Piirustukset neste tapetti

Piirustukset neste tapetti, tai miten suorittaa yksilöllinen suunnittelu

Jos haluat suorittaa asunnostaan ​​ainutlaatuinen muotoilu, tee se kodikas ja ainutlaatuinen, valita seinät neste taustakuva. Nykyään niin sanottu koriste kipsi, ja sen suosio kasvaa vuosi vuodelta kuluttajien keskuudessa. Fanit luovia koristeita voi luoda alkuperäiset piirustukset seinillä, jotka tekevät tahansa huoneeseen saavat omaperäisyys ja epäsovinnaisia ​​valitus.

Neste tapetti ovat erityinen seos ulospäin samanlainen koriste kipsi. Rakenne sisältää erilaisia ​​väriaineita, liima-aineen ja komponenttien puuvilla, silkki ja selluloosamateriaalien.

Neste tapetti valmistajat ovat jatkuvasti parantaa tuotteiden, lisäämällä koostumukseen eri osien: sahanpuru ja hakkeen eksoottisten puun, luonnollinen kiille ja levät.

Edut neste taustakuva:

 • korkea vesihöyryn läpäisevyys, jolloin seinät "hengittää".
 • lämmön ja äänen eristys;
 • anti-staattinen;
 • salaaminen pienet viat seinän;
 • jointlessness pinta;
 • monipuolisuus;
 • Helppo levitys;
 • ympäristön puhtautta.

Tekniikka soveltamalla kipsi ei ole liian monimutkainen: osa, joka on valmistettu yksinkertaisesti hyppää seinälle. Tämän jälkeen seos levitetään telalla tai lastalla. Myynti on myös erityinen lastalla, ruostumatonta terästä tai muovia.

Tasoittamiseksi parempi käyttää molempia välineitä kerralla: koostumus on jaettu rulla, lastalla ja antaa sileän ja tasaisen kerroksen. Katto neste tapetti levitetään hieman eri tavalla: ensimmäisessä osassa lastalla heittää, ja sitten lastalla - kattoon. Käytettäessä kuvioitu rulla pinta voidaan saada ilmaisuvoimaisempaa helpotus.

Ottaa huomioon kerroksen paksuus, se riippuu siitä, millaisen nesteen tapetti. Nämä luvut ovat yleensä mukana pakkauksessa. Muista: nestemäisellä taustakuva, voit työskennellä lämpötiloissa alle 15 ° C: Tämä materiaali ei pelkää luonnoksia, joten prosessi turvallisesti tuulettaa huone. Kun halutaan, neste tapetti voidaan käyttää myös talvella, jos luo optimaaliset olosuhteet nopeaa kuivaus- pinta.

Miten piirustus neste tapetti?

Ensimmäinen asia, mitä tarvitset valmistautua seinät ja hankkimaan tarvittavat välineet:

Hoitoon seinään erityinen koostumus (aluke) ja sitten edetä pääprosessin - ruiskutuskuvio koriste kipsi. Valinnan suhteen kuvio, täällä kaikki riippuu tilaa mielikuvitusta ja luovia lahjoja DIY harrastajat. Sitä voidaan soveltaa hyvin yksinkertainen piirustus neste taustakuva, joka ei edellytä kehittynyttä tekniikkaa.

Valittu kuva ensin kiinnittää seinään kynällä tai markkeri. Voit käyttää sapluuna, jonka pounces koriste kipsi. Kuva syötetään valitun alueen lastalla muodostamiseksi jäljittää ääriviivat. Tee se paikoissa, jotka eivät ole vierekkäin.

Kuten kovetusjärjestelmä pinnalla seinämän osa seoksesta seuraavat ehdot muihin osiin niin, että samassa prosessissa kuuluvat kipsi osat eivät kosketa toisiaan.

Erittäin ohuita viivoja ja hieno elementit voivat piirtää markkereita selkeämmäksi. Tähän tarkoitukseen sopivia ja vaha värikynät. Osa, jossa kuvan on oltava täysin kuiva (vähintään 24 tuntia). Se on mukautettava muotoihin veitsellä tai muulla terävällä esineellä.

Voidakseen luku ei lyödä muita väriä, se väliaikaisesti kattaa maalarinteippiä, joka poistetaan päätyttyä työn.

Edellä mainitun menetelmän on aikaa vievää, mutta tarjota korkealaatuisia tuloksia. Käytä maalarinteippiä keksiä osoittautui siisti ja maali ei ylitetä sitä. Erilaisia ​​värialueen avulla voidaan luoda kirkkaita värejä ja ilmeikäs piirustus.

Piirustukset neste tapetti keittiössä

Viimeistely neste taustakuva huoneita, joissa on korkea kosteus ja lämpötila muuttuu - se on käytännöllinen ja luotettava ratkaisu.

Luvut keittiössä - on kyky lennon mielikuvitusta ja rajaton luovuus. Täällä voit kokeilla, käyttää eri värisävyjä ja on monenlaisia ​​vastaavat kuvat ruoanlaitto luokka. Perusteella kontrasteja, värillinen bändejä, helpotus muutokset voivat luoda tyylikkään, alkuperäisiä piirustuksia. Neste tapetti rajan ja jopa matkia marmori päin.

Keittiö - tässä huoneessa, condusive kodikas tunnelma. Täällä kaikki on tuoda iloa ja tyydytystä: prosessi ruoanlaitto ja syöminen, ja jopa tiskaus. Luoda sellainen ympäristö, on syytä valita merkityksellisiä aiheita piirustuksia. Hyvin harmoninen maisema täällä näyttää klassisia asetelma. luonnolliset kuvat tarjoavat keittiötilat erityistä mukavuutta ja kodikas tunnelma. Hedelmät, vihannekset, kupit, teekannut, nauhat - kaikki tämä voi koristaa keittiön seinät.

Älä valita suuria lukuja keittiössä: on usein liian vähän tilaa, ja valtava kuva näyttää pois paikaltaan.

Lapset - erityinen tila, jossa he elävät unelmia ja fantasioita pikkumies. Täällä hän pelaa, sitoutunut ja levossa, on muodostumista nuorten organismin. lasten huoneen sisustus edellyttää osaavaa lähestymistapaa.

Neste tapetti - täydellinen materiaali viimeistelyyn lastentarha. Ne ovat ympäristöystävällisiä, harmiton, "hengittävä", joten tässä ne kuuluvat. Mitä grafiikka neste tapetti on tärkeää kuulla hyvin nuori asukas tässä asiassa. Tietenkin, seinät mieluummin kehittää teemoja, jotka ovat lähellä ja mielenkiintoista lapsellesi. Loppujen lopuksi se olisi mukava ennen kaikkea hänelle eikä vanhempia. Kuitenkin teidän tehtävänne - estää luomalla sellaiset kuvat, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti psyyken lapsen.

Valitse teema piirustus seiniin, riippuen lapsen sukupuoli, harrastukset ja iän. Lapsipotilailla asiaa piirustuksia jaksot tarinoita tai piirrettyjä sisältävien meren maisemia, urheiluvälineitä tai tähtitaivas. Muista, että kuvat eivät saisi olla liian kirkas, jottei ärsyttää vauvan.

Saat vähemmän aktiivisia lapsia, toisaalta, sopii värikäs, iloinen maalauksia. Tärkeintä on, että lapsi tunsi tässä huoneessa rento ja mukava, mielellään viettää siellä suurimman osan ajastaan.

Yleisiä suosituksia luomiseen piirustusten

Jos sinulla ei ole taiteellista osaamista, sinun on vaikea annostella nestemäisiä tapetti kuvio piiri. Tässä tapauksessa voi olla suotavaa käyttää lasin ja lampun. Luo kuvan projektio seinään, jäljittää sen ääriviivat, ja nestemäisellä taustakuva. Tämä yksinkertainen salaisuus auttaa tyylikäs ja järjestät huone käyttäen omaa luotu kuva.

Muutamia vinkkejä aloittelijoille "taiteilijoita":

 • Käytä viileitä värejä vetämiseen visuaalisesti laajentaa tilaa huoneeseen. Lämpimät värit täydellinen luoda valoisa ja viihtyisä ilmapiiri.
 • Lisää väriaineiden neste seinään halutun värisävyn.
 • Perusasiat on parasta valita valkoinen.
 • Saada kuva oli terävä, käytä värimarkkereilla.
 • Käytä suojakäsineitä ennen työskennellä neste taustakuva.

Corner tiskiallas.

Miten tyyli alustan alle laminaatti täällä.

tulokset

Neste tapetti sallivat ilmentää kaikkein rohkeita ideoita kuvia seinille. Valitse vain ne, jotka tuovat tyydytystä ja eniten positiivisia tunteita. Ylellisempi seinien, koristeltu kuvio neste taustakuva, tarjoaa ainutlaatuisen tarinoita seiniä, jotka pystyvät muuttamaan tiloihin totaalisesti.

Muuta kodin, jotta se kaunis ja epätavallinen avulla piirustuksia seinille neste taustakuva. Tämä rakenneratkaisu yllättää kaikki, ja sinun täytyy vain nauttia mitä tehdään omin käsin.

Neste tapetti on nyt yleisesti käytettyjen ja vaikka niiden hinta on korkeampi kuin muita tapetti, hyödyt huomattavasti enemmän. Ensimmäinen on tietysti kaunis ulkonäkö, voit luoda oman ylellisempi ja piirustus. Neste tapetti luoda erityinen mukavuutta huoneessa, koskettaa seinää, ei tunne kylmää. Joten ne piilottaa epätasainen seinät ja vaatii huolellista valmistelua alla soveltaminen tapetti. Erityinen etu tässä elämässä eikä monimutkaista hoitoa.

Minusta näyttää siltä, ​​että neste tapetti on vain ihanteellinen lastenhuoneessa. Jos muut huoneet En erityisemmin pidä joitakin piirustuksia seinille, pidän enemmän kuin klassinen plain hiljainen seinät. Lastenhuoneessa on kirkas, joten kun teemme korjaukset lastentarha, sitten ottaa huomioon nestemäisten tapetti. Ja sitä ennen en edes kuullut mitään niistä.

Epätavallinen neste taustakuva: 5 eri piirustusten

Käytössä neste tapetti voidaan soveltaa mihin tahansa asiaan, kun piirustus neste tapetti vain ilmestyy markkinoille, hän ennusti heikko suosio ja kysyntä melko pieni, mutta se tapahtui aivan eri tavalla. Nyt lähes mahdotonta täyttää nykyajan sisustukseen koristeet ilman nestettä taustakuva. Ja kun ihmiset keksivät laittaa kuvia seinälle nesteen tapetti on kohokohta sisustusarkkitehti halusi jokainen asiakas, joka käyttää palveluja ammatillista suunnittelijat. Piirustukset neste tapetti tuli suosittu epärealistista, ja niiden laatu on parantunut ajan myötä, ja sitä edelleen nyt, vaikka se on uutuus ei kutsuta.

Miten soveltaa nestettä tapettikuviot seinälle käsillään

Hyvin hakuprosessiin kuvaan seinän neste tapetti ei ole erityisen vaikeaa, ja selviytyä tästä tehtävästä voi noviisi, mutta se on parempi, jos sitä ennen se näyttää tarkemmat ohjeet ja kuulla ammattilaisten tehdä se. Lisäksi se on erittäin tärkeää lukea huolellisesti ohjeet säiliön materiaalin kanssa. Siellä on vielä allekirjoitettava hyvin yksityiskohtainen.

Ennen kuin laittaa seinälle piirustusten nestemäinen tapetti, näkemisen arvoinen koulutus video

Levittämisen menetelmässä neste tapetti piirustuksissa:

 1. Yksinkertainen Lyijykynäluonnos laittaa seinälle tulevan kuvan. Mukavuussyistä, voit käyttää erityistä sapluuna.
 2. Sekoita nestemäinen tapetti. Tämä seos on seistä tietyn ajan.
 3. Valmiin seoksen varovasti laitetaan sopiva seinämän leikkauksesta. Aina käsineitä käsissään suojaamaan ihoa vaurioilta koostumuksesta.
 4. Tehdä erityinen reunus lastalla. Jälkeen reunus, Levitä seos seinille paikoissa, joissa taustakuva meni huonosti.
 5. Dorisovyvat pieni shtrishki. Voit käyttää erityistä vahaa värikyniä tai markkereita.
 6. Annamme hahmo seisomaan. Se kestää noin vuorokauden. Sen jälkeen meidän tarkastaa kuva ja säädä tarvittaessa.

Kuten näette - valmistelemassa ei täynnä mitään monimutkaisia ​​ja salaperäinen. Ja jos tarkastellaan, se ei ole sen vaikeampaa kuin tavallisesti liimaa taustakuva. Ja jos saat käsi, niin voit luoda mestariteos maalaus. Ammattitaiteilijoita ja kaikki tämä toiminta ei aiheuta ongelmia.

Piirustus seinillä ei tarvitse olla taiteilija, koska voit tulostaa kaavaimen tai ostaa valmiina rautakaupasta ja työskennellä hänen kanssaan.

Värillinen neste taustakuva kuvia lastentarha

Neste tapetti lastenhuoneessa on valittava huolellisesti, koska tällainen taustakuva koostuu paljon kemiallisia lisäaineita, jotka eivät ole ympäristöystävällisiä ja voi vaikuttaa kielteisesti lapsen terveydelle. Siksi ennen ostamista tapetti, sinun täytyy tehdä yksityiskohtaisesti uudelleen kaikkia koostumuksia ja kuulla asiantuntijoita.

Väriaineita koostumuksessa käytetty seinämän materiaalin tulisi olla yksinomaan luonnon perusteella.

Suuri ratkaisu on soveltaa piirustuksia seinille neste taustakuva lastenhuoneessa kuvan kanssa lapsen suosikki sarjakuvahahmoja

Hyvin prosessi Piirros ei ole seinään lasten huoneeseen ei poikkea hakuprosessin muulla huoneeseen. Me koristavat seiniä aivan kuten kaikki muutkin huoneessa. Vain eri värejä ja kuvioita aistia. Väri on valittava riippuen sukupuolesta ja iästä lapsesi.

Seuraavat värit sopivat parhaiten lapsen huoneeseen:

Kaikki nämä värit ja niiden sävyt on myönteinen vaikutus lapsen tila, lisää mahdollisuuden keskittyä tehtäviin, lisätä näöntarkkuus, hyvä työ ruuansulatuselimille, ja vaikuttaa mielialaan.

Muista, että itse kuva ja sen väri voi suuresti vaikuttaa lapsen käyttäytymiseen ja hänen luonteensa vuoksi materiaalin valinta, on tarpeen kuulla myös psykologi. Tarkastuksen jälkeen pienen potilaan lääkäri kertoo, mitä väriä tekemään vasteeseen.

Mitä stensiilit nestemäisten tapetti ja miten työskennellä heidän kanssaan

Stensiilit levittämiseksi kaavoja nesteen tapetti seinään kutsutaan erityinen muoto, jonka tehdä piirustuksiin selvästi muodot ja rajat. Tällaisia ​​muotoja voidaan valmistaa helposti ja omilla käsillään kotona. Tekevät erittäin helppoa, mutta tästä huolimatta laittaa lukuja käyttäen stensiilit ei ole ongelmia lainkaan.

Johtuen eri stensiilit voidaan soveltaa yhtä suureen kuvat

Luoda sapluuna tulee:

 • Akuutti paperitavarat veitsi;
 • Levyt kestävät ja pahvi;
 • Rakentaa lyijykynä;
 • Ilmastointiteippiä.

Hyvin luomassa muodossa mahdollisimman yksinkertainen. Meidän täytyy ottaa pahvipala, joka on koko tulevaisuudessa kuin seinä piirustus, ja piirtää sen pikkukuvan. Seuraavaksi ota kirjoittaminen veitsellä ja leikkaa pahvi fragmentti, joka maalasi kuvan niin, että vain ääriviivat. Aikana kuvioimalla käyttäen kaavain on kiinnitetty seinään muoto teipillä ja voi alkaa levitä seokseen, jolloin muodostuu kuva.

Työskennellä yhdessä sapluuna on helpompaa olla käyttämättä teipillä sitä eikä tahraa seinään.

Olisi parempi, jos tämä lomake on joku pitää ja siirtää oikeaan suuntaan tarvittaessa. Näin levitetty kuva on helpompaa. Jotta ei tehdä ja ei tee itse sapluuna, voit tulostaa ja työskentely valmiita materiaalista.

Mitkä ovat piirustukset neste taustakuva: useita erityyppisiä

Piirustukset nesteen tapetti voi olla erityyppisiä ja muotoja. Kaikki nämä vivahteet ovat riippuvaisia ​​huoneessa, jossa korjauksen tekee, ja "paksuuden lompakko", koska laatu ja tyyppistä materiaalia on hyvin läheisesti sen hintaluokkaan.

On syytä huomata, että kaikki kuvat sopivat täydellisesti kaikki sisätilat. Yksi sellainen sopii paremmin kylpyhuone, ja toinen laji - makuuhuoneeseen tai olohuoneessa. Tämä seikka on myös pohtia suunniteltaessa sisätiloihin.

Valitse koko kuvio tapetti pitäisi olla nestemäisiä, suunnittelusta riippuen ja koko huoneen

Piirustukset voivat olla seuraavanlaisia:

Kaikki tällaiset luvut sovelletaan eri tavoin ja käyttää useita eri välineitä. Algoritmi voi olla täysin erilainen, joten ennen kuin malleja, sinun täytyy nähdä yksityiskohtaisia ​​tietoja soveltamisesta erilaisia, jotta vältettäisiin ylimääräisiä kustannuksia ja aikaa.

Pidämme eri neste taustakuva: eri materiaalista

Neste tapetti, joita käytetään sisä- tiloissa voi olla useita erilaisia. On tutkittava muodostumista sisustus, niin että talo alkoi pelata uusia värejä. Nämä taustakuvat on erilaisia ​​ominaisuuksia ja eri hintaluokan, mutta niitä käytetään eri huoneissa.

Ostaessaan neste tapetti pitäisi pyytää myyjältä todistus, joka vahvistaa, ettei niiden koostumus haitallisten aineiden

Seuraavan tyyppisiä nestemäisten tapetti niiden koostumuksesta:

Neste tapetti voidaan myydä valmiina, jota voidaan soveltaa välittömästi, ja alkuperäisessä muodossa, sinun täytyy hieroa. Hinta valmisbetonin kasvaa hieman, mutta sinun ei tarvitse sotkea koostumusten valmistamiseksi.

On jopa eräänlainen nestettä tapetti maalaamiseen, mutta sillä on lisäksi ostaa ja väriaineet, koska materiaali on saatavilla vain yksi väri - valkoinen.

Ostaminen nestemäisiä koostumuksia maalaus, olet "yksi laukaus kaksi kärpästä yhdellä iskulla", koska seinäpinnat tulevaisuudessa voidaan helposti maalata, mikä antaa sille uuden lajin. Vain yksi haittapuoli tässä on - erittäin korkeat kustannukset materiaalia.

Piirustukset neste tapetti seinään (video)

Voidaan päätellä, että neste tapetit ovat suosittuja moderni seinä materiaalia, joka on helppo levittää ja korjaus. Sisätilojen ottaa itselleen täysin eri ulkoasua, mutta talon voi virittää uusia värejä. Monet ihmiset pyrkivät tekemään korjauksia käytetään nestemäistä taustakuva, koska piirustuksia seinille aina katsoa uskomattoman tyylikäs ja kaunis, mutta se työntää hinta on liian korkea verrattuna perinteisiin taustakuva. Joka tapauksessa, voit päättää, mitä materiaalia valita ja jos budjetti on valmis tällaiseen lakko.

Esimerkkejä nestemäisistä tapettikuviot seinillä (sisätilan kuvat)

Huomio, vain tänään!

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Piirustukset neste taustakuva: koristavat seiniä omin käsin

Jos haluat tehdä oman asunnon viihtyisä ja kaunis, täydellinen ehdotus tulee nestettä tapetti, jotka ovat hyvin suosittuja viime vuosina kuluttajien keskuudessa.

Fanit avantgarden ja luovia ratkaisuja luoda alkuperäinen ja epätavalliset nestemäinen tapetti, jonka ansiosta kotiin löytävät ainutlaatuinen valittaa ja omaperäisyys.

Miten piirustus neste tapetti?

Ensinnäkin, sinun pitäisi valmistella seinä käsittelemään ja valmistelemaan tarvittavat työkalut, kuten telalla, lastalla, raastin akryyli, sumutin tarvittaessa.

Pohjamaalattu seinä erityinen pohjamaali voi edetä tärkein prosessi - viimeistely materiaalia laskeuma kuvio.

Luovasti järjestely seinien nestemäisten tapetti auttaa luomaan oman alkuperäisen suunnittelun. Muunnos tämä malli on soveltamalla yksinkertaista mallia neste tapetti, tunnettu siitä, että yksinkertainen tekniikka.

Sovellettuna kuvion? Saatu seos levitetään haluttuun paikkaan, joka muodostaa jäljittää ääriviivat lastalla. Tee se paikoissa, jotka eivät ole vierekkäin.

Kun levitetty koostumus tarttuu seinän pinta, noudattaa seuraavia osa seoksesta muihin osiin niin, että ne osat, jotka kuuluvat nesteen tapetti kerrallaan, eivät kosketa toisiaan.

Juonteita ja pieniä osia ylimääräisiä terävyys ja selkeys voi olla kiinnittää markkerit; Tähän tarkoitukseen sopivia ja vaha värikynät.

Hoidettava alue on täysin kuiva aikana 24 tuntia ja lisää, on kohdistettu ääriviivat veitsellä tai muulla terävällä esineellä.

Tämä menetelmä on aikaa vievää, mutta tarjota korkealaatuisia tuloksia. Käytä maalarinteippiä ei ylitetä mallia työprosessin aikana.

Erilaisia ​​värejä avulla voidaan luoda värikkäitä sävyjä ja kuvan kirkkautta.

Auttaa yleismies - video liimaamalla kuitukankaiden tapetti, sekä yksityiskohtainen kuvaus työstä valmistella seinät ja liittämällä verkkosivun.

Koskevista säännöistä annetun parketti omin käsin, lue tämä artikkeli. Ammatillisia neuvoja asennuksesta lattiapinnoitteen kokeneet käsityöläiset.

Jos et voi tehdä tätä työtä itse, hakea ammattiapua.

Neste taustakuvia tarjoavat valtavat mahdollisuudet luovuuteen. Voit tehdä kolmiulotteisia tai litteä kuvio nesteen tapetti, joka näyttää varsin mukava ja houkutteleva.

Käyttäen neste tapetti erittäin kosteassa ympäristössä ja usein muutokset lämpötilassa, kuten keittiössä - käytännöllinen ja luotettava.

Piirustukset neste tapetti keittiössä - tilaa lento mielikuvitus ja rajaton luovuus. Voit kokeilla käyttämällä eri värisävyjä, saada erilaisia ​​kuvia suosikki aiheista.

Tyylikäs kuva saatu perustuu kontrastit, värillinen bändejä ja korkeuseroja. Voit luoda vaikutus marmori suojakuoren tai jäljitelmä hillitsemiseksi.

Kitchen - tämä on luultavasti "koti" huone, condusive kodikas ilmapiiri, jossa ruoanlaitto ja syöminen tuo tyydytystä ja iloa.

Nauhat, teapots, kuppeja tai hedelmiä, vihanneksia - kaikki tämä näyttää hyvältä ja koristavat seiniä keittiön alkuperäisiä kuvia.

Älä tee suuria maalauksia keittiössä, sillä tässä pienessä huoneessa, ne ovat paikallaan.

Lapset - tämä ei ole vain tilaa, ja valtava maailma lapselle. Hän tekee läksyjä, leikkiä ja rentoutua täällä. Siksi sen muotoilu on tärkeä tekijä muodostumista persoonallisuutta ja lapsen kasvatuksesta.

Neste tapetti ansiosta useita myönteisiä ominaisuuksia (ympäristöystävällisiä, "hengittävä") Voidaan käyttää lastenhuoneessa.

Riippuen harrastuksiin, lapsen sukupuoli ja ikä Poimi temaattisen malli seinät. Se näyttää kauniilta kuvia seinille, jotka osoittavat otteita satuja tai sarjakuvia, merimaisemat.

Piirustukset neste taustakuva lastenhuoneen ei saa olla liian kirkas, jotta se ei ärsytä psyyken lapsen.

Toimimattomia lapsia - päinvastoin: värikäs, hauska kuvioita tulla paras vaihtoehto. Lapsen tulee tuntea olonsa mukavaksi huoneeseen ja hiljaa, onneksi viettävät siellä suurimman osan ajastaan.

Suositukset luoda kuvia

Jos sinulla ei ole taiteellista osaamista, ääriviivat piirustus neste tapetti on helppo levittää.

Suosittelemme käyttöä tavallista lasia ja lamppu: luominen projektio suunniteltu kuva seinällä, kiertää sitä ja soveltamaan nestettä taustakuva. Näitä temppuja auttaa tyylikkäästi ja kauniisti järjestää huoneen sisustus.

Lue, miten tehdä äänieristystä asunnossa, ja mitä materiaaleja tulisi käyttää maksimoimaan äänieristys vaikutus.

Lue asentamisesta infrapuna lattia täällä - varsinkin asennus- ja liitäntä ovat yksityiskohtaisia.

Graphics kylmä sävyjä lisää huomattavasti tilaa, ja lämmin sävy antavat huoneeseen valoa ja mukava ilmapiiri.

Jolloin saatiin haluttu väri lisätä väriaineita nestemäisessä taustakuva.

Kaikkein paras ratkaisu perusasiat on suositeltavaa käyttää valkoista väriä. Selvyyden vuoksi piirustus voidaan käyttää värimarkkereilla.

Piirustukset vaihtoehdot neste taustakuvaksi tarpeeksi - valita ja päättää. Tätä olisi vain tuo tyydytystä, iloa ja positiivisia tunteita.

Ylellisempi neste taustakuvaksi kuviolla tarjoaa ainutlaatuisen tarinoita seinillä, jotka miellyttävät kaikkia perheenjäseniä pitkään: katso video, jossa suunnittelu huoneet on sisustettu mielikuvituksellinen piirustukset nestettä taustakuva:

Tyylikäs kuva muuttaa huoneen totaalisesti! Ilmentää rohkein ideoita kotona:

Vaihda asuntosi ja tehdä siitä kaunis ja ainutlaatuinen käyttämällä nykyaikaisia ​​viimeistely materiaalia - piirustus tai maalaamalla nestettä taustakuva! Tällainen mallisuojilla kodin seinien tuo sinulle ilo ja hiljainen kadehtivat ystäviä ja tuttavia.

Katso epätarkkoja, puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä tarinan paremmin?

Haluatko tarjota julkaista kuvia aiheesta?

Auta meitä tekemään sivustosta paremmin! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentit - otamme yhteyttä ja yhdessä teemme julkaisun paremmin!

joo)))) Ei mielikuvitus on rajana))) otan kuvan maalilla ja projektorin kautta (nähtävissä täällä) ja siirtyi seinään ja sitten maalata))) Ja se on totta, väärinkäytösten hieno puhdistaa ei tarvitse pestä lattiat levittyvä taustakuva liimaa ... .Inogda mukautetun kuvan))) Olen aivan tulessa)))

Hei kaikille! Joka on päättänyt tehdä korjauksia asunnossa, ja kun otetaan huomioon mahdollisuus piirustus seinällä nesteen tapetti. Kerro minulle, kiitos, kuinka paljon he ovat lujat ... Pelkään vain menneen halkeamia. Ja sitten on kipsilevystä, koska ne ovat tiedossa, vähän vielä toistetaan saumoista.

Ja minulla oli perheemme tämä kokemus. Pyynnön kuvio levitetään nestemäinen tapetti vanhin poika. Jännittävä, jopa minulle, saati lapsi - jatkuva iloa ja nautintoa! Vain katsella ja ohjata toimintaa. Hiekka, meri ja palmuja - lopulta se osoittautui suuri, namuchalis kämmen (pienemmiksi paloiksi melko aikaa vievää suorittaa). Nyt poika on syytä olla ylpeä: vieraat, ystävät, osoittaa - että he sanovat, hän korjaa!

Tällaisen valtavan valikoiman koriste-aineita ei ole helppo valita oikea vaihtoehto. Neste tapetti pakeni lastenhuoneeseen. Olen taiteilija. Siksi luoda upea piirustus minulle, se oli helppoa. Eli missä ja mitä sisällyttää ja käyttää mielikuvitusta. Olohuone ja makuuhuone mieluummin tarkemman ja tiukka vaihtoehto. Tätä varten neste tapetti ei oikein sovi. Parempi vinyylitapetit.

Äskettäin tehty korjauksia heti esiin kysymyksen: mitkä ovat taustakuva koristella seiniä huonetta, koska nyt valtava valikoima erilaisia ​​tuotteita, pysähdyimme tapetit. Mieheni ja minä meni kauppaan ja näin uuden tuotteen meille - "nestemäinen taustakuvaksi". Tämä tuote on kiinnostanut meitä tällä sivustolla yksityiskohtaisesti perehdytettävä tämäntyyppisen tuotteen, kaikki kirjoitettu saatavaa ja ymmärrettävää. Päätimme ostaa. Mies itse ilman mitään ongelmia voivat aiheuttaa neste taustakuva pinnalla seinät, ja kun tulos tuli selväksi En voisi olla onnellisempi! Taustakuva näyttää upealta! Valossa - kaunis peli paljetteja. Haluan myös lisätä, että ajatus olisi pieni valikoima värejä, mutta olin hyvin väärässä - värit moneen makuun. Olen erittäin iloinen siitä, että kokeillut nestemäinen tapetti, nyt ajatella sama päivitys ja käytävällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin