posliini maljakoita

Posliini maljakoita: kuvaus lisävarusteita

Maljakoita sisustamisessa pitkään. Ensimmäiset tuotteet ovat näkyneet, kun ihmiset oppivat käsittelemään savea, ja tulevaisuudessa - ja muiden materiaalien kanssa. Valitettavasti tarkka ajankohta ei ole tiedossa, mutta erilainen sisustus, värit ja materiaalit altaat ilmestyi Kiinassa ja antiikin Kreikassa. Vanhin tuotteita, jotka on löydetty kaivauksissa ovat suunnilleen 3. vuosituhannella eKr. Posliini maljakoita ensiesiintyminen Kiinassa noin 4-6 vuosisatoja, ja siitä lähtien he sisustaa taloa.

Alusta lähtien tuotanto nämä erät suuresti muutettu. Ensimmäiset tuotteet tehtiin muodossa pitkänomaisen astian. Ajan mittaan ne alkoivat tuottaa erilaisia, joskus epätavallinen muodot. Suosio osti alukset ja maljakoita laaja keskeltä kapeneva kaulaan. Tämän lomakkeen avulla voit sijoittaa suuria määriä nestettä ja varmistaa paremman turvallisuuden. Jotkut taiteilijat laittaa tuotteitaan jalkaan ja teki siitä kiinni. Tämä helpotti käytön kohteita suuret mitat. Kaulan tehdä muodossa kukka tai leechki. Se on myös tullut lisäkoristetta ja tehdä niistä helppokäyttöisempiä.

Valmistajat Maljakot erilaisia ​​aluksia ja erilaisia. Mielikuvitustaan ​​sallii heidän luoda mestariteoksia, että ihmiset ovat hyvin valmiita ostamaan. Myös ajan mittaan, master massatuotanto. Nämä maljakot eivät erottuvat lomakkeita, mutta oli alempi hinta verrattuna yksittäisiin tuotannon tuotteita.

Ensimmäinen alusta tehtiin savea. Tämän jälkeen master teräs ja muut materiaalit.

Näitä ovat:

Erilaisia ​​materiaaleja on parantanut tuotteiden lujuus ja niiden ulkonäköä. Posliini maljakot ovat hyvin hauraita, mutta karkaistua lasia saa tehdä verisuonia vahvempi. Käyttö muovin ja metallin tekee maljakoita särkymätön ja auttaa heitä palvelemaan paljon kauemmin. Se tarjoaa myös mahdollisuuden antaa heille eri muodoissa, joskus maljakko näistä materiaaleista näyttävät hyvin epätavallinen ja monimutkainen.

Astiat on valmistettu metallista, tyypillisesti päällystetty kerros kultaa tai hopeaa, se antaa niille epätavallinen ulkonäkö, lisälaite toimii koriste tahansa taulukossa.

1

Varhaisimmat tuotteet eivät olleet ja oli maalattu kuvia, mutta ne alkoivat sisustaa ajan. Lakattomia saavuttanut paljon suosiota ja kysyntää ostajille. Masters yrittänyt tehdä aluksen valoisa ja kaunis, jotta se voi tulla ornamentti mitään kotiin ja miellyttää silmää.

Siitä tuli suosittu posliini maljakoita kuvilla kukkia ja eläimiä. Taiteilijat maalattu niitä niin tehokkaasti, että tuntui puhaltaa jos tuulta, terälehdet alkavat horjuttaa.

Mestari myös oppinut antamaan kaikkein kulho eri värejä. He tekivät valkoinen, punainen, sininen, vihreä, Crimson, ja niin edelleen. Tämä salli heidän tehdä hyvin valoisa, ja yhdessä piirustusten, he muuttunut todelliseksi taideteoksia.

Kiinalainen maljakko nykymaailmassa edelleen suosittu ostajia. Master käyttää erilaisia ​​materiaaleja valmistus maljakoita. Periaatteessa kaikki tuotanto asettamista kuljettimelle, joten hinta on alhainen. Kuitenkin jotkut taiteilijat tekevät yksittäisten alusten käsityönä.

Nyt voit ostaa posliini maljakoita kaikki muodot ja värit. Tällaisia ​​kohteita voi sisustaa paitsi asuminen, vaan myös toimistotilat, kahviloita, ravintoloita ja jopa hotelli.

Alusta, joka on valmistettu posliinista, lasia tai muita aineita - se on usein koko taideteoksen. Maljakoita voi muuttaa ja kaunistaa tahansa sisustukseen. Niiden avulla on mahdollista keskittyä tietylle alueelle huoneen ja tuoda ihmisten näkemyksiä.

Kaunis posliini maljakoita sisätilassa (18 kuvat)

Vuonna moderni sisustus kaunis posliini maljakoita käytetään hyvin usein. Tämä on mielenkiintoinen sisustuselementti, joka voi antaa mitään tilaa erityistä mukavuutta, rauhaa ja juhlallisuus samanaikaisesti.

Sininen ja valkoinen posliini maljakko sisustus

Ainutlaatuinen charmi on läsnä vanha erikoistyöt. Kiinalainen posliini maljakoita, hieno patsaita, veistokselliset saviruukku tehty erityisen herkkä ja hauras posliini. Master onnistui hurmata kylmän aineen nostaa vuoksi monimutkaisia ​​seinämaalauksia, hieno listat ja muut koristeellinen koriste ominaisuuksia.

Kauneus, ei pelkää vanhuuden

"Porcelain" - termi arabialaista alkuperää, osoittaa määritelmä "Imperial". Posliini maljakoita perin henkilöityi kylmä kestävyyttä, voimaa ja suuruudesta hallitseva henkilöitä. Vain keisarit ja merkkihenkilöitä oli varaa pitää ne taloon posliini: maljakoita, hahmoja, ruokia ja erilaisia ​​attribuutteja sisustusta.

Ensimmäinen "Imperial" tuotteita alkoi tuottaa sitä Kiinassa ensimmäisellä vuosituhannella. Paikalliset käsityöläiset ovat kyenneet luomaan todellisia taideteoksia.

Vasta myöhään 18th century posliini maljakoita ja joitakin ainutlaatuisia patsaita Kiinasta tuli Euroopan alueella. Hienostunut eurooppalaiset, pilalle kylmä aristokraattinen ylellisyyttä, iski jonka hienous ja eleganssia muodossa. He yllätti kaikki: loistava valkoinen lasite, taiteellinen stukilla kirkas seinämaalauksia.

Kaunis posliini maljakko kultainen sisustus

Valkoinen posliini maljakoita sisätilassa

Venäjällä arvokas posliini Kiinasta laskivat. Tuolloin Andrew Siperian Kursin yrittivät luoda prosessi ja erehdyksen täydellinen posliini massatuotantoon maljakoita, hahmoja, astioita ja muita esineitä koristeluun, jotka voivat tankata kokoelma sisätilojen kotimaisia ​​hallitsijoita.

Kuitenkin kaikki yritykset olivat turhia. Kursin yrittivät lahjoa yksi Kiinan mestarit, että hän jakoi resepti materiaalin valmistuksen. Kuitenkin luoda laadukkaita juttu ja epäonnistui. Ehkä resepti itsessään oli väärä tai kotimaisen teknisen kapasiteetin riittämättömyydestä.

Vuonna 1744, venäläinen edustaja Tukholmassa nimeltään Master Kiinasta, mikä jälkimmäisessä ja teki sopimuksen varten tavaroiden Venäjälle. Tänään, maljakoita, hahmoja ja astiat, posliinia kaikkialla. Muuttaminen muoti, tyyli ja trendit seuraavat toisiaan, mutta posliini maljakoita huokuu viileä charmia, aina asiaan.

Ruskea-beige posliini maljakoita sisätilassa

Valkoinen posliini maljakko kukka

Posliini maljakko maalattu

Maljakoita, amphorae ja alkuperäinen Posliiniesineet käytetään moderni sisustus, jonka tavoitteena on parantaa juoni lisätä yleistä käsitettä tyyli, täyttää mitätön ja tuo ainutlaatuisen ilmapiirin eleganssia ja mukavuutta. Kauniit valkoiset kukkamaljakko lisää väriä ja makua, poistaa tarpeettomat kylmä kiilto moderneja huoneistoja. Suuri ulkona saviruukku tulee olemaan alkuperäisen sisustuselementti, joka tekee huoneen sisustus kalliimpia ja kunnioitettavan.

Suunnittelijat usein luokitella maljakot periaatteen mukaisesti lokalisoinnin ja yleiskäyttöön aluksia. Harkitse perusluokilla.

Erityyppisiä posliini maljakoita hallissa

Tyypillisesti tämä suuri massiivinen posliinia, puuta tai luonnonkivi. Niitä ei voida panna sivuun, nipin välissä huonekaluelementtien. Nämä ovat kalliita ja kunnioitettava ominaisuuksia moderni sisustus pitäisi olla näkyvälle paikalle.

Valitsemalla ylellisyyttä sisustuselementti, on tärkeää ottaa huomioon alueellinen mahdollisuudet huoneeseen. Esimerkiksi hyvin pieni huonetta matalat katot ja huono valaistus suuri valkoinen maljakko huokuu viileä aristokraattinen kiilto, se näyttää tylsää ja naurettavaa, ja huone itsessään ei muistuta täydellinen asunto ja puoliksi tyhjä aarre, jossa se säilytetään kallis sisustus.

Outdoor posliini maljakoita sisätilassa

Suuri maljakko epätavallinen muotoilu täydentäisi tehokkaasti tilavia huoneita, joissa on korkeat katot ja suuret panoraamaikkunat. Lisäksi, jotta huone visuaalisesti tilavampi apua kuiva kukkia maljakkoon. Tätä varten alus on sijoitettu tiivis pitkiä kappaleita kukka tyyppi, jotka tekevät sisustus massiivisempi ja tilaa vieviä.

Tarkemman tuoreita kukkia suurta alusta. Esimerkiksi lattian voit laittaa valtava saviruukku haara valkoinen orkideoita. Tällainen koostumus on saada vähän kylmä, vailla klassista mukavuutta. Erinomainen vaihtoehto - suuri Gerberaa tai ruusuja. Erittäin lämmin ja kodikas saada sävellyksiä kuninkaan liljat.

Ruskea Outdoor posliini maljakoita sisätilassa

Työpöydän pitää kaikki alukset ja esineet koristeellinen posliini (esim., Hahmoja, joilla on toiminnallinen sisältö) on pienempi kuin 40 senttimetriä. Parhaat paikat saattamista seuraavat osat:

Posliini pöytä maljakkoa

Tärkeimmät kassa maljakoita - siluetti. Kaunis muoto, upea sisustus, herkullinen kylmä lysterglasyr posliini - sitähän arvostetaan tämän tyyppisistä tuotteista.

Että aluksilla ovat useimmiten käytetty astia säilytykseen kukka-asetelmat. Siksi, edelleen tärkeä rooli, ja suorituskykyä vastaavia tuotteita.

Valkoinen posliini pöytä maljakko

Koriste maljakoita, hahmoja, värikäs posliiniastioita korkealaatuisia voidaan käyttää sisätilojen vain koristeena määrite. Tarkoitettujen tuotteiden koristeluun tulisi korostaa avainkohtia, peittää mahdolliset viat sisämaassa.

Kylmä, vailla ilmapiirin mukavuutta, he joutuvat tekemään kodin ja mukavuutta. Liian yksinkertainen ja tylsä ​​sisustus alkuperäinen alus voi vaihdella, antaa se boheemi kiilto. Huone voidaan muuttaa radikaalisti: antaa suunnittelu koostumuksen tietyn liikkeen, virkistää, jotta tilanne joustavampi.

Posliini koriste lattia maljakoita

Joka sopii täydellisesti moderni sisustus

Yksi päätarkoitus maljakoita tahansa tyyppi ja koko - se on olla arvokas astia kukkia ja erilaisia ​​asetelmia. Phytodesigners neuvoo ostaa pieniä maljakoita, pelkkiin oman maun ja harkintansa. Sisätilojen kuin "pelata" enemmän sisustuksen itse nippu kuin alus, jossa se sijaitsee.

Mitä suuret posliini saviruukuissa lattiamalli, täällä etualalle on esteettinen laatu tietyn määrite. Hän voi hyvin vakavasti sisustus.

Moderni maljakoita sisustus

Maljakot voidaan tallentaa koostumus kukkia ja ainutlaatuinen kimppuja kuivattuja kukkia. Valitessaan arvoinen astia kukkakauppiaille koostumus on otettava huomioon useita vivahteita:

 • Värit kimpussa. Erittäin kirkas ja epätavallinen värit vaativat neutraali kontti, vailla koristeellinen koriste-elementtejä. Ihanteellinen valkoinen posliini maljakko ilman koristelu. Mukana on myös tarkoituksenmukaista tuotteen muodoltaan pyöreä tai hieman pitkänomainen, muistuttaa hienostunut veistos tai hahmo siro;
 • Lattioiden maljakko on erittäin tärkeää mahtua kokonaiskonsepti sisustus. Posliini Kiinan tyyli on tarkoituksenmukainen vain yksittäisiä tyylejä. sopivat hillitty ja ytimekäs vaihtoehtoja klassinen sisustus. Hi-tech esiin alkuperäisen muodon ja viileä valkoinen kiilto lasite;
 • Toiminnallinen merkitys aluksen. Jos astia, käytetään pääasiassa varastointiin kukkia, sen muoto tulisi olla pallomainen, sylinterimäinen, tai yleinen kartiomainen. Special koriste ominaisuuksia eroavat ulkona aluksia, jotka on muotoiltu kannu tai pullo. Jos maljakko käytetään valoisa sisustus ja upea, sen muoto voi olla epätavallinen. Maljakko saattaa muistuttaa outoa tai epätavallinen hahmo veistos. Hän vielä roolissa tallennustilaa. Sen sijaan, että värejä voidaan varastoida siellä meren kiviä, lasihelmiä, kuivien koostumusten (kasvikokoelmien);
 • Oikea suhde muoto ja koko maljakko kohti kukkakimpun. Yksi kukka näyttää vaikuttavan kapeissa aluksiin hienostunut minimalistinen muotoilu. Japanilainen alus toimii astia yksi iso kirkas bud tai puun oksaan. Korkea kukkakimppuja perinteinen muoto on paras pitää klassinen muoto aluksen. Hyvin pieni kukkakimppuihin kukkien paremmin elegantissa astiassa.

  On melko paljon muita tapoja käyttää alkuperäistä posliini maljakoita. Uudenvuoden kaunis astia voidaan täyttää joulun leluja ja seppeleitä. Toinen tapa tehokkaasti esittää voittavan posliini lomien - täyttää säiliö karkkia ja mandariinit.

  Valkoinen posliini maljakko kukkia

  Pieni posliini pöytä maljakoita

  Valkoinen Outdoor posliini maljakko perhosia

  Golden kerma lattia posliini maljakko

  Kaunis posliini maljakoita sisätilassa (18 kuvat)

  Vuonna moderni sisustus kaunis posliini maljakoita käytetään hyvin usein. Tämä on mielenkiintoinen sisustuselementti, joka voi antaa mitään tilaa erityistä mukavuutta, rauhaa ja juhlallisuus samanaikaisesti.

  Ainutlaatuinen charmi on läsnä vanha erikoistyöt. Kiinalainen posliini maljakoita, hieno patsaita, veistokselliset saviruukku tehty erityisen herkkä ja hauras posliini. Master onnistui hurmata kylmän aineen nostaa vuoksi monimutkaisia ​​seinämaalauksia, hieno listat ja muut koristeellinen koriste ominaisuuksia.

  Kauneus, ei pelkää vanhuuden

  "Porcelain" - termi arabialaista alkuperää, osoittaa määritelmä "Imperial". Posliini maljakoita perin henkilöityi kylmä kestävyyttä, voimaa ja suuruudesta hallitseva henkilöitä. Vain keisarit ja merkkihenkilöitä oli varaa pitää ne taloon posliini: maljakoita, hahmoja, ruokia ja erilaisia ​​attribuutteja sisustusta.

  Ensimmäinen "Imperial" tuotteita alkoi tuottaa sitä Kiinassa ensimmäisellä vuosituhannella. Paikalliset käsityöläiset ovat kyenneet luomaan todellisia taideteoksia.

  Vasta myöhään 18th century posliini maljakoita ja joitakin ainutlaatuisia patsaita Kiinasta tuli Euroopan alueella. Hienostunut eurooppalaiset, pilalle kylmä aristokraattinen ylellisyyttä, iski jonka hienous ja eleganssia muodossa. He yllätti kaikki: loistava valkoinen lasite, taiteellinen stukilla kirkas seinämaalauksia.

  Venäjällä arvokas posliini Kiinasta laskivat. Tuolloin Andrew Siperian Kursin yrittivät luoda prosessi ja erehdyksen täydellinen posliini massatuotantoon maljakoita, hahmoja, astioita ja muita esineitä koristeluun, jotka voivat tankata kokoelma sisätilojen kotimaisia ​​hallitsijoita.

  Kuitenkin kaikki yritykset olivat turhia. Kursin yrittivät lahjoa yksi Kiinan mestarit, että hän jakoi resepti materiaalin valmistuksen. Kuitenkin luoda laadukkaita juttu ja epäonnistui. Ehkä resepti itsessään oli väärä tai kotimaisen teknisen kapasiteetin riittämättömyydestä.

  Vuonna 1744, venäläinen edustaja Tukholmassa nimeltään Master Kiinasta, mikä jälkimmäisessä ja teki sopimuksen varten tavaroiden Venäjälle. Tänään, maljakoita, hahmoja ja astiat, posliinia kaikkialla. Muuttaminen muoti, tyyli ja trendit seuraavat toisiaan, mutta posliini maljakoita huokuu viileä charmia, aina asiaan.

  Maljakoita, amphorae ja alkuperäinen Posliiniesineet käytetään moderni sisustus, jonka tavoitteena on parantaa juoni lisätä yleistä käsitettä tyyli, täyttää mitätön ja tuo ainutlaatuisen ilmapiirin eleganssia ja mukavuutta. Kauniit valkoiset kukkamaljakko lisää väriä ja makua, poistaa tarpeettomat kylmä kiilto moderneja huoneistoja. Suuri ulkona saviruukku tulee olemaan alkuperäisen sisustuselementti, joka tekee huoneen sisustus kalliimpia ja kunnioitettavan.

  Suunnittelijat usein luokitella maljakot periaatteen mukaisesti lokalisoinnin ja yleiskäyttöön aluksia. Harkitse perusluokilla.

  Tyypillisesti tämä suuri massiivinen posliinia, puuta tai luonnonkivi. Niitä ei voida panna sivuun, nipin välissä huonekaluelementtien. Nämä ovat kalliita ja kunnioitettava ominaisuuksia moderni sisustus pitäisi olla näkyvälle paikalle.

  Valitsemalla ylellisyyttä sisustuselementti, on tärkeää ottaa huomioon alueellinen mahdollisuudet huoneeseen. Esimerkiksi hyvin pieni huonetta matalat katot ja huono valaistus suuri valkoinen maljakko huokuu viileä aristokraattinen kiilto, se näyttää tylsää ja naurettavaa, ja huone itsessään ei muistuta täydellinen asunto ja puoliksi tyhjä aarre, jossa se säilytetään kallis sisustus.

  Suuri maljakko epätavallinen muotoilu täydentäisi tehokkaasti tilavia huoneita, joissa on korkeat katot ja suuret panoraamaikkunat. Lisäksi, jotta huone visuaalisesti tilavampi apua kuiva kukkia maljakkoon. Tätä varten alus on sijoitettu tiivis pitkiä kappaleita kukka tyyppi, jotka tekevät sisustus massiivisempi ja tilaa vieviä.

  Tarkemman tuoreita kukkia suurta alusta. Esimerkiksi lattian voit laittaa valtava saviruukku haara valkoinen orkideoita. Tällainen koostumus on saada vähän kylmä, vailla klassista mukavuutta. Erinomainen vaihtoehto - suuri Gerberaa tai ruusuja. Erittäin lämmin ja kodikas saada sävellyksiä kuninkaan liljat.

  Työpöydän pitää kaikki alukset ja esineet koristeellinen posliini (esim., Hahmoja, joilla on toiminnallinen sisältö) on pienempi kuin 40 senttimetriä. Parhaat paikat saattamista seuraavat osat:

  Tärkeimmät kassa maljakoita - siluetti. Kaunis muoto, upea sisustus, herkullinen kylmä lysterglasyr posliini - sitähän arvostetaan tämän tyyppisistä tuotteista.

  Että aluksilla ovat useimmiten käytetty astia säilytykseen kukka-asetelmat. Siksi, edelleen tärkeä rooli, ja suorituskykyä vastaavia tuotteita.

  Koriste maljakoita, hahmoja, värikäs posliiniastioita korkealaatuisia voidaan käyttää sisätilojen vain koristeena määrite. Tarkoitettujen tuotteiden koristeluun tulisi korostaa avainkohtia, peittää mahdolliset viat sisämaassa.

  Kylmä, vailla ilmapiirin mukavuutta, he joutuvat tekemään kodin ja mukavuutta. Liian yksinkertainen ja tylsä ​​sisustus alkuperäinen alus voi vaihdella, antaa se boheemi kiilto. Huone voidaan muuttaa radikaalisti: antaa suunnittelu koostumuksen tietyn liikkeen, virkistää, jotta tilanne joustavampi.

  Joka sopii täydellisesti moderni sisustus

  Yksi päätarkoitus maljakoita tahansa tyyppi ja koko - se on olla arvokas astia kukkia ja erilaisia ​​asetelmia. Phytodesigners neuvoo ostaa pieniä maljakoita, pelkkiin oman maun ja harkintansa. Sisätilojen kuin "pelata" enemmän sisustuksen itse nippu kuin alus, jossa se sijaitsee.

  Mitä suuret posliini saviruukuissa lattiamalli, täällä etualalle on esteettinen laatu tietyn määrite. Hän voi hyvin vakavasti sisustus.

  Maljakot voidaan tallentaa koostumus kukkia ja ainutlaatuinen kimppuja kuivattuja kukkia. Valitessaan arvoinen astia kukkakauppiaille koostumus on otettava huomioon useita vivahteita:

  1. Värit kimpussa. Erittäin kirkas ja epätavallinen värit vaativat neutraali kontti, vailla koristeellinen koriste-elementtejä. Ihanteellinen valkoinen posliini maljakko ilman koristelu. Mukana on myös tarkoituksenmukaista tuotteen muodoltaan pyöreä tai hieman pitkänomainen, muistuttaa hienostunut veistos tai hahmo siro;
  2. Lattioiden maljakko on erittäin tärkeää mahtua kokonaiskonsepti sisustus. Posliini Kiinan tyyli on tarkoituksenmukainen vain yksittäisiä tyylejä. sopivat hillitty ja ytimekäs vaihtoehtoja klassinen sisustus. Hi-tech esiin alkuperäisen muodon ja viileä valkoinen kiilto lasite;
  3. Toiminnallinen merkitys aluksen. Jos astia, käytetään pääasiassa varastointiin kukkia, sen muoto tulisi olla pallomainen, sylinterimäinen, tai yleinen kartiomainen. Special koriste ominaisuuksia eroavat ulkona aluksia, jotka on muotoiltu kannu tai pullo. Jos maljakko käytetään valoisa sisustus ja upea, sen muoto voi olla epätavallinen. Maljakko saattaa muistuttaa outoa tai epätavallinen hahmo veistos. Hän vielä roolissa tallennustilaa. Sen sijaan, että värejä voidaan varastoida siellä meren kiviä, lasihelmiä, kuivien koostumusten (kasvikokoelmien);
  4. Oikea suhde muoto ja koko maljakko kohti kukkakimpun. Yksi kukka näyttää vaikuttavan kapeissa aluksiin hienostunut minimalistinen muotoilu. Japanilainen alus toimii astia yksi iso kirkas bud tai puun oksaan. Korkea kukkakimppuja perinteinen muoto on paras pitää klassinen muoto aluksen. Hyvin pieni kukkakimppuihin kukkien paremmin elegantissa astiassa.

  On olemassa muutamia muita alkuperäisiä tapoja käyttää posliinilaatikoita. Uudenvuoden aikana kaunis alus voidaan täyttää uudenvuoden leluilla ja seppeleillä. Toinen edullinen tapa esittää posliinia tehokkaasti lomille on täyttää alus mandariineilla ja makeisilla.

  Olen henkilökohtaisesti vastaan ​​erilaisia ​​maljakoita, pienoisveistoksia, veistoksia, sitä yksinkertaisempi sisustus, sitä paremmin

  1