Photo paneeliseinä

Tyypit paneelit seinälle paperisen

Yksi tapa tehdä kodeistaan ​​ainutlaatuinen ja alkuperäinen käytetään sen koristeluun epätavallisia materiaaleja. Epätyypilliset ratkaisu on käyttää tilaa koriste seinämaalaus seinälle. Sen avulla voit laajentaa tilaa visuaalisesti huoneeseen, ota se lähtökohdaksi huone tyyliin. Erilaisia ​​aiheita (antiikin, historialliset, kukka ym.) Toimii koristelu tahansa huoneeseen.

Monipuolisuutensa ansiosta sitä voidaan käyttää missä tahansa huoneessa. Valitsemalla sopiva malli sisustus voit muuttaa mielenkiinnoton Huoneen seinät totaalisesti. Edulliseen hintaan mahdollista ja mielenkiintoinen moderni sisustus tiloihin.

Paneelit - universal koristeeksi seinälle tai kattoon, on:

Useimmiten ensimmäinen tyyppiä käytetään.

Kuvassa - paneelit paperisen:

Kuvaa paneelin levitetään käsin tai avulla digitaalisen tulostuksen. Edellisessä tapauksessa kuviointi tehdään taiteilijan paneelin perusteellisesti kaikki piirustus hienoja yksityiskohtia. Sen jälkeen, kun sen pinta on päällystetty erityisellä pinnoitteella lakalla, joka suojaa kuvion kielteisiä vaikutuksia kosteuden ja auringonvaloa. Loppuvaiheessa luoda haluttu vaikutus vanhojen murtuma kankaalle päälle marmori pelimerkkejä.

Kuvassa - kuva seinämaalaus seinällä:

Valokuva paneeli koostuu seuraavista kerroksista:

 • säätiöt - fleece,
 • toinen kerros - valokuvaus- paperi, jossa on kuva
 • kolmas - suojaava pinnoite.

Se on luotu velour kerrostettu ei-kudottu kangas, jonka avulla digitaalisen tulostuksen. Käytetty erityinen maali kestää UV valoa, ne on valmistettu lateksista-pohjainen ja tarjoavat kirkkaat värit ja ainutlaatuinen sävyjä.

Flizelinvoy paneelit perusteella - ympäristöystävällinen materiaali, joka voidaan puhdistaa, jos saastumista. Fotorisunok se tehdään viimeisintä tekniikkaa, joten on korkea laajeneminen ja lopulta kuva ei muuta väriään.

Ne koostuvat kolmesta tai neljästä moduulista, joiden määrä riippuu kuvan paikalle. Suunnittelijat yleisesti samansuuntaisesti paneelin ajatella jatkamalla sen pääväri seinillä ja valita tai kehittää sopiva taustakuvaksi. Tämä tekee mahdolliseksi suorittaa huoneeseen samaan tyyliin, ja vähentää kustannuksia ja aikaa etsiä sopivia materiaaleja paneelirakenne ja väri.

Moduulit voidaan liimata erillisinä elementteinä. Tai vaihtaa, on huomattava, että tämä on sattumaa nivelet eivät vaikuta. Missään permutaatio modulaarisia kappaletta, ne on sama saumoista.

Valitaan koon perusteella paneelien haluttuun kohtaan. Jos seinälle, leveys ja korkeus seinän ja kattoon, sitten, riippuen sen kehä.

Paneelit missään tapauksessa eivät leikkaa, se olisi liimaa vahvistettujen moduulien kokoa, koska ne edustavat koko kuvan.

Ennen asennusta on välttämätöntä valmistella pintaan. Ensin poistaa edellinen pinnoite ja sitten poshtukaturit, tiiviste halkeamia, kitti ja takki aluketta. Estääkseen luonnoksia huoneen sulkea kaikki ikkunat ja ovet. Jos kuitenkin sen jälkeen liimaamalla kuplat näkyvät alla moduulit, älä huoli, ne tasoitetaan ajan mittaan. Mutta tässä tapauksessa, jos liimaustekniikkaa toteutettiin sääntöjen mukaisesti. On välttämätöntä, että huone suljettu pysyvästi vähintään päivittäin kunnes liima kuivuu.

Paneelin käyttöohje, jota kuvataan vaihe vaiheelta työtä sen liimaamalla. On tarpeen tiukasti niitä.

 1. Aluksi on syytä levittää moduuli puhtaalle tasaiselle pinnalle ja anna niiden liota päivä ennen liimausta ne tasaantuneen makaa rullalle. Ennen asennusta on välttämätöntä mitata verkossa ja löytää sen keskus, sitten siirtää kaikki mittaukset pinnalla seinään.
 2. Sivellin pitäisi laittaa seinällä paksu erityistä liimaa. Liima-ainetta käytetään ei-kudotut tapetti. Sitten yhdistetään keskus pinnalle paneelin ja levitetään kumitela tasaantui sen rainan ajo jälkiä liimaa reunat ja tasoittaa kuplia.

Jos paneeli sijaitsee pinnalla kuvio, täydentää koostumuksen tulisi sen nivelissä taustakuva koristella muovaus nauhat tai pre-väritys se sopivalla tsvet.Priderzhivayas näitä yksinkertaisia ​​suositukset voidaan liimata itse paneelien.

Kauniit verhot roikkuu eteisessä, luot houkuttelevampi sisustus.

Minkä kokoinen pitäisi tyyny nukkumaan?

Sovellukset sisätilassa

Paneelit voi ostaa koko koko seinän juoni kuin yksi laatikko tiettyyn paikkaan huoneessa, tai muodossa kaavaimen - erilaisia ​​yhden lukuja. Viimeisen voidaan asentaa paikkoihin, joissa selvästi näkyvissä tyhjyyttä ja keskeneräisyyden tyyliä. Suurimmat erot paneelit paperisen muiden sisustusmateriaalien on, että ne ovat:

 • kosteutta;
 • ympäristöystävällisiä. Ne eivät aiheuta allergisia reaktioita, ja niitä voidaan käyttää lastenhuoneisiin;
 • ei vaadi erityistä hoitoa, kestää mitä tahansa puhdista tarvittaessa;
 • kestävät haalistumista auringossa, joten ne voidaan liimata edessä ikkunan.

Tärkeää! Ole tarkkaavainen, kun valitaan suunnitelma. Kuva, jossa on paljon pieniä yksityiskohtia väsy silmäsi, ja antaa vaikutelman väreitä. Kirkas aksentteja ja huomiota herättävä hahmo pienessä huoneessa tekee se näyttää jopa pienempi. Suuri koostumus tummat värit aiheuttaa masentava tila.

Jos paneeli on valittu, jotta voidaan elvyttää vanha ravintola, on tarpeen valita sen perusteella, että käytettävissä huoneen tyyliin. Uuden korjaus voidaan harkita sen yhdistäminen sisustus ja kalustus huoneen etukäteen. Mahdollisuuden keskittyä siihen ja verhoiltu huonekalujen tai pohjana valinnassa verhot ikkunoiden ottaa hänen värejä, ja lisäksi niiden koriste keskittyä juoni esitetty.

Rikkautta ja erilaisia ​​kuvioita tarjoaa mahdollisuuden kokeilla sisätilojen tahansa huoneeseen. Niitä käytetään lasten, makuuhuoneet, olohuoneet, eteiset, toimistot ja jopa kylpyhuoneet, koska vesitiiviyden. Sitä käytetään usein myös sisätilojen viihde-, kauneushoitolat, toimistot tai kaupoissa. Paneeli edukseen kaikkialla ja tekevät siitä ainutlaatuisen.

Hinta tämä koriste materiaalia on keskellä markkinasegmenttiin. Yksittäiset tilaukset ovat kalliimpia, mutta tässä on olemassa talouden kustannuksella maksaa juuri oikean kokoinen.

Taulukossa on esitetty vain kaikkein tunnettujen yritysten - valmistajat tapetti, jotkut kokoelmia, jotka sisältävät levyt paperisen.

Mitat evrokomplekta vuodevaatteet valmistajasta riippuen.

Sen pitäisi ensinnäkin kiinnittää huomiota ei hinnoittelupolitiikka yritysten, ja se, että se on sinun täytyy poimia hänen huoneessaan täydentää tyyliä. Onhan tämä sisustus ei valita kuukauden tai vuoden. Joten kannattaa harkita tarkkaan vivahteita sen sijainti ja toimittaa sen sisätilojen ennen kuin teet ostoksen.

Paneeli - alkuperäinen painopiste tahansa huoneeseen, varsinkin jos se on sopiva kohteelle. Joissa on mahdollista miellyttää lapsia ja tehdä tilaa niiden suosikki keiju sarjakuvahahmoja, jossa he näkevät puolustajia ja huoltajien unia.

Makuuhuone voidaan muuntaa mukava kodikas paikka rentoutua, jos valitset paneelin pastellivärejä selkeä teema. Hall arvostavat ylellisyyttä ja loisto, saavat upeat näkymät. Kaikki nämä muutokset tulevat elämään avulla paneelin kuitukankaiden tausta. Liikkeen voit valita suosikki versio luettelossa, oikeiden koon, lukumäärän opetusmoduulit ja soveltamismenetelmä kuvan. Myös käyttää palveluja suunnittelija, joka luo yksittäisen kuvan. Joka tapauksessa, verraton sisustus elementtejä ilmestyy huoneeseen, joka miellyttää sinua vuosia.

Taustakuva-paneelit seinällä: salaisuudet harmoninen koostumus ja suunnittelu vinkkejä

Seinämaalaus seinällä tapetti muodossa iso kuva

Taustakuva-paneelit seinällä, joka tekee sisätilojen houkuttelevammaksi, tuore, aivan pysytty kullekin. Omistajan asunnon tai omakotitalon pyrkii aina yksilöllisiä tilaa ja sisustaa seinän ole kuin muut, ja seinä-paneelit - erinomainen valinta!

Modulaarinen seinäpaneelit tapetti

Seinä sisustus makuuhuoneessa avulla paneelin

Valokuvatapetti tyyppisistä levyistä modulaaristen maalauksia

Kaunis ja yksinkertainen sisustus seinään sapluuna ja taustakuvat

Seinäpaneelit tapetti huoneessa teini

Ensimmäinen asia, joka houkuttelee paljon - on helppo kiinni. Seinämaalaus seinällä tapetti voidaan luoda muutamassa tunnissa, ja tekniikka on samanlainen kuin tavanomainen ei-kudotut tapetti liittämällä. Se tulee muuttamaan lastenhuoneeseen aidossa linnassa tai merirosvolaiva. Aikuisille huoneita, jotkut avulla tällainen tietenkin täysin mahdollista luoda haluttu visuaalinen vaikutus.

Osa seinään lastenhuone tapetoida kuvalliset Taustakuvat

On mahdollisuus modulaarinen paneelit, jotka liimataan seinän ja hyllyn luoda vaikutus maalauksen. Ja jos haluat muuttaa niitä, et voi poistaa kaikki tapetit, ja vain alueita, joilla koristeltu paneelit.

Paneelit seinään kuvia kuin kuva seinällä

Kiinnittää huomiota! Paneelit tapetti seinällä (kuten kuvassa) on tyylikäs ja kestää pitkään, samoin kuin kuitukankaiden tapetti. Lähes kaikki vaihtoehdot markkinoilla tänään, on juuri tällainen laadullisesti.

Ihana seinä sisustus kuitukankaiden kukka Valokuva Taustakuvat

Valoisa huone, jossa on oma seinä ruokailutilassa

Paneelit on valmistettu samanlaista tekniikkaa tavanomaisten taustakuva. Sekvenssi on seuraava:

 1. Ei-kudottu kangas levitetään erityinen massa. Se on vastuussa vastus ja pintalujuus.
 2. Sitten, mukaan luonnoksia, pinta on kuvioitu. Lateksi maaleja käytetään tämän prosessin aikana. Tämä mahdollistaa paneelin pitkään eivät menetä niiden ulkonäköä.

Seuraavaksi raina katkaistaan ​​ja lähetetään kauppoihin.

Modulaarinen paneelien kahteen osaan olohuoneessa korkea katto

Laadukasta materiaalia seinät on iloa pitkään

Yhdistelmä tapetti käytävällä

Valitse taustakuva seinämaalaus seinät hakemisto on yksinkertainen, se on tärkeää ottaa huomioon vivahteita valinta. Joten, kun se tulee suuri huone, vaikeus ei synny. Voit valita paneeli, joka valittaa.

Maksimoida tilaa seinäpaneelit ja valon väri huone

Visuaalinen kasvu huone avulla 3D-paneelit seinällä

Toisella tavalla, tilanne on samanlainen valinta viimeistely materiaalia pieni huone. Näin ollen on otettava huomioon seuraavat seikat:

 • Väri. Paletti pieni huone sinun täytyy miettiä tarkkaan. Valitessaan liian tumma sävyt tummuminen huoneen, mikä tarkoittaa, että se on visuaalisesti vähemmän. Jos otat erittäin kevyt - paneelit eivät voi hoitaa keskeinen tehtävä - koristella. Se yksinkertaisesti haalistuneet. Tässä tapauksessa paras ratkaisu - valo hiekka sävyjä, beige sopii myös. Jos koriste viimeistely olisi vihreä, keltainen, sinun pitäisi ottaa huomioon alueen kattavuus.

Erinomainen valaistus olohuone sisustus sävyjä vihreä

 • Lasku - se luo tilaäänitehosteen, paksu kuvan. Luonnon kohokohtia tämä paneeli pelata uusi voima. Liian helpotus ei tule käyttää, koska ne tulevat "push".

Volumetrinen 3D-kuin seinämaalaus Mural

 • Valinta kuvio. Tämä on ehkä tärkein asia, koska se asettaa sävy huoneen ovat pieniä. Erinomainen vaihtoehto on kuva, joka menee etäisyys - niin visuaalisesti laajentaa tilaa.
 • Juoni. Hänkin on tärkeää, koska se on tarpeen valita, toimintojen perusteella huoneen.

Mielenkiintoisia paneelit Tapettien urheilufaneille

Vihje! Tapetti paneelit 3D- tai silmällä pitäen (näkymä etäisyys) ovat erinomaisia ​​koristelu huoneen kaikenkokoisille. Erityisen houkutteleva ulkoasu kuvaa tunnettuihin sijainteihin, esimerkiksi Eiffel-tornin tai pyramidin.

Luxury maisema nosta tuulella koko päivän

Kirkas värikäs seinämaalaus seinälle olohuoneessa

Näitä myydään sarjaa kolmen tai useamman rainan. Tässä tapauksessa niiden vaikutus liimaus ei ole huonompi kuin käyttää sisätilojen modulaarisen maalauksia.

Modulaarinen valokuva paneelit valoisa olohuone

Modulaarinen paneelit tapetti seinällä on täysin mahdollista tehdä käsiin yhteisen seinän kuvia. Tätä varten:

 1. Valitse kuvan oikeassa koossa ja muodossa.
 2. Suorista se pöydälle tai lattialle, jotta voit nähdä koko kuvan.
 3. Leikkaa tarvittava määrä osia, parempi 3-5.
 4. Huolellisesti kiinni seinään.

Kuvan alkuperäinen modulaarinen paneelit viidestä osasta

Voit luoda mielenkiintoinen vaikutus käyttämällä maisemakuva, esimerkiksi näkymä merelle, vuorille. Tehdä tämän, kolmannessa vaiheessa hieman eri tavalla on toimittava, nimittäin:

Photo paneeli seinään kuva merimaisema

 • Älä leikkaa yksi kaista, ja poista osio 15-20 cm.
 • Joten sinun ei tarvitse tehdä kolme maalausta. Tämä on tehtävä luoda vaikutus tyypin ikkunan.
 • Seinän rainat liimataan samalla korkeudella, jossa on yhtä kaukana.
 • Tarkista nämä paneelit tarvitse kehystää simuloida ikkunanpuitteet.

Johtuen listat paneelit se näyttää maalaus

Kiinnittää huomiota! 15-20 cm Leikkaus etäisyys on tarpeen, jotta realistisempi "näkymä" ikkunasta, ikään kuin osa näkymä kattaa seinään.

Simulointi ikkuna-aukon kautta liimattu paneelit valokuvatapettia

Riippuen siitä, mikä huone-valitun taustakuvan paneelit olisi otettava huomioon useita tekijöitä.

Tämä huone voidaan muuntaa avulla tällaisen koriste sai todellinen satu. Mutta tässä on edettävä varovasti, koska liian vaalea sisustus toimii lapsen nautintoaine, mikä tarkoittaa, että se on vaikea nukahtaa ja tehdä oppitunteja.

Kirkas paneelit tapetti seinällä omistettu sängyn

Tytöt pitäisi poimia kuvia keiju prinsessoja, linnoja, kuningattaret. Pojat on lähempänä teema koneita, ritarit eri tekniikoita.

Huoneeseen poika voi poimia mielenkiintoinen seinämaalaus

Seinäpaneelit eri jäänteitä tapetti

Kaikki riippuu tyyli ilmentymä. Universal vaihtoehdot ovat taustakuva-paneelit kukkia, on erityisen houkutteleva graafinen ilme kuvansa suurennettuina. Esimerkiksi ruusu seinällä tai valtava päivänkakkara.

Makuuhuoneen skandinaaviseen tyyliin viehättävä seinämaalaus

Sitten sen annettiin Itä ja Egyptin kuviot, mikä tahansa abstraktio. Mutta jälleen kerran, ei pidä unohtaa, että tämä on makuuhuone ja liian kirkkaat värit eivät ole paras tapa vaikuttaa unen laatua ja nukahtaa, koska ne edistävät hermostoon.

Seinäpaneelit kuvana

Tässä täyden liikkumavaran mielikuvitusta. Keskeinen vaatimus - paneelin tulisi valita mukaisesti tyyli huonetta. Jos seinät ovat pastellipiirrosten värit, kirkas korostus muodossa paneelit olla merkitystä. Tapauksissa, joissa muotoilu itsessään on hyvin kirkas, jossa on paljon värejä, on tärkeää valita sisustus, joka olisi sopusoinnussa ja täydentävät, mutta ei paljon erottunut.

Luova ratkaisu sisustus vaaleat seinät

Kirkas seinämaalaus seinällä tilava aula

Kirkas kukka imperiumi sisustukseen seinien paneelien

 • Making erottuvalla värillä. Tämä ratkaisu sopii klassinen tyyli, kun taustakuva kukka tulostaa luoda korostuksia seinälle ja järjestää ne runkoon.

Seinäpaneelit tapetti kehyksessä

 • Koko seinän - voi olla yksi seinillä samanlainen sisustus. Se voi olla abstrakteja kuvioita, kirkas suuret kukat. Alkuperäisen ilmeen "puitteet" eri kokoisia ja tyyli suorittamista.

Mehukas sävyjä seinäpaneelit kylpyhuoneessa

 • Vanhan kartan. Älkäämme edes todellista. Satu, mutta yksityiskohtainen ja perusteellinen kuvaus kaikista sivustoista.

Sisustus seinät paneelien muodossa kuvion

 • Lähikuva - kasvin kasvavan voimakkaasti; lehtiä puun; kovakuoriainen, joka istuu korsi; kastepisaroita.
 • Tilkkutäkki abstraktio. Tämä taide-esineen pystyy luomaan, jos leikkaamme monta rullaa tapetti neliöiksi 50 x 50 cm. Ne voidaan liimata seinään missä tahansa järjestyksessä, lopulta saada alkuperäisen käsintehdyt paneelit.

Tilkkutäkki värikäs paneeli pieni kylpyhuone

 • Väritaustakuvat- kuva. Samanlainen kuin edellinen ajatus, mutta taustakuva on voidaan leikata eri koko, muoto kappaletta (suorakulmioita tai neliöitä). Kiinni niiden ei pitäisi välittömästi seinään, ja rungon, jossa on kankaan reunan obvorachivat on taitettu niin, että kehys ei ole nähtävissä. Nämä aktiiviset paneelit ovat käteviä, että ne voidaan vaihtaa, täydentää milloin tahansa.

Kannettava seinäpaneelit tapetti

Tee seinämaalaus seinällä tapetti käsillään melko vaikea. Tarvitset vain vähän aikaa, haluja ja fantasioita. Tällöin kustannukset ovat koristeet on alhainen, koska varmasti tarpeeton rullia löytyy ystävän, ja tallentaa edelleen myydään halvemmalla.

Paneelit seinä kuvia modulaarinen malli

Paneelit seinälle sisustamisessa (77 kuvat suunnittelu)

Blank seinät talossa eivät näytä kovin mukava - huoneen näyttämään asumaton, mutta sisustus on keskeneräinen.

Mutta silti helppo korjata, koristeltu maalauksia tai tilanne ainutlaatuinen paneelit omin käsin.

Sisustuspaneelilla seinä voi olla tehty napit, kangas, paperi tai suola taikinaa. Jos ei ole taiteellista lahjakkuutta - ei kauhea, voit tehdä mitään muotoa käyttäen kaikenlaisia ​​kliseitä.

Paneelit seinälle melko yksinkertainen muotoilu. Se luotiin, voit työskennellä kaikki yhdessä - sekä aikuisille että lapsille. Kollektiivinen toiminta yhdistää perheenjäseniä, ja luominen, mikä loppujen lopuksi se täyttää talon harmoniaa, mukavuutta ja rakkautta.

Kaikki lapset rakastavat veistää jotakin, onko savea tai taikinaan. Last - erinomainen materiaali luovalle työlle.

Mallinnus hyvä kehittää sorminäppäryyttä ja hienomotoriikka ja liittyy erottamattomasti kehittämiseen lapsen puheen.

Valmistaa suola, taikinan vaativat erittäin edulliseen ainesosat:

 • suolaa hienoksi jauhettua - lasi 1;
 • Vehnäjauho - 2 kuppia, jossa on "slide";
 • kuiva liima taustakuva - 1 tl;
 • rasvaa kerma, esimerkiksi aseiden, - 1 rkl (voidaan korvata kasviöljy);
 • vesi - noin 125 millilitraa.

Asianmukaisesti valmisteltu massa ei tartu käsiin, se on joustava ja sileä, hyvin vaivataan. Myös kiinnittää huomiota laatuun vehnäjauhoja.

Jos taikina yhtäkkiä liian sakea, on tarpeen lisätä hieman jauhoja, ja jos tahmea - hieman öljyä. Kaada mausteet kuten vaniljaa, kanelia tai muskottipähkinä, saada paljon miellyttävä tuoksu, lisätä elintarvikeväriä - väri.

Muotoiltu kaikki osat ja yhdistää ne, laittaa paneeli uunissa kuivua lämpötilassa 55-80 astetta noin yhden tunnin pienille tuotteille. Maksimi - 3 tuntia suuri.

Toinen tapa - laittaa taikina kylmään uuniin, ja sitten kääntää se 150 °. Tämä menetelmä sopii kuivatuksen pienteollisuuden.

Kolmas tapa - kuivumassa akun, mutta tässä tapauksessa se kestää vähintään 5 päivää.

Valmiin kuivat paneelit voidaan maalata minkä tahansa värin, jopa tavallista vettä väriä, jos haluat.

Ajatus paneelin, joka sen yksityiskohtia ja värejä, päätät. Mitä tapahtuu lopulta, se riippuu vain mielikuvitus.

Kun tuote kattaa lakka, et voi murehtia sen turvallisuutta - se näyttää aivan vielä vuosien päästä.

Tämän tyyppinen paneeli voidaan tehdä mistä tahansa kankaasta, joka löytää kotona: satiini, satiini, silkki, neulotut kankaat, huopa ja jopa säkkikangas. Kirjailtu paneelit kangasta seinälle voi pujottaa tai nauhoja.

 • Valmiit käsitöitä tai vain roikkua insertti mihinkään puurunko. Se on jo maun.

  Materiaaliratoihin tulevat eri muodoissa. Mietitäänpä joitakin niistä.

  Valmista ateria - perustan paneelit, kankaan paloja lanka eri värejä. Ommella, voit manuaalisesti, mutta ompelukone on paljon nopeampi.

  Ensin täytyy laittaa lay tulevan kuvan ja numero, jotta ei sekoittaa järjestyksessä nashivaniya läpät. Kun perusta on valmis, siirry laskemme kangaskappaleiden järjestyksessä.

  Tällainen materiaali tuntui hyvin sopivat luoda hauska animoitu pikku eläimiä paneelissa. Tämä hakata on yksi helpoimmista, koska tarvitset:

  • haluamansa kuva;
  • suuri arkki paksua pahvia tai kangas, joka toimii perustana maalauksia;
  • kartonkiarkkia;
  • kynä;
  • huopa;
  • terävillä saksilla;
  • liima;

  Kuvan, että olet valmis, sinun täytyy tehdä pahvista stensiilit tulevaa työtä. Seuraavaksi käyttämällä stensiilit, kynä vetää pois kuvio huopaan.

  Ja sen jälkeen - leikkaa ja liimaa luvut paneelit, sanelee mielikuvitusta.

  Ryöstely - paneelit kangasta seinälle, joka näyttää varsin epätavallista. Mutta tällaisen kuvan on oltava kirkkaasti koristeltu kehys, muuten toivottua vaikutusta ei tuota.

  Elementtejä paneelien voidaan myös tehdä säkkikangas - nauhoja, kukkia tai lehtiä.

  Jos perhe arkistoida paljon kuvia, niin sinun ei tarvitse kiduttaa itse ihmettelevät, miten sisustaa seinään.

 • Voit käyttää raportteja matka tai kirjaimia. Erittäin Alkuperäisen kuvan näyttää paneelin seinälle muodossa sydämen.

  Tämä hakata istu täydellisesti sisätilojen makuuhuoneeseen tai lastentarha sekä olohuoneeseen tai eteinen.

  Tarvitset:

  • muutamia kuvia;
  • suuri paksu pahvi;
  • kynä;
  • liima;
  • Paperi- veitsi.

  Siten, pahville kollaasi kuva silmukan ja leikkaa irti. Aluksi liimaa kuvia ääriviivat sydämen, niin täyttää tyhjän tilan sisällä.

  Kun korjaus on valmis, se on joukko pieniä tapetti. Se on vain yksi niistä kirkkaita ja jäämät voivat rakentaa kuvan.

  Seinämaalaus seinällä tapetti, tehty omin käsin, tuo verraton maku mihin tahansa huoneeseen.

  Tällaisille paneelit tarvitset:

  • patonki vaahtoa;
  • tapetit liima;
  • akryyli maali;
  • Paperi- veitsi;
  • kynä;
  • tasolla;
  • rivi;
  • romahtamaan.

  Päätä missä tulee olemaan paneeli. Sen jälkeen, käyttäen vaakatasosssa piirtää ääriviivat lyijykynällä tulevaisuuden kuva.

  Toimisto veitsi leikkaa useita paloja lumateriaalimuotokappaleiksi kanssa kulmat 45 astetta reunoilla, joten se oli yhteinen.

  Seuraavaksi kattavat patonkia maalin ja liimaa seinään hallussa markup. Lopulta, mitata etäisyyden sisäpuolella kehyksen, ja leikkaa palan halutun pituuden taustakuva ja liima.

  Tällä elpyessä suosio peilattu kappaleita. Peilit voivat olla eri muotoisia ja kokoisia, ja voi myös olla värillinen.

  Peili levyt seinällä on tullut suosikki suunnittelijat vastaanoton. Kuva - yhdistelmä peilit - lisätä ainutlaatuisuus tahansa huoneeseen. Kukin elementti tuote eristetään kehyksen tai rajan.

  Tämä alkuperäinen seinämaalaus voi ostaa pakki tai tehdä omia muutamasta tavallisesta peilit.

  Tärkeintä on, että koostumus näytti kokonaisvaltaisesti. Vaikka kuva voi koostua erillisistä elementeistä.

  Maalaus valmistettu luonnon materiaalista, kuten puu, tuottaa visuaalinen painopiste ja tuo mukavuutta ja lämpöä asuntoon. Se voidaan sijoittaa toimistossa tai olohuoneessa.

  Luotaessa paneeli pohjaksi voimme ottaa pyökki, leppä, koivu tai mänty. Tämä tekniikka on tullut meille Thaimaasta, joka on nyt erittäin suosittu luonnonmateriaaleja.

  Luoda puulevyjen seinälle tarvitsee paljon enemmän työkaluja ja vaivaa, mutta se on sen arvoista.

  Kaikki mitä edellä lueteltujen - vain pieni osa siitä, mitä voidaan improvisoituja kotona. Kuinka tehdä seinämaalaus seinälle, sinun.

  Anna mielikuvituksesi valloilleen. Kuin alkuperäinen on luomuksesi, sitä paremmin se tuntuu paljon henkistä työtä olet tehnyt sen. Ja tämä on tärkein asia, joka erottaa työtä teki hänen omin käsin kaupasta kauppatavaraa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin