Piirustus linnunmusta mitat

Birdhouses omilla käsillään. piirustukset

Perinne roikkua pihalla lintujen linnut menevät syvään historiaan. Auttaa lintuja tekemään paikka, jossa he voivat piiloutua, pesiä ja kasvattaa poikastensa, on jokaiselle kelvollinen tehtävä. Usein koulujen ulkopuolisissa toiminnoissa opettajia pyydetään tekemään piirustuksia linnuista omiin käsiinsä ja sitten tarkkailemaan, millaista lintu asettuu siellä. Useimmiten nämä ovat tähtikirjoja, titsit ja varpuset.

Artikkelissa tarkastellaan useita piirustuskokoelmia ja mainitaan niiden pääpiirteet, jotka on otettava huomioon niiden valmistuksessa.

Piirustuksen linnunpuhdistuslaatikosta tölkistä

Ensimmäinen versio linnunpuusta, jota harkitsemme artikkelissa, on valmistettu tavanomaisesta kattilakannasta, esimerkiksi 350 grammasta kahvia. Ennen astian käyttöä on huuhdeltava huolellisesti ja tarkista sen reunat - niiden on oltava tasaisia ​​ja ilman teräviä pisteitä, jotta lintu ei vahingossa vahingoitu. Myös koivun piirustuksen mukaan kaksi reikää tulee tehdä alhaalta ja ylhäältä. Alemmat suorittavat vedenpoisto-toiminnon, jonka kautta he joutuvat rankkasateiden sattuessa veden virtaamaan ulos eikä kerääntyy luhupohjan sisään. Yläreiät ovat tuuletuksen rooli.

Piirustus linnunpuusta omiin käsiisi

Katto valmistetaan vanerista ja tavanomaisen levyn päistä. Pankki pidetään kustannuksella, joka kulkee poran alla koko linnunpuhdistuksen läpi.

On huomattava, että kuvassa on esitetty suunnilleen mitat, jotka on otettu pohjaan käytetyn tölkin koon perusteella. Tietenkin, voit muokata kokoa tarpeidesi mukaan.

Birdhouse tinasta ja vanerista

Harkitse piirustuksen linnunluun tavanomaisesta lokista. Se näyttää epätodelliselta, mutta turhaan. Ehkä tämä on yksi omien käsiensiirroista yksinkertaisimmista muunnelmista. Pujota loki 4 osaan, sitten kaataa kulma sisäpuolelta. Jäljellä on vielä tehdä reikä ja kiinnittää rakenne lankojen avulla, jotka kiinnitetään kynsiin alhaalta ja ylhäältä.

On huomattava, että tällaiselle linnunpuulle tarvitaan kohtuullisen suuri halkaisija. Tällaisen linnunpuhdistuksen keskeyttäminen ei ole vaikeaa.

Starling häkki-timantti ja linnunkuoren kuutio

a - "Rhombic" valkoisille vauhdille;

b - "kuutio" fly-fly-fly ja redstart;

Piirustus klassisesta linnunpuusta

Harkitse mallin luonnetta, voit sanoa klassisen linnunpuhdistuksen. Näemme usein tällaisia ​​linnunreittejä telakoilla.

Sinun pitäisi saada tänne niin mielenkiintoinen luuteri.

Lopuksi on huomattava, että voit ajatella enemmän eksoottisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi kuvan alapuolella oleva linnunpuhdistuslaite on lisäksi kiinnitetty hihnaan.

Toivomme, että olet löytänyt sopivan piirustuksen linnunpuusta, ja olet jo alkanut tehdä sitä itse.

Lisää kommentti Peruuta vastaus

Materiaalien osittainen tai täydellinen kopiointi sallitaan vain suoralla aktiivisella linkillä.

Kuinka rakentaa birdhouse - mitat, piirustus, valokuva

Mielenkiintoinen havainto: lintujen kaupunki on paljon pienempi kuin kaupungissa. Miksi se on niin? On selvää, että linnuilla on paljon yksinäisiä paikkoja kaupungissa. Mutta useimmat turvapaikat ovat lampposts. Lampun lähellä oleva kapea aukko linnu puristaa sisään. Tässä putoamatta putken rungon, hän lyö pesänsä johdinrunkoon. Voitteko kuvitella olosuhteet, joissa lintu elää, pieni taistelija kasvien tuholaisten kanssa? Mutta henkilö pystyy palauttamaan siivekkäiset avustajat, mutta miten? Rakenna linnunpuhdistus, jonka koko on suurempi kuin lyhdyn putki.

Jotta voit selvittää, miten rakentaa linnunpuhdistin tähdille, sinun on valittava sopiva materiaali. Parasta rakennusta varten ovat yksinomaan lehtipuut - koivu, kirsikka, haapa. Havupuuta ei suositella. Se imee hartsia, joka tekee lintujen pinnasta tahmeita. Ei sovi siipikarjan vanerille. Se varastoi huonosti lämpöä, jolloin uusi rakennus on hyvin kylmä. Ja käytännöllisesti katsoen ei jää ääniä, jotka ovat erittäin tärkeitä linnuille, erityisesti vaaratilanteissa. Puristettu puu (puukuitulevy, lastulevyt) puhdistaa, joten se ei sovi lainkaan linnunpuhdistukseen.

Oikein laskettu ja suunniteltu järjestelmä yksinkertaistaa huomattavasti rakennusprosessia. Ennen rakenteen luomista on siis tehtävä kaikki tarvittavat mitat huomioiden. Tarvittavan talon optimaalinen korkeus on 35 cm, pohjaan vaaditaan neliö, jonka sivusuunnassa on 16 cm, kesällä 5-6 senttimetriä halkaisijaltaan. Tärkeää! Ennen rakenteen luomista tulee mitata useita kertoja. Jos ehdotetut asuintilaa höyhenet näyttävät ahtailta, he yksinkertaisesti ohittavat uuden rakennuksen. Suurille koolle ei kuitenkaan ole syytä jatkaa. Muussa tapauksessa liian suurissa huoneissa kasvatetut jälkeläiset ovat kivuliaita ja heikkoja.

Yksinkertaisen linnunluodin luominen ei vaadi suurta osaamista tai kokemusta puun kanssa työskentelystä. Tärkeintä on käyttää piirustuksia oikein. Jos rakennat lintujen asunnon ensimmäisen kerran, tulee luonnollisesti kysymys: kuinka rakentaa linnunpuhdistus vaiheittain?

Kuva kuvaa perinteisen kiinteän talon rakennetta, joka tunnetaan kaikille lapsuudesta.

Katteen sivut ovat erilaisia. Paneelin paksuuden pitäisi olla pitempi, jotta se peittää ensimmäisen reunan. Linnunpesän ei pidä olla vain käytännöllinen, mutta myös erinomainen ulkonäkö.

Kun kaikki työkappaleet leikataan laudalta, varmista, että ne muodostavat koiranluvan oikein. Jos kaikki aiemmat vinkit otettaisiin huomioon, talon kokoonpanon ongelmat eivät saisi syntyä.

Parasta ei ole kuljettaa kynsiä, vaan poraa pieniä reikiä. Kynsi voi mennä puuhun puutteelliseen suuntaan, jolloin terävä reuna tukehtuu linnunpesään, jolloin kotelo ei riitä linnuille. Ja ehkäpä puuta kokonaan. Jotta poraus olisi mahdollisimman turvallinen, kiinnitä puiset osat useisiin C-kiinnikkeisiin. Ennen kynsien tai ruuvien kiinnittämistä kiinnitä sivujen reunat hyvällä puusepän liimalla.

Kehyksen kokoamisen jälkeen sinun on huolehdittava pyöreästä sisäänkäynnistä. Tällaisiin tarkoituksiin on erikoispora. Se suorittaa hyvin nopeasti ja tarkasti reiän. Tällainen hiutale saadaan saumattomilla reunoilla ja siksi ei tarvitse ylimääräistä hiontaa.

Jos tällaista porausta ei ole, poraa muutamia reikiä ympyrän sisäpuolelle ja käytä sitten palapelin leikkaamaan haluttua taltta. Se ei ole huono tähän tarkoitukseen sopii pyörimiseen.

On vielä yksi menetelmä, miten luennoidaan. Mutta se edellyttää täydellistä kehystä. Etulevy voidaan jakaa keskelle kahteen osaan. Se on riittävän helppo talttarin avulla katkaisemaan tarpeelliset puolireiät. Kaksi puolikkaata voidaan yhdistää piikkeihin - kynnet, joiden silmukat ovat katkenneet.

Seuraava vaihe on katon asennus.

Tapin alla on tarpeen asettaa 1,5 cm paksu talli - kuisti. Liian suuri koko kuistin ansiosta poikkeuksetta vetää variksia ja nyrkkeilijöitä linnunpuhdistukseen.

Kaikki linnun talot on nimeltään linnunpuuta, vaikka ne eivät rakenna sitä joillekin tähdille. Myös muut linnut tarvitsevat suojaa. Kuinka rakentaa linnunluunluukku - riippuu tulevien vuokralaisten ominaisuuksista. Esimerkiksi mansikoita varten rakennetaan suojaa, jonka korkeus on 25-30 cm. Pohjan tulee olla neliö, jonka puoli on 10-12 cm. Punkkien halkaisija on 30-35 mm.

Kotelon runko vaatii täysin erilainen muotoilu. Itse linnulla ei ole tarpeeksi sitkeitä jalkoja, joten se tarvitsee tietyn tikkaat talon edessä. Ja sinulla on sellainen talo, jota tarvitset katon alla, noin kolmen tai viiden metrin korkeudessa.

Pika tuntuu mukavammalta talolta, jossa on kaksi läpivientireikää. Ne sijaitsevat vasemmalla ja oikealla. Tällaiset ylimääräiset kourut antavat linnun paeta ajoissa, jos petoeläin hyökkää taloon.

Alkuperäisten ratkaisujen fanit voivat olla hieman fantasia. Riittää koristelemaan linnunpuuta hieman, ja siitä tulee todella upea. Kylmähuoneen tyylitelty linnunvaellus näyttää alkuperäiseltä. Linnuilla ei ole väliä kuinka asu näkyy ulkona. Tärkeintä on pitää se lämpimänä ja kuivana sisälle. Ja suunnittelija tuo mukanaan iloa koristella höyhenpeitteistä asutusta.

Haluttaessa ei ole vaikeaa rakentaa edes monikerroksista taloa. Tässä linnunlahdessa useita perheitä asettuu heti, jotka toivovat nousevaa aurinkoa soinnullisella iloitsevalla kiipeilyllä. Tässä tapauksessa ei ole vaikeuksia rakentaa linnunpuhdistinta. Alla oleva kuva selvästi kuvaa prosessia.

Talo voi erota huomattavasti ja muodostaa. Mielenkiintoinen ratkaisu on timantti. Kysymys kuitenkin herättää - onko se sopiva lintuille?

Voit ratkaista yksinomaan sinulle: miten rakentaa linnunpuhdistus, jonka koko ja sisustus täysin riippuvat mahdollisista vuokralaisista ja taidoistasi.

Paras vaihtoehto lintujen asumiselle on puinen luuteri. Se on lämmin, ja siinä olevat linnut tuntuvat kuopalta. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta rakentaa sellaista taloa omaansa. Tässä tapauksessa auttavat materiaaleja.

Hirsasta saadaan kaunista linnunpuuta. Ydin voidaan valita taltalla. Se pysyy vain porata sisäänkäynnin reikä ja ajatella kattoa.

Lintujen majoitusta voidaan rakentaa jopa tavanomaisesta muovipullosta. Mutta tällainen talo on aina eristettävä. On tarpeen sitoa pullo lämpimällä köydellä tai jopa sitoa tiukka kansi. Ja älä unohda reiän teräviä leikkauksia. On parempi liittää ne ympäryksen ympärille Scotch-nauhalla.

Niin teoriassa tiedät jo, kuinka rakentaa linnunpuhdistin oikein, mutta tärkeä asia kodin luomisessa on talon asianmukainen asennus.

Useimmin linnunreuna on naulattu pitkäksi tangoksi, joka sitten ruuvataan puuhun noin 5-7 metrin päähän maasta. Ripustaa taloa hieman kallistettuna eteenpäin, sitten suojassa linnuille ei tapahdu sadevettä. On otettava huomioon suunta. Letukin pitäisi mennä etelään tai itään.

Kaikki tietävät, että kissat ovat hienoja metsästäjiä. He ovat niin älykkäitä, että he saavat linnun jopa lennossa. Tästä eteenpäin on välttämätöntä suojata linnunpuhdistinta mahdollisimman paljon saalistusharjoilta ja kynteiltä. Aseta vaneriryhmä keskelle napaa, joka on yhdensuuntainen maan kanssa. Ympyrän halkaisijan tulee olla 45-50 cm. Kissa ei voi voittaa tätä estettä, ja poikaset pysyvät ehjinä ja vahingoittumattomina.

Ennen rakennuksen linnunpönttö Kuivaa materiaalia. Raakaöljy puu nopeasti rassohnetsya, ja talo muuttuu asuinkelvottomaksi.

Alareunassa hyvin linnunpönttö kaada pieni kerros maan, turpeen ja sahanpurua. Tällainen kerros ei saisi olla enemmän kuin 5 cm.

Erittäin helppo tehdä irrotettava katto. Sitten kun siivoan kun vuokralaiset lähtevät turvakoti syksyllä, erityisiä vaikeuksia ei. Voit tehdä tämän sisällä katon kynsien paksu lauta, joka tulee taloon, kuin korkki pullon kaulaan.

Talo ei ole suositeltavaa maalata. maalin haju voi karkottaa lintuja. Mutta jos todella haluat, valitse maali on hajuton. Ja muista: linnut eivät pidä sinisestä väristä.

Tietäen kuinka rakentaa linnunpönttö, tulevaisuus kotelokokoja laskea yksinkertainen. Tällaisen talon voi vain ahdingon lievittämiseksi lintuja, mutta myös päästä eroon tuholaisia. Vain yksi pentue skvorchat viljelykasvien suojaamisessa tuhansia kovakuoriaisia ​​ja toukkien vain 5 päivää! Mutta suurin ilo lintujen tuo lapsia. Loppujen lopuksi, mitä aikuinen tuttuja ja ymmärrettäviä lapsille - ikkunan ihmeelliseen maailmaan eläimiä!

Kuinka tehdä linnunpönttö: lankkuja ja lokit erilaisia ​​lintuja

Houkutella lintuja alueelle ja avulias ja miellyttävä. Hyödyllisiä, koska ne tuhoavat tuholaisia, mukava - kuunnella heidän laulua ja katsella käyttäytymistä lintuja. Koska monet keksi idean - rakentaa linnunpönttö kädet. Yli 40 vuotta, mikä voi muistaa kouluvuosien: työvoiman opetukset pojat tehty taloa lintuja. Mutta ei vain sivuston omistajat tekevät birdhouses. Usein asukkaat kerrostalojen ripustaa ne puut talon lähellä, parvekkeilla ja loggias.

lintujen laulua ja haluaa istuttaa ylpeä

Vastaus on yksinkertainen - puun, ja lehtipuu: mäntyterva liikaa. Hartsi voi tahrata höyhenpeite, joka johtaa kuolemaan lintuja. Sinun ei pitäisi käyttää vaneria, lastulevyä tai OSB. Tällaisissa linnunpönttö harvoin joku asettuu: liima ja sidonta estää lintuja. Samoin keräämme ja sinetöi kappaleen ainoa nauloilla tai ruuveilla, älä käytä liimaa.

Useimmiten birdhouses tehty lankkuja. Paksuus levyt - ei ole vähemmän kuin 20 mm. Tämä paksuus on riittävä ylläpitämään vakaan lämpötilan sisällä, mikä on tärkeää, kun johdetaan poikasia. Ja höyläämätön levyt täytyy joka tapauksessa olla karhea sisäpinta. Etuosa laskureikä myös erityisesti tyhjästä: nämä viillot poikaset ja siipikarjaa nostetaan loven.

Seinän lisäksi naarmuuntunut alle laskureikää

Voit koottaessa levyt eivät säröillä alla ruuveja valmiina oleviin reikiin. Halkaisija - hieman pienempi kuin ruuvin halkaisija.

Mitat kotipesiksi eri lintulajia

Houkuttelemiseksi eri lintulajia koko talon pitäisi muuttaa. Muutokset perus mittasuhteet "elin" ja kolot. Tehtävä - luoda tavanomaisempia tämäntyyppiselle pesiä olosuhteissa.

Kuten näette taulukosta, pelkästään korkeutta vaihtelee suuresti. Leveys pysyy enemmän tai vähemmän vakaa. Enemmän birdhouses eivät ole sen arvoinen. Ne pyrkivät lisäämään munien lukumäärä viivyttää ja täysin esiin lukuisia lintu poikaset eivät pysty, seurauksena jälkeläisistä on heikko ja todennäköisesti kuolevat.

Mitä lintuja kiistojen linnunpönttö

Jos haluat houkutella wagtails, tee linnunpönttö kyljellään: sen korkeus on 10-12 cm, ja leveys - 35-40 cm, samalla hieman laskuaukkomassa, joka sijaitsee noin keskellä. Wagtails ovat heikot jalat, ja kiivetä korkea muuri loven, he eivät voi. Ja koska tällainen valinta pesiviä. in tryasoguhochnitse on myös toivottavaa saada sisäänkäynnin trapik noin 10 cm leveä - jotta he voivat mennä "on jalka".

Linnunpönttö varten Wagtails

Se vaatii selitystä poluduplyanka. Jotkut linnut ovat tottuneet pesä ole koloja, ja kuopat välillä oksat. Täysin suljettu tekopesiä, ne harvoin laskeutua. Jos haluat houkutella esimerkiksi harmaa kirjosieppo, antaa hänelle pieni laatikko, jossa kolot ovat koko leveydeltään etuseinän.

Poluduplyanka harmaille kirjosieppo

Pidä mielessä, että näissä taloissa silti asettua ja jonkin verran proteiinia.

On toinenkin pesimäpaikallaan, joka on usein linnut mieluummin - pesä laatikot. Tämän birdhouse vdolblennye puutavarakappaleella. Usein leikata sopivan kokoisen lohkon puun kuollut puu, kääntää se asunnon lintuja. Korkeus ja halkaisija valitaan perustuen mittoihin, jotka on määritelty tavanomaisella pönttöä. Pohja ja katto pesä laatikot on valmistettu pala aluksella.

Bird taloa - linnunpönttö log

Jos linnunpönttö sisäänkäynti on pieni, irrotettava kansi tekee. Tämä on tarpeen, jotta voi käsitellä sisäosat loisia. Joskus se tapahtuu: Eläviä lintuja peräkkäin muutaman vuoden ja sitten lopettaa asettua. Vain sisällä loiset lisääntyvät. Avaamalla kannen ja heittää pois vanha pesintä, linnunpönttö kaltattu kiehuvalla vedellä. Tämä riittää. Se voidaan myös käsitellä heikko kaliumpermanganaatin (hieman vaaleanpunainen).

Sääli ja harmi, kun pesii perikatoon. He tekevät sen enimmäkseen kissoja, mutta silti - tikat. Siksi tehtäessä linnunpönttö omin käsin, lisätä ylitys katon. Lähes kaikki luvut hän maalasi pituus 5 cm. Suojelemiseksi pesiviä laatikkoon kissa, sinun täytyy varmistaa, että hän ei päässyt hanan reikä. Tätä tarkoitusta varten, katto on ulotuttava vähintään 7 cm, ja se on parempi lisätä pari enemmän - suurille yksilöitä. Tämä uloke on myös suojattu ajo sade: todennäköisyys, että poikaset kastua tulee jopa pienempi.

Toinen vaihtoehto - täyttää kynnet kannessa. Côte tuskin saada satuttaa, mutta vapaasti majoittaa toimi - ei salli kynnet.

Tee katon ylitys enemmän kissa tassu eivät päässeet poikaset

Suojella poikasia tikat on olemassa useita tapoja:

  • obbit lovea tina:
  • ajaa muutaman kynnet ympärillä hanan reikä;
  • kynsien laastari alueen laskureiän puun kuidut, jotka kulkevat vaakasuunnassa.

Kaikki tämä estää Valkoselkätikka laajenee kolot ja päästä munia tai poikasia. Last temppu - overlay - myös hankaloittavat kissa: tavoittaa pitkinä sisäänkäynti on vaikea poikasia.

Toimenpiteet vihollisia vastaan: 1 - alkaen tikat, 2,3 - kissojen

Kissan ja potentiaalisten miehittäjien vielä paeta avulla suojavyöhykkeet. Tai tehdä niistä pois tinaa liuskoja tai "luudat". Ymmärrätte katsomalla kuvaa. Huomaa, että etäisyydet tarvitaan enimmillään jopa 3-4 cm. Silloin eläimet eivät pysty hyppäämään suojaava vyö. Sinun ei pitäisi olla niiden ja kottarainen talo on solmua, syöttölaitteet ja muut mahdolliset tuesta.

Missä ripustaa linnunpönttö - sama tiede. Jos pakattu yhteen puuhun korkeudella vähintään 2,5-3 metriä. Lähellä valittu puu ei pitäisi tiellä tai vilkas meta - no, penkki, jne

Valitse paikka on myös oltava oikein

Valitsemalla paikka puussa, huomaa, että ennen laskuaukkomassa pitäisi olla suuria oksia: strategia ei saa olla. Tässä tapauksessa sinun täytyy laajentaa sitä niin, että katsoin "ikkuna" etelään. Kaikki tämä lisää mahdollisuuksia että linnunpönttö asettua vuokralaisia.

Toinen kohta: tarve sitoa tai kynsien niin että "talon" kallistuu hieman eteenpäin. Ja poikaset on helpompi päästä pois, ja vähemmän sadetta pisteyttää.

Kuinka tehdä linnunpönttö omiin käsiinsä: kuva

Tekee helpoin vaihtoehto - kanssa tasakaton. Kuten jo mainittiin, karkea-ottaa lehtipuun levyt 20 mm paksuus. Välttää sirpaleita, toimivat parhaiten käsineet kädessä. Piirustuksen mukaan sahauksen. Yritä sahauksen oli tasainen ja suorassa kulmassa: lähtö ei pitäisi olla. Välittömästi kuoriutumisen jälkeen poikaset ilman höyheniä, ja pienenkin vedon voisi tuhota ne. Koska kaikki kasvot olisi sujuvaa.

Linnunpönttö piirustus mitat

Ottaa pitkä ohut kynnet - halkaisija 1,5-2 mm, pituus 4-5 cm ja vasaralla. Alamme rakentaa. Eteen oikeassa kulmassa naulattu sivuseinämässä. Jokaisena - kolme tai neljä kynnet.

Alamme rakentaa linnunpönttö

Kääntämällä aihion laskureiän alas, ottaa pohja aseta se kohdakkain. Naulattu sivuseinät. Kansi kanssa takaseinä, myös naulata. Älä unohda takaseinää yhdistää sivuseiniin.

Aseta pohja ja takaseinä naulataan

Kääntämällä laskureiän ylöspäin naulata pohja myös tältä puolelta. Tarvitaan yhä katto. Ottaa loput neliö - parivuode, naulata niin, että ulkoneva keulahel- oli vähintään 5 cm: n (edullisesti 7-10 cm, kuten edellä). Jos kynnet ovat sojottaa, taipuu niitä.

Kerää ja asettaa katon

Katto vain on lisättävä tiukasti. Jos jotain häiritsee, kuutamourakkaa taltan. Siinä kaikki linnunpöntön kädet valmiina.

Linnut sopeutua ja ilman orsia

Usein alle Lethke asetettu ahven. Tarvitsen sitä tai ei? Jos on tarpeeksi oksia - on parempi olla tekemättä. Jos verkko-haarat on joko tehdä ahven tai pieni hylly, mutta voit tulla toimeen ilman niitä. Miksi? Koska kissat myös luottaa niihin ja tavoita poikaset tukemaan niitä helpommin.

Miten sinichnik Katso video

Do pesä laatikot - linnunpöntön log

Jos höyhenpeitteinen ihmisillä on valinnanvaraa - elää pesässä laatikoihin tai linnunpönttö valmistettu levyt - valitse pesä laatikot. Se on samanlainen kuin tuttu "kotelo" - ontto, ei ole tyhjää sivuilla ja koska - lämpimämpi. Ne ovat vähemmän näkyviä puussa, mikä parantaa mahdollisuuksia nostaa jälkeläisiä. Tämä - ammattilaiset näkökulmasta lintuja. Nyt eduista kannalta "tuottajat": työ on kaatuneen puun, ja se on - ilmainen. Jos olet löytänyt sopivan - se riittää useita birdhouses. On haittoja - tehdä pesä laatikot enemmän ja tarkemmin: sinun täytyy manuaalisesti poimia ydin, jättäen seinän ehjä.

Pesä laatikot lennon

Nyt miten löytää sopiva Dereviny. Paras haapa hän vygnivaet yleensä sisäpuolelta ja ulkoreunaan jää palamaan. Koska me mennä Quest haapa lehto, ja siellä joukossa kaatuneiden puiden etsivät oikeaa: sahaamaan muutama runkoja. On tärkeää löytää reunaan ja mätä puolivälissä - työ menee nopeammin.

On toivottavaa löytää haapa - ydin mätä, mutta vahvat katteet

Usein nämä puut ovat mädäntyneet kuori, josta ne näyttävät ruma. Kuori strippaus, vedä loki mökille tai talon. On estää puun leikataan sopivan kokoiseksi. Mitat määritetään halkaisija. Pesä laatikko sisähalkaisija pesä laatikoiden tulee olla 22-30 cm, vastaavasti, ulompi - 27-36 cm segmentit lähemmäksi alkuun sopivat sinichnika -. Sisähalkaisija 15-22 cm, ulompi - 19-26 cm.

Korkeus puupölkyn myös riippuu matkustamon - sinichnik korkeus 20-40 cm: n (mutta todennäköisesti asettua pienin), starling -. 30-45 cm sahauksen yrittää tehdä kartio, joka olisi alle, yhtä suuri, ja edellä - klo kaltevalle - ja sade tippuu katolta. Valmistukseen kattojen ja pohjat tarvitaan leikata levyjä voidaan käyttää reunus ja Aaltorumpukala.

Ottaa churbachok leikata ja alkaa taltalla kaivaa ydin. Tehtävä - kaivaa läpi menevä reikä. Sen jälkeen, vaikka kova puu on helpompi leikkaukselle. Jotta prosessi sujui nopeammin, voit porata reikiä nasverlit, sitten tauko taltta jumpperi.

Tehtävä - kaivaa läpireiän

Yleensä päättyy mätä ydin nopeasti, meidän on leikattu pois puun kappaleita taltalla ja vasaralla tai vasaralla. Mutta jossa on reikä keskellä se on paljon helpompaa - katkaisevat pitkittäiskappaleet, työ on normaalilla nopeudella.

Työskentelemme taltta ja vasara

Seinät on pysyttävä suuruusluokkaa 1,5-3 cm. Keskellä yrittää ansaita enemmän tai vähemmän sujuvasti, ilman suuria pelimerkkejä. Kun seinät on valittu, joten lovia. Jos on narttu - voit huijata sitä. Tai ottaa sakkaa ja poraa, poraa sopivaan paikkaan. Jos kruunu ei ole, otamme tavallinen poranterää, porata reikiä ympyrä, sitten, samalla taltta leikata läpi jäljellä olevien siltojen.

Linnunpönttö omin käsin lokeista on melkein valmis

Alareunassa on pala paksuus oli 2-2,5 cm. Sen naulataan tai ruuvataan ruuvit. Ulkonevat osat leikataan niin lähellä seiniä.

Jää naulata katolle. Asenna samalla aluksella tai laatan. Ennen kiinnittämistä ruuvin, poraa reiät, muuten hallitus voi haljeta.

Oikeastaan ​​linnunpönttö kädet olet tehnyt, on tarpeen suojella sitä hyökkäyksiltä tikat. Jos seinissä on solmua, on toivottavaa voidella muovailuvaha (yleensä lasten). Ne voivat myös sinetöidä aukon, joka pysyi välillä pohja ja katto ja seinät: harvoin saada sopivaksi kaiken selvästi. Jos et halua kaunistella savea, voit tilkitä hamppuköydellä. Sitä sovelletaan kuilu, ja ajetaan se, ruuvitalttaa (kaikille caulking on erityinen teriä, mutta ne ovat hyvin - tällä kertaa, sillä "kertakäyttöinen" heitä ostamaan ...). Jos "on" huono, voit napauttaa kahvaan vasara.

Konopatka "saumat" hamppuköydellä

Vaikka uusi linnunpönttö, se näyttää suhteellisen hyvin, mutta sen jälkeen pari kuukautta se tummenee. Lintujen on hyvä - se on vähemmän havaittavissa, ja tästä he hyötyvät. Mutta eivät kaikki asunnon pidä tarkastella on Icky "koristelu." Parantaa ulkonäköä, pesivien laatikko voidaan maalata, niin tarvitsee vain valita värin "luonnollinen" - ruskea, harmaa, sävyjä vihreä. Haluat lintu hengissä? Joten on syytä peittää niiden pesä, ei maalata kaikki värit sateenkaaren, houkuttelee kaikkia mahdollisia petoeläimiä.

Se näyttää puun muutamassa kuukaudessa

Mielenkiintoista koristeltu pesä laatikot

Luova myös olevan turvallinen linnuille))

Variantteja luova ontto pesiä

Jos tämä talo roikkua koivun, se ei näy

Ja tämä - juuri ihanteellinen - ole aukkoja lattia))

Kaunis sisustus ja rajauksella

Toivottavasti nyt et voi vain tehdä linnunpönttö omin käsin, mutta myös viisaasti (mitattuna linnut) sisustaa sitä.

Jotkut birdhouses on piirustuksia tekstissä, hieman levitä tässä osiossa. Oikea koko suunnitellun "vuokralaiset" todellakaan ole ongelma. Huomaa myös, että tiettyä asettelua levyn 2 cm: n paksuinen. Lisäämällä tai vähentämällä paksuutta tarvittavat muutokset.

Skvorechnik kolmion katto: piirustus mitat

Linnunpönttö kolmion katto: ulkoasu on yksityiskohdissa

Kottarainen kaltevan katon (etuseinä edellä)

Kiitollinen, on aika tehdä pientalojen linnuille keväällä.

Ei ole niin helppo löytää hallituksen leveys on 190 mm, tai se voidaan tehdä mistä lastulevy, yhtenä kuvista?

Voidaan kilpi voi olla muutama lauta, tiukka sovi heille. Voit käyttää terasseille (jossa tappi ja ura).

Tarvitseeko minun tehdä uuden ahven, nousi poikaset sisällä linnunpönttö jos syvä

On ahven ne eivät tule ulos. Ja sisäänkäynti on tehty niin suuri, että he menivät sinne, kun se oli hieman kasvaa ja vahvistua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin