Pöytä kivi alkuun

Pöydät kivi työtaso

Miten valita ja ostaa pöydän kiveä keittiössä? Mitä etsiä ostaessaan taulukko tekokivestä?

Olohuoneen kalusteet ilmestyi Venäjän huonekalujen markkinat äskettäin ja on jo saanut huomiota vaativia asiakkaita.

Mikä on niin hyvä top kivitaulua, mitkä ovat hyviä ja huonoja puolia taulukoiden kivellä?

Aluksi meillä on ymmärtää, mitä ovat kivitauluihin.

Ruokapöytä alkuun tekokivestä on ainutlaatuisia ominaisuuksia:

 • lujuus ja kestävyys
 • kestävyys mekaanista rasitusta
 • kestävyys korkeassa lämpötilassa
 • pinta ei ime kosteutta
 • pöydällä ei ole halkeamien ja sirujen
 • jäädä lian ja tahrojen
 • on ympäristöystävällinen materiaali allergiselle
 • helppo puhdistaa ja huoltaa

Tuotantoa varten taulukoita, akryyli kiveä käytetään.

Monet valmistajat ovat jo ostanut viipaloitu ja kiillotettu akryyli kivi Kiinassa, ja sitten käyttää näitä aihioita tuotannossa taulukoita. Tämä johtuu säästöjä valmistus-, koska työkappale on paljon halvempaa ostaa kuin hoitoon kiveksi.

Lopussa tämän artikkelin, esitimme kuvamateriaalia viallinen ja vialliset pöydät kivi muilta valmistajilta.

Taulukot keinotekoinen kiven "Domoteka" tehdas

Keittiön Tekokivestä taulukoiden sarjan Real kippaavat ja neraskladnye

By neraskladnym pöydät kivi keittiö ovat malli Real Software ja Real-2 IN-3, joka on lisäksi varustettu alataso. Nämä pöydät ovat pieniä ja sopii myös pieni keittiö.

Taulukko kivi Real M-2 CM -hotellissa swing-out mekanismi asettelun, joka mahdollistaa sen käytön työpöytä pieni keittiö. Aukilevitetyssä taulukon muodossa pinta-ala on kasvanut 2 kertaa, että mahtuu tällainen taulukko jopa 6 henkilöä ilman vaikeuksia.

Lisäksi tehdas käyttää insertissä leveys 37 cm MDF varustettu omalla ulosvetomekanismin, kun taas muut valmistajat käyttävät taulukoita kivi insertit leveys on vain 32 cm lastulevy.

Pienet insertit laajentumisen tekemiseen pöydän epäkäytännöllinen, koska se ei salli sijoittaa mukavasti pöydässä kaksi ihmistä.

Kuvat alla on muutamia esimerkkejä viallisten taulukoita kivi antama muiden valmistajien

Kuva osoittaa, miten on delaminaatio alustasta kivi työtasot geometriasta johtuen rikki osia sekä näkyviä raitoja liimaa. Lisäksi paikka tarpeeksi usein epäjohdonmukaisuuksia puolikkaat pöytätasot kiveä.

Stone keittiön pöydät - pääperustana sisätilojen

Keittiön Tekokivestä pöydät ovat kasvattaneet suosiotaan on perusteltua. Jälkeen kaikki, tällaista materiaalia on tunnusomaista uskomattoman koriste mahdollisuuksia, erinomainen suorituskyky ominaisuudet ja toiminnot.

Tärkeimpiä etuja, jotka ovat pöydät kivi työtaso, ovat seuraavat:

 1. Kaunis ulkonäkö, valinta useiden värien ja rakenteiden - valkoisesta mustaan, tai välissä monofoninen, jossa on kuvioita, joilla on kiiltävä tai matta pinta. Tekokivestä työtasot voidaan tehdä lähes kaikki kunnossa, varsinkin kun kyse on sen erilaisia ​​akryyli, helppo käsitellä.
 2. Vaikka tuote hinta voi tuntua liian suuri, on syytä muistaa hyvin pitkän aikavälin toimintaa tällaisia ​​tuotteita.

 1. Sileä ja homogeeninen työtasot ovat erittäin helppo puhdistaa - ei tunkeudu niihin ei vettä, ei öljyä, ei likaa. Näin ollen tällaisia ​​taulukoita ei ratkaistu ja hometta mikro-organismeja.
 2. Muoto vakaus jopa äkillinen lämpötilan laskiessa.
 3. Mahdollisuus paikallisten korjaus ja pinnoitus.
 4. Stabiliteetti mekaanista rasitusta, kestävyys naarmuuntumista.
 5. Lisääntynyt taivutus- ja puristuslujuus.

Tiettyjen haittoja raskaita (mutta suhteellisen luonnonkivi helpommaksi) asentaminen hankalaa ulotteinen rakenteita sekä pelko korkeita lämpötiloja (akryylipolymeerin taulukot).

Staron, Corian, Sileston ... Mikä on ero?

Tekokivestä käytetään tuottamaan työtasot, tunnettu siitä, että:

 • tyypin komposiittimateriaali;
 • Osuudet sideainehartseja ja täyteaineita;
 • jollaisia ​​käytetään kivi jauhe;
 • tyyppi käytetyn täyteaineen (tämä toiminto voidaan suorittaa kvartsihiekkaa tai kalkkikiveä, graniittia tai marmori sirut).

Kuitenkin Corian, Staron ja muiden lajikkeiden tekokivestä eroavat toisistaan ​​ei niinkään koostumuksen alkuperästä - tuottajat patentoida tuotteita ja anna sille nimi.

Päätyyppiä kiven valmistukseen työtasot

Taulukot tekokivestä voidaan akryylihartsista tai kvartsia agglomeraatin.

Akryyli onnistuneesti korvaa perinteisen laminoitu lastulevy ja puusta, pysyen budjetti ja käytännöllinen ratkaisu. Se on helppo ottaa missä tahansa muodossa - jopa yleinen suunnittelu, tuottama, jää saumaton tekniikkaa.

Akryyli kivi tunnusomaista korkea kulutuskestävyys, ja pintavirheet voidaan poistaa hiomalla. Hoitaa näitä taulukoita ei vaadi erityisiä kemikaaleja. Heidän ainoa haittapuoli - alttius korkeita lämpötiloja, jotta tulikuuma pannulla täytyy antaa erikoiskannatintarvikkeita. Valokuvan vastaanotto tekokivestä sisätilassa (Olga Valle suunnittelija).

Kvartsi agglomeraatti on laajalti käytetty keittiön työtasot, koska sen lujuus ja kestävyys. Lisäksi se on saatavana laaja valikoima värejä - on paljon monipuolisempi kuin luonnonkivi. Tunnetaan myös ratkaisuja, joissa on matta tai kiiltävä pinta. Näiden työtasot täysin absorboida neste, koska mikrohuokoset ovat poissa. Lisäksi, ne ovat vastustuskykyisiä leikkauksia, ultravioletti- ja kemikaaleja. Muutokset lämpötila tai kosteus voi vahingoittaa tällainen rakenne. Materiaali tarjoaa myös puhdas ja täysin absorboi vettä eikä haisee. Valokuvaa vastaanotossa kvartsista agglomeraatti keittiössä sisustus luoma suunnittelija Inna Feinstein ja Kalaeva Lina.

Miten valita muoto, koko ja väri taulukon

Valitsemalla kivipöydän, on otettava huomioon monia vivahteita, kuten kokoonpano työalueella ja yleinen mitat huoneen, ja perheenjäsenten lukumäärän, jotka päivittäin käyttävät alkuun, sekä asianmukainen suunnittelu huone.

Perusohjeet valintaan ovat:

 1. Sitä pidetään kaikkein universaali muodossa neliön tai suorakulmion. Tämä taulukko voidaan sijoittaa keskelle huonetta tai siirtyä jopa seinään.

Pyöreä ja ovaali malli on hyvin kaunis, ei ole teräviä kulmia ja tiedetään käydä vuoropuhelua, mutta enemmän kuin suurille keittiöihin, koska ne eivät ole seinää vasten nojaa.

Pienelle keittiö on täydellinen leikata taulukko puoliympyrän tai osittain soikea kuten kuvassa alla (tekijä Elena Tsybyrnak hanke).

 1. Valitsemalla tumma pöytä, sinun pitäisi varautua siihen, että näin pinnalla pienet naarmut havaittavissa. Alin toiminnassa havaittavissa vaurioita työtasot rakeinen tai kuviollinen sulkeumia, joilla on eri koostumus.

 1. Tarkempia yksityiskohtia sisustus - kuten kihara jalka- hoito nostavat tuotteen. Erittäin tärkeää on paksuus työtaso - paksumpaa se on, suunnittelu on kalliimpaa.
 2. Määrittää optimaalisen pöytätilaa olisi pidettävä pysyvästi joukko kuluttajia - at jokainen istuu pöydän ihmisellä tulisi olla 600 mm vapaata. Ja jotta voidaan määrittää halkaisija ympyrän muotoon, sallitaan tällainen sääntö - 4 hengelle 90 cm 8 -. 140 cm, viisi senttiä -120 Jos istut pöydässä on enemmän kuin 8 pyöreä muotoilu on hieman yli suuri. On parempi korvata tällainen taulukko soikea, tai jopa parempi - valitse kokoontaitettava pyöreän pöydän.

! (Asiakkaiden jo äänestänyt:5 Keskimääräinen luokitus: 5,00 5)

Tukea hanketta - jakaa kuvia ystäviesi kanssa sosiaalisissa verkoissa:

Nähnyt henkilökohtaisesti pitävät ja sanon, että asia on niin cool, mukaan lukien käyttöominaisuudet (oikeastaan ​​ei voi käyttää aluksella leikkaus), jotka, jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa tai sääliä keittiön kokonaan, on järkevää olla jopa "saaria" tehdä! Sitten 1000 kertaa itse sanoa kiitos.

Jostain syystä aina ajatellut, että tällaisia ​​taulukoita voidaan vain kahviloissa, ravintoloissa, jne, ja on hyvin viileä ilme kotona ja hyvin toimiva, ainoa negatiivinen on se, että niiden hinta ei ole halpa

Suurin hyöty näistä taulukoista on runsaasti erilaisia ​​kuvioita, identtinen kuvio ja varjossa taulukoista juuri eivät löytää, sinulla on ainutlaatuinen pöytä.

En muista mitään kivitauluihin talossani, mutta ne ovat varmasti menossa rakastaa lapsia. Minun, kuinka vastaantulevan jatkuvasti niiden posket jäähtynyt.

Läsnäolo kivi, paitsi tietysti omassa keittiössä työtasot eivät ole tervetulleita, enemmän suosia puuta ja lasia. Vaikka jos keittiö oli isompi, kivipöydän täsmälleen.

Ette voi kuvitella kuinka yllättynyt olin kun näin myyntiin tällaisten ruokapöydät keittiöön. Ajattelin myös, että se oli hyvä vaihtoehto kahviloita ja ravintoloita. Mutta arvioitaessa haittansa, ostimme pöydän ... Miten iloinen olen vihdoin pois pöydästä oli mennyt sovdepovskogo eräänlainen vahakangas kanssa kuluneet kuvio ja leikkauksia veitsi ... kaunis ulkonäkö, pese voi olla vain kostealla liinalla tai sienellä ja saippuavedellä, ei on avioero, ei ole ongelmia naarmuja ja leikkauksia veitsellä. Ja jopa sen negatiivinen (raskas) voidaan muuttaa plus ... Se on hyvin vakaa ja kun lapset juosta talon siirryttävä pois paikka ei ole niin helppoa))) Toinen vaihtoehto - lasia. Mutta niiin paljon tällainen taulukko hankala hoitoa ...

Taulukko tekokivestä keittiöön: raikas, tyylikäs ja totta

Ruokapöydät tekokivestä.

Taulukko tekokivestä keittiöön - tämä on todella oikea ratkaisu. Vielä enemmän, jotta se voi toimia kirkas esimerkki siitä, miten se on, että käytettävissä olevat varat voidaan helposti muuntaa keittiö sisustus tilaa aristokraattinen koskettaa. Mutta tämä ei tarkoita, että ainoa kivi työtasot mahtua klassinen sisustus, niitä voidaan käyttää lähes joka muotoilu aina Chalet ja päättyy Provence. Ja tietenkin, se on mainittava, että tekokivestä on paljon kevyempi, toisin kuin sen luonnollinen vastine, jossa näyttää tämän ylellinen, kallis ja se voi kestää hyvin pitkään.

Taulukko tekokivestä keittiöön.

Lajikkeita tekokivestä ja sen ominaisuuksia.

On tärkeää ymmärtää, että lyhenne "keinotekoinen kivi" on ensisijainen nimi koko joukko erilaisia ​​materiaaleja. Kuten kivet valmistetaan synteesimenetelmällä, sekoittamalla hartseja erityinen täyteaineiden ja murskattua luonnonkiveä hiukkasia. Seuraavantyyppiset tekokivet:

No, koska näillä materiaaleilla on eri nimi, se tarkoittaa, että ne koostuvat erilaisista täydentävät materiaalit, mikä puolestaan ​​antaa tuotteelle erityinen ulkonäkö, lujuus, ja vaikuttaa niiden pitkäikäisyys. Kaiken kaikkiaan hyvät ja huonot puolet kunkin niistä me nyt keskustelemme.

Työtason ruokapöytä olisi yhdistettävä työtaso keittiön kuulokkeet.

Akryyli kivi työtaso.

Taulukko akryyli kivi näyttää hyvin vaikuttava, sen pinta loistaa ja kimallusta. Lisäksi markkinoilla voi löytää erilaisia ​​värivaihtelut työtasot aina valoa, ja päättyen tummin. Silti on huomattava, että akryyli on kestävä, kestävä ja ympäristöystävällinen.

Itse akryyli on yleisin materiaali keittiön työtasot, työtasot ja voi olla keittiökalusteet, niin että tanko ja ruokapöydän.

Akryyli tekokivestä on melko monimutkainen valmistus järjestelmä muodostaa näin ollen on yksinomaan erikoisvarustellut työpajoissa, joissa tiukka pitäytyminen lisäämällä komponentin materiaaleja. Mutta itse asiassa se koostuu akryyli- valkoinen savi, polymeerit, ja akryylihartsi.

Olemme jo maininneet, että työtasot akryylia voi olla ehdottoman tahansa väri, ja niin paljon väriä, Masters saavuttaa, lisäsekoitusasteen kuivaa valkoista savea tietyllä värillä, joka lopulta antaa tuotteelle tietyn värinen.

Vierailla tallentaa, et voi auttaa myyjä tietää, mikä pöytälevyn on edessäsi, jos se on kiinnitetty abstrakteja. Näin ollen, esimerkiksi, on pöytälevy akryyli- todettava, että läsnä tuote, joka perustuu mineraalitäyteainetta, sekä akryylihartseja.

keittiö parametrit voidaan visualisoida käyttämällä valkoinen pöytä kevyellä työtasot.

Edut akryyli toppeja.

 • Houkutteleva ulkonäkö.
 • Eri värejä.
 • Vahvuus.
 • Kestävyys.
 • Kosteudenkesto (erittäin tärkeää keittiöön).
 • On helppo puhdistaa pehmeällä, kostealla, saippuavettä sienellä.
 • Vahingon sattuessa voidaan tehdä kiillotus.

Haitat akryyli toppeja.

 • Kategorisesti ei siedä korkeita lämpötiloja, jotta sen pinta on kielletty laittaa kuumaa pannuja ja kattiloita.
 • Älä puhdista pinta karkea harjat, ja työkaluja hioma, muuten niin näet täysin arpinen, osuvia pinnalla.
 • Akryyli on melko kallis materiaali. Silti tällainen työtaso maksaa vähemmän kuin luonnollinen tuote.

Yläosien tekokivestä muodostuu homeen ja sienten huokosiin.

Sitä kutsutaan myös nestettä. Joten, alkuun tässä mater, on lievästi himmeä pinta, ja se on valmistettu, yksi-muotoilu.

Tämä materiaali pidetään edullisin, ja siksi rakasti kuluttajat. Ydin valmistuksen työtasot on vähennetty että MDF-levy on päällystetty ruiskuttamalla kivi, joka koostuu sideaineen polymeereistä, ja väriaineita. Jolloin kerros kivi, joka vaihtelee välillä 5-15 mm.

Edut työtasot nesteen kivi.

 • Melko erilaisia ​​väri vaihtelut, vaikka, raidallinen muotoilu.
 • Se ei pala.
 • Kosteutta kestävä.
 • Melko helppo sietää pieniä vaikutuksia.
 • Suojattu homeen muodostumista.
 • Odottamattomissa Vahinkosaneerauksen tuotteen saataville.
 • Edullinen.

Haitat nesteen kivi työtasot.

 • Tapauksessa huolimaton ammattitaito, ohuella päällystetyn kerroksen pinnalle MDF voidaan kohdata esiintymisen kanssa halkeamia pinnan työtaso.
 • Häikäilemättömät valmistajat voidaan käyttää tuotannossa haitallisia aineita. Siksi sinun täytyy tehdä ostettu luotettavilta myymälöissä.
 • Sinun täytyy varautua siihen, että tällainen työtaso olla jonkin verran aikaa tihkua epämiellyttäviä hajuja. Siksi muutaman kuukauden sinun tulee tuuleta huone.

Työtaso kiven agglomeraatin.

Tämä on työtaso, ulkonäkö, joka on yhtä identtinen luonnonkiveä. Kyllä, se todella on olemassa, vaikka ammattilainen silmä ei pysty erottamaan sitä luonnollista. Ja kaikki koska se koostuu aggregaattien kvartsiittia, graniittia ja marmoria, ja tämä työtaso noin 90% näistä elementeistä. Ja tietenkin rakenne sisältää sideainehartseja, väriaineita, kovettimia ja muut tarvittavat lisäaineet ulkoisen hajoamistuotteet.

Edellyttäen esimakua synteettisen kiven työtasot, tuote voidaan kiillottaa ja se näyttää jälleen reipas.

Edut agglomeraatin työtasot.

 • Ulkoisesti ei voida erottaa luonnonkiveä.
 • Hyvin kestävä.
 • Ei pelkää elintarvikeväriä vaikutuksia.
 • Kosteudenkestävyys.
 • Ei pelkää korkean lämpötilan vaikutuksia.
 • Ympäristöystävällisiä.
 • Täydellisesti puhdistaa saippua pehmeällä sienellä.

Haitat työtasot agglomeraatti.

 • Korkeat kustannukset.
 • Jos vaurio pinnan työtaso voi tuoda asianmukaisesti tehty vain asiantuntija.

Tietenkin, myymälä tarjoaa laajan valikoiman taulukoita topit synteettistä kiveä. Kaikista tätä monimuotoisuutta värejä, voit myös kiinnittää huomiota erilaisia ​​muotoja - pyöreä, soikea, suorakulmainen, neljänneksessä. Mutta vain ostaa taulukko ei voi olla visuaalisesti suosikki. Valitsemalla taulukko tekokivestä keittiössä on tärkeää rakentaa koosta tilojen, sekä suunnittelu huone, ja mahdollinen päivittäisiä istui hänen takanaan mies.

Lomake tulee valita kokonsa keittiön. niin suorakulmainen pöytä Se näyttää hyvältä ehdottomasti kaikenkokoisille keittiöille, vaikka hyvin pieni. Loppujen lopuksi pienessä huoneessa, tämä pöytä tulee sijaitsemaan hyvin hiljaa nurkassa, ja sitten näyttävät hienosti.

neliö pöytä voidaan myös pitää tietenkin hyvä ratkaisu pieniin tiloihin, hyvin ja suurissa tiloissa, hän luultavasti ei näytä arvoinen kuin haluaisimme.

pyöreän pöydän Se sopii tilava keittiö, koska se ei yksinkertaisesti voi laittaa nurkkaan saavuttamiseksi säästää tilaa. Mutta se on liian suuri työtaso pyöreän pöydän ei ole helppo päästä tietyn annoksen sitä.

ovaalinmuotoinen pöytä Se on myös ihanteellinen ratkaisu suurkeittiöissä. Mutta toisin kuin pyöreän pöydän ruokia soikea pöytä on helpompi saada kaikille niille läsnä. Tämä taulukko tapahtunut pääasiassa keskelle huonetta.

semi-ovaali pöytä Olisi merkitystä keskisuuria huonetta, iso keittiö, yleensä taulukon keskellä, tai jossain sivussa, mutta ei liian lähellä seinää.

monitahoinen taulukko Se näyttää erittäin tyylikäs ja viileä, varsinkin tilava keittiö.

Ruokapöydät tekokivestä käytetään pitkään ja eivät pelkää kosteutta.

Provencen tyyliin näyttää ihana pyöreän pöydän, vaalea, ja tämä ei koske ainoastaan ​​varjossa pöytätasot, mutta myös pohjan sävy.

Sisustus Maa näyttää hyvältä alkuun meripihkan väriä ja sävyä hänen puinen pöytä pohja.

Kitchen-Chalet on pöytälevy ruskean sävyjä sekä perusteella taulukon wenge väri.

Kitchen Art Deco on erinomainen ilme on valkoinen tai harmaa maalattu pöytälevy, joka on kiinnitetty väärennettyjen tai veistetty jalat.

Minimalismi tyyli on hienoa mieltää kanssa valkoinen tai musta pöytä ja penkki.

Sisustus Hi-Tech harmaa, musta tai valkoinen pöydälle ja emästä kromi väri.

Classic keittiö sisustus voi voittaa pöydän veistetty jalat ruskean ja beigen tai ruskeat ylhäältä. Muoto taulukon samaan aikaan voi olla suorakulmainen tai soikea.

Vertaa työtasot tekokivestä (video):

Nykyään sivusto "Dekorol" Kerro mitä voi olla pöydällä tekokivestä keittiöön. Täydentää sisätilojen keittiön tässä taulukossa, voit olla varma, että se kestää kauan ja tulee aina miellyttää ylellinen ulkonäkö.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin