Piirustukset runko taloa

KarkasDom.info

Fundam hihna (MZLF) v50sm x + sh40sm 50-70t.r. (Project)

Työpiirustuksia puurunkoinen talo

Lyhyet osat perusta suunnitelma

Piirustus sisältää koko asennuksen ankkurit asettaa produhi ja varusteet, teknologian ja taloudellinen tapa rakentaa muotti käyttää sitä tulevaisuudessa kehyksen ja nastat telineet.

Piirustus on kokoja ennen telineet molemmin puolin, kuten mittojen tarkistamiseksi pystysuorien pylväiden välissä, asennuksen sijainti raskosin, ikkunan koko ja vahvistuksen, suunnittelee sekvenssi ja asema arkkia OSB (OSB) ulkopuolelta, ja kaikki suunnitelmat sisältävät kommentit ja teknologian pilarit kulmissa yhdisteen , tekniikka järjestelmä ja lämmin kulma päittäin sisäseinät.

Piirustus sisältää koot ennen telineeseen ja vaippa katon korkeus telineiden, kuten tarkkailun koot välillä, aseta Windows-asetukset, ikkunan koko ja voitto, suunnittelee sekvenssi ja asema arkkia OSB (OSB) ulkoa, ja kaikki suunnitelmat sisältävät kommentit ja taitto tekniikka kiinnitys Ondulina, rima ulokkeita ja suojaa tuulelta laite höyry (katto pie).

1

Vertailu: Säännöllinen piirustus meidän Chertiz.

Mukavuuden ja nopeus, emme pitäneet tekee kaikkensa tehdä erillistä keräilyluetteloon koko talon, koska työ on äärimmäisen hankalaa, kuvitella, miten rakentaa talon ikään kerätä osio pituus on vain metrin tai kaksi sinun täytyy löytää sen täydellisyyden kirjaan lähes sata! levyt. Että et ole tällaisia ​​ongelmia, olemme kaikki tarvittavat materiaalit ja niiden tarkat mitat ilmoitettu neposredstveno sivulle, jossa maalattu esine että keräät reaaliajassa, sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa löytää ja laskea mitä tarvitset, kaikki kuvassa näytetään , helppoa ja kätevää.

Koska kaikki piirustusten ja suunnitelmien, emme voi laittaa yhdelle sivulle siirry osioon, tarjouksemme voimme tarjota sinulle maksutta kaikkien arvioiden laskea, kuinka paljon sinun tulee maksamaan asuntojen hinnat omalla alueella, kaikki suunnitelmat, piirustukset ja yksityiskohtainen kuvaus tekniikkaa, mitä tehdään ja miksi. Kaikkiaan yli 100 sivua Väripiirrosten, kuvaukset ja kommentit mukavuutta, nopeutta ja laatua.

Teknologia rakentamisen runko taloa - se on joukko sääntöjä, toteamalla, että voit nopeasti ja tarkasti omin käsin rakentamaan kunnon talon myöhemmin välttää tarpeettomia kustannuksia muokata tai uudelleenrakentaminen.

Kuvaus rakentamisen puurunkoinen talo - yksityiskohtainen tarina rakentaminen puutalo omin käsin, joissa olemme lisänneet suuren määrän kuvia kunkin rakennusvaiheessa, onko rakentaminen säätiö, rakentaminen kehyksen, ulkoa ja, eristys ja niin edelleen.

Säätiö - perusta tahansa talon, joten paistoi valtava osio, jossa yritimme kommunikoida selkeästi kertoa, miten tehdä hyvän perustan, antaa yksityiskohtaisen kuvauksen valinnan säätiön tyyppejä: nauhat, levy tai baari sekä laskelmat syvyys jäädyttäminen maaperän, pohjaveden tason ja niin edelleen.

Plussat ja miinukset runko taloa - kuten minkä tahansa teknologia- ja runko taloa on vahvuuksia ja heikkouksia. Voit tehdä tämän, olemme tehneet erityinen osa, jossa yritimme rehellisesti kertoa kaikki edut ja haitat runko tekniikka, eheyden rakensi puurunkoinen talo noudattaen kaikkia tekniikan ja elää siinä, niin tarina on ensimmäinen käsi ja ilman kaunistus.

Puurunko talon piirustukset

Rakentaminen asuinrakennusten puurunko on sen pitkä historia - erityisesti, on yleistä talonrakennusta Kaakkois-Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Pohjoismaissa. Viime aikoina he ovat suosittuja IVY-maissa. Tämä johtuu syntymistä modernin seinä lämmittimet ja eri päällystysaineita.

Erilaisia ​​tekniikoita Rakentaminen runko taloa, jotka ovat markkinoilla, on riittävän suuri. Tämä johtuu siitä, että tämä tekniikka on ominaista erilaiset suunnittelu- ja se voidaan helposti sovittaa jokaiseen tarpeeseen.

Rakentaminen puurunko taloa omin käsin

Valmistalo kodeissa epäilemättä pidetään luotettavimpana, tehokas, lämmin ja energiatehokas kaikkien tiedossa tällä hetkellä.

Tämä tekniikka vaatii huolellista tutkimista kiinteistöjen kehittäjät, mutta valitettavasti kaikki eivät käsitellä sitä asianmukaisella tasolla vastuuta vaatimusten rakentamiseen runkorakenteiden. Usein häiriintyä suosiva rakentajat mukavuutta, ja joskus yksinkertaisesti johtuu siitä, että niitä ei ole tutkittu sitä.

Rakentaminen runko talon omasta on hyvin yksinkertainen ja edullinen tehtävä. Siellä ei tarvitse olla erityisiä tietoja tai taitoja, ei tarvitse palkata tiimin rakentajia. On tarpeeksi on laadun yksityiskohtaiseen suunnitteluun, 1-2 avustajia ja taitoa käyttää tavanomaisten työkalujen yleisellä tasolla.

Rakenne on yksinkertainen riitä. Pad tuoda aiemmin korjattu elementtejä tulevaisuuden koteihin. Johtuen helppous rakentamisen tällainen menetelmä ei edellytä kalliita laitteita.

Jos perusta puutalo on valmis työskentelemään suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Asennus ja kiinnitys vyötäröllä. Brus kiinnitetty ankkurit suoraan perusta;
 • Lattian asennuksen, vedenpitäväksi suoritetaan etukäteen, seksuaalinen lisäksi pinottu SIP - paneeli paksuus on enintään 20 cm pohjan nauhan, jossa on tekniikka, joka kulkua ei voi olla suurempi kuin 5-6 m;
 • Näytteillä kulma sitten asennettu ja varmistettu seinään;
 • Asennettu kantaviin seiniin;
 • Sijoitettu limittäin;
 • Katolle asennettava järjestelmä ja suorittaa tarvittavat työt loppuun.

Rakentaminen runko taloa käyttöön liittyvien runkorakenteiden puusta ja metallista. Metallirunko on paljon kalliimpaa, joka vaikuttaa sen suosio. Puurunko on edullisesti tehty tammesta.

Luonnollisesti, se on looginen asentaa lämmittimen raon seinien väliin. Jos et hellittää talon henkselit ulkoisia kuormia edistää talouden epätasapainosta ja edelleen tuhoa. Kehys on vaippa ulkopuolella avulla levyt. On syytä muistaa, että vuoden aikana puun turpoaa tai rassyhaetsya takia vaikutuksesta luonnolliset tekijät.

Päivitetty teknologia erektio karkasnikov parempi tiili ja betoni taloja indikaattorit, kuten: luotettavuus, kestävyys ja pitkäikäisyys.

 • elementti- ja melko alhainen hinta rakentamista.
 • Pieni mahdollisuus vahinkoja koteihin suunnittelusta virheistä tai maahan ominaisuuksia. Suuri paino seinät kivi myötävaikuttaa niiden tuhoisaa vaikutusta.
 • Multigrade koristelu.
 • Suhteellinen helppous rakentamisen.
 • Palonkestävyys. Soveltaa uusia palonestomateriaali luuranko rakenne on korkeampi paloturvallisuuden kuin betoni tai kivi.
 • "Hengitys room. " Asianmukaisella suunnittelulla kyseisten rakennusten, käyttämällä nykyaikaisia ​​materiaaleja höyryä läpäisevä ulkopinta ja eristys laatu on hyväksyttävä höyryä läpäisevä seinät.

Solmut puurunko talon

On päällekkäisiä järjestelmiä komponentteja, katto ja seinät. Ne on jaettu osalaitteistoja.

Solmu kynnys on paikka kiinnittämiseksi levyjen pohjaan sitovia. Liitokset tehdään käyttämällä ruuveja, pihdit tai muilla keinoin.

Toinen rakenteellinen yksikkö kynnys katsotaan yhteinen levyt toisiinsa ulkopuolelle.

Vuonna luomassa ruhon kotiin perin sijoitettu nurkkaan pystytukiin heille - keskitason. Täällä sisältää sellaisia ​​komponentteja: telakka sijainti pystytukien kulmat ylemmän ja alemman nastat ja pariutumisen telineet banding palkit.

Baareja cantrail kuin kiinteät alakiskot.

Rafter järjestelmä sisältää:

 • Solmun suuntaan ristikot on uurteinen aikavälillä;
 • Solmun suuntaan ristikoiden mauerlat;
 • Telakointi kattotuolit pultilla ja muun tukien;
 • Telakointi kattotuolit baareja kontrobreshetki;
 • Telakointi laatikoita ja kontrobreshetki.

Emästä runkorakenteeseen voi olla mikä tahansa.

Tärkeintä, että rakentaminen itse on rakennettu mukaisesti maahan maaperään, jossa on suoja ja oli tarvittava lujuus.

Jos käytät teippiä perusta, on muistettava siitä, että keskeinen osio "stand" nauhalle säätiö, ja ei voi "keskeytetyssä tilassa".

Samoin, jossa on pylväsmäinen pohja. Designing kodeissa on tapahduttava niin, että telakka seinä ja seinän oli napa, muttei pitkin aukkoja.

kehyslaite puurunkoinen talo

kotelo runko tahansa materiaali: metalli-, kevyt puu, massiivipuu ja muut.

Hetkellä materiaalin valinnan ja runkorakenteen ohjata lopullinen vahvuus, sen ajoitus toiminta, määrä kylmäsiltojen ja siitä, kuinka realistinen itse rakentamisen.

Yhdiste, jossa perusta perusrungon on oltava tarvittavan lujuuden. Puun valmistukseen ruhon tulee olla kuiva ja laatu on riittävä. Älä myöskään kitsastella käsittelyä. Kaikki elementit kehyksen ennen asennusta vaadittujen postrogat. Sitten kaikki ainekset täytyy liottaa puun erityisiä yhdisteitä, jotka estävät prosessin hajoaminen ja lisätä palonkestävyys. On syytä muistaa, että kuivan puun avulla muuttamalla geometriaa.

Suosituin vaihtoehto pidetään lattialle asennusta kerroksessa yksikkö lokit. Vaikka prosessi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta se on täysin kykeneväinen rakastaja. Jotta kunnolla lastata olisi täysin ymmärtää kaikkia vivahteita.

Pilarien välillä ja palkkien täytyy laittaa kerros vedenpitäväksi. Viive saavuttaa paksuus on 4-6 cm. Etäisyys maasta lattian on oltava enemmän kuin 15-20 cm, kun taas alapuoli levyt käsiteltävän avulla antiseptistä. Palkit on kiinnitetty palkkeihin. Optimaalisesti asentaa ne sivuille palkit. Sitten ei tarvitse käyttää tyynyjä.

Puukoolaus laitteen pidetään suosituin ja kestäviä. Tällainen lattia helppo korjata. On tarpeen seurata tarkasti ja tarkista oikeellisuus asennuslokin, tässä tapauksessa muotoilu on vahva ja kestävä.

Rakenteilla kotelossa ensimmäisestä kulma pystytuet, jälkeen - väli. Korjata pystysalkoja kulmat tehdä reikiä. Kiinnittimet välivaakatukien valmistettu samalla tavalla.

Pystytukineen vahvistetaan erityisillä suluissa. Tee niitä melko helppoa. Ankkuri 0,5 m pitkä suippenevat molemmista päistä ja taivutetaan kirjaimella "P". Ajetaan pysty- ja vaaka-palkit. Ne parantaa huomattavasti rungon. Tee niistä mahdollisimman ahjossa, mutta ei ole pulaa ja sen puutteesta.

Kiinnitys cantrail puutavara

Kulmissa, tangot liitetään cantrail diecut. Ne kiinnitetään samoin kuin pohja baareja. Ne liitetään kulmissa rakennuksen ja tukee.

 • Kiinnikkeet: täällä ei ole erityisiä ominaisuuksia. Asennettu puu ruuvit.
 • Kiinnitysvälineet leikkaus: alustavasti ennen implantin pystytuen tangot niiden urat tehdään kunkin teline. On tärkeää, että heillä on selkeä pystyurissa suhteessa kynnyksen. Vasta sitten pystytuet on todella pystysuora.

Laite katon runko talon

 • Luomalla palkin järjestelmä;
 • Eristeiden asentamiseen;
 • Rakentaminen laatikoita ja kontrobreshetki;
 • Kiinnitys materiaalia katon ja lopullinen komponenttien rakenteen.

Seinien kehyksen talon

Oikein tehty säilyttää eristysrungossa vastaan ​​lämpöhäviöitä kylmänä vuodenaikana ja helpotetaan mukavuutta ja mukavuutta sisätiloissa.

Viime vuosina tullut hyvin suosittu mineraali lämmitin. Basalttivillaan tuotettu kuituista ainetta muodossa tiheä levy. Yhtä suosittuja eristys, joka koostuu lasikuiduista. Viimeaikaiset hyvin yksinkertainen ja helppo asentaa. Koska ilmakerros eristää tehokkaasti lasin ääntä ja lämpöä.

Teknologia eristys runkotalot sama kaikille materiaaleille. Valittaessa lämmitin on tärkeää rakentaa sen arvosta. Samalla se ei ole suositeltavaa säästää eristyksen ympäristöystävällisiä asuntoja. Ylihintainen lämmittimen toistuvasti maksaa pois lämpöä energiansäästöä.

Seinien päällystäminen runko talo OSB

OSB tuotantoteknologia on paljon täydellinen kuin valmistuksessa lastulevyn. Tässä suhteessa, OSB-levyt on suurempi kestävyys kosteutta ja mekaanista rasitusta. Leikata runko rakennus OSB pidetään lupaavimpia materiaalia. Suurin haittapuoli - kalleus levyn.

OSB korjata jos:

 • Väliosaan - askel 30 cm.
 • Risteyksessä laattojen - 15 cm vaihe.
 • Ulkoreunaan - 10 cm vaihe.
 • Reunasta levyn asentaa etäisyys - 0,8-1 cm.
 • Lisäkilpien rako - 0,5 cm.
 • Ruuvi tai naula lähtee tueksi 4-5 cm.

Tuulilasi ja vedeneristys seiniin puurunkoinen talo

Tuulilasin ja vesitiivis kalvo tehty Superdiffuzionnaya. Usein neuvottu käyttämään vesieristeitä paitsi elokuvan ja polyeteenistä. Mutta näillä materiaaleilla on alhainen vesihöyryn läpäisevyys. Tässä suhteessa elokuva ei takaa halutun tehon kosteus eristys, mikä voisi johtaa kaikenlaisia ​​kielteisiä seurauksia.

Kalvo oli naulattu runko tukee tiukka suhteen lämmitin. Sen jälkeen, kun kori koska se on kuilu. Sitten huonetta.

Vastaava järjestelmä on käytössä:

 • aikana rappaus ompelu;
 • Huoneiden jos aluksella muunnetaan hieno viimeistely;
 • oblitsevanii sivuraide huipulla OSB LSU, DSP-levyt.

Höyryn tiivistämiseksi sisäseinien kehyksen talo

penofol asennus on erittäin yksinkertainen. Sillä on välttämätöntä rakentaminen nitoja. Höyrysulku asennetaan vaakatasossa, säästää aikaa ja rahaa. Käynnissä päällekkäisyys noin 5 cm.

Penofol kiinnittävät folion ulkopuolella heijastuneen lämpösäteilyä tiloissa. Lisäksi tämä tilanne vähentää kondensaation. Kun penofol huolellisesti kiinnitetty koko rakenne seinät ovat Cased levyt.

Seinän eristys ja muiden osien oma koti on aivan mutkaton ja suhteellisen edullinen prosessi, jossa oikea valinta eristys ja oppimisen teknologiat rakentamista.

Huoneiden sisäseinät kehyksen talon

Suorittaa ompelemalla sisäseinien rakennuksen käytetään kipsilevyn tai OSB. Yhteydessä väärinkäytösten kehystukien Kipsilevy vie muotonsa. Seurauksena, Kipsilevy on enemmän kerroksia kohdistuksen. OSB-levy niin paljon vaikeampaa ja vähemmän tasoittua.

Huoneiden sisustus on usein suoritetaan käyttäen MDF paneelit. Kun nämä levyt eivät ole laminoitu, niitä olisi sovellettava huolellisesti, koska he eivät siedä kosteutta. Ei ole suositeltavaa käyttää niitä keittiössä, kylpyhuoneessa, kylpyhuoneessa.

Katto on yksi tärkeimmistä rakenteiden rakennuksessa. Tähän tulisi suhtautua hyvin varovasti. Yleensä lämpö nousee ja jos katto on varustettu ilman kulkeutumisen kaikki yksityiskohdat, lämpöhäviö on melko suuri ja voi vaikuttaa sen huoltotilojen.

Varustamiseen ullakkokerroksessa tarvitaan:

 • särmikäs jonka paksuus on enintään 3 cm;
 • Hydro-;
 • rakentaminen vaahto;
 • eristys;
 • kynnet;
 • Lastulevy tai kipsilevy;
 • pegamin tai kattohuopa;
 • croaker.

Virheisiin rakentamisessa

Yleisimpiä virheitä, jotka esiintyvät aikana rakentamisen:

 • Huono runkotukikerroksessa;
 • Puun käytön huonolaatuista;
 • Riittämätön höyry ja vedenpitäväksi;
 • Väärä askel asennettaessa pystytukiin;
 • Heikko telineeseen pystytuet.

Rakentamisen aikana kehyksen kodin omasta ei voi tehdä virheitä.

Käytetään usein erektion rakenteen huonosti kuivatusta puusta. Tämä on brutto haitta. Kun puun kuivaamiseksi, muuttamalla sen muotoa. Tämän seurauksena rakennuksen voi painua, nauloja tai ruuveja voidaan juuriltaan. Tuhoaminen tehdään talon lämmöneristys ja viimeistely.

 • Rakennustöiden aloittamista, on tarpeen määritellä sen tarkoituksen. Onko se väliaikaiset asunnot tai tiloihin, joissa on pysyvä asuinpaikka.
 • All-runkorakenne on järkevää käyttää matalaa rakentamista. Rakentaa oman runko rakennuksen 2 kerroksessa ei ole suositeltavaa.
 • Voit luoda puurunko, se on parempi käyttää tammen.
 • Käyttö metalli mount ei suositella niin paljon puu homeelle, saattamalla metallin kanssa, tietenkin, sijasta saumauskitin ja heikentää rakennuksen voivat löystyä.
 • Pre-tarve löytää litistetty ja kuivalla pinnalla ennen Walling asentamista varten välttää vääntymisen seinät.
 • Kaikki kantavat rakenteet, seinät ja lattiat on rakennettava samasta materiaalista, riski vinouttaa rakennuksen ulkonäkö on muuttunut.

Prosessissa rungon rakennustöiden käytetään kevyttä columnar pohja, jonka avulla on mahdollista alentaa kokonaiskustannuksia kokoavat rakenteesta ja tehdä rakennuksen rungon tyyppi on paljon helpommin monenlaisia ​​käyttäjiä. Yhteinen teknologia ruho toimittaminen ja kevyt rakenne sisustuselementtejä eivät edellytä erikoisvarusteita että vähentää myös kokonaiskustannuksia rakentamista.

Click to peruuttaa vastaus.

lähetä yhteistyö: [email protected]

Kopiointi materiaalia ilman viittausta lähde on kielletty. Kaikki oikeudet kuviin ja teksteihin omistaa juliste.

Piirustukset runko taloa

Kirjaudu sisään kautta uID

Näkyy: 1-10

Koostumus suunnittelun arvioiden (27 arkkia):

-AS Arkkitehtoniset ja rakenneratkaisut

Koostumus suunnittelu arvioiden (levy 33):

-AS Arkkitehtoniset ja rakenneratkaisut

Koostumus suunnittelun arvioiden (58 arkkia):

-AS Arkkitehtoniset ja rakenneratkaisut

Koostumus suunnittelu arvioiden (levy 33):

-AS Arkkitehtoniset ja rakenneratkaisut

Koostumus suunnittelun arvioiden (59 arkkia):

Koostumus suunnittelun arvioiden (68 arkkia):

-KR rakentavia ratkaisuja

Koostumus suunnittelun arvioiden (50 arkkia):

Koostumus suunnittelu arvioiden (levy 71):

- QL Betonirakenteet (perusta)

Koostumus suunnittelu arvioiden (levy 51):

Koostumus suunnittelun ja arvio dokumentointi (47 sivua):

-AS Arkkitehtonisen suunnittelun (28 arkkia)

-Asennusohjeita talojen SIP-paneelien (19 arkkia)

1