Puolia peili

Peilit viiste. Tyypit ja laajuus

Sisätilat, jotka sisustaa peilipinnan on meistelyssä, ilmapiiri täynnä juhlallisuus, loistoa ja mysteeri. Tällaiset vaikutukset saadaan aikaan valon taittumisen, mikä tietyssä kulmassa timantti säteilee valoa. Kiitos erikoiskoristuksella, esineet paitsi näy tietyllä tavalla, joka antaa epätavallinen ympäristössä, mutta myös kattaa kaikki sateenkaaren värit.

Ranskan sana "fatset9raquo; kirjaimellisesti tarkoittaa "kasvot kone." Tätä tekniikkaa käytetään antamaan aiheena eleganssia ja ylellisyyttä. Ensimmäisessä peilipinnan terästä käytetään laajalti Ranskassa, kiitos maan ne on tunnustettu, ja valtava valikoima sovelluksia.

pinta viiste tehdään kehä artikkeli tietyssä kulmassa, mitta aste voi vaihdella välillä 10 0-45 0. Tällä tavoin, eli puoli peili on kiinnitetty alkuperäisen tuotteen ulkonäkö, ja huone visuaalisesti tilavuus kasvaa ja tulee paljon tilava ja kirkkaampi.

Nykyaikaisen tekniikan voi hiotut tuotteen useilla tavoilla:

 • kahdenväliset leikkaus saadaan soveltamalla pieni puoli on suurempi. Tämä suoritusmuoto on laaja suunnittelun valmiuksia ilman ulko- elementtejä. Sitä käytetään valmistettaessa peilin paneelin tai koostumuksia useita tuotteita, jotka muuttavat sisätila tunnistamattomiksi.
 • kaareva puolia Se voidaan tehdä peili paksuus 5-15 mm. Mitat leikata osia kuten ei saisi olla pienempi kuin 45 cm, koska kallistettuun pintaan voi nousta 40 mm.
 • suoralinjainen puolia soveltuvat koristeluun pieni peili maalauksia, vähimmäismitat - 25x25. Rajojen tuote on suora kallistuskulma 5 0-45 0. Jotta tällainen peili tulevan paksuus ei saa olla pienempi kuin 4 mm, mutta Wide Web vaativat ylimääräisen kiillotus.

Nykyaikana beveling tehdään uusin ja erikoistuotteet automaatit. Tällaiset laitteet paitsi erittäin tarkasti tekevät viisto, mutta heti jauhaa tuotteen. Peilit viiste tuotettu tällä tavalla on mattapintainen. Ja jotta ne avoimiksi, on tarpeen kiillottaa pinnan. Parantaa alkuperäisen suunnittelun tällaisia ​​tuotteita on mahdollista käyttää metallinen muotokappale, se korostaa hopeinen kiilto ja rakenne kangasta.

Ne voivat toimia itsenäisenä osana sisustus tai käyttää pintakäsittelyä. Esimerkiksi peili laatat voivat olla omaperäinen koristelu kattoon tai lattiaan. Lisäksi on mahdollista koristella sarakkeita, oviaukkoja tai kaaria. Tällainen materiaali piilottaa pieniä virheitä ja jopa visuaalisesti korjaa ulkoasu huoneen. Kapeaa vain hyötyä, jos seinä piirtää peilattu laatat. Tämä antaa tilaa hienostuneisuus ja epätavallinen, mutta visuaalisesti se riistää tavallista rajoja.

rhombus puoli peili - täydellinen ratkaisu olohuoneeseen. Tämä kohta antaa sille monipuolisuutta ja suuruutta. Ja jotta voimistaa, voit asettaa sen vieressä lisävalaistuksen. Ammattilaiset suosittelevat käyttäen valonheittimet, kiitos heille koko huone on täynnä upeita kiiltoa.

Kylpyhuoneen peili on menestynein tavalla, koska pohjimmiltaan tämä huone on pieni alue. Voit käyttää niitä mahdollisimman olematta uskalla mennä liian pitkälle heijastuksia. Jotta voidaan luoda suhteellisuudentaju ja laaja syvyyttä, voit laittaa laatta lävistäjä vuorotellen peili ja keramiikkaa. Kallistuskulma on valittava ajatella läpi kaikki yksityiskohdat, kuten tietyt linjat voivat vaikuttaa yleiseen tilan hahmottamiseen.

Jos ripustaa peili viistetty keittiössä ruokailutila, ne heijastavat suotuisasti aterioita, lisätä niiden määrää. Mukaan Feng Shui tätä järjestelyä ei voi vain lisätä ruokahalua, mutta myös edistää houkutella vaurautta.

Makuuhuone - ainoa huone, jossa on suositeltavaa käyttää varovasti heijastavia pintoja. Päätarkoitus tässä huoneessa - hyvä levätä, joten se mahtuu pieneen tilaan orgaanisesti peilipinnan (kuva alla). Se antaa omaperäisyys, mutta se ei ärsytä ihmisen alitajuntaan runsaasti kuvia.

Peilit viiste ovat monitahoinen ja värikäs sisustus. Kautta niiden käyttö voi korjata aksentti, nostaa kattavuutta, luoda kevyt ja mukava ilmapiiri. Kun käytetään tällaisen koostumuksen huoneessa, jopa kaikkein yksinkertainen sisustus transformoitu totaalisesti ja on epätavallinen, tyylikäs ja alkuperäisen ilmeen.

Peilipinnan - miten valita olohuoneeseen, eteinen, kylpyhuone tai makuuhuoneeseen kooltaan, muodoltaan ja kustannuksia

Teknologian kehittyessä ja peili on yksi viidestä asioita, joita ilman on vaikea välttää miehen. Tämä toiminnallinen elementti tila sisustus ajan yhä parempaa ja kauniimpaa. Miten ostaa täydellinen peili? Opi eduista hiotut peili levyt ja niiden käyttö sisätiloissa.

Puolista (Facette) ranskaksi tarkoittaa "ulkopinta", "viiste". Tämä termi koskee tekniikan Menetelmä mineraalien ja kasvot ulomman lasin reunaan. tämä leikkaus on tehty kulmassa 45 astetta. Puolia lasi voi olla jopa 60 mm. Kuin sana itse beveling tekniikka on tullut meille Ranskasta. Valon taittuminen kautta vastaanotettujen viisto luo erityisen kiillon, joka antaa käsitelty reuna valmis, mallikas.

Lasittajan antiikin vuosisatojen ajan hiottu taito käsin jalostus lasi. C 13. Se alkoi historian luontiin ja käsittelyyn peilit. Vuosisatoja taitoja Masters pidettävä salassa. Secrets zerkalschikov dynastiat periytynyt sukupolvelta toiselle. Niiden tuotteet ovat uskomattoman kalliita kustannuksia. Nykyään peilit ovat saatavilla ja kysyntää, ja niiden hoito henkilön uskottu korkean tarkkuuden laitteita ja tietokoneohjattu timanttileikkurilla.

Mukaan hoitomenetelmä on yksipuolinen ja kaksipuolinen puolia. Kaksipuoliseen viiste leikataan etu- ja takaosat artikkelin, joka antaa kiiltoa kasvoja. Muoto puolia erottaa (Mitat on annettu millimetreinä):

Sallittu paksuus peilit

Vähimmäiskoko tuotteen

Cut (astetta)

Jos mahdollisuutta puolia

Tuotteita ilman pyöristetyt kulmat

Tuotteita scalloped reunat

Kahden, kolmen viiste

Viiste poistetaan kaksi tai kolme kertaa, jokaisen peräkkäisen viiste - kapeampi kuin edellinen, luoda loistava paistaa kasvot valoa.

Nykyään valmistajat ovat täynnä markkinat viistetty peilit kaikenlaista: toimiva, koriste, koristeluun. Ne on valmistettu eri muotoisia (suorakulmainen klassisen ei-standardi, jossa on epätavallinen siluetti) kehystetty ei. Näin voit valita malli, joka vastaa määräpaikkaan sisätilojen, maku ja taloudelliset mahdollisuudet kunkin asiakkaan.

Osta seinä peili puoli voidaan tehdä verkkokaupoista, jotka ajoittain tehdä tarjouksia, myynti, alennuksia, postikulut, toimitus ja asennus tuotteen. Valmistajat tarjoavat tehdä mallin yksittäisten koot asiakkaan. Tuotanto puoli peilit Se kestää 5 päivää. Takuu tahansa malliin jopa kaksi vuotta. Myyntiin kohteita voidaan toimittaa hyllyillä ja lamput.

Viiste edistää pelin auringonvalossa tai keinovalossa hänen kasvot takia taittuminen, joka lisää hienostuneisuutta. Tummennetut huoneissa kehystetty peili levyt on parempi olla ripustaa edessä ikkunan, ja tietyssä kulmassa (joka ei ollut suoraa heijastusta aurinko) - se lisää luonnonvaloa huoneeseen. Asetettu kapealla huoneen, ne luovat vaikutus lisätilaa. Kuvastin visuaalisesti tekevät tilaa enemmän kuin:

 • Mallin nimi: De Aqua Extra 60C;
 • hinta: 7561 ruplaa;
 • Tekniset tiedot: Valmistaja - Saksa, suorakulmainen muoto, koko 60h65 nähdä, kehystys patonki puuttuu; paksuus: 3 mm;
 • Plussat: peili on sisäänrakennettu valaisin vaimeaa valaistus, kiitos hänelle ja puoli vaikutelman, että valotetaan sisäpuolella; takana laite on varustettu lämmitys, varoitus huurtumista; ihanteellinen korkean teknologian tyyliin.
 • Miinukset: Voit käyttää vain kylpyhuoneen.

rhombus puoli peilin kehykseen (peili levyt) luo illuusion enemmän tilaa. Sen avulla voi "pelata" valoa. Koriste peili arkki, joka sijaitsee keskellä voi toimia monivärinen kasvot lasi paneelin reunaa. Tämä epätavallinen luo lasimaalauksia vaikutus. Toisessa monikasvoisella peili alue koristella rhombuses samasta materiaalista ja reunustaa runko woodgrain tai stukko. Tämä yhdistelmä ratkaisee sekä toiminnallisia ja koriste tehtäviä.

Peili levyt on täydellinen kiinnittää huomiota sisätilojen kohdetta. Voit valita antiikki maljakko, kaunis maalaus tai muita koriste-elementtejä, on välttämätöntä sijoittaa ne peilin edessä levyn, niin ne vain ei mene huomaamatta. Jos asetat huonekasveja edessä paneelin, näyttäisi siltä, ​​että huone on vihreys ympäröi:

 • Mallin nimi: Ateena;
 • Hinta: 56640 ruplaa;
 • Tekniset tiedot: valmistettua valkaistua neliön peili laatat selkeä visio koko 300x300 mm kokoa levyt - 1696h1696 mm puolia - 15 mm;
 • edut: erittäin esteettinen ulkonäkö; näette valmiin mallin esittelyn seisoo kaupassa; Se on lisäävät alueen tilojen;
 • Miinukset: se vaatii erityistä huolellisuutta estää pölyä lentävät.

Pieni, hiotut peili käytetään laatat sisustukseen. Peili laatat puoli sijoitettu inserttejä elementtien seinille kylpyhuone, keittiö esiliinat, muissa huoneissa. Tätä tarkoitusta varten, neliö, suorakaide, vinoneliön, ainakin - pyöreä ja soikea monikasvoisella peili. Pääsääntö - peili laattoja tulisi sijoittaa eri tasoilla, että ne eivät toistensa peilikuvia.

Tämä laatta ei pelkää lämpötilan muutoksista, kosteus, ja voi kauan olla erinomainen täydennys esteettinen:

 • Mallin nimi: Hopea Evoform;
 • Hinta: 724 ruplaa;
 • ominaisuudet: paksuus 4 mm, koko 300 x 300 mm, puolia - 15 mm, paino - 690 g, valmistaja - Valko, Evoform;
 • ammattilaiset: viiste vähentää todennäköisyyttä, että pilkottu reunan laatat, valmistaja antaa takuun 5vuosi normaalissa käytössä, mahdollisuudet suunnittelu ratkaisuja;
 • miinuksia: hauraus, korkea hinta verrattuna muihin perinteisiin verhous.

Runko, kehystys peilipinnan pystyy merkittävästi muuttaa sen ulkonäköä. Se antaa toivotun sisustus, tunne täydellisyyttä. Ja patonkia kehykset käyttäen metallia, puuta ja muovia. Joka perustuu ainekustannukset kehykset voivat vaihdella suuresti. Kasvot peili arkki kehyksessä arvokasta puuta (tammi, pyökki, saarni) On paljon kalliimpaa kehystävät listoja tehty muovista. Moderni teknologia värjäämällä erityiskohtelua ja edullisia materiaaleja voit luoda vaikutus yksinoikeudella, kallis kehys.

Ohut alumiinirunko on paljon vahvempi kuin muovia, käytetään suuri peili maalauksia. Malli, jossa patonki alumiinia sopii täydellisesti sisälle korkean teknologian tyyliin. Valmistettu muovinen runko ansiosta uusinta tekniikkaa on vaikea erottaa stukko. Tällaisessa suuri kehystetty peili kangas sopii täydellisesti huoneeseen, sisustettu moderniin tyyliin. Peili luo illuusion runsaudesta ja täyteläisyyttä johtuen heijastuneen Sisustuskalusteet:

 • Mallin nimi: Evoform Exclusive;
 • hinta: 9899 ruplaa;
 • tiedot: suorakulmainen koko 82 x 162 cm, peili levyn paksuus 4 mm kehystävät runko patonkia "pimeä Provence";
 • Plussat: tyyli vanhojen; täydellinen koristamaan eteinen, makuuhuone, sisustus, mikä on tarpeen antaa ripaus ranskalaisen maan;
 • Miinukset: ei universaali eri sisustustyyleihin.

Peilikiilto kangas on vääristynyt, erityisesti suuret, voi helposti pilata huomiota yksityiskohtiin kanssa huoneeseen. On tärkeää tietää, mitä kriteereitä käyttää valinnassa:

 • Tuotteen on oltava valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Se pitäisi vaatia todistusta valmistajan, mikä osoitti materiaali, josta se on tehty. Paras on yksi, joka on valmistettu kolmesta suurempi laadut levyn silikaattilasi: M1 - parantunut, M2 - peili M3 - ikkuna kiillotettu.
 • Paksumpi peili kangas, joten se on sileämpi ja parempi. Se on tarpeen valita paksuus on 4-6 mm, tuote.
 • Pinnan peililevy ei tulisi sisältää virheitä muodossa väärinkäytösten, kuplia, naarmuja, tahroja.
 • Suojapinnoitteet ovat takapuolelle peililevy, suojaa sitä kosteudelta, vaikuttaa tuotteen ominaisuuksiin. Lisäksi hopea kalvo, joka luo heijastava vaikutus, on kupari korroosiosuoja ja maalikerros. Parempia malleja takapuolelle käsitelty polymeerikerroksen. Se suojaa Broken Mirror valumasta palasiksi.
 • Reuna peililevy suorittaa ei vain koristeellinen funktio, mutta myös suojaava. Laadullisesti käsitelty reuna - pantin lujuuden ja kestävyyden tuote. Viiste on kallein ja luotettava tyyppi reunan käsittely. Lisäksi hänen käytön puhdistus, kiillotus, hionta.

Ostaa kasvot peili voi olla valmista, mutta on mahdollista tilata tuotantoa ja sisustustuotteiden kaupoissa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita. Hinta riippuu seuraavista tekijöistä:

 • Mitat. Keskimääräiset kustannukset neliömetriä kohti peililevy - 900 ruplaa.
 • Paksuutta. Mitä paksumpi tuote, kalliimpia. Keskimääräinen hinta 3 mm terä - 900 ruplaa, 8 mm -. 4000 ruplaa.
 • Väri. Epätavallinen sävy heijastavan kerroksen, kalliimpaa tuotetta. On sävyjä peilipinnan:
 1. hopea;
 2. harmaa;
 3. pronssi;
 4. kulta;
 5. sininen;
 6. Emerald;
 7. vaaleanpunainen;
 8. Prismaattinen et ai.

 • Muodossa. Suorakaiteen ja neliön malleissa vakiona. Ne ovat suhteellisen halpoja. Voit tilata peili yksilön luonnos. Kustannukset yksinomainen mallit ovat aina korkeammat.
 • Reunus. Viistämistä - kaikkein monimutkainen ja kallis menetelmä.
 • Muotoiluun. Kehykset luonnon materiaaleja ja suunnittelu työ maksaa huomattavasti kalliimpia kuin massatuotantona patonkia kehyksiä.
 • Sisustus. Pyynnöstä asiakkaan suunnitella peililevy toteutetaan eri tavoin. Ne ovat:
 1. Hiekkapuhallus (art matot). Käyttäen tätä tekniikkaa valmistettua tuotetta matta kuvio.
 2. Fuusioivaa - koriste kuvio lasisintteri monipuolinen paletti. Käsintehtyjä suosittu ystäville yksinoikeudella asioita.
 3. Lasimaalauksia maalaus: maalauksia ja kehyksiä.
 4. Inlay kiteitä et ai.
 • Toimitus ja asennus sisältyvät tuotteen hintaan. Jotkut yritykset veloittaa näistä palveluista.

Voit mennä peilin työpajan paikan päällä nähdä esimerkkejä valmiin tuotteen, varmistaa tuotteen laatu ja kuunnella asiantuntijoiden neuvoja. Jotkut yritykset tarjoavat asiantuntija huoltokäynnillä talossa, joka yksin tekee mittauksia ja tallentaa asiakkaan vaatimukset malliin. Haittana tässä lähestymistavassa on, että nähdä tuloksen voidaan tavaroiden saannissa. Se olisi tehtävä vakava valmistelutyön valinnan, suunnittelun ja peilien asennusta. Etujen joukossa valmistuksen mukaan, jotta muun muassa:

 • Voit liittää kaikki vaatimukset tuotteen yhdessä. Niistä valmiin malleja ei löydä yksi, joka täyttää asiakkaan pyyntöihin.
 • Ei ole mahdollista tehdä virhe kokoon, jos mittauksia ammattimies.
 • Tuotteen asennus järjestää kokenut työntekijä on kaikki tarvittavat työkalut ja tarvikkeet.

Peili viistetty sisustus - Valokuva

Arviot

Miehensä päätti raikastaa sisätilojen peilien avulla. Menimme ostoksia Moskovassa, mitoitus. Olemme ymmärtäneet, että tämä tuote ei ole halpaa. Alkoivat tarkastella e-kauppa - se on halvempaa ja on alennuksia. Ostimme iso lattia peili, ja salissa - kehyksessä seinämään stukki. Kautta sai tilauksen kolmen päivän ajan. Erittäin tyytyväisiä ostaa!

Perin kaunis antiikki peili. Vuonna sisustus, olen nähnyt hänet vain parina. Minua neuvottiin peili studioon luokan asiantuntijoita. Otin niiden järjestys. He piristyi antiikkisen peililevy, joka on laadittu siten, että uusi antiikki asiantuntija ainoa ero. Kaikki tapahtui niin kuin halusin.

Osti kylvyssä peilipinnan. Very nice! Ei muuta, ja näyttää hyvältä. Koko 60 x 80 cm. Asennus laskettava sekä pysty- ja vaaka-mount. Roikuimme kuten kuvassa Verkkokaupassa - vaakasuoraan. Kylpyhuone on tullut visuaalisesti. Laadukasta sisältöä. Johtajat työskentelivät nopeasti, palvelu on erinomaista.

Yhdessä työpajoista Pietarin tilasi peili levyt Imeskelytablettien kanssa viiste. Käytävä on pitkä ja kapea. Päätin laajentaa tilaa visuaalisesti. Zamerschika saapui, oli selvää, että tietää niiden liiketoimintaa. Hieman huolestunut, kun hän odotti, mutta turhaan. Kun aika nopeasti ja helposti asentaa paneelit. Unelmani toteutui!

Mikä on puoli lasi

Luultavasti jokainen kuulleet ilmiö puolia lasille. Kuitenkin vain harvat ihmiset, mitä se tarkoittaa.

Moderni peilipinnan on useita etuja, joista opit tästä artikkelista. Ehkä sitten sinun myös päättää ostaa tuotteen.

Tämä on erityinen reunan käsittelyllä, joka suoritetaan etupuolelle tuote. Professional leikkaa lasin kulmassa, joka saa olla enintään 45 astetta.

Leveys viiste voi nousta 60 millimetriä. Tällainen menetelmä Lasin muuttavat peilistä erityinen osa sisustus, koska harkinta on nyt luomassa erittäin houkutteleva kiilto.

Läpi viistottu reuna lasi kulkee auringonsäde, joka taittuu. Tuloksena on sellainen Rainbow, ja kohteet näyttävät elvyttää.

Luo sellaiset mestariteokset ovat alkaneet jo kauan sitten, ja päällikkö yritti korostuu kyky jakaa valoa. Nykymaailmassa se on suunnitellut ammatillinen laitteita, joka mahdollisti tuoda tuloksen täydellisyyteen.

Puolia voi olla sekä suoria ja kuva. Leveys ensimmäisessä suoritusmuodossa voidaan saavuttaa 40 millimetriä, ja se on valmistettu lasista, jonka paksuus on enintään 15 mm. Erittäin kaunis pieni yksityiskohta.

Mutta toisella sovelluksessa elementin koko kasvaa, jolloin saat mahdollisimman alkaen puoli. On kuitenkin syytä muistaa, että tämä sisustus näyttää asianmukaisia ​​jokaisessa sisustus.

Mielenkiintoinen variantti pidetään kaksinkertainen viiste, joita voidaan saada laittamalla yksi osa toiseen. Alussa se vie paljon yksityiskohtia, ja sitten - vähemmän.

Ominaisuuksien kanssa suunnittelu olet ymmärtänyt. Mutta sen tärkein etu:

• peilin näyttää ikään kuin se on kehystetty jalokivet;

• puolista pystyä luomaan epätavallisia visuaalisia efektejä;

• Voit valita minkä tahansa suunnittelun vaihtoehtoja makusi;

• peilipinnan on täysin minkään kotona;

• suunnittelu sopiva suuret peilit;

• tuote kuvastaa sinä kokonaisuutena, vaan myös yksityiskohtiin.

Nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet puoli, jotka voivat vaikuttaa valintaan. Jos kääntää peiliä taideteos voi täysin muuttaa sisätilojen huoneeseen, jossa on osa sisustusta.

Miten liittää lasin puoli katsomaan video:

 • Anatoly tallennus Miten avata liiketoimintaa Huoneistojen korjaus
 • Violetta tallentaa digitaalista rahaa - kryptovaluutta
 • Violetta kirjoittamaan Hyvä kaappikello?
 • adianon kirjoittaa tulostaminen tulostaa T-paidat
 • adianon tallennus kryptovaluutta käyttää maksaa tavaroista ja palveluista
 • Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen hyperlinkki sivuillamme.

  Osoitteemme: Moskova, ul. Krymsky Val, rakennus 3, Building 2. Ota