Puhdas kupari

Puhdasta kuparia: säännöt ja menetelmät

Kupari - erittäin kaunis ja siisti metallia. Mutta brassware näyttävät tyylikäs, ainoastaan ​​silloin, kun ne ovat puhtaita. Kuparin tuotteet voivat näkyä eri saasteiden: vihreä patina, ja ruskea ja keltainen. Katsomaan tapoja puhdistaa kuparin kotona.

Ehdot hoidon kuparituotteissa

 • Sinun tarvitsee vain puhdistaa pehmeällä liinalla tai sienellä. Missään tapauksessa ei saa käyttää hankaavia puhdistusaineita.
 • Estämään plakin pitää kuparin kuivaan tilaan. Kosteus provosoi metallin hapettumisen.
 • Lisätä käyttöikää, on tarpeen usein kiillottaa tuotteen.
 • Sen jälkeen kuin mitään puhdistusmenetelmä, astiat kannattaa keittää tai koruja puhtaassa vedessä ja pyyhi huolellisesti.
 • Kupari pot ei ole välttämätöntä tallentaa ruokaa hapetus tapahtuu, ja tämä vähentää sen käyttöikää.
 • Käytä kuparia astiat eivät päästä eroon on mahdotonta oksidi. Puhdistus ei vie paljon aikaa, mutta säästää terveydelle.
 • Ennen puhdistusta kupari tuotteet, kumikäsineitä. Jotkut rahastot voivat vaikuttaa kielteisesti ihoa.

 • Selkeä kuparin astiat auttaa etikkaa. Voit tehdä tämän, kytke 2 rkl. l. etikkaa 1 rkl. l. suolaa. Sovelletaan koostumuksen kuparin objekti ja puhtaaksi pehmeällä kankaalla.
 • Jotta päästään eroon vihreän plakin Turk tulee pyyhkiä sitruunan ja suolan. Se voi palauttaa alkuperäisen kiillon. Voit myös purista sitruunan mehu, lisää tl suolaa, ja puhdista se pehmeällä liinalla. sopivat ja sitruunahappo sijasta sitruunamehua.
 • Myös, puhdistaa Turk, sahanpurua voidaan sekoittaa talkkia suhteessa 2: 1. Laimenna etikka saatu jauhe tahnaksi ja sovelletaan Turk. Odota, kunnes kuiva ja kiillota kuivalla liinalla.
 • Taz ruoanlaittoon tukos on selvitetty avulla suolavedellä. Suolavedellä vaaditaan laittaa astiaan ja jätetään 3 minuuttia, huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla. Suolavedessä voi ottaa minkä tahansa: ja hapankaalia ja kurkut.
 • Tyhjentää ruskea patina kupari pitäisi alentaa tuotteen 2 minuuttia nestemäisessä ammoniakissa, huuhtele vedellä ja kuivaa. Nämä käsittelyt tuovat täydellisyyteen edes kovin likainen kohteita.
 • Vahvistaa lantion voivat juuttua seosta ammoniakin liuoksella, vedellä ja murskattu liitu. Sekoita ainekset suhteessa 3: 1: 6, ravistetaan hyvin ja laittaa altaan sienellä. Varovasti puhdasta pintaa ja pestä pois jäänteet seoksena veden kanssa, ja pyyhi lantion hillon kuiviin.
 • Selkeä kuparin avulla tällaisella kokoonpanolla, on erittäin helppoa. Sekoittamiseen vaaditaan lasin etikkaa ja 1 rkl. l. suola ja anna jauhot, kunnes pehmeä tila. Sovelletaan velliä tuotetta ja odottaa puoli tuntia, sitten pestään lämpimällä vedellä ja pyyhi pyyhkeellä.
 • Lika ja päivitys, kuparia voi olla kuumaa vettä ja alkalia, esimerkiksi ruoka tai kalsinoitu sooda. Liuos olisi sovellettava sientä ja puhdistaa likainen pinta liikkein.
 • Puhdas kupari tuotteet voivat olla tavanomaisia ​​ketsuppi. Sen pitäisi yksinkertaisesti soveltaa sitä pintaan ja odota 2 minuuttia, huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa.
 • Puhdas kupari pinta tölkin 1 kuppi hera 2 rkl. l. suolaa. Puhdas mahdollisella tavalla ja astiat ja kolikoita, ja kodin sisustamiseen.
 • Puhdistaa kupari esine kaadetaan kattilaan 1 kupillinen etikkaa, lisätään 1 rkl. l. suolaa ja 2 kupillista vettä. Laittaa takaisin tuotteen ja kiehauta. Älä sammuta uuni, kunnes pinta on puhdas. Anna jäähtyä ja pese tuote lämpimässä vedessä.

Esi-isämme ovat aina käyttäneet kuparia kulho ruoanlaittoon hilloa. Uskottiin, että on olemassa kylläisyyden ja enemmän hyötyä. Nytkin mukava olla talossa kuparin astiat, sen johtavia ominaisuuksia auttaa valmistuvat nopeammin ja maukkaampia. Ja nyt sinulla on tietoa, miten puhdistaa ja hoitaa kuparin astiat, palvella sinua vuosia.

Saatat olla kiinnostunut

Suositeltava liittyviä artikkeleita

Voit jättää ensimmäinen kommentti

Päivitykset sivustolla

© 2015-2018 - Kaikki oikeudet pidätetään

Kun kopiointi materiaalit aktiivisesti ja indeksoitu linkkejä sivustoosi, lähde pakollista.

Miten ja mitä voidaan puhdistaa kuparin kotona?

puhdasta kuparia ja sen tuotteita on joskus melko vaikeaa. Ja kaikki koska sinun täytyy tietää - puhdas kupari, niin että se näytti mahdollisimman puhtaana.

Nykyään brassware ole menettänyt suosiotaan. Kaikki asiaa niiden pitkäikäisyys: kupari koruja ja ruokailuvälineet voivat olla paljon pidempi kuin valmistettuja tuotteita muita metalleja. Mutta joskus kupari voi häivyttää ja menettävät väriä, peitetty täplät. Tämän estämiseksi prosessi voi, mutta palauttaa tuotteen alkuperäisen ulkoasun on mahdollista. Tässä artikkelissa selitämme kaikki keinot voit puhdistaa kuparin kotona.

Ensimmäinen askel on varmistaa, että tuote on valmistettu kuparista sijasta muuta metallia. On tarpeen tietää tarkalleen, mitä menetelmää olisi tehtävä selkeä, koska ne menetelmät, jotka on esitetty tässä artikkelissa, sopii vain hoitoon puhdasta kuparia. Voit tarkistaa tämän seuraavasti: etsi tavallisen magneetin ja kiinnitä se tuotteen pintaan. Jos hän primagnitilsya, niin tämä tuote ei ole valmistettu kuparista, mutta jostain toisesta seoksesta.

Varmista, että olet nyt menossa puhdistaa kuparin, valita minkä tahansa menetelmää ne kaikki, alla, itsenäisiin puhdas kupari kotona.

On joitakin suosituimmista folk tavoista puhdistaa kuparin ja ne kaikki me esitetään taulukkomuodossa.

Ensimmäinen tapa - Puhdistus artikkeleita käyttämällä suolaa ja sitruunamehua. Tehdä tämän ne täytyy häiritä yhdessä säiliön kanssa muodostaen lietteen, ja tuloksena saatu seos pantiin paksu kupari esine. Odota puoli minuuttia, sitten ottaa vanhalla hammasharjalla, kasta se sitruunamehulla ja puhdista pinta kupari tuotteita. Tämän jälkeen tahna voidaan pestä pois lämpimällä vedellä, ja pyyhkimällä objektin puhtaalla kuivalla kankaalla.

Puhdistaa kuparin toisen menetelmän, tarvitsemme etikkaa. Saada lasi etikkaa, kaada se missä tahansa sopivassa säiliössä, lisää sitten lusikallinen suolaa ja jauhoja seokseen näytti vetistä velliä. Saatu aine on tarpeen soveltaa paksu kerros kohteen päälle ja antaa hautua noin tunnin. Sen jälkeen, ottaa kova pesusieni ja pyyhkäise Kuparituotteen varovaisia ​​liikkeitä. Milloin tyydyttävää tulosta, voit huuhdella kohteen lämpimällä vedellä ja pyyhi puhtaalla kuivalla liinalla. Joten on mahdollista puhdistaa kuparirahaa.

Tätä menetelmää suositellaan vain, jos mikään muu ei auta. Lisäksi meidän täytyy varoittaa, että kupari voi ostaa hopeaa sävy ja pannulla likaantuvat punainen väri. Siksi on parempi olla ottamatta uutta lautasen tähän tarkoitukseen.

Periaate tämä menetelmä on seuraava: Ota pannu tai muuhun säiliöön, johon sopii kohde, jonka haluat poistaa, ja kirjoita sitten etikkaa niin, että se kattaa 1/3 tuotteen. Lisää suola, sekoita ja lisää vettä niin, että tuote näytti vielä upotettu siihen. Nyt voit laittaa potin kuparin mukana tuotteen palo. Kiehauta vesi usean minuutin ajan, kunnes saastumisen jatkuvat, ja älä unohda lisätä vettä potin, koska se haihtuu.

Poistaa tuotteen vedestä, mutta ole varovainen, koska se voi olla hyvin kuumaa. Huuhtele lämpimällä vedellä ja puhdista kuivalla liinalla.

Toinen tapa puhdistaa kuparituotteissa - käytä tavallisia ketsuppia. Voit tehdä tämän, he mustamaalata esine, anna hautua puoli tuntia, huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Haluan lisätä, että vaikka erittäin hyvää huolta tuotteita kuparista, ajan mittaan ne ovat edelleen menettää sen alkuperäisen ulkoasun, joten puhdasta kuparia tuotteita vielä säännöllisesti.

Kuten siivoat kuparin oksidi kotona: tehokkaimpia keinoja

Puhdasta kuparia? Merkittävää tämä kysymys on tämän takia käytettävä metalli ihmiskunnan vuosisatoja. Pitkään, arvo tämän metallin oli niin suuri, että se vastasi kultaa. Teknologian kehitys on johtanut siihen, että onnistuimme merkittävästi alentaa kuparin tuotanto. Tämä mahdollisti valmistuksessa tämä metalli ei ole pelkästään koruja, mutta myös astiat, sisustus. Suuri suosio metalli ja sen seokset, koska ei ainoastaan ​​sen koristeellinen vaikutus, mutta myös ainutlaatuiset ominaisuudet - korkea plastisuus, lämmönjohtavuus, korroosionkestävyys, ja muut.

Kukaan ei halua käyttää oksideja kuparin astiat

Miksi kupari tuotteet on puhdistettava säännöllisesti

Säännöllinen puhdistus kuparin astiat ja muut tuotteet valmistetaan tämän metallin, on tarpeen, koska käytön aikana ne nopeasti tummentaa tai peitetty vihreä patina - oksidikerros. Tehokkaimmat hapetetaan tuotteita kupari ja sen seokset, jotka ovat toiminnassa usein lämmitetään tai käytetään ulkona. Pöytä kuparista, aktiivisen käytön nopeasti menettää alkuperäisen kiillon ja pilaamaan sen pinta voidaan peittää mustiin.

Koriste valmistettu kuparista käyttäytyvät hieman eri tavalla: ne tulevat ensin tummempi ja menettävät kiilto, ja sitten taas ottaa ensimmäinen tarkastelu. Jotkut uskovat, että ulkonäkö kupari koristelu (esim ranneke) vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin, jota se kuluu. Kuitenkin, todennäköisesti tämä johtuu siitä, että ulkoisen ympäristön, joka on jatkuvasti kosketuksessa tuotteeseen muuttuu jatkuvasti kosteus, paine ja lämpötila. Samaan aikaan monet kannattajat vaihtoehtoinen lääketiede suosittelee päällään ranneketta kuparia kokevien ongelmia verenkiertoelimistön.

Säilötty isiemme harvinainen samovaari tuo jotain kotiin ja natiivi

Kuparia astiat, jotka ovat alkaneet käyttää enemmän esi-isiemme, ja tänään pidetään suuressa arvossa monia kotiäidit. Kuten suosio johtuu siitä, että pannulla valmistettu kuparista, jolla on suuri lämmönjohtavuus, kaikki tuotteiden valmistamiseksi kuumennetaan tasaisesti kokonaisuudessaan, ja lämmitys tapahtuu lyhyen aikaa. Samalla on jatkuvaa käyttöä astiat tämän metallin on nopeasti menettämässä ulkonäköä: peitetty patina oksidi pilaa, tummentaa ja menettää alkuperäisen kiillon.

Jos et puhdista se, se vapauttaa myrkyllisiä aineita, vastaavasti ei voi käyttää sitä ruoanlaittoon. Siinä tapauksessa, että kaikki tunnetut keinot puhdistaa lautasen et voi, on parempi olla käyttämättä sitä sen aiottuun tarkoitukseen, jotta ei vahingoita terveyttä. On myös muistettava, että astiat mustalla tai vihreällä täplät oksidi pinnalla näyttää unpresentable, joten se ei sisustaa keittiö.

On olemassa monia testattuja menetelmiä, joiden avulla voit puhdistaa kuparituotteita jopa kotona. Katsomme tehokkain niistä.

Yksi olevien resurssien kotona, mikä puhdas esineet valmistettu kuparista, on tavanomainen tomaattiketsuppia. Puhdistaa tällaisia ​​välineitä käyttäen kuparia, se yksinkertaisesti levitetään pinnalle ja jätä se 1-2 minuuttia. Inkubaation jälkeen, ketsuppi pesu virta lämmintä vettä. Seurauksena tätä menettelyä kuparin tuotteen takaisin alkuperäiseen kiilto ja värin kirkkautta.

Ketsuppi puhdistusaineena

Puhdas esineet ovat kuparia, jos niitä ei hyvin likaiset, voit kotona ja käyttämällä tavanomaista geeliä tiskaus. Tätä tarkoitusta varten, pehmeällä sienellä, johon pesuaine on sovellettu. Pese se juoksevassa, lämpimässä vedessä.

Hieman tahrannut kupari esineitä, yritä pestä kuin tavallisen astioita

Tämä puhdistus menetelmää käytetään, jos täytyy puhdistaa suuria eriä kuparia, jota ei voida sijoittaa mihin tahansa astiaan. Pinta sellaisen esineen hierotaan puoli sitruuna. Voimistaa sitruunamehua kuparia, se voidaan puhdistaa siveltimellä harjakset, joilla on riittävä joustavuus.

Anna kuparin entisen kiilto auttaa kaltaista välinettä "Etikka taikinan." Valmista sen seuraavasti. Erityissäiliöön samassa suhteessa sekoitetaan vehnäjauho ja etikka, jolloin tuloksena tahna tasalaatuiseksi. Taikina levitetään sitten esineeseen, kuparia ja pidetään kuivaksi. Saatua seosta kuivaamisen jälkeen kuori poistettiin varovasti ja kuparin kiillotettu kiiltäväksi pehmeällä liinalla.

Etikka, suola ja lämpö yhdessä auttavat tyhjentää pinttynyt lika

On radikaali ja tehokkaan menetelmän puhdistusaineita on valmistettu kuparista, jota käytetään siinä tapauksessa, jos pinta on erittäin likainen, eikä onnistunut puhdistaa niitä muulla tavoin.

 • In erityisesti valmistettu kaadettiin etikkasäiliö ruostumattomasta teräksestä, joka on sekoitettu pieni määrä suolaa.
 • Tuloksena saatu liuos pantiin harjaamalla esine ja tuleen kapasiteetti.
 • Puhdistuksen jälkeen ratkaisu on saavuttanut kiehua, palon kontin sammuttaa ja jätä se lautaselle kunnes jäähtyä.
 • Jäähdytyksen jälkeen liuos puhdistettiin otetaan talteen, pestään kuumalla juoksevalla vedellä ja hankaa pinta kuivaksi.

Jos olet puhdistanut kuparin tahansa edellä mainituista menetelmistä, noudata turvamääräyksiä, suorittamaan kaikki työ suojakäsineitä, käsiteltäessä etikkahappoa, aina käytettävä hengityssuojainta.

Kolikoita, kuparia, meidän aika ei ole enää saatavilla, ja monet tällaisia ​​valmisteita saataville käsissä väestöstä, edustavat antiikki arvo. Siksi kysymys siitä, kuinka tehokkaasti ja samaan aikaan, puhdista nämä kolikot on varsin merkityksellinen.

Takaisin houkuttelevuutta kuparirahaa voidaan käyttää useita menetelmiä. Valinta riippuu käytettävästä luonteesta ja laajuudesta saastuminen. Niin riippuen siitä, mitä väriä muodostettu pinnoite pinnalle vanha kupari kolikko, puhdista se jollakin seuraavista tavoista.

 • Jos pinnalla kolikon on plakin kellertävän värin (tämä tarkoittaa, että se on kosketuksessa tuotteen kanssa tehty lyijystä), sitten se puhdistetaan käyttäen 9-prosentin etikka ratkaisu.
 • Plakki ilmaista vihreä puhdistetaan 10 prosenttia sitruunahappoliuoksella.
 • Kolikot on valmistettu kuparista, voi myös olla läsnä punertava plakkia. Puhdista kolikon, tiputetaan 5 prosentin ammoniakkiliuosta tai ammoniumkarbonaattia.

Aio käyttää kemiallisia koostumuksia riippuen likaisuudesta

Vanha kolikot on valmistettu kuparista, voi olla läsnä patinakerros, joka antaa niille jalomman ja vuotiaiden ulkonäkö. Jos tämä plakkia ei ole läsnä, voit luoda sen itse edes kotona. Tätä tarkoitusta varten liuos, joka koostui litraa tislattua vettä, 50 grammaa kuparisulfaattia ja 5 g kaliumpermanganaattia. Saatu liuos kuumennettiin kiehua ilman, että se kiehua, ja sitten se asetettiin kolikon on peitetty patina. Ne ovat aika ajoin käännetään, ja kun pinnan väriä saa haluttu sävy on poistettu. Vahvistaa tuloksena vaikutus, pinta kuivunut kolikot voidaan käsitellä bentseenin ja alkoholin sekoitetaan yhtä suurina osuuksina.

 • Puhdistamisen messinki kotona
 • Miten ja mitä puhdistaa pronssit kotona
 • Sulaa kuparia kotona: askel askeleelta ohjeet, video
 • Hopeointi kotona: katsaus siihen, miten hopeapinnoitteella
 • Kultaamiseksi kotona: menetelmät kultaus
 • Nikkelipinnoitus kotona (kemian-galvaaninen)

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Askel askeleelta video tutorials käytännön Q &

Kysy asiantuntijalta kirjallisuus

Kirjat metalworking dokumentaatio

Passit työstökoneet GOST

Luettelo suosittuja vieras

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

Levyn paksuus: mm

Kokonaispinta-ala: m 2

Kokonaispinta-ala: m 2

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

Käyttö materiaalia käytetään täyden aktiivinen linkki lähde.