Pistaasiväri sisustuksessa

Pistaasiväri sisätilakuvassa

Monista suunnittelijoista on pitkään pidetty pistaasivärin sisustuksessa, koska sillä on useita ominaisuuksia verrattuna muihin väreihin. Hän tekee tilaa tilavuudeltaan, kirkkaalta ja voimakkaalta. Tämä sävy on ennustettavissa, koska sillä on pieni määrä sävyjä, joten voit huomata sen kyvyn yhdistää valtava määrä eri värejä. Hänellä ei ole tunnepitoisuutta eikä aiheuta väsymystä.

Alhaisen valaistuksen huoneissa tämä väri sopii, koska visuaalisesti tekee huoneesta kevyemmän ja täydellisesti yhdistettynä keinotekoiseen valoon.

Pistaasien ja muiden värien yhdistelmä

Pistaasiväri sopii erinomaisesti klassisiin vuoteisiin. Esimerkiksi huonevaraston pinta-alan lisääminen sopii täydellisesti, ja lokero, jossa on keltainen pistaasi, tuo huoneeseen positiivisen energian.

Sinisten ja pistaasien yhdistelmät muistuttavat meren teemaa ja näyttävät hyvältä. Pistaasipähkinän takia värit, kuten persikat, aprikoosi ja oranssi, vaikuttavat vaikuttavalta.

Pistaasien yhdistelmää vaaleanpunaisena kutsutaan yleensä jaloiksi, koska tällainen yhdistelmä nostaa aina mielialasi.

Ja ultramodernin tyylin fanit, kuten tumman värin ja pistaasien yhdistelmä.

Suositus: Pistaasipää on erittäin luova katsella luonnonmateriaaleja: kivi, puu, olki, bambu ja muut. Yritä kokeilla.

Pistaasista tulee iloa, mukavuutta ja energiaa erinomaisesti keittiössä. Puun tarvikkeet sopivat täydellisesti pistaasien seinämiin. Ja riippumatta, mikä on keittiösi, iso vai pieni.

Pistaasien monipuolisuus mahdollistaa sen käytön eri huoneissa ja tyyleissä. Tätä sävyä voidaan käyttää monenlaisissa tyyleissä: high-tech, minimalismi, nykyaikainen, eko-tyyli, toscanalainen, Provence.

Neuvo: Että väri ei sekoita yhdeksi ei koristele (katto, seinät, huonekalut, lattia) samassa varjossa. Erinomainen tulos, älä liioittele sitä ja samoja värejä.

On syytä muistaa, että sisustuksessa oleva pistaasiväri ei ole kovin kiistanalainen ja se sopii yhteen eri värejä ja tekstuureja, mutta tärkeintä ei ole pelätä kokeilla!

Pistaasiväri sisustuksessa ja sen yhdistelmät kuvassa

Pleasant eye pistachio väri on perusta monille klassisille tyyleille: englanti, italia, gregoriaaninen, biedermeier, imperiumi. Tämä on yksi yleisimmistä, huomaamattomista vihreistä sävyistä. Sitä voidaan käyttää yhtä lailla menestyksekkäästi sekä olohuoneen, lastentarhan, makuuhuoneen sisustamiseen, kylpyhuoneen, sisäänkäynnin, loggian järjestämiseen.

Pistaasiväri sisustuksessa - loistava tausta luonnolliselle puulle. Lisävarusteet ovat vaaleanvihreitä, kirkkaita tai mykistyneitä, joita käytetään nykyään usein viktoriaanisten, pohjoismaisten, siirtomaavien tyyleinä. Pistaasivärien yhdistelmää sisätiloissa kultaisen vihreän, valkoisen ja neutraalin paletin sävyillä voidaan hyödyntää onnistuneesti korkealuokkaisten pop-art -koristeiden luomiseksi.

Optimaalinen täydentämisen pistaasien sävy on vihreä ja punaruskea, ja enemmän - beige, valkoinen, keltainen koristeet. Kirkas, jopa provosoiva, kun käytät tätä vihreää sävyä, yhdistelmiä sinisiä, violetteja ja vaaleanpunaisia ​​ilmeitä.

Harmonia mykistää vihreä, harmaa-ruskea, beigen avulla voit luoda hämmästyttäviä sisustuksia ikääntymisen, pölyn ja historicismin vaikutuksella. Kultaiset vihreät värit kylpyhuoneeseen ovat hyviä, yhdistettynä keltaiseen, luumu, kirsikka.

Hieno pistaasikulmaista sävyä voidaan todella käyttää koristelemaan mitä tahansa tilaa. Tässä tapauksessa seinät, katto voidaan maalata eri väreillä. Olisi muistettava, että pistaasi hieman saastuttaa ja tummentaa kylmävalon sävyjä. Tämä on erityisen havaittavissa kardinaalisesti valkoisella.

Täydellinen yhdistelmä pistaasiväristä ja muista sisustuksen väreistä löytyy todellisista paletteista mielikuvista valokuvista kiiltävistä aikakauslehdistä, Internetistä.

Luonnon ystävät arvostavat hiljaisen vihreän värin sisätilojen taustat. Ne sopivat ihanteellisesti sijoitukseen:

 • puiset, bambusta paneelit;
 • kivi;
 • nahka, turkis;
 • juutti, rottinki, korkkipinnoitteet;
 • ruoko, reed-kangas.

Oliivi- ja pistaasivärejä sisustuksessa täydennetään täydellisesti luonnon tapetilla, laastareilla, sisalilla, siagramilla, kookospähkinäpinnoitteilla. Kauniisti näyttävät yhdistelmiä värjättyjä kulta-vihreitä seinien värisävyjä ja vihreitä taustakuvia nuolenrootista, nokkosista, kulta-kirsikka.

Kylpyhuoneen koristelemiseksi luonnonmateriaaleilla käytetään keraamisia laatoja pistaasipähkinä-tai oliivinväristä. Tätä taustaa vasten on fontteja, kuoret, toimiva huonekalut tammi, teak, sypressi puuta.

Keittiössä voit onnistuneesti "pelata" valkoisella. Kulta-vihreän värisävyn taustalla hän näyttää vanhalta. Jos käytät ruskeaa tai harmaaa luonnollista vuorausta sekä huonekaluja ja lisävarusteita, jotka on sisustettu Provence-tyyliin, saat viehättävän nurkkaan maan.

Käytä smaragdin ja vaaleanvihreän värisävyjen värejä sisustukseen ihmisiä on tullut varsin kauan. Niistä oli sekä ehdottomasti viattomia yksilöitä että tappavia, joista yli puolet oli arseeni.

Nykyään kultaisen vihreän sävyn valitseminen, huoneen seinät voidaan koristella:

 • tekstiili, paperi, neste, vinyyli, kuitukangas tai lasikuitu;
 • alkydi, öljy, veteen dispergoituva maali;
 • kivi, puu, bambu paneelit;
 • ruoko, rottinki, juutti, korkki.

Taustakuva pistaasiväri sisätilojen huoneiston on parempi käyttää yksivärisiä tai koristeltu valkoisella, keltainen-kulta koriste. Keittiössä olohuone on hyväksyttävissä käyttää tapettia sopivalla värivalikolla.

Päinvastoin kuin tavallinen ajatus, että pistaasipäällysteet kylpyhuoneen sisätiloissa ovat kelvottomia, kuten muutkinkin, niiden märät kuitukankaat näyttävät aktiivisesti huoneet, joissa on korkea kosteus useissa amerikkalaisissa ja eurooppalaisissa kodeissa.

Sohvat, tuolit ja tuolit vaaleanvihreällä varjolla ovat varattuja, tiukasti. Kunnioituksen tunne kasvaa monta kertaa, jos pistaasivärien kohteet sijaitsevat suurissa huoneissa.

Upeat ulkonäköiset huonekalut keittiöön ja olohuoneen tyyliin barokin, Empire. Tiukka ja kuvioitu puisten jalkojen yhdistelmä pehmeillä selkänojilla, syzhushki, rikas kultainen vihreä sävy sopii täydellisesti huoneisiin, joissa on kaikki rakenteet, maalaamalla seinät.

Pistaasivärien verhot sisäkerrosten sisustuksessa ovat hyvät. Klassisten verhojen sisustuksen upeat yksityiskohdat, kuten lambrequiinit, kaskadit, jabotit, kokil'e, solmiot, svagi, ovat upeita kaikissa sävyttämättömissä vihreissä sävyissä. Jos haluat piirtää reunoja niihin, käytä yleensä vastakkaisia ​​sävyjä. Voit kokeilla valkoista, tummanruskeaa, beigeä.

Joten mikä on yhdistelmä pistaasiväri? Usein tulosteilla, lomakkeilla on paljon suurempi vaikutus tyyliin, ei ihanteellisia väriyhdistelmiä.

Ruokailun värilatkaisun, keittiön pitäisi syödä ja luoda positiivinen asenne.

Minkä värin pistaasien väri sopii isossa keittiössä? Optimaaliset kumppanit:

 • valkoinen, likainen vaaleanpunainen, violetti, suklaa;
 • lohi, turkoosi;
 • ashy, vaaleanvihreä.

Mitkä värit yhdistetään pistaasipähkinän pienten keittiöiden sisustukseen? Paras kumppanit tämän vihreän sävyksi ovat:

Ruoanvalmistus- ja ruokailuhuoneiden seinät voidaan valmistaa valkoisella, yksinkertaisesti täyttämällä ne pistaasihuonekaluilla, tekstiileillä ja lisävarusteilla. Mitä yksinkertaisempia ja moderneja keittiöpintoja, sitä olennaisempia ovat niiden värisuunnittelu.

On muistettava, että kultaista vihreää sävyä tykkää koristeita, kuten kehykset, palkit, veistetyt paneelit, muut kuvioidut elementit ympäristössä. Tämä on ihanteellinen ratkaisu klassiseen keittiön sisätilaan.

Tänään, käyttää makuuhuone järjestely, vaaleanvihreä sävyjä pidetään hyvässä muodossa. Ne toimivat rauhoittavana, auttavat nopeasti nukahtamaan. Pistaasien väri makuuhuoneessa yhdistetään tavallisesti valkoisiin, beigeihin, mustikoihin ja joskus tumman suklaan sävyihin.

Makuuhuoneen yksi-väriset seinät laimennetaan kuvioiduilla kardinaaliväreillä, ei-kudotuilla freskoilla.

Kukkien tulosteita seinämiin tarkoittaa sisustuksen läsnäoloa ruusukkeiden, friisien ja pilastien muodossa. Täydellinen antikristuksen ansiosta on hahmoja, keraamisten jalojen lamppuvalaisimet.

Erinomainen kumppani makuuhuoneen kulta-vihreille seinille - taustakuvat makrokuvauksella kasveista.

Pistaasien ja violetin yhdistelmä makuuhuoneen sisustuksessa pidetään klassisena. Nämä värit todella maalaavat paitsi seinät ja katon, mutta myös toning huonekalut, lattia, sisustus.

Olohuoneen tarkoituksena on olla kaunis, toimiva paikka vastaanottoa vieraille, edistää paitsi lepoa ja rentoutumista, mutta myös aktiivista toimintaa.

Vihreän vihreän seinän sävyttämättömät huonekalut ja tarvikkeet, kuten kattokruunut, lattiavalaisimet. Yhdessä iloisen oranssin pistaasipähkinäinen väri ei vaadi liikaa. Tämä on ihanteellinen yhdistelmä minimalistiselle ja ennen kaikkea edulliselle suunnitteluympäristölle.

Klassisen tyypin olohuoneessa oleva pistaasiväri yhdistetään tavallisesti valkoisiin, smaragdeihin, beigeihin, ruskeihin. Sama väri korkean teknologian tai fuusio-olohuoneen ilmapiirissä voi menestyksekkäästi "pelata" jopa kirkkailla ja itsestäänsuojilla turkoosi, koralli, indigo.

Pistaasen sohva olohuoneen sisustuksessa on todella moitteeton, kun hänellä on:

 • kardinaalivärin jalat;
 • epätavallinen muoto selästä;
 • käsinojat klassisen muodon;
 • verhoilu capiton-tekniikalla.

Suunnittelussa lapsen saa käyttää värikkäimpiä, eniten iloisia sävyjä värispektristä. On kuitenkin muistettava, että liian valoisa huone ärsyttää, rengas lapsi.

Minkä värin pistaasivärimaalaus sopii lastentarhoon? Optimaaliset kumppanit:

Seinät Lasten huoneet ovat valoisia vihreä sävy voidaan asettaa huonekalut julkisivut merkitty sävyjä. Paeta ikävystyminen apua runsas sisustus tarroja, tarroja.

Erittäin kaunis, jopa liioiteltu, katsokaa seinät lasten piirustus laaja monivärinen raidat. Perusvire tytöille, paitsi pistaasi, vaaleanpunainen voi puhua. Pojille sama - laaja vaaleanvihreä nauha on parempi vuorotellen musta.

Tutkijat ovat osoittaneet, että kirjo vihreiden sävyjen on rauhoittava vauvoille, normalisoida hengitystavoissa ja syke, parantaa näkemystä.

Jos viimeistely materiaalit, huonekalut luovat tunnelman, sisustus kohteita - tehdä tilaa todella tyylikäs.

Paikallisista kaupoista sisustus helpoin tapa löytää nämä vempaimia kultainen-vihreä:

 • luova kellot, peilit;
 • erikokoisia paneelit kuvia;
 • laatikot, korit, laatikot;
 • maljakoita, hajuvesipulloja;
 • kukkatelineet, ruukkuja;
 • hahmoja, kynttilänjalat;
 • öljypoltin;
 • tyynyt, tyyny;
 • jalustat, telineet, konsolit;
 • takka portaaleja, kanavat.

Huonompi asiat olivat etsivän kirjoja seisoo, mallinuket. Ne on otettava nezatonirovannymi ja maalattu itse.

Tällä hetkellä muodikkain sisustus pistaasi värit pidetään suuri Kamerunin hatut värjätty höyhenet sekä ns aurinko peilit. Jos voit viettää hyvin, paras koristelu sisustus viherpippuria voi tulla ruokia Onyx tai jade. Erikoiskauneuteen mihin tahansa huoneeseen tuo kultainen-vihreä lasimaalauksia näyttö käsityönä.

Ei ole väliä, mitä joku sanoi, mutta kultainen-vihreä sävy on vaikea sovittaa yhteen kirkkaan punainen, sininen, vaalean sininen. Yhdessä ne antavat selkeän tunteen epäsuhde, voi aiheuttaa hulluutta tietyissä olosuhteissa. Laatu ja väri nezatonirovannoy mänty pistaasi väri "stand" on myös huono.

Vaaleanvihreä värisävy ei sovellu harmaa-sininen. Tämä yhdistelmä näyttää liian huolimatonta, likainen, jopa huono.

Värit kuten koralli, ultramariini, turkoosi, voidaan käyttää yhdessä kultainen vihreä vain ulkoasun sisustustyylejä fuusio, pop art.

Enemmän tai vähemmän onnistuneesti kerätä nekomplimentarnye sävyt huoneeseen voi olla sisustustyyleihin: kitsch, boho, etninen. Kuitenkin normaalisti "tulla toimeen", jossa vain luova persoonallisuus. Ei ole tarpeen laittaa tunnetusti epäonnistuneita kokeiluja.

Psykologit kuvata tätä vihreäsävytteinen symbolina rauhaa, vakautta ja turvallisuutta, runsautta. Kuitenkin riitasointuinen yhdistelmiä sisustus, hän voi tehdä henkilö epäilyttävä ja häiritsevää aiheuttaa surra, epäillä, goofing pois.

Pure pistaasi väri eliminoi ärsytystä ja vihaa mykistää kaikki negatiiviset tunteet, jopa tuudittaa. Aikuiset ja lapset ovat joutumassa huoneeseen kultainen-vihreä seinät, ovat avoimia ja ystävällisiä.

Tutkimus vahvisti, että kaikki sävyjä vihreä voi aktiivisesti muuttaa luonnetta korkeampi hermoston toiminta. Tämä puolestaan ​​on myönteinen vaikutus ihmiskehoon tällaisten osajärjestelmien:

Mukaan psykologit, hyvin valittu värit sisustus - luo "läpitunkematon" rentoutumista vyöhyke, mukavuutta ja positiivista.

Pistaasi väri sisätilojen: virittää positiiviseen

Yllättäen lempeä ja pehmeä pistaasi väri antaa rauhaa ja hiljaisuutta, ikään kuin kevyesti kuiskaa: "kaikki on hyvin!". Käyttämällä tämän ainutlaatuisen ja miellyttävä sävy sisustamiseen turvautuneet poikkeuksetta: ja ammatillinen suunnittelijat, sisustussuunnittelijan, ja puhaltimet, ja jopa ihmisiä, jotka ovat kaukana design, mutta haluat tehdä tilaa pehmeä, sielukas ja rento. Tämä yksinkertainen ja samaan aikaan, huumaava väri on nyt muoti trendi design veneet. Tarjoamme sinulle liittyä miljoonien omistajien kesää sisätiloissa, ja paikalla "Dream House" nähdä kuinka voit käyttää pistaasi väri sisätilojen elintilaa.

Välittömästi on huomattava, että kaksoiskartionippaan - useampien niiden vihreäsävytteinen, pistaasi eroaa lähinnä siinä, että se on kevyempi ja kirkkaampi, mutta joskus ero on vaikeampi ymmärtää. Periaatteessa sisustus valokuvan tätä väriä se on enemmän näkyvissä.

Pistaasi väri sisätilojen keittiön

Missä ja miten käyttää väri pistaasi

Pehmeä, kesäinen virkistävä väri sopii ilmakehään keveys huoneeseen. Siksi se on ihanteellinen sisustukseen tyyliin minimalismia, jossa ei ole sijaa lastaus kaikenlaisia ​​rihkamaa ja ylimääräisen huonekaluja kasaantuu.

Pistaasi sisätilat matalilta auki huoneissa puute luonnonvaloa, eli in tummennetut alueet, sijaitsee pohjoisen puolella. Etuna tämä väri on, että se harjoittaa mielen tropiikissa ja, koska se lisää happea pimeään huoneeseen. Ja missä on valoa, ja hengittää helpommin! Täällä esimerkiksi valokuvan kylpyhuoneiden kanssa pistaasi väri.

Kylpyhuone laatta pistaasi

pistaasi kylpyhuone

Kylpyhuonelaatat pistaasi-värinen

Yhdistelmä pistaasi-värinen sisustus kylpyhuone

Käyttämällä pistaasi-värinen kylpyhuoneen sisustukseen

Tätä väriä käytetään usein koristeluun keittiö ja lastentarha. Jos olohuone ja eteinen, etteivät kaikki isännät voivat pistaasi väri asianmukaisia ​​näillä aloilla intuitiivisesti muuntaa sen oikein sovi edes maallikko. Hän katsoo kotonaan asuintilaa ja täyttää sen saataville käsitys. Ehkä tämä on salainen tämän vaaleanvihreä.

Miten soveltaa pistaasi värin suunnittelussa olohuonetta

Nyt Katsotaanpa tärkeintä: miten käyttää pistaasi väriä sisustuksen eri huoneissa. Otetaan esimerkiksi keittiö, olohuone, päiväkoti ja makuuhuone.

Pistaasi väri sisätilojen keittiön

Ei kaikki vihreitä sävyjä herättää tunteen keveyttä ja lightheartedness, mutta pistaasi-värinen onnistuu erityisen hyvin. Lisäksi se on yksi yleisimmin käytetty värejä viimeistelyyn ruokia. Tee pistaasi keittiöesiliina työpinnan yläpuolelle, vaaleanvihreä pokleit tapetti tai huonekalujen tilata tätä väriä ei ole vaikeaa. Tiedätkö miksi? Koska se on helppo poimia värin seuralainen.

Kuten kaikki "luonnollinen" väri, se voidaan yhdistää samaa alkuperää. Ajattele puun, jossa sen ruskean ja vihreän kruunu pilarin analogisesti voi sijoittaa ja keittiö - pistaasi huonekalut yhdistettynä ruskea suklaa lattian tai seinien. Ja nyt henkisesti siirrettiin metsäaukealla meininkiä ja värikäs Luonnonkasvit. Tässäkin ja voit yhdistää keittiön vaaleanvihreästä oranssi tai punainen, hallitseva väri voi valita, toisin onnistuneesti pelannut värejä. Ja huolimatta siitä, että useimmissa tapauksissa pistaasi väri on vapaaehtoista, koska se lähtee väri, tässä tapauksessa hän tulee olemaan oma kumppani oranssi tai punainen.

Keittiön pistaasi-värinen

Moderni keittiö pistaasi-värinen

Kaunis pistaasi keittiön suunnittelu

Vaimeaa pistaasi väriä seiniin sisätilojen keittiön

Country Kitchen pistaasi-värinen

Useimmiten, pistaasi väri sisätilojen olohuoneen toimii kirkas korostus tai "harmaa kardinaali", mutta pääväri, hän harvoin puhuu. Sen etuna on se, että se sulautuu hyvin klassinen sävyt, jotka yleensä sisustaa olohuone - beige, maito, kerma, valkoinen, vaaleanharmaa. Esimerkiksi tekemällä hallitseva värisävy maito, pistaasi väri laastareita voidaan käyttää koriste tyynyt, elokuvia ja osittain verhot.

Making olohuone minimalistiseen tyyliin, joka on ominaista keveys ja lightheartedness, pelata kaksi Kohler: pistaasi ja valkoinen. Tämä yhdistelmä ei vain raikastavat sisä- ja tehdä kevyt ja ilmava, mutta myös täynnä valoa ja iloisuus.

Ottaa tällainen menetelmä hyväksytään ja omistajat tarvitsevat synkkä olohuonetta matalat katot - vuorotellen kaistale pistaasi ja valkoinen väri kääri sisätilojen painottomuuden ja visuaalisesti vedä ylös huoneeseen, jolloin rima. Jos et tiedä, miten toteuttaa tällainen liuska huoneeseen, harkitse vaihtoehto raidallinen tapetti, sekä kaksivärisiä verhot. Muuten, tänään on muoti trendi sisustus - kun verhot koostuvat kahdesta kukka-, varovasti yhdistellä keskenään.

Pistaasi väri olohuoneessa kuva

Pistaasi väri sisätilojen olohuoneen

Pistaasi-värinen kaihtimet

Lasten huone pistaasi-värinen

Pistaasi väri sisätilojen lastenhuoneessa sopii kauniisti. Mitä muita sävy täyttää tämän huoneen optimismia? Kirkkaan vaaleanvihreä tai oranssi? Kyllä, nämä värit ovat hyvin elämää vahvistavaa, mutta jos ne ovat liian valoisa muodostaminen lapsen? Siksi viisas vanhemmat valitsevat on pistaasi väri koristeluun huoneen lapsensa.

vaaleanvihreä väri on useimmiten käytetään huonekalujen, tapetit ja verhot, tai korostetaan koriste tyynyt, värikäs paneelit tai raidallinen vuode matot. Joka tapauksessa, riippumatta lapsen sukupuoli, pistaasi väri voi taitavasti yhdistää poikien tai tyttömäinen sävyjä. Esimerkiksi käsittely lastentarha tytöille, pistaasi yhdistää vaaleanpunainen, magenta tai kastanjanruskea; ja huoneessa nuoret herrat mielenkiintoinen vaihtoehto olisi yhdistelmä sininen ja ruskea.

Pistaasi väri sisätilojen lastenhuoneessa

Yhdistelmä pistaasi väri sisätilojen lapsen

Yhdistelmä pistaasi-värillinen sininen

Koska pistaasi väri niin suotuisa vaikutus ihmisen hermostoon, auttaa häntä rentoutumaan ja lievittää väsymystä, se merkitsee paikkaa huoneessa suunniteltu virkistys-, eli makuuhuoneessa. Onko se hallitseva väri tai se vain täydentää perus taustalla? Joka tapauksessa, et voi mennä pieleen, jos päätät käyttää pistaasi väri sisätilojen makuuhuoneeseen.

Hän onnistui sopimaan kirkkaina pisteinä pastelli alueella - esimerkiksi vaaleanvihreä sävyjä samaa väriä ja jopa pehmeä peitto ottomaanien ei sotkua tilaa visuaalisesti ja tehdä helpommaksi ilmapiirin rentoutumiseen ja ymmärrettävissä käsitys. Tämä rakastettu monet vihreäsävytteinen voidaan käyttää myös koristeluun seinien, joka sijaitsee pääty tai käytettäväksi Desktop käytössä koko seinän makuuhuoneesta.

Pistaasi-värinen makuuhuone

Makuuhuone sävyissä pistaasi valokuvan

Pistaasi väri sisätilojen makuuhuone

Opi oikein yhdistää pistaasi väri

Kuten jo edellä mainittiin, erityisesti käännöksellä harmoninen yhdistelmä pistaasi väri sisätilojen luonnon sävyjä, sekä kasvis-hedelmä Kohler kirjo. Luetella kaikkia sävyjä ei ole järkevää, mainitakseni vain pohja - sininen, keltainen, valkoinen, musta (harvinainen, mutta silti on olemassa sellainen yhdistelmä), vaaleanpunainen, vadelma, persikka, kerma, koralli, ruskea, suklaa, kahvi maidon kanssa, karamelli, maito .

Nähtyään kuvia sisustus, jossa yhdistelmä näistä väreistä, olet varmasti valita sopivia vaihtoehtoja, jotka ovat lähellä sinua hengessä ja asenteita.

Yhdistelmä pistaasi, vihreä ja keltainen

Mikä väri yhdistetään pistaasi väri sisätilojen

Yhdistelmä pistaasi väri sisätilassa

Mielenkiintoisia yhdistelmät pistachio väri sisätilojen

Lopuksi haluaisin sanoa muutaman sanan värit, johon se on parempi olla yhdistää pistaasi väri sisustus. Joukossa - vaalean sininen ja kirkkaan vihreä, kun taas ensin mainitussa tapauksessa, sininen on vaaleanvihreä tausta näyttää "likainen", toisessa tapauksessa, pistaasi juuri menettänyt ympäröimänä lähimmäistään väripaletin. Onnistunut te inkarnaatioihin ideoita!

Tämä väri ei tee surullinen harmaan arjen ja tuovat huoneeseen kirkkautta ja eloisuutta.

Erinomainen yhdistettynä useita värejä, joten sitä voidaan käyttää monilla eri aloilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin