Pöytätaso baarissa

Pöytätaso baarissa

Baaritiski keittiö kaunis tiskille on alkuperäinen toiminnallinen elementti sisustusta. Se säästää tilaa, kaavoitettu se luo helposti rento ilmapiiri, on viestittävä ystävillesi. Työtasot on asennettu baarissa konsoleihin tai jalat kromattua metallia, puuta tai muuta materiaalia.

Baaripöytä - paras tapa järjestää sisätilojen

Sisäbaarin voidaan asentaa erikseen, jossa kiinnittäminen seinään saumaton kertainen tai tukea, tai tulee laajentaa HF.

Työtasot baarissa erotetaan materiaalista, jotka on valmistettu: lastulevyä, MDF, puu, kivi, muovi, lasi.

mahdollisuus lastulevyn tai MDF Se on tullut suosittu, koska sen kustannustehokkuutta. Materiaalilevyistä voi poimia mitään väriä. Laminoidun lastulevyn helposti valita mistä tahansa halutusta materiaalista.

Tyylikäs ja helppohoitoinen lasia bar. Sen etuna - tyylikäs ja moderni muotoilu, mutta se on tarpeen käyttää tällaisen tuotteen huolellisesti äläkä naarmuta ja mekaanisilta vaurioilta. Usein ne yhdistetään kromi nastoilla.

1

Puinen työtason baarissa - kallis vaihtoehto tuotteiden taso on peitetty suojamateriaalit näyttää kunniallisia. Pinnoite suojaa materiaalin altistumisen vettä, öljyä ja kemikaaleja. Timber helppo valmistaa rakenteen perusteella alkuperäisessä muodossaan. Kattaa värillinen öljyt ja vaha takuita kaunis pinta ja pitkä käyttöikä.

Mielenkiintoinen suoritusmuoto on valmistettu massiivipuuta työtaso leikkaamaton reuna ja luonnollisen muodon aluksella. Tämä tuote näyttää luonnolliselta. Yleisimmin käytetty puu on tammi, pähkinä, kirsikka tai pyökki.

Pöytätaso baarissa voi olla valmistettu keinotekoista tai luonnonkivi. Ne ovat kestäviä, kosteutta kestävä ja vaativat vain vähän hoitoa. Stone mallit näyttävät vankka, on eri sävyjä - vaaleanharmaasta mustaan ​​tai viininpunainen kaunis hehkuva kohokohtia. Keinotekoinen materiaali helpompi puhdistaa, koska se on vailla pinta mikrohalkeamia ja huokoset, joka käytössä voi tukkeutua liasta.

Valitessaan työtaso kuulokkeen, sinun täytyy ottaa huomioon sen kustannukset, suunnittelu ja rakentaminen vallan. Oikea Komponenttiyhdistelmät sallii harmonisesti noutaa kotona sisustus.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Baaritiski keittiössä käsillään - se on helppoa

Bar, tehty omin käsin - yksinoikeudella huonekalu, joka sisustaa keittiö, ruokailutila ja olohuone. Lisäksi miellyttävä silmään eräänlainen esittävien monia toimintoja. Tee sitä kotona, voit helposti ja erityisiä taloudellisia kustannuksia.

Mistä nimi "palkki"

XVIII vuosisadalla alkoi avata ensimmäiset harjat Pohjois-Amerikassa. Erottaa ne heidän edeltäjänsä - baarit ja pubit -Special huonekaluja. Se on suuri pöytä, jossa oli niin baarimikko nimeltään baarissa. Tämä toiminnallinen taulukko on rakennettu ja sen tarkoituksena on jakaa toimielimille kahteen alueeseen:

 • vierailijoille ja viihdettä;
 • henkilöstö ja työtä.

Kun alkoi kaatamalla alkoholia lasiin astia, joka oli piilossa pöydän alla, ja vierailijat joi poikkeamatta telineeseen. Joten suunnittelu on tullut tunnusmerkki baareja ja sai nykyisen nimensä "bar".

Bar telineeseen pitäisi sopia harmonisesti sisätilaan, samalla kun se mukavampaa ja tyylikäs. Aluksi äänestää huonekalut huoneeseen ja mitkä teline sopii keittiöön.

Lajikkeiden baaritiskit:

 1. klassinen - Tämä vaihtoehto perustuu konsoleille korkeus 1,1 - 1,2 m, joka sijaitsee työtaso. Täydentää tällaisia ​​rakenne korkea tuolit puusta.

Varoitus! Emme saa unohtaa, että palkki ei korvaa ruokapöytä. Se on liite keittiö.

Käytettyjen materiaalien valmistuksessa itse teline

Kun tunnistaminen tyyliin, menemme tärkeä tekijä - materiaalit. Jälleen, ne pitäisi poimia pohjalta materiaalien jo käytetään keittiössä. Jakelun ja saatavuuden ovat seuraavat:

 • Kipsilevy - budjetti vaihtoehdon avulla voit luoda minkäänlaista rakenteen - klassikoista parvi. On mahdollista maalata, koristele tekokivi- peili laatat tai keksiä jokin muu versio alkuperäisestä.

 • Muovi - halvempaa materiaalia, joka on helppo työskennellä. Haittapuolena on sen hauraus eikä monia vaihtoehtoja sisustus kuten kipsilevyä.
 • Laminoitu lastulevy - ainekustannukset eivät ole niin halpaa kuin aiemmat, ja työskennellä hänen kovemmin. Mutta DSP on kestävämpi ja tehdään eri väripaletin, löydät materiaalia jäljitelmä jalopuuta tai marmoria kylmä.

 • Puusta - kallein vaihtoehto, mutta tällainen jalusta näyttää paljon vakaampi. Totuus ei voi tehdä sen itse ilman yksinkertaisin taitoja puuseppä.

Kotitekoinen telineeseen voi olla kohokohta sisustuksen. Peruselementti on pöytälevy suunnittelu. Se sävyttää ja aksentit sisustus. Näin ollen levy käytetään alle pöydän, on kaunis, kestävä, kulutusta kestävä ja eivät pelkää kosteutta.

Jotta pöytälevy itse, voit ryhtyä puutavaraa. Hän tuli raskaaksi leikkauksen muoto työtaso käyttäen palapelin. Reunoilla työtaso huolellisesti lakaista ja teipattu yli erityisellä teipillä. Voit myös ostaa valmiin pinnan.

Älä unohda harkitsemaan suunnittelussa valaistus. Ihanteellinen halogeenilamput. Liittää ne hyllylle tai pöydälle palkki. Tehokkaasti näyttää mini kattokruunut alustan tai pitkillä johdot.

Askel askeleelta ohjeet tehdä omia yksinkertaisia ​​baaritiskit on lueteltu alla.

Askel askeleelta opas rakentaminen palkki puun alla

Aluksi valmistetun tangon puurunko tarvitset seuraavia työkaluja ja materiaaleja:

 • palkit 50 x 150 mm, voidaan ottaa 50 x 200 mm pituus 100-120 cm;
 • laminaatit panelointitöihin;
 • ruuvi;
 • ruuvimeisseli, ruuvimeisseli;
 • puu liima;
 • kynnet;
 • vasara;
 • suluissa;
 • tasolla;
 • materiaali koristeluun (lasitteissa, maali).

Vaihe №1. Jolloin korkeuden perusteella baareja 105-110 cm, pituus valitaan koon perusteella keittiön. Kehys: paikka yhden puun alla, ja sama pituus päällä, leveys riippuu materiaalin (15 cm tai 20 cm). Pystypalkit leikataan yhtä kappaletta ja asettaa ne pystysuoraan runkoon. Fix suunnittelu kynnet ja kautta tasolla tarkistaa tasaisuus.

vaiheeseen №2. Valmiin rakenteen kiinni seinään ja lattiaan, se voidaan tehdä avulla nauloja tai tulpat.

vaiheeseen №3. Päällystää puurakenne viilun ruuveilla 3,8 mm molemmin puolin. Sitä voidaan käyttää sen sijaan, että viilua vanerin tai kuitulevyn.

Vaihe №4. Kiinnitä pöytälevy nauloilla 50 mm. Edellytyksenä bar irtoa etupuolelle, se on - 25-30 cm. Tyypillisesti, leveys on 45 cm työtaso asennettu sisä- puolella teline tasolla pöydän kehykseen, kulkee sitten vastakkaiselta puolelta vastaavat normaalia ..

Vaihe №5. Etupuolella pesualtaan alla asentaa suluissa työtaso oli vakaa. Puuseppä liima liimaa viilun listat, lattia risteykseen telineeseen runko voidaan koristella sokkeli. Kaikki lakkaus tai tahra.

Täydellisen kuivumisen jälkeen baarin kädet valmiina. Voit kutsua vieraita ja nauttia yhdessä, kuten kahvitaukoja.

Askel askeleelta ohjeet luo eniten yksinkertainen palkki

Helpoin tapa vaihtaa keittiön totaalisesti - se täydentää houkutteleva sisätilojen baarissa. Voit tehdä tämän, tarvitset seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • kromi putki 50 mm halkaisija;
 • laipat;
 • yleiskiinnitysvaruste putkea 50 mm;
 • päättynyt työtaso;
 • suluissa;
 • pora;
 • peltiruuvilla.

Vaihe №1. On valmiin työtaso, porakoneella, jossa on erityinen suutin, jolloin reikä on halkaisijaltaan 50 mm putki kromi. Pituus telineen määrittelevät itsensä perustuu koko keittiön.

Vaihe №2. Kromi putki, joka on kulkenut läpi työtaso korjata yleinen kiinnitykset putki lattiaan ja kattoon. Että yhteinen putket ja työtasot näytti esteettisesti miellyttävä, käytä laipat.

Vaihe №3. Toisella puolella pöytälevy on kiinnitetty seinän pinnan suluissa.

Tämä avomielinen muotoilu, tehty omin käsin, jotta radikaalisti muuttaa ulkoasua keittiöön.

Neuvoston. Korkeus telineeseen tulisi sijoittaa tasan työtason, niin se näyttää harmoninen.

Olkaamme yhteenveto. Asennuskehikkoon kuin keittiö elementti ei ole niin monimutkainen, että kaikki riippuu ajatuksia päällikkö, varojen myöntämisen ja valitut materiaalit. Töiden jälkeen, älä unohda täydentää laitteiden suunnittelu ja huonekaluja.

Doing bar keittiöön omin käsin: video

Baaritiski talon omin käsin: kuva

 • Taitekaihtimet kätensä: yksinkertainen askel askeleelta opas
 • Neste taustakuvaksi keittiöön: Doing omiin käsiinsä Paper
 • Miten maalata seinät lateksi maali asunnossa käsillään
 • Vaatekaappi. Master omin käsin

Nykyään monet omistajat asuntoja, yritetään yhdistää keittiö olohuone ja jakaa keittiö tilaa ja saada ruokasalissa baari. Kustannuksiin sen valmistuksen olivat pieniä yyli laminoidun lastulevyn voidaan tehdä vain pöydälle ja teline päällystää laminoitu kuitulevy tai MDF-levyt.

Baaritiskit keittiössä: esimerkit sisätilassa

Ei ole mikään salaisuus, että monissa moderni keittiö sisustus jälkeisessä Neuvostoliiton välilyöntiä ei ole harvinaista. Lisäksi on paljon vaihtoehtoja, miten se voidaan tehdä ja näytämme teille joitakin esimerkkejä.

Vielä muutama vuosikymmen sitten, tällainen elementti ei todennäköisesti saalis meidän keittiössä, että otamme mentaliteetti ja rakkautta upeita juhlia ja "keittiön puhua sydämestä sydämeen."

Mutta modernin vauhtia elämään sanelee sen omilla ehdoilla. Nyt, hätäisesti aamukahvin tai kevyt välipala ennen nukkumaan ravintola baari on riittävä.

Kuvassa on seinäpalkki, joka sopii täydellisesti pieneen keittiötilaan ja korvaa täysin ruokapöydän.

Lisäksi se on baaritiski, joka auttaa ratkaisemaan useita keittiön sisustuksen tehtäviä.

 1. 1 Lisätyöpinta. Millainen rakastaja luopuu työtason ylimääräisistä senttimetreistä! Lisäksi pienessä keittiössä teline voi täysin korvata työpöydän. Voit järjestää kaikki keittiökoneet ja kuulokemoduulit tiiviisti yhdistämällä ne improvisoituun seinään. Tällöin palkki, joka on asennettu kulmaan, helposti korvata ja lounaalla oleva pöytä ja työpöytä.
 2. 2 Kaavoituspaikka. Bar-laskuri on tullut välttämättömäksi osana asuntoon, jossa on studioasettelu. Tässä tapauksessa se on "erottimen" rooli keittiön ja olohuoneen välillä. Ja itse keittiössä laskuri voi erottaa työ- ja ruokailualueet.
 3. 3 Vaihtoehto ruokapöydälle. Tämä vaihtoehto valitaan useimmiten pienoiskeittiön keittiön omistajilta, joissa ei ole tarpeeksi tilaa koko illalliselle pöydälle, mutta on melko mahdollista löytää maksuton mittari baarilaskimelle.
 4. 4 Lisätallennustilaa. Telineen pohja on erinomainen paikka varustaa lisäkaapit, laatikot ja hyllyt. Ja telineen toista tasoa käytetään myös esimerkiksi lasien tallentamiseen.

Valokuvassa on moderni tyyli MDF: n keittiön baaritiski.

Mikä teline valita keittiöstäsi? Mitkä ovat parametrit harkitsemaan ja mitä etsiä? Näitä kysymyksiä käsitellään tässä osiossa. Joten tyyppiset baarilaskurit ja niiden ominaisuudet:

Kuten nimestä näet, tällainen jalusta on asennettu seinän vieressä riippumatta huonekaluista. Hyvä vaihtoehto keittiölle, joka on epätyypillistä, kun se on sopeuduttava epäsuhtaisiin koihin.

 • Yleensä teline asennetaan seinän päähän, josta tulee ruokasalin keskipiste.

Kuvassa on perinteinen muotoilu, joka sopii useimpiin sisustuksiin.

Koristelukan takana olevassa alaosassa keskuslämmitysakku häviää. Ikkunatehtävät voivat muuttua upeiksi niittyiksi baariksi. Tai täällä voit asentaa kaide- ja kynsihyllyt hyllyjen säilyttämiseen. Lisäksi saat upean panoraaman, josta voit ihailla aamukahvia.

Kuvassa on ikkuna, joka toimii ruokapöytänä. Tämä muotoilu sopii erinomaisesti pienelle keittiölle, jossa joka tuuma on tärkeä.

Kuva on erinomainen ratkaisu keittiön parvekkeelle.

Kuinka tehdä seinä?

Kaikki riippuu siitä, millaisia ​​toimintoja haluat antaa palkille.

 • On mahdollista rakentaa yläosa, joka on varustettu hyllyillä - saat ihanaa "delimiter" -vyöhykettä.
 • Haluttaessa osa seinistä voidaan myös rakentaa kipsilevyllä ja valmistaa kapea paikka, johon voit tallentaa esimerkiksi pulloja. Älä unohda korostaa aukkoa seinässä, ja kapea kohta muuttuu välittömästi kirkkaaksi taideobjektiksi.
 • Helpoin vaihtoehto: asentaa peili seinälle - hyvä mahdollisuus voittaa tila. Lisäksi peili "toimii" laajentamisessa.
 • Ja voit käyttää tätä seinän osaa sisustukseen: ripusta kuva, joka on valittu koriste-tyylin mukaan, ripustaa valokuva täällä tai jopa rakentaa valokuvakollaasi.
 • Voit koristella seinää maalaamalla. Se näyttää orgaaniselta, varsinkin jos muralin elementit toistuvat itse telineen suunnittelussa tai koko keittiön sisustuksessa.

Tällaista työtasoa pidetään työtason jatkona. Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat keittiön kalusteita, joissa on sisäänrakennettu baaritiski. Mutta jos haluat, voit tilata erikseen erikseen, keskittyen omiin makusi ja pyyntöihisi.

Yhdistetty asenne ei yleensä ole korkea. Mutta se sopii täydellisesti jopa pienen keittiön sisätilaan. Tämä teline on usein koristeltu samalla tavoin kuin työskentelyalue: toisin sanoen ne valitsevat samoja viimeistelymateriaaleja työtasolle ja väri, joka toistetaan keittiön esiliinalla tai huonekaluilla.

No, jos teline asennetaan kulmassa päätyöalueelle. Pitkässä, pitkänomaisessa keittiössä tämä auttaa tasapainottamaan huoneen muotoa ja tuo sen lähemmäs haluttua neliötä.

Tämä teline sopii vain tilaviin keittiöihin, joissa on paljon vapaata tilaa tai studiohuoneistoissa.

Kevyt versio: telineen työtaso asennetaan konsoleihin. Yleisvaihtoehto: alaosaa käytetään kaappien, suljettujen ja avoimien hyllyjen, laatikoiden ja pöytälevyn käyttämiseen sekä ruokapöydän osana että työskentelyalueena.

Lisäksi tällainen teline voidaan varustaa minijääkaapilla, monimutkaisella kiskojärjestelmällä, viinilaseilla ja lasilla varustetuilla suspensioilla sekä katolla, jolla on itsenäinen valaistusjärjestelmä.

Erinomainen vaihtoehto studioasettelulle tai tilava keittiö. Osa laskurista on täysi ruokapöytä, toinen - suurempi osa - kuten baari itse.

Tämä vaihtoehto sopii erityisesti perheille, joissa on pieniä lapsia tai vanhuksia, jotka ovat epämiellyttäviä nousemaan korkeisiin baarituoleihin.

Asunnoissa, joissa keittiö ja olohuone yhdistetään, tällainen asenne voi olla välttämätön osa järjestelyä ja kaavoitusta. Yleensä alaosa asetetaan keittiön puolelta, ja korkein olohuoneen puolella.

Suunnittelijat suosittelevat telineitä, jotka on valmistettu samasta materiaalista kuin muut huonekalut. Samanaikaisesti on otettava huomioon sekä sisustuksen tyyli että materiaalin laatu.

Ei ole syytä säästää, koska halvalla materiaalilla ei ole tarpeeksi kestävyyttä, ja jalustanne tulee pian pysyvien ongelmien lähteeksi.

Suosituimmat materiaalit telineen valmistukseen:

 • MDF, lastulevy, kuitulevy - on parempi valita laminoituja levyjä. Plus tämä materiaali - runsaasti värejä. Voit koristaa työtason rungon samalla värillä kuin muut huonekalut. Ja voit valita kontrastin. Esimerkiksi jos sinulla on valkoiset moduulit, musta telineestä tulee kirkas ja tyylikäs sisustussisustus.
 • Muovi - materiaali sopii, jos sinulla on keittiö, joka on sisustettu jossakin modernista tyylistä. Erityisesti rakastavat minimalismin ja korkean teknologian muovityylejä.
 • Puu on välttämätön materiaali klassiselle keittiölle. Jos keittiö on tilava, puu voidaan koristella kaiverruksilla, jotka on lisäksi koristeltu mosaiikilla, peileillä tai laattoilla. Pienessä keittiössä lakkaisen muotoinen puupalkki näyttää perusteellisesti ja ylellisesti. Tiukat muodot eivät kuitenkaan näytä liian massiivisilta.
 • Kivi on luonnollista tai keinotekoista. Tämä teline sopii mihin tahansa sisustukseen, tyylistä ja suunnasta riippumatta. Tämä on edullisin vaihtoehto, koska kivi on erittäin kestävä ja houkutteleva ulkonäkö.
 • Korian - suosituin materiaali baarin työtasolle. Se näyttää marmorilta, mutta se on paljon halvempaa ja edullisempaa. Korianan epäilyttävä ansio on, että siinä on runsaasti paletteja, joten voit valita minkä tahansa keittiön värin.
 • Lasi - valinta epätavallisten ja rohkeiden vaihtoehtojen ystäville. Lasiteline on todellakin kevyt, ilmava, alkuperäinen. Tällainen huonekalu sopii nykyaikaisiin keittiöihin. Ja tämä on myös erinomainen vaihtoehto keittiölle "tuumalle".
 • Kipsilevy on taloudellinen vaihtoehto. Mutta kiitos, että kipsilevy on helppo käsitellä, voit rakentaa teline kaikkein epätavallinen, abstrakti muodossa. Ainoa haittapuoli, kipsilevyjalustat on parempi tehdä, jos käytät sitä koristeosana - esimerkiksi "vyöhykkeiden" erottelijana ". Muista, että runsaasti kosteutta ja lämpötilan muutoksia voi johtaa kuivatuslevyn muodonmuutokseen.
 • Metal - alkuperäinen ratkaisu baariin. Se sopii täydellisesti keittiön sisätilaan, joka on valmistettu yhdestä modernista tyylistä. Jos lisäät koristeet väärennöksiltä - saat tyylikkään esineen jugendtyyliseen tyyliin.

Baarijakkarat

Pääaseman "naapurit" ovat korkeat tuolit, joita kutsutaan myös baariksi. Koska telineen vakiokorkeus on 110 - 125 cm, tuolien tulee olla myös korkeita.

Kun valitset tuolit, huomaa, että suuri määrä jalkoja on hyväksyttävissä, jos keittiötila on suuri. Pienikokoisessa keittiössä on parempi valita tuolit yhdelle jalalle.

Vaihtoehto: hyvin pienessä keittiössä voit tehdä ilman erillisiä tuoleja. Istuimet ruuvatetaan pöydän pohjaan ja tarvittaessa ponnahtaa ulos.

Kova tuolit voidaan päivittää asettamalla tyynyt istuimiin, jotka sopivat muuhun tekstiiliin. Selkänojat ja kynät tuoleilla - tämä on jo valitulla. Mutta läsnäolo tuki jalat - aina.

Ennen kuin ostat tuolin, yritä istua heille - jalkasi päästä seisomaan, onko kätevää "kiivetä" korkealle istuimelle. Muussa tapauksessa on parempi etsiä malleja, joilla on säädettävä korkeus sekä istuimesta että jalkatukista.

Taustavalo on tärkein yksityiskohta. On kätevää suunnitella keittiön osan itsenäinen valaistus telineen kanssa etukäteen.

 • Sisäänrakennetut kattovalaisimet telineen kehällä;
 • LED-raidat pöydän pohjalla;
 • pitkällä johdolla olevat lamput, jotka on järjestetty riviin laskurin yläpuolelle;
 • lamput tai LEDit pohjaosan ulkopuolella.

Valinnainen, mutta erittäin toimiva ja tyylikäs osa telineestä. Se voi ulottua kattoon ja tukea ylemmän konsolin valaistusta. Yksinkertaisesti lepäävät katon ja "rakentaa" erilaisilla pidikkeillä lasit ja ripustettavat hyllyt.

Jos keittiössäsi on matalat katot, on parempi luopua korkeasta palkista, koska se visuaalisesti pienentää katon korkeutta.

Materiaali, josta tällainen putkenjalka on tehty, voi olla erilainen. Perinteisesti se on valmistettu metallista (messinki, nikkeli tai ruostumaton teräs), klassiseen keittiöön voit valita mallin, joka on tehty puusta, joka on koristeltu kaiverruksilla.

Jos valitsit enemmän massiivisia, avaamattomia telineitä, huomaa, että ne pohjat, jotka toimivat pohjana, voit koristella haluamallesi. Keittiöstä tietenkin on kätevämpää, jos se on joukko avoimia ja suljettuja hyllyjä ja laatikoita. Julkisivut on valittu päähuonekalujen sävyyn.

Mutta pohjasta ulospäin suuntautuva osa on todellinen ulottuvuus design fantasiaa varten.

 • Koristella kiven kanssa on ääni, tyylikäs ja ylellinen. Täysin kaikuva keittiön klassiseen koristeluun.
 • Sheet MDF -levyt, toistuvat huonekalujen julkisivut. Tällainen jalusta tuntuu olevan keittiösarjan jatkuminen.
 • Jäljitelmä muuraus - mielenkiintoinen vaihtoehto maa-keittiö ja parvi tyyli.
 • Lasipaneelit - alkuperäistä päätöstä. Mutta älä unohda ottaa pois sisäosat valon - ja saat todellinen spektaakkeli valon ja värin. Muuten, lasin täytyy olla iskunkestävä. Ja jos et halua sen läpi loisti sisällön sisäisen hyllyt, valitse jäälasi.
 • Skinali - versio lasien, mutta koristeltu kuvio tai valokuvatulostuskasettia. Hieno tapa sisustaa baarissa, sitä enemmän kuvan voit valita tilavuus joka antaa koko telineeseen tyyliin.
 • Sisäänrakennettu akvaario - luovan ratkaisun epätavallisia ruokia. Tämä vastaanotto välittömästi muuttuu taide-esineen ja toimii todellinen koristelu sisätilan. Ja jos olet epävarma siitä, pitäisikö valita todellinen akvaario eläviä kaloja, kiinnittää huomiota ns "kuiva" akvaariossa. Ne ovat täysin simuloida todellinen asia. Lisäksi kuiva akvaario voi keksiä epätavallinen teema: esimerkiksi vedenalaiseen maailmaan, ja maailma aavikon, rock garden tai mini-viidakko.
 • Mosaiikki - valoisa ja tyylikäs sisustus työpöydällesi. Voit asetella tietty kuvio, ja se voidaan toistaa on annettu mosaiikki esiliina. Mutta pitää muistaa, että mosaiikki on raskas, jotka edellyttävät vahvaa ja hyvää perusteita.
 • Taidemaalauksessa - toinen tapa kääntää seistä taideteos. Mutta valinta maali kuviota, älä unohda, että koko paletti ei pitäisi olla ristiriitainen muun värien keittiössä.

Barstand luo erityisen tunnelman keveyttä, helppous. Ja niin kuin stand useimmiten liittyy juominen juomia, on välttämätöntä varustaa se ja erikoisvarusteita, jotka korostavat toiminnallisuutta.

Tällaisia ​​eriä ovat:

 • erityinen pidikkeet laseja. Jos keittiö on tarpeeksi pieni Mount kiinnitetty pääbaari. Suuressa keittiössä voit asentaa riviliittimet ylhäällä, kuten tässä baarissa.
 • Hedelmien;
 • butylochnitsa;
 • ravistin;
 • sekoitin,
 • Rimmer (välineet koristeluun lasin reunat);
 • Steiner (barnoye värjäyslaitteella);
 • geysir (laite kaatamalla nesteen ohuena virtana);
 • muddler (survin hiontaan tuoreita lehtiä ja marjoja);
 • juicer;
 • samppanjanjäähdytin.

Nämä lisävarusteet antavat sisätilojen keittiön erityistä väriä. Nyt voit kutsua vieraita ja tehdä todellista cocktail.

Perusrakenne virheet

 1. 1 asento on väärä. Varmista, että asennuksen jälkeen palkki on kätevää lähestyä. On parempi olla asentaa telineeseen suoraan suulla tai lähellä jääkaapin.
 2. 2 epämukavuutta käytön aikana. Usein kiehtoi suunnittelu tarkennuksia, unohdamme, että pohjan baarin tulisi olla kapeampi kuin työtaso. Muuten, sinun tulee vain vasten polvet, joka on erittäin hankalaa.
 3. 3 ruuhkia. Ei ole tarpeen ylikuormittaa rakentamiseen, varustaa kaikki mahdolliset teline kattokaiteet, hyllyt ja haltijat. Ahdettu ylä- tai alareunaan tarpeettomasti massiivinen tehdä viritys on liian raskas. Erityisesti se koskee telineet keittiö vaatimaton alueella.
 4. 4, epäsäännöllinen muoto telineeseen. Suosituimpia ovat suorakulmaisia, pyöreitä ja puolipyöreä bar. Tärkein asia harkita - telineeseen lomake on uusittava sisätilaan. Esimerkiksi, jos sinulla on huonekaluja lakoninen lomakkeet oikealla suoria viivoja, ja jalusta on suorakaiteen muotoinen. Jos haluamme varmasti valita puoliympyrän teline, harkitse miten toistaa sulavat linjat sisustusta. Voit toistaa puoliympyrän muodossa alaslasketun katon, voidaan järjestää puoliympyrän lattia, laattojen hänen telineeseen kehä. Helpoin tapa - valita tekstiilejä linjat ovat pehmeitä tai kuvia piireissä ja ovals. Erityisesti tämä kohta koskee pilareista abstrakteja muotoja. Jos sinulla on teline, esimerkiksi muodossa putoavan aalto, vaikka sisätilojen on oltava läsnä sulavat linjat.

Kuten näette, baari - ei vain ylellisyyttä, mutta erittäin toimiva huonekalu, joka ratkaisee useita ongelmia kerralla, ja se korostaa valitun muotoilu. Toivomme, että suositukset pyytää sinua luoda oman alkuperäisen ajatuksen baarissa, joka täydellisesti sopivat sisälle ikioma keittiö.

1