Provencen tyyliin sisustus keittiö kuva

Suunnittelu keittiö sisustus tyyliin Provence (50 kuvaa)

 • Kukapa ei olisi halunnut rentoutua viikon tai kaksi rennossa ilmapiirissä ranskalainen kylä Välimeren rannikolla, unohtaen vilinästä ja liike? Mutta seesteisyys Provencen voidaan siirtää oman kodin, valitsemalla tämä tyyli keittiön suunnittelu. Helppo, paikan naiivi yksinkertainen ja aurinkoinen joka päivä hän antaa sinulle tunteen mukavuutta ja rauhaa. Maakunnan suunnittelu edellyttää luovuutta, käyttö vuosikerta käsitöitä ja tavaraa, että koko sisustus luo ainutlaatuinen persoonallisuus. Tämä keittiö toivomaa ihmisiä, jotka rakastavat luontoa, mukavia ja antiikki maaseudun eteläinen kevät arkuus aamulla.

  Provencen tyyliin vastaa täysin mitattu elämää Ranskan talonpojat elävät Kaakkois-alue maassa välillä Alppien ja Ranskan Rivieran. Tällaisessa sisätilan laajalti käytetty saatavilla olevista materiaaleista - puu, kivi, savi, pellava ja puuvillakangas kangas. Harkitse luonnon kauneutta vuoret, meri- ja laventeli kentät, ihmiset alueella ovat yrittäneet jäljitellä sitä kotona, joten Provence näyttää hyvin tyylikäs.

  Runsaasti kukkia, kukka-aiheita tekstiilejä, huonekaluja, astioita, sisustus, pitsi ja makramee luovat romanttisen, ilmava tunnelma.

  Värimaailma keittiöön tyyliin Provence

  Paletti Provence - tämän pastelli. Muinaisista ajoista, asukkaat maakunnassa sijasta käytettäisiin maali kalkki peitellä, lisäämällä näitä luonnollisia pigmenttejä, joten kaikki värit keittiössä laimennettu valkoinen.

  Kaikkein kirkkaita värejä, ehkä, ovat vaalean lila, violetti ja taivaansininen. Kuitenkin jopa rikkaat sävyt tässä tapauksessa näyttää hieman haalistunut, haalistunut Välimeren auringon alla.

  Provencal sisustus on aavistuksen modernin rakentamisen ja rekonstruktio Keksinnön joka perustuu korkean teknologian ja tuotteiden öljynjalostuksessa. Kaikki luonnollisin, yksinkertainen mutta samalla kestävä ja käytännöllinen.

  Vaikka kukaan kieltää käytön laastia akryylimaali tai vaihda puuvillakangasta synteettiset, mikä tärkeintä, että se ei ole näkyvästi ja keittiön suunnittelu on pysynyt hieman vanhanaikainen. Erityisesti on tarpeen, jotta vältettäisiin kiiltävä, metallinen pinnoite, muovit, liiallinen suunnittelu tarkkuutta.

  Keittiökalusteiden tyyliin Provence

  Huonekalujen tyyliin Provencen yhdistyvät maaseudun yksinkertaisuus ja hienostuneisuus Ranskan. Usein se on hieman vanhentunut, vintage näyttää. Esimerkki voisi olla isoäiti baari, jossa kerran asettaa keskuudessa tallennettu makeiset ja hillo purkkeihin.

  Muuten, samanlainen perhe pyhäinjäännöksiä voidaan antaa toisen elämän - vain hieman päivittää niitä värittää ja kauniisti koristella (sopii käsinmaalattu stenciling, decoupage tai veistetty insertit). Vastaavasti, tylsä ​​vanha joukko, vaatekaappi, pöytä, tuolit, haluttaessa, voidaan helposti muuntaa alkuperäinen design kit.

  Ranskan muotoilu tarjoaa täydellisen vapauden valita koruja.

  Maalatut lautaset, kulhot, purkit ja kannut; leikkuulaudat piirustukset; puunkeiton laite; halkaisu tehtaan mausteet ja kahvi; koripajukorit, leipää roskakorit ja seisoo; Antiikki kellot; maalauksia maaseudun motiiveja; kirjonta; pitsimäinen lautasliinat; ruukut yrttejä; tuoreet kukat; kuivattiin risuryppäät laventeli; herkkä koriste häkeissä ja ruukut; kynttilänjalkoja ja kynttilöitä; Keraaminen hahmoja lintuja ja eläimiä - tämä ei ole täydellinen lista sisustus, jonka keittiö tyyli Provence löytävät oma ainutlaatuinen viehätyksensä ja eleganssia nukke.

  Provence - eteläisellä alueella, jossa suurin osa ajasta kotona valaistu kirkas aurinko. Varustaminen keittiö pohjoisilla leveysasteilla, puute luonnonvaloa on keksiä keinotekoisia. Erinomaisesti moderni LED-lamppujen lämmin valkoinen tai kellertävä spektri, joka on mahdollisimman lähellä luonnollista ja koettu mukavin.

  Valonheittimet paras paikka kehä kattoon, ja ne voidaan integroida asetettu korostaen hyllyt ja työtasot.

  Yläpuolella ruokailutila pitäisi liittää roikkuu kattokruunu - yksi iso tai useita pieniä, mutta jos taulukko on nojaa seinää vasten - seinäkiinnittimet 1-2.

  Mukaan huoneen keskelle, on toivottavaa luoda pripotolochny laipio, varsinkin jos huoneen korkeus on pieni. Paras valinta keittiön tyyliin Provence - taottu malli, "kynttilä", klassinen katto muodossa trapetsoidien, tuulikello, puutarha lyhdyt. Usein valot myös koristeltu kukilla - maalattu tai veistetty.

  Osoittaa, miten kaunis katsoa keittiön sisustus tyyliin Provence, olemme koonneet teille parhaita esimerkkejä suunnitteluratkaisuja. Toivomme, että nautitte näitä kuvia ja on ensimmäinen ensivaiheen korjata unelma.

  Keittiö Provence sisustus - suunnittelisi ja koristelu

  Keittiössä Provence tyyli on erottuva, tunnistaa ja erittäin viihtyisä. Ytimessä Provence tyyli ovat maalaismainen ominaisuuksia Ranskan Rivieralla niiden luontaisen hitauden ja mitataan. Juuri nämä ominaisuudet niin arvostettu kansalaisten Provence sisätilat. Ja siksi niin innokas luomaan kaupunkiasuntoa sisustus tyyliin Ranskan Maa. Onko mahdollista varustaa pieni keittiö Provencen periaatteiden miten tämä, miten valita kalusteet ja sisustus? Kaikki tämä kertoo tarkemmin.

  Taloja kylistä Ranskassa Välimeren rannikolla ja vuoristossa ja juurella Luberonin suunnitellaan siten, että keittiön vie tilava huone. Se mahtuu helposti takka, kaapit astiat, kaapit, ruokapöytä tuoleineen ja työalue. On paikka ruoanlaittoon ja kohtelee vieraita. Vieraanvaraisuus ja ystävällisyys - ominaisuuksia, jotka ovat ominaisia ​​paikalliset - imeytyy ja sisustustyyli. Vieraat otetaan hyvin tavata, viihdyttää herkullisia kotiruokaa kaunis. Siksi keskeinen asema keittiössä pitää ruokailutila, erilaisia ​​keittiövälineitä, koristeet ja astiat asetetaan näytteille. Mausteita, rypäleterttuja yrttejä, valkosipulia ja sipulia nippu ripustettu ympäri keittiössä. Tämä ei ole vain koriste-esineitä, se on pakollinen aineista herkullisia ruokia, jotka päivittäisessä käytössä.

  Lisäksi suunnittelussa keittiön tyyliin Provence on seuraavat ominaisuudet:

  1. Seinät, lattia, katto ja huonekalut ovat vaaleita, tyydyttymättömiä värejä. Tämä johtuu ilmasto-olot - pitkään auringonpaisteessa vuodessa, joista mikä tahansa maali häivyttää.

  2. Huoneessa on hyvä valaistus, sekä luonnon ja keinotekoinen. Jos ikkunat keittiössä ja antaa riittävän pieni valo, Lamppujen määrä kasvaa.

  3. huonekalut pick luonnonvaloa puuta. Se voidaan maalata, joskus kulunut tai vyscherblena. Laitteisto ei glitter, se näyttää antiikki.

  4. kattokruunut, kynttilänjalat, joskus tuoleja voi olla väärennetty.

  5. elää ja kuivattuja kukkia asetetaan kaikenlaisia ​​paikoissa - saviruukkuja, maljakoita, hyllyillä.

  6. Astiat eivät peitä, ja laittaa avohyllyt kaappien, täydentävänä keraamisia hahmoja, koriste lautasliinat ja erilaisissa astioissa oliiviöljyä, mausteita tai mausteita.

  Paletti aito oliiviöljy sisämaaleihin on melko kirjavaa, vaikka ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että kaikki ympärillä on täysin valkoinen. Periaatteessa huoneen sisustus ja kalusteet ovat beige, hiekka, vihreä, sininen, violetti, oliivi, sininen. Mutta kaikki nämä värejä käytetään kirkkain sävyjä. Tämän menetelmän avulla pystytään välittämään tunnelmaa aito Välimeren keittiö, aurinko-valkaistu. Yleensä viimeistelyssä huoneeseen on valittu perusväri, jotka täydentävät eri kohteita ja niiden yhdistelmät. Harkita joitakin esimerkkejä tällaisista yhdistelmistä.

  Luonnollisin yhdistelmä, joka perustui teema mereen. Tällainen kokonaisuus muistuttaa sinitaivas meri ja hiekkaranta. Tavanomainen luonnollinen yhdistelmä päivittäin miellyttää silmissä kalastajien ja siirrettiin normaaliin elämään. Hiekka seinän täydentää ruskea asteikko, joka koristella lattia ja katto. Tätä taustaa vasten, se näyttää erittäin virkistävää jäänsinisiä huonekalut kaksi sävyä, tehokkaasti täydentävät toisiaan.

  Valkoinen väri käytetty seiniin ja kattoon. Se auttaa laajentaa tilaa ja luoda hänessä vapauden tunteen. Huonekalut poimia vaaleanvihreä väri. Se on hyvin virkistävää sisä- ja korostaa tiukka valkoinen väri, joten se pehmeämpi ja kotiin. Lattia puusta tavallisten ruskeaa.

  Modernit huonekalut tyyliin Provencen usein tehdä juuri beige. Koska se on yhdistettynä mihin tahansa sävyjä. Keittiö valkoinen ja beige näyttää erittäin tyylikäs ja tilava. Nämä kaksi väriä käytetään sisustus ja kalusteet, ja keittiötarvikkeita. Hyvä täydentää yhdistelmä väri puusta ja metalli (kupari tai messinki).

  Luonnollinen kokonaisuus muistuttaa haalistunut ruohoa ja tuoretta oliivi. Sisustus provencelaista ruokaa oliivi-beigen sävyjä näyttää kotona on yksinkertainen ja lämmin. Valitsemalla oliivi väri viimeistelyyn katot ja seinät, se on laimennettu vaalea beige, käyttävät sitä tekstiilit, huonekalut, astiat. Hyvä korostaa yhdistelmä ruskeaa. Se valitaan viimeistely lattian tai pohjan väri keittiökalusteet.

  Täysin valkoinen keittiö - se on melko tavallista, että Ranskan valtion, erityisesti moderni sisustus tällä tyylillä. Viimeistely sisätilojen tehdä täysin valkoinen, käyttäen erilaisia ​​kuvioita ja materiaalit (laatat, kipsi, tiili). Poikkeus voi olla kerros, joka on tehty laudoista. Sisätilojen keittiön tyyliin Provencen ei näyttänyt steriili sairaalan huone, se kyllästettiin värillinen koriste-esineet.

  Making provencelaista ruokaa alkaa seinät, katot ja lattiat. Tärkeintä varoa tämän prosessin aikana - sinun täytyy käyttää vain luonnollisia materiaaleja luonnon rakenne ja väri. Etusija annetaan tiili tai muuraus, paneeleiden, stukko tai liitu maalaus seinät.

  Valita oikea materiaali keittiön seinät, käytä kirjoittamaton sääntö:

  1. Jos suunnittelu keittiön tyyliin Provencen pidetään kaupunkiasuntoa, on luonnollista sisätilojen huone näyttää tasaiset seinät, maalattu vaalean maalin tai ylänköjen;

  2. Jos Olive sisustus on luotu maan talo, niin voit kokeilla karkea - muuraus, kivi, puiset palkit ja lankkuja.

  Getting keittiö korjaukset talossa, sinun täytyy paljastaa mahdollisimman paljon niiden luonnollinen rakenne, jos mahdollista. Seinät talon rakentamisen jälkeen ei voi valkaista, ei maalata tai tapetoida. On parempi jättää niitä, koska ne ovat - hyvien katselu kivestä. Lisäksi enemmän korostetaan muuraus ihmisen aiheuttama, sen parempi. Tämä on selvästi näkyvissä, kun käytetään rakentamiseen seinän kiviä erikokoisia välissä tiiliä. Sillä ei ole väittää, että ammattitaidon ja hienostuneisuutta ajettava materiaalia. Kaikki tehtiin, mitä oli käsillä. Suuri lisäksi sisätilojen ratkaisu on täysin auki ullakkotilan altistuvat puuta ja lattiat kivilaatat.

  Useita muita menetelmiä koristeluun voidaan korostaa Ranskan tyyliin asunnon. Jos mahdollista, käyttää sileät pinnat - rapatut seinät maalattu lateksi- tai muiden matta maali, valkaisuaine, ommeltu sileä puulevy. Lisääkin maku oliivimassaa voidaan käyttää kivi tai laatat. Tässä tapauksessa, värit kaikki materiaalit on valittu maksimoimaan valon spektrin.

  Tämä on tärkeää. Joissakin sisäseinät voidaan täyttää, tapetoitu tai peitetty kankaalla. On tietenkin sallittua, että moderni Provencen sisustus, mutta se on melko harvinaista aito välimerellinen tunnelma maaseudun taloja ja Luberonin.

  Sisätilojen kylän talot melko kauniisti ja orgaanisesti näyttää peittelemätön ullakkotilan. Se on itse asiassa kattoon, sellaisenaan, ei ollenkaan. Katto, ullakkotila täynnä puiset kattotuolit, palkit tai lokit. Tämä muotoilu hyväksytään peite ja jättää asian siihen. Toista tämä menetelmä kaupunkiasuntoa ei ole mahdollista. Joten voi vain rakentaa talon.

  Mutta on toinen tapa, tyypillinen provencelaistyyliin - koristelu kattoon puupalkit. Jos tätä tekniikkaa käytetään, kun talon rakentaminen on tarkoitus vahvistaa kattoon ja toimii perustana rakenteen. Jos toistat tätä tekniikkaa luoda provencelaistyylillä pienessä keittiössä asunnossa, se on pelkkä koriste. Tätä tarkoitusta varten yläpuolella falshbalki sopivat hyvin. Ne antavat halutun maalaismainen maku.

  Vihje: Jos asuntosi kattojen pieni, niin se ei ole tarpeen rasittaa niiden puiset palkit tai palkkeja. Ne näyttävät kovaa ja luonnotonta. On parasta vain rappaus ja maali katto.

  Luominen maalaismainen maku pienessä asunnossa, älä unohda tabu nykyaikaisten keinotekoinen koriste materiaaleja. Täysin luonnoton näyttää kattoon muovilla tai vinyyli levyt eivät mahdu sisälle ja kiiltävä venyttää kattoon.

  Sopivia materiaaleja lattiapäällyste

  Lattiakaiuttimesta sisätilojen keittiön tyyliin Provence on kahta tyyppiä: puusta ja kivestä mahdollisiin muutoksiin. Niinpä esimerkiksi, voit valita materiaalit luonnon karkea rakenne maalaistalon - kiillottamattomia kivi tai vanhoja kalkittu aluksella. Lattioihin asuntoja sopivia tasaisen aluksella, puulaminaattilattiat, parkettilattia ja puusta, iso matta laatta keinotekoista marmoria tai kivi. Älä valita kiiltävän heijastava pinta. Liiallinen kiilto ja glamour eivät ole ominaisia ​​Ranskan maahan.

  Vihje: älä valita värikäs Linoleumlattiat, pehmeä matto, laminaatti, fancy kuvio. Nämä kehittyneet materiaalit eivät ole sopivia. Poikkeuksena voi olla itsetasaava lattiamatto tumma luonnollinen väri.

  Kysymykseen siitä, miten sisustaa keittiön tyyliin Provence, on ensimmäinen vastaus on: löytää oikea huonekaluja. Että se kuvastaa tyyliä ja luonnetta Provence.

  Pääpiirteet Ranskan keittiökalusteiden ovat:

  • se on valmistettu puusta;
  • Jos et voi ostaa puiset huonekalut, valita laadukas MDF vanhan puun;
  • se on värillinen kirkkaat värit, kuten beige, hiekka, vaaleanvihreä, vaaleansininen tai puusta pinta on päällystetty vahalla tai tahra;
  • kaapit ja komerot runsaasti avohyllyt ja ikkunat;
  • taulukko, jossa on suuri työtaso ilman piilotettuja mekanismeja ja valmiuksia (Folding malleja ja muuntajat voidaan valita vain pieni kaupunkien keittiö);
  • helat tehty matta ei kiiltävää metallia, esim., kupari tai messinki;
  • tyypillisesti pinta keittiökalusteiden on yksitoikkoinen väritys, mutta koristelu pieni kasvien ja eläinten malleja, ei ole kielletty (ensisijaisena motiivina valitun haaran laventeli, oliivi-tai kukko kanaa ja kanaa);
  • korosti ikä huonekalut - se on yksi niistä ominaisuuksista tyyli, huonekalut voi olla epätäydellinen (nuhjuinen, säröillä ja kuorinta maali);
  • Monet valmistajat tuottavat uusia huonekaluja merkkejä keinotekoinen ikääntymisen - patina, halkeamia ja kuluneisiin, se sopii suunnitteluun keittiön tyyliin Provence.

  Usein luoda kodikas tunnelma keittiössä-ruokasali käytetään epätavallisia kalusteet ostettu kirpputorilta tai lainattu isoäidin ullakolla. Se voi olla väärennetty tuolit, paju pöydät ja sohvapöydät. Taotut osat ovat tervetulleita. Jos siis on mahdollisuus ostaa pari tuolia takorautaiset kynttilänjalkoja tai haltijoille ruokia, älä unohda sitä. Voit vapaasti ostaa tällaisia ​​tyypillisiä juttuja. Ne auttavat luomaan oikea tunnelma.

  On syytä huomata, että istumapaikkojen kiinnitettävä erityistä huomiota. Heidän täytyy olla mukava, tilava ja alkuperäinen.

  Tuolit maassa, sisustus täysin merkittävä:

  • ne ovat erittäin mukavat takaisin;
  • Ne voidaan maalata varomattomasti näkyviä harjan;
  • ne ovat usein korvattu pehmeällä tuolit tai tuolit verhoilu;
  • ne voivat muistuttaa baarituolit, korkea jalat ja kapea pyöreä paikka;
  • mistä tehty vanhan massiivipuusta, kudonta paju, taottuja valittuun malliin.

  Sisätilojen kodikas keittiö tyyliin Provencen tuottaa hyvin valittu kuviollinen tekstiilejä. He koristella ikkunat, zanaveshivaya niiden monimutkainen verhot röyhelöt, siivet, tai kangas. Dim pöytäliinan vastaamaan verhot. Pöytäliinan voi kattaa puoli pöydälle, se heittää vain keskellä pöytälevyn. Se on koristeltu käsin kirjailtuja nurkissa tai hapsut ympäri kehä. Jos mahdollista ja verhoilu tuolit tehdä yhden tekstiili paletti. Verhot kahvila koristeltu vitriinit. Vaan se on pikemminkin poikkeus, sillä astiat vielä on pysyttävä näkyvissä.

  Yhteiset piirteet tekstiilisuunnittelu:

  • Käyttö luonnon tai sekoittaa kuituja, kuten pellavaa tai puuvillaa synteettisiä kuituja, puuvilla;
  • värit valitaan pastellivärit;
  • Tekstiilit voivat olla yksitoikkoinen, on malli osa leikkaavia viivoja tai pieni kukka kuvio;
  • pieni, lautasliinat, patalappuja ja muiden tekstiilien juttuja tehty käsin ja sijoitetaan näkyvästi.

  Valaistus provencelaista ruokaa valitaan maku. Sen pitäisi olla paljon puolilta huoneen peitettiin. Siten, niitä ei voida yhdistää toisiinsa. Ranska - melko säästäväinen kotiäiti. Siksi sisätilojen on esineitä vahingossa ostettu, lahjoitti tai löydetty. Klassisen oliivi sisätilat vallitsevana taottu kattokruunut tai pehmeän rautametallin. Koska talot korkeat katot, ripustaa kattokruunu pitkillä suspensiot.

  Järjestäminen sisustus Provencen keittiö älä pelkää mennä liian pitkälle. Sen pitäisi olla todella paljon.

  Voit valita seuraavista:

  • hahmoja miehillä että naisilla;
  • pienet maisemamaalauksia;
  • kynttilänjalka levyille ja levyt metallia tai keramiikkaa;
  • kauniisti maalatut levyt alustoissa;
  • koriste pullojen, purkkien, korit viljan, teetä tai mausteita;
  • pieni tyyny;
  • kirjailtu pussit täynnä mausteyrtit;
  • nippu valkosipulia, sipulia tai yrttejä roikkuu katosta, voi olla myös koristeluun;
  • elävät tai kuivattuja kukkia maljakoita ja kuvia.

  Lisäksi käytännön kuorma, levyt, purkit ja muut välineet olla koristeellinen rooli. Heidän emäntä laittaa avohyllyt kaappeja, ripustettu yläpuolella pöydälle tai levy, on järjestetty roikkuu kaapit ja pöydällä. Astioita on usein asetettu kaikkien vääriä asioita, jotka eivät liity mihinkään muotoon tai kuvio tai väri. Harvoissa tapauksissa Maa sisätilat on sisustettu sarjaa kymmenen tai useamman laitteen tai lukusarjalla saman sarjan.

  Keittiö on valittu keramiikka, metalli, lasi, paistunut savea tai posliinia. Pronssi, messinki ja kupari laitteiden kiillottaa ja kiiltoa, ja ripustaa. Posliini kupit, lautaset ja hahmoja on ryhmitelty yhdessä samalla hyllyllä. Tavanomainen maito tölkit ja purkit voidaan käyttää muihin tarkoituksiin, ja niitä voidaan käyttää maljakko tai kukkaruukun. Jos ne näyttävät sirut tai halkeamia, niitä ei hylätään ja käyttää koristeluun.

  Miten sisustaa pieni keittiö tyyliin Provence? Jos esimerkiksi huone melko pieni, ja se ei salli asianmukaista huomiota kattoon suunnitteluun tai järjestely huonekaluja? Vastaus on yksinkertainen - on tarpeen koristella natiivi Provence motiiveja, tarvikkeet ja keittiökoneet. Se on pieniä yksityiskohtia auttaa uudestaan ​​tyyli ja romantiikkaa eteläisen sisätilojen pienessä kaupunkien keittiö.

  Ne valitaan keinotekoisesta kivestä tai puusta. Vanhassa sisustus työtaso vahvistetut kauniit laatat.

  Ihanteellinen vaihtoehto maalaismainen keittiöt eivät ole moderneja kromi hanat ja hanat, ja antiikkiesineet. Hyvin, jos ne ovat yksinkertainen muoto, rajat tuuletusaukkojen päällystetyn pronssia tai messinkiä. Jos löydät luonnollinen kuparia tai messinkiä venttiili - on onnea. Se täydellisesti korostavat tyyli.

  Pinta seinälle lieden on perinteisesti levinnyt laatat, yksivärinen tai kuvioitu. On tärkeää tehdä mahdollisimman pieni paistaa. Joskus esiliina valmistettu luonnonkivestä.

  Työalueella kokit olisi paljon leikkaamista elintarvikkeiden, astiat ja mausteet sijainti. Asematasolla työalueella keskeytettiin ruokia ja purkit mausteet, on järjestetty pöydälle levyt ja veitset. Usein työalueella ja tilaa kukkaruukkuja.

  Nyt osaat sisustaa keittiön tyyliin Provence. Alla, meillä on muutamia kuvia ideoita luoda ainutlaatuisia ja tyylikäs keittiö.

  Provencen tyyliin sisätilojen keittiön: ideoita, esimerkkejä, vihjeitä

  Viime aikoina yhä suositummaksi on suunnittelu keittiöt erilaisia ​​eurooppalaisia ​​tyylejä, toisin kuin perinteistä mallia, ja kuulokkeet, jotka ovat hyvin yleisiä entisessä Neuvostoliitossa.

  Ehdoton johtaja suosio on viehättävä Provencen keittiö sisustus, jossa olemme käyneet tänään. Kuvat ovat hyvin paljon.

  Tämä tyyli tekee sen juuret samalta alueelta Kaakkois-Ranskassa.

  Hän imeytyy kaikki viehätys rannikkokaupungeissa Cote d'Azur, vaaleana merituuli ääriviivat, yksinkertaisuus ja luonnon materiaaleja, sekä perinne hyvä maku, joka on kulkenut sukupolvelta toiselle. Tällä alueella, ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia, ja paikallista ruokaa ei jätä välinpitämättömäksi mitään gourmet.

  Provencen tyyliin näyttää hyvältä sisätilojen keittiön ja antaa enemmän luovaa vapautta hänen emäntä koristeluun. Lisäksi ainutlaatuisen charmikas Provencen mahdollistaa kääntää pienetkin kaupunkien ruokia viihtyisässä kolkassa, jossa kaikki on "täynnä" Etelä motiiveja ja tyyliä.

  Joskus tämä tyyli kutsutaan myös Ranskan valtion, joka ei ole virhe, koska maalaismainen kuviot antavat sisätilojen erityistä charmia, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisen ilmapiirin mukavuutta, mukavuutta ja vieraanvaraisuutta.

  • Vaaleat värit, pastellivärejä koristelu seinien ja huonekalujen;
  • Tässä keittiössä pitäisi olla paljon valoa - joko suurista ikkunoista tai runsaasta keinovaloa;
  • Vanha tai antiikkihuonekalut patina, kulunut, puu;
  • Liiallinen väärennettyjen osia ja lisävarusteita kuparista pronssi;
  • Paljon kukkia savea tai posliini pot;
  • Avohyllyt levyt, punottu elementtejä, luonnon tekstiilejä.

  No, otetaan tarkemmin kaikki keskeiset elementit tämän tyylin.

  On stereotypia, että keittiön tyyliin Provencen pitäisi olla täysin valkoinen, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Paletti käytetyt värit on hyvin laaja. Sininen, beige, oliivi, harmaa, kerma ja hiekkaa - yksi hiljaisempia värejä sopivat erinomaisesti tähän tyyliin. Kullekin niistä erikseen, käsitellään myöhemmin.

  On toivottavaa, kuten edellä mainittiin, se olisi pastellivärit, mutta nykytilanteessa tämä ei ole selviö. Tämä johtuu siitä, että alla eteläisen auringon runsain värit haalistuvat, joten nämä väripaletti antaa erinomaisen vaikutuksen "yuzhnosti" sisustus.

  Selvyyden vuoksi, yhdistelmä eri värejä, annamme alla muutamia kuvia esimerkkejä sisustus ja sviittiä.

  Tämä väri on, ehkä, pitää erityinen paikka ja on yleisintä keittiöissä tähän tyyliin. Voimme sanoa, että tämä on klassinen värit Provence. Valkoinen antaa juhlava ja avoin tila sisustus, sitä voidaan käyttää turvallisesti tiloissa pienen koon tai puute auringonvaloa.

  Kunhan et tee keittiö täysin valkoinen, muuten se näyttää sairaalan huone.

  Muista, että Ranskan maaseudulla on aina tietty luontainen arkaainen elementti: jossain vaiheessa päättänyt laittaa potin laventeli, toinen ripustaa koristelevynä jne

  Tämän seurauksena, valkoinen johtoaiheena sisustus on täynnä kirkas aksentti että elävöittää keittiö.

  Meidän muita tarvikkeita, löydät lisää esimerkkejä valokuva-valkoinen keittiö.

  Mielestämme tämä sisustus ei riitä rikas, kirkkaat värit toteaa. Vaikka väri lattia vastakohdan huonekalut ja seinät

  Yksi suosituimmista yhdistelmät meidän toimitusneuvosto, joka on ihanteellinen keittiön tyyliin Provence. Tämä vaimennettu vihreäsävytteinen muistuttaa oliivilehtoja ja kuuma kesä etelärannikolla Ranskan ja huone samalla näyttää mukava ja kotona.

  Tumma oliivi näyttää parhaiten tilavassa huoneessa yhdessä Puiset huonekalut tumma. Suurempi huone, sävy, voit valita tummempi, ja päinvastoin. Vaalean oliivin seinät yhdistää hyvin kerma, hiekka, sininen ja harmaa väri.

  Tämä väri sopii hyvin mahonki huonekaluja ja messinki tuotteita. Kiinnitä huomiota väriä seiniin ja räystäät.

  Tutustu myös valokuvien tarkastelun oliivi keittiöt.

  Pastelli ja herkkä pistaasi varjoa näyttää hyvältä keittiössä tyyliin Ranskan Maa. Se menee hyvin valkoinen, sininen, vaaleanpunainen ja vaaleaa puuta väriä.

  Merkittävä piirre tässä väri on sen kyky "päivitä" keittiön sisustus lievä tai vihreä tausta. Sopia, koko huone näyttää hieman ilmaa eivätkä ylikuormittaa, luo vaikutelman "ikuinen" kesä. Lisäksi se on yhtä hyvin sekä valon ja tummat lattiat ja huonekalut. Tässä muutamia erinomaisia ​​esimerkkejä:

  Enemmän pistaasi sisätilat löytyy tämä ihana tarkastelun.

  Vaaleankeltainen ja hiekkainen sävyjä palaneen ruohon muistuttavat kuuma Southern Sun. Tämä on todella vanha väri, joka on täydellinen faneille sisustus kirkkain värein. Ja kuinka monta niitä on kaikenlaisia ​​sävyjä ja ääniä tämän värinen, et tällä hetkellä voi edes kuvitella (noin 20).

  Kyllä, väri hiekka ensimmäinen paikka, täydellisessä sopusoinnussa ruskea. Esimerkiksi julkisivut tekee vaalean ja tumman työtaso ja lattia. Myös taustalla vaaleankeltainen julkisivu näyttää hyvältä ruskea huonekaluja tai kehystetty lasiosissa.

  Kuvassa Sand keittiö tyyliin Provencen Leroy Merlin. Mielestämme hienoa työtä! Seuraavaksi näytämme vieläkin mielenkiintoisempaa ja todellisia sisätilat.

  Sitten voit varmistaa, että yhdistelmä vaaleansininen, violetti ja tummansininen myös kiinnitettävä huomiota. Tällainen sisustus näyttää enemmän ilmeikäs ja voimakas, mutta vähemmän lämmintä.

  On huomattava, että tämä väri on hyvin yleinen kotimaisten huonekalujen valmistajat, itse asiassa on yksi monipuolisimmista värejä eikä vain tyyliin Provence.

  Sininen väri on tyypillinen tyyliin Provence, ja on hyvin yleinen, niin huonekalujen rintamilla, sekä viimeistely seinät ja ikkunat. Usein tämä sävy voidaan nähdä Ranskan keittiötarvikkeet: lautaset, kannut ja maljakoita.

  Tämä johtuu siitä, että eri luonnon sinisiä sävyjä tulevat mereltä, lähes aina pilvettömältä taivaalta, sekä erilaisia ​​Provencen yrttejä ja kukkia. Vaaleansininen sävy kuin "cool" Etelä sisä- ja täyttää sen muistiinpanoja kylmänä ja meren kauneuteen.

  Ranskan Provence - se ei ole vain valkoista, vilkaise pastelli-sininen sävy.

  Rikas ja syvän sininen väri on yleinen myös etelärannikolla koteihin. Se sopii hyvin sävyjä vihreä, sininen ja ruskea. Erottuva sininen näyttää erittäin hyvältä yhdistettynä valkoisella.

  Kuten on laita, jossa on sininen, sininen sallii vähän "cool" sisä- ja tehdä täysin kylläinen, vahingoittamatta aitouden tyyliin kantria.

  Keittiön syvän sininen väri sulautuu vaaleanharmaa ja sinisen sävyjä.

  Muuri suunnittelun tyyliin Provence, on olemassa muutamia sääntöjä, mikä on erittäin suositeltavaa pysyä:

  • No taustakuva. Kyllä, on olemassa maa-sisustus tapetti keittiössä, mutta uskokaa minua, se on erittäin harvinaista. Jos me tarkasteltava huolellisesti kaikkia kuvia tässä artikkelissa, voit jälleen varmistaa. Paljon harmoninen ja luonnollista tässä keittiössä näyttää maalatut seinät vastaavasti;
  • Kuvioitu kipsi tai tavallista myöhemmin maalaus tai liitu. On sanaton sääntö: jos se on keittiö maassa talon, voit valita karkea tai jopa peitellä; ja jos se on urbaani asunto, se on parasta maalata seinät mahdollisimman sujuvasti;
  • Pastelli, haalistuneet värit. Noin paletti on paljon keskusteltu edellisessä jaksossa. Opiskelu eri fotoprimerov auttaa valitsemaan sopivin hanke;
  • Joskus käytetään päin kiveä, tiiltä tai vanha levyt. Kaupunkialueilla, yleensä rajoitettu tai osittainen (paikallinen) käyttäen edellä mainitut osat, tai eivät käytä niitä.

  Yhteydessä maalaistalon keittiö tilaa ja alhaisempi "teeskentely" allow kivuton käyttää kivi, lankut, palkit, laatat, tiili, jne Tärkeintä ei liioitella eikä käännä keittiön joksikin välillä käytävään ja autotallin.

 • Ehkä se on tämä osa sisätilojen määritellään perus motiivi kaikki tyylit.

  Olemme koonneet kaikki erityispiirteet muutaman opinnäytetöitä:

  • Materiaali - puusta, mutta tietenkin, ääritapauksissa - maalatut MDF. Ei ole mikään salaisuus, että muovia, kirkas kromi helat ja kiiltävän peilipinta - tabu missään maassa.

  Yrittää järjestää keittiön tukeva tavaraa, voit jopa vaihdella iän ja tyyliä. Tärkeintä on, että ne eivät näytä kovin moderni ja suurellinen;

 • Antiikkihuonekalut - kuluneet, patina, vintage huonekaluja ja jopa pieniä halkeamia tässä tyyli ovat plussaa.

  Kaupunkiympäristössä, se ei voi olla helppoa, ja joskus jopa tarpeeton.

  Jos siis haluat keittiössä oli sisustettu "upouusi" tyyli Provence, voit käyttää uusia huonekaluja keinotekoisilla aging vaikutus puun ja huonekalujen, patina eri elementtejä, jne.;

 • Julkisivut paneelit, lasi insertit, puuveistoksia - kaikki tämä antaa erittäin hyvän maan tyyliin lähes kaikki kuulokkeet.

  Jos onnistut, yritä käyttää näitä elementtejä sisätilojen keittiön;

 • Taottu kohteet huonekalut, varusteet ja sisustus. Pidä mielessä, että tämä ei tarvitse olla jotain massiivinen ja raskas. Ei lainkaan.

  Voit käyttää esineitä hienoja taonta, esimerkiksi kukkatelineet, pidikkeet astiat, tekstiili- koukkuja jne

  Erinomainen sisustus erilaisiin metallisiin (kupari-, pronssi-, rauta-) kahvaan hyllyille, säiliöiden peitteet irtotavaran varastoimiseksi, paistinpannun kiinnikkeet;

 • Avaa hyllyt - kaikki näkyvissä. Keittiön kaapissa ne toimivat koristelevyinä levyjen ja muiden välineiden kanssa pöydän tai pöytäpöydän alla - erilaisten keittiövälineiden säilytykseen, sis. koriste.

  Tällaisten hyllyjen käyttö on suunniteltu luomaan vieraanvaraisuuden auraa keittiössä sekä kuvan rakastajasta, joka rakastaa ja usein valmistaa.

  Älä vain aseta näihin hyllyihin neuvostoliittolaisia, alkoholia, lääkkeitä ja muita välineitä, jotka pitää säilyttää suljetuissa kaappeissa;

 • Puiset ja korituolit, nojatuolit ja korit - näyttävät erityisen hyviltä maalaistaloissa.

  Wicker-huonekalut antaa ihmiselle mahdollisuuden ymmärtää, ettei ole tarvetta kiirehtiä missä tahansa, että voit vain istua alas ja rentoutua.

  Tällaiset tuolit voidaan ottaa ulos kadulla, yleensä ne ovat kevyitä. Istuessaan niihin on erittäin miellyttävä lukea iltapäiväteetä tai muita juomia koskeva kirja;

 • Tekniikka joko piiloutuu julkisivujen taakse, tai se hankitaan alun perin sopivassa tyylissä. Älä osta kiiltäviä uuneja, sähkökattiloita, mikroaaltouuneja jne.

  Tällä hetkellä on jo melkein muutamia uunimalleja, jotka sopivat täydellisesti Ranskan tyyliin. Jos haluat sijoittaa pesukoneen tai astianpesukoneen, muista peittää se julkisivun takana.

 • Hyvä sävy aitoa koristelua varten Provence-tyyliin on pieniä suosituksia tekstiilien valintaa varten:

  • Materiaali - puuvilla tai pellava. Mikä voisi olla parempi kuin 100% puuvillasta valmistettu hyvä valoisa pöytäliina? Tällaiset asiat antavat miellyttävän mukavuuden ja kodin mukavuuden.
  • Pastellivärit - vaimennetut siniset, violetit, vaaleanpunaiset, oranssit ja muut sävyt sopivat parhaiten;
  • Kukka- tai ruudullinen kuviot pöytäliinoihin, pyyhkeisiin, esiliinoihin tai keittiön verhoihin. Provencessa on hyvin monimuotoinen kasvisto: kukinnan kenttäkasveista sitrushedelmien etupenkereihin. Melkein koko vuosi on jotain kukkiva;
  • Lakat, röyhelöt, kirjonta lautasliinoilla, päiväpeitteillä ja lampunvarjostimilla - nämä elementit "kotiuttavat" sisustusta pienessä paikassa;
  • Pehmeät istuimet taotut tuoleille - ovat hyödyllisiä sekä mukavuuteen että sisustukseen.

  Edellä kuvattujen osien lisäksi on tarpeen täyttää huone erilaisilla lisävarusteilla, jotka liittyvät tähän tyyliin.

  Alla luetellaan lähes kaikki tärkeimmät ominaisuudet, joiden noudattaminen auttaa sinua täydentämään suunnittelua.

  Runsaasti kukkia eri ruukuissa (ihanteellisesti posliini, savi, tina) sekä pullot. Myös metallisia kattiloita ja kauhoja käytetään. Aito näyttää olevan laventeli, rosmariini, auringonkukka, keskikokoinen ruusu ja jopa auringonkukat.

  Jos ikkunassa on suuri ikkuna, voit kasvattaa kasviksia, esimerkiksi basilikaa tai rosmariinia, pitkänomaisessa potissa. Ei ole suositeltavaa sijoittaa viikunapuita, raakapuita, kaktuksia tai kasveja, joiden lehdet tai kukat houkuttelevat hyönteisiä tai haju epämiellyttäviä.

  Keittiövälineet, jotka ovat näkyvissä, olisi valmistettava kuparista, pronsseista tai näiden metallien lisäosista.

  Tämän lisäksi voit ripustaa joukko sipulia, valkosipulia, kuivattuja kukkia tai viljoja sekä kauniita pulloja oliiviöljyä. Voit myös asettaa rivin purkkia mausteisiin, pippuriin tai kahvimyllyyn, vanhoja keittokirjoja.

  Kirkkaat astiat avoimissa hyllyissä: lautaset, astiat, maljakot, teekannut ja muut posliinituotteet.

  Ei ole välttämätöntä, että tämä ruokalaji oli yhdestä palvelusta. Voit ja luultavasti jopa olla luovia prosessien koristeluun astiat.

  Käytännössä Ranskalainen maahantuoja kerää kokoelmansa "maailmasta kierteellä": sitten hän ostaa keittoturvan, sitten hänelle annetaan salaattikulho, sitten suuri ruokalaji on herättänyt. Loppujen lopuksi syntyy hieno koostumus, joka miellyttää silmää ei vain keittiön emännäksi.

  Emaloitu kannut ja tölkit - jos ne ovat rikki tai halkeillut, niin tämä ei ole ongelma, ja jopa valtava plus.

  Ne voivat sekä tyhjentyä, että ne voivat olla maljakko eläville tai koristeellisille kukille.

  Provence-kattokruunut ovat usein messinkiä tai karkeaa taotonta metallia.

  Monia malleja on koristeltu posliinisäteillä, lasipuseroilla tai kankaalla. Muista, että tällaisessa keittiössä pitäisi olla paljon valoa: luonnollinen ja keinotekoinen.

  Älä epäröi sijoittaa suuren kattokruunun lisäksi muutama lisälaite. Usein käytetään klassisia emalikattoja yhden lamppusilman valaisimiin.

  Sekoittimia. Jos keittiö on valmistettu maalaismainen tyyli, niin paras valinta on nosturit alle antiikki pronssi väri karkea muotoja ristillä venttiilejä.

  Jos suunnittelet sisätilaa enemmän kaupunkitunnistuksessa, suosittelemme höyrystimien valintaa harjatusta metallista tai valkoisesta akryylistä, modernista käyrätaivusta ja vipuventtiilistä.

  Hyötyä tähän mennessä, saniteettituotteiden valikoima on vaikuttava, ja voit ehdottomasti löytää optimaalisen mallin nosturin, pesuallas, astia saippuaa.

  Työtasot. Edullisesti luonnollisesta tai keinokivestä. Hyvä vaihtoehto voi olla myös puupaneelit. Jotkut vielä vanhan tavoin levittävät heidät pieniin laatoihin.

  Esiliina työalueella on pääosin keraamisia laattoja, harvemmin kiveä. Lasin tai muovin käyttö tässä tapauksessa on täysin sopimatonta.

  Työalue on pääsääntöisesti melko tilava. Keittiötarvikkeiden, hylkeiden hyllyt on kiinnitetty esiliin ja hyllyt tai kannattimet kukkien ruukkuihin ovat lähemmäksi ikkunaa.

  Lisäksi voit vapaasti valita kaikki muut tarvikkeet, jotka mielestäsi tekevät keittiöstäsi ihanteellisen. Yleensä se voidaan koristaa jatkuvasti, tuoden tuoreita ideoita perinteisiin vaihtoehtoihin.

  Provence-tyylin pieni keittiö

  Olkaamme rehellisiä, tämä tyyli sopii erinomaisesti isojen huoneiden tilavuuteen yksityisessä talossa kuin pienissä huoneistoissa.

  Mutta jos käytät tärkeimpiä yksityiskohtia, tämä tyyliin liittyvä motiivi, voit luoda romanttisen etelärannikon tunnelman ja pienimuotoisen kaupungin ruokia.

  Paljon valoa, oikea väriyhdistelmä, pätevä kohtalainen täyttö ja lopullisten aksenttien sijoittaminen - kaikki tämä auttaa sinua saavuttamaan haluamasi.

  Tässä keittiössä on aina kesä - aurinko ja lämpö, ​​kukat ja limonadi, maukkaita ruokia ja hyvää tunnelmaa. Tulet rakastumaan häntä projektin vaiheessa, on mahdotonta olla rakastumatta häntä kohtaan.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin