Puhdistus paneelit talletus

Miten puhdistaa liesi kotona?

Miten aloittaa puhdistuksen keittiössä? Mistä tiskaus? Ehkä. Mutta! Suurin määrä likaa on kertynyt ensiksi levyllä. Olemme päivittäin jotain liidellä, kokki, paista. Luonnollisesti kaikki nämä prosessit eivät ole aiheutettu vahinkoa puhtaana.

Valmis sanomaan hyvästit kuivattu mutaa ja palanutta rasvaa? Kerromme teille kaikin mahdollisin tavoin, ja opit puhdistaa levy ja palata alkuperäisen ulkoasun.

Sääntöjen mukaisesti puhtauden, levy puhdistus tulee tehdä päivittäin, yhdessä koukku tai astiat. Meidän ei pidä unohtaa säleikön ja kahvat polttimet - vähintään kolme kertaa viikossa ne tulee puhdistaa kostealla liinalla. Eli, terveys on tärkeintä! Mutta koska useimmat meistä, aika on loppumassa puhdistamiseen liesi otamme hyvin usein.

Kunnianhimoisinkin, eivät pysty välttämään epämiellyttäviä tilanteita, minkä jälkeen jyrkästi herättää kysymyksen siitä, miten puhdistaa liesi kotona. Kaatunutta maitoa, mutta paistamisen jälkeen kaiken öljyn vasemmalle keittoalueiden - on aika päästä puhdistusta.

No, alkajaisiksi, meidän täytyy valmistautua kaikki välttämättömyys apuvälineet, jotka auttavat helpottaa prosessia puhdistus levyn. Tarvitset:

 • Puhdistusainetta (paitsi hioma - ne pilaavat kiillettä);
 • harjalla;
 • kangas;
 • käsineet (kumota vaikutukset aggressiivisten kemikaalien iholla käsien).

Ehkä se ei ole salaisuus, että suurin kemiallisten aineiden löytyy joukosta vastaavia vaihtoehtoisia harmittomia täydentää. Puhdistaa levyn pinnalla ovat ihanteellisia etikka ja ruokasoodaa. Nämä kaksi komponenttia auttavat tyhjentää sekä kaasuliesi ja sähkö.

Sinun täytyy selvästi ymmärtää: mitä yrität hangata levyyn, vaikka megaeffektivnym julkisuutta keinoja saavuttaa instant tuloksia mahdotonta. Levityksen jälkeen puhdistus geeli / jauhe ei pitäisi ottaa heti aktiivisesti "drait9raquo;. Jätä muutama minuutti taotut työkalu. Tänä aikana, pieni kemiallinen reaktio tapahtuu, jolloin likaantuminen molekyylit palanut rasva ja noki vähitellen hajota pienempiin yhdisteiden, jotka helpottavat helposti puhdistusta. Ja vasta sen jälkeen, aseistettu harjalla, tarvitset hieman hieroa likainen juoni ja huuhtele aineen ja vedellä kostutetulla liinalla.

Miten puhdistaa levy rasvaa: folk korjaustoimenpiteitä

Ensinnäkin, jos kaasuliesi, sinun täytyy poistaa verkkoon. Sitten varovasti poistaa polttimet. Tällaisen sähköuuni "prelyudiya9raquo; ei tarvita.

Meidän täytyy laimentaa ratkaisu ruokasoodaa ja vettä suhteessa 1: 1. Seuraavaksi ottaa sieni, kasta se velliä saatu lääketyyny ja ulottuu pinta-alan poikki levyn. Ongelmallisimmat alueet pidetään paikoissa lähellä polttimet. Siellä kertyy eniten rasvan määrää. Siksi siitä polttimet järkevää laittaa enemmän ratkaisua, kadu. Sen jälkeen, unohtaa levyn kymmenen minuuttia.

Kun aika on vain poistettava pinnalta liete kostealla liinalla. No, pyyhi levy, eikä lähteä hiukkasia sooda. Huomaa polttimen vyöhykkeelle, niiden täytyy olla hieman hieroa harjalla, niin lika menisi melko helposti. Sitten varovasti kosteuden poistamiseksi levyn. Nyt tiedämme, miten puhdistaa liesi!

Jos olemme tekemisissä usean päivän Epäpuhtaudet (mutta emme pidä, vai mitä?), Sitten liuos jätetään pidempään. Riittää, kun noin 20-25 minuuttia. Tai uudelleen organisoida manipulointia kuvatulla tavalla. Useimmiten tämä yksinkertainen puhdistus lisäkorteista mahdollistaa erinomaisen selviytymään mutaa.

Harkitsemaan toista menetelmää, miten puhdistaa levy hiilellä ja rasva. Edellytyksenä on menetelmänä on käyttää kumia käsineet. Clean - se on hyvä, mutta terve iho on paljon tärkeämpää.

Se kestää kuusi tai etikkaa devyatiprotsentny. Kaada pinnalla levyn. Ei ole tarpeen kaataa liikaa, sinun täytyy puhdistaa melko vähän. Ottaa käsissä posudnuyu sieni ja varovasti jakaa etikka vie koko pinta-alasta, jossa on keittolevyt.

Me arm soodalla ja ripottele se anteliaasti yli etikkaa. On välitön reaktio. Sooda, joka joutui kosketuksiin hapon kanssa alkaa aktiivisesti sihistä levyn pinnalla ominaisuus on kehittämiä kuplia - seurauksena kulkee reaktion. Kun hurina on pysähtynyt, ja kaikki kuplat puhjeta, me pyyhi kostealla liinalla levyn. Yritä pestään ympärillä polttimet liesi jättää jälkiä etikkaa ja ruokasoodaa.

Nyt levy näyttää ole huonompi kuin mainonnassa. Voit myös tehdä oma kokeilu. Yrittää pitää sormea ​​puhdistetulle pinnalle. Kuuletko? Tämä narisevia moitteeton siisteys!

Ehkä tämän menetelmän haittapuoli voidaan pitää pakollisen työkäsineitä. Mutta se ei tee takia valkoisuus suosikki levy, eikö?

Toinen pesäke muta - kahvasta levy. Tässä prosessissa keittäminen niitä, niiden alle ja ympärille kertyy eri rasvakasautumia, eikä vain. Jos me kysyä, miten puhdistaa levy, sitten meidän täytyy huolehtia puhtauden polttimen nupit.

He sanovat, että on varma tapa puhdistaa saavuttamattomissa paikoissa seoksella ammoniakkia ja anis tippaa. Salaisuus on yksinkertainen. Kaikki tietävät enemmän kemiaa oppitunteja että ammoniakki on erittäin liukenee rasvaa. Anis tässä duetto toimii aromiaineena. Hän pehmentää hieman pistävä haju ammoniakkihöyryille.

Kaikki toimii samalla periaatteella: Levitä seos puhdistaa harja, pestä pois kostealla liinalla ja pyyhi lika jäännös. Prosessi soveltuu erinomaisesti käsittelyyn laattoja, jotka ovat nostamalla kahvoja.

Mutta jos hoidat poistettu, voit käyttää muita keinoja puhdistus. Tämä edellyttää vanha hammasharja ja välineet pintojen puhdistamiseksi.

Tällä irrotetut osat laitamme pesuainetta, aktiivisesti yhdessä hammasharja, huuhtele yksittäiset komponentit, kuivattiin ne, ja käyttöön.

Sama menetelmä toimii hyvin ja jos täytyy puhdistaa lian ja rasvan polttimet. Hoito + hammasharja, hierotaan, pestään, pyyhitty pois. Keskellä kauneus!

Miten Clean grilli kaasuliesi?

Ja nyt "jälkiruoka" olemme jättäneet vaikein - grilli. Miten höyryt ja pöly laskeutuu sitä! Valurautalevyjen tässä suhteessa varmasti hyötyä. On olemassa teoria, että hilalevyt syystä värjätty se musta. Syy on yksinkertainen: mustassa lähes huomaamatta kaikki tämä sotku muodossa rasvan talletetaan ja nokea. Vaikka, ehkä, väri määräytyy yksinomaan esteettisistä syistä.

Syitä säännöllinen puhdistus ritilöitä kaasulieden tarpeeksi. Aikana ruokaöljyä spray elintarvikkeiden, rasvojen ja erilaisten nesteiden putoavat pintaan ei ainoastaan ​​levyjen, mutta myös hila. Hetken päästä se kaikki kuivuu, ja seuraavan kerran käytät liesi lämpenee uudelleen. Tämän seurauksena päästävät vaarallisia ihmisten terveydelle paria. Ja me kaikki hengitämme sen ei pitäisi. Siksi alamme järjestyksen palauttamiseksi!

Laita veitsi kädessä, niitä tarvitaan. Lisäksi, jos käytät veitsen terä puhdistaa säleikkö, siellä on hyvä mahdollisuus pintaa.

Olemme jo tajunnut, miten puhdistaa kaasuliesi kotona, pitävät nyt ehdotettu keino ritilöitä puhtaana. Itse asiassa valtava määrä variaatioita, jotka vaihtelevat hehkulamppu avotulella ja päättyy käyttö puhalluslamppu. Mutta todellinen tapa puhdistaa arinan hyvin - keitetty lisäämällä soodaa ja saippualiuoksella.

Vuonna suurimman potin, kaada vesi, nukkuu sooda (viisi litraa vettä 100 grammaa sooda) hieno raastin on myös hieroa saippuaa ja myös lähettää veteen.

Seuraavaksi aseta palkit kattilassa ja kiehauta. Keitetään todennäköisesti melko pitkään. Keskitymme likaisuudesta ristikot. Muista, että tämä menetelmä sopii vain puhdistamiseksi rauta!

Ja voit tehdä paljon helpompaa: tee ratkaisu sooda, levitä pinnalle arinat ja jätä noin tunnin, jonka jälkeen ritilät on huuhdeltava huolellisesti.

Hyvin! Nyt kaikki kimaltelee ja loistaa! Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua ratkaisemaan ongelma, miten puhdistaa levy. Älä unohda, että jälkien poistamiseksi lian paljon helpompaa tuoreita, niin että ajoissa Märkäpuhdistusmenetelmiä helpottaa suuresti huolenpitoa liesi.

Kuinka nopeasti ja helposti puhdistaa noki kiukaan

Mikä tahansa levy ajoittain se on puhdistettava. Jokainen kotiäiti haluaa tehdä tämä prosessi on nopea, helppo, tehokas ja vähällä vaivalla. Ehdotamme perehtyä kuinka puhdas kaasu, keramiikka ja muut levyt talletuksen vahingoittamatta niiden pinnat. Ja pienellä vaivalla, aikaa ja rahaa palaa vanhaan puhtauden uuni ja grilli.

Selviytyä tunkkainen rasvaa ei ole helppoa. Mutta tiettyjen sääntöjen noudattamista tulee ajoittain yksinkertaistaa puhdistuksen jopa kaikkein likainen levyt. Tässä ovat tärkeimmät:

 • Jokaisen puhdistuksen aikana, kiinnittää huomiota kahvat, polttimet ja grilli.
 • Sovelletaan levyn pinnan kuuman saippualiuoksella. Olkoon se ärtyy grime vähintään 30-40 minuuttia.
 • Pidä kädet, käsineitä työskennellessään.
 • Varmista, että alusta puhdistuksen levyn on täysin jäähtynyt. Muuten voit polttaa tai aiheutettu aine kuivuu erittäin nopeasti.
 • Liota kahva lämpimällä vedellä sooda tai puhdistusaineella.

Puhdistaa maalattua levyt ovat parhaiten hyytelöity tai nestemäisiä pesuaineita hankaavia aineita. Laittaa likainen pinta pesuainetta. Jätä se jonkin aikaa. Pyyhi pehmeällä sienellä. Saldot poistaa kangasta tai kudosta.

Kun puhdistus kaasu maalattua levyjä voi olla vaikea kaasulla kanavilla. Erittäin huolellisesti ja varovasti hieroa ne pehmeällä harjalla. Paikkoihin pääsemiseksi voidaan puhdistaa vanhalla hammasharjalla.

Se selviytyy hyvin saastuminen tavanomaisen pesujauhetta. Sekoita pieni määrä lämmintä vettä ja soveltaa pintaan. Jälkeen 15-20 minuuttia, hankaa sienellä noki, poista jäljelle jäänyt liuos ja pyyhi levy kuiva.

Levyt ruostumatonta terästä voi sietää syövyttäviä kemikaaleja, hioma ja valkaisuaineet. Että pinta tällaisen levyjä ei naarmuunnu ja avioero, ne on puhdistettava pehmeällä kankaalla tai paperilla. Käytä tahna ja kerma keinoin.

Levitä vapaasti saastuneen noki puhtaampaa paikka. Jätä se 5-10 minuuttia. Sitten varovasti hieroa pisteen liikkeitä. Jälkeen spray pinnalle levyn lasinpuhdistusaineella pyyhi ja kuivalla mikrokuituliinalla.

Yksinkertaisia ​​puhdistusmenetelmät uunit

Miten puhdistaa kattilaan talletuksen?

Mitä sinun tarvitsee tietää valittaessa multivarku?

Induktio ja keraaminen liesi

Lasi-keraaminen ja induktio liedet eroavat sileä paistopinta, joka on helppo ja nopea puhdistaa. Tärkeintä - älä alkavat näkyä täplät ja poistamme ne. Puhdistukseen Näiden levyjen, käyttää erityisiä kaapimet-siivoojat ja voiteet. Muista, että lasi keraaminen pinta ei saa puhdistaa saippualla pesuaineita. Jopa pienet määrät tällaisen aineen kuumentamalla värjätä lasi-keraaminen.

Edetä puhdistus Vasta täydellistä jäähtymistä levy. Vain sokeri tahrat voidaan poistaa hieman lämmitetty paistopinta. Pyyhi levy kostealla sienellä. Noki tahrat nauhat kaavin. Peitä koko pinta puhdistus kerma, hankaa ja huuhtele vedellä.

Sieni pesuun keraamisen ei käytetä puhdistamiseen muiden pintojen. Muuten se jättää raitoja. Loppuun puhdistus spray pinnalla levyn lasinpuhdistusaineella pyyhi ja kuivalla kankaalla.

Usein yhdessä poiston noki kiukaan on puhdistettava ja arina. Riippuen materiaalista, josta se on tehty, eri keinoja ja menetelmiä sen puhdistusta.

Valurauta ristikoita eroavat vaativissa lisätä huoltoa. He eivät voi osua, kohdistuu painetta ja puhdistaa Metalli-. Yksi tapa kaapimet, kuten ristikoiden hehkuva. Parempi tehdä se ulkona. Jos tämä ei ole mahdollista, valurautaa voidaan sytyttää ja kotona. Käännä suojaa, avaa ikkunat ja muutamassa minuutissa pidä arinan yli tuleen. Hehkuva likaa katoaa. Poistaa jäljellä pesuainetta.

Ruostumaton teräs ristikko sietää puhdistusta astianpesukoneessa. Jos tällaiset laitteet rakennuksessa ei ole läsnä, käyttää työkalua, joka sisältää happoa. Liota sitä telineessä 12 tuntia. Sitten, rasva ja lika huuhteluvettä.

Emaloitu ritilät vaativat huolellista lähestymistapaa, koska ne voivat helposti esiintyä sirut ja naarmuja. Niiden käyttöä melamiinista puhdistussienellä. Hän selviytyy työ huolellisesti ja hellävaraisesti karsta.

Tehokkain tapa puhdistaa uunin talletus - tämä kuumalla höyryllä. puhdistus menetelmä suoritetaan seuraavasti:

 1. Kaada vesi pannulla. Lisää silputtu saippua.
 2. Laita uunipelti uuniin. Esikäsitelty sen seinä valmistettu saippualiuoksella.
 3. Sulje luukku. Aseta lämpötila 130-150 ° C Anna vaikuttaa 30 minuuttia.
 4. Sammuttaa uunin. Anna sen jäähtyä hieman.
 5. Avoin ja pese sienellä seinää kastettu saippualiuoksella.
 6. Huuhtele ja kuivaa.

Jos et enää luota koetuilla työkaluja, käytä kansanmusiikkia keinoja puhtaan levyt, uunit ja grillit. He lika ja säästää.

Se selviytyy poistamalla rasva tahrat ja kuivattiin tahna ruokasoodaa. Kaada kulhoon 0,5 Art. ruokasoodaa ja lisätä vettä. Saatu liete levitetään koko levyn pinnan ja arina, ja jätä 30 minuuttia. Pehmeällä sienellä poistaa jäänteitä sooda yhdessä likaa.

mahdollista valmistaa liuokseen, jossa oli 1 tunti. Puhdista l emaloitu levyt ja ruostumaton teräs. ammoniakkia ja 1 litra vettä. Erinomainen likaantumista poistetaan liuoksesta 3 rkl. l. sooda, 1 tl. l. pesujauhetta ja 1 rkl. l. paperi liimaa. Avioero poistaa sitruunaviipale. Pyyhi levyn, ja se loistaa ja haju makea.

Puhdistaa uuni kokki seoksen etikka, saippua ja sooda. Laimenna kaikki tasaiseksi paksu johdonmukaisuus, laita seinälle ja anna sen istua muutaman tunnin. Vettynyt noki poistaa kostealla sienellä.

Nyt osaat tehokkaasti puhdistaa noki kiukaasta. Voit käyttää tunnettu kotitaloustuotteet ja osoittautunut hyvin suosituksi. Teistä. Sekä puhdistaa se ole taakka, on parempi puhdistaa tahrat ajoissa ja estää niiden kuivumisen ja likaantumista.

Miten puhdistaa levy likaantumiselta: 10 Ways

Nopeasti ja tehokkaasti puhdistaa levy likaantumiselta on mahdollista, jos ennalta perehtynyt ammattilaisen neuvoja Kukaan tänään voi kuvitella keittiö ilman liesi siinä, johon kypsennyksen. Ja koska tämä laitetta käytetään usein saastuttaa pinnan lähes jokaisen täydellinen toimia sitä. Niin että kun uunia ei peitetty pysyvin rasvakerros ja nokea, olisi viipymättä puhdistaa.

Suositukset: miten puhdistaa levyn nokea ja rasvatahrat

Uunit on valmistettu eri materiaaleista. Tämä lasi-keraaminen ja emali, ja ruostumatonta terästä. Puhdistettaessa mitä tahansa näistä pinnoitteiden on omat erityispiirteensä, joita ei voida jättää huomiotta.

Home - näyttää vasta uunissa, kunnes likaantumisen vestsya päällystys- ja kovettua lämpöä. Kaikki mitä tarvitset pyyhkiä tuoreen tahrat heti kostealla liinalla tai sienellä.

Se on parasta pestä hallituksen päättymisen jälkeen kunkin prosessin käyttää sitä. Tässä tapauksessa, se riittää normaali asia pestä astiat ja liotetaan sienellä vedessä.

Jotta levy on vähemmän saastunutta, kokenut kotiäidit suosittelen pyyhkiä sen jälkeen jokaisen aterian valmistelu

Taistella jo pinttyneen lian, voit käyttää sitruunan viipaleet. Riittää kun pyyhi laatta ja odota 15-18 minuuttia, kunnes happo imeytyä likainen paikkoja. Lisäksi päällyste voi pyyhkiä kankaalla ja nauttia uuni ilman likaa ja tahroja.

Se selviytyy nokea ja rasvaa liesi ratkaisu saippuaa ja sooda:

 • Ensinnäkin, sinun täytyy sekoittaa 2 rkl. l. sooda ja nestemäistä saippuaa;
 • Lisää sitten tuloksena saatuun seokseen vähän vettä;
 • Levitä päällystysliuos kiinnitysyksikön ja odota 15-17 minuuttia;
 • Pyyhkiä puhtaaksi sienellä aluksella.

Kun uunin puhdistamista ruostumatonta terästä ei voi käyttää keinoja, jotka ovat rakenteeltaan happo, kloori tai hankaavia naarmuuntumista hiukkasen pinnalle. Samaa voidaan sanoa pinnan kiilteen - ei voida pestä harjoilla tai metallisia materiaaleja hioma. Se sopii parhaiten tähän tarkoitukseen puhdistusaineita kermainen.

Puhdistaa polttimet liesi ja kytkimet talletus on välttämätön:

 • Poista kukin poltin ja aseta se liuokseen, jossa aineen astianpesuun ja vettä 18-20 min;
 • Pyyhi esineitä ja sieni pestään vedellä liuos;
 • Pyyhi huolellisesti.

Puhdistaa liasta kytkimet voit vanulappuja tai tikkuja, pre-kasteltu nestemäistä ammoniakkia.

Vaihtoehdot: miten pestä keraaminen levy talletus

Moderni markkinat tarjoavat emännät laudat erilaisia ​​materiaaleja, kuten lasi keramiikka. Tällaisen päällysteen tulisi käsitellä huolellisesti, koska pinta on altis kaikkia toimia ja se on erittäin helppo naarmu tai tahra.

Puhdistaa keraaminen levy, se on odotettava, kunnes se jäähtyy. Kuuma pinta ei toimi, koska se voidaan polttaa ja epämuodostunut pinnoite.

Huolehtiminen tällaisen liesi on säännöllinen puhdistus sitä ja pitää sen puhtaana ja kuivana.

Jotta pestä keraaminen laatat, voit tallentaa osti puhdistusaineita

On mahdotonta puhdistaa kaasu- tai sähköuuni, jossa on keraaminen päällyste, jotka sisältävät kiinteitä hiukkasia sekä metalli harjat, veitset tai parched iän sienet.

Pestä lasi-keraaminen voidaan käyttää seuraavasti säästäviä ja liuottaa rasvaa ja noki, tarkoittaa:

 • Spul-Balsam;
 • keiju;
 • Top House;
 • Karaform varat;
 • Toprens Electrolux;
 • Kama Sol;
 • Miele (voidaan käyttää ruostumattomasta teräksestä);
 • Tana Professional.

Jos rasvaa tai noki on hyvin syvälle, voit käyttää näitä menetelmiä:

 1. Tee seos 25 g tavanomaisia ​​mietoa, 20 g leivinjauhetta, 2 rkl. l. etikka, ja pieniä määriä kuumaa vettä. Liuos levitettiin päällysteeseen, ja sen jälkeen muutaman tunnin perusteellisesti pesty levy.
 2. Oliiviöljy levitetään likaa ja jätä se puoli tuntia. Sen jälkeen, kaavin tai sienellä poistamiseksi paistetaan-ruokaa. Pestiin sitten hyvin levyn puhtaampaa.

Poistaa eron, kiillotus ja antaa kaunis pinta kiilto voidaan käyttää ainetta, ikkunoiden pesu.

Puhdistaa induktioliesi, etenkin monimutkaisia ​​toimia ei myöskään tarvitse tehdä:

 • Märkä sienellä saippualiuosta tai erityinen väline;
 • No pyyhi pinta;
 • Huuhtele laatta vedellä;
 • Kiillottaa pehmeällä liinalla.

Huolehtiminen liesi päivittäin, sinun ei tarvitse soveltaa fuusio merkitsee sen puhdistusta.

Vinkkejä: Miten puhdistaa levy kotiin korjaustoimenpiteitä

Joskus käy niin, että et voi ostaa myymälässä kemikaalit saastumisen torjumiseksi tai nokea. Tällöin avuksi ne tuotteet, jotka käsillä.

Valkaista tai puhdista liesi kotona, voit käyttää:

Nopeasti levy pestään kuin mahdollista, käyttäen sooda, kuiva sinappi tai etikkaa

Jos rasva on hyvin tuore, tarvitset märällä rätillä tai sienellä hakea ainetta tiskaus ja kävellä pinnalla liesi. Edelleen on mahdollista jättää liesi liota 10-13 minuuttia ja sitten koko liuos huuhdellaan ja kuivaa pinnoitetta.

Jos tahra on jo syönyt pintaan, voit käyttää etikkaa, pani hänet ulos ruiskun pieninä annoksina saastuneita alueita. 18-20 minuuttia poistetaan jo liuotetaan rasvaa.

Ammoniakki sekä kamppailee eri epäpuhtauksia. Käyttää sitä, on tarpeen tehdä ratkaisu oli 1 tunti. L. valmisteen lasi vettä. Sitten soveltaa sitä uunissa, odottaa 10-12 minuuttia, huuhtele ja kuivaa pinnoitetta.

Kuiva sinappi sen jälkeen, kun se on juuttunut rasvaiseen maahan teräs- tai emalipinnalla (noin 20 minuuttia) pystyy myös eroon hiilestä. Ainoastaan ​​infuusion jälkeen on hieman hieroa täpliä ja pestä kaikki pois.

Menet: Kuinka nopeasti puhdistat levyn pilaantumisesta

Jos uuni on puhdistettava rasvasta, ja aika on puutteellinen, voit kokeilla erikoistyökaluja.

Kiukaan epäpuhtauksilla on erinomaisia ​​työkaluja, kuten Topperr tai Cilit

Joten, jotta voit nopeasti puhdistaa sähkö- tai kaasuliesi, voit käyttää:

Käytä näitä lääkkeitä huolellisesti ohjeiden ja turvatoimenpiteiden mukaisesti. Työskentele paremmin käsineissä, jotka on valmistettu kumista suojaamaan käsiä mahdollisilta palovammilta.

Kuitenkin puhdistaa kirjaimellisesti 5 minuutin aikana liesi voidaan käyttää höyryllä puhdistusaineella. Kun pinta on käsitelty höyryllä, on mahdollista poistaa helposti kaikki saastutukset sienellä.

Yksinkertainen tapa: kuinka puhdistaa levy (video)

Jotta et ymmärrä miten vanhojen vanhojen rasva- tai hiiltymäsäiliöiden poistaminen, sinun pitää vain huolehtia uunista säännöllisesti ja pestä se sitten jokaisen keittotapahtuman jälkeen. Vatkaa tuoreet hiutaleet ja pyyhi pinta kostealla sienellä, mutta liesi on puhdas, eikä sinun tarvitse käyttää vahvoja kaustisia valmisteita sen puhdistamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin