Piirustukset neste tapetti seinään kuvat

Piirustukset neste tapetti

Artikkeli siitä, miten luoda kauniita piirustuksia nestettä tapetti, mitä ne ovat, paljon kuvia ja videoita osallistujista.

Video asiakkaamme kuinka helppoa on tehdä käsillään piirustus neste taustakuva. Video näyttää sekvenssin toiminta: alkaa kuva seinällä, kytke aiheuttaa materiaalin ensimmäinen väri ja sitten toinen.

Neste tapetti - miten tehdä piirustuksia

Piirustusten neste tapetti seinään näytti hyvältä ja selkeä, luo ensin piirustus lyijykynällä valmiista seinästä valo (kipsissä ja pohjamaalatun). Kuvassa näkyy väliset rajat värejä, eli jossa joukko nestettä tapetti rajojen välillä. Periaatteena on samanlainen kuin lasten väritys, vaan maalit ovat nestemäisiä tapetti eri numeroihin. On täysin mahdollista yhdistää paitsi värejä, mutta myös eri sarjassa. Se on vaikeampi yhdistää ilmaisi helpotus taustakuva (Relief, Victoria, lentoyhtiön) sileä (Optima ja Standard). Kaikki muut ovat huonosti ilmaistu helpotusta ja voidaan helposti yhdistää molemmat toisiinsa ja edellä.

Te vain päättää tai jo ostanut tätä hienoa materiaalia ja käyttövalmis neste taustakuva. Miten piirtämään - yleinen kysymys. Itse asiassa mikään monimutkaista tässä prosessissa. Piirustukset neste tapetti, joka luotiin yleisten sääntöjen soveltamista ja valmistelu seiniin liimaamalla. Suosittelemme ensin lukea ohjeet sivuilla tai katsella videota soveltamista nestemäisten tapetti.

Kunnolla tilata oikea määrä nestettä tapetti, laske montako eri sävyjä läsnä piirroksen. Määrittämään luetteloon, joilla artikkeli on sopivampi sinulle väri. Määrän laskemista pakkauksissa, kiinnittää huomiota kulutuksen yhden paketin.

(Päivittäinen 10-20)

Neste tapetti - moderni design.

Kiinteän seinän tai kuvioitu.

Sivustonsa kaikki mallit ovat varastossa!

Neste taustakuva ilmainen toimitus

Piirustukset neste tapetti seinään kuvat

Kaikki valokuvat ja piirrokset käytetään nestemäisessä taustakuva silkki kipsi eri sarjassa. Kaikki nämä ja muut tapetit voit tilata meiltä edulliseen hintaan!

Piirustukset neste tapetti lastenhuoneluokassa

Monimutkainen ja moniosainen kaavoja neste taustakuva. Suudella pari koristella makuuhuoneeseen tai meren maailma seinälle olohuoneessa.

Nämä luvut tarvitsevat koulutusta. Voit käyttää palveluja meidän päällikön nestettä taustakuva.

Yksinkertaisempi kuviot aiheuttavat kukin. Neste tapetti valitaan yleensä 2-5 sävyt, mutta niiden vaikutus ja houkuttelevuutta ei ole huonompi. Tällaiset piirustukset näyttävät moderni ja tyylikäs!

Neste tapetti ja kuvat niistä - on äärettömän kentän fantasia ja luoda yksilöllinen sisustus, on se lempeä nukkuva ja luova hahmo olohuoneessa. Neste tapetti valittaa kaikille, ja niiden runsaasti värejä ja kuvioita auttavat luomaan halutun imagoa sisustus.

Sen lisäksi, että geometrisia kuvioita kuvassa yllä, se sopii myös aloittelijoille yksinkertaisia ​​piirustuksia eläimiä, merkkiä, sankareita lasten satuja ja sarjakuvia, siluetteja, kukkakuvioin, erivärisen esineitä.

Kaunis ja alkuperäinen piirustukset nesteen tapetti seinällä

Neste tapetti täydellisesti aukon ja naamio halkeamia olemassa pinnalla käsitellyn nestemäisen taustakuva on tullut varsin suosittu, vaikka monet ihmiset uskovat, että he ovat erittäin nestemäistä massaa, jota on vaikea soveltaa pintaan seinään. Ne toteutetaan kuivan jauheen muodossa, ja tulee nestettä ainoastaan ​​sovelluksia seinään erityisellä liimalla. Erittäin kaunis ja epätavallinen näyttää piirustuksia seinille, joilla on paljon parempi tavalliselle paperille tapetti, riippumatta niiden tyypistä.

Kaunis neste taustakuva: piirustuksiin seinään

Värimaailma Tällaisten taustakuva riittää monipuolinen, joten voit luoda kauniita ja epätavallisen jokaiseen makuun. Hakeminen erityisiä lisäaineita, on mahdollista muuttaa sisustus talo on lähes tunnistamattomaksi.

Neste tapetti ei ole myrkyllinen, ne eivät haalistu ja kutistuminen kotiin täysin eivät halkeile

Neste taustakuva alkuperäisestä ohjeesta sisätilassa on mahdollista luoda ehdottomasti mitään niiden tyylillisiä päätösten ja suunnat sisustus. Tämä on paras tapa ilmaista omaa yksilöllisyyttä.

Positiivinen laadukasta materiaalia

Tärkeimmät edut neste tapetti ovat:

 • Kyky helposti soveltaa ja helppo korjata;
 • Joitakin antistaattinen vaikutus;
 • Kestävät haalistumista;
 • Heillä ei ole mitään saumoja;
 • Eivät ime vieraita hajuja.

Tarvittaessa on mahdollista tilata todella oma, yksittäinen hanke tai tehdä työtä omin käsin.

Piirustukset nestemäinen tapetti, teloitettiin seinille, näyttävät hienosti, mutta tehdä se näyttää mielenkiintoinen ja kaunis, on tarpeen käyttää erityisiä stensiilit

Piirustukset toteutetaan neste taustakuvaksi, täydellinen koristeluun:

Kauniita kuvia seinille näyttäisi hyvältä makuuhuoneessa, varsinkin jos lisäät ne ohut lanka hopeaa ja kultaa. Siten on mahdollista antaa tilaa tietyn eleganssiin.

Olohuoneeseen sopiva kangas, joka koostuu korkean laadun luonnon silkkiä, siten, on olemassa käsitys, että seinät on koristeltu yleisimpiä tekstiili taustakuva.

Erinomainen vaihtoehto suunnittelu lastenhuoneessa teemana juoni. Esimerkiksi on mahdollista kuvata kaunis merimaisema laivoilla tai koristavat seiniä kauniita kukkia, pieni talo ja aurinko.

Mikä olisi stensiilit nestemäisten tapetti

Kiitos tällaisia ​​kliseitä hankkia tiloja todella ainutlaatuisen ilmeen ja korostavat yksilöllisyyttä. Valmistukseen stensiilit haluat tulostaa kuvan kiinnostuksen, ja siirtää sen sitten tiivis ydin ja leikata.

On olemassa erilaisia ​​suoritusmuotoja kaavaimen, muun muassa esimerkiksi:

 • Monochromatic look;
 • Monivärinen sapluuna;
 • Volumetrinen sapluuna;
 • Antitrafaret.

Mallineita neste tapetti voidaan tehdä itsenäisesti, ja samaan aikaan hyvä säästää

Hyvin valittu kuvioita tapetti auttaa korostamaan tietyn tyylin sisustus ja korostavat haluttuun paikkaan. Stencil käytetään maalausta tapetti, voit valita erityinen koriste yksi vyöhyke, vaikka samaan aikaan ei hukuttaa loput seinät huoneessa.

Neste tapetti ominaisuus seinäpinnat

Neste tapetti - on erityinen pinnoite seinät, joka on erinomaisen suorituskyvyn, joka koostuu kipsistä tehty perusteella tekstiilikuitujen, erilaisia ​​koriste-elementtejä ja liimaa. Johtuen siitä, että materiaalin koostumus muodostuu turvallisia komponentteja, on täysin mahdollista käyttää koristeluun tahansa huoneeseen, riippumatta sen kohde.

Etujen joukossa neste tapetti on tarpeen valita, kuten:

 • Ympäristöystävällisiä;
 • paloturvallisuus;
 • Estetiikkaa.

On huomattava, että seoksen valmistus ja levittämällä sitä sitten pintaan seinät, nestemäinen tapetti ei ole mitään vieraita hajuja

On syytä huomata erilaisia ​​koriste-elementtejä, jotka muodostavat materiaalin, joka mahdollistaa seinämän pinnat, jotka muodostavat alkuperäisen pelin äänet ja erilaisia ​​kuvioita. On ansiosta sellaisia ​​ominaisuuksia Taustakuva liittää jonkinlainen kylmää, mutta samaan aikaan on pehmeä ja lämmin, mikä on miellyttävä koskettaa koko ajan.

Neste tapetti on ominaista erinomainen elastisuus, ja siksi niitä voidaan käyttää missä tahansa osa seinää kokonaan.

Erilaisia ​​värejä ja sävyjä voi täysin täytä nykyisiä vaatimuksia kaikille.

Tyylikäs ja ainutlaatuinen neste tapetit kuvia ja piirustuksia seinillä

Luova tehtyjä piirustuksia nestemäisten tapetti on täysin mahdollista luoda itse, sinun täytyy vain hieman kärsivällisyyttä ja pätevästi suorittaa kaikki tarvittavat työt. Syötetään kuvan seinälle avulla erikoistekniikkaa, jonka avulla voit luoda monimutkaisuuden eri tasot tasainen tai kolmiulotteinen todellinen nykyajan taiteellista luomista.

Luovia lähestymistapa suunnittelu huone on todellinen mestariteos voidaan luoda avulla nestemäisen Taustakuva

Avulla neste tapetti on täysin mahdollista luoda oman ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta jokaisessa huoneessa laatia poikkeuksellisen ja erittäin mielenkiintoinen.

Lastenhuoneessa on mahdollista luoda kauniita ja mielenkiintoisia kuvia sarjakuvahahmoja, makuu- ja olohuone ovat täydellinen itämainen motiiveja ja kukka koristeet. Piirustukset voidaan monipuolista, kaikki riippuu omat mieltymykset.

Miten tehdä piirustukset nestettä tapetti seinillä

Suorittamaan kaunis ja alkuperäiset piirustukset toteutetaan neste taustakuva, sinun täytyy ensin valmistella pintaan seinät ja erityinen stensiilit. Lisäksi on välttämätöntä tiukasti noudattaa tekniikkaa soveltamalla nesteen tapetti, jolloin saatiin haluttu vaikutus.

Neste tapetti voi olla kuivassa tai nestemäisessä muodossa. Joka valmistetaan kuivassa muodossa, on määritelty seos pieniä hiutaleita, jotka välittömästi ennen levittämistä seinään erityinen tarve sekoittua liiman ohjeiden mukaan pakkauksessa. Saatu homogeeninen koostumus on tarpeen antaa vähän seisomaan, ja vasta sitten soveltaa muihin tarkoituksiin.

Jos seinä on tehty kipsilevyä, sitten ennen kuin neste tapetti olisi edelleen esikäsiteltyjä

Jos me sisustaa huoneen kuin esitetyn aineiston nestemäisessä muodossa, niin varmasti käyttää käsineitä käsien suojaamiseksi.

Ennen kuin materiaali seinälle täytyy ensin valmistaa sen poistamalla vanha pinnoite ja perusteellisesti kuivaa pinta.

Hakuohjeet nestemäistä taustakuva «Silk Kipsi» (video)

On tärkeää muistaa, että ennen kuin hakemus nestemäisten tapetti kuvio helpotukseksi kannattaa se rajojen erillinen maalarinteipillä. Avulla piirustusten tehty nestemäinen tapetti, on mahdollista tehdä asunnon tai talon yksinkertaisesti ainutlaatuista. Itse koristelu seinät antavat nautinnollista.

Piirustukset neste tapetti seinälle (kuva)

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Suunnitella neste taustakuva: piirustuksia seinät sisätilojen

Nesteen johdosta taustakuvaksi kotiin on erityisen houkutteleva Neste tapetteja on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Monet pelkäävät, että materiaali on nestemäistä massaa, mutta se ei ole niin. Niitä myydään kuivana ja tulla nestettä vain niitä levitettäessä. Menettely muistuttaa purkamisesta liimaa, koska mitä he kutsuivat materiaalia.

Ominaisuudet piirustus neste tapetti seinällä

Piirustukset neste tapetti seinillä osoittavat paljon parempi paperi tapetti. Ne täydellisesti paikataan ja salata halkeamia, jotka ovat läsnä pinnalla, älä istu alas ja erittäin joustava.

Edut neste taustakuva:

 • Helppo levittää ja korjaus;
 • On anti-pöly vaikutus;
 • Kestävät haalistumista;
 • Niillä ei ole liitoksia;
 • On erinomainen lämmön ja äänen eristys;
 • Eivät ime hajuja.

Neste tapetti ei ole myrkyllinen ja paloturvallisia, he eivät absorboi hajuja, älä polta auringossa, ja kutistuminen kotona ei halkeile

Puute neste tapetti samalla tavalla siellä - nimittäin, ne voidaan helposti poistaa vedellä. Jos konetta käytetään päivittäin, tämä on ongelma luonnossa talossa.

Väritys tapetti on varsin monipuolinen, on valinta valkoisesta on värikylläisiä, ja voit valita ja tiukka sävy. Soveltamalla erilaisia ​​lisiä, voit muuttaa sisätilojen huoneeseen totaalisesti.

Mitä olen stensiilit nestemäisten tapetti

Mallineita neste taustakuva auttaa ratkaisemaan ongelman erillisessä päällysteen tiedot. Niiden ansiosta huoneeseen tulee oma ainutlaatuinen tyyli ja persoonallisuus.

Sablonikuvio voidaan tehdä itsenäisesti, säästää paljon rahaa

 1. Monochromatic näyttää. Yksinkertaisin malli, joka on yleisin. Vuoden vain yksi väri on mukana. Tuloksena nopea, tarkka, mutta kaunis.
 2. Monivärinen sapluuna. Sitä käytetään luomaan koko kuvan, jossa on useita värejä. Prosessin kestää muutaman paloja silkkipaino aihioita, ja kattaa jopa tehdään useammassa vaiheessa yhden värin kattaisi muut.
 3. Volumetrinen sapluuna. Lajike on tarpeen kitti, joka jaetaan kahteen tai kolmeen mm: n yläpuolella. Tällainen rakenne ei sovellu taustakuva.
 4. Antitrafaret. Tällaisen sapluuna vaadi maalausta sisällä muoto, ja sen jälkeen. On käynyt valaistuksesta, joka on täydellinen hillityt värit ja maalit.

Hyvin valittu tapettikuviot lisääkin tyyli huoneen ja tehdä painopiste oikeassa paikassa

Stencil varten maalausta tapetti voit valita koristeen yksi vyöhyke eikä rasittamatta muut seinät samaan aikaan.

Neste taustakuva: ominaisuudet ja koostumus

Neste tapetti - on seinä, joka muodostuu kipsi-pohjainen tekstiilikuidut, erilaisia ​​koristeellisia yksityiskohtia ja liima-komponentti.

 • Tekstiilikuidut. Tämä materialbezopasen ja on korkea kuluttajan laatu. Ydin on raion.
 • CMC. Tämä komponentti on liima-ainetta. Käytetään elintarvikkeissa ja kosmetiikassa.

On huomattava, että liotuksen ja myöhemmin sovellettu, nestemäinen tapetti ei ole hajua

 1. Ympäristöystävällisyyden ja turvallisuuden. Komponentit, jotka muodostavat data tapetti on täysin turvallinen ja ympäristöystävällinen. Lisäksi joutuessaan ihmisen ihon kosteana ei aiheuta allergisia reaktioita tai ärsytystä.
 2. Paloturvallisuus. Mitä palosuojaus asiantuntemusta, tietomme annettiin rakentamisen luokan KM3 paloturvallisuus. Joten tällainen tapetti voi laatia tiloihin Tiheään käyttöaikaa.
 3. Estetiikkaa. Erilaisia ​​koriste-elementtejä pinnalla käytetään muodostamaan peliäänet ja kuvioita. On ansiosta niiden ominaisuuksia, taustakuvat antavat kylmä katsoa, ​​mutta samalla pehmeä ja lämmin kosketus hänen kangas rakenne, johon jatkuvasti haluaa koskettaa.

Neste tapetti on erinomainen elastisuus, ja voidaan käyttää kaikki osat pinnan

Koristele talon neste tapetti on asetettu mitään meille. Ne täyttävät kaikki tarpeet kaikille mukavuuden ja mukavuutta. Ja erilaisia ​​väripaletti varmasti tyydyttää maun vaativimmatkin ystäville.

Neste tapetti kuviolla sisätilojen asunnon, ja olohuoneessa

Neste taustakuva malli sisustus on mahdollista luoda minkä tahansa tyyli ja suunta design. Tämä on paras tapa näyttää yksilöllisyyttä. Voit tilata ainutlaatuinen muotoilu tai tekemään kaiken työn omin käsin.

 • Huone. Tämä versio muotoilun neste tapetti näyttää hyvältä, jos lisäät sen ohut säikeiden kultaa ja hopeaa värit. Näin annamme tilaa tietyn eleganssia ja hienostuneisuutta. Mutta tällainen taustakuva ei sovi joka tyyliin, esimerkiksi klassinen räätälöity malli olisi sopimatonta.
 • Olohuone. Kankaita on valmistettu luonnon silkkiä, jonka kautta vaikutelma on se, että seinät on koristeltu taustakuva tekstiili. Kuva tällainen malli on erittäin tehokas - kaikki täynnä vaurauden ja ylellisyyttä itämainen palatseja.
 • Asuntoja. Kaunis muotoilu tulee teemalla sisustus. Esimerkiksi lastenhuoneessa, jossa on mahdollista kuvata merimaisema laivoihin tai päinvastoin, koristavat seiniä ihania kukkia, aurinko ja pieni talo. Viimeistely vakavampaa tyyppejä on myös mahdollista, ja on tarkoituksenmukaista makuuhuoneessa muodossa kuvan tai lempeä rauhoittava auringonlaskun värit, jotka ovat täydellinen rentoutua kiireisen päivän jälkeen.

Neste tapetti voit käyttää kaavaehto tiloissa

Exclusive design sisustusta nestemäisessä taustakuva kuvioitu tarjota ainutlaatuista sisältöä, joka ilahduttaa ja innostaa sinua joka päivä.

Miten soveltaa neste taustakuva kuvio seinälle

Miten tehdä tai soveltaa asianmukaisesti neste tapetti kuviolla ja eivät pilaa koko näyttää? Ei kannata mitään hätää, koska tämä prosessi voi tehdä itse, tehdä ilman asiantuntijoiden avulla.

Neste tapetti olemassa kuivassa tai nestemäisessä muodossa. Ensimmäinen tyyppi eniten käytetty korjaukseen. Neste tapetti kuivassa muodossa - se on sekoitus pieninä hiutaleina, jotka tarvitsevat sekoittua veteen ohjeiden mukaan pakkaukseen. Saatu homogeeninen koostumus on tarpeen seisomaan, sitten käyttää suunnattu.

Käytössä nestemäinen materiaali tarvitaan suojakäsineitä

Ennen kuin ne kiinnitetään seinään, on välttämätöntä valmistaa pinta: on välttämätöntä puhdistaa ja kuivata päällysteen Stroe seinään. Jos sinulla Kipsilevyseinä, se tulee laittaa.

Haettaessa neste tapetti kuvio mukavuussyistä sulkea ulkorajojen liimanauhaa.

Nestemäisellä seinä on parempi lastalla, sitten kävellä sen ja telan saavuttaa paksuus kahdesta kolmeen mm

Kovettuminen neste tapetti saavutetaan 13-72 tuntia. Paljon riippuu kosteuden, lämpötilan ja kerroksen paksuus. Jälkeen kovettuminen on valmis, voit laittaa niitä kerros erikoislakalla, se suojaa heitä ulkoisista tekijöistä.

Miten soveltaa nestemäistä tapettikuviot (video)

Tehdä kodin ainutlaatuinen avulla todellisen viimeistely materiaalia tänään - levitetään nestemäinen taustakuvan. Itse koristelu seinät, tuo suurta iloa sinulle ja vieraat hiljainen kateutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin