Piirustukset leikkaamiseen palapeli Vaneri

Piirustukset leikkaamiseen palapeli Vaneri

Triceratops - yksi suurimmista ceratopsians Pohjois-Amerikasta, asui liitukauden, 68-+66.000.000vuosi vanha.

Yrittää leikata se vanerista Triceratops. Hack houkuttelee kaikille. Työ ei ole monimutkaista. Piirros CDR ja PDF-muodossa. ...

Menestystarinaa, olennaisena ominaisuus tahansa keittiön pitäisi olla tyylikäs, mukava, käytännöllinen ja toimiva: tässä tapauksessa se on hyödyllistä korostaa ja estetiikkaa keittiön ja anna tilaa erityinen persoonallisuus. Piirustus PDF-muodossa on ladattavissa. ...

Samovaari ollut tavallista tarvikkeet kotitalouden, ja eräänlainen henkilöitymä runsaan perheen mukavuutta, hyvinvointia. Tänään samovaari lähes kokonaan syrjäyttänyt modernin laitteita, kuten vedenkeitin. Kuitenkin samovaari vanerin tahdosta kuin alkuperäinen ja lisää persoonallisuutta omaan tilaan. ...

Laukku monipuolinen tuote, joka voi toimia suorittaa erilaisia ​​tehtäviä. Tarvitsetko lahja syntymäpäivä tai tupaantuliaiset, uudenvuoden? Mies, kenties nainen? Sinulla ei ole paikkaa laittaa koristeet tai ei ole paikkaa varastoida lahjakortteja? Jos mietit miten tehdä laatikko, sinun on kätevää tässä artikkelissa. ...

Ripustin koukuilla - on välttämätön huonekalu joka kotiin, toimisto-, ja periaatteessa missä tahansa huoneessa. Pieni ja helppokäyttöinen pala erittäin toimiva. Alkuperäisessä antaa persoonallisuutta omaan tilaan. ...

Sokeriastia valmistaa omissa käsissä

Sokerikko - kulhoon, lautasen keksejä, evästeet. sekä käytännön, toiminnallinen lahja, joka ilahduttaa vastaanottaja pitkään. ...

Living luo ensivaikutelman talon ja kuvina sisäpuolella voi tulla todellinen galleria. Työ tuotannon valokuvakehykset sopii aloittelijoille, kuten työ näyttää erittäin mielenkiintoinen ja epätavallinen. Piirustus leikkaamiseen PDF-muodossa. ...

Laatikko korut - arvokas lahja arvotavarat. Tyylikäs ja mukava koruja on hieno lahja päivänä ystäville, 8. maaliskuuta, tai muita loma. ...

Ripustin seinään koukku - käytännöllinen, toiminnalliset kohteet, mikä tekee tilaa ergonomia ja toiminnallisuus. Työn leikkaamiseen tässä tuotteessa on keskimäärin monimutkaisuus, piirustus PDF-muodossa. ...

Maljakko "Firebird" - voi olla suuri lahja kaikkiin tilaisuuksiin, koska tämä elementti sisustus on käytännöllinen ja voi päivittäin luoda hyvällä tuulella! Työ vaikeudeltaan, seuraa ohjeita, oltava johdonmukaisia ​​ja onnistutte. ...

Teknologia ja piirustukset leikkaamiseksi palapeli vaneri

Mukaan historiallisiin massatuotantoon vanerin peräisin jo yhdeksästoista luvulla. Ja koska materiaali tuolloin tehtiin yksinomaan sisustus ja kalusteet tuotantoa, lähes samaan aikaan on niin tyyppi veneet leikattu vanerista käsillään.

Yli kaksi vuosisataa, tämän taidemuodon ei ole menettänyt merkityksensä. Hänen rakkautensa yksinkertaisuus ja lopputuote on laadultaan kunnollisten.

Kuvat muotoleikkaus.

Yleisesti ottaen jokainen, riippumatta sukupuolesta ja iästä voidaan harjoittaa tällaista taidetta. Suuri etu on ollut vakavia taloudellisia investointeja.

Lisäksi suuri halu omistaa tarvitset vain vanerilevy, itsensä Jigsaw ja stensiilit, tai kuten niitä kutsutaan mestareita, piirustuksia taiteellinen palapeli sahauksen vaneria.

Huolimatta näennäisestä yksinkertaisuudesta tämäntyyppistä työtä, hoitaa sen olevan vakava. Onnistuminen tässä riippuu siitä, kuinka hyvin valmistautua. Ja se nopeutuu ja käsitellään vanerilevy ja valitse sopiva nimi oman tuotteen piirustukset, että voit leikata sen pois vanerin palapelin.

Seistä leikkaamiseen.

Nyt vaneri on jaettu monenlaisia, joista jokainen on suunniteltu tiettyihin tarkoituksiin. Ja oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, ei jokainen materiaali on turvallinen käyttää.

Puhutaan taiteellinen leikkaus, on muistettava, että työn aikana sinun tulee olla haluttomia hengittää hienoa pölyn pois vanerista, mutta ne eivät aina turvallisia hetkellä.

 • Kokenut Masters mieluummin työskennellä valmistetut levyt perusteella urea-formaldehydi-koostumuksia, ne voidaan helposti tunnistaa ensimmäinen merkki merkintä "FC". Tällainen vaneri etsii koristeellinen lakkatyyppinen päällystäminen tai olla puhdas "-paita". Jälkimmäisessä tapauksessa, levy on helpompi soveltaa käsikirja piirustuksiin leikkaamiseksi palapeli vaneria;
 • Levy, jonka merkintä "SSL" keskittynyt huonekalujen ja usein myös riittävän turvallisia. Mutta on toinenkin haitta, ne viittaavat usein vaneri- ja niiden paksuus on suurempi kuin 12 mm;

 • Mark "FB" kehitettiin vaneri rakentamiseen tai koristelua monenlaisia ​​veneet ja jahdit, niin hinta sellaisesta materiaalista, liian kaukana demokraattisesta, vaikka vaneri on myös turvallinen;
 • Mitä ei pitäisi viestiä, niin on vaneri, kuten "polyesterikatkokuitujen". Kuin hän ei näyttänyt kaunis, se olisi selvästi muistaa, kun se valmistaa koostumuksia, joilla on korkea pitoisuus fenolia, mikä sinänsä pidetään yhtenä vakavimmista ja melko myrkyllisiä karsinogeenejä.

Tärkeää: taideteoksia, erityisesti leikkaamiseen palapeli ei suositeltavaa ottaa arkit johon yläosassa on paidan solmua. Töissä ne putoavat pois.

Yksinkertaisin saanto tehdä, esimerkiksi, eläinten piirustukset leikkaamiseen palapeli manuaalinen vanerin, on käyttää saatavissa olevia materiaaleja ja yksinkertainen suunnitelma. Jokainen talossa on massa painetun materiaalin, kuten vanhat postikortit lintuja, kaloja ja muita eläimiä.

Valmisteltuun ja kiillotettu levyt päällekkäin valmiiksi korjattu hiilipaperi, sen päälle limittyy kuvan tai valokuvan valitsemasi suosikki pieniä eläimiä, ja kiinteät Pushpin (nyt tähän tarkoitukseen voidaan käyttää teipillä). Tämän jälkeen sinun tulee selvästi leikata noin ääriviivat kuvan.

Tärkeää: älä välitä mitä hiilipaperista sumentaa puhtaalta pöydältä, samaan aikaan, kun painat piirustuksia taiteellisiin palapelin sahauksen vaneria. Sen jälkeen, kun aihio leikataan, on välttämätöntä missään tapauksessa Emery puola, että kaikki epäpuhtaudet poistetaan aikana tällaisen hoidon.

Älä heti ottaa haastava pitkälle taide- ohuella fragmentteja. Harjaantumaton -ohjelma tulee vaikea käsitellä pieniä osia vahingoittamatta niitä huolimaton painetta.

Jos lähellä sinulla on lapsia, se on parempi käyttää esimerkiksi yksinkertaisia ​​piirustuksia leikkaamiseen palapeli kone vaneria tai tehdä leikkuulauta. Näin et vain saa perustaidot, mutta myös miellyttää lapsia.

Tärkeää: Älä unohda, että ammatillista piirustukset vanerilaatikoille leikkaamiseen palapeli välttämättä käsitä kiinnityselementtejä, jotka ovat osa levyn. Niin alkaa täällä paremmin leikattu sisäisten onteloita ja fragmentteja.

Piirustuksia monimutkaisia ​​tuotteita.

Jos sinulta puuttuu valikoiman kuvia kotoa arkistosta, sinun kannattaa ottaa yhteyttä koota. Nyt nämä stensiilit käytetään paitsi leikkaamiseen vaneri, mutta myös erilaisia ​​taidekäsityön ottaa niitä perustana, niin et tee paljon vaivaa ostaa setit paperikauppansa, ja joskus jopa alikulkujen.

Edistyneille käyttäjille, jotka ovat hyvä tulostin kotona voi ladata tietokoneeseen yksi suosituimmista kuvankäsittelyohjelmilla ja käyttää sitä luoda ammattimaisia ​​tekijän teoksille.

Joukko piirustuksia lasten luovuutta.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valmisteluun palapelin. Kuten jo mainittiin, se on parempi aloittaa manuaalisen vaihtoehdon. Hinta tällaisen työkalun ja ohjeet miten sitä käytetään ovat saatavilla lähes kaikille. Pari vuosikymmentä sitten, nämä työt kuuluivat pakollisen ohjelman Työvoimakoulutuksen pojille kouluissa.

Aluksi se olisi oikein varmistaa sahanterän. Hampaat terä on vain katsoa alas kohti kahvaa. Ensimmäinen turvallisesti kiinnitetty yksi rainan reunat, jolloin toinen pää on hieman palapeli 10-15 mm puristetaan ja kiinnitetty vastakkaisen reunan rainan. Ei tarvitse tehdä liikaa venyttää kangasta voi rikkoutua käytön aikana.

Tärkeää: kangas työskennellessään tulisi sijoittaa täsmälleen kohtisuorassa levyn. Kohdistusvirhe edellyttää paitsi käyrä leikata, mutta vaikka tämä voi rikkoa verkossa.

Miten pitää instrumentin.

Jotta voidaan valita sisäinen ontelo, on ensin porata reikä, johon poran voidaan työntää Pistosahateriä, niin sisä-ääriviiva on valittu. Monet ohuita yksinkertaisesti neuvoa punktio naskali, tämä on vaihtoehto, mutta tällaisen aukon crack ja.

Usein käytön aikana on leikata kaarevia pintoja, joissa on sisäisiä teräviä kulmia. On ohjeet siitä, miten tällainen siisti kierre. Kun hän pääsi äärimmäiseen pisteeseen, sinun pitää jatkaa pystysuuntaisen liikkeen työkalun ja vähitellen laajentaa sen haluttuun kulmaan. Toinen suoritusmuoto - se on vain ennalta poraa pieni reikä nivelpisteiden.

Kuten näette, se ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä, mutta helpottaa navigoida video tässä artikkelissa kerrotaan prosessin leikkaus vanerista. Jos nähtyään sinulla on kysyttävää, kirjoita ne kommentit, yritämme auttaa.

Scrollsaw palapeli vaneri: piirustuksia, perustaidot muotoleikkaus ja leikkaamalla yksinkertaisia ​​muotoja

Kuviollinen viilu leikkaus - tämä on yksi kauneimmista taideteoksia joka sisältää armon ja helppous. Tällöin kääntää ideoistaan ​​lopputuotteeksi käytännössä ei tarvitse turvautua kalliita laitteita - useimmiten se on tarpeeksi palapelin ja halu luoda. Kun oikea lähestymistapa - hankinta perustaidot ei ole niin monimutkainen menettely kuin se saattaakin tuntua ensi silmäyksellä.

Pääosassa prosessissa leikkaamiseen kuvioita vanerin pelaa kyky käyttää palapelin sekä ominaisuuksia käytetystä materiaalista. Myös paljon riippuu siitä, kuinka hyvin piirustuksissa kopioidaan sahausta vaneri - vain oikein siirtänyt luonnos, voit kääntyä tavallinen vanerilevy osaksi taideteosta.

Puuveistoksilla vanerin: valokuva

Side käsi - piirustuksia tuskailla sahaus vanerilaatikoille

Tässä artikkelissa annetaan yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten oppia leikata perusmuotojen vanerin käsillään. Opittuaan yksinkertainen leikkaus piirustus linjat, ymmärrätte perusperiaatteet tätä prosessia - tulevaisuudessa sinun ei tarvitse vaikeuksia kehitystä seuraavan vaiheen hallintaa. Myös, yleisimpiä menetelmiä siirtää työkappaleen piirustuksiin kuvataan siinä.

Perustaidot muotoleikkaus

Tärkein väline muoto leikkaus on manuaalinen palapeli, jonka läpi on leikattu käytännössä kaikki yksityiskohdat - se on muodoltaan kahva kaareva tiukka metalli sahaus. Useimmissa tapauksissa terä on hammastettu rakenne, mutta myös tavata sahauksen merkkijono hioma pinnoitteella, mutta käytettynä niiden soveltaminen puu on epäkäytännöllistä lähtöaineena. (Katso myös artikkeli sängyn käsityönä vaneri :. Halvat ja luotettava)

On myös muunnos sähköisen palapeli, joka saa virtansa 220W verkko - sen käyttö on myös sallittua, joka suuresti nopeuttaa leikkaus prosessi. Kuitenkin painon lisäämiseen työkalun vaikeuttaa veistämällä pehmeät linjat, jotka voivat olla vakava haitta maallikolle - jos oppii tyhjästä, se on paljon helpompi käyttää manuaalista vastine.

Optimaalinen asento leikkaamiseksi istuma-asento - seisoo leikata ikävä. Workbench (työpöydällä) pitäisi olla niin pieni, jotta voit istua selkää.

Keventää sen työvarsi kyynärpää voidaan laittaa polven - niin se on vähemmän väsynyt. Ihannetapauksessa - työpaikalla on täysin sopeutunut edellä luetellut vaatimukset.

Täytäntöönpanoa varten muotoleikkaus, tarvitset:

 • Jigsaw täydellisenä kynsiviila - tärkein väline leikkaamiseen;
 • Naskali tai porata ohuella kärki - luoda alkuperäistä reikää;
 • Joukko tiedostoja, neula-tiedostoja ja hiekkapaperia - Edge;

Ennen kuin vakavasti pohtia kysymystä: Mitä palapelin sahata vanerista? - tulisi kiinnittää huomiota pääpiirteet Tämän prosessin huomiotta jättäminen saattaa vahingoittaa laitetta ja epätasainen leikata.

 • Asetus palapeli on ehdottomasti vertikaalinen - sahaus liikettä tulisi tehdä ylös ja alas. Pienikin kallistus tehdä palapelin leikkaus vino ja kynsiviilan "johtaa";
 • Peel liikkeen tulisi suorittaa sujuvasti, ilman liiallista voimaa ja paine - se voi vahingoittaa sahan terän ja aiheuttaa sen repeämä;
 • Kun leikkaus sisävirtapiirien kautta naskali tai poran luo ensimmäinen reikä, johon terä on asetettu ja suorittaa vasta sen jälkeen sen tallentamisesta. Oikeassa asennossa hampaat pitäisi näyttää suuntaan alaosassa pito;

 • Sahaus on hyvin turvattu ja kiristetty - se on edellytys normaalin käytön käsi palapelin. Jos hihna on riittävän tiukasti, leikkaus on aaltoileva rakenne, joka tekee työtä mahdottomaksi;
 • Vaneri tärinää sahauksen aikana ei voida hyväksyä - se johtaa haketus ja oblomu verkossa. Jos levy on ohut ja pieni koko - on tarpeen käyttää puinen lohko sahausraon, joka on kiinnitetty työpöytään;
 • Heti kun sahanterän hampaat ovat puu - viilulevy pitäisi siirtyä kohti pistosahaa. Saha on pystysuorassa asennossa koko paloittelun.

Seistä leikkaamiseen

sulavat linjat

Hampaat sahanterän ohjataan pitkin kaareutuvan linjoja, oppia leikata käyriä kytkemättä palapelin - joissakin tapauksissa voi olla tarpeen. Usein käy niin, että sahanterä alkaa "juuttua" - sanotaan, että se kierretty. (Katso myös artikkeli keinutuoli vaneria käsillään :. piirustuksia auttaa)

Ei tarvitse tehdä ylimääräisiä toimia ja luomaan paineita - mennä sujuvasti leikata, jolloin palapelin pystyasennossa kunnes terä on kohdistettu itsenäisesti.

Tylpät kulmat - piirustus aloittelijoille sahaukseen palapelin Vaneri

Leikkaamiseen tylpät kulmat on hallittava tekniikoita "kääntämällä paikan päällä" - suorittaa leikkauksen kulma lopettaa liikkua ylös vanerin ja alkaa ottaa sen, mutta ei lakkaa leikata, kunhan saalis Vaaditun. Samoin se voidaan leikata teräviä kulmia, mutta joissakin tapauksissa se ei ole mahdollista - tässä tapauksessa alla kuvatulla menetelmällä.

Joka muodostaa yhden kulman puolta, sitten pitkin ulkomuotoviivan sahataan pieni silmukka, jolloin terävässä kulmassa on muodostettu alla.

Sahaus kulma silmukan

Sisällä kulmat leikataan siten:

 • Se teki naskali tai porausreiän - se alkaa leikata, joka ulottuu huipulle takana.
 • Raina palautetaan sitten sahaamalla alkuperäiseen asentoon.
 • Sahataan pieni reikä, jolloin sahanterä on asetettu muodostamaan toisen puolen ulkopuolelle.

Piirustukset vanerin leikkaus palapeli - terävät kulmat

Lähes kaikki kuviot siirretään vaneriin paperi luonnos - ilman tätä prosessia, useimmissa tapauksissa, ei voi tehdä. Halvin vaihtoehto on käyttää kopio kuultopaperi - sen apua paperia siirretään työkappaleeseen.

Sen hinta on varsin demokraattinen, mutta prosessi on melko aikaa vievää itsessään, koska jokainen rivi on jäljittää omaa.

Vähemmän aikaa tapa siirtää piirustuksiin leikkaamiseen palapeli vaneri - käyttäen projektoria, jolla kuva projisoidaan työkappaleen. Tämä vaihtoehto soveltuu myös niissä tapauksissa, kun ensimmäinen koko ei ole riittävän suuri, eikä sitä voi siirtää ilman etukäteen kasvua.

Tämä menetelmä, vaikka se on paikka moderni käytännössä on vanhentunut.

Yksi kehittynyt suoritusmuoto on käyttää itseliimautuvat arkit tulostimen läpi, joihin on sovellettu haluttua pientä ja sitten ne liitetään työkappaleeseen.

Paperi riittävän tiiviisti vaneri, vaan prosessi leikkaamalla sen läsnäolo on lähes ei näy. Ainoa haitta tässä menetelmässä - suhteellisen korkeat kustannukset.

Ensi silmäyksellä, veistämällä kuvioita vanerin vaikuttaa monimutkaiselta taidetta että on järkevää - ilman erityisiä taitoja ja kokemusta luoda jotain hyödyllistä voit tuskin onnistuu. (Katso myös artikkeli vanerin kaapin omin käsin -. Yleiset suositukset)

Oppaamme auttaa oppii tätä taitoa, joka tulevaisuudessa voit siirtyä yhä ammattimaisempaa. Kuten tässä artikkelissa löydät lisää tietoa tästä aiheesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin