Piiri johdotus tallissa käsillään

Miten saada johdotus autotallissa?

kaapelointi tallissa on merkittävästi erilainen kuin versio, jossa on tasainen tai talon. Kuten se tai ei, työskennellä vielä apua pätevä ammattilainen, joka ei sähköä napa kilven, ja kytke muuntaja, mittari ja katkaisijat. Tehdä ilman apua sähköalan ammattilainen ei toimi, koska ulkokaapeli aluevaltaus päässä voimalinjat tarvitse olla lisensoitu työskennellä suuria jännitteitä.

Sähkön hintaa asennuksen tekemät asiantuntijat voivat merkittävästi osuma taskussa, mutta jos viettää oman sähköä autotallissa, sähköasentajan vain yhdistää sinut verkkoon. Riippumaton johdin on useita etuja. Ensinnäkin, voit säästää omaa rahaa. Ja toiseksi, se kirjoitetaan sähkötyöt käytäntöjä. Seuraavaksi kuvaamme miten johdot olisi suoritettava autotallissa käsillään.

Suosittelee myös, että maksat kokenut sähköasentaja asennuksen jälkeen johdot autotallissa, hän tarkisti yhteyden laatua ja tarkkuutta työtä sinulle. Summa merkityksetön, mutta et jälleen huolissaan turvallisuudesta.

Ennen kuin jatkat valmisteluun seinät, sinun täytyy huolellisesti säveltää asennuksen kytkentäkaavio autotallissa. Kaaviossa on ilmoitettava syöttökaapeli paikoilleen, paikka asennuksen kytkimen, sekä asennuspaikan hehkulamput, lamput ja pistorasiat.

Piirtää oman autotallin kytkentäkaavio, suosittelemme ottamaan huomioon seuraavat vaatimukset:

 • Rata tulisi ulottua pysty- ja vaakasuunnassa seinillä. Kierto tapahtuu suorassa kulmassa.
 • Turvallisuutta mekaanisia vaurioita vastaan, johdotus suoritetaan etäisyydellä 10-15 cm katosta ja etäisyyden päässä lämmitys putki ei ole pienempi kuin 15 cm.
 • Suositellun kiinnitetty etäisyydellä 10-15 cm ovenkarmin klo korkeus 1,5 metriä maanpinnan yläpuolella.
 • Asennus pistorasiat suoritetaan korkeus 60 cm lattiasta. On suositeltavaa sijoittaa yhden ulostulon 6 neliömetriä tai joka 4. m.
 • Jos varustettu tarkastus kuoppa autotallissa tai kellarissa, kytkin ja pistorasia on aina asennettava ulkopuolella tämän vyöhykkeen. Tämä johtuu siitä, että havainto hyvin ja kellarissa kosteutta.
 • Erikseen valaistus ja pistorasiat on suositeltavaa asentaa katkaisijat ja RCD. Jos yhtäkkiä täytyy korjata pistorasiaan, se voidaan tehdä on valot päällä.
 • Katseluun reikä 12 voidaan asentaa ja voltin lamput (jopa vain yksi). Tämän kytkentäkaavio kääntää alas muuntaja, joka on asennettu kaappiin, ja jolloin kytkin.

Valaistus tarkastuksessa kuoppaan

Huomiosi kuvaavia järjestelmiä (ilman tähystysaukko):

Jälkimmäinen vaihtoehto on asentaa tarkemmin olemme harkinneet artikkelissa: johdotuskaavion tallissa!

1

On syytä huomata, että se on parasta luoda järjestelmä käyttää rakennesuunnitelman (jos käytettävissä). Tässä asiakirjassa, piirustus noudattanut kaikkia tarkkaa kokoa, mikä on edullista luoda oikeat projekti.

Luomisen jälkeen piiri on jatka seuraavaan vaiheeseen - laskettaessa määrästä materiaaleja. Aluksi laskemme määrä kaapeleita. Johdotus tallissa on sekä sisäisiä että ulkoisia (navasta mittariin), joten täytyy ostaa materiaaleja kaikentyyppisille työtä. Asentamista varten ulomman johdotus on suositeltavaa käyttää kuparijohtimia, osa vähintään 10 mm.kv.

Huomaa, että tämä tuote ei ole suotavaa käyttää alumiinia johtimia. Ensinnäkin, että on tarpeen suurempi poikkileikkaus johdot, ja toiseksi, alumiini ei ole niin joustava, niin usein kohdistuu mekaanisia vaurioita!

Laskea oikein kaapelin poikkipinta on tarpeen määrittää, mitkä laitteet asennetaan sisätiloihin. Kokonaistehoon kaikki laitteet kerrotaan kertoimella "1,2" (virtalähde 20%), jolloin taulukossa valita sopiva arvo. Myyntipisteistä autotallissa on suositeltavaa käyttää johdot, poikkileikkaus vähintään 4 mm.kv. Kytkimet riittävän 1,5 mm.kv.

Mitä pituus, se on otettava marginaali, koska johdin on leikattu paloiksi (pistorasiasta kilven, kytkimeltä lamppu, jne.). Kunkin yhteyden välttämätöntä kartoittaa 10-15 cm (lankoja yhdisteiden välillä).

Laske tarkka lukumäärä pistorasiat autotallissa. Siellä pitäisi olla vähintään 2. Yksi laajennus (tapauksessa auton korjaus), ja toinen kiinteän sähkölaite (esimerkiksi kompressori tai hitsaaja). Kytkin on kaksi: yksi tähystysaukko, toinen tärkeimpien valaistus. lisää kytkimet voidaan lisätä tarvittaessa.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä sekä valaisimiin. Nykyään suosittu LED ja loisteputki kalusteet. Ensimmäinen vaihtoehto on edullisempi ja kestävä, mutta samalla ja kalliimpaa.

Jos tulee asennusta auki johdotus tallissa, on myös tarpeen laskea useita kiinnikkeitä, aaltoja tai kaapelikanavilla. Johdotuksen peitelty, emme suosittele, koska se on enemmän aikaa vievää ja todennäköisesti parantaa kotisi sisustukseen. Kun kaikki asetukset on laskettu, mene tärkein prosessi.

Asennus johdotus autotallissa koostuu kolmesta vaiheesta:

Mietitäänpä yksityiskohtaisesti kunkin vaiheen, jotta osaat tehdä johdotus autotallissa alusta loppuun omin voimin.

Valmistelutyöt ovat kaapelin katkaisemiseksi, ja valmistelu seinät. Leikkaaminen toteutetaan ottaen huomioon pituus varauksesta (kuten olemme jo todenneet, yli 10 cm kummallakin yhdiste). Edelleen, seinät kuvataan vakiintuneiden järjestelmään. Sillä markup voi käyttää johto. Merkintä johto mahdollisimman yksinkertainen ja tehokas. On tarpeen vahvistaa johto on aloituskohta (kuten kuvassa alla) ja venyttävät sitä sitten seuraavaan haara tai loppupiste johdotus. Lisäksi johto venytetty pitkin seinää, johdettiin pois ja äkillisesti vapautetaan. Seurauksena seinän on oltava värillinen jälki, joka on merkitä. Päätehtävänä - vetää johto pystysuunnassa (tai vaakatasossa) vastaamaan jäljittää merkitty kaaviossa. Voit tehdä tämän, voit käyttää plumb ja taso rakennuksen. Lisäksi siellä on mahdollisuus tehdä tasolaserin kädet, joka auttaa toteuttamaan ulkoasu seinien alle johdotus autotallissa.

Jälkeen väliseinien on valmistettava Stroebe johdotus (sisäisen pinoaminen menetelmä).

Shtroblenie seinään poraa kruunu

Yleensä tätä mahdollisuutta käytetään asennettaessa johdotuksen konkreettisella autotallissa käsillään. On huomattava, että linja, voit myös laittaa teknologian välinen aukko välipohjat, mutta ei aina niin vaihtoehto on olemassa.

Sillä shtrobleniya seinät suositellaan käytettäväksi levyn hiomakoneen tai poravasara betonin. Jos tämä työkalu ei ole siellä käsillä, taltan ja vasaran avulla voit. Urien syvyys ei pitäisi olla suurempi kuin 2 cm, paksuus valitaan mukaisesti johdinosan, mutta ei yli 2 cm. Kun koko kappale on esitetty uria voi siirtyä.

Huomaa, että tiili autotallissa, voit piilottaa johdot nivelissä rivien väliin (kuten kuvassa), ei käydä luomiseen reunapaksunnoksia!

Juuri aikana valmistelutyötä tarpeen tehdä maadoituksen.

Vuori ulkoinen johdotus on tarpeen siirtää käsiin asiantuntija sähköasentaja. Aloittaa valitsemalla tapa ulkopuolelle kaapeleiden. On suositeltavaa käyttää ilman tavalla, koska se on vähemmän kallista ja aikaa vievää. Jos etäisyys kadun napa autotalli on yli 25 metriä, huolehtivat luominen välituen pihalla.

Lentäen johtosarja määrätty joitakin vaatimuksia:

 • korkeus tienpinnan yläpuolella - ei ole vähemmän kuin 6 metriä;
 • korkeus kävelykatu - vähintään 3,75 metriä;
 • Syötä huonekorkeus - vähintään 2,75 metriä.

Jälkimmäinen vaatimus voisi aiheuttaa ongelmia, koska autotalli rakentaminen on vähäistä, ja kun LEP laitoksen katon läpi voidaan muodostaa monia ongelmia (vaikeus vedeneristys tiloissa, on suuri riski mekaanisen vaurion, jne).

Tässä tapauksessa on suositeltavaa asettaa seuraavaan trubostoyku - teräsputki on hieman kaareva yläosassa (kuten on esitetty kuvassa).

Johdotettaessa maanalainen autotalli näihin vaikeuksiin ei synny. On vain tarpeen kaivaa kaivannon (Keski sähkönjakeluverkon laatikko) ja laita se panssaroitu kuparikaapeli, esimerkiksi VBbShv. Tärkein edistysaskel perusta lähtevät sisääntulon tulla sisälle. Suojata tuotetta mekaanisilta vaurioilta, on suositeltavaa, se on pantava erikoisteräksestä ruutuun jonka päälle kuminauhan sijoitetaan lisäksi "Älä kaivaa alle kaapelin," kirjoitus. Alle perusviivasta on suojattava putki, jonka halkaisija on kaksi kertaa poikkileikkauksen ytimen. Putken ulkopuolelle pitäisi mennä enintään 5 cm.

Maanalainen sähkölinja ylläpito

Puute maanalaisten johtojen autotallissa: korkeat kustannukset panssaroitu kaapeli, sekä työmäärän. Kustannuksista huolimatta tällainen menetelmä on kestävämpi.

Sisäinen johdotus autotallin ei ole monimutkaista. Mieti johdotus piilossa ja auki.

Kun johdotus piilotettu tavalla tarpeen Stroebe laittaa kaapeli- ja kiinnitä se. Kiinnittämistä varten käyttämällä erityisiä muovikiinnittimet tai metalli housunkannattimet.

On suositeltavaa käyttää vanhentunutta menetelmää kiinnitys kaapelin avulla kipsi. Ratkaisu prihvatyvaet seurata jokaista 25-30 cm.

Tämän jälkeen sinun on asennettava laatikot sekä pistorasiat ja kytkimet. Edelleen johdot on kytketty, ja johdot toteutetaan jatkuvuuden yleismittari autotallissa. Huomaa, että yhteys olisi tehtävä ainoastaan ​​avulla liittimiin. Ne ovat edullisia ja erittäin luotettava. Jos ongelmia ei ole, ja johdot on eronnut sääntöjä, on tarpeen kipsi seinään ja odota, kunnes ne ovat kuivia.

Suosittelemme, että otat kuvan johdotus ennen viimeistelyä seinät. Näin voit nopeasti löytää paikka passage verkon viallisen alueen (vaikka se on parempi käyttää kotitekoinen metallinpaljastin).

Jos olet päättänyt pitää johdotus puusta tai raudasta autotalli, linja on tarpeen suorittaa avolouhos. Se on paljon helpompaa ja kätevämpää, koska kun haluat liittää uuden toimipisteen ei ole tarpeen takoisi seinää laatikon kehyksen uudelle "piste".

Avoin johdotus yleensä toimii erityisessä kaapelikanavat. He eivät pilaa ulkonäköä tilojen ja ovat turvallisia (jos valmistuksessa itsesammuva kanavaa). Voit myös käyttää asennus tukieristimille, mutta tässä tapauksessa esteettinen ulkonäkö huoneen hieman loukkaantunut, ja laskeutua turvallisesti.

Siinä koko asennus Sähköjohtojen tallissa käsillään tekniikkaa. Älä unohda lopussa työn kutsu sähköasentaja tarkastusta varten kaiken.

Kuten näette, autotallissa johdotus vie aikaa, mutta ei ole mitään yliluonnollista, niin se voi tulla hyve, vaikka te, noviisi sähköasentaja! Voit myös lukea videon, jossa kaikkia teoksia vaikuttanut selvemmin:

Suositeltava myös selata kaapelointi kylvyssä!

Miten tehdä johdotus ja valaistus tallissa käsillään - piiri kaapelin laskeminen ja asennustekniikka

Läsnäolo sähköjohdot tallissa paljon helpompaa elämää autoilijan. Kun kiireesti nopeasti akun lataukseen tai puhaltaa tyhjällä renkaalla. Mutta kun vakava erittelyt läsnäolo valaistuksen ansiosta tarkasta ajoneuvossa tähystysaukko. Olemme valmistautuneet teille ohjeet järjestelmän, joka mahdollistaa asentamisen omin käsin.

Luominen kytkentäkaavioiden tallissa käsillään

Yksivaiheinen kytkentäkaaviosta autotallin

Autotalli kuuluu teknisiä tiloja, joissa yleisesti käytetty avoimen johtoja. Tämä tekee mahdolliseksi suorittaa töitä virtalähteen mahdollisimman pian. Lisäksi tällainen järjestelmä on helpompi päivittää ja ylläpitää. Turvallisuussyistä johdotus voidaan asentaa sisälle tukimuurit, mutta kun paljon ongelmia vaurioita avautuu kokonaan.

Autotalleissa käytettävien pysäköinnin ja pitoisuus on enemmän kuin kaksi autoa, vahvistetut yksivaiheinen 220 voltin 50 Hz. Tämä jännite riittää valaistus, pistorasia ryhmä, virtalähde, akkulaturi ja puskozarayadnogo laitteita.

Kolmen vaiheen virtalähteen jännite 380 V soveltaa vain autotallien, joita käytetään ylläpitoon suuri määrä ajoneuvoja ja yleistä tekniikkaa, kun on tarvetta jatkuvaan käyttöön Sähkökattilan, tarjonta työstökoneiden ja hitsauskone.

Ennen asennusta välttämättä katsota teho pad. Kartoittaa parempaa käyttöä kuvaaja, joka esittää yleiskaavan autotallin, seinät, lattia ja katto. Kaikki esikatselukuvat näkyvät pienempi koko, helppo soveltaa asiaa nimityksiä.

Esimerkki laite ulkoista johdotusta autotallissa

Tämän jälkeen järjestelmä paikoista seuraavista laitteista:

 • johdanto vaihde;
 • annostelulaite RCD automaatio;
 • ruusuke ryhmä;
 • kytkimet ja valaisimia;
 • virtajohto ja johdot.

Kun piirustus piiri on toivottavaa tarkastella optimaalinen sijainti RCD mittari kirjanpito ja laskea reitin munivien liittimeen ja valaistus ryhmä. Määräytyy kokonaismäärä myyntipisteistä ja valaisimet, varsinkin kun on tähystysaukko.

Suunniteltaessa johdot pitäisi tarjota menetelmä välittää voiman puhelinvaihteeseen, ottaen huomioon sijainti autotalli. Periaatteessa autotalli rakennettu autotallissa osuuskunnat omalla sähköaseman tai lähellä asuinrakennusten liitetty sähköverkkoon. Jos aiot rakentaa autotallin eri kohteessa, lasketun ja -reitti kaapelin linjan lähimmästä voimajohdon.

Järjestelmän tallissa ilman tähystysaukko

Yksivaiheinen kytkentäkaaviota autotallin 220

Ottaen huomioon edellä kuvatuissa olosuhteissa kuvassa faasin kytkentäkaavio on esitetty, joiden nimellinen käyttöjännite on 220 V. Tämä esimerkinomainen kaavio koottu viite. Käytännössä, erityisesti kun läsnä on suuri teho, sähkö- piiri voi olla hieman erilainen ulkomuoto.

Kaaviossa autotalli ilman tähystysaukko osoitettu:

 • 1 - lyijy-napainen kone, joka on suunniteltu 220 V;
 • 2 - sähkömittari;
 • 3 - RCD naisten ryhmän, ja valaistus;
 • 4 - pole koneet jokaiseen ruusukkeen ryhmään;
 • 5 ja 6 - Outlet pareittain ryhmä;
 • 7 - Koneen yleisvalaistus verkkoon;
 • 8 - paikallinen valaistusta automaattisesti verkon point valaistus;
 • 9 ja 10 - katkaisijat yleinen ja paikallinen valaistus;
 • 11 ja 12 - Valaistus.

Tämän järjestelmän johdotus kolmen johtimen lankaa käytetään: vaihe (L), Zero (N) ja maahan. Maadoitusjohto on tarkoitus suojata ihmisiä vaikutuksilta sähkövirran ja ylläpitää sähköistä suorituskykyä. Yksinkertaistamiseksi piirijärjestelyn maadoitusjohdon (PE), ei ole esitetty.

kytkentäkaaviota huoneen tähystysaukko

Yksivaiheinen kytkentäkaavio autotalliin tähystysaukko

Perinteisesti tähystysaukko voidaan katsoa kellariin sijoitettu lattian alapuolelle. Sääntöjen mukaisesti sähkölaitteiden (PUE) antamaan tähystysaukko voidaan käyttää heikkoa virtaa - 42 volttia tai vähemmän.

Tämän erityinen asennettu muuntaja, joka alentaa jännitteen ja virran lasketaan kokonaisteho 2-3 kW. Tässä laitteet, sähkötyökaluja ja valaistus, joita käytetään työskenneltäessä tarkastuksen kuoppaan tulisi suunnitella tätä jännitettä.

Se ei ole suositeltavaa jättää tätä sääntöä, koska jos jokin menee pieleen verkossa, voit saada vakavan sähköiskun tai kuoleman.

Edellä on piirikaavio autotallin tarkastuksen kuoppaan. Kaaviossa on esitetty:

 • 1 - johdanto sähkö kilpi;
 • 2 - kaksinapaisen koneen johtoon 220;
 • 3 - sähköiset laskuri;
 • 4 - alas muuntajan 36-42 volttia;
 • 5 - valaistus tarkastus kuoppaan;
 • 6 - RCD;
 • 7 ja 8 - naisten ryhmä № koneiden 1 ja 2:
 • 9 ja 10 - ulostulon ryhmä № 1 ja 2;
 • 11 ja 12 - valaistusta automaattisesti ryhmä № 1 ja 2;
 • 13 ja 14 - valo № ryhmä 1 ja 2;
 • 15 - kytkin tai useita kytkimet valoryhmiä.

Kuten edellisessä tapauksessa, kaapelilla, jossa on hiottu asuin sähköasennuksissa. Valaistus käytä johtoa - VVG 3 * 1,5, ja holkin ryhmien - VVG 3 * 6. Kaapelin poisto-osa lisääntyy johtuen vahvan yhteyden laitteet: kompressori hitsaaja puskozarayadnoe laite.

Video: Vinkkejä kartoitus

Rakenteeltaan virheetön kytkentäkaavio nopeasti laskea määrä kaapeleita, automaatio-, pistorasiat, jne ... Ensinnäkin laskettu läpimitta ja pituus lyijy-kaapeli. Voit käyttää erityistä taulukkoa.

Taulukkolaskualuetta kaapelin poikkileikkauksen riippuen verkon kapasiteettia

Esimerkiksi, laskemme parametrit kaapelin ja muut piirin № 1, joka on nimetty edellisessä jaksossa:

 • Poikkileikkaus syöttökaapelin - tässä tapauksessa laite on tarkoitus täydentää autotallin, joten ihanteellisen kuparikaapeli on 4-4,5 neliömetrin autotallissa. mm.
 • Sähköpaneeli - riittävästi vaipan 9 moduuleja.
 • kaapeli poikkileikkaus naisten joukkue - teho työkalu, jota käytetään huolto- ja korjaukseen, harvoin yli 3 kW. Ottaen tämän valitun osan kaapelin - 1,5-2 mm. m²., mutta turvallisuussyistä on suositeltavaa käyttää kuparikaapeli, jonka halkaisija on 2,5 mm. m².

johdotusta eri poikkileikkaus kaapeli

RCD katkaisijan teho

Kaapelin pituus määritetään perustuen optimaalisen reitin. Kaapeli on ostettu marginaali 10%. Se ei ole suositeltavaa ostaa erittäin halpa tuote. Optimaalisesti, jos se on johdotus kaksinkertainen eristys ja eristävä johtimia.

Työkalut Asennukseen tarvitaan

Askel alaspäin muuntaja virtalähteen 220-36 volttia

Asentamiseen johdotuksen tarvitaan seuraavat työkalut:

 • Pihdit ja leikkurit;
 • Phillips ja ruuvimeisselillä;
 • vasara ja taltta;
 • porakoneen ja poravasara;
 • bolgarka levy betonin;
 • sähkö nauha ja ruuvimeisselin indikaattori.

On toivottavaa, että käsityökalu kahvat tehtiin kumilla materiaalista. Jos kädensija muovi ennen työtä ehkä kääriä useisiin kerroksiin ilmastointiteippiä.

Johdotus autotallissa käsillään - askel askeleelta opas

Toimii asennuksiin ja valaistuksen autotallissa koostuu useista vaiheista: valmistelu seinät, avennukseen syöttökaapeli, asennus sisäiset johdotukset, valaistus ja liitäntä pistorasiat.

Indikaattori ruuvimeisseli tarkistaa tehon päätelaitteiden

Kun työskennellään sähköä noudatettava turvallisuussääntöjä:

 1. Yhteys, piirustus, asennus- ja muut työt tehdään irrotettaessa sähköä. Tämä on parasta tehdä itse - huolellisesti tarkistaa jokaisen yhteyshenkilön ruuvimeisselillä indikaattori. Tätä tarkoitusta varten ruuvimeisselin kärki on koskettimiin ja muut pinnat, jolloin etusormi aina olla kosketuksissa päätypinnan kahvan.
 2. Jännitteettömässä vaihde sitä ripustaa ohjetaulut: "Älä käynnistä! Työ on käynnissä. " Jos et voi täysin poista suojausta, yhteys työ tulisi suorittaa vain kumihanskat, seisoo kumimatto.
 3. Kosketa kaksi kontaktia samaan aikaan on kiellettyä. Käynnissä olevat kolmivaiheisen johdotus täytyy olla hyvin varovainen. Välinen jännite johtimien verkko 380 on merkittävästi suurempi kuin standardi 220 V. On myös tärkeää muistaa, että vaikutus pintajännitys, erityisesti silloin, kun virta kulkee sydämen läpi, on täynnä kohtalokkain seurauksin.

Jos ennen jatkamista olet epävarma, että voit homman asianmukaista hoitoa ja keskittymistä, älä jatka asennusta johdotus. On parempi kutsua ammattilainen, joka tekee työn tehokkaammin ja mahdollisimman vähän vaaraa terveydelle.

Ruokinta "ilmaan" virtajohto

pitäisi valmistele kaapeli ja seinän alla laskemme viestinnän ennen asennusta johdotus. Kaapeli on leikattu näkymä varastossa - 10 cm jokaista liitosta. Ennen leikkaamista seinäpinnan huolellisesti obmeryaetsya reitin mukaisesti, joka on rakennettu kuvion.

Ennen soveltamalla markup suositellaan kaksinkertainen tarkastus järjestelmä täyttää seuraavat vaatimukset:

 • kaapelireitti pitäisi mennä vaaka- tai pystysuunnassa. kierous tapahtuu vain kulmassa 90 °;
 • johdotus on vedettävä etäisyydellä 10-15 cm: n päässä paikasta konjugoinnin seinien kattoon tai lattiaan;
 • kytkimet on asennettu korkeus ei ole pienempi kuin 1,5 m: n etäisyydellä oviaukosta vähintään 10-15 cm .;
 • leikataan pistorasiaan korkeudella ei alle 60 cm: n päässä lattiapinnasta. Etäisyys vierekkäisten markkinoita ei ole pienempi kuin 4 m;
 • kunkin ryhmän myyntipisteissä ja valaisimet, erillinen katkaisija;
 • välttämättä tarvita askel alaspäin muuntaja ja sopiva valaistus teho laitteiden tähystysaukko.

Sen jälkeen, seinän pinta on peitetty merkinnät avulla johto, markkeri tai kynä rakentaminen. Käytettäessä kynä merkinnän tarkastaa tasolla. Tätä varten laser tai vesivaaka.

Jos läsnäolo muukalaisia ​​autotallissa ulotteinen esineitä ja säiliöt syttyviä seoksia, ennen asennusta johdotus tarpeen, jotta heidät kadulle.

Ruokinta virtajohto "maan alle"

Monimutkaisuus ja työmäärää eyeliner virtajohto autotalli riippuu alueen, jolla rakennus sijaitsee. Jos autotalli sijaitsee lähialueelle, riittää kaivaa kaivannon antaa oikean pituinen ja panssaroitu kaapeli.

Rakenne, rakennettu alueella autotallin osuuskunta tai on irrotettu rakennuksen, sinun täytyy hakea organisaatio, joka palvelee voimajohto.

Seuraavaksi järjestö harkitsee hakemuksen asiakirjoja oikean omaisuutta ja koostuu virransyöttöpiiri. Tämän jälkeen päätös tehdään ja osoitetaan vaatimukset, että omistajan on täytettävä ennen virtaliitäntä.

Mukaan SNIP eyeliner virtajohto kahdella tavalla:

 1. Maanalainen - piilotettu tapa rakentaa yhteydessä käytetään panssaroidun kaapelin. Sen vuori näkee kaivantoon syvyys on vähintään 30 cm, alle jähmettymisviiva. Alareunassa kaivanto täytetään ja tiivistetään hiekka tyyny paksuus on 15 cm. Tyyny päällekkäin aallotetun putken ja kaapelin ulottuu. Jälkeen etogotruba on täytetty 15 cm: n kerros hiekkaa ja lopuksi aidattuja maahan.
 2. Lentäen - Avoimen yhdistävät rakennuksen sähköverkkoon. Voit tehdä tämän, käytä kaapelia jousitus kaapeli, joka venyy tuen pilarin ja autotallin. Jos etäisyys autotallin ja post yli 20 m, välituki on asennettu niiden väliin. kaapelin jännitys korkeus tienpinnan yläpuolella tulisi olla vähintään 6 m maanpinnan yläpuolelle.

Työskennellä verkkojohdon liittämistä, suorittaa ammatillinen rahastoyhtiö. Tässä prosessissa työn, sinulla on oikeus valvoa edistymistä ja korkeakoulujen toiminnan laatua. Erityisesti se koskee syvyys kaapeli - vähintään 70 cm ja korkeus jännitteitä tullessaan huoneeseen - enintään 2,75 m.

Shtroblenie seinät alle sähköjohdot

Syöttämään virtajohto autotallin täytyy tehdä reikä seinään aseen. reiän halkaisija - 20-30 mm. Kaapeli ulottuu osan 20-25 m aallotetun PVC-putki, ja syötetään paikan sijainnin kytkinrasian.

Edelleen johdotuksen autotallin koostuu seuraavista:

 1. Merkinnät tehdään Kohdistettu leikkauksia syvyyteen 2,5-3 cm käyttäen hiomalaikka betonilla. Sen jälkeen, betoni on tarkasti koverrettu taltalla ja vasaralla, kunnes muodostumista kaapelikanavan haluttuun muotoon.

PVC aaltopahvin kaapelisuoja laskemme viestinnän

sähköinen kilven autotallin avtomatomi, RCD ja laskuri

Staples johdot kytkeä laite ja RCD

Asennus vaihde seinään ja kattoon laatikon

Vedettyään ja asennus kaikki sähköjohdot solmut tarkistin yhteyden laatu laitteiden, eristys ja liitäntä valaistus. Jos kaikki työ on saatu päätökseen, kun otetaan huomioon leikata, on mahdollista tehdä tarkastus, saa virtaa.

Valaistus tähystysaukko

Valaistus tähystysaukko autotallissa lamput 36 volttia

Valaistus ja järjestely myyntikanavat tähystysaukko tehdään yleensä vain autotallissa, jossa suunniteltua asennus 380 V kolmivaiheisen jännitteen johdotus kaikesta työstä se suoritetaan edellä kuvatulla tavalla. Tämän lisäksi joitakin vaihde on asennettu ja kytketty askel alaspäin muuntaja.

Ulottuu muuntajajohdon suljettu tavalla - seinälle ja lattialle tippuu luetelmakohdan jossa kaapeli on suojattu PVC flexi letku asetetaan. Tämän jälkeen kaapeli syötetään suoraan havainto kuoppaan, jossa menojen valaistus ryhmä.

Kuten valaistus käytetään matalan jännitteen lamppujen 12-36 perustuu LED. On toivottavaa, että valaisinlaite on tehty kokonaan muovista. Jos on metallia piiri kotelon tai kansi, niin se on edelleen maadoitettu.

Pistorasiat ja kytkimet valaistus tarkastus kuoppa pitäisi sijaita ulkomailla. Optimaalisesti, jos ne ovat lähellä puhelinvaihteeseen.

Video: johdotus tallissa käsillään

Valaistus autotallin kautta LED nauhat

SMD 5630 LED nauhat ja muovi nurkassa

LED Strip - on nykyaikainen ja energiatehokas tapa valaista huonetta jopa 30 m2. Varsinkin autotalleissa, jotka eivät vaadi yleisvalaistukseen järjestelyä, ja se tarvitsee vain kevyen työtilat.

DSilmukka autotallin valaistus yleisimmin käytetty tyyppi SMD nauha 3528 valovirta 5 lm / diodi. Tyyppisiä nauhoja käytetään SMD 5630 kanssa valovirta on 40 lm / diodi keskeisenä valaistus.

asennus ja liitäntä tekniikka LED nauhat koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Autotallin ala 25-30 m

LED-nauhat sidottu kannatin ja joka on kiinnitetty palkkiin ruuveilla

LED-valaistus autotallissa, kun yhteys perustuu diodi 5630

Johdotus nauha voimayksikkö on esitetty edellä kuvan. Levitä sarjayhteys on mahdotonta nauhat. Jos aiot asennus RGB-nauhat, sinun täytyy käyttää RGB-ohjain.

Johdotus tallissa on hyvin aikaa vievä prosessi, joka vaatii asianmukaiset tiedot ja taidot. Ennen töihin, huolellisesti tarkistaa kaikki saatavilla olevat asiakirjat ja lukea turvallisuusmääräyksiin. Jos olet epävarma, että sinulla on varaa tehdä työtä, niin älä raskaaksi ja kutsua ammattilainen sähköasentaja.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hyvää päivää. Epävakaa käynnissä Automaattinen kattilan AOGV 11.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Tänä vuonna siirtynyt maan.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Muutama päivä sitten löysin useita vaurioitunut katto.

Internetin tietosanakirja rakentamista viestintä

Piiri johdotus tallissa: suunnitteluvihjeitä

Valaistus autotalleissa on erittäin tärkeää, varsinkin jos autotallin ei käytetä ainoastaan ​​tallentaa auton, mutta myös toteuttamaan säännöllistä huoltoa. Ohjaussähkövirran autotallin pitäisi paitsi tarjoavat mukavan ympäristön työskennellä sähkölaitteet, sopivaan sijoittamiseen valaistus elementtejä, mutta myös olevan turvallinen käyttäjälle.

Tässä artikkelissa näytämme, miten luoda kytkentäkaaviota ja kuvata perussäännöt sijoittamista tärkeitä elementtejä.

Periaatteita suunnittelu sähköiset piirit autotallien

Yksinkertainen johdotus tallissa tarjoaa ulkotilat kaikki tekijät, kuten kaapelit, pistorasiat, sähkö vaihde ja lamput (ks. Valaisimet autotalli). Monet yrittävät piilottaa johdot, levittäen seinissä ennen rappaus tai sulkemista viimeistely materiaaleja.

Mutta kokemus on osoittanut, että tällainen kytkentäkaavio autotallissa ei ole käytännöllistä ja paras vaihtoehto olisi pintaan asennuksiin. Suojata johtimet todennäköisin kohta vamman muovista tai metallista aaltoputki, ja koriste salaamisen käytetään erityistä Muoviset laatikot.

Tietoa. Electric autotallin piiri on luotava niin, että saadaan helposti kaikki elementit sen kätevän uusiutumiseen, sillä hyvin usein aktiivinen ja monipuolinen käyttö autotallin tarvittaessa kuljetus- pistorasioiden tai valaistuselementit toiseen paikkaan. Avoin johdotus poistetaan mahdollisuus vahingoittumiselta porattaessa seiniä.

Askel askeleelta suunnitelma rakentamisen vallan

Menettely laatimiseen piirit autotallin on seuraava:

 • Ensimmäinen asia, sinun täytyy maalata autotallin pohjapiirros ja graafisesti osoittamiseen pääsähkötaulun asennosta ja joka osoittaa etäisyyden seinistä. Jakaa edelleen sähköinen autotallin, piiri, joka on käsittää kaapeloinnin asennus paikka valaisimet.
 • Sitten koneessa senhetkinen sijainti työpöydällä ja muita kiinteitä kodinkoneet kuten sorvi, hitsauskone, kompressori ja niin edelleen.
 • Sitten kaavio Kunkin seinän, johon tulppa sijoitetaan. Kaaviossa osoittaa sijainnin sähkölaitteet, niiden korkeus ja tarjonta suunnitelma niistä pistorasiat.

Tietoa. Oikeus olla sellainen sähköasentaja autotallissa, järjestelyyn, joka sisältää yleisesti koko huoneen valot kattolamput ja valaistus luonteeltaan paikallisia. Kytke yleisvalaistuksen tulee asentaa ulostulossa etäältä, joten pääset sinne ojennettuun käteen, samalla yhden askeleen päässä sisäänkäynnin. Kytkimet paikallisen valaistus on asennettu suoraan paikan päällä, silmien tasolle.

 • Sähkönjakelun paneeli on myös asennettu suulla, jotta voi täysin irrottaa huone, jättää hänet.
 • Vieressä Master valaistus kytkin on asennettava liitäntärasian, jokaiseen lamppujen oli oma virtajohto. Jos kaikki lamput on kytketty rinnakkain yhdellä kaapelilla, kytkentärasia ei tarvita.

 • sähköjohdot kaaviot tallissa tulisi sisältää käyttöohjeita oikean tyyppistä kaapeleiden kuormituksesta riippuen. Kuparikaapeleita johdinosan 1,5 mm laskettuna kuormitus 3 kW, kaapeleita, joiden poikkileikkaus on 2,5 mm kestää kuormia jopa 5 kilowattia. kannattaa aina tehdä varastossa kuormalla 20-25% valitessaan kaapelia.
 • Ole suositeltavaa liittää myyntipisteistä peräkkäin toisistaan. Parempi vaihtoehto olisi yleisesti kaapelin suojavaipan ja yhdistä se kunkin ulostulon erikseen läpi kytkentärasia, kuten on esitetty alla olevassa kuvassa. Tyypillisesti, johdotus ja laatikot pinotaan kattoon.

 • On suositeltavaa, että sähkökytkentäkaaviota autotallissa pistorasiat säädetään Vikavirtasuojien erillisellä koneella. Tällainen laite suojaa käyttäjää vahingossa sähköiskun seurauksena vaurioita johtoja tai laitteen. Lisäksi hinta tällaisen laitteen - se on sinun elämäsi. Ampeeriluku ylikuormitus laukaisu energian ei saa olla yli 16 ampeerin kaapelin osan kanssa 1,5 mm, ja 25 ampeerin kaapelin osan kanssa 2,5 mm.

Tärkeää. Piiri johdotus autotallin puisilla tai muuhun palavaan säätiön asennuksen tulisi sisältää suojaavan metallisen johdotukset kaapeloinnin. Nämä kanavat estää ihon tulehdusta ylikuumenemisen ja polttaminen kaapeleita.

Ero piirien 220 ja 380 volttia

Monet autotallin osuuskunnat, lisäksi standardin sähköverkkoon 220 voi tarjota autotallien ja erillinen johdotus virtalähteen 380 volttia raskaita sähkölaitteita. Turvallisuusohjeita että mukana yhden jäsenen toimipiste jokaisessa huoneessa autotallissa osuuskunnan, mutta tarvittaessa voit tehdä lisäjohdotusta muutaman myyntipisteistä oikeissa paikoissa.

Kun piiri 220 volttia autotallissa tilaan avasi kaksi tai kolme kaapeli: vaihe, nolla ja maadoitus (maadoitus cm autotallissa ja suorituskykyä koskevat säännöt.). Joissakin tapauksissa maa ei voi olla.

Kuten voidaan nähdä kaaviosta, vaihe kulkee päävirtapiiri on sähkömittari, virtaa sitten normaali valaistus koneiden 25 ja 32 ampeerin kautta tai poistolaitteen RCD. Jos johdotus tapahtuu autotallissa käsillään järjestelmän on välttämättä sisällä kaksi konetta tiloissa valaistuksen ja tähystysaukko erikseen.

Kun käytetään linja 380 voltilla huoneen voi sisältää 4 tai 5 johdot, joista kolme on vaihe a - neutraali ja ehkä viides maadoitusjohtoa. Tällöin kolmivaiheisen koneen täytyy syöttää huoneeseen ja asentamalla kolmivaiheinen metriä.

Kuva osoittaa, että yleinen automaattinen viesti laskuri jakaa verkon 220 ja 380 volttia. Tämä yhteys 220 vedetään pois tavanomainen pistorasia ja valaistus, ja 380 voltin kolmivaiheinen poistetaan erillisen koneen korkea pistorasiat, joka välttämättä tulisi valita vastaavan kuvakkeen.

Tässä artikkelissa keskustelimme miten johdot autotallissa käsillään, järjestelmä osoitti selvästi erityisesti yhteyden, ja videoesitys materiaalia näkyy käytännön osa tätä työtä.

Asettaminen RCD ulostulossa, älä unohda, että ne vain suojaavat sähköiskun. Suojaamaan ylikuormitusta ja oikosulku, pitäisi johdonmukaisesti laittaa perinteisen katkaisijat. Tai käytä ero koneita, jotka yhdistävät molemmat toiminnot. Alumiinikaapelit sisäinen johdotus, uusien sääntöjen ei ole sallittua. Vaikka mielestäni se on heidän tehtävänsä pärjää, se on vain välttämätöntä osa askel ottaa enemmän.

1pogarazham.ru © 2015-2018 Kaikki oikeudet pidätetään.

Kaikki tiedot verkkosivuilla on omaisuutta sen tekijöistä.

Julkaista tietoa sivustosta ilman lupaa on kielletty.

1