Pöytälevy lasista

Pöytälevy lasi keittiöön

Lasi on hyvä valinta, se toimii kuin viimeistely materiaalia omassa keittiössä ja vaikuttava koristelu huoneeseen. Lasi työtasot keittiössä - se on uutuus markkinoilla. Ne näyttävät hyvin mallikas ja sekä tekokivestä työtasot Corian soveltuu hyvin pieniin keittiöihin ja moderni sisustus, varsinkin energia- minimalismin.

Jos me arvostamme modernia tyyliä, lasi paksut keittiössä, emme tietenkään halunneet sitä.

Vastoin yleistä käsitystä siitä, lasia hauras ja helposti pelaajan materiaali on erityinen lasia, jota käytetään huonekalujen valmistuksessa, työtasot, paneelit. Se on vakaa ja turvallinen käyttää kuvia.

Tilattaessa lasi huonekalut, voit valita kahdesta vaihtoehdosta: normaali lasi ja karkaistu lasi. On suositeltavaa, tietenkin versio karkaistua lasia, joka on viisi kertaa tavanomaista vahvempi mekaaniset ja termiset kannalta, se on erityisen suositeltavaa materiaalina, joka on kosketuksissa levyn kanssa.

Turvalasin on erinomainen kestävyys ansiosta kovettumisen prosessi, joka koostuu materiaalin kuumentaminen 600 celsiusasteeseen ja sitten nopea jäähdytys. Tämän prosessin aikana, se muuttaa sen rakenne - materiaali tulee jäykempi ja, mikäli murtuman taukoja pieniksi paloiksi. Toinen tapa parantaa turvallista käyttöä tämän materiaalin keittiössä - tämä lisäämällä siihen erityinen pinnoite, ns turvallinen folio.

Saada tällainen pinta on kaksi sidottu lasilevyä, jotka on saatu vahvistettu. Kun kyseessä on tuhon teräviä sirpaleita.

Voit löytää tällaisia ​​tuotteita matta, satiini tai koriste. Nämä tuotteet on valmistettu, pääsääntöisesti tilauksesta, tämä liittyy niiden suhteellisen korkeat kustannukset. Kiistaton etu lasi pöytä on, että se on täysin kosteutta kestävä. Mainosspotteihin, kuitenkin, on erittäin huolellisesti poistettu, niin, että pinta voidaan nähdä jälkiä ja nauhat, lasi melko helposti naarmuuntua.

Lasi kestää kosteuden ja lämpötilan. Pinta Tämän materiaalin keittiötasoihin paksummaksi kuin 15 mm, hankkii kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan. Jäälasi on helppo pitää puhtaana. Hinta hyvälaatuista lasin työtasot ovat verrattavissa hinta hyvälaatuista puuta keittiötasoihin. Paksuus ja pituus laminoitu lasi ei ole erityisesti rajoitettu, ja siinä tapauksessa, karkaistu suoritusmuodon alkaa, jonka paksuus on 1 cm.

Tuotantoon tämän tyyppisen työtaso käytetään laminoidun lasin, vahvistettu tai karkaistu. Sama lasia käytetään tekemään ruokapöytä keittiössä lasia.

Pöytälevy lasi keittiöön, keskeisiä ominaisuuksia:

  • Kallis ratkaisu - itse tuotteen, ja tapa, jolla se on asennettu.
  • Se on hyvä ratkaisu moderni muotoilu hi-tech tyyliin, tällainen pinta sopii yhdessä yksinkertainen sisustus. Yllättävä vaikutus voidaan saavuttaa käyttämällä aallotettu reunoista tai valaistus LED alareunassa.
  • Laaja valikoima värejä ja muotoja - voit valita, miten yksivärinen ja monivärinen pinta keittiöön. Voimme myös valita mielenkiintoisia tulosteita lasille. Lisäksi lasi voi olla matta tai kiiltävä, läpinäkyvä vai ei.
  • lasi työtason keittiö on kosteutta kestävä ja tahroja, koska pinta on sileä ja helppo puhdistaa.
  • On vaikea pitää puhtaana - kuivaamisen jälkeen, voi tahrata, ja jäljelle jäänyt neste voi jättää tahroja, mikä on pitkä aika pestä. Lisäksi, se näkyy sormenjälkiä.

Yhteenvetona voimme olettaa suurella varmuudella, että tämän takana melko uutta materiaalia keittiön työtasot suuri tulevaisuus. Sen avulla suunnittelijat voivat työskennellä paitsi muodossa, mutta myös pystyä käyttämään eri vaihtoehtoja taustavaloa, samalla saavutetaan upeita tuloksia. Sen riittävä lujuus ja kemiallinen inertness antaa lisää käytännön hyötyä. Hänen eivät pelkää elintarvikkeiden happoja, pesuaineet, korkea kosteus ja muita haitallisia tekijöitä, jotka liittyvät kypsennyksen.

Tämä materiaali on myös varsin hygieeninen ja helppo puhdistaa, vaikka tietysti paljon on mahdotonta hieroa, ei tyhjästä, mutta tässä ja ei ole tarvetta, koska se ei tartu eikä tartu. Ilmeinen haitta, tällä hetkellä, voit kutsua sitä tarpeeksi korkea hinta, koska useimmat tuotteet se tehdään tilauksesta.

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

Rakentaminen, kunnostus ja sisustus © 2018

Keittiötasot lasista.

Lasi on pitkään käytetty valmistuksessa eri keittiökalusteiden, ja se menee hyvin muihin materiaaleihin, kuten puu, metalli, kivi. Lasiin käytetään työtasot lasista, täyttävät korkeat lujuus- ja turvallisuusvaatimukset. Ja vaikka sen näennäinen hauraus, lasi keittiö työtasot Ne ovat melko luotettavia.

varten valmistus ruoanlaitto lasi työtasot käyttää laminoitu tai erityisiä yksikerroksista karkaistu turvalasi tai lyhennettynä OBS. Paksuus on lasin työtasot, vaihtelee 10 60 mm. OBS lasi tulee tavallinen lasi sammutuksen jälkeen prosessi. Parhaillaan sammutukseen erityinen lasi uunin kuumennettiin 650 °, ja sitten jäähdytettiin nopeasti käyttämällä kylmää ilmaa. Tämän käsittelyn jälkeen, lasin lujuus kasvoi 7 kertaa, lasi muuttuu joustava, kuumuutta kestävä ja iskunkestävä. Kuitenkin, voimakasta painetta tai iskuja lasi voi näyttää lohjennut, säröillä tai rikki palasiksi työtaso kokonaisuudessaan. Tässä tapauksessa, karkaistu lasi murtuu pieniksi paloiksi kanssa tylpät reunat, mikä vähentää huomattavasti riskiä satuttaa.

Vaikka korkea lämmönkestävyys lasi työtasot, on suositeltavaa laittaa kuuma pannuja, poistaa lämpöä, erityisellä osastolla.

Keittiö lasi työtasot usein tilauksesta koko ja väri, että valitun kokoonpanon, paksuuden lasin tai laminoitu. Muodot voivat olla erilaisia: suorakulmainen, pyöreä, kaareva, ei-standardi.

Lasin pintaan työtasot voivat olla hyvin monenlaisia. Kirkas, matta, sävytetty, värillinen, peilattu, kuvioitu. Lasille voidaan soveltaa piirustuksen, hiekka maalaus, tulostus. Luvut tulostukseen ovat erilaisia, on mahdollista esittää omia valokuvia tai kollaaseja tulostaa lasi työtaso. Myös käyttämällä painatus voi jäljitellä luonnon materiaaleja, kuten puuta, graniitti, marmori, keltainen, malakiitti ja muut. Jotkut valmistajat tarjoavat lasi työtasot värilliset lasi-ikkunan tai lasimaalaus elementtejä, on mahdollista incrustation työtaso kiteitä. Alkuperäisen ilmeen rikkoutuneiden laminoitu työtasot.

Erilaisia ​​lasi työtasot

at lasin valmistus työtasot, huolellisesti kiillotettu lasireunan, mikä poistaa mahdollisuuden vahinkoa. Jos halutaan, pöytälevyn reunat voidaan pyöristää tai viistetty hoitoon tarpeen kuvan leveys.

Valaistus keittiö lasi työtasot Voit luoda lisää valaistusta ja epätavallinen vaikutuksia sisustus.

keittiön työtaso lasi

Edut lasin työtasot.

Koska suuri mahdollisuudet ja teknologiset innovaatiot keittiön työtasot lasista Se näyttää tyylikäs, omaperäinen ja mahtuu melkein mihin tahansa sisustukseen.

keittiö lasi työtasot kestäviä ja vahvoja. He eivät ime hajuja, rasva ja kosteus, eivät väänny lämmön.

Lasi on ympäristöystävällinen, turvallinen ja allergiselle materiaalia. Se on hajuton ja ei vapauta haitallisia aineita ilmakehään. Ei-huokoinen lasi pinta on suojattu homeen ja bakteerit.

lasi työtasot helppo puhdistaa, helppo hoitaa niitä. Riittää kun pyyhkiä vedellä, saippualla tai puhdistusaineella lasin.

Kun hoitaa ja noudattamista yksinkertaisten sääntöjen toimintaa keittiön työtasot lasista kestää vuosia ja miellyttää sen yksinoikeus.

top lasista

Haitat lasin työtasojen.

Huolimatta lujat karkaistu lasi, jolla on vahva vaikutus, se voi silti rikkoa tai halki. Murtunut tai lohjennut poistaa se ei tässä tapauksessa täytyy vaihtaa lasi työtasot kokonaan. Siksi on välttämätöntä käsitellä varovasti, lasia. Myös ajan mittaan, lasi voi näkyä havaittavissa naarmuja.

Vesijäljet ​​teeskennellä keittiö lasi työtasot himmeä, on usein tarpeen pyyhkiä lasin pinta kuivaksi.

keittiön työtasot lasista

korkea hinta lasi työtasot Se voidaan perustella sen kestävyys ja suunnittelu koristelu luotu yksilön kokoa ja tarpeita.

Palaute (C) 2014-2018 kokonaisesta tai osittaisesta kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki keittiöön projektin. | Sivukartta

Lasi työtasot ja työtasot keittiössä: hyviä ja huonoja puolia

Ehkä se on tänään, lähti luoda oman keittiön sisustus, pidä niitä, jotka vastaavat heidän naapureita ja ystäviä. Mutta samaan aikaan, tarvitset mukava, toimiva ja käytännöllinen tilaa. Sitten erityistä huomiota olisi kiinnitettävä työtasot ja työtasot, että niistä "yhteistyötä" rakastajatar päivittäin.

Edut lasin työtasot

Perustamalla työpinta karkaistua lasia, on mahdollista luoda hyvin tyylikäs ja ainutlaatuinen kuvan keittiössä, koska näet, samanlainen kohde näyttää erittäin houkutteleva täällä. Että on vain erilaisia ​​muotoja, värejä ja kuvioita, joita käytetään valmistuksessa lasipintojen. Pieniin tiloihin, ne tulee todellinen siunaus, koska lasi voi visuaalisesti tehdä sisätilojen helpompaa, tilavampi. Ja voit tilata lomakkeen, joka on eniten hyötyä juuri sinun keittiössä.

On huomionarvoista, että lasi työtasot voidaan työstää kehä kohokohta LED nauha, niin keittiö on todella maaginen, koska valo on jakautunut tasaisesti, ja vaikuttavat kelluvan taulukon.

Lisäksi et voi lahjoa valinta työtasot valmistettu läpinäkyvästä, himmeä, peilattu, värillistä lasia, sekä malleja, joissa painettu kuvio jäljittelemällä luonnon kivi. Kaikki tämä erilaisia ​​koriste tekee lasipinnan merkitystä missään tyyliin sisustus.

Työtasoissa lasin pitkästä aikaa ei haalistu eikä turmele, vaikka se on jatkuvassa käytössä. Kyky kestää painon putoamisen aihe antaa hyvän työtaso paksuus, nimittäin 5-20 mm - muutama kerros laminoidun lasin, ja ylin - karkaistu.

Mielin voimme sanoa, että lasi työtasot ovat erinomaisia, ja mikä tärkeintä, pitkään tarjoilla ruokaa huoneeseen, oikein hoidettuna tarkkailemalla tiettyjä sääntöjä.

Keittiö - tila-spesifinen, ja emäntä tarve voidaan valmistaa eri tyyppisiä epäpuhtauksia. Koska huone on korkea kosteus, ja näin ollen kaikki pinnat, erityisesti työntekijät altistuvat toistaa niitä bakteereja ja hometta. Kaikki, mutta ei lasia toppeja, koska ottaen erityisesti rakenne koko puuttumisen huokosiin, he rotu haitallisia mikro-organismeja.

Hoitotehtäviä lasipintojen, myös kaikki on hyvin yksinkertainen: ne pestään puhtaalla vedellä, johon on lisätty kerma pesuainetta, ja pehmeällä sienellä.

Vaikka saastuminen on vanha ja ei voi olla pehmeä puhdistusaineita ei suositella poistaa jauheita hankaavia hiukkasia - ne voivat naarmuttaa pintaa ja pilata kaiken.

Pintaa lasin työalueella keittiössä - tämä on hyvä ja erittäin käytännöllinen vaihtoehto, koska lämpötilaerot, keittämällä, roiskeita kiehuvaa vettä ja rasvaa - ovat pysyvä ilmiö. Lasi työtaso sulatetaan lämmön ja ei ime liikaa kosteutta, menettää niiden ulkonäköä, kuten puu.

Tämä tekijä voidaan asettaa työtasolle tai kaikilla rintamilla keittiön kaapit tai vain alalla elintarvikkeiden valmistuksessa.

Kuten hyvin tiedetään, kiitos luonnollista alkuperää, lasi on ympäristöystävällinen materiaali, joka ei päästä haitallisia aineita ympäristöön.

On myös todettava, että tuote on laminoitu lasi (kuten erityisen kestävä materiaali), jos se on rikki, älä jätä iholle ei vammoja koska murentua pieniksi kuutioiksi ilman teräviä reunoja.

Haitat lasin työtasot

Puhuimme tärkeimmät edut lasipintojen, mutta jotta auttaa sinua tekemään oikean valinnan, tiedä mitä odottaa heiltä, ​​kerro siitä piirteitä lasin materiaalina, joka on joitakin merkittäviä haittoja.

Jopa karkaistu lasi, kestää raskaita kuormia, ennemmin tai myöhemmin, voi haljeta tai vaurioita alueilla mekaanisen muodon ruma sirut, jotka eivät ole enää oikein, ja sen vuoksi, työtaso on korvattu kokonaan. Sama voidaan toistaa toisen ja kolmannen kerran, ja siksi suosittelemme, että aika miettiä, onko olet valmis, vuoksi estetiikan lavishing rahaa perheen budjetin.

Kyllä, sisätilojen lasi näyttää vakaasti ja elegantisti osoittaa hyvää makua ja hyvinvoinnin isännät. Mutta se pystyy luomaan ilmapiirin vieraantumisen ja tietty jäykkyys, joka on tuskin huoneen näyttämään viihtyisä ja kutsuva.

Tilanne oli tallennettu, on kuitenkin mahdollista täydentää sisätilojen esineiden muista luonnon materiaaleista, esimerkiksi laittaa puiset tuolit, verhoiltu pehmeällä liinalla, tai valitse luonnollinen rakenne puun huonekaluja rintamalla.

Kun taas jatkuvassa käytössä, työ- pintojen lasin väistämättä päästää terävä ja kasvavista ääniä kosketuksessa astiat, ruokailuvälineet ja muut välineet.

Voit kuitenkin aina käyttää erityistä kantaa, lautasliina ja nastat että peittää äänet.

  • Vaikutus happoja, hioma-aineet, ja tarve usein pesun

Lasille ovat täysin näkyvissä kaikki jäljet ​​likaisia ​​astioita, lian vettä, rasvainen sormenjäljet, minkä vuoksi materiaali vaativat jatkuvaa huomiota hoidon ja työtasot näyttää aina siisti, se on tarpeen säilyttää lähes täydellinen puhtaus, joka on melko vaikeaa modernin vauhtia elämään.

Lisäksi lasipinnat ovat alttiita vaikutuksen tiettyjä happoja, jotka puolestaan, olemme tekemisissä melko usein keittiössä.

Kaikista puutteistaan, lasi materiaalina valmistukseen työtasot ja pöytätasot ei ole halpaa, koska on edelleen uskomattoman suosittu moderni keittiö sisustus. Ja jos aiot tilata erityisiä ainutkertaista, on valmis pulittaa huomattavasti.