Puhdistus turkkeja kotona

Miten puhdistaa turkin kotona

Laadun puhdistus takki olisi annettava pesulat. Mutta pienin saastuminen pärjää omillaan. Tämä ei ole vaikeaa, tärkeintä - löytää oikea menetelmä.

On olemassa merkkejä, "puhu", että takki on puhdistettava:

 • voimakkaasti posechennye kärjet karvat;
 • hiukset sotkeutunut solmua;
 • välillä karvat voidaan nähdä roskia;
 • turkin väri muuttui epätasainen;
 • näkyvä pöly pilaantumista.

Vaikka lämpimässä aikaan vuodesta pidät turkki erityisessä kantolaukussa, se voi silti kiinni pölyä. Pölystä takki missään tapauksessa älä käytä pölynimuria. Parempi siistinä lyö tai ravista.

2-3 kertaa kuukaudessa turkin harjaus teräsharjalla eläinten karva. Karvat turkki on pörröinen ja kiiltävää.

Suositukset turkinhoidosta:

 • Jos turkki vahingoittaa, pyyhi kostealla sienellä kastuneet. Sitten kampaa suuntaan kasvun Villi. Kuiva takki olalla, ja kun turkki on kuiva, kevyesti takoa.
 • Vanha turkista voidaan puhdistaa perunankuoret. Tehdä tämän, pese peruna tähteet lihamyllyssä kierrä 2-3 kertaa, kunnes tasainen. Lisää lietettä nestemäistä ammoniakkia (1 h. L.) ja sekoita. Levitä seos saastuneeseen osaan ja puhdista se turkista harjalla. Pyyhi kostealla sienellä.
 • Palauttamaan pehmeyden turkis karkea, puhdista se seuraavaan ratkaisuun: lämpimässä vedessä (0,5 I), lisätään vaseliini (1 rkl ..) ja kananmunan. Tuloksena oleva neste laittaa iholle turkista. Mash tuote käsissäsi, vetää eri suuntiin. Myös näihin tarkoituksiin voidaan käyttää glyserolia, laimennettiin vedellä.
 • Jos kalvo turkki on karkea, liota se etikka-liuosta (1 litraa kohti vettä 2 rkl. L. Etikka), mäski, ja kevyesti takki venyttää eri suuntiin. Toista tämä prosessi 2-3 kertaa. Hoitojen välinen varten 2-3 tunnin ajan. Kuiva takki bruttoperusteisesti. Voitele sen emulsio (1 litraan lämmintä vettä, lisätään 15-20 tippaa ammoniakkia ja 100 g risiiniöljyä) ja yli mäskin. Lisäksi taittaa kalvo Mezdra takki ja liota tässä muodossa 3-4 tuntia. Hang ja kuiva.

Kettu. Sekoita natriumkloridia (3 h. L.), ammoniakkia (1 h. L.) ja vettä (0,5 I). Kostuta pumpulipuikolla saatuun liuokseen, ja ne pyyhi likainen paikka suuntaan kasa korkeus.

Minkki. minkki turkista menettää kiiltoa ajan. Saada se takaisin, käytä seuraavaa reseptiä: kiehuvaan veteen (1 I), lisätään saippua (10 g), ammoniakkia (12 tippaa) ja kalaa tai silavaa. Liuos jäähdytetään 35 ° C: ssa Soveltaa sitä ihon harjalla.

Kani. Aluksi kampaajalla turkista. Sitten liota pumpulipuikolla vetyperoksidin on 5% tai 6% etikkahappoa, pyyhi se suuntaan pinon korkeus. Kävellä paalun märällä sienellä.

1

Karakul. Jos harmaa karakul- kellastunut, pyyhi liuosta, jossa oli vetyperoksidia (200 ml: aan vettä 1 tunnin ajan. L. peroksidi ja 5 tippaa ammoniakkia).

Saukko, lumikko, majava. Levittää tasaiselle pinnalle kerros, kuuma ripottele kuivaa hiekkaa, käsi pyyhkiä. Karistaa likainen hiekkaa lattialle. Toista menettely, kunnes, kunnes turkki on puhdas.

Puhdistaa turkki on tumma ostaa leseet, lämmittää niitä lämpötilaan 60-70 ° C Hankaa leseet turkista kunnes ne kerätä kaikki lika. Sitten mene pähkinät kahvimylly tai tehosekoittimessa, jauhe solmio sideharso. Saatiin moppi pyyhi kasa kasvattamisen. Maapähkinävoi antaa turkin kiiltoa.

Lay turkin tasaiselle pinnalle, ripottele mannasuurimot, jauhoja tai perunatärkkelystä. Varovasti hieroa jauhe tuotteen, muista se. Ravista pois takki ja kampa. Jos ryynit tai tärkkelystä, jolloin saostuu turkista, teräs harmaa, toista toimenpiteet.

Puhdistaa erittäin likaisen majavan lammasta tai Lampaantaljoille kaada tärkkelys. Liukenevat veteen pesujauhetta, jotta saadaan homogeeninen liuos ja spray tuotteen spray. Levitä kädet Saatu paino villaa. Kun märkä tärkkelys kuiva läpi takin harjaamalla eläimiä. Sitten miten ravistella tuote, ja jälleen kerran kampa.

Käyttäen yksinkertaisia ​​tekniikoita, voit harjata turkin kotona. Voit tehdä tämän, sinun täytyy valita menetelmä ja välineet epäpuhtauksien poistamiseksi ja antaa vähän aikaa puhdistusta.

Miten turvallisesti puhdistaa turkista kotona. Yksinkertaisia ​​työkaluja ja vinkkejä helposti puhdistaa turkista kotona

Kun pitkän talven alkamisen kanssa lämmintä Turkit hatut, liivit ja saappaita pitkään sijoitetaan kaappiin.

Pidentää käyttöikää tuotteita, ne on asianmukaisesti varastoitu ennen Lyijyakku täydessä järjestyksessä, puhdistetaan, kuivataan ja huolellisesti kampa.

Päästä eroon epäpuhtaudet suosikki turkin tai turkis kaulus, ei ole tarpeen ottaa tuotteen pesulat, jossa se voi pilata.

Kyllä, ja kuiva siivous ei aina oteta puhdistukseen turkis, ja jos se on tehty, niin paljon rahaa.

Lisäksi kemikaalit sisältävät kovia ainesosia ja merkittävästi lyhentää asioita. Paljon parempi olla kärsivällinen ja erittäin edullinen improvisoitua keinoja vaivattomasti puhtaita laadukkaita turkistuotteita suoraan kotoa.

Noin likainen pölyinen fur osoittavat plakki, kirkkauden menetystä tai värin tasaisuus, roskakoriin karvat, tahroja eri alkuperää, matot, sekavuus ja rasvaisuuden Villi. Mutta kuinka puhdas turkista kotona, jos sitä ei voi pestä, kuivata lämmönlähteiden lähelle, ja rautaa? Itse asiassa kaikki on hyvin yksinkertainen - tärkeintä löytää oikeat ainekset.

Miten puhdistaa turkista kotona pölyltä ja lialta

Tarkista likaisuudesta voi olla turkista, antaen sille ilmavirta hiustenkuivaaja. Jos Villi on helppo lentää lentoreittiä ja sitten palata sinne paistaa, takki ei pölyä kerääntyy, ja se ei tarvitse puhdistaa. Kun Villi ovat takkuinen, rasvainen ja sotkuinen ilme, tuote tarvitsee apua.

Pöly voidaan helposti poistaa, jos kerros wrap arkin kostealla puuvilla liinalla tai selkeää ja voimakas. Kohokuviointi kätevä, levitä arkki lattialle, mikä tuote alas hänen kasaan.

Pienten kohteiden, kuten korkit ja irrotettavat kaulukset, hihansuut puhdistaa helposti höyryä. Voit käyttää erityisiä höyrypesurit tai höyrysuihkua raudan, ja sitten turkis on kuivattava.

Huono puhdistaa liasta, saadaan huoliteltu ulkonäkö ja paistaa sitruunamehua laimennettu yhtä paljon vettä. Sieni kastettiin liuokseen ja puristetulla, hierotaan fur, sitten kuivattiin ja kammattu kampa.

Lian poistamiseen tarvitaan mannasuurimot, liitu, talkki, vauva jauhe tai perunatärkkelystä, joka runsaasti sirotellaan turkista. Huokoinen rakenne absorboi saasteet aineet jauhaa karvat antaa heille ylimääräistä kiiltoa. Puhdistaa kanin tai jäniksen turkista käyttää ruis- tai kaurajauho.

Huolellinen liikkeet hierotaan viljakasan, sitten takki on hyvä ravistetaan. tärkkelys jäänteitä kammattu harja ensimmäinen suuntaan hiusten kasvua, ja sitten vastaan. Harmaa väri tärkkelystä - varma merkki siitä, että takki oli todella likainen. Jos turkki on hyvin likainen, manipulointi tulisi toistaa kaksi tai kolme kertaa, kunnes tärkkelys ei ole valkoinen tarpeeksi unta.

Palauttaa tuotteen hohtavan valkoisen avulla tl vetyperoksidin, liuottaa lasilliseen vettä, johon on lisätty muutama tippa ammoniakkia. Tämä tarkoittaa sitä, sinun täytyy suihkuttaa turkista sumuttimella ja ripustaa kuivumaan auringossa, mutta ei enempää kuin yhden päivän.

Siellä auttaa veden, alkoholin ja etikka, sekoitetaan vastaavalla määrällä. Liuos levitetään siveltimellä pehmeät harjakset tai froteepyyhkeet. Parhaan tuloksen, voit hieroa kasaan muutaman kerran, ja sitten kuivaa takki ulkona.

Ja on mahdollista hyödyntää absorboivien ominaisuuksien rukiin tai vehnän leseet, aiemmin uunissa kuivatun tai seulottu hieno sahanpurua. Sahanpuru havupuita sisältää hartsia, joten niitä ei voida käyttää. Täydellinen puun täyteaineena kissa lokeron. Imukykyinen kanssa kasa tulee huolellisesti jauhaa kädet, simuloimalla manuaalinen pese varoen vahingoittamasta hiuksia eivätkä mash niitä.

Pölynimurin käytetään poistamaan lese tai sahanpuru on toivottavaa, se voi vahingoittaa turkista, melko voimakkaasti ravistella tuote.

Puhdistukseen esineitä karkeampaa turkista, esimerkiksi, saukkoja, nutrian mooli tai voi käyttää kuumaa, kuivaa hiekkaa. Tämä poistaa epäpuhtauksien pohjamaali, joka on erityisen rikas näillä eläimillä.

Miten puhdistaa turkista kotona, jos se on rasvainen

Turkiseläinten päästä eroon rasvatahrat, jälkiä hikeä tai rasvaisuutta, tarvitsemme bensiiniä. Kasteltu sienellä siinä, pyyhi saastuneita alueita. Tuoreet tahrat voidaan helposti poistaa liikkeitä kasa, ja pitkäaikainen - ja jopa vastakkaiseen suuntaan. Tällöin litra bensiiniä ei loukkaantunut liuottaa tl pesuainetta, joka on kaksinkertaisesti voimistaa ja puhdistaa turkin jopa hyvin vanha rasvaa tahroja.

Kammata paalun bensiinin voi heikentää harja sijasta sienellä.

Tämä menetelmä on yhtä hyvä kuin tuote on pitkä ja paksu turkista ja mokka tai nupukkia.

On tärkeää, ettei laiminlyödä turvatoimia. Puhdistus tulisi suorittaa hyvin ilmastoidussa tilassa ja kaukana avotulesta.

Vaaleita tai valkoisia turkista voi kellastua bensiinistä, puhdistaa rasvasta ja rasvainen parempi käyttää ruokasuolan ammoniakin kanssa, ne sekoitetaan suhteessa 1 3. On myös sopiva mille tahansa puhdistus- tai villa shampoo uimisen lemmikkieläimet, päästä eroon epäpuhtauksien . Välineet on asianmukaisesti kermavaahdon lämpimään veteen, kunnes paksu vaahto, joka tuote ja prosessi. Vaahto tulee olla varma pestä pois, odota muutama minuutti, hankaus turkista sienellä kastettu puhtaaseen veteen.

On tärkeää, ettei anna ihon kastua, varovasti purista sieni, pehmeät liikkeet liikkuvat vain kasan pinnasta.

Kauniin hohteen palauttaa tavallisella etikalla. Mutta kun hoito on parempi ripustaa takki ilmassa haju haalistua.

Miten puhdistaa turkista kotona: maali ja muste

Jos satut tällaisia ​​ongelmia, kuten täplät maalilla tai mustetta, sillä ei ole väliä. Tällöin myös auttaa bensiiniä sekoittaa tärkkelyksen tilaan nesteen kerma. Keinoja on sovellettava tahra ja odota kunnes kuiva. Sitten Slicker harjat kammata turkki kasaan.

Öljyvärimaalaus on helppo poistaa auringonkukkaöljyä. Voit tehdä tämän, vanulla tai ajaa öljyn kostuta ja hiero sitä tahraa ja vastaan ​​torkut.

Valitettavasti, pitkäaikainen tahroja maalin tai painovärin poistamiseksi ilman kemikaalien käyttöä on paljon vaikeampaa, ja joskus mahdotonta. Pienemmät tahrat voidaan pyyhkiä asetonilla liuottimen, tärpätti tai erityinen tarkoittaa "Valkoinen spirit9raquo;. Sitten puhdistetaan huolellisesti osan kanssa vettä, joka sisältää leivinjauhetta, pyyhittiin kuivaksi pyyhkeellä ja kuivattiin.

Jos kaikki muu epäonnistuu, on parempi luovuttaa tuotteen pesulat.

Miten puhdistaa turkista kotona, mistä kastike ja ketsuppi

Usein me välipala liikkeellä, ja kun syöminen ei ole poissuljettua pieni onnettomuus, kun turkis kaulus tai hihansuut roiskunut kastiketta tai ketsuppia. Tietenkin on hyvä heti pyyhi tahra kostealla liinalla, mutta mitä tehdä, kun saastuminen on jo kuivuneet?

Päästä eroon niistä, sinun täytyy sekoittaa yhtä suureen osaan vettä ja etikkaa ja shampoo kissoille tai nestemäisen puhdistukseen mattojen ja villaa. Levitä ratkaisu suoraan tahra ja jätä jonkin aikaa, yrittäen olla märkä pohjavilla. Pyyhi kostealla liinalla ja kuivaa.

Myös, tahra voidaan soveltaa glyseroli ja turkista sienellä pyyhi muutaman minuutin, liottaa lämpimässä vedessä.

Miten puhdistaa turkista kotona ja älä pilaa sitä

On tärkeää, ettei pilata kalliita ja kaunis asia väärin toimia, joten joitakin sääntöjä, joita on noudatettava kodin siivous:

1. tuotteen ennen puhdistusta on tarkoituksenmukaisesti asetetaan tasaiselle pinnalle, edullisesti lattialla.

2. Ennen sovellettu turkista tahansa aine pitäisi kokeilla sitä huomaamaton alue (esim kainalo) vahingoittumisen estämiseksi kalliita kohteen.

3. ei missään tapauksessa ei voi olla täysin märkä turkista, erityisesti kaavittuja. Tuote voidaan muuttaa muotoaan, vääristynyt, tulee karkeampi ja jopa räjähtää.

4. on kielletty liian voimakas hieroa turkista, jotta se ei vahingoita substraattia tai vahingoittamatta Villi.

5. Kun mitään käsittelyä, takki on kuivattava ulkoilmassa, mutta ei alttiina suoralle auringonvalolle. Tämä auttaa pääsemään eroon epämiellyttäviä hajuja ja ilmasta kasaan. Lisäksi on mahdotonta kuivua turkista hiustenkuivaaja, akun tai lähellä muita lämmönlähteitä.

6. Astrahanin turkista kampa ei ole tarpeen, yksinkertaisesti ravista puhdistuksen jälkeen ja tuuletus.

7. etikkaa tai asetonia ei voi puhdistaa tekoturkikset.

8. Älä käytä puhdistamiseen takit voimakkaita puhdistusaineita suunniteltu poistamaan ruostetta.

9. hoitaa häntä on integroitu tuote on palvellut yli vuosikymmenen. Ei riitä vain katsoa tilan turkista. Nahka pohja alttiita halkeamia ja lopulta taukoja. Voit estää tätä tapahtumasta, ja ihosta tuli joustavampi, on välttämätöntä rasvaa se kasviöljyllä, sulanut sianlihaa tai kalaöljystä.

Kaikki edellä mainitut menetelmät ovat tehokkaita, mutta vaativat hoitoa käyttää. Jos tuote turkis on liian likainen, paikkoja miehittää suuri alue, se on parempi olla riski sitä ja silti käyttää palveluja ammattilaisia. Tärkeä rooli ylläpitää kaunis tuotteen ulkonäkö pelaa asianmukaisesta varastoinnista. Asia välttämättä olisi asetettava pellavapussissa, takaistuin pussillisen kuivattuja kukkia, kurjenpolvi, appelsiini kuorii, tuotetta suojaava koilta. Turkis on usein tarpeen tuulettaa harja ja kampa.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Miten puhdistaa turkista kotona. Keinoja ja menetelmiä hoitoa varten luonnollisen tai tekoturkista

Ajoittain turkista asioita on puhdistettu. Erikoistuneet puhdistus kestää jopa työtä, mutta sinun on osittain kunnon summan rahaa. Ei kaikki ihmiset osaavat puhdistaa turkista kotona, joten sinun tulisi käsitellä tätä kysymystä yksityiskohtaisesti.

Miten puhdistaa turkis kaulus kotona

Takit ja takit ovat turkista elementtejä, jotka ovat paljon helpompi puhdistaa kuin koko takki. Ensinnäkin se on suositeltavaa avaan heille - hyvä, tämä on saatavilla lähes kaikissa malleissa. Puhdas turkis kaulus kotona omillaan yksinkertaisesti. Ensin täytyy selvittää alkuperän paikalla, ja tältä pohjalta, valitse puhdistusmenetelmä, koska kukin saastuminen vaatii erityistä lähestymistapaa.

Rytmi nykyelämän pakottaa usein varmuuskopioidaan pakomatkalla. Tämän seurauksena - kauluksessa voi näkyä täplät kastikkeen tai jäätelön. Tulisi välittömästi saastumisen käsittelemiseksi kostealla liinalla. Jos valopilkku nähtiin ajoissa ja on ehtinyt kuivua, voit laittaa sitä glyserolia, ja jonkin ajan kuluttua lika kostealla sienellä.

Vakavissa tapauksissa on sovellettava seuraavaa reseptiä:

 • 1 osa etikkaa;
 • 1 osa vettä;
 • 1 osa koirille.

Sekoita kaikki ainekset ja soveltaa karvat jottei märkä pohjavilla. Jonkin ajan kuluttua, ylimäärän poistamiseksi kostealla liinalla tai rätillä.

Miten puhdistaa turkin kotona

Välillä emäntä kysyä: onko mahdollista poistaa turkista? Turkis ei voi puhdistaa tällä tavalla, koska se voi vaikuttaa Mezdra - nahka, josta kasvaa Villi. Jotkut yrittävät pestä turkista vaatteet pesukone. Se saa tehdä vain tietynlaisten tekoturkikset, herkkä sykli asetus tai ohjelman pesuun villaa. On suositeltavaa käyttää nestettä, joka sisältää ei entsyymiä pesuaineita.

Sahanpurua prosessoinnin aikana koivun, takki voidaan puhdistaa kotona. Ne kuivataan, sekoitetaan puhdistetun bensiinin ja hierotaan hiusten väliin. Seuraavana päivänä, erittäin hyvä ravistetaan tai tyhjiö. Hyvä näihin tarkoituksiin, ja shampoo uimiseen kissoille. Tämä sekoitettiin veteen ja kermavaahdon vaahdoksi, ja levitetään sitten takki ja pitämällä muutaman minuutin ja poistettiin.

Ei aina takki tarvitsee täydellinen puhdistus. Joskus vain riitä antamaan sen alkuperäiseen kiilto. Tätä sovitusta varten seuraavin keinoin:

 • 10 g saippua;
 • 12 tippaa ammoniakin alkoholi;
 • 100 grammaa eläinrasvaa.

Kaikki komponentit liuotetaan litraan vettä. Liuosta kuumennetaan, minkä jälkeen se oli välttämätöntä jäähdyttää ja pinnalla sienen. Jonkin ajan kuluttua varovasti kostealla liinalla jäänteitä.

Miten puhdistaa karvahattu kotona

Kaikki menetelmät puhdistukseen käytettävä kaulukset, ja sopii hoitoon hattuja. Voit puhdistaa karvahattu kotona höyryn avulla. Höyrypesurilla tai rautaa käytetään - ei ole väliä. Virta on suunnattu karvat, jonka jälkeen kappale on kuivattava. Erinomainen virkistävä aine on ratkaisu sitruunamehua ja vettä (tasasuhtaisesti). Sieni liotetaan esiseoksessa, sitten perusteellisesti valutettu ja pyyhki turkista pala. Kun käsitelty korkki on kuiva, on tarpeen kammata.

Karvareunus kenkien jatkuvasti likainen, joten säilyttää oikea tyyppi, sinun täytyy mahdollisimman tarkasti siitä huolehtimaan. Turkis puhdas höyry on suositeltava, saappaat. Jos jatkuvasti toteuttamaan sellaiset menettelyt, vanteen näyttävät aina kunnollinen. Se on niin, että parit eivät selviydy pilaantumista - tässä tapauksessa toinen, tehokkaampi tapa kokeilla.

Aito lampaan täydellisesti lämmittää kylmä talvi ja näyttää tyylikkäältä ja muodikas. Harja karvat kelsiturkki? Ensimmäinen, nyt yrittää kammata hiuksia Kolkova harja on suunniteltu erityisesti tätä tarkoitusta varten. Jos saastuminen pysyy, se voidaan kuumentaa pannulla hiekka tai leseet joka rukiin tai vehnän, soveltaa niitä hieronta liikkeiden kasa, ja sitten kovalla harjalla poistaa kaiken.

Puhdistus turkis kotona

Koska turkis on kallista - niiden puhdistus on tarpeen lähestyä tietoisesti ja pätevästi. Jos piti aloittaa puhdistuksen turkista kotona, on tarpeen kuulla asiantuntijoita. On hyödyllistä tarkastella tuotteen etiketissä, joka tarjoaa vaatteita kunnossapitosuosituksia. Valmistajat suosittelevat käyttöä mekaanisen ja kemiallisen puhdistusmenetelmät turkista. Ensimmäisessä menetelmässä kampaus harja tai hankausaineita avulla, ja toinen - käyttää erityisiä teollisia ratkaisuja.

Miten puhdistaa turkista kotona? Esimerkiksi, takki majavanukke tai saukko hyvin puhdistettu hiekkaa. Päivitä vanha turkki Kohde voi perunankuoret, jauheliha lisäämällä ammoniakkia. Huomaa - valo kerrosta ei voida puhdistaa tai sisältäviä valkaisuaineita väriaineen. Rasvainen hihansuut, kaulukset ja helmat takit helposti puhdistaa seoksen denaturoitua alkoholia ja bensiiniä. Puhdistuksen jälkeen, sinun täytyy Kuivaa tuote. Parempi tehdä se varjoisassa paikassa, poissa suorasta auringonvalosta ja lämmityslaitteet.

Miten puhdistaa tekoturkis kotona

Nykyään tekoturkista ei ole vain ommella kauniita asioita, mutta myös käyttää sitä sisätilassa, valmistuksessa tyynyt ja sohvat. On olemassa useita vaihtoehtoja puhdistaa tekoturkiksia kotona:

 • Käytä teollisuuspuhdistusaine villamatoilla. Se levitetään ohjeiden mukaisesti, ja poistetaan imurilla tai kostealla liinalla.
 • yrittää kokata folk korjata. Voit tehdä tämän sinun täytyy sekoittaa tärkkelyksen, pesupulveria ja geeli tiskaus. Tuloksena saatu liuos pantiin likainen paikka ja jättää, kunnes se on täysin kuiva. Remains poistaa harjalla.

Miten puhdistaa turkista kotona

Puhdistus turkis - vastuullinen ammatti, joten kiinnitä huomiota pituus kasaan. Pitkiä hyvin paistettu puuroa tai suolaa, ja tuote puhdistetaan korotkovorsnye kautta kalsinoitua hiekkaa. Joskus puhdistus riittää vain pöly ja lika turkista asia. Voit tehdä tämän tuotteen leviäminen hiukset märkänä puuvillakangasta ja beat hyvin.

Miten poistaa kellastumista turkista siten, että se alkoi loistaa uudella tavalla? Toipua valkoinen apua vetyperoksidia (3%), laimennettiin vedellä. Saatu liuos sijoitettiin astiaan ja suihkutetaan pinnalle kellastunut tuotteen. Jälkeen takki kuivuu, sinun täytyy kammata Villi. Se poistaa huono keltaisuus, joka on valmistettu vedestä ja pieni määrä metyleenisinistä. He kostuttaa sieni ja varovasti hieroa karvat.

Miten puhdistaa turkista kotona, jos se on valkoinen tai valon sävy? Näihin tarkoituksiin suurimot tai tärkkelystä. Ennen kuin puhdistat valkoista karvaa, suurimot kaadetaan Villi, niin asia hangata käsissä kuin pesty. Tämän menettelyn jälkeen, asianmukaisesti kohokuvioimiseksi tuotteen tai puhdistetun tyhjiössä, kunnes täydellinen poistaminen jyviä.

Miten puhdistaa turkista kettu kotona

Asiantuntijat suosittelevat käyttäen erilaisia ​​menetelmiä puhdistaa turkis kettu kotona. Tehokkaasti selviytymään pilaantumista, keltaisuuden ja antaa häikäisyn Pestsovoye turkista jalostetaan bensiiniä. Meidän täytyy ottaa sieni, kostuta se valmis neste ja hieroa erityisen huolellisesti vahingoittamasta kasaan. Hajunpoistovälineet jäämien karvat kaada tärkkelys, ja sitten imuroidaan tai lyödä.

Miten puhdistaa minkki turkista kotona

Minkki takki kuivapesumenetelmä usein. Tähän käyttöön suurimot, tärkkelys, talkki. On tärkeää tietää, että turkis kohteita tästä eläin on kovasti myyrät, niin valitessaan puhtaamman, puhdista tuote, kampaa kasaan. Puhdistus minkki kotona ja suorittaa märkä käsittely. Sinun täytyy tuoda alkoholia, omenaviinietikkaa ja vettä. Ainesosat sekoitetaan yhtä suurina määrinä ja soveltaa karvat harjan pehmeät harjakset. Puhtaaksi kostealla sienellä saldot.

Miten puhdistaa turkista kettu kotona

Voit yrittää korjata kallis asia, käyttäen perunatärkkelyksen tai maissijauhoa. Joskus käytetään ammoniakkia helppo puhdistaa tai peroksidia, jolloin saatiin tuote paistaa. Ja ketun harja kotona, bensiinillä tai puhdistettiin seuraavalla menetelmällä: kampahampaat kääritty vanulla kasteltu saippuavedellä, ja sitten varovasti kammattu tuote, ja sitten poistetaan avulla jäämiä.

Miten puhdistaa kanin turkista kotona

Koska kani turkit eivät ole kovin pitkiä, on tarpeen huolehtia ne huolellisesti. Puhdas kani turkis kotona tarjoavat useita tapoja:

 • kääri vaatteet märkä puuvillakangasta ja irrota varovasti käyttäen vispilä;
 • Levitä etikka moppi ja hieroa kani turkis - se päivittyy sitä ja antaa kiiltoa;
 • spray vetyperoksidin karvat ja jättää auringossa kaksitoista tuntia.

Miten puhdistaa lampaan kotona

On olemassa useita tapoja hoitaa Beaver lammasta - voittamaan sitä tai imuroimalla. Miten puhdistaa lampaan kotona? Seos veden, jauhojen ja pesuaine jauhe on erittäin tehokas keino. Fur hajottaa jauhot, ruiskutettiin sitten liuoksella, jossa oli vettä, sooda ja pesujauhetta. Pinnalla on liete on muodostettu, jotka on hierotaan tsigeykovy kasaan. Kun sitä sovelletaan kuiva seos, ravistetaan tuotteesta, ja sen jälkeen kuivattiin ja kammattu lampaan. Puhdistaminen mutonovoy takki tapahtuu parhaiten saippua- liuoksella.

Miten puhdistaa tuhertaa kotona

Tämän kaltaiset tuotteet turkis on täysin mahdollista tuoda oikeassa muodossa avulla käytettävissä olevia varoja. Puhdas tuhertaa kotona on kätevä saippua, bensiiniä tai alkoholia. Koeteltu etikka, joka hierotaan pintamaali. Toimenpiteen jälkeen tuote hengaile kadulle sään haju. Voit myös kostuttaa sieni saippuavedellä ja pyyhi ne karakul tuote.

Tällainen turkki on kaikkein oikukas ja hänen huolellisesti, pidä hyvää huolta. Hän on erittäin pehmeä ja lempeä, niin harja supikoiran turkista, on tarpeen turvautua kuivapesumenetelmä. Voit tehdä tämän, fit suurimot tai tärkkelystä. Yksi tehokkaimmista tavoista päästä eroon lian ja kiemurat - kammataan turkista kampa muutamalla hampaat, joka oli aikaisemmin ollut tarpeellista kääriä kostealla vanulla. Voit jakaa kätesi turkista, mutta tämä toiminta on vaikeaa ja työlästä.

1