiritsee toimintaa kaasu kattila ja vähentää sen tehokkuutta.

Valittaessa aihioita savupiippuun tärkeä poikkipinta suhde (leveys putki) ja sen korkeus (pituus sisäputken). Kaikki nämä parametrit ovat yleensä eritelty ohjeet Laitteet lämmityksen, ja suositusten noudattaminen riippuu tehokkuudesta koko lämmitysjärjestelmää talossa. Optimaalinen savupiippua - suuruusluokkaa 5 m, mutta tämä luku vaihtelee, riippuen kerrosten lukumäärä ja ominaisuuksista talon.

Vaikka ruostumaton teräs molybdeeni pidetään kaikkein sopivaa materiaalia savupiippujen, mutta nykyään on yhä suositumpaa sandwich-järjestelmä. Tämä on kaksinkertainen putki, ja niiden välissä - eristävän basalttivillaan. Se sopii ulkoinen savupiippu, joka ei ole välttämätöntä eristää ulkopuolella.

Käännöksellä savupiippu (polvi) järjestelmän suunnittelun on oltava vähintään määrä, ja kukin oletetaan erityisen tarkastuksen ovi - se on tarpeen puhdistaa savua johtava kanava ulos järjestelmästä.

Huomaa: On tärkeää tarjota säiliö lauhde, joka on asennettu suuttimen alapuolella suoraan kaasua kattilan. Ja muista, että jokainen takka, liesi tai kattila on täytynyt varustettu itsestään savupiippu. Yhteinen savupiippu viereisissä huoneissa edistää reverssejä, eli vetää savua ja hiilimonoksidia olohuoneessa.

Viime aikoihin asti on käytetty paitsi muurattu ja teräsputkia, mutta myös galvanoitu ja asbestisementtiputkille. Mutta ne sopivat paremmin tulisijojen esikaupunki taloja ja pientaloja. Ne ovat monin tavoin huonompi nykyaikaiset laitteet ruostumatonta terästä molybdeeni pinnoitteella.

Polymeerimateriaali FuranFleks (FuranFlex), käytetään tekemään vaipat savupiippujen ja asennukseen dymootvedeniya järjestelmä täyttää kaikki tekniset vaatimukset. Se muistuttaa tulenkestävää lujitetusta muovista, joka ei tuhoa altistumista happamille höyryjä ja savua lauhde.

Sinkitty putki vähemmän kestävä kuin erityinen pinnoite, mutta sitä voidaan hyvin käyttää enintään 5 vuotta. Tuolloin on mahdollista löytää ne kunnon ja paremman korvaamisesta.

Asbesti-sementti putki on myös laajalti käytetty rakentamisessa savupiippujen. Tähän asti ne ovat kysynnän kylpyamme tai venäläinen liesi. Nämä putket imevät tiivistyminen, mutta niitä ei ole suljettu nivelet, ja jos ylikuumenemisen pilkotaan vaikutus kuin räjähdys.

Suurin haitta tiilihormiin on asteittainen tuhoaminen lauhteen. Moderni lämmitysjärjestelmät käytetään kaivoksen metallin savupiippujen. Putket ruostumattomasta teräksestä sisällä tiilihormin tiivis ja kestävä korkean lämpötilan, jopa silloin, kun kattila toimii täydellä kapasiteetilla.

Savupiippu varten Kaasukattilaan käsillään: asennus

Jos lämmityslaitteet ostetaan, valmisti paikan kattila, on projekti tai järjestelmää, ohjeita siitä, miten oikein tehdä savupiippu Kaasukattilaan on dokumentoinnissa kattilaan. On kuitenkin tärkeää tehdä kaikki askel askeleelta:

1. Asenna osat savupiipun varmistamiseksi täydellisyyden putken.

2. Kytke savukaasukattilassa.

3. Lukitse rakenteellisia yksityiskohtia.

4. Tarkista mahdolliset vuodot kaikki liitännät ja nivelet täydellisessä eristyksessä.

Jos haluat asentaa kauko (ulkoinen) ja savukaasun kattila lähtö seinän läpi, käytetään toisinaan ja valmiina aukko ikkuna. Aihioseinämä täytyy tehdä reiän halkaisija on tarpeen silloin, kun putken ja eristemateriaalin vapaasti ulos.

Vihje: Älä kiirehdi tehdä reikä, ennen kuin olet varma, että laskimen tarkkuus ja layout piirustusten. Reikä seinään tulee olla siisti ja hellävarainen yleisen muurin rakentamisen.

On päättynyt poistoaukko yksi osa piipun, välittömästi kiinteä ja eristetty. Kadulta kasvaa jatkuvasti yhteyksiä ja Confide plumb. Seuraavaksi putki kiinnike seinälle. Saavutettaessa riittävä korkeus alkuun fix Nakonechny venttiili, joka suojaa hormiin sijoittamisesta.

Kahden putken edullista käsitellä koostumuksen kerros, joka suojaa korroosiolta. Yksittäinen putki (ilman mineraalivilla kerrosten välillä savupiipun) on lisäksi eristetty. Viimeisessä vaiheessa - joka yhdistää putken haaraputken ja kaasukattilan täydellinen tiivistys.

Huomautus: Asennus kaasun kattilan savupiippu katon läpi ja katto pidetään Bole vievää - sinun täytyy tehdä muutamia reikiä on tiukasti toistensa päälle, niin että putki oli pystysuora. Siksi ne, jotka eivät ole rakentamisen osaamista, joten tee itsellesi asennusta ei suositella. Tehdä tällaisia ​​reikiä parhaita asiantuntijoita, ja vasta valmistumisen karkea työ voi alkaa savupiippu kokoonpano.

Savupiipun on nousta yli katon harjan vähintään 25-30 cm. Kaikki paikat, joissa putki kulkee katon, on tärkeää oikein eristää, mukaan katemateriaalin. Yleensä käytetään mineraalivillaa ja kattoverhoilu savupiippuun.

Basalttivillaan myös eristetty ulkoisesta savuhormin nopeasti lämmitettiin, täydentää tangon, ja lauhde on muodostettu pieni kuin mahdollista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Piipun kaasukattila yksityiskodissa: tyypit ja laitteen ominaisuuksia

Laatu ja sääntöjen mukaisesti perustetun Piipun nestekaasupannua yksityiskodissa on tärkeä osa tehokasta lämmitysjärjestelmä. Asennettaessa tämä laite ei voi estää virheitä, koska se johtaa liian veto, korkea polttoaineen kulutus ja epätäydellisiä palamistuotteita johtopäätös ulospäin. Jotta ei tarvitse tehdä uudelleen savupiippu, sinun täytyy ottaa huomioon kaikki suositukset asiantuntijoita. Laitteiston rakenne tulisi toteuttaa ottaen huomioon vakiintuneiden standardien ja vaatimusten mukaisesti.

Savupiipun tarvitaan kunkin asunnon kanssa itsenäinen lämmitys

Piipun kaasukattila yksityiskodissa: valinta ominaisuuksista

Ennen kuin ostat savupiippu Kaasukattilaan, on tarpeen ymmärtää paremmin sen rakenne. Riippumatta erilaisia ​​laitteita, kunkin koostuu yksittäisiä komponentteja:

 • pääputken lähtönä savua;
 • joukko suuttimia siirtymistä;
 • adapterit, pidikkeitä ja kiinnittimiä;
 • tees poistamaan kondenssiveden ja haasteita;
 • teleskooppiputkia ja sormustimet.

Kaavio osoittaa kaikki tärkeät komponentit laitteen ja tarvittavat parametrit

Erilaisia ​​materiaaleja voidaan käyttää luoda sellainen rakenne. Kun asennus on laitteen kaasun kattila annetaan seuraavat vaihtoehdot:

 • korkea hyötysuhde;
 • turvallisuus vuokralaisten;
 • toiminnan tehokkuuden rakentamisen;
 • miellyttävän sisäilmaston.

Asennettaessa tuotteen korkeussuunnassa on tärkeää

Säännöt ja vaatimukset savupiipun

Hormit Kaasukattiloiden ja niiden asennusta omakotitalon vaatii erityistä lähestymistapaa ja noudattamista asennuksen sääntöjä. Laite materiaalin on oltava erilainen vastus lämpötilan sokki, anti-korroosio-ominaisuudet ja kemiallinen inertia.

Ominaisuuksista lähdön, on kaksi vaihtoehtoa sijainti laitteista

Putkien sisään on muodostettu pinnalle kondensaatti, joten on tärkeää, että käytetty materiaali ei reagoi happojen tai syöpynyt.

Asennuksen aikana, sinun täytyy noudattaa seuraavia sääntöjä:

 • Asennus tapahtuu alhaalta ylöspäin;
 • rakentaminen on sijaittava ainoastaan ​​pystysuorassa suunnassa;
 • putki ei saa ylittää korkeus on 5 m;
 • suljetaan pois kaikki mutkia putki;
 • siirtymiä ja liitokset on tiivistettävä;
 • sisäkorkeus yläpuolella alueen suvanto tuulilasin.

Hyödyllistä tietoa! Vähentää kondenssiveden on lämmin savupiippu.

Jollei kaikkia sääntöjä asennus teknologian luoda oikea asetus voidaan omin käsin

Vivahteet yksikön kattilan savukaasujen omakotitalossa

Kaikki tuotteet on asennettava mukaisesti SNP. Kun niitä rikotaan erilaisia ​​ongelmia voi syntyä. Tarvitset järjestää normaaliin luonnos. Sen pitäisi harkita rakenteen kerätä lauhde, niin että kosteus ei kerry seinille. On tarpeen tarkkailla tiiviys liitokset ja liitännät. Kaikki kohteet kytkentäpisteet tiiviissä yhteydessä toisiinsa.

Kaaviossa esitetään erilaisia ​​suoritusmuotoja asennusjärjestelmän: sisäinen ja ulkoinen

Piipun kaasukattila omakotitalossa pystytetty, kun otetaan huomioon seuraavat seikat:

 • kondensaatio eliminoidaan käyttämällä erityistä mekanismia, joka on asennettu pohjaan rakenteen;
 • asentamista pystysuunnassa, eikä sillä ole vierustat;
 • alue putken, joka yhdistää kattilan hormiin täytyy olla pystysuora segmentti.

Kaavio osoittaa kaikki tärkeitä elementtejä

Katot ja väliseinät, joka ulottuu putken noudattaen mineraalivillaa. Sisäkorkeus putki on asennettu katteen yläpuolelle puoli metriä. Laite on varustettu järjestelmän valmistajan antamia tietyissä malleissa.

Valitessaan savupiipun ulkona nestekaasupannua sinun tutustua muodoissaan. Tiili malli ei ole enää yhtä suosittu kuin ennen. Ne vievät paljon tilaa ja on ominaista monimutkainen asennus. Monet kaasulämmitys omistajat kieltäytyvät aluejakojen hyväksi enemmän moderneja versioita.

Järjestämisestä savupiipun lattia- ja seinälle kattilat

Yksi suosituimmista tyyppisiä ovat ruostumaton teräs malli. Niiden etuna pidetään kestää syövyttäviä komponentteja ja lujuus. Tällaiset mekanismit ovat sandwich järjestelmä reittejä eri halkaisijat. Tyhjät tilat niiden välillä tukossa lämmitin. Tällaiset mallit näyttävät moderni ja on ominaista korkea luotettavuus.

Teräksen rakenne on koottu useista eri elementtien

Lämmöneristysominaisuudet ja monikerroksinen sandwich-elementtejä tarjoaa rakenteellisen luotettavuuden. Tällaisissa kondensaatiotuotteet ovat harvoin muodostuu. Kun asennat nämä tuotteet on noudatettava tiettyjä sääntöjä:

 • ensimmäisen haaran, joka on kiinnitetty lämmitys- laite ei saa olla eristys;
 • halkaisija on rakenne riippuu lajista kaasun laitteet;
 • koottaessa yläosa tulee asentaa päälle pohja, joka näyttää kondensaatti ulkopuolelle;
 • elementtejä yhdistää kuumuutta kestävä tiiviste on käytössä.

Rakenne sandwich tuotteiden

Sandwichrakenteille on korkea palonkestävyys. Tässä tapauksessa, ympäröivän elementit eivät lämpene.

Keraamiset tuotteet ovat paloturvallinen, vankka ja yksinkertainen vaihtoehtoja. Ne erottuvat yksinkertainen laite. Savupiippu on tehty keraamisesta putki, joka on kääritty mineraalivilla.

Asennus keraamisten asennus

Tällainen järjestelmä pidetään kestäviä. Se kestää lämpöä ja aggressiivisia kemiallisia komponentteja. Keraaminen välttämättä varustettu kondensatorosbornikami. Keraamiseen savupiippu on tiettyjä ominaisuuksia:

 • putki koostuu yksittäisistä elementeistä, jotka on liitetty erityiseen kitti;
 • eristys on valmistettu mineraalivillasta;
 • kotelo on valmistettu betonielementeistä tuuletusaukkoja.

Kaavion voi nähdä rakenne keraamisen

Välillä betonin pinnan ja eristys jätetään rako, joka on tarpeen poistamiseksi kosteus ja ilmanvaihto. Joissakin tapauksissa, kaasu kattila ilman savupiipun. Tässä ilma ja evakuointi savu tuotetaan kanavat pieni halkaisija.

Voi ostaa koaksiaali savupiippu kaasun kattila, joka on tunnettu siitä, että erinomaiset ominaisuudet toiminta ja erinomainen muotoilu. Tuottivat samankaltaisia ​​rakenne järjestelmän yhdestä putkesta toiseen. Voidaan valita kattilat, jotka on varustettu polttokammion suljettua tyyppiä. Tämä ilmanotto laite on valmistettu ulkopuolelta. Ilmansyöttö suoritetaan kautta ulompaan putkeen, joka ulottuu ulomman seinämän. Pakokaasusta poistetaan sisemmän putken läpi. Asennettaessa tällaisia ​​laitteita ei tarvita ylimääräisiä ilmanvaihtojärjestelmän. Muoto koaksiaali savukaasujen ei salli kondensaatio rakentaa seinillä.

Piirteet koaksiaalinen suunnittelu

koaksiaalityyppinen laitteet on seuraavat ominaisuudet:

 • parantunut suorituskyky lämmitysjärjestelmän;
 • täysin turvallisesti;
 • jos putken koko on pienempi kuin 3 metriä, niin kattilan toiminta kasvaa johtuen kasvusta työntövoiman;
 • Sinun ei tarvitse koskea katon asennuksen tällaisen rakenteen.

Tällainen vaihtoehto on helppo asentaa

Läsnä ollessa koaksiaalinen suunnittelu, kattila voidaan asentaa kellarissa, kaappiin tai keittiöön.

Arviot ja hintoja joissakin malleissa

Ennen ostamista savupiippu on syytä harkita joidenkin mallien, niiden ominaisuudet ja hinnat.

Ominaisuudet savupiippu asennusta kaasukattila

On tärkeää toteuttaa savupiippu yhteyden Kaasukattilaan oikein. Tällainen laite ei voi liittää moniin laitteisiin, kuten savu massa voi tunkeutua taloon. Jos putki on asennettu enemmän kuin kaksi metriä, on tarpeen edelleen vahvistaa erityinen laajennuksia. Laitteeseen on kytketty kanssa tee. Tässä tapauksessa putki rakennettu linkkejä, jotka on kiinnitetty seinään.

Savupiipun asentaminen edellyttää kiinnittimien käyttöä, jotka tulevat perusrakenteen mukana

On välttämätöntä, että poistoaukon poikkileikkaus vastaa kaasukattiloiden savupiipujen halkaisijaa. Ulottumaa varten on tarpeen mitata kaikki mitat ja merkitä alue. Kun kaikki reiät on tehty, lämmityselementti liitetään liitoskappaleeseen. Tuloksena olevien reikien on oltava hyvin eristettyjä.

Savupiipun ulkoisen osan asennus

Savupiipun rakenne on seuraava:

 • merkintä tehdään putken kulkua varten;
 • reiät tehdään tehtyjen merkkien mukaan;
 • sovitin asennetaan kytkettäväksi kattilan haaraputkeen ja sitten asennetaan tee, jossa on kosteuden keräilykotelo;
 • sarjassa on kulkuväylät, jotka kulkevat lattioiden läpi;
 • Rakenteen liitokset kiinnitetään kiristimien avulla ja kiristetään pulttien avulla.
 • Savupiippu on kiinnitetty seinäpintaan erityisten kiinnikkeiden avulla;
 • Lopuksi asennetaan kartiomainen kärki, joka suojaa tuulta ja eri saostumista vastaan.

Jos savupiipua ei ole tehty sandwich-materiaaleista, tarvitset varusteiden eristämistä. Yksinkertainen asennusvaihtoehto on hyödyntää valmiita rakenteita ja eristää se.

Riippuvuuden parantaminen mahdollistaa laadukkaan lämmitysjärjestelmän

Riippumattoman asennuksen suorittaminen on otettava huomioon. Ennen ostamista kannattaa tarkistaa putkiosan suhde ja kattilan liitäntä. Jotta staattinen vetovoima varmistetaan, on tarpeen, että savupiipun korkeus on suurempi kuin katon yläosassa. Savupiipun ulompi osa on eristettävä ulkopuolelta. Sinun on myös selvitettävä, kuinka kaasupullon savupiippu tarkistaa. Tätä tarkoitusta varten käytetään erityistä anemometrilaitetta. Myös huono vedos, liekki väri on tummanpunainen. Taaksepäin työnnettäessä palamistuotteet tulevat huoneen sisätilaan. Tämä tapahtuu, kun savupiippu ei ole kunnolla asennettu, kattila on tukossa tai rakenne ei ole kunnolla kiinni. Savupiipun parametrit on määritelty ohjeissa, mutta asennustekniikkaa koskevia yleisiä rakennusmääräyksiä ja suosituksia on noudatettava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin