Poista virtsan haju matto

hyödyllistä tietoa

Miten näyttö haju virtsan matto 10.25.2015 23:39

Onko sinulla pieni lapsi, kissanpentu tai pentu? Niin olet hyvin tietoinen siitä, miten vaikeaa on säilyttää puhtauden talossa, jos joku perheenjäsenet eivät ole vielä oppineet hallitsemaan luonnollisia tarpeita. Märkä lätäköitä kaikkein odottamattomissa paikoissa - silti puoli-ongelmia. Se on paljon vaikeampi käsitellä haju, joita ne tihkua. Vaikuttaa erityisesti tässä tilanteessa mattoja, jotka houkuttelevat lapset kuin magneetti. Siksi lähes jokainen nuori äiti on toistuvasti ongelmana on, miten puhdistaa matto haju virtsassa.

Jokainen matto pystyy hyvin pitkään pitämään makuja lopulta jostain syystä ei katoa, vaan päinvastoin, vahvistui! Joten, kiireellistä tarvetta ryhtyä toimiin!

Ensimmäinen uhri matto eroon lätäköitä. Taputtele tahra liinalla tai lautasliinat, eivät vain hankaa! Yrittää poistaa kosteuden kokonaan. Jos on aika liota kasaan ja kuiva, märkä lämpimällä vedellä ja huolellisesti imupaperilla vähentää pitoisuutta virtsassa.

Haju lasten virtsa, joka muuten ei ole niin vakaa kuin kissa, auttaa pääsemään eroon ruokasoodaa. On täysin neutralisoi epämiellyttäviä hajuja ja saasteita lähdöt. Sooda vesi ja valmistella lietteeseen. Harja hieroa sitä kasaan, kun 10-15 minuuttia imuroinnin (hyvin märkäimurit). Tai käytä vanhanaikaisella tavalla - koputtaa lattia.

Vuodesta kestävämpää haju kissan virtsaa puhdistaa matto voi olla sekoitus etikkaa ja pesuainetta. Lisää litra vettä tl kutakin komponenttia. Hoitaa "blagouhayuschee9raquo; aseta saatu liuos, ja sitten kävellä kastetulla sienellä puhtaassa vedessä. Tarvittaessa toista useita kertoja.

Matto tummien värien voi pelastua virtsantuoksu (pikkulasten ja kissan) kaliumpermanganaattiliuoksessa tai jodia. Litrassa vettä, lisätään 15-20 tippaa jodia tai kaliumpermanganaattia kärki tl. Käsittele ensin näkymätön osa pinnoitteesta ja katso jos värit muuttunut. Jos kaikki menee hyvin, ratkaisu pyyhi tahra, ja pese paikalla lämpimällä vedellä 10 minuutin kuluttua.

Alkuaineita pääsemästä koostumus valmistettu liuos ei yksinkertaisesti peittää haju ja irrottaa Urinova happosuolat veteen liukenevia yhdisteitä. Vasta sen jälkeen ne on helppo poistaa käyttämällä tavallista vettä.

Taulukko 1. etikka liuotetaan veteen (1: 4), jolloin kyllästää "blagouhayuschiy9raquo ratkaisu; luoto. Odota, kunnes Urinova happosuolat reagoida etikka.

2. Kuivaa hoidetulla alueella ja ripottele ruokasoodaa.

3. Kun taistelee sooda haisevat tähteiden rumuus, sekoitetaan 100 ml vetyperoksidin ruokailu lusikalla geeli astianpesuainetta. Varoitus! Ennen käyttöä, tämä ratkaisu on tarpeen testata sitä huomaamaton alue maton. Jos peroksidi ei ole "sela9raquo; väritys, hävittää turvallisesti keinot taistelemaan haju kissan virtsaa ja vauva! Hieroa seos maton vaateharja.

4. Poista märkäimurit tai säännöllistä harjalla ja lämpimällä vedellä. Vuodesta salakavala haju kissan virtsaa on ohi (mitä puhua lasten vaarattomia!).

Matto valon värejä pikkulasten virtsan haju, puhdista käyttäen valkaisuainetta sisällytetään koostumukseen monien valkaisuaineet. Kissan ongelma on, valitettavasti, ei voi selviytyä. Vain muistaa, että kloori on haitallista lapsille. Jos et halua pinnan matto pestä valkaisuainetta, vauva leikkivät lattialla, hengittää haitallisia höyryjä.

Laimenna aine veteen, kuten on kuvattu ohjeissa. Pyyhi tahra seosta keitetään, pese jäänteitä lika lämpimällä vedellä, imuroimalla.

Miten päästä eroon virtsan haju, jos haju matto

Virtsa haju on erittäin pysyviä ja syövyttävää, ja jos vahingossa virtsasi matolle pieni lapsi tai lemmikkieläin, monet katoavat, ei tiedä miten päästä eroon raskaan henki tulleen lattialta. Voit tietysti viedä hänet siivoojat, mutta nämä pyrkimykset mitään. Vain muutaman tunnin yksinkertaisesta työstä, ja matto haju puhdas ja raikas, ja vain muistoja jäljelle epämiellyttävää hajua.

Hyvin usein on ongelma: virtsan haju pitkäaikaiset huolet ja paikalla ei ole näkyvissä. Voit pestä matto, mutta tämä toimenpide soveltuu yksittäistapauksissa eikä aina tällaista mahdollisuutta. Mitä jos se on talven ulkona, sade tai ei tilat kuivaamista? Ja lapsi ei ole vielä potta koulutettu, se ei ole vielä aika "täsmentää".

Jos et voi määritellä soveltamisalan huokuu löyhkä käyttäen hajuaisti, se auttaa black light. Mukaan lukien se, jälkiä virtsa voidaan nähdä selvemmin, ne erottuvat keltainen. Tällaisia ​​paikkoja ovat hahmotella liidulla, jälleen ei menettää niitä.

Myynnissä nyt monissa välineet mattojen puhdistukseen, on erittäin kallista ja tehokkaita, jotkut ovat paljon halvempia. Paitsi että ne poistaa kosteutta ja puhdistaa matot lialta, vaan myös tuhota staattista sähköä. Useimmissa tapauksissa tapahtuu käyttämällä vaahtoa levitetään tuotteen. Sen jälkeen, kun se on kuivunut jäämät poistetaan pölynimurilla.

Monet kokeneet äidit suosittelevat käyttämään kadota, Tämä tahranpoistoainetta todella auttaa, kun vauva peed on huokoinen tuote.

Joskus omistaja ei halua käyttää monimutkaisia ​​kemiallisia, vaikka sertifioitu, tarkoittaa. Joillekin ne aiheuttavat allergiaa, ja asia pitkään täytyy tuulettaa. Sitten voimme mennä keittiöön, siellä on pakko löytää jotain sopivaa.

Käytämme että on aina käsillä

Yksinkertaisin asia, voit tehdä, jos siellä oli "epäonnistuminen", ja murunen virtsasi matolle, kokeile yksinkertainen menetelmä poistaa ei-toivotut virhe. nestesaippuaa (Tablespoon) sekoitetaan litraan vettä ja pehmeä pinta pestään pois sienellä. Ylimääräinen kosteus poistetaan pyyhe, voidaan edelleen kuivataan hiustenkuivaaja.

Taistelussa rikas tuoksu sooda pystyy voittamaan, lisäksi se poistaa pilaantuminen. Lasten virtsa ei ole niin tuoksuva, kuten kissa, joten kun allas on muodostettu, kunnes se on imeytynyt, se on tarpeen kostuttaa mitään kangasta tai kudosta. Hieroa myös tässä, toisin kosteus votretsya pinossa. On toivottavaa poistaa kokonaan, mutta jos sinulla on vielä aikaa tunkeutua syvälle osaan tulee vähemmän väkevää virtsaa, asettaa lisärajoituksia pyyhkiä kostealla liinalla.

Sitten sooda sekoitetaan veden kanssa, jolloin muodostuu tahna, hieroa harja paalun ja jättää viisitoista minuuttia, ja sitten tyhjiössä. Sooda voi lisätä kuivattu laventeli silmuja tai rosmariini, ne yksinkertaisesti sekoittaa jauheen ja matto sirotellaan kuivaan seokseen. Hän poisti samalla tavalla. Käytännöllisesti katsoen mikä tahansa liuos voidaan lisätä eteeriset öljyt, Ne peittää hajua ja halu työntää pois eläimet tekevät liiketoimintaa matolle. puku:

Toinen samanlainen tekniikalla väkevää kimpun makuja. Ensimmäinen, matto sooda jakautuu tasaisesti. Päällyste saatetaan sitten puhdistus- välineet puhdistusta mattoja. Jos se on kevyt, on mahdollista käyttää välineitä, jotka sisältävät klooria.

suolaa on myös kyky absorboida hajua, tästä syystä, zamyv paikka pesuainetta, olisi sirotellaan pieniä kiteitä. Yhdessä kosteuden ja jättää tuoksu. Let makuulle useita tunteja, niin voit lakaista luuta.

Kun Palace naprudil pentu tai pentu, ja haju virtsan quadrupeds ovat paljon vahvempia, sinun on käytettävä etikkaa ja pesuainetta. Nämä ainesosat sekoitetaan litraan vettä tl kukin. Liuos levitetään päällä, ja sitten pyyhitään kostealla sienellä. Voit joutua toistamaan manipulointia kuin kerran.

Jotkut kotiäidit jakamalla kokemus puhdistukseen mattojen, on suositeltavaa poistaa haista pesun jälkeen saippualiuoksella, kosketuksessa olevan vyöhykkeen kanssa virtsassa, suorittaa käsittely 3% vetyperoksidia. Jälkeen 5-7 minuuttia, tämä segmentti on jälleen pestiin puhtaalla vedellä. Haju häviää, mutta miten reagoida tällaisiin matto aggressiivista vaikutusta kysymykseen. Siksi ennalta maali vastus olisi tarkastettava näkymätöntä osaa, jos reaktio ei tapahdu, voit kokeilla.

On sallittua liittää peroksidi sooda, ne sekoitetaan etukäteen, ja liete levitetään matolle, jossa se pysyy useita tunteja. Sitten pestään pois.

Tämä menetelmä on ihanteellinen, jos ehtivät hetken ja kissa kiinni itse teossa. Pesun jälkeen likaantuneet saippualla tai puhdistusaineella, se on yhtä arvokas tuote voidaan pyyhkiä. Löyhkä virtsa haihtuu, mutta alkoholin tuoksu seuraa aikaa. Mutta tämä ei ole niin kauhea, että se katosi nopeasti, voit tuuleta huone.

Kaliumpermanganaatti, ja se kykenee yksin taistelemaan haju, mutta valmistellessaan ratkaisu, sinun täytyy varmistaa, että liukenematonta kiteet eivät kuulu matolle, muuten se jää punertava tahroja, ne nähdään myös pimeässä Palace.

Tumma matto pelastus tukahduttavat miasmat saatiin seos jodin ja kaliumpermanganaattiliuosta. Näitä komponentteja ei ole pelkästään poistaa hajun, pilkottu Urinova suola yhdisteitä, liukoinen nesteeseen. Permangaanihappoa lisätään kärki veitsi litraa vettä, ja 20 tippaa jodia kaikki. Vain etukäteen on välttämätöntä pyrkiä, koska maali reagoi tähän koostumukseen. Jos väri ei ole muuttunut, on mahdollista aloittaa hoito. Tavaramerkki hangataan sienellä kyllästetään nestemäisellä, ja 10 minuutin kuluttua, paikka on pestävä lämpimällä vedellä.

Hyvä ase taistelussa kissan haju. Happo hajoaa elementit virtsan ja sitrushedelmien eteeriset öljyt estää eläintä maton. Lasi vettä tarvitsee yhden sitruunan mehu, tämä siirappi pyyhitään likainen fragmentti.

Haju virtsassa ajan ei karkaa, vaan päinvastoin, on sitäkin enemmän, kun hän on vahva ja juurtunut, tehokkaampi puhdistus useissa vaiheissa käyttäen ainesosat monimutkainen. Ensimmäinen, laimennetaan vedellä 1: 4 ruokailu etikka, liberaalisen hierotaan missä lähde haju. On suositeltavaa odottaa hieman kuivattiin virtsa tuli kemiallisen reaktion liuoksen kanssa. Sitten juoni pyyhitään kuivalla kankaalla ja peitetty tuhkaa.

Kun hän oli odottamassa, vetyperoksidi sekoitetaan saippualla ja vedellä. Vaahtoava massa matto puhdistaa avulla vaate harjalla. Tarvitsee vain tarkistaa vakautta maali- missä muutokset eivät ole havaittavissa. Jotkut heistä eivät kestä tällaista vaikutusta, ja hemmoteltu asiat on päästä eroon.

Jos emäntä melko epätoivoinen, ja matto tulee sietämätön haju kestävä, se on välttämätöntä käyttää koko arsenaali työkaluja:

 • Ensimmäinen paikka haluat kaataa vodka, säästämättä, vähintään 2 tuntia;
 • zamyt sitten lisättiin vettä ja pesuainetta tai välineet mattojen puhdistukseen;
 • Edelleen osa pestään;
 • Seuraavassa vaiheessa - kyllästys ongelma-alue ammoniakin yhdisteen ja etikka, litraa vettä tarvitaan 2 ruokalusikallista kahta aineosaa;
 • lyhyen ajan kuluttua liuos pestiin pesuainetta elementti aromi, mutta edullisesti sitruuna;
 • kaikki, voit nyt kestää huuhtelu puhtaalla vedellä ja ripusta kuivumaan hänen luomiseen.

Ponnisteluja tarvitaan tietenkin paljon, mutta haju ja vihje ei.

Kevyeen Matonpesu saatavilla valkaisuaine, jotka sisältävät klooria. Remedy laimennetaan mukaisesti liitteenä ohjeet huolellisesti pyyhkiä pilaama paikka, mutta emme saa unohtaa toiminnan aikana käsisuojuksen, niiden on oltava kumihanskat. Lisäksi se olisi hyvä pestä jäykällä harjalla ja saippualla ja leivinjauhe tyhjiössä.

Kuin lapsen virtsa haju tällä tavalla säästää, tietenkin, mutta ei sitä, että kissan ja periksi altistumista. Toinen haitta tässä menetelmässä: hengittämisestä klooria on haitallista vauvalle, joka on jatkuvasti matto, joten se on tarpeen myös tuulettaa.

Kun koti menetelmät ovat voimattomia poistaa epämiellyttävä haju hyvä, on viettää hankkimisesta ammatti sävellyksiä. Apteekeissa monille eläimille suihkeet ja rakeet jäänteiden poistamiseksi eläinten eritteisiin. Käyttää niitä helposti, joten pese hyvin paikka, jossa perheen lemmikkieläinten defecated, käsiteltiin ohjeiden mukaisesti.

 • Esimerkiksi, Hämmästyttävä luonnon on erityisesti suunniteltu tätä tarkoitusta varten, se poistetaan suihkeena, rae tai nestemäisiä. Ei vain toivottava, että haju katoaa hetkessä. Sisältämät entsyymit tuotteen, tarvitset lyhyt aika toimia täydellä voimalla.
 • ODORGONE. Tämä spray erittäin hyviä arvosteluja isännät, joilla on paha tapa eläinten paskaa talossa. Se poistaa paitsi löyhkä ulostetta, mutta myös muita epämiellyttäviä hajuja samalla turvallinen lapsille ja allergikoille.
 • BROVADEZ, huolimatta siitä, että tämä neste on tarkoitettu desinfiointiin, se on täysin torjuu virtsan haju. Yhteensä 2 ml kaadettiin litraan vettä ja suihkutetaan matolle, ei ole jälkeäkään sitä.

Tietenkin tilanteet ovat erilaisia, eikä mitään pahaa tapahtuu, jos pieni lapsi joskus kaipaamaan matolle, ja eläin hänessä vahingossa tyhjennetään. Mutta kun tämä ongelma ilmenee säännöllisesti, jatkuva puhdistus ei kannata mitään, jopa kaikkein korkealaatuista juttu. Siksi välttää tällaiset tapaukset pitäisi yrittää minimoida niitä.

 • Vauva ei virtsatessa, missä tahansa, kunhan hän ei ole tottunut potin, on tarpeen useammin lapsi hänen maalla. Sitten matto on puhtaampaa ja pesula merkittävästi vähentää.
 • Jos se joutui tapana kävellä kissa todennäköisesti syypää isännälleen. Yleensä nämä eläimet ovat hyvin nopeasti tottuneet lokero, ja kun hän kieltäytyy sen jälkeen, hyvästä syystä. Ehkä se tulisi pestä usein ja muuttaa täyteaineen.
 • Mitä tulee pennuille, niin on vain yksi tie ulos - mennä ulos mahdollisimman usein, tai muuten pitkään hän ei totu vapauttaa itsensä tarvittaessa.

Miten poistaa virtsan haju pois maton?

Jos talo eläviä eläimiä tai pieniä lapsia, se on usein märkää lätäköitä voi saada matolle, niin exuding hajuja. Katsotaanpa, miten poistaa haju vanhan lasten tai koiran virtsan matto, koska ulosteet eläimiä on erityisen terävä ja pysyviä.

Virtsaamisen haju matto

On parasta löytää puddle heti ja se pestään veden ja etikalla laimennettiin kolme yksi. Etikkahappo neutraloidaan ammoniakilla, joka on pääasiallinen aineosa virtsan elementin. Tämän jälkeen paikka on suositeltavaa täyttää soodaa voidaan lisätä päälle matto puhtaampi. Sitten odottaa täydellistä kuivumista paikan ja ottaa kaiken pölynimurilla.

Kun virtsan ehtinyt kuivua, on tarpeen tehdä liuokseen, jossa oli kaksi ruokalusikallista astianpesuaineella lasi ja vetyperoksidia. Tämä liuos täytyy zamyt paikalla harjalla, sitten käsiteltiin etikkahapon matto vedellä.

Eläintauteja vastaan ​​virtsa käytännön avulla on saippua - se sisältää glyserolia, joka täydellisesti liukenee urea. Hieroa tahra voi olla pala saippuaa tai saippuan liuosta, jättää jonkin aikaa. Tämän toimenpiteen jälkeen paremmin tahra alkoholin tai vodka poistaa jäänteitä haju. Alkoholi pelottaa koiran, ja se ei enää maksa tähän paikkaan mitään huomiota.

Citrus käytetään usein myös torjumaan hajuja. On mahdollista liuoksen valmistamiseksi sitruunamehua ja vettä samansuuruisina osuuksina. Sitten käsitellä tahra, anna sen kuivua, huuhtele puhtaalla vedellä ja tyhjiö.

Poistamaan seurauksia lätäköitymistä tuotteen vaalea väri, on tarpeen soveltaa valkaisuaine, joka on kloori. Se täytyy laimentaa vedellä, liota tahra ja pese vedellä ja saippualla. Tämän jälkeen tuote voi olla useita kertoja imuroidaan tai ilmaa ulkona.

Lisäksi tarvitaan eläimille ostaa siipipyörä muodossa suihkeena. He haluavat käsitellä kaikki paikat, jotka pilata suosikki. Ja houkutella tarjottimet myy erityinen sumutetta totuttaa eläimen mennä kaapissa.

Nämä yksinkertaiset vinkit auttavat käsittelemään epämiellyttäviä hajuja ja värjätään matot.

Nyt tarkkaavainen emäntä osaa poistaa haju lasten tai koiran virtsan matto, eikä juosta jokaisen epämiellyttävä tapahtuneesta pesulat. Voit tehdä tämän, voit käyttää keinoja käsillä, ja tietoa ja matto palautuu alkuperäiseen tilaansa.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia