Planter valkosipulin

Planter valkosipulin sivustoon - yksinkertaisesti, mukavasti ja tehokkaasti

Maataloudessa on monenlaisia ​​toimintoja, jotka on tehtävä joka päivä ja kausittain. Joten meidän täytyy työskennellä lähes kellon ympäri.

Mutta onneksi moderni edistys auttaa viljelijöitä, helpottaa suuresti työnsä. Nyt lähes kaikki prosessit korvataan koneen työvoimaa.

Perinteisesti yksi eniten aikaa vievää ja pitkä tapauksissa on prosessi kylvö eri viljelykasvien.

Loppujen lopuksi se ei ole tarpeellista vain hajottaa siemenet, mutta myös pohjustaa kunnolla. Yksi yleisimmistä kasveja, jotka istutetaan vuosittain, on valkosipuli. Joten, jotta valkosipuleita kylvöä oli yhtä helppoa ja kätevää, voit käyttää porakoneella valkosipulia ja tarkkuuskylvökoneisiin.

Tällä koneella ei voi huolehtia siitä, mitä ei ole tarpeeksi aikaa tai kylvämiseen voimia. Loppujen lopuksi todella tehokas tekniikka ja voit vähentää merkittävästi aikaa kylvöä. Siellä voidaan myös porata nurmikkoa.

Prosessi suunnittelu ja laitteen käytön ovat yksinkertaisia. Siten, kehys asetetaan tärkeimmät toiminta-elinten, kuten säiliön, vaihde, ketjupyörä, joka yhdistää ketjun. Valkosipulia neilikka ja tasaisesti yhteen kerrokseen, laite on varustettu erityisillä pyörät.

Planter valkosipulin

Saada mukavin kuljettaa tämän rakenteen prosessissa, se varustaa etupyörä. Useimmiten nämä yksiköt on vain 1 kpl kuljetusta, mutta jotkut ovat varustettu 2 pyörää. Siemenluvun prosessi neilikka kaadettiin säiliöön, minkä jälkeen ne jaetaan tasaisesti maahan.

Tällaisen hyvin harkittu ja samalla, yksinkertainen rakenne, voit helposti tehdä paljon työtä, joka tekee manuaalinen viitisenkymmentä ihmistä.

1

Planter valkosipulia on oikeastaan ​​aika tehokas ja varmasti erittäin hyödyllinen työssä maatilalla ja maataloudessa.

Saat lisätietoja työstä kylvön valkosipulin katsoa video:

Seeder bulbochek valkosipuli on välttämätön.

on olemassa useita malleja maatalouden kylvää istutus valkosipuli. Harkitse yleisin variantteja ruukkuja viljelijöille.

Planter moottorilaitteet valkosipuleita. Koska tila on aktiivisesti käytetty laitteiden, jyrsimiin tullut yksi suosituimmista liikennemuotojen, joka on lisäksi sopii työskentelee puutarhassa. Kuten voitte käyttää kävely traktori mallin Ray, Tarpan, Oka, myyrä, visentti.

For perästäkäveltävien traktorin

Siksi, jos maa omalla pihalla ei ole liian helppoa joko manuaalisesti vai haluat vain säästää aikaa kuljetukseen harjoitukset, se on paljon helpompaa kiinnitä laite kasvit valkosipulia ja moottorilaitteet. Tämä tapahtuu erityisellä liitetiedostona tai sovittimia.

Klikkaa linkkiä tähän, saat perehtynyt viat ja korjaukset hyvin paljon kysyntää nykyään hara Texas.

Viljanrouhimet home - luotettava avustaja kotitaloudessa. Sen avulla nopeasti ja tarkasti hionta erilaisia ​​kasveja.

Kanssa kärry Monitoimikoneen teette monia erilaisia ​​kuormia sivuston ja tehdä paljon työtä.

Tyypillisesti pora asetetaan tietty toimintatapa, minkä jälkeen perästäkäveltävien traktorin kuljettaa sen koko lasku linjan polttimo osui maahan. Tämä menetelmä on nopein ja mukavin vaatii kuitenkin kustannukset polttoainekäyttöön hara.

käsin poraa yksinkertaisempi ja vaatii manuaalisen kokoonpanon ja kuljetus. Tyypillisesti tällaiset yksiköt ovat kysynnän keskuudessa omistajat pienillä tonteilla, sekä niille, jotka haluavat käyttää tekniikkaa maataloudessa taloudellisesti.

manuaalinen

Tietenkin siitä työstä tarvitset enemmän aikaa kuin käyttämällä moottoria hara.

Neljän seeder on myös erittäin yleistä maataloudessa. Piirre tämä kone on se, että tämän tyyppisten laitteiden avulla terävien esineiden mahdollisimman tarkasti, 4 riviä. Tämän vuoksi sinun ei ongelmia maihinnousupaikkaa.

neljän rivin

Lisäksi voit istuttaa sipulin eri halkaisijat. Tämä tekniikka on helppoa, voit työskennellä erilaisten sivustojen ja tehdä siitä todella tehokas.

Jos puhumme hankinta tällaisten laitteiden, sinun täytyy siirtyä kustannuksia. Laitteesta riippuen tyypistä, hinnat ovat erilaiset. Esimerkiksi porata Tillers voi maksaa noin $ 300 käsikäyttöinen laitteisto maksaa todennäköisesti enintään 150 USD, ja neljän rivin planter voi ostaa $ 200

Käytetyt Koneet / u voi maksaa noin 20% vähemmän kuin uusi.

Keskimääräinen tekniset Hälyttimet malleja kävely traktori voidaan kuvata seuraavasti. Ne voivat olla 2 tai 3 riviä, jolloin siemenet kylvää eri kokoisia ja tehdä se riittävän nopeasti. Kalibrointi hampaat voivat vaihdella 10 mm 30 mm.

Performanssi on peräisin puoli hehtaaria hehtaarikohtaisiin. Paino Tällaisten laitteiden alkaen 40 kg. Tyypillisesti, istutus rivivälistä suunnassa riippuu tietystä mallista kone. Bins mahtuu noin 10 kg.

Jotta pora valkosipuli kädet, haluat saada tietyn piirustukset ja viettää pari päivää töissä. Tarvitset seuraavat tiedot:

Toimintaperiaate yksikön on yksinkertainen: sinun on annettava tasaista neilikka tietyssä tilassa.

Tätä tarkoitusta varten laatikon kaksoispohjan, johon on lisätty metallia liikkuvan levyn. Reiät yläosassa ja alaosassa on sama.

omiin käsiinsä

Levyn liike on säädettävissä virta, jolloin normalisoitu virtausvastus valkosipulin kynttä ulos.

Miten saada valkosipulin kylvökone käsillään

Valkosipuli - yhteinen kulttuuri viljelyyn maassa tai puutarhassa. Hän ei ollut nirso, yleensä antaa hyvän sadon. Yksinkertaisesti, jos yksi pieni sänky allokoitu vihannes. Suurissa tiloissa on mahdotonta tehdä ilman kylvö valkosipuli.

Kylvö tahansa kulttuurin puutarhassa edellyttää vastuullisuutta. Riippumatta siitä, miten se tapahtuu se riippuu pitkälti lopputulos - sato. Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että valkosipuli istutus aivan helppo tehtävä, tarvitsee vain tietyn etäisyyden päässä toisistaan, edullisesti suorassa linjassa aseta se maahan neilikka.

Istutus valkosipuli kylvökone

Mutta jos torppari päätetään kylvää valkosipuli keväällä bulbochek, tehdä tämä on vaikeaa, koska ne ovat paljon pienempiä. Siksi suurten esikaupunkialueilla tai tilojen pitäisi ostaa kylvää.

Tämä maatila generaattori erinomainen avustaja toiminnassa. Hän helpottaa manuaalista työtä, säästää aikaa ja parantaa laatua siemen, koska se jakaa hampaiden päällä.

Päätavoitteena kaikki työkalut ja tekniset laitteet puutarha tai kasvimaa on helpottaa käsityötä puutarhureita. Istutus valkosipuli laite ajateltu niin, että se oli kätevä ja helppo käyttää. Selkäranka tuote - kehyksen, joka on kiinnitetty rauta rungon ja komponentit:

 • Tähdellä;
 • ketju;
 • vähennysventtiilillä;
 • Astiaan.

Seeder valkosipuli käsillään

Kylvää varustettu erityisillä rautaa levyt, jotka on jaettu tasaisesti valkosipulin kynttä yhdessä kerroksessa. Mallista riippuen, tekniikka voidaan varustaa yhdellä tai kahdella pyörällä.

Erityissäiliöön munivien siemen on top of the art. Vantaan tekee vaon syvyys 15-20 senttimetriä. Välittömästi talteenotto tapahtuu valkosipulinkynnet ulos säiliöstä, ja jopa sukeltaa maahan. Jotkut ruukkuja on varustettu vesisäiliö, jota käyttämällä samanaikaista kastelu siemenet.

Haasteita, jotka on käsiteltävä pora:

 • Varmistetaan sileä, on samalla etäisyydellä toisistaan rivit;
 • Tasaisen jakautumisen neilikka, ilman että muodostuu huokosten tai -alueita tiheä kylvö;
 • liotus oikein kylvö syvyys.

Etuja käyttämällä kotitekoinen valkosipuli kylvökone

Koti kotitekoinen planter hallussaan verrattuna samanlainen, mutta kaupasta ostettu laitteet, seuraavia etuja:

Kotitekoinen valkosipuli kylvökone

 1. halpuuden. On mahdollista, että on jo kesällä asukas tarvittavien varaosien ja ostaa lisää kalliita komponentteja ei tee. Erityisesti hätävara yksiköt voidaan aina korvata kalliimpaa varaosia halvempia;
 2. mukavuus. Kotitekoinen laitteet voidaan aina varustaa käytännön laitteissa. Tässä tapauksessa se voi olla yhden tai useamman astian täyttämiseen hampaita, säiliö kasteluun ja vastaavat;
 3. monipuolisuus. Tällainen rakenne voidaan käyttää paitsi istutus valkosipuli, vaan myös istuttaa muita kasveja. Voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain tehdä muutamia irrotettavan säiliöitä kirjanmerkkejä siemeniä eri reikiä.

Vuosittain uusia ruukkuja malleja markkinoille ilmaantuu maatalouskoneiden. Tämä voi olla yksiköitä sekä suurtiloja, ja pieni muotoilu pieniä esikaupunkialueilla.

Harkitse suosituimmista malleista maanviljelijöiden keskuudessa:

Jyrsimiin - on olennainen tekniikka, käytetään laajalti maataloudessa. Perustana kylvökone, voit valita minkä tahansa perästäkäveltävien kotimaisia ​​tuottajia: Palkki, Oka, Bison, ja toiset. Edut Näiden harjoitusten on käyttää helposti, koska se ei vaadi ylimääräistä käsityötä. Haitat ovat tarve ostaa polttoainetta Monitoimikoneen.

Tällaisen laitteen kasvaville valkosipulin helpompi käyttää. Vuodesta puutarhuri tarvitsee manuaalinen säätö, kuljetusta paikalle ja käytön pyrkimyksiä laitteita parhaillaan istutus. Etuja ovat myös kustannustehokkuus, koska ei ole tarvetta käyttää rahaa polttoainetta. Haitat - enemmän aikaa ja energiakustannuksia verrattuna kylvölaitteen on Tillers.

Piirre tämän laitteen - se on tarkka laskeutumisesta valkosipulinkynttä 4 krs. Edut tekniikka kuuluu helppokäyttöisyys ja kyky käyttää kaikissa maaperään.

Kuinka tehdä valkosipulin nokia omilla käsilläsi

Vähintään vähän perehtynyt laiteteknologiaan manuaalinen korjaustiedosto valkosipulille ei ole vaikeaa. Varsinkin kun yleensä autotallissa on kaikki tarvittavat varaosat ja yksityiskohdat. Siksi tämä tekniikka ei ole kovin kallista.

Ennen töiden ratkaisemista on tarpeen ymmärtää, mitä tehtäviä poran on suoritettava ja piirtää useita työpiirustuksia. Sitten se määritetään tarvittavien yksityiskohtien saatavuudella, ostaa kaikki tarvittavat ja suoritetaan suoraan valmistusprosessiin.

Piirustus kylvökoneesta moottoripyörälle

Manuaalisen siementen luomiseen tarvitset seuraavat osat ja mekanismit:

 1. kapasiteetti, jossa valmistetaan valkosipulin kynsiä;
 2. pyörivä akseli;
 3. Erikoisharjat, joka kiinnitetään akseliin tarttumaan valkosipulin kynsiin ja varmistamaan niiden tasaisen jakautumisen maahan;
 4. pyörä (tai kaksi, riippuen piirustuksesta, valinta lopetettiin);
 5. vomer, saadakseen vaaditun syvyyden ja leveyden varren;
 6. kahvat, jonka muotoilu pitää sisällään ja suuntautuu oikeaan suuntaan.

Jotta varmistetaan yhtenäinen istutus, Ruiskujen on oltava varustettu kaksoispohjalla. Se lisää liikkuvan levyn, joka muodostaa reiän, joka on samansuuntainen läpimitaltaan tulevien ja lähtevien reikien kanssa. Levyn avulla säädetään siemenvirtausta.

Jokainen kesä asuva itsenäisesti valitsee parhaiten työtekniikan. Jos valkosipulin viljelyä ei ole teollisessa mittakaavassa laajalla alueella, paras vaihtoehto on manuaalinen viljelijä, tai omalla käsivarrella. Se on helppokäyttöinen, taloudellinen ja monipuolinen.

Käsinsuojaimet valkosipulille (sipulit): sovellusominaisuudet, luominen omin käsin

Sipulit ja valkosipuli ovat yksi yleisimmistä vihreiden viljojen puutarhan tontteja. Ne ovat välttämättömiä valmistettaessa valtavia erilaisia ​​ruokia. Mutta näiden kasvien uskomattoman suosion vuoksi niitä on joskus vaikea kasvaa, koska maanpinnan valmistusprosessi on pitkä ennen istutusta. Tämän prosessin nopeuttamiseksi ja yksinkertaistamiseksi käytetään usein manuaalista siementä sipulia ja valkosipulia. Huomio on ohjeet tämän laitteen luomisesta omilla käsillä (valokuvat ja piirustukset ovat kiinnitettyinä).

Siemenet sipulia ja valkosipulia varten: käyttöperiaate, sovellusominaisuudet

Manuaalista siemennettä edustaa tietty muoto kestävästä metallista valmistetusta kehyksestä. Kaikki laitteen sisäosat on myös valmistettu metallista. Laitteen laite on melko yksinkertainen: siemenet koostuvat vähennysventtiilistä, astian siemenistä, ketjusta ja tähdestä. Näiden yksityiskohtien lisäksi siemenporaa on useita levyjä, jotka mahdollistavat taimien levittämisen maaperään niin tarkasti kuin mahdollista yhdessä kerroksessa. Käytännöllisyydelle laite on lisäksi varustettu pyörällä tai jopa useilla.

Siemenpora on universaali yksikkö, jonka ansiosta paitsi tarkka valkosipulikulttuurin, myös sipuli, sahrami ja pienet perunan mukulat, on mahdollista saavuttaa tarkin lasku. Asianmukaiset istutukset varmistavat istutettujen kasvien maksimaalisen saannon.

Oikein käytettynä laite on suunniteltu suorittamaan useita toimintoja kerralla:

 • siementen tasainen jakautuminen maaperään (ilman tyhjiä tiloja ja taimien istuttaminen);
 • siemenmateriaalin upottaminen haluttuun syvyyteen;

• Yksittäisten rivien välisen optimaalisen ja tasaisesti jakautuneen etäisyyden noudattaminen;

• tasaisten rivien noudattaminen.

Laitteen periaate on seuraava:

 1. Valmistetut valkosipulinkynsi tai muu istutusmateriaali sijoitetaan erityiseen astiaan.
 2. Kantoharja valmistaa taimia kylvämiseen.
 3. Seerumin avulla kylvämme pienet sipulit löysästi maahan.
 4. Ripottele löysä maaperä istutettu materiaali.

Neuvoston. Muista, että kylvökoneella on mahdollista työskennellä tehokkaasti puutarhatilanteessa yhdessä tapauksessa: jos maaperä on aikaisemmin valmistettu (sen tulee olla pehmeää ja hyvin löysä). Muutoin voit joko katkaista laitteen tai kasvattaa kasvuston väärin.

Manuaalinen siemen on uskomattoman helppokäyttöinen, huolto, toimiva, taloudellinen ja ennen kaikkea ympäristöystävällinen. On tärkeää huomata, että manuaalinen siemen on optimaalinen käytettäväksi pienillä esikaupunkialueilla, kun taas toiset ovat sopivia moottoroituja vaihtoehtoja.

Tee laite itse

Koska valkosipulin siemeniä (sipulit) on melko kallis laite, joissakin tapauksissa, erityisesti tarvittavien komponenttien kanssa, on järkevää tehdä tämä laite itse. Lisäksi se ei vie paljon aikaa.

Joten luomasi siementen tarvitset seuraavat elementit:

 • ketju;
 • avaaja;
 • pyörä (2 pyörää);
 • säiliö siemenille (on parempi käyttää muovia);
 • lisärakenteet (2 putken putkea: yksi muovi, toinen - metalli);
 • Kiinnikkeet (pultit, aluslaatat jne.).

Laitteen kokoonpanoprosessi voidaan parhaiten tehdä käyttämällä maatalouden siementen teknisiä piirustuksia (on parempi käyttää yksinkertaisimpia versioita). Joten, ennen kaikkea korjattuun siementäiliöön, tee reikä (tiukasti keskellä). Säilytä tämän säiliön kannessa pieni reikä valkosipuli / sipulin siemeniä varten. Mistä pääset käsiksi, tee pieni korkitusventtiili siementen alle leikattua reikää varten. Näihin tarkoituksiin kotelon kansi sopii hyvin.

Liitä muoviputki takaisin keskelle olevaan reikään. Aseta metalliputki muoviputkeen. Metalliputken pituuteen aseta pultti mutterilla ja kiinnitä ne molemmin puolin aluslevyillä (vapaa pyöriminen).

Kierrä kahva siemenastiaan (voit käyttää sekä muovia että puuta). Hänelle puolestaan ​​kiinnittää avaaja tai esimerkiksi taivutettu hakkurin haluttuun asentoon. Suunnittelu on valmis.

Porauksen työn yksinkertaistamiseksi sinun on harkittava huolellisesti sen suunnittelua. Ajattele ennen kaikkea sen monipuolisuudesta, mutta käytettävyydestä ja käytännöllisyydestä. Esimerkiksi siementen erittäin tärkeä rakenneosa voidaan pitää tiivistysrullana. Yksinkertaisin versio: kaksi leveää pyörää leluautosta, yhdistetty toisiinsa.

Joten, tänään olet oppinut ominaisuuksia käyttää siemeniä valkosipuli / sipulit ja muut viljelykasvit sekä sen luominen kotona. Onnea!

 • Pinaatti avoimessa maassa: istutus, hoito, yhdistelmä muiden kasvien kanssa
 • Tomaattien lajikkeiden kuvaus ja ominaisuudet De Barao
 • Paras lajike porkkanoista yksityiskohtaisella kuvauksella
 • Porkkanaa Tushon - makea ja hedelmällinen

Huomio kilpailu tilaajillemme!

Pelaamme 10 sarjaa automaattista kastelua "Gardena"

Joten kerran viikossa lähetämme sulavuuden suosituimmista artikkeleista.

* Voit irtisanoa tämän uutiskirjeen milloin tahansa

1