Puiset hyllyt Asuminen

Hyllyt käsillään (kukille, kengät jne): suunnittelu, sovellus, valmistus

Kirjahylly, kuten tiedämme, tämä kaappi ilman seiniä. Se - hylly korkeus lattiasta, joskus pyörillä tai telineeseen suhteellisen alhaiset käyttökustannukset kuormitus, ei ole kiinnitetty joko lattialle tai seinät ja katto. Yleensä kun kirjahylly hyllyt. Monitoiminen huonekalu, joka voi tehokkaasti kaavoitettu tilat ja esteettisesti mielekästä sisämaassa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi ja miten kirjahyllyyn kädet. Kysymys ei ole pelkästään taloudellinen: harjakattoisia suunnittelu hyllyt, toisaalta vaatii korostunut huoli tuotteen lujuutta. Jonkin verran tietoa toteutetuista toimenpiteistä, jotta se on käyttökelpoinen paitsi rakentamiseen huonekaluja. Toisaalta - samaa herkkua saa ilmaista itseään aihe ja saada ainutlaatuinen juttu vähintään materiaalista.

Tee kirjahylly voi olla mitä tahansa enemmän tai vähemmän pysyviä ja materiaalin työstöä, mutta aloittelijoille huonekaluvalmistajien sekaantua niiden monimuotoisuus ei ole välttämätöntä. Taottu (pos. 1 kuviossa.) Tai valettu hyllyt voi olla taideteoksen, ja toiminnallisesti erittäin luotettava ja kestävä. Mutta sen tuotanto on tiloja, erikoislaitteet, perusteellinen osaaminen ja merkittävät työvoimakustannukset. Ilman mahdollisuutta valmistuksen kokemus kotona paju Hyllyt (. Kohta 2), lisäksi korkean teknologian monimutkaisuus ja työvoimavaltainen, loput materiaali: hyllyt eivät kori, sitä ei pitäisi menettää vuosien vakautta ja kykyä kantaa kuormaa. Siksi vahva ja tasaisesti kuivaa viiniköynnös ei tee, tarvitset rottinki.

Muovi hyllyt, vastoin yleistä uskomusta, se on luotettava ja vakaa. Modernin teknologian avulla voidaan saada muovi asioita näennäisesti ei voida erottaa tuotteet taiteellisen taonta / valu tai puutavaran (Pos. 3 ja 4). Vaan tehdä niihin osia, ei enää tarvitse nurkkaan autotallissa tai suojaan kotitekoinen taivutuskone ja jopa Forge vuoren ja kasvien laitteiden Muovivalutuotteeet. Mitä tulee kokoonpanoon valmiiden osien, niin ei ole mitään erityistä julkaisuja ei tarvitse tarpeeksi ohjeita pakki. Keittiön hyllyt tray-säiliöt (kohta 5). Ja tämä ei ole tarpeen: yksinkertaisesti sanottuna osasta toiseen, paina, kunnes se napsahtaa. Siksi paras vaihtoehto DIY alku - hyllyt puusta. Puu - perinteinen, ympäristöystävällinen ja jalo materiaalia ja miellyttävä silmälle ja kosketusnäyttö. Lämmitetty rakennuksissa puu riittävän kestävä ilman kyllästystä kemia; materiaali vaikka mitä tarvitsevat hieman, niin että puun käyttö ei maksa liian kalliiksi hänelle.

Huomautus: On kuitenkin olemassa poikkeuksia, kun muovi koska sen hygienia- ja kosteuden kestävyys kuin materiaali on edullisempi; Tämä pino hozpomescheny - keittiö, kylpyhuone, eteinen. Muovi kenkä hyllyt käytävällä voidaan tehdä omin käsin ilman monimutkaisia ​​tuotantolaitteet; yksi esimerkki, ks. edelleen.

Pino kerätään piilotettu ura kehykset yhdisteitä (pos. 1 kuviossa.), Yksin harvoin, ja kalliita kaupallisesti saatavilla. Levyt, jotka yhdistävät kehyksen kylkiluiden jäykän laatikko, ei tässä, ja vaikka mitä on altis irtoaminen aikana kuivumisen puuta. Tämän seurauksena, on tarpeen käyttää kalliita tuotu puuta, mutta tässä tapauksessa, jos kirjahylly on korkea, sivurunkojen ei tarvitse tehdä massiivinen (Pos. 2), joka vakavasti rajoittaa suunnittelun mahdollisuuksia tuotteen.

Rakentaminen puiset Hyllyt

Kestävin on puu kirjahylly kerätään vnakladku; kokoamiseen puutuotteet vnakladku kaavio esitetään pos. 3. Hyllyköt vnakladku säleitä voi olla riittävän tyylikäs (pos. 4 ja 5), ​​mutta toisaalta, niiden ulkonäkö on melko monotoninen. Toiseksi, jos korkeus hyllyjen yli 40-45 cm, sivuseinät puun uudelleen, sinun täytyy ottaa tarpeeksi vahva kuivua, ja siksi kallista.

Liike säleet etazherok vnakladku - kaupallinen kehyksetön (sivuseinämien kanssa kunkin äänikortin) pino-tikkaat pos.6. Vieressä vahvuus sen tikkaiden hyllyt hyllyt pitäisi olla laatikon muotoisesta ilman poistaminen, kuten asennot. 6. Jos tasainen hyllyä laakeri kehykset täytyy A-muotoinen, kuten portaiden tikkaat. Tässä tapauksessa, hylly voi olla poisto.

Huomautus: hyllyt alla iso kuormitettuina, jonka ulkonäkö vakava vaatimus ei ole asetettu, usein kerätään yhdessä niin - laakerirungon tie-vpoldereva ja hyllyt laittaa vnakladku, ks .. Oikea. Mutta se ei ole kirjahyllyyn, telineeseen, sen vaatimukset ja rakentavasti hyllyillä huomattavan erilaista.

Vahvin suhde määrää tarvittavan materiaalin valmistukseen telineen rakenne on pino (pos. 7-9 on esitetty. Yllä). Ei ihme ensimmäinen kaksitasoinen siivet tehtiin samalla tavalla, ja sitten lentokoneita ja kutsui telineet. Vuonna sisustus, se tarkoittaa, että kirjahylly huonekalu on erityisen harjakattoisia ja tyylikäs. Toiminnallisesti - hylly telineeseen hyllyt yksiköitä voi olla mikä tahansa haluttu korkeus (erä 8) ja poiston kanssa lähes koko leveyden, pos. 9 kuivuminen rakennemateriaali tuskin vaikuttaa lujuuden ja vakauden telineen hyllyt.

Huomautus: poistaminen hyllyt Hyllyt alle huomattava rasitus, kerätään baareja vnakladku, mahdollinen yli niiden leveys, mutta estetiikka tuotteen, tässä tapauksessa, ei voi puhua, ja suhde käytettävissä oleva ala käytössä hyllyt hyllyt se on alhainen, katso. kuvio. Oikea alla.

Cantilever rakenne poistetaan kokonaan hyllyt

Teline hyllyt kerätään liimaa ja nastat läpi laipan ja kirjoittamalla syvälle kuoppiin (pesä), jota tuet akselilla. Vaihtoehto - pyöreä ponsi piikki pohjassa telineeseen ja pesä hänen kantapää alkuun. Ei päinvastoin! Esiintyminen (alusta) tappi / pistorasia pulttiin - 30 mm; parempiakin - 50 mm. Sopivin liima - PVA. Tällä rakenteella, veto- ja leikkausjännitykset on liimasaumoja ei ole niin tärkeää, ettei jähmettynyt tartuntalujuus, ja kyky kuivattiin PVA vuosikymmeniä säilyttää elastisuus ja "vedä" kuivaus puita.

Teline Hyllyt on melko vakava näkökulmasta katsottuna amatööri virhe hyllyjä osoittautui kauniita ja omaperäisiä, kääntyi puuosat tarvitaan. Yksi tapa kiertää tätä estettä lisäämällä samalla luomista kätensä, voimaa, keveys ja eksoottisia ulkomaiset - tehdä kantaa bambu. Bambu väleistä on sama pituus ei ole olemassa, vaan myös väliseinät solmut bambuchin riittävän paksu, jotta voidaan säätää aihion pituus tolpat 4.

Laite Stack bambu

Hylly bambu hyllyt paremmin leikattu vanerista, liitä yli itseliimautuva alle bambu ja lakattu värittömällä akrylaattilakkaa. Jos lisäksi tahna reunan yli hyllyjen yhdessä propyleenin bambuchinami (.. Katso kuva oikealla, niiden päät leikataan täsmälleen pariksi alle 45 astetta), sitten, ehkä, kasvitieteilijä - Tropical ruohot asiantuntija ei tunnista heti miten se tehdään. Ja hyllyt ovat turvallisuutta puskurit.

On bambusta kirjahylly tukeva vähän musertava, esimerkiksi. pyökki, huonekalut shkantah polku. tavalla:

 1. Asennuksen jälkeen pystyosat koko yläosien alemman tappien liimataan ja pidetään tyhjä kovettunut liima. Älä unohda merkitä valitsemien pituuden neljän aihioita!
 2. Pino kokoonpano ovat pystyasennossa, pystysuoraan ylöspäin;
 3. Vaarna liimalla sotkee, satulan nupin alueen alemman teline, palauttaa pesä ja alempi alusta (kantapää) telineeseen, seuraavat säätö;
 4. . Kestäminen liima 1-1,5 min, ennen kovetusta, määrätä alempi hylly ja laittaa nämä telineet;
 5. Heti, odottamatta kovettuminen liiman samalla tavalla koota kaikki kirjahylly;
 6. Hyllyt verhottu muovikalvo ja täynnä hajallaan kuormalla, esimerkiksi kirjoja .;
 7. Tarkista pystyjako pilarit ja rekvisiitta whatnot jotain raskasta sivuilla, jottei vinossa, kun liima kuivuu;
 8. Jälkeen 2-3 päivää prigruzami poistettu, saranalaakereita kiinnitetty jalat, koriste-esineitä ja niin edelleen.

Kaukana ovat ne ajat, jolloin kirjahyllyn oli "naula" olohuoneessa ja emäntä maallinen salongit kilpaa lisäansiot - jonka jyrkempi. Nyt suurin osa Hyllyt kotona käytetään saattamista ruukkukasveja. Täällä herkku pino toimii toiminnallisuus: kasvin avulla hyllyjen voidaan sijoittaa vähintään lattiatilaa niin, että ne eivät varjoa toisiaan ja omistaja oli kätevä huolehtia heistä. Samassa tarkoituksessa on rakennettu erityinen hyllyt kukkia, mutta ne ovat yleensä paikallaan, kiinni noin pohja, ja vaikka mitä nollattavissa. Kuitenkin ero on hyvin huolestuttavaa.

Mikä olisi hyllyt kukkia riippuu aseman ja merkityksen jälkimmäinen sisustus. Useimmiten huonekasveja talossa tilalla vähän pieni ja ei kovin nirso - Interior elvyttäminen. Mutta paljon amatööri viljelijät keräävät taloa laaja kokoelma harvinaisia ​​eksoottisia joskus.

Hyllyt huonekasvit

Hyllyt pelkkä koriste värit yleensä tehdä konsoli, eli on suuri ulosvirtaus hyllyt käyttöön toistensa suhteen pystysuoran akselin ympäri. Rakentaminen tai vnakladku (pos. 1 kuviossa.), Tai jalusta, pos. 2. Ensimmäinen on helpompaa ja halvempaa; ohuempi kuin toinen ja vähemmän häiriötä laitoksesta.

Hyllyt Ruukku tehdä kokoelmia jo tikapuut, pos. 3-5. Erityisesti monipuolinen kirjahylly - tikkaat, pos. 3:

 • Talvi - varastoitu viemättä paljon tilaa ruokakomero tai kaappiin, jossa laatikot voidaan pinota kaikki pienet asiat.
 • Jousi - käytetään hyllyä taimet.
 • Kesä - asetetaan sopiva paikka kesähoitopalvelut huonekasvien ulkona.
 • Syksyllä - se sopii kuivaus sadon pihalta / takapihalla ennen lajittelua ja valmisteltava talvisäilytystä.

Huomautus: kesällä ylläpidosta huonekasvit toimivat hyvin ja vaikka mitä rakentamisesta lavalta. Jos tällainen ruma sulkevat sisäänsä sisäisen kulman rakenne, pos. 6, koppi takana se luo suotuisan ilmapiirin parantamiseen ja kehittämiseen kasveja.

Piirustus Viereinen hyllyt, tikkaat kukkien annetaan vasemmalla puolella polkua. riisi, ja oikealla samassa paikassa - piirustukset pino-kasvihuoneessa kaikkein nirso ihmiset syvyyksistä trooppisen sademetsän :. Orchidaceae, Gesneriaceae jne Substraatin, jolle kasvit kasvavat, aina hieman lämpimämpää kuin ympäröivä ilma, koska runsaasti lahoavaa orgaanisten roskia. Asettaa tällaisen nezhenok kotiin punainen savi kerros enemmän kuin 1 m ja asuttaa se trooppinen maaperän pieneliöiden / pieneliöstön mahdotonta, mutta "kellarissa" osa tämän pinon helposti sovittaa infrapuna kiukaan 20-50 W, esilämmitys maaperän lokerot halutussa määrin. Sopii erinomaisesti tähän tarkoitukseen pari hehkulamput 15-25 wattia.

Hyllyt piirrokset kukkia

Siellä on myös mielenkiintoinen vaihtoehto kukka hyllyt - pystysuora vuodepaikkaa kukkaruukkuja, katso laatikko ylhäällä vasemmalla jäljillä .. Kuva Tyypillisesti vaikka mitä kerätään kattilat, yksinkertaisesti nauhassa ne pin tyhjennysaukot: alempi alkua maaperä, laittaa ylempi täyttö, jne. Kuitenkin tässä tapauksessa, ensinnäkin hyllyiltä Kukkaruukut soveltuu vain ulkokäyttöön. Toiseksi fysiologisesti optimaalinen kasvien kastelu ylempi väistämättä perezaleyte alhaisempi, ja lisäksi hydrogeelin maaperään ei aina pelastaa häntä. Kolmas, kasvaa yksinkertainen kirjahyllyyn, sänky voi olla vain kasveja yhdessä luonnossa ja heterogeeninen tukahduttaa toisiaan eritteiden juuret maaperään.

Ajolaite pino värit kukkaruukkuja

Samalla puutarhurit komnatnikam pitkään ollut tiedossa variantti pino Kukkaruukut, vailla näitä haittoja; sen piiri laite on esitetty kuviossa. Eristäminen ohjaustapin - lämpökutistuva letku (TÄHÄN); Sitä käytetään aiottuun tarkoitukseen eristyksen johdot ja myydään Nettikauppa. Hiustenkuivaaja rakentaminen kutistuu kuumentamalla pienellä teholla tai täydellä kotitalous. Holkki-välikkeet - tähteet propeenin LVI-putki. Alle alemman potin pour hieno näytöstä varmistamiseksi koko kuivatus.

Nykyaikaisessa Käytävällä asentamisen jälkeen ripustin, kaappi, avainkotelot ja hyllyt pikkutavaroille istuimen alla iso kirjahylly jää usein. Mutta on sovelluksia, joissa mini-kirjahylly käytävällä tarvitaan kiireesti: hyllyt kenkiä jokapäiväiseen, perinteisen viisauden. Kengät unseasonably tallennetaan erityiseen obuvnitse, mutta ennen käyttöönottoa uudelleen kengät on kunnolla kuivattu.

Virheelliset ja oikeasta säilytyksestä kengät

. Kuivaus kengät ja sisältää tavanomaisella tavalla, kuten on esitetty vasemmalla kuviossa, se ei ole välttämätöntä: mennä pitkä kengät, sen pitäisi olla kuiva tasaisesti joka puolelta; erityisesti - pohjasta, ainoalta. Tähän ovat erityisen kenkä hyllyt, Shoe kaappi latticed hylly, oikealla kuvassa.

Piirustukset hyllyt, Kenkäkaappi käytävällä jokapäiväiseen kengät ovat jäljillä. Kuva Materiaali - leikkaus polykarbonaatti ja PVC-putket tai PVC-muovi-komposiitti kuori. Molemmat voi ostaa halvalla putkimiehet ja käsityöläiset suojista, huvimajat, kasvihuoneet. Voidaan käyttää sekä propeenin putket, mutta sitten niiden päät täytyy ajaa pomo massiivipuusta ja koota kirjahylly-Kenkäkaappi ruuvien, koska Polypropeeni ei ole riittävän lujasti liimattu. Reiät porataan poran putken Forstner tai leikata veitsellä kokoonpano.

Piirustukset hyllyt, Kenkäkaappi käytävällä

Jos materiaalit ovat polykarbonaatti ja PVC, kenkä hyllyt, Kenkäkaappi täyttää dikloorietaanissa liima: dikloorietaanissa liuottamiseksi polykarbonaatti sahanpuru, kunnes konsistenssi vähärasvainen jogurtti tai jogurtti. Muista, dikloorietaani - haihtuva myrkyllinen palava neste, ja työskennellä hänen noudattamaan tarvittaviin varotoimiin!

Melko sitä käytetään laajalti modulaarisen kirjahyllyt, johon ei hyllyjen ja ulos soluista, katso. Järj. Kuva Tee niistä yleensä romun: laatikkoa (. Pos 1-3) hallituksissa puretun lavan rakentaminen - lavan puutavara jätettä, mutta tässä tapauksessa ei ole pelkästään raaka-aineiden saatavuus. Esim., Hyllyt, Hyllyt ja lelut (pos. 4) on hyvä opettaa lapsi tilauksesta. Pieni ei ole kasvanut vivahteet ja estetiikkaa, mutta toimivuus ymmärtää syntymästä.

Modulaarinen harjakattoisia hyllyt ristikko tai razgorodki, pos. 5 - yksi parhaista keinoista kaavoitus tilat: he selkeästi jakaa tilaa vähentämättä ajoneuvon visuaalisen huoneen, ja tarpeeksi valoa lähetystä. Kuinka tehdä kirjahyllyyn razgorodku normaalin lämpökäsitellyillle nähdä. Järj. video.

Video: hyllyt solujen omin käsin

Hyllyt kirjoja

Pitkä kirjoja, erityisesti arvokkaita julkaisuja tulee säilyttää erityinen kirjahyllyyn tai kaappiin huoneeseen, jossa sopivat olosuhteet. Pieni määrä kirjoja ja aikakauslehtiä nykyinen lukema sijoitetaan hyllylle tavalliseen hyllyille tai yöpöydällä. Jos kuitenkin ammatin tai harrastus käsillä olevan paljon kirjoja, kansioita paperit, plus ehkä kortisto, sinun täytyy ottaa huomioon niiden huomattava painoarvo. Tässä tapauksessa kirjahylly kirjoja on parempi kerätä vnakladku, ja sen hyllyt eivät antoi periksi tehdä aikanaan laatikkomainen (katso kuva oikealla ..) riittävän jäykkä materiaali: lastulevy, vedenpitävä vaneri.

Hyllyt meidän päivinämme voi tulla keskeinen osa sisustusta. Onnistut ilman kalliita rikas sisustus, hieno puu, monimutkainen ja herkkä työ on mahdollista suorittamalla kirjahyllyyn, esim., Rustiikkityyliin. Hyvin tehty maalaismainen huonekalut näyttää hämmästyttävän ja sopii lähes kaikkiin sisustuksiin jopa parvi, katso. Järj. Kuva Ennen haluavat oppia tekemään asiat ovat maalaismainen ensisijaisesti kahta asiaa: ikääntyminen puun samanaikainen kasvu sen koriste ominaisuuksia ja pinnan voimaa sekä suhteen täsmälleen teline Hyllyt, istuva risteys Spili oksat uprights.

Huonekalut talonpoikaistyyliin

Keinotekoinen ikääntyminen ja näkyvä refinement puutavaran saavutetaan polttamalla, minkä jälkeen harjaamalla - käsittelemällä teräsharjalla kuituja pitkin, ja mahdollisesti kyllästetty sävytys öljyjä. Ikääntymisestä puuta maalaismainen nähdä mestarikurssi .:

Tähän voidaan lisätä, että hankinta tai vuokrata kalliita brashirovochnuyu (harja-hiominen) kone pieni pala työtä ei tarvitse itse paljon tehokkaampi tulos antaa käsi brashirovka lukkosepän Harja (uusi!), Wire harjakset on leikattu 1 cm -2 mylly. Kuten asennettavaksi kannatin Spila oksat, katso opetusvideota .:

Hyllyt kodin sisustus - 66 valokuvaa

Vaikeassa sodanjälkeisinä vuosina yhtenä merkkinä hyvinvoinnin talossa oli tasolla Hyllyt, kädenvääntöä yhteen puupalkit ja lankkuja.

Isoäidit ja iso-isoäidit peitettiin hyllyillä lautasliinoja tyylillä cutwork tai liittyy valkoisten lankojen varmasti sveshivaya yksi reuna piilottaa karkea puun ja vaatimattomasti peitellä kaikki, mikä on hyllyllä. Hyllyjä käytetään meidän aikanamme.

Mitä materiaaleja tehdään vaikka mitä?

On tunnettua, että maailman kehittyy kierre, ja nyt jälleen se oli epookki renessanssin varten Hyllyt. Nykyaikaiset hyllyt eivät ole sama, joka oli ollut aikaisemmin. He ylpeänä flaunt puuosat, korostaen luonnollista alkuperää ja koristavat tyylitelty sisustus.

Hyllyjä ovat melko pieniä ja, samaan aikaan tyylikäs, vaikka kaunis geisha, polveutuu maalauksia japanilaisten artistien. Tällainen ohut metallihyllykkö tuovat mukanaan sisälle itäisen hengessä minimalismin. Ne ovat kevyitä ja eivät vie paljon tilaa.

Muoviset hyllyt tehdä millä tahansa sopivalla värit täydentävät sisustus, eikä niitä vapautuu siitä, täyttävät tilan.

Millä osan asunnosta hyllyt on sopivampi?

Koska ei ole laaja jatkuvan pystysuoran pinnat näyttivät pino helposti. Ilmatäytteinen, ne eivät varjostaa tilaa ja voivat toimia hyllyt mitään.

Olohuoneessa hyllyjä Se voidaan sijoittaa seinää pitkin ja laita ne television, koriste maljakoita, iso kauniita kuoria, valokuvia. Saattamista hyllylle sähköinen laite ei vaadi ylimääräisiä reikiä huonekalut johdot. Living vihreä seinä, jos perustettu kirjahyllyyn ruukkukasvit. Shade toleranssi koristella alueen takana olohuoneessa, valo-rakastava eikä loukkaannu sijoittaa lähelle ikkunoita vaikka mitä.

Huomattavan näyttävät hyllyiltä kokoelma orkideoita tai orvokit. Koska kiinteistön keveyttä hyllyjä voi olla missä tahansa osassa huonetta aiheuttamatta epämukavuutta asukkaille talon. Ja kiitos kyky kaipaamaan paljon valoa, tämä muodikas yksityiskohta sisustus ei ole paljon hämärtää huoneeseen, niin yksi sen tärkeimmistä eduista on kaavoitus tilojen, kykyä suunnata yksinäinen pieni kulmat, mikä on erittäin tärkeää pienissä huoneissa ja yhden makuuhuoneen huoneistoja.

Makuuhuoneessa kirjahylly apua virtaviivaistaa välttämättömiä jokainen nainen kosmetiikkaa ja hajuvesiä, tulee avustajan vuoteen viereen, pidellen "hauras harteillaan" yövalo tai lampun, kirjoja luettavaksi ennen nukkumaanmenoa, hiukset leikkeet, lasit ja monia muita juttuja.

Kun keittiö hyllyt pystyvät myös monia tehtäviä: ansiosta se on helppo löytää nopeasti purkki aihioita, lajitella hyllyille, näkymin hyllylle televisiossa, lukea sanomalehteä tai kirjan ja kuppi kahvia, aseta kaunis purkit Kuivien tuotteiden, tehostaa varastointia eri asioita roikkuu hänen taskuihin.

On parveke hyllyillä auttaa järjestämään varastointi tilapäisesti hyödytön asioita, kuten tyhjät tölkit.

Ja käytävällä siitä tulee välttämätöntä, nöyrä, vievät vähän tilaa avustaja kenkä varastointi.

Kuten näette, käyttö hyllyille massa, siitä on hyötyä missä tahansa osan asunnosta. Se tarvitsee vain valita värin, koon ja materiaali, josta se on tehty olemaan mukava, tyylikäs lisä kotisi sisustukseen.

Kuinka tehdä kirjahylly omin käsin?

Hyllyt käsillään - se ei ole pelkästään helppoa, vaan myös taloudellisesti. Jos et ole koskaan puuhastelun jotain käsillään, hyllyt - ensimmäinen askel noviisi mestari.

Ja siellä on kirjahylly? Tämä suoritusmuoto huonekalut, joka on hylly integroitu yleistä rakennetta. Kirjahylly voidaan käyttää kukkien, kenkiä, henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita tai työkaluja.

Rajoituksia ei ole soveltamisessa hyllyjen muu kuin paino. Se ei tarvitse ladata kirjahyllyn liikaa painoa, se ei ole telineeseen.

Kirjahylly, kuten tiedämme, tämä kaappi ilman seiniä.

Kaukana ovat ne ajat, jolloin kirjahyllyn oli "naula" olohuoneessa ja emäntä maallinen salongit kilpaa lisäansiot - jonka jyrkempi.

Intressejä luomalla omiin käsiinsä

Tiedäthän, mitä hyötyä mistä tahansa "käsin tehty"?

 1. Säästöt sen puhtaassa muodossa. Usein kun ostaa valmiita asia, meidän täytyy maksaa ylimääräistä tuotemerkin (merkki), viallisen materiaalin ostetaan irtotavarana ja ohjatun.
 2. Kaikkien vaatimusten täyttäminen. Teet vaikka mitä mukaan tietyt tiedot: leveys, korkeus, määrä hyllyt, materiaalit, värit. Tietenkin kaupat tarjoavat valtavasti erilaisia ​​vaihtoehtoja mitään huonekaluja. Hyllyt ollut poikkeus. Mutta suurin osa tuotteista koneella tuotetun mitataan koko yksikköä. Voit tehdä huonekalu, joka sopii kooltaan ja tyyliä.

Voit soittaa muita etuja tehdä kirjahylly kätensä, mutta tärkein on merkitty.

Se - hylly korkeus lattiasta, joskus pyörillä tai telineeseen suhteellisen alhaiset käyttökustannukset kuormitus, ei ole kiinnitetty joko lattialle tai seinät ja katto.

Nyt suurin osa Hyllyt kotona käytetään saattamista ruukkukasveja.

Selvitämme suunnittelussa ja rakentamisessa

Suunnittelu hyllyt kokonaan riippuu toiveesi ja valmiuksia. Kun se tulee hyllyt, koriste-elementti, on mahdollista valita mielenkiintoinen materiaali: rottinki, tai lasia, taottu metallia tai pyökki.

Monitoiminen huonekalu, joka voi tehokkaasti kaavoitettu tilat ja esteettisesti mielekästä sisämaassa.

Täällä herkku pino toimii toiminnallisuus: kasvin avulla hyllyjen voidaan sijoittaa vähintään lattiatilaa niin, että ne eivät varjoa toisiaan ja omistaja oli kätevä huolehtia heistä.

On luonnollista, että omin käsin tehdä niin voimasta ainoa todellinen mestari, pystyy työskentelemään tietystä aineksesta, ja jolla on tarvittavat välineet.

Tee kirjahylly voi olla mitä tahansa enemmän tai vähemmän pysyviä ja materiaalin työstöä, mutta aloittelijoille huonekaluvalmistajien sekaantua niiden monimuotoisuus ei ole välttämätöntä.

Samassa tarkoituksessa on rakennettu erityinen hyllyt kukkia, mutta ne ovat yleensä paikallaan, kiinni noin pohja, ja vaikka mitä nollattavissa.

Puhuessaan Applied mielessä, jotta kirjahylly käsillään vain tarpeeksi. Suunnittelu koostuu kahdesta vertikaalista ja horisontaalista emäksen laipan väliin. Vaihtoehdot vahvistamisesta uskomattoman asettaa ja ne riippuvat materiaalin tuotannon.

 1. Helpoin tapa - Kiinnitä hyllyjen ulkopuolelle pohjan. Tämä menetelmä kokoonpano on merkitystä hyllyille puusta. Jos luulet, että se ei ole mukavaa, voimme vakuuttaa teille, on pistokkeet ruuveja eri värejä.
 2. Kukin hylly on aukot kulmissa, ja nämä reiät on sijoitettu tankojen erottamalla välillä regiments. Useimmiten tällainen rakenne tarjoaa muoville hyllyille kylvyssä tai kenkiä. Mutta lasilevypuoliskot voidaan järjestää samalla tavalla. Erotuspylväät voidaan kromattu. Vaikka metalli voidaan koota kirjahyllyyn samalla tavalla.
 3. Erilaisia ​​lisävarusteita voit valita kiinnikkeet, jotka on piilotettu runkoon tuotteen.

Varastointi ja kerätään piilevän lovi puutyöliitoksia, itse tehty harvinaista ja kallista myyntiä.

Hyllyt meidän päivinämme voi tulla keskeinen osa sisustusta.

Nämä ovat tärkeimmät esimerkit etazherok suunnitteluun. Voit improvisoida ja käyttää sisustus. Joten, taotut elementtejä voi antaa hyvin yksinkertaisen ja halvan tuotteita puusta paitsi viehätys, mutta myös ylellisyyttä.

Kestävin on puu kirjahylly talteen vnakladku.

Hyvin tehty maalaismainen huonekalut näyttää hämmästyttävän ja sopii lähes kaikkiin sisustuksiin asti parvi.

Kuinka tehdä kirjahylly käsillään selvä. On tarpeen määritellä tarvittavat materiaalit tässä tapauksessa.

 1. Muovi kirjahylly, osti kaupassa, koota helposti, kerätä tarpeeksi "suunnittelija" ohjeiden mukaisesti ja käyttää sitä nautintoa.
 2. Työskenneltäessä puu lisäksi perusmateriaalin tarvetta kiinnityselimillä (ruuvit, naulat, kulmat). Huomaa, että puu - materiaali, altis mekaaniselle: rassyhaetsya puu, home, se syö hyönteisiä. Suojata taideteos, tulisi peittää lakalla tai vahalla. Lisätä väriä, voit käyttää maalia tai Kohler sanoi.
 3. Kun se tulee metalli, se on tutkittava tarkemmin. Tasainen rautahyllyt voidaan käyttää hyvin usein. Keittiö - ruostumaton teräs, kylpyhuoneessa - ruostumaton teräs, käytävällä - ruostumatonta terästä. Black metal soveltuu paitsi työkalu.
 4. Lasi voi olla materiaalia hyllyt sekä yksilöinä ja ulkoasu.

Se voi olla neljä tai enemmän jalat, joiden välillä hylly. Pääsääntöisesti taka- ja sivuseinät ei.

Ennen haluavat oppia tekemään asiat ovat maalaismainen ensisijaisesti kahta asiaa: ikääntyminen puun samanaikainen kasvu sen koriste ominaisuuksia ja pinnan voimaa sekä suhteen täsmälleen teline Hyllyt, istuva risteys Spili oksat uprights.

Työskentely kaikki nämä materiaalit edellyttää tiettyä taitoa ja työkaluja. Mitä puhua monimutkaisempia materiaaleja.

Liike säleet etazherok vnakladku - kaupallinen kehyksetön (sivuseinämien kanssa kunkin äänikortin) Stack-tikkaat.

Käytä koriste taonta, köydet tai nahka insertit

Mitkä ovat työkaluja tarvitset koota hyllyjen omin käsin, sanoa tarpeeksi vaikeaa, se on suoraan verrannollinen materiaalin.

Kun muovin työstöön:

Jos materiaali - puu:

Jos teräshyllyt:

 • lasileikkuri;
 • hiekkapaperi;
 • bolgarka (leikkaamiseksi putken-kytkennät).

Vieressä vahvuus sen tikkaiden hyllyt hyllyt pitäisi olla laatikon muotoisesta poistamatta.

Jonkin verran tietoa toteutetuista toimenpiteistä, jotta se on käyttökelpoinen paitsi rakentamiseen huonekaluja.

Ei se, että kaikki välineet sinulle hyötyä, mutta älä aloita työtä ilman käsillä perus teknisiä laitteita.

Vahvin suhde on määrä, joka tarvitaan materiaalin valmistaminen on hyllyt telineeseen rakenne.

Sama herkku saa ilmaista itseään aihe ja saada ainutlaatuinen juttu vähintään materiaalista.

Valmistusprosessi: vaihe ohje

Miten tehdä kirjahyllyyn, se on melko vaikea sanoa, jos et tiedä millainen materiaalista ja rakenteesta valitset.

Prosessi on seuraava:

 1. materiaalin valintaa;
 2. suunnittelu valintoja;
 3. mittaus korkeus ja leveys tuotteen;
 4. valmistus horisontaalisen hyllyjen (koko on otettava huomioon pystypylväistä
 5. tuotanto pystysuora tuki);
 6. kokoonpano;
 7. koristelu.

Plan riittävän yleisiä, mutta -pinorakennetta - ei tavanomaiseen taitoon, mutta vasta ensimmäinen askel.

Teline hyllyt kerätään liimaa ja nastat läpi laipan ja kirjoittamalla syvälle kuoppiin (pesä), jota tuet akselilla.

Tee kirjahylly voi olla mitä tahansa enemmän tai vähemmän pysyviä ja materiaalin työstöä, mutta aloittelijoille huonekaluvalmistajien sekaantua niiden monimuotoisuus ei ole välttämätöntä.

Viimeinen vaihe - sisustus

Jos olet kiinnostunut kysymys miten kirjahyllyn käsillään, ennen kuin vastaat. Mutta miten sisustaa valmiita kirjahylly? Helpoin tapa - maalata. Valitse oikea väri ja maalata hylly edessä puun tai metallin. Käytä koriste taonta, köydet tai nahka teriä. Puu yhdistettynä metallien, tekstiilien, kasvit.

Toiminnallisesti - hylly telineeseen hyllyt yksiköitä voi olla mikä tahansa haluttu korkeus ja poiston kanssa lähes koko leveyden.

Taottu tai valettu hyllyt voivat olla taideteos, toiminnallisesti erittäin luotettava ja kestävä.

Teline Hyllyt on melko vakava näkökulmasta katsottuna amatööri virhe hyllyjä osoittautui kauniita ja omaperäisiä, kääntyi puuosat tarvitaan.

Hyllyt käsillään: 50 photo ideoita

Kaikki tarvikkeet kotiin ja toimistoon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin