Piirustukset puutarha keinu muotoillun putken

Menetelmiä omiin käsiinsä metalli puutarha keinu

Keinut maassa tai pihalla omakotitalon ovat melko yleisiä. Tämä ei ole yllättävää, koska keinu kuten aikuisten ja lasten raittiissa ilmassa. Tuottamaan metallia puutarha keinu, voit nauttia sekä itse prosessi sekä tämän työn tulokset käsillään.

On olemassa monia lajikkeita keinut: puinen, autonrenkaista köyden sidottu puun oksa. Kuitenkin luotettavin ja kestävä rakenne, tietenkin, olla tehty metallista. Tätä tarkoitusta varten, käytä neliöprofiilista, kulmat, putket, tai Tauris Tauris. Se voi olla pieni lasten keinutuoli tai koko jousitus penkin koko perheelle.

Tällaisissa tuotteissa runko voi olla:

Valmistukseen ensimmäinen vaihtoehto vaatii taitoa työskennellä hitsauskone ja erikoislaitteet. Mutta tuki on erittäin vahva ja jäykkä, joka operoi puutarhakeinu useita vuosia ilman mitään terveysriskiä.

Mutta kerätä runkoon ja mutterit on kaikkien saatavilla. Meidän on kuitenkin muistettava, että ajan mittaan, kierreliitos kuormitettuna törmännyt, soittaa, ja keinu voi rikkoutua ja aiheuttaa vammoja. Lujittavat lukkomutterien ja Grover, ajoittain vedä avain.

Kokoonpano tukee erotetaan:

 • kehyksen muodossa kirjaimet A - yhden yli, jotka yhdistävät ylä- ja on siltaliitäntä jäykempi (suunnittelu on L-muotoinen);
 • tuki Poikkipuun liittyvät kirjain P - enemmän epävakaa versio, mutta vähemmän aikaa, se on helpompi tehdä omin käsin. Jos kaivaa syvälle tukea ja laatu betoniin, nämä vaihtelut ovat melko soveltuvat käytettäviksi.

Silti kaikki metalli "nähtävyyksiä" on jaettu:

 • Paikallaan ottaa betonoidaan tukea;
 • kannettava, kiinnitetään ankkuri pultteja, taivutettu venttiilit, ajetaan maahan.

Keveys mahdollistaa lasten tehdä yksinkertaisia ​​malleja. Mutta niiden turvallisuus on korkeimmalla tasolla. Tämä swing on täysin mahdollista kerätä putken halkaisija on 50 mm. Muista tehdä piirustus ja mitoitus kaikkien komponenttien.

1

Lapsille puku suunnittelun muodossa kirjain L, joiden korkeus on 1,5-2 metriä. On parempi tehdä kannettavia, joka tukee pohja on hitsattu muodostavat neliön. Puristetaan ruuvipuristimeen ja taivutettu metallitangon muodostamaan koukku. Pituus tapin tulisi olla noin yksi metri, olettaen, että sinun täytyy pisteet 50 cm maan. Neljä kiinnikkeet riittää vakauttamaan tuotteen ja estää sen kaatumisen.

Suunnittelu on vakavampi vanhusten

Puutarha keinu tällainen suunnitelma on kestettävä raskasta kuormaa. Teline tukee hitsataan kulmassa, ja lisäksi vaakasuora ristikappaleen kiinteä tasolla 1/3 maan. Sitten liittää ne baarissa. Run on mahdollista erityisen aihion kolme segmenttiä putken, johon on liitetty reuna tukee ja palkin.

Kun itsenäinen työskentely on helpompi tehdä niin:

 1. Hitsin kolmio levyn päälle pilarien aukko tehty siihen.
 2. Leikata hiomakone pultin pää, jonka halkaisija on hieman pienempi kuin yli.
 3. Tapin asettami- putken ja korjata pulteilla, ennalta porattu läpi menevän reiän molemmat osat.
 4. Lisätä loppuun rangat kolmion tyhjä, hitsattu pystytukiin, ja kiristä mutteri mutteri.

Tukien on oltava betonoidaan. Tätä poraa tehdä reikiä maahan syvyyteen 40-50 cm, ram, peitetty hiekkaa ja soraa. Kaadetaan betoni. Anna kuivua viikossa.

Ajo ankkuri koukut

Jotta ripustaa istuin, on tarpeen vahvistaa erityistä laitetta:

 • Tämä voi olla letkunkiristimet sopiva profiili (pyöreä, neliö), jossa on koukku, suspensiota;
 • vielä mahdollista porata reikiä poikkipuu ja kierrä ankkuripultit silmukka lopussa kiinnitys köysien tai ketjujen;
 • Liitä laakereilla on luotettavin, mutta vaatii jatkuvaa voitelua, muuten välttää squeaking.

Istuin parempi keskeyttää synteettinen köysi, ketju, metalli kaapeli, osa 7 mm. Sopivia köyttä kuljetukseen auton köyttä tai laitteita kiipeilijöille. Piiri ruosteen vaikutuksesta ympäristöön. Maalata ne ongelmallinen luotettavasti ottaa galvanoitu.

Istuin on parempi tehdä puusta - lämmin ja miellyttävän tuntuista materiaalia. Se on vahvistettava metallikehykseen, varsinkin jos piirustuksessa tarjoaa suuren jalanjälki muodossa penkki tai tuoli.

at kierreliitännällä suunnittelu, ilman hitsausta

Ne, jotka eivät voi käyttää hitsaaja voi tehdä U-muotoinen tukikohtaan kierreliitokset. Saat telineet täytyy profiloitu neliö putki, vähintään 60 x 60 mm. Ne ovat vakaampia ja niillä on suurempi turvamarginaali kuin pyöreä. tukee pituus - noin kolme metriä, 50-60 cm, on tarpeen asettaa betoniin maahan.

Valokuva: variantti kiinnitys baarissa keinut pylväisiin pulteilla

Siten, korkeus swing on 2 m. Palkin pituus riippuu koosta istuimien ja niiden määrä. Loppujen lopuksi yksi kuva voidaan ripustaa kolme paikkaa. Koska materiaali - sama profiili koko 60 x 60 tai 60 x 40 mm. Piirustukset tällaiset vaihtelut ovat melko yksinkertainen ja selkeä.

Yhdistä kehyksiin telineet pulteilla käyttäen lukkomutterit ja viljelijöille. Esiporatut reikiä kiinnittimien, jotka vahvistavat sisällä paksua metallilevyä.

Vasen istuin ripustaa ketjun tai köyden, ja puutarha keinut ovat valmiina.

Swing-penkit tai keinut, riippumatot

Piirustukset kuten vaihtelut ovat joitakin eroja: leveämmälle tukee, vahvempi kiinnitys, paksumpi putki. Hehän joutuvat kestämään paitsi painoa massiivinen-istuin penkillä, mutta harvat.

Suojata auringolta lomien aikana, voit tehdä katoksen kangas, puuta, polykarbonaattia. Alemmalla se on, sitä suurempi varjostavat. Erittäin kätevä riippuva puutarha penkki pehmeät tyynyt.

Tuota swing yksinkertaisesti itse. Ottaa joitakin taitoja työskennellä työkalu, ohjeet ja halu, kaikki mitä voi tehdä itse.

Copyright 2016 - johtava portaali rakennus- besedkok

Swing profiilin, tai pyöreät: materiaalit ja menetelmät kokoonpano

Prosessi svengaava liittyy erottamattomasti rentoutumista tiedetään jokaiselle henkilölle ensimmäisinä päivinä elämän ja antaa leveys miellyttävä tuntemukset tuudittaa henkeäsalpaavan lennon. Tunnettu lähde näitä tuntemuksia - swing: auttaa viettää aikaa mielellään, rentoutua, rauhoittua. Nyt ei leikkipaikka tai puisto loma on täydellinen ilman tätä vetovoima. Oli paljon erilaisia ​​keinut ja terassit, kesäisin asukas haluaisi saada niitä. Voit tehdä tämän, voit ostaa valmiina malleja, ja voit tehdä itse oman maun.

Useiden erikokoisten, voit rakentaa keinu omalla takapihallaan

Yleisin vaihtoehto - metallin heilua putkista, jonka rakentaminen voidaan vaihdella. Valitsemalla rakennetyyppi, hylkivät paikasta, jos se on vakio, niin swing asennettu perusteellisesti tukevat putkia kaivaa ja betonoidaan, kuten lapset tai iso keinu. Jos sivusto on pieni ja se on vaikea määrittää paikka, niin malli voi olla kannettava, lähinnä puutarha tai patio keinu, älä kanna erityistä dynaamisia kuormia. Tällainen rakenne on kevyt, samalla vakaa, kestävä, sekä käytännön ja kestävä. Tämä voidaan saavuttaa ansiosta metalli- profiilin tuotanto, joka on tarkoitettu luotettavien ja valon luurankoja tahansa monimutkaisuus.

Joilla on määritellyt tarkoituksen ja asennuspaikka, sinun täytyy valita nipputyypin: se voi olla kokoontaitettava tai hitsaamalla. Usein on tarpeen piilottaa swing, niin että voimme tehdä heidän helpottaa tätä prosessia. Tämäntyyppisessä kokoonpanon on ominaisuuksia: käytön kierreliitokset on helppo tehdä itse, mutta pelata voi esiintyä kuormitettuna, yhteys on ajoittain prim. Hitsausmenetelmä sen sijaan tarjoaa yhtenäisen, jäykän, pitkien vuosien rakenne kestää kuormia, mutta sinun täytyy hitsauslaitteita ja kyky käyttää sitä hänelle.

Piirustus - alusta simulointi swing, se auttaa pohtimaan muodon, sen mitat, määrä lasketaan osien ja materiaalien kulutusta. Kaavamaisesti puutarha keinu profiloituja putkia koostuvat kannattimet, palkit, suspensiot ja istuin. Kun käytetään pyöreitä putket tulevat samoja osia.

Vaihtelut voivat olla kokoontaitettava ja kannettavan tai kiinteän

Kannatinosilla voi olla erilaisia ​​muotoilun, niiden pääasiallinen tarkoitus - on vakaus katso näki kuormitettuna. Useimmin käytettyjä muotoja:

 • Luotettavin kolmion, Λ tai A-muoto, jossa on näkyvä mezhdunozhnym kulma 30-40 astetta. Täällä voit parantaa vakautta kehyksen, jolloin se puolisuunnikkaan muotoinen;
 • P: n tarvitsee muodostaa runkoon täydennetään tuet kiinnitettävissä sivupylväisiin ja alemman poikittaispalkin makaamaan;
 • F ylivoimainen muoto, kätevä rakentamiseen katon swingin.

On myös tärkeää kiinnittää huomiota paikkoja muotonsa riippuu mukavuutta ja turvallisuutta vauhdissa. Istuimelta ulkoasu löytyy internetistä, mutta tärkeitä asioita koskien suunnittelu:

 • läsnäolo selkänojan ja puoli käsinojat mukavuuden lisäämiseksi;
 • Istuin ei pitäisi pyöristää siirtymiä liukumisen välttämiseksi;
 • pieni kaltevuus (hieman taka taitettu) poistaa lihasjännitystä keinahtamisen aikana;
 • jäykiste lujittavan istuimen rakenne.

Piirroksessa voit tehdä erilaisia ​​säätöjä, kuten lisätä karistanut puutarhaan swing, joka suojaa sateelta ja auringolta. Sen muoto tulisi olla laaja, viistot, on sijoitettu riittävän korkealla, jotta se ei vahingoita pää seisten.

Useimmiten käytetään kääntökehyksen A-muoto

Mitat alkavat luottaa ja istuimen leveyden, keskimäärin 500 mm per aikuinen, joka on asennettu korkeudella 400-500 mm maasta, tai oman harkintansa mukaan pystyä mukavasti istumaan, seisomaan ja työnnä pois jalat kun keinuvat. Edelleen edellyttäen, sivuttainen etäisyys istuimen tukiin, koska ketju ripustimet suoritusmuoto tekee mahdolliseksi vauhdissa kaikkiin suuntiin. Sulkea laiduntaminen telineet auttaa luetelmakohtaa 350 mm kummallakin puolella istuimen. Tämän perusteella, pituus yläreunaan on leveys paikkojen ja sivusuunnassa välein. Kehyksen korkeus (+ teline kehyksiin) missään tapauksessa pitäisi olla suurempi kuin ihmisen kasvua 1,7 m (variantti perämoottorin kaupoissa) tai 2,5 m (keinu viihdettä, jossa korkeus on otettu, joka on tullut istuin jalat ja kuilu maahan ).

Voit tehdä erillinen istuimien sijoitusta, mistä kehittää keino määrittää koon välinen kulma istuin ja selkänoja. Puutarha keinu liittyvät pääosin penkin pituus 1,5 m, johon makuulle.

Tärkeää! Suunnitelmien pitäisi olla selkeitä ja yksityiskohtaisia, koska sen täytyy viitata aikana rakentaa jatkuvasti, varsinkin jos se annetaan työn asiantuntija. Tämä riippuu siitä, kuinka valmis swing samaan aikaan oman suunnitelman.

Puutarha swing (erityisesti kehyksessä) Kestää ne olivat kestävä, mutta ei näytti tilaa vieviä, lopettaa alue profiilin putkiosaa 40-70 mm ja seinämän paksuus on 1-2 mm: n (painon mukaan hiihtäjiä). Sen tärkeimmät edut: murtumalujuutta kuluminen, kestävyys kaikissa sääolosuhteissa, helppo asentaa (kyky taivuttaa ja hitsata pienimmätkin suunnittelu), keveys, lujuus, optimaaliseen hintaan.

Valmistaa swing voi ottaa ja pyöreä ja profiloitu putki

Väliseinät ja istuimen runko voidaan valmistaa muotoillun putken poikkileikkaus on pienempi ja 15-25 mm: n, samoin kuin suspensiot, jotka ovat jäykkiä kiiltävä keinuvat ilman ruoskinta. Suspensioita voidaan vielä tehdä kahleista, on kätevää säädellä pituutta jarrutuksen alhaisilla rocking ei, ja svengaavaa linkkejä palauttamaan kitkaa, mutta kauppa siirtyy kaikkiin suuntiin.

Parasta penkin valmistettu puisia lautoja ja tikkuja, istuin metallin vaadittu pehmeä mattoja tai tyynyjä, jotka huonolla säällä, sinun täytyy syöttää tiloihin. Materiaali korkki tahtoa telttakangas, PVC, pressu, polykarbonaatti, yhdistelmä pehmeä puu lattia laatat.

Jälkeen swing piirustus muotoinen putkia valmistetaan, kun läsnä on kaikki materiaalit voi alkaa rakenteen kokoamiseksi.

Ensimmäinen askel on valmistelutyöhön:

 • merkintä ja leikkaus halutun pituuden putkien mittojen mukaan piirustuksessa;
 • strippaus putkiosia, viisteiden osuuksilla ennen hitsausta;
 • asennus paikka keinu linjassa, täytetty hiekalla, hieno sora, jotta voidaan poistaa viskositeetti maaperän märkänä. Jos aiot betonivalun valmistettu painaumia maahan Asennus pylväät.

Vihje! Putket voidaan leikata heti ostaa, se on kätevä kuljettaa niitä, monet myyjät tarjoavat tätä palvelua paikan päällä.

Toinen vaihe - valmistus vaakatui'ista:

 • sijoittaa kaksi profiloitua putket suurempi poikkileikkaus toistensa mukaan valitun muodon, keitä ne;
 • hitsatut sillat vähenemisen välistä osuutta putkien tukemiseksi ja pohjan keskellä, jos se on A-muodon tai Δ. Tapauksessa tukea vain yhdestä putkesta, välikkeet hitsattu;
 • kärkikulma kärjen putken liitos on leikattu pois, se on tukea sivupalkeille kehyksen, kulmaliitoksen voidaan varmistaa, hitsattu metallista;
 • toinen hitsi tukea, niin että ne olivat identtisiä.

Ensimmäisen vaiheen swing kokoonpano on valmistamaan halutut pituudet putki kehyksen

Kolmas vaihe - kokoamalla kääntökehyksen:

 • valmistella bar, joten se kahteen yhtä kaukana reunoista vuoren istuimen leveys, se voidaan hitsata rengas paksun tangon pujotettu läpi reiän maalin pultti silmukka tai silmä-pultti mutterin kanssa, laakerin liitos;
 • hitsattu yläosien puolella baaritiskit selvästi tarkkailemalla näkökulmista. Kulmat voidaan vahvistaa hitsatuilla metallilevyjä. Jos betonoidaan teline, asenna teline tiukasti tasosta, odota kiinteytys konkreettisia ja hitsattu kantopalkista. Jos teline ei betonoidaan, sen pitäisi olla maanpinnan tasolla niiden hitsata suorakulmainen pohja profiili putkien, joka on sitten kiinnitetty maahan pitkä metallinen hihnat.

Tärkeää! Estää veden pääsyn sisälle metalliputkia, hukkuminen kaikki reiät.

Neljäs vaihe - kokoaminen ja asennus istuin:

 • hitsin putkien penkki runko (selkänojalla), se voi olla suora tai mutkia. Kummallakin puolella hitsin käsinojat;
 • tehdä reikiin asentaa puisia lautoja;
 • suspensiot proftruby hitsattu runkoon istuimen. Ketju ripustimet on kiinnitetty hitsattuja korvakkeita tai kulmat ruuveilla silmä mutteri;
 • valmistaa laudoista (hionta, maaleissa, maalaus);
 • pohjustettu ja maali metallirunko ja keinu paikkaa;
 • liittää parketti- runkoon kauppa, ruuveilla, jotka hattuja olisi hukkua hallituksen;
 • valmis roikkua istuimen runkoon keinu. Voit köysistössä elementit tarvittaessa.

Suojella heilua aurinko voi rakentaa teltta, joka soveltuu kaikille materiaalia

Rakentaminen katos on edullista, jos keinut auki. Sen rakentaminen voidaan vaihdella: suora ja kalteva, pyöristetty, "talon." Suunniteltu runko hitsattu ohut muotoinen putki on kiinnitetty yläosaan keinu, ja sitten peitetään muovista tai kankaasta materiaalia. Voit tehdä sen irrotettava. Koristelu tilat palvelevat takeet, hitsattu runko, koristeellinen valaistus elementit, kihara kasvillisuus, jne Työskentelyn päätyttyä swing tuntuu vakaa, luotettava kiinnitys.

Tee alkuperäinen puutarhakeinu profiloitua tai pyöreät voi omin käsin. Se vie vähän aikaa ja vaivaa, säästöjä on ilmeinen. Luonnostelu piirustus, voit rakentaa järjestelmiä käytettävissä verkossa, kunhan keinu olivat vahvoja ja mukavat istuimet. Valmistusprosessin aikana tulisi olla tietoisia turvatoimet käytettäessä sähkötyökaluja ja hitsauskone, sovelletaan korjaustoimenpiteitä suojata silmät elektrofotooftalmii hitsaussuojain.

Kuten tavaraa? Jaa ystäviesi kanssa!

Metalliputki aidat: valinta ja kokoonpano prosessi

Metalli profiloitu neliöputkea: Gauge ja soveltamisala

Teräsputket Steel: mitä se on, missä ja miten sitä käytetään

Portaikko muotoinen putki: tyypit ja valmistusmenetelmät

Tuotteet on valmistettu metallista putki profiili: ja niiden ominaisuudet kokoonpanon

Alue, koko ja paino sinkitty putket, menetelmät sen tuotannosta

Uusimmat kommentit

 • Jeanne Gorokhova tallennus sinkittyä terästä putki: edut ja ominaisuudet
 • Jeanne Gorokhov kirjoittaa putkeen eristys vaahto OC: mitat ja ominaisuudet
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Fire and Ice tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Lumi kirjoittaa Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • B. tallennus Sandwich putki savupiipun: koko, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Olga tallennus aallotettu putki ruostumattomasta teräksestä, lämmitykseen: sovelluksen ominaisuuksia
 • Dmitry Poshtarenko tallennus alumiiniputki. Soikea ja pyöreä poikkileikkaus
 • Maximushka imuletku tallennus: tyypit, tarkoitus ja käyttö

mainos

Materiaalien käyttö on mahdollista vain aktiivinen linkki lähde.

Heilua metallista käsillään

Julkaistu 04.5.2015 luokassa Cottage // 0 kommenttia // Kirjoittaja: Admin

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

(13 puolesta, joiden keskimääräinen 3,8 ulos 5)

Tietenkin voit ostaa puutarha metallin keinun erikoisliike, mutta tekee niistä itse on paljon mielenkiintoisempaa. Monia malleja vaihtoehtoja, joten kodin yleismies voi turvallisesti tehdä valmiita piirustuksia, käyttää tai parantaa niitä, esittelevät ideoita.

Keinu puutarha voidaan valmistaa puusta, metallista, ja yleensä kaikista saatavilla olevista materiaaleista. Metallirakenteiden ovat kestäviä, kestävä ja luotettava, ja tämä on juuri sitä, mitä tarvitaan, jotta lasten leikkipaikka. Kuitenkin sinun on ensin päätettävä, missä se tulee sijaitsemaan keinut, jota hän ei enää tarvita: aikuisten tai lasten Kiinteät tai kannettavassa muodossa, se on syytä tehdä katos istuimet.

Tarvittavat työkalut ja materiaalit tehdä swing

Pääsy tarvittavat materiaalit ja välineet, inspiraatiota ja taitavat kädet, voi olla missä tahansa esikaupunkialueella rakentaa alkuperäisen oleskelualue. Metalliveistos puutarhakeinu kädet, sinun täytyy valmistautua tällaisia ​​työkaluja:

 • iho metallipinnoille;
 • lapio ja pora;
 • bolgarka metallin leikkaus;
 • sekoitin tai suuren kapasiteetin varten sekoittamalla liuosta;
 • avaimet, mutterit ja pultit,
 • hitsauskone ja elektrodien siihen;
 • vasara.

Vuodesta tarvittavat materiaalit:

 • pyöreä poikkileikkaus metallista putki (halkaisija vähintään 1,5 tuumaa);
 • sharikoposhipniki;
 • kulmat valmistettu teräksestä;
 • hiekka, sora, sementti (M400) ja vettä liuoksen valmistamiseksi;
 • istuin (aluksella, penkki, pelti);
 • maali ja ruosteenestopinnoitteet.

Laatimisessa piirustuksessa sinun täytyy oikein laskea koko swing ja materiaalin määrästä. Jos aiot varustaa kodinomainen swing maahan, koko lasketaan perustuen useista muuttujista:

 • leveys penkki yhdelle henkilölle (60-40 cm);
 • Istuimen korkeus (noin 50-55 cm, se oli kätevä swing, hidastaa ja jopa);
 • etäisyys istuimen kehyksiin (laskettu erikseen ei lyödä päätään runkoon noususta ja siitä, keinu seisomassa).

Muutamia piirustuksia vaihtoehtoja (klikkaa suuremmaksi)

Muutamia vinkkejä videon tekemiseen swing

Asennettaessa hauras ja lukutaidottomia swing metalliohutkal- metalliputket voidaan kytkeä pois tietyn ajan kuluttua maasta tai murtunut yli betonoidaan pintaa. Siksi niitä suositellaan tehdä tukikehyspari muodossa kolmio ja alaosastaan ​​konkreettisia kaivantoon.

Mukaisesti turvallisuutta käyttäen puutarha keinu edessä ja takana tilaa pitäisi olla vähintään 2-2,5 m. Swing vaaraksi lapsille, niin ruho paremmin oteta suorakaiteen ja pyöreä putket. Ei ulkonevat elementit vähentää loukkaantumisriskiä käytettynä.

Kotitekoinen swing metallin ei voida tehdä ilman hitsaus- ja mylly. Siksi, kun tarve noudattaa kaikkia turvaohjeita työskenneltäessä sähkölaitteet. Erityisesti on tarpeen noudattaa varotoimista se keinu.

Asennus metallia keinut puutarhan omin käsin ei ole paljon vaikeuksia. Ne, jotka tietävät jotain rakennuksessa ja pystyy pitämään käsissään työkalu, tällainen työ voi tuntua hauskaa ja helppoa.

1