Piirustukset solujen kaneilla

Kani hutches käsillään: piirustukset, kaaviot

Kasvatus ja ylläpito lemmikit edellyttää suuremman vastuun jalostajan ja vaatii tiukkaa noudattamista tiettyjä sääntöjä. Yksi tärkeimmistä on luoda hyväksyttävissä olosuhteissa eläinten olemassaolon. Niiden pitäisi olla lähellä luonnollista.

Kanit on korkea vastustuskyvyn aste eri sairauksiin. Ne ovat vaatimattomia elintarvikkeissa ja vankilaolot, helppo rotu. Mutta kaikesta huolimatta, eläimet on asianmukaisesti järjestetty kotiin.

Rakentamiseen talon lemmikit on hoidettu asianmukaisesti. Tämä otetaan huomioon eläinten lukumäärä, sukupuoli ja ikäjakauma.

Jotta rodun kanit kotona, erityisiä kassamenot tarvitaan. On välttämätöntä, että häkeissä eläinten, pikaria, Ruoka-astiat. Kaikki tämä on helppo tehdä käsillään.

Heinä- ja oksia voidaan suorittaa kesällä. Juureksia ja vihanneksia on helppo asentaa omassa puutarhassa. Pääartikkeli kulutus on eläinten rokottaminen ja ostaa Väkirehun.

Suositeltava solujen kanit

Jokainen solu on sijoitettava homo eläin suunnilleen saman ikäisiä, paino ja luonne. Aikuiskoulutuksen eläinten ja naaraat kaneja suositellaan yksi- ja kahden yksikön soluja.

Mitat kanisoluissa olla normaalit arvot:

Sopii nuorille kaneille puisia häkkejä peitetty teräsverkolla. Niiden koot vastaavat kokoja eläimiä. Esimerkiksi 10 yksilöistä tulee hyväksyttävä solun mitat ovat samat, jotka on mainittu edellä, mutta sen pituus on 170 cm.

Miten rakentaa yhden porrastettu häkin?

Monet ihmettelevät, miten tehdä kanin häkin käsillään. Tietenkin, jos sinulla on oikeat materiaalit se ei ole niin vaikeaa. Artikkelissa esitetään piirustuksissa kanin soluissa. Lisäksi annetaan ohjeita materiaalien valintaa tehtävään.

Ylläpidosta kanien järjestelmän ulkopuolella solut ovat suosituimpia yksivaiheinen kaksinkertainen kani hutches.

Pituus tällaisten solujen on 220-240 cm, ja leveys on 65 cm, korkeus etuseinä -. 35 cm. Katon pitää yksi ramppi on varustettu visiirillä ulkoneva eteenpäin 20 cm, ja sivut 10 cm.

Solussa on rakennettu kaksi osastoa ruokaa. Kerros on valmistettu metalliverkosta. Solun koon tulisi olla sama kuin 18x18 mm tai 16h48 mm. Olisi asetettava mesh sälepohja, jonka leveys on 2 cm ja liittimen välissä on 1,5-1,8 cm.

Kanin soluissa kädet oikean rakenteen pitäisi olla miesluukku seinä, jonka leveys on yhtä suuri kuin 17 cm, ja korkeus - 20 cm. On välissä pesiä ja perän osastoon, jotta estetään tunkeutumisen raon kaneihin jälkipäätä osastoon. Laz on rakennettu korkeus 10-15 cm lattiasta.

Etupuolella korin on asennettu kaksi ovea verkon, joka johtaa lokeroon syöttämiseksi, ja kaksi ovea kiinteän levyt, johtava taskuun osastoon. On ovi johtaa rehu, on tarpeen ripustaa syöttölaite irrotettava suunnittelun ja juovat.

Ruokinta karkearehu välillä oksat perustettu lastentarha. Se muodostaa perustan heidän kaksi puusta, joka venytetty mesh. silmäkoko on oltava 20x50 mm. Alapäät kehykset on yhdistetty, ja ylhäältä toisistaan ​​sivuosastot ruokaa. Tuloksena on V-muotoinen lastentarha varten karkearehu.

Rakentamiseen yhden porrastetun soluja kaksi yksilöä toimeenpanijan tarvitset:

 • Vaneri-ala on 2 m2.
 • Ruudukko metallia silmäkoko on 18x18 mm tai hitsattu verkko 16h48 mm (1,3 m 2).
 • Grid mesh kanssa 35x35 cm 24/48 cm (0,6 m 2).

Valmistussolun kerrossänky

Taso eläimissä pystytyskustannuksia kerrossänky soluissa ei ole kovin suuri. Tämä johtuu siitä, että malli on yksinkertainen. Lisäksi käteistä kustannukset maksetaan takaisin ensimmäisen kuukauden käytön.

Valmistukseen solujen kaksi kerrosta, tarvitset:

 • Kaksi arkkia puu- kuitulevyt.
 • Bars size 60h100 mm (4 kpl.).
 • Picket liuskat (50 kpl.).
 • Kattomateriaali koko 4x2 m lavan rakentaminen.
 • Nauloja.
 • Paint.

Mitä laitteita tarvitaan?

 • Kaksi syvää kulhoja, peitetty emali (niiden läpimitta on 220 mm).
 • Säiliö keräämiseksi lannan (korkeus noin 300 mm).
 • Pari sähkövastukset FS-03 (sovellettavissa ja kotitalouskäyttöön, veden alla).
 • Muuntajat alentaa 220h127 B (4 kpl. 8 solua).
 • Viiden litran tölkissä polyeteeniä (4 kpl.).

Kanin häkki on sijoitettava sen mukaan, kuinka valo laskee. Kuuro kiinni seinään, jossa taimitarhat laatikot ja syöttölaitteet, pitäisi näyttää pohjoiseen. Tämä suojaa eläimiä tuulelta ja kylmältä.

Katto on rakennettu niin, ottaen huomioon, että se on ripustettu pohjoisesta 90 cm, ja etelä -. 60 cm: n päässä länsi ja itä katon tulisi olla samalla tasolla kuin ulokkeiden.

Kerrossänky kani solut sisältävät stand-kehys, alemman ja ylemmän tason. Voit rakentaa ja katon katon. Pääsääntöisesti käytä läpinäkyvästä tai läpikuultavasta materiaalista. Voit myös käyttää kattomateriaalina.

Top taso on otsadnik, niin silloin on paikka kasvaa kaneille jälkeen äidinmaidossa tarjontaa. Tämä huone on valmistettu eri soluja. Yksi niistä tulisi olla suurempi kuin runko.

Otsadnik jaettu kahteen osaan avulla syöttölaitteiden rehun, joka on pistorasioita molemmin puolin. Myös koko kanisterin kaukalot asetetaan tässä. Kussakin osastossa on varustettu saranoidulla läpi rehun, lastentarha tuoretta ja kuivaa ruohoa. Heillä on näkymä oviaukon. Mukaan Autodrinking vieressä ovi.

Sex vaaka tasoilla. Sen perusteella voi tehdä säleet puuta, joka on järjestetty kulmassa 45º, pikku kaneja voinut vahingoittaa niiden tassut. Kaikki seinät ja ovet solujen on valmistettu ristikko. Poikkeuksena on pohjoisen puolella.

Alla on äiti kerros. Se koostuu kahdesta osasta: jalostukseen ja takapihalla. Se voi myös sisältää samat komponentit, jotka ovat läsnä huipputason.

Lokero socket on irrotettava lattia. Sen alapuolella loput kerrossänky alueella. Tämä lokero pannaan viinaa. Ennen kuin tuo lasten kani, hän vaistomaisesti tehdä tiensä sitä itse.

Loput lähtö olisi vahvistettava. Se on varustettu seinä kulkuaukon, venttiili päällekkäisiä. Oven pistorasiaan paremmin varustaa alasaranat avattuun tilaan, se toimii alustana eläimelle.

Takapiha haara tarjonta lattia nauhat on järjestetty kohtisuoraan. Tämä tarjoaa rakenteellisen jäykkyyden. Alueella kävely on kapselin juomari, taitto syöttölaite ja hopper varten rehusekoitteita. Lastentarha ovi ripustetaan telineen takaosa kantaman. Sillä Autodrinking täytyy myös asentaa oveen.

Vapaa-alue kerroksessa osaston rakennettu ikkunan lopussa kartiomaisen akselin, varmistaa huipputason kerroksessa. Kalteva akseli on yhteydessä suppiloon varustettu irrotettava ovi ja säiliöön lannan. Siten kanisoluissa käsitellään erityisiä ovet saataville myös kontteja rehuksi. Sami säiliö alla viisto mesh syöttö.

Alareunassa solun osastossa on rungon sähkölaitteita. Rinnakkain, tämä paikka tarjoaa otsadnik kaneille. Sen pitäisi sulkea. Nopeuttaa täyttöä syöttölaitteet täytyy rakentaa hänen avoauto ulos.

Suunnittelu telineet eläinten ruokintaan on kotelo, jossa on ikkunat kanit, sekä kuormalava. Hän rakennettu mesh kanssa hienojakoista.

Kaikki taittuvat osat on varustettava kahvat, saranat ja salvat, ja tarvittaessa ja ura lukot.

Sivu- ja etuseinät on kiristetty hieno ruudukko, hoitopuolella voidaan sulkea niveltyvät suuria soluja.

Mini-maatilan kerrossänky solujen

Rakentamiseen pieni maatila perusteella kerrossänky solut eivät tarvitse paljon tilaa. Yksi solu mahtuu 1,4 m 2. Jos rakentaa tilalla kaksi riviä kahdeksan soluja ja käyttää niiden välisen raon 70 cm: n (mittaus suoritetaan jalat), ja kulkureitin 110 cm, maatilan alue on yhtä suuri kuin 25 m 2.

Kussakin solussa samanaikaisesti se sisältää enintään 25 kaneja. Alareunassa kani istua uuden jälkeläisiä, ja huipulla - edellisen jälkeläisiä.

Vuosien mittaan solut kaksi kerrosta käytettiin koetilat ja osoittivat hyvän kannattavuuden ja tuottoa. Niin että niiden käyttö on suositeltavaa kaikille viljelijöille.

Jotta perhe yksikkö - solujen kolmeen osaan

Jotta kani hutches käsillään tällainen rakenne - tehtävä vaikeutuu. Mutta nämä perheyksiköille ovat erittäin kätevä siitoseläimet. Keskiosassa asuu uros ja naaras kanit ovat sivuilla.

Väliseinät puuta solun osien välillä lazami varustettu venttiileillä vaneria. Ne on suunniteltu helposti uudelleenistutukset naisista miehillä ja palauttamaan ne takaisin heidän toimistossaan.

Mitä materiaaleja rakentavat häkkiin?

runko perusteella voi tehdä baareissa. Seinät sivuilla, jack lokero ovet ja väliseinät on rakennettu vuori.

Käyttää etuseinä metalliverkkoon. Jalostukseen parvi toimistot tarjoavat osa - se on väli katon ja yhteisen katon, jossa naaras kani voi rentoutua.

Lisämukavuutena on se, että sijainnin syöttölaitteet ja juovat mietitty niin, että ne eivät ole alttiita saastumista ja voidaan täyttää ulkoapäin.

Solujen kanit rakenne kasvattaja NI Zolotukhin

Tunnettu kasvattaja kanit NI Zolotukhin on useita vuosikymmeniä kasvattanut nämä ihanat eläimet. Tämä runsaasti kokemusta on auttanut häntä rakentaa uusi häkki kaneille.

 • Paul niitä kiinteitä. Sen perusta on liuskekivi tai hallituksen.
 • Kuormalavoja soluissa siellä.
 • Kapea kaistale kerros verkkoon on vain takaseinää pitkin rakenne.
 • Takaseinä, johon on asennettu kaltevuus tuhlata kanit linjat yläosassa, eivät kuulu kaneissa, jotka ovat alemmille tasoille.
 • Ei ole olemassa erityisiä kuningatar soluja. Kani hän rakentaa pesän ennen synnytystä.
 • Oviin asennetaan syöttimet viljaa, levittää täyttämään.

Rabbitry kaaviossa esitetty alla.

Miten tehdä soluja kääpiökanit rodun omin käsin?

Jos haluat saada talon kääpiökanit, niiden solut rakennettu toisella tavalla. Lemmikkieläinkaupoissa on monia eri malleja. Mutta et osta niitä. Häkki lemmikki, voit tehdä oman, ja se ei vie paljon aikaa.

Rakenne koostuu kahdesta seinämästä kummallakin puolella, joiden koko on 70x70 cm. Takaseinä on kiinnitetty siten, että solut saadaan alle ontelon. posteriorisen seinän korkeus on 55 cm, pituus - 100 cm.

Pohjassa häkin naulataan rima metri. Yläpuolella kiinteä ritilä on valmistettu metallista.

solu kansi on valmistettu ritilästä kiinnikkeistään. Se on varustettu kahva. Häkin alle asennettu lokeron.

Valmistuksessa rabbitries tietenkin tarvitsevat verkkoon. Jotta valmistajat voisivat paremmin navigoida mitä vaihtoehtoja ruudukko on hyvä, suosittelemme käyttämään useita vihjeitä.

Monet epäilevät sinkitty mesh puku materiaali terästä tai alumiinia? On parempi valita teräsrakenne, koska se on erilainen kestävyys.

Valmistukseen solujen puun ovet verkkoon ja lattia on valittava verkkoon huolellisesti, jotta se ei vahingoita eläintä tassut. Kokeneet kasvattajat kehotetaan käyttämään sitä pieniä soluja. Käytetyt materiaalia metallista. mesh paksuus on 2 mm ja silmäkoko - 16h48 mm. Rakentamiseen sivuseinien solujen sopivat galvanoitu metalliverkko.

Rakentamiseen oven käytä mitään verkkoon. Sitä ei tarvitse hitsata. Voit käyttää ja paju.

Lämpiminä kuukausina, eläimiä voidaan säilyttää aidattu koteloon verkolla. Se sopii kudottu rakenne, jonka paksuus on 1,2 mm.

Kuinka tehdä soluun käsillään kaneille niiden mökillä

Kokeneet kasvattajat tietävät varsin hyvin, miten tärkeää on, että kanit soluilla oli oikea rakenne, ja tehtiin laadukkaita ja turvallinen materiaali. Koska se on näiden tekijöiden terveyteen lemmikkien ja niiden kyky lisääntymiselle. Häkki voi ostaa valmiina tai tehdä omin käsin. Viimeksi mainittu vaihtoehto on edullinen rakentamisen aikana osuus rodun ja eläinten lukumäärä voidaan sijoittaa siihen.

Tarvittavat materiaalit ja solujen muotoilu

Riippumatta siitä minkälainen päiväkoti rakennetaan, ne kaikki ovat samalla perusteella:

Häkki kanit valmistettu puumateriaalista tai mesh, mutta missään tapauksessa ei ole tehty raudasta. Kuumalla säällä se on vahvasti kuumennetaan, kuten jäätymiseltä eläimet voivat jäädyttää sen.

Runko rakennettu palkissa, kun taas ylöspäin pituuden on oltava vähintään 35 cm Jos lastentarha on ulkona, se on parasta tehdä niistä jopa korkeampi -. 70-100 cm Lisäksi, solu, joka korkeus on paljon helpompi säilyttää, ja eläimet ovat. suojassa pedoilta. Seinät ovat vaneria, levyt tai mesh. Lattia seimeen kiskot tai verkko, sillä niiden kautta hyvä herätä jätettä. Katto on valmistettu samoista materiaaleista kuin seinät. Jos teollisuuden häkki kaneille on ulkona, tarvitset ylimääräisen katto, joka suojaa sitä sateelta.

Jokainen yksityiskohta lastenhuoneessa olisi sujuvaa ja turvallista ilman sirpaleita tai teräviä pistettä net, jotta eläimet eivät satuta itseään.

Taimitarhat eroavat keskenään tyypin:

 • Tavallinen tai ilman hänen emäliuos;
 • IN Mikhailov;
 • NI Zolotukhin;
 • jossa lintuhuone kävelyyn.

Ensimmäisessä suoritusmuodossa solu on korkea jalat ja kaksi erillistä ruokinta paikkoja ja pistorasiat. Ne erotetaan väliin kiinteän seinän kulkuaukko. Luukun on massiivipuuta, ja vyöhyke ruokintaan runko verkkoon. Jos tilaa on käytettävissä, se lisätään soluun häkin kävelyyn. Sisäänkäynnin se voidaan tehdä läpi takaseinän, tai järjestää sen alapuolella koteloon, kuten on esitetty kuvan alla.

Usein Lasten lintuhuone käytetään pariutumisen, koska aktiivista liikettä ei ole vain positiivinen vaikutus terveydentilaan ja kaneilla, mutta myös parantaa niiden lisääntymiskykyä.

Teollinen Mikhailova solujen katsotaan kaikkein monimutkaisin ja kehittyneet, ne näyttävät pienen maatilan. Ne ovat tuuletusta varten, hyllyt, lämmitys ja viina juovat sekä ainutlaatuisen järjestelmän jätehuolto - kaikki kaadetaan yhteen astiaan.

Alla on kuva piirustus solujen Mikhailova kaneja, joille se voidaan tehdä käsin.

Suurin ero taimitarhat kirjailijan muilta - se on sen sijaan verkkoon tai säleet varten lattianhiomakoneilla vaneria tai tasainen liuskekivi, eikä pannulla. Kerros, johon on asennettu hieman rinteessä. Takaseinää pitkin leveys 10-20 cm verkkoon on asennettu. Sen kautta poistetaan ulosteet ja virtsa, varsinkin kun useimmissa tapauksissa Kanit ulostaa takaseinää vasten.

Syöttölaitteet käytetään kippi olla riittävän puhtaita kallista sitä itseäsi kohti, mutta älä poista kokonaan soluista. Muista jakaa se puoli mesh kaneille ei päässyt läpi.

Zolotukhin tarjoaa myös ei varustaa viinaa säästää aikaa. Riittää se eristää tarvitaan koko paikka aluksella jonka leveys on 20 cm, ja laittaa heinää kulmassa. Kani itse tehdä itselleen pesän. Kiitos tämän viljelymenetelmä, elämän edellytykset häkissä kaneille lähimpänä luonnollista. Tämän seurauksena kanit ovat syntyneet vähemmän alttiita tartuntatauteja. Kun he kasvavat, hallituksen on poistettu, voit päätyä enemmän tilaa kävelyyn. Talvella sen sijaan levyjen tarvitse asentaa pienen talon kani jälkeläisiä.

Alla oleva video kertoo solujen Zolotukhin toimintaperiaate kaneille, tehty omin käsin heidän keksitty menetelmä.

Rakentamiseen solujen menetelmällä Zolotukhin ei vaadita tiettyjen taitojen ja kalliita rakennusmateriaaleja. Riittävät verkkoon levyt, litteät pöydältä tai vaneria ja metallilevystä. Runko, ovet ja seinät pesä puusta. Pöydältä lattialle tai vaneria ja mesh. Myös netto käytetään ovien syöttö. Obbivayut pelti baarit ja muut ulkonevat puinen tilaa kanit eivät nakertavat niitä. Pistorasia ei saa altistua paljon valoa ja luonnoksia, niin ovi on kiinteä, eikä niinkään verkkoon. Reunalla lattian emäliuoksessa naulattiin kynnyksen korkeus on vähintään 10 cm, kaneja voinut pudota, kun ovi avautuu.

Takaseinän ylemmän kerroksen on suora ja alempi kalteva tuhlata ylhäältä eivät kuulu muihin soluihin, ja liu'utetaan pitkin seinän ulkopuolella.

Askel askeleelta ohjeet tehdä omin käsin kanikoppi integroidulla emäliuoksen ja siilot rehuksi:

 1. Vuodesta puupalkeilla koko 5x5 cm runko on menossa, ja paikoissa, joissa on osia ruokintaan, kiintein välein lattialle.
 2. Aseta takaseinä ja asentaa kiinteä lattia viina.
 3. Vaneri umpisoluinen sivuseinät ja väliseinät on sijoitettu lazami kohdun osastoon. Halkaisija manway - vähintään 20 cm.
 4. Kiinnitä kansi pistorasiaan.
 5. Keskellä solut on asennettu runkoon bar leikkaamista varten perustetaan sitten syöttölaitteet.
 6. Kennel ylösalaisin ja sen avulla sauvojen täysin kiinteän ristikkolattiaan.
 7. Asennettu siilot ja syöttölaitteet erottaa kuitu. Sen sijaan voit käyttää verkkoon baareja poikkileikkaus 2x5 cm.
 1. Katolle asennettava häkki ja liukuovi kahva syöttölaitteet.
 2. Mukaan kiinteän rungon ovet, joiden silmäkoko ja kiinteä aine pistorasiat ja venttiilit niitä.
 3. Jos lastentarha on seistä kadulla, on syytä lisätä, jotta katto vesitiivis. Tämän jo olemassa katto naulataan runkoon säleet ja kiinnitetty siihen katemateriaali, kuten savi. Älä unohda rinteessä, joten jos lastentarha edessä korkeus 70 cm, takaseinä sen pitäisi olla 60 cm. Tämä on tarpeen poistaminen sedimentin katolta.

Ennen kuin alkaa tehdä kanikoppi, sinun täytyy tehdä yksityiskohtaiset piirustukset ulottuvuuksia.

Ehdotettu vaihtoehto on kätevä, koska sillä on suppilon syöttämiseksi suuren kapasiteetin. Se sisältää vähintään 6 kg rehua. Myös tällainen muotoilu mahdollistaa asentaa lisää tasoja. Home laittaa väliin öljypohja Jätteenkeräyksestä tai kaltevan pinnan, johon ne liukuu säiliöön. Mutta älä tee liikaa tasojen koska ruoka kaadetaan päälle.

silmäkoko kaneja soluja ei saisi ylittää 2x2 cm, muuten ne saattavat pudota ja juuttua.

Ennen kuin alkaa tehdä häkin kaneille kädet, sinun pitäisi määrittää paikka asentaa lastentarha. Se on suojattava voimakkaat tuulet. Se ei ole toivottavaa perustaa lastentarha etelälaidalla, kuten kesäaikaan, eläimet kaikki päivä on alle auringon lämpöä. Myös solun koko vaikuttaa kanit rotu, jotkut niistä paljon suurempi kuin toiset. Optimaalinen koko solujen kaneilla eri värejä -. 150h70h70 nähdä se vaihtelee riippuen eläinten lukumäärä. Katto on parempi tehdä irrotettava, joten se on paljon helpompi toteuttaa desinfiointi soluista.

Jos kanit elävät lastentarha ja talvella, lattia on parempi tehdä puusta. Alaosa on kiinteässä muodossa pannulla, niin täytyy esittää. Ja sen päälle asennetun lattian telineet täynnä jaolla 1,5 cm. Syöttölaitteet ja juovat tehdä paremmin irrotettava, sitä parempi puhdistaa niitä. Voidakseen jäädy talvella sato olisi edelleen eristää seinät lämpöeristyksen, kuten vaahto. Eristys tarvitaan pakata tiukasti elokuva ei hengittänyt vettä. Osastolla äiti voi antaa lattialämmitys tai lämmin lämpötyyny.

Saat kääpiökanit ja koristekasvien taimitarhat muut tekevät, ja aina lintuhuone. Häkki kanit usein rakentaa omin käsin muodossa pieni talo, jossa on paljon portaat ja hyllyt. Jos lemmikki asuvat talossa, on parasta ostaa valmiina vaihtoehto, sillä niillä on houkuttelevan näköisiä.

Piirustukset solujen kaneilla

3 kk hosting ilmaiseksi!

 • Haluatko muuttaa isäntä?

  Anna tilin saldo saldo

 • 50%

  palvelimiin ja Xeon E3 Xeon E5 Start!

 • Aseta sivuston timeweb

  jaettua hosting

  oma palvelin

  oma palvelin

  Osoite: 196084, Venäjä, St. Petersburg,

  Str. Zastavskaya, d. 22, rakennus 2, kirjain. A, 8. krs

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin