Pöytäteline keittiöihin

Muunnelmia pöydälle: keittiön kaappiin

Asiakkaan vaatimukset huonekalut voivat olla hyvin monenlaisia. Siksi huonekalujen markkinat nyt voit löytää erilaisia ​​malleja keittiön työtasot. Erityisen suosittuja ovat taulukoita, jalustat, jotka ovat osoittautuneet käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys.

Mihin suuntaan-jalusta pöytä voi olla hyötyä omistajalle, ja voitko käyttää tätä huonekalu vastaanottoa?

Monet asiakkaat haluavat sen sisätilojen kohteena, koska sen tiiviyttä. Pienessä keittiössä, jossa yksikin henkilö on vaikea kääntää, tämä huonekalut on yksinkertaisesti korvaamaton.

Käyttämällä yksinkertaista mekanismia, kuten pöytä-kirja, tämä kaappi on laajentunut erittäin kätevä pöytä. Jos vuokranantaja ei tarvitse pöytään, sitä voidaan käyttää tallentamaan huonekalut levyt ja muut keittiötarvikkeet, korvaa lattian kaapin.

Yleensä osa koko on jalustat 80h75 cm. Taitettu. Jos henkilö aikoo käyttää kaapin taulukkona, sinun pitäisi tietää, että malli koko kasvaa enintään kaksi kertaa.

Buffet kaappi käytetään usein kabineteissa pesualtaan alla

Tämä huonekalut voidaan käyttää työpöytä, jos se antaa vain yksi lehti. Se on varsin mukava, ja, mikä tärkeintä, se on ihanteellinen kalusteet pieni keittiö Hruštšovin.

jalusta taulukko voidaan käyttää työpöytä pienessä asunnossa

Sen modernit huonekalut markkinat voivat löytää erilaisia ​​malleja kaappeja, pöytiä, mutta etusijalle olisi huonekalun, jossa on paljon erilaisia ​​laatikoita, osastot, ja niin edelleen. Näitä taulukoita käytetään päivittäin, se on helpompaa, koska ne voivat tallentaa kaikki keittiötarvikkeita.

Buffet kaappi kätevä käyttää kuin saari leikkuupöytä

Ei ole FOLDOUT pöydät, jalustat, joita käytetään pääasiassa leikkaamiseen ruokaa. Yleensä nämä taulukot on pieni puinen alkuun, leveys alle metrin, joiden avulla voit vain kokata ja veistää ruokaa, mutta älä ota sitä.

Kuten minkä tahansa huonekaluja, on etunsa ja ilmeinen puutteista tietotaulukoiden muuntajat. Joten, mitä hyötyjä-jalustat pöydät ovat:

 1. ne ovat erittäin pienikokoinen ja sopii pienimmätkin keittiöt.
 2. Käytetyt huonekalut hyvin mukavasti, ja laajentaneet sitä yksinkertaisesti.
 3. Asiakkaat arvostavat ja kohtuullinen hinta tällaisia ​​malleja.
 4. Pienestä koostaan ​​huolimatta, pöydät, kaapit ovat erittäin käytännöllisyys.

Järjestää huonekaluja joten voit paitsi keittiössä, mutta käytävällä tai huoneen. Tyypillisesti tällaiset kaapit näyttää erittäin esteettinen jokaisessa osassa taloa.

Luetteloon haitat huonekalujen ostajat viittaavat usein, että taulukot eivät ole suuria. Jälkeen hajoaminen taulukoita, sillä tällainen taulukko mahtuu enintään 5-7 vieraille. Siksi tämä huonekaluja ei sovi vastaanottoa suuren yrityksen.

Suhteellisen lyhyen ajan - toinen haittapuoli mallit. Taulukot LSDP nopeasti onnistu, vaikka sen käytännöllisyys. Lasipöydät ovat vielä vähemmän, lisäksi jatkuvasti, murtumia ja haketus.

Nyt yhä useammat kuluttajat suosivat pöydät-telineet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, koska niiden pidempi.

Ja kuitenkin huolimatta nämä puutteet, edut tällaiset mallit ovat paljon enemmän, ja muutenkin, huonekalut ei olisi saanut tällaista vaikuttava suosiota.

Buffet kaappi voidaan valmistaa eri materiaaleista

Koska tämä huonekalut on vaikuttava suosio teki erilaisista materiaaleista. Mikä malli ja mitä materiaaleja pidetään suosituin?

 • puukuvio, jotka näyttävät samaan aikaan käytännöllinen ja esteettisesti miellyttävä;
 • metalli Pöydät, ruostumaton teräs, joita pidetään kaikkein käytännöllisin;
 • muovihuonekalujen, joka sopii useimpiin puutarha- tai ulkokäyttöön;
 • lasi malleja, jotka näyttävät erittäin mukava, mutta ne eroavat vähiten käytännöllinen.

Lue, miten valita kalusteet mukaan Feng Shui.

Tällä hetkellä eniten kysyntää puusta ja metallista pöydät,. Niitä pidetään samalla kaunis, käytännöllinen ja erittäin helppokäyttöinen.

Työpöytä kaappi - se on mielenkiintoinen osa sisätilojen

Jotkut valmistajat ovat kokeilleet paljon lomakkeella ja ulkonäkö huonekaluja. Esimerkiksi, löydät lasipöydät, jalustat, jotka on lisäksi koristeltu kauniita maalauksia muistuttaa lasimaalaus. Se näyttää erittäin mielenkiintoinen ja epätavallinen, mutta käytännöllisyyden ei pidä unohtaa. Silti puhumme keittiön suunnittelu huonekalut, ja tässä on kiistaton käytännöllisyys on tärkeä rooli.

Lisäksi on olemassa veistetty Puupöydät, metalli malleja epätavallisia muotoja ja kokoja.

Erittäin hyvin sopii tähän taulukkoon, pieni sohva keittiössä, koska hänen valinta.

Ostaja on ensin kiinnitettävä huomiota määritysten taulukon, ja vasta sen jälkeen sen ulkoisia ominaisuuksia.

Erityisesti valmistuksen omiin käsiinsä

Jos henkilö haluaa tehdä kalusteiden omin käsin, on parempi olla ryhtyä tuotannon FOLDOUT pöydän seisoo. Tosiasia on, että tehdä malli, joka on luonnonmukaisesti muuttui taulukoista taulukossa on hyvin vaikeaa, varsinkin miehen, jolla ei ole erityistä koulutusta.

Jotta tavallista yöpöytä pöytälevy on helppoa myös aloittelijalle.

Buffet kaappi on melko helppo tehdä omin käsin

Ensimmäinen asia, että pitäisi aloittaa työnsä - se on piirustus. Sen pitäisi tunnistaa kaikki laatikot ja osastoja, jotka haluaisivat lopulta. Koska keittiön pöydän-kaappi on täytettävä käytännön merkitystä, ja näiden yksiköiden olisi enemmän.

Edelleen on tarpeen määrittää mitat työtasot, Useimmissa kaapit ja huonekalut korkeus. On parempi pysähtyä kokonaiskorkeus huonekaluja 850 mm. Tämä korkeus voit käyttää mallina ruoanlaittoon ja syömiseen.

Keskimääräinen leveys työtaso on keskimäärin 900-970 mm., työtasolla syvyys on tyypillisesti 500-570 mm.

Jos henkilö on edelleen otetaan valmistukseen kokoontaitettava pöytä, kaapit, että perustana, voit käyttää piirustuksia taulukot, kirjoja, lisäämällä ne ruudut taulukoita.

Miten saada kaapin pöydän käsillään luettavissa foorumeilla sarjaa

Koska materiaali itsensä valmistuksessa taulukon jalustojen käyttää puuta. Koska on helpompaa työskennellä kotona kuin metallin tai lasin.

Sen jälkeen, kun ruumiinosat valmistettiin kaikenkokoisia ja hiottu, voit edetä kokoonpanoon huonekaluja. Yleensä käytetään asennusruuvit. Kun kaikki ruumiinosat on kerätty, voit siirtyä teollisuuttaan.

Yleensä kaikki teokset kestää useita tunteja useita päiviä.

Laatikostot tehdään erikseen yksittäisille kokoja.

Suuri valikoima keittiökalusteiden löytyy IKEA luettelot, jotka auttavat luomaan mielenkiintoinen ja edullinen keittiön suunnittelu, lukea siitä täällä.

Katso, miten tehdä pöydän käsillään:

Sisustus kivi ja sen käyttö sisätilojen

Buffet kaappi sopii täydellisesti modernit sisätilat,

Yksi eduista tällaisten huonekalujen - mahdollisuus yhdistää se melkein kaikki mallit ratkaisua. kuten pöytä vie vähän tilaa, voit sijoittaa sen nurkassa keittiössä tai lieden lähellä kypsentämistä on helpointa.

Maksimoida huonekalut sovi sisustukseen, sinun täytyy kattaa liinalla tai pieni pöytäliina. Kangas on parempi valita väri tapetti tai keittiökalusteet.

Jos emäntä suunnittelee käyttävänsä työpöytäsi-kaappi ainoastaan ​​aikaan vastaanoton, pinnalla työtasot voidaan järjestää kukkia, jotkut hahmoja ja muita koriste-elementtejä.

Myös silloin, kun ostaa malli kotiäiti voi varmistaa, että kahvat keittiökalusteiden oli kaunis ja täysin sovi sisustus huoneen. Tällaisessa tapauksessa, yöpöytä välttämättä sovi sisälle.

Jos keittiö on todella hyvin pieni, on suositeltavaa sijoittaa pöydän curbstone esimerkiksi käytävällä. Täällä sitä voidaan käyttää tallentamaan avaimia ja keittiötarvikkeita.

Se on erittäin tärkeää paitsi valita parhaiten sopiva malli, mutta myös oikeus järjestää hänelle hoitoa. Pöytien-telineet eivät ole liian nirso, mutta silti, pinta tulee puhdistaa säännöllisesti, pitää kunnossa ja kaikki laatikot.

On suositeltavaa kokki tähän taulukkoon, kaapin käyttämällä vain leikkuulauta vahingoittamatta pintaa huonekaluja. Tämä pätee erityisesti lasia malleja. Merkillistä, jos levittää pöydälle-curbstone ei ole paljon paineita, mutta muuten jalat kyseisen mallin ei kannata kunnon painoa.

Opi luomaan keittiö sisustussuunnittelija talossa meidän artikkeli

Työpöytä kaappi - se on hyvä vaihtoehto tavalliseen

Tässä on hyviä ideoita miten sisustaa puinen pöytä:

Muilta, käyttö-jalusta pöytä voi olla yksin. Ostajat tietoisesti suosia kalusteiden, koska se on erittäin kätevä jokapäiväisessä käytössä. Tämä käytännöllinen huonekaluja asianmukaista hoitoa ja ylläpito voi palvella sen omistaja useita vuosia ilahdutti käytännöllisyys ja tiiviyttä.

Keittiön pöydän-curbstone

Huonekalujen markkinoilla tänään on vain paljon vaihtoehtoja keittiö asetetaan ja yksittäisiä huonekaluja. Perinteisesti suurin suosittu keittiön pöydät, jalustat, todistettu käytännöllisyys ja mukavuus parhaillaan pitkää ja laajaa käyttöä.

Ominaisuudet ja edut keittiön pöydät, jalustat huippu

Miksi valtaosa ostajat suosivat näiden huonekalujen, kalustettu keittiön? Ensinnäkin, koska sen tiiviyttä ja monipuolisuus. Tämä on erityisen merkittävä pieni keittiö, jossa suuri joukko huonekaluja - se on vain unta, joten sinun täytyy koota yhteen huonekalu muutamia.

Esimerkiksi se voi olla keittiön kaappiin sisäänvedettävä pöytä, eli ns pöytä-kirja, joka muuntuu kätevästi taulukkoon. Vaikka sitä ei tarvita, se voidaan helposti taittaa eikä miehittää sen tilan, ja sen hyllyt käytetään tallentamaan kaikenlaisia ​​astiat, joka korvasi lattian kaapin. Lisäksi sitä voidaan käyttää työpöytä. Tämän seurauksena saat kolme yhdessä: ruokailu, kirjoituspöytä ja kaapit säilytykseen astiat ja muita pieniä asioita.

Niistä eduista keittiön pöydän jalustat laatikoilla astiat:

 • Kompakti - sopii kaiken, pienimmätkin keittiöt;
 • helppokäyttöinen, varsinkin jos malli on muunnettavissa;
 • kohtuulliseen hintaan;
 • käytännöllisyys ja monipuolisuus.

Jotkut ovat näiden huonekalujen ja haittoja, kuten pienen koon ja kyvyttömyys ottaa tällaisen pöydän jalusta suuri joukko ihmisiä. Silti tätä tarkoitusta varten voi olla ylimääräinen kokoontaitettava pöytä olohuoneessa ja keittiössä käytetään vain perheen aterioita ja kokoontumisia.

On myös pieni haitta on leikkauksen aikana. Koko kohta valmistuksessa tapetti materiaalia. Jos tämä LSDP, sitten tietenkin, mitään huonekaluja menee alas nopeasti, erityisesti keittiö- alttiina korkean kosteuden ja lämpötilan muutoksia. Nykyisin yhä useammat asiakkaat valitsevat pöydät, ruostumaton teräs, kaapit, koska heillä on paljon suurempi elinikä.

Lukuun ottamatta sekä puun ja metallin, kuten huonekalujen on valmistettu muovista ja lasista. Tietenkin nämä materiaalit eivät ole erityisen käytännöllisiä. Muovi pöydät melko sopiva puutarha- tai ulkoilua, ja lasi ja ei koske materiaalin jakamiseen keittiökalusteiden tällaista.

Keittiössä-kaappi pöytä pieni keittiö

Pienille keittiön pöytä, kaappi - se on ehkä ainoa oikea päätös. Ne voivat olla avattavan terä on suunniteltu muuntamaan taulukot ruokapöytä ja lähtevät kokonaan alta työtaso.

Toinen vaihtoehto on myös erittäin hyödyllinen, kun et tarvitse pöydän, hän seisoo hiljaa joukossa muun kaapit ja palvelee varastointikansiot, ja kun se tulee syömään aikaa, voit helposti saada sen ylös ja tuloaan kompakti pöytä. Ylempi pöytälevy on vankka, ja voit lyödä vetoa hänen keittiövälineitä tai hoitoon käytettävien tuotteiden kypsennettäessä.

Keitto pöytä, yöpöytä - toinen vaihtoehto järjestely vaatimaton keittiö tilaa. Maksimoida tilankäytön, ne on varustettu erityisellä mekanismin, joka mahdollistaa hyllyt matkustaa kauimpana kulmat huonekaluja.

Classic, joka löytyy lähes jokaisesta keittiö Neuvostoliiton aikoina ja tänään - kaksiovinen keittiön pöydän, kaappi laatikoilla. Lounasta sitä ei yleensä käytetä. Pikemminkin se on säilytystilaa astioita ja flatware.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Taulukko-kaappi keittiö

Kaikki tunnetut lapsuudesta-kaappi pöytä keittiössä, jota on onnistuneesti käytetty kaikissa kuulokkeita. Nämä taulukot ovat aikaa testattu ja ovat osoittautuneet oleskeluoikeuden sen tilalle.

Tämä taulukko voidaan käyttää leikkaus, on mahdollista syödä hänet. Suunnittelu säädetään useita laatikkoa, joka on helppo säilyttää keittiötarvikkeita.

Se johtuu kuutio suunnittelu-kaappi pöytä on vakaa. Hän yleensä on kooltaan 80x60 senttimetriä, joiden korkeus on 90 cm. On liukuva malli, joka muuntuu ruokailu, koon kasvattamiselle. Muutama taulukot sijoitetaan seinää vasten peräkkäin, muodostavat jatkuvan työtilan. Pääsääntöisesti nurkka versio on varustettu pesuallas ja erikoisyhteet, jonka avulla on mahdollista järjestää varastointiin pesuaineita. Parantaa ulkonäköä ja lisätä kuluttajien ominaisuuksia useita jalustoja yhdistää alle yhden työtason, kun he itse tekevät roll-out laatikot.

Tumba, tavallisesti seisoo lattialla säädettävät jalat, noin kymmenen senttimetriä pitkä, joskus piilotettu peitelevy.

Muodossa työpaikan

Pääsääntöisesti keskellä keittiön avaruus - ei oteta. Suunnittelijat ovat keksineet käyttää sitä tehokkaammin kehittämällä ulkona taulukoita tilaisuudessa. Tällaiset kaapit työtaso leikkaamista, yleensä hyllyille tai laatikoita käsiksi joka puolelta. Pinta on kulutusta kestävä, kestää viiltoja, lohkeilua. Ne ovat integroituja liesi ja pesuallas ja ilmanvaihto järjestänyt niiden päälle.

Tämä on erittäin toimiva ratkaisu, mutta on useita haittapuolia:

 • ylihintainen;
 • ongelma tiedonanto huoneen keskellä;
 • soveltumattomuus pieniin keittiöihin.

Tämä suoritusmuoto on yleisin. Se on muodoltaan lattian kaapin. Sisätilaa käytetään ulosvedettävä hyllyt ja laatikot tai ovi. Sitä käytetään elintarvikkeiden säilyttämistä ja astiat sekä tallentaa suuria keittiökoneet.

Erikoisratkaisuja keittiökoneet

Kaikki tietävät, että monitoimikoneen - jotain mukavaa ja käytännöllistä, mutta jokapäiväiseen käyttöön, se vaatii pysyvä paikka. Se on erittäin kätevä tämä versio kapea kaappi, jota käytetään nimenomaan keittiökoneet. Sisäosassa suuttimen voidaan tallentaa, tehosekoitin, mikseri, ja muita sähkölaitteita, ja pinnalle säännöllisesti vahvistaa itse prosessori tai käyttää pinta työskennellä teknologiaa yleensä.

Erillinen jalkakäytävän, sisäänvedettävä alta tärkein pöytälevy, pinta, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi leikkuulauta. Tyypillisesti pinta tekokivestä. Tilaa altaan alta on varustettu laatikko mekanismi terät, jotka ovat keittiössä paljon. Tehdä tällaista kaappi pyörät ja kahva oli kätevä manipuloida.

Pääsääntöisesti tila on jaettu kahteen taulukkoon, kolme horisontaalista laatikko, jotka on erityisesti suunniteltu eri korkeus ja suunniteltu säilyttämään tölkit, tölkit irtotavaran, juurikkaita ja vihanneksia.

Special ulkona lisäosat puhujanpöntöt kaappi säilytykseen ruokia. Tila ei yleensä jaettu laatikot, ja on täysin käytetään aiottuun tarkoitukseen. Erikoistarvikkeet tallentamiseen lasiesineet on tunnusmerkki jalustat. Alhainen kaapit ja kaapit ovat erittäin mukavat ihmisiä, joilla on lievää kasvua.

Hyvin usein yksi ja kaksi kaappeja käytetään ruokapöytä. Näissä taulukoissa kaapin myönnetty paikka tallentaa ruokailuvälineet ja pinnat - työtason. Yhteinen variantti - taulukko-kirja yöpöydällä, jonka toinen puoli pidetään nimenomaan tämän hajoamisen, ja toinen tapahtuu tarpeen mukaan.

Työ- ja ruokailutila

Joskus on suunnittelun päätöksiä, joissa työtilaa yhdistetään ruokailu. Se on yleensä, kaksitasoinen pöydät, jalustat, jossa on baari toisella puolella, ja työpöytä toisella. Tällainen malli sopii hyvin sisälle ja säästää keittiö tilaa.

Epätyypilliset vaihtoehtoja - keino korostaa niiden ruokaa mm

Pöydät, kaapit saatavilla kaikki mahdolliset mukavuudet tyyliä. Se on todellinen paratiisi kaikki huonekalut, vaativimmankin asiakkaan. Joskus päätökset sanelee tyyli ei riitä, että kaupallisesti saatavilla epätyypillisten pöytiä erityistehtäviä:

 • Liikkuva teline tallentamiseksi pullotetun juomat;
 • Open Mobile kaappi säilytykseen astiat ja palvelevat kohteita;
 • mobiili palvelevat pöytä, jonka pysyvä toteutetaan yhteisen työtaso;
 • kapea kaappi tallentamiseksi lävistyksiä-leikkaus väline;
 • mobiili yöpöytä teetä ja kahvia tarvikkeet.

Suunniteltaessa pöydät, jalustat yleisesti käytetty puuta, lastulevyä ja MDF. Nämä materiaalit on rajallinen elinikä ja pelkäävät kosteutta, joten viime vuosina tullut suosittu pöydät, ruostumaton teräs. Käytetään muovi ja lasi.

Valmistukseen työtasot erittäin suosittu tekokivi- joka on kaikenlaisia ​​värejä.

Näkyvä etu-jalustat taulukot ovat:

 • ne ovat pienikokoisia ja eivät vie paljon tilaa;
 • ovat sekä yksinkertaisia ​​- ei taitto ja moottori voidaan muuttaa;
 • tilava;
 • on kohtuulliseen hintaan;
 • erittäin vakaa;
 • jalat estää kastumisen puun vuotoja.

 • Liukuva malli pidentää enintään kaksi kertaa;
 • perusmateriaalina - lastulevy, kestoikä huonekalut on alhainen, mikä johtuu siitä, että materiaalit ovat pelkäävät kosteutta;
 • kaikkine tiiviys on rajoitetusti tilaa sovellus - asennus on mahdollista vain seinää;
 • markkinoilla vallitsevan tarjoaa enimmäkseen samaa tyyppiä.

Mitä etsiä ostaessaan

 • materiaali pöytälevyn tehdään, on kulutuskestävyys;
 • Keskimääräinen pituus ja leveys taulukon 60 90 senttimetriä, suuret työpöydät hankalaa siirtää;
 • läsnä muovia tai metallia jalat, puuttuminen, mikä vähentäisi kestoikä tuotteen;
 • mekanismit laatikot pitäisi olla tukielementtien kanssa rullien;
 • kaappi pesuun ei pitäisi takaseinästä;
 • Jos taulukko ei osta yksi, sinun pitäisi pystyä myöhemmin luopua työtasot käytetään hyväksi yhden työtasolle;
 • pinnalla pitäisi olla mitään ylimääräisiä aukkoja ja sirut, ja laatu suojakalvon ei saa olla epävarma. Tämä pidentää aikaa tuotteen käytön;
 • koska kapea taulukot sijoitetaan yleensä syrjäisillä seuduilla, työtasot niiden pitäisi olla irrotettava;
 • Jos taulukko on suunniteltu liikkumaan sen, kiinnitä huomiota pyöriin - ne on valmistettu metallista ja varustettu lukittavalla salvat;
 • jos kaappi on suunniteltu tallentamaan astiat, sitten jäljittää kuorma on tasaisesti jakautuneena koko kaapin jalanjälki.

Hoitavat näitä huonekaluja sovelletaan yleisiä sääntöjä hoitaa huonekalujen:

 • Säännöllinen pyyhkimällä kostealla liinalla;
 • mekaaninen epäpuhtauksien poistamiseksi;
 • pesemällä pesuaineet;
 • tehty puusta säännöllisesti kattavat puola, huonekalut vaha;
 • huolehtia siitä, että ei muodostunut hometta ja sieni;
 • ohjaamaan huoneen ilmankosteus - ei kuivata ilmaa eikä pereuvlazhnyat;
 • lasi ja keramiikka pinta puhdistetaan erityisiä apuvälineitä;
 • puiset työtasot pyyhkiä vain suuntaan puun kuvio, säännöllinen peittämällä ne suojaväline.

Tänään, kaappi pöytä keittiöön - tärkein huonekalu keittiössä setti. Kaupoissa ei ole pulaa valinnassa sisustus kohteita. Materiaalin käyttö tämän artikkelin, voit aina voi tehdä tietoisen valinnan ja ostaa pöytä, joka on pitkään tuo sinulle tyydyttävällä tavalla käytön.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.