Photo Halloween kurpitsa

Kurpitsan Halloween (19 kuvaa)

Jos tänä vuonna lähti raivata epätavallinen kurpitsa sisustaa kotisi Halloween, suosittelemme katsomaan tämän mielenkiintoisen kokoelman. On mahdollista, että jotkut toimitettu innostaa voit luoda todellinen mestariteos, varsinkin kun suurin osa näistä on kurpitsalyhtyjen ole ammattilaisia:

Kuten se? Jaa uutiset ystäviesi kanssa! 🙂

Kommentit (1)

Kävijät, jotka ovat ryhmässä vieraita, voi jättää kommentteja tästä julkaisusta.

Mestariteoksia oranssi kurpitsa Halloween 2018

Kurpitsa Halloween vuonna 2018 - tärkein ominaisuus festivaalin. Mutta juuri tämä kasvi leikataan silmien ja suun Halloween on tullut tylsä ​​harrastus - pisimmällä tässä tapauksessa velho tekee kaikenlaisia ​​koostumuksia, jotka harjoittavat taiteellinen veistämällä kurpitsa ja luoda mestariteoksia.

Miksi vain muotokuvia kurpitsaa: jokainen on ainutlaatuinen, ja perustamalla sen voi olla aikaa vievää, koska kurpitsan - herkästi pilaantuva tuote.

Tämä kasvi on helppo työskennellä hänen kanssaan, mutta ongelmana on se, että tällainen työ ei siedä virheitä: kerran jäi melkein meni veitsen ja möhömahaisena kauneuden tuli käyttökelvottomaksi. Täällä meidän käsi taiteilijan.

Ja niille, jotka eivät aiheuta leikata, stylistit tarjota pukeutua kurpitsan käyttäen decoupage tekniikkaa. Monet alkuperäiset eikä muistuttavat toisiaan pieniä koriste tykvochek ja valtava kurpitsat pukeutunut yksi kauniimpi kuin muut.

Kodissasi sinulla tarvitse olla kurpitsan Halloween, koristeltu omin käsin. Mikä - määritetään kuvat, jotka olemme poimittu sinua varten.

Maroon kynsilakka - valokuva. Maroon kynsilakka olisi ihanteellinen.

On pari tyylikäs lenkkarit Converse - velvollisuus jokaisen nykyaikaisen Fashionista.

Lasten muoti tyttöjen ja poikien välillä Beneton (talvi / syksy 2017-2018) Ks.

Valitsemalla kengät juhliin Halloween: luoda täydellisen kuvan.

Lasten muoti 2018 nuorten äitien huomata - 19 variantteja lasten muodin.

Iltapuku Selena Gomez Aattona uuden koulun kausi.

Rento ja juhlava muoti make-up: on tyypillistä kauden.

Uusi tutkimus Vogue Vision vastaa kaikkiin kaikkein hankala kysymyksiä. Lukien.

Ennen prom - tapahtuman, että jokainen odottaa.

Color muoti meikki vuonna 2018 (syksy / talvi) kauden syksy-talvi.

Manikyyri maalattu viikset: Mitä ei keksinyt stylistejä.

Luonnollisen näköinen hiusraja - että täsmennetty suuntaukset kauden.

Kumisaappaat muoti malleja 2018 Kumisaappaat - se on jotain.

Meikki prom Mitä vivahteita harkitsemisen arvoinen ennen.

Fancy joulun käsityöt käsillään: nandmade yhä enemmän.

Kuinka tehdä kurpitsan Halloween. Tekee kaunis lyhty lomalla

Halloween - elävä ja viihdyttävä festivaali, joka tuli meille anglosaksisten maiden ja tuli maun sekä lapsille että aikuisille.

Joka vuosi 31. lokakuuta järjestetään paraateja, karnevaaleja, kuvauksissa, koulu valot ja yritysten bileitä Halloween tyyliin monissa Euroopan kaupungeissa Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Meksiko, Japani ja Kiina, sekä Venäjällä.

perinne juhlistaa eri kansalliset värit, rituaalit, massa, maisemat, mutta myös tärkein ominaisuus illalla - hehkuvan kurpitsa - pysyy samana tunnistettavissa luonnetta ja armo kaikille osallistujille juhlallisuuksiin.

Historiasta Halloween tunnetaan legenda, joka on perusta ns "kurpitsan" perinnettä.

Hänen mukaansa irlantilainen nimeltään Jack hylkäsivät suurempia voimia ja lähetetään vaeltaa ikuisuudessa, valaisevat tiensä lyhty kurpitsa. Sittemmin kaiverrettu kurpitsa kurpitsalyhty symboloi ja luo epätavallinen seurue taikuutta ja mystiikkaa.

On olemassa paljon erilaisia ​​tapoja veistämällä kurpitsaa, ja nyt se on taidetta, joka on "epä-amerikkalainen" kuulostaa kurpitsa taidetta (taiteen kurpitsan), ja yhteinen nimi - "veistos".

Mutta kaikkein yksinkertainen ja mutkaton kurpitsan voi leikata jopa lapsi aikuisen kanssa mentori. Tämä hakata kauniisti koristella loma, ja yhteinen työ tuo paljon iloa sen esiintyjiä.

Valmisteluvaiheen: että on tarpeen lamppujen valmistus ja kuinka valita ja käsitellä kurpitsa

On olemassa monenlaisia ​​ammatillisia välineitä veistämällä.

Mutta jotta lyhty päässä kurpitsa omasta, kotona, sinun täytyy varastoida:

 • tavallinen keittiöveitsi, ja toimistotehtäviä,
 • kynttilä tai taskulamppu,
 • lusikka,
 • huopakynää,
 • alkoholi,
 • ja puuvilla tai sienellä.

Tulisi kiinnittää huomiota valintaa kurpitsa: suuri monimutkainen näyttää hyvältä kuvassa, mutta ensimmäistä kertaa helpompaa ottaa keskikokoinen kurpitsa.

kurpitsan väri voi olla mitä tahansa: kirkkaan ja vaalean oranssi, keltainen, valkoinen.

Menettely valmistukseen kurpitsan Halloween:

 1. Ennen kuin luot "mestariteos" on hyvin pesty hedelmiä, kuivaa ja siitä poistetaan rasva alkoholin ja puuvilla.
 2. Seuraavaksi huolellisesti leikattu "hattu", ja lusikka massaa poistetaan. Mitä enemmän tyhjentää kurpitsan ja ohuempi se on seinät, sitä kauemmin se pysyy juhlavan lyhty.
 3. Leikkaa sitten irti oikea malli. Mutta ennen parempi laittaa merkki ääriviivat.

Kuviota tai kuva piirretään kurpitsa, ja sitten varovasti leikattu ohut keittiö tai toimistossa veitsi. Jos sinulla on hieman lahjakkuutta taidemaalari - vain maalata, posmotrivaya esimerkkejä. Päinvastaisessa tapauksessa - käyttää malleja.

On parempi leikata kurpitsan etukäteen, että hän oli täysin kuivunut 12 tuntia riittää.

Kuten taustavalon voidaan käyttää pieni kynttilä tai taskulamppu. Lisävarusteena - kääri Christmas seppele LEDit lasipurkkeja, tai yksinkertaisesti laittaa Garland klo kurpitsa.

Suositeltava lävistävät kannen useissa paikoissa naskalilla lämmölle kynttilöitä ei paista kurpitsa.

Fantasy Artists veistämällä rajaton. Perinteinen ammatti on tullut taidemuoto. Leikkaa useimmat tavalliset kurpitsa ei ole kovin vaikeaa, mutta loma lomalla ja yllättää, ilahduttaa ja innostaa!

Yksinkertainen naamiot - klassinen ratkaisu

Keskeisin kuvio kurpitsa - naamio tai hymiön, vaikka siinäkin on paljon tapoja pitää omaperäisyyttä.

Suoritettuaan kaikki valmistautuessa tulevaisuuden "Jack Lantern", kannattaa miettiä, miten se tulee näyttämään maski. Se voi olla hauskaa ja hauskaa tai todella pelkoa ja kauhua heidän hirviömäisen virne.

Lopussa materiaalin tarjoamme sinulle valmiita malleja suunnittelun on kurpitsan, joka voidaan avata uuteen selaimen välilehti ja lataa. Valmiit piirros tulee tulostaa, tehdä leikkauksia reunoilta ohjetta hyvin vahvistaa epätasaisella alustalla ja kiinnitä se "teippi" kurpitsa.

Jos leikkaat läpi yksityiskohdat mallin, sapluuna valmistus, oikealla tiellä, voit leikata merkin ympärillä. Vaihtoehtoisesti voit jättää ladattuun kuvaan kuin se on ja lävistää ääriviivat teräviä naskali tai muu työkalu.

Mutta paljon mielenkiintoisempaa yhdistää luovaa ajattelua ja luoda ainutlaatuinen ja jäljittelemätön "kasvot". Kokeile pocherkat paperille tai tarjota pokreativit lapselle.

Usein naamioita, käytä geometriset kuviot.

Nenä ja silmät kasvoja voi olla kolmiomainen muoto, ja virne - muodossa siksak. Monimutkaisuus tällainen malli on leikkaus kulmat.

Jotta ei pilata työtä olisi huolellisesti lävistetty ohuella kuori veitsellä ja sitten tehdä pienet viillot.

Ei tarvitse kääntää veistä, leikata kulma, paras irrottaa työkalu kurpitsan ja lävistää ihon uuden kulkusuunnan.

Tehdä enemmän hyvää ja söpö kurpitsa maski pitäisi vain päästä eroon terävät kulmat, lisäämällä pehmeät linjat. Virne helposti tulla hymyillen, jos siisti neliö "hampaat" leikataan sijaan kolmion "hampaat".

Silmät voidaan tehdä pyöreä, käyttäen välineenä tasoittaa kulkua linjat hieman tasku veitsi tai terä (löytyy alalla myymälöissä).

Paitsi pelottava naamarit humanoidi näyttävät erittäin mielenkiintoinen veistetty kasvot eläinten ja fantasiaolentoja kuten mystinen kissa Behemoth tai Pokemon.

Pokemon ilman teräviä korvat tunnistamattomaksi, joten voit kokeilla ja leikkaa kaksi muuta suurta kurpitsan "korva." Voit "paikantimet" ovat hyvin hoidettuja ja ole pudonnut ruuhka festivaaleja ja sapatteina kaikki "paha" tehdä kurpitsan paikkaan ja kiinnitä se hammastikkuja "korvat".

Ei aina kurpitsa on vain "Jack Lantern". Värikäs ulkonäkö ja veistetty naamio ilman valoa, jos työ tehdään hienovaraisesti ja taidokkaasti.

Tietenkin tämä saattaa hyvinkin sisustaa kurpitsan festivaali päivällä ja illalla paljon näyttäviä näyttävät kaikki samanlaisia ​​"tulinen pää" laittaa heijastava kiiltävä pinta.

Valitseminen kirkkaan oranssi kurpitsa, voit tehdä suuri naamio. Näyttävät näyttäviä lukuja kurpitsan, kurpitsan eroaa tärkeimmistä korinväriset ja jopa sävy. Esimerkiksi saadakseen enemmän valkoiset hampaat, sinun täytyy puhdistaa ihon pintakerros ja sitten tehdä viillot jokaisen hampaan erikseen. Erittäin hyvä tehdä samanlaista työtä hieno ja mausteinen Thai veitsiä.

Ei vaadi taustavaloa työtä seuraavalla tavalla veistämällä. Tällöin kurpitsan liha ei voi palauttaa. Tarpeeksi kuvanlaadun työskennellä käyttäen terävää työkalua, leikkaamalla vain ylemmät kerrokset kuori.

Haluttu vaikutus on saavutettu vaihtelemalla puristusvoima suunnassa palojen.

Koska korkki ei ole katkaistu, pyrstö kurpitsan voi jäljitellä nenä ruma vanha noita.

Tietenkin, seisoo yksin kurpitsan pää näyttää tylsää, vaikka se toteutettiin suurta lahjakkuutta. Paljon mielenkiintoista tarkastella valot koostumukseen.

Suuret ja pienet kurpitsat, asettaa eri korkeuksille, koristeltu oksat ja syksyn lehdet, koristella tahansa sisustukseen tai valokuvan vyöhyke päivänä All Saints. Mielenkiintoinen idea laittaa kurpitsan korkean hyllyt kukkia tai hedelmiä.

Voit luoda koostumus useista kurpitsoja tyyppi "yksi yhteen". Näissä teoksissa ensin leikattu suuri kurpitsa "konna pään" ja sitten laittaa vähän hymiö kasvot "konna" viilto leuat. Koukkaaminen osaksi koostumusta käyttämällä hammastikkuja tai tankoja sohva.

Halloween - iltana pyhäinpäivä, tällä kertaa hämärtää väliset rajat maallisen maailman ja korkeampien valtuuksia. Niinpä lomatunnelmasta heijastuu teoksia mestareiden veistämällä kurpitsaa.

Täällä ja söpö haamuja tai yksinäisiä, kuten Carlson tai iloinen yhtiö.

Ja ruma, pelot ja pelottava, lepakot, pöllöt, hämähäkkejä ja muita olentoja mystisiä voimia.

Ja mistä paeta loma ilman noidat, niiden taika juoma, mustat kissat ja palo-hengitys lohikäärme?

Hämmästyttävän katso koostumus muodossa kurpitsaa noita taloja. Linkkuveitsi leikata ikkunat, ovi, käyttäen elementit hotellin leikata valmistumassa parvi, kuistit ovi. Valo on ikkunat ikäänkuin muistuttaa faneille Halloween, joka ei nuku paljon salaperäinen olentoja yön.

On syytä huomauttaa, että pätevästi voidaan leikata kurpitsa Halloween hienostunut magic kohtauksen maaginen motiiveja, rikas yksityiskohtia. Jotkut jäljempänä esitetään.

Päätön ratsumies ... pelottavaa! Kauheaa! Mutta näyttää hienolta Näin leikkaus tärkein symboli Halloween!

Yksi suosituimmista ja onnistuneita elokuvia velhoja, taikureita, velhot ja koulun velhojen - "Harry Potter". Miksi ei käytä ideoita tämä elokuva koristamaan kurpitsat?

Perinteisesti usein kuvioita tai merkkejä sarjakuvia tai kirjoja. Fabulous ja salaperäinen luonne on Spider-Man. Myös, kuvassa alle tietyn tulo Gehenna. Ehkä tämä kohtalokas luola Mordoriin päässä suositusta kirjasta JRR Tolkien.

Fanit omena vempaimia voi tehdä Halloween lyhty kurpitsa tunnukseksi suosikki iPhone.

Ja motiiveja kuoleman ja tuonelan kuullut goottilainen työtä, joka löytää sen ihailijoita.

No, tietenkin muistutus Halloween vietetään Lyhtyjen Jack muodossa kurpitsaa piirustus, graffiti ja muut juhla ja symboliikka.

Usein luotaessa alkuperäisiä töitä kurpitsaa käyttää väritys tekniikkaa.

yksittäiset elementit koostumusta voidaan asettaa pois käyttämällä tavanomaisia ​​väriaineita tai painovärejä pääsiäismunia.

Ja voit vetää yhtäläisyyksiä tai guassi maali osa kuvaa.

Varoitus! Reckless aivohalvauksia voidaan poistaa helposti alkoholin ja puuvilla.

Halloween kurpitsa paperista - yksinkertainen ja omaperäinen!

Jos veistämällä tekniikka tuntuu liian monimutkainen ja pelottava, ja koristele loma todella haluavat sitä, ihanteellinen vaihtoehto olisi luoda paperin kurpitsan tehty paperimassamainen.

Jotta paperin kurpitsan kädet tarvitsevat:

 • paperi (edullisesti väri)
 • ilmapallo
 • Toimistotyö liimaa,
 • kierre
 • huopakynää,
 • Paperi- veitsi,
 • LED-taskulamppu.

Sinun täytyy valita paperi pieniksi paloiksi, sitten puhaltaa ilmapallo ja liittää sen useita kerroksia paperia. Ylin kerros ei kannata liikaa preparaatti liimaa.

Valmis paperin pallo ripustettu langan ja jätettiin kuivumaan 10-12 tuntia. Kun paperi on kuiva kurpitsan, voit lävistää pallon sisällä, tehdä pieni viilto ja irrota se varovasti.

Jos sinulla on aikaa, voit veistää savesta pohjan muoto on monimutkaisempi. Sitten on mahdollisuus tehdä ole vain taskulamppu, todellinen taideteos.

Piirrä kasvot kurpitsa paperi voi myös käyttää kynää tai merkkiaine, leikataan ohut toimisto- veitsellä tai pieni kynsisakset tuloksena kuvan.

Sijoittaminen sisällä LED-taskulamppu, voit saavuttaa suuria yhtäläisyyksiä käsiteltävään aiheeseen rekvisiitta Jack lyhty.

Missään tapauksessa ei voida panna tällainen lamppu kynttilä, paperi on erittäin helposti syttyvää ja voi tapahtua suunnittelemattomia «tulishow». Kuten edellä on kuvattu, on parempi käyttää LED merkkijono.

Paperi kurpitsan merkittävä vaihtoehto käsitöitä läsnä sikiölle.

Se on lähes painoton, helppo kiinnittää kattoon. Ilahduttaa juhlavieraat makeisia tai pieniä yllätyksiä, laitetaan kurpitsa valmistettu paperimassamainen.

Huolimatta siitä, että Halloween tuli meille Yhdysvalloista, se on laajalti vietetään maassamme. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden mielikuvitusta valloilleen luovuutta ja vain pitää hauskaa ystäviensä kanssa.

Jos et valitse sopiva kuva puolueen, suosittelemme tutustu materiaaleja. Kerromme, miten luoda kuva kissa, satu noitia.

Voit katsoa videon miten laittaa meikkiä kaunis vampyyri, tai opetella valita puku tyylikäs vampyyri.

Avautuvat uusia kykyjä ja usko taikausko!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin