Pesutilat puutarha

Kuinka valita, tehdä ja asentaa loma pesuallas

Vesihuolto maassa - jotain ei kaikkien saatavilla, mutta vesi on tarpeen maan lähes koko ajan sinun täytyy pestä hedelmiä aterian jälkeen pestä astiat, huuhtele kädet jälkeen pihatyöt.

Erittäin hyvä vaihtoehto antaa - kannettava pesuallas, koska se voidaan sijoittaa mihin tahansa.

Pesualtaat, on olemassa useita erilaisia: hyvin yksinkertainen rakenteellisesti varustettu kaappi tai kuumennetaan.

Kiitos jälkimmäinen, se voi jopa osittain korvata vedellä.

Vaikka nyt vajoaa maahan voit ostaa suhteellisen halvalla, tarkastelemme muutamia esimerkkejä altaat, joita voidaan tehdä eniten (pääasiassa menee vain osa - loput sinun täytyy ostaa).

On huomattava, että mökki uppoaa voi olla kahdenlaisia:

 1. ilman jalustaa, jousitus rakenne, täyteainetta pesuallas (kuten annostelija on hyvin yksinkertainen valmistaa, on ripustettu pystysuoraan pinnat); yksinkertaisuutensa vuoksi se oli melko yleistä ja käytetään pestä kädet, työvälineet. Kaada vettä säiliöön on käsin.
 2. jalusta (Vesi annostelija on työnnetty kaapin); tällaiset washstands näyttää paljon asettaa ensin, on myös lämmitys.

Pesualtaat puutarhan kuumennetaan ja lämmittämätön.

Missä on paras tehdä asennus nielujen

Tietenkin, maassa on paljon paikkoja, joissa voit laittaa vettä annostelija. Mutta sinun täytyy valita, missä kiinnitys: kadulla tai sisätiloissa.

Home asennus on vaikeampaa, koska tarve työskennellä monimutkaisia ​​vesi- ja jätevesihuoltoa, mutta vain talvella se on parhaimmillaan, kun vesi on kotona.

Voit asettaa monipuolisin uppoaa "Moidodyr", joka on hyvin laita ne kylmään kotiin, ja kesällä lähteä maasta.

Kuvassa on helpoin pesuallas antamaan pullot

Myös, jolla altaan asennus riippuu täysin materiaali, josta se on tehty (tai sen osa, esim curbstone); pesualtaat, jonka puuosat, se on parasta asentaa kotona, ja se on valmistettu muovista tai metallista päällystetty maalilla.

Jos pesualtaan kadulla, viemäri voidaan laittaa tavallisen kauhan, jonka ansiosta kerätään ja valutettu vesi virtaa suoraan maahan - tämä on kaikkein ergonominen, "halpa ja iloinen vaihtoehto."

Mitä suodattimia käytetään kesällä uima? Miten tehdä hiekkasuodatinta altaan kädet - mitä materiaaleja ja välineitä, joita tarvitaan. Askel askeleelta Master Class kuva- ja videotiedostoja selityksiä.

Täyteainetta pesuallas on yksi yksinkertaisin ja myydään lähes jokaisessa erikoisliike ja se on vain säiliö ja kansi, joka käsin suihkuttaa vettä (Pohja vodogon-tap, kun painat veden päällä joka avautuu).

Tämä pesuallas on valmistettu eri materiaaleista, mutta useimmiten se on parasta käyttää muovista malleja ja voidaan asentaa erityisesti suunniteltu paneeli, rypäleen kaari, lehtimaja seinään tai seinän talon. Soveltamista tarvitsee vain kaataa vettä.

Hanging pesualtaat ominaista suuri liikkuvuus ja voidaan asentaa lähes kaikkialla esikaupunkialueella, mutta asettaa ne täytyy ehdottomasti löytää mitään pystysuoraan pintaan (kuten puu, seinä).

Uppoaa ilman kivi puutarha: kapasiteetin tynnyrimäinen muovi, joka on paine suuttimen. Parasta on asennettu aluksella ajetaan maahan tai seinään, ja sen alla on parasta laittaa ämpäri likaista vettä.

Suunnittelu on varsin yksinkertainen ja alkeellinen, ja siksi veden syöttö tapahtuu käsin (kuten monet muut pesualtaat).

Soikea annostelija venttiili sinkittyä terästä - on myös eräänlainen keskeytetty altaat; on huomattava, että elämä tällaisen suunnittelu ei ole pitkä.

Seuraava näkymä washstands liittyy kiinteästi pesualtaat, jota voidaan siirtää melkein mitä tahansa paikkaa puutarhassa tai esikaupunkialueella.

Pesuallas-Moidodyr, järjestetty väärien käsien pesu altaat, vain paljon mukavampaa ansiosta metalli- tai muovinen kuori.

Hieman monimutkaisempi malleissa on peili. Ja hyllyt saippua tarvikkeita. Se voidaan laittaa huoneeseen (se on parasta valita malli, jossa on lämmitetty, mikä selitämme myöhemmin), ja kadulla. vaikka tällainen pesuallas on aika paljon painoa - se on erittäin kätevä.

Et voi laittaa seistä puusta (lastulevyä, vaneria) kadulla, koska se voi mädäntyä ja vaaranna vaikutuksen alaisena sään (sademäärä, putoaa, lämpötila).

Erittäin hyvä sovi kaapin huoneen puun, on toivottavaa, että se on vielä kuumennettiin, ulkona kaappi on hyvin päällystetty polykarbonaatista, tai maalattua metallia. Puuta voidaan tehdä lähes taideteos, mutta on muistettava, että mitä edellä on todettu (kadulla puussa voi huonontua).

Kesällä pesuallas kuumennettiin - se on kehittyneempi malli jalka uppoaa. Tärkein ominaisuus (ja toisin kuin yksinkertainen pesuallas jalusta) - vesisäiliö lämmitin on veden lämmittämiseen.

Kiitos termostaatti, voit asettaa lämpötila on + 30-70 0C - ja voit tuntea mukavuutta tämän: tiskata kuumalla vedellä pestä itsensä.

Miten loma pesuallas lämmitys

Kapasiteetti (tilavuus 10-20 l) tällaisen altaan on useimmiten valmistettu muovista, kuten esimerkiksi, että käytetään tekemään vedenkeitin. On päättynyt tallentaa kannattimet standardi mitat: korkeus taulukot 1, 0-1, 5 m, ja leveys ja syvyys kaksi jalkaa.

Niistä esikaupunkien pesualtaat hyvä roikkuu annostelija edessä, joka on tarkoitettu käytettäväksi kodin ulkopuolella.

Tämä turhamaisuus on erittäin kätevä, koska johtuen jalka painamalla metallitanko, joka on alaosassa telineen - sarvet ajetaan maahan ja näin ollen pesuallas voidaan asentaa melkein missä tahansa, missä on vaakasuora pinta, jopa keskellä puutarhassa.

Pese ne hyvin, kun työn kasvot ja kädet: vesi virtaa painovoiman.

Kuvassa näkyy, miten voit helposti asentaa tällaisen pesuallas.

Teline pesuallas voidaan tehdä parhaiten. Tähän tarvitaan asioita, kuten: bulgaria, hitsauskone, teräsputki. Meillä on oltava kaksi jalkaa, jossa etäisyys haarojen 20-25 cm.

Tällainen teline pesualtaan alla voidaan tehdä itsenäisesti. Tarvitsetko teräsputki, Bulgarian ja hitsauskone. Toimisi entistä vakaammin uprights - tukiin tulee olla vähintään kaksi ja niiden välinen etäisyys on 20 - 25 cm.

 1. Me mitata ja leikkaa putken pituus tarpeen meille (kaksi putkea).
 2. Putken päädyt on leikattu kulmaan, jotta ne vastasivat paremmin maahan. Lopussa telineeseen johtuu terävän kulman helposti maahan.
 3. Katkaise ylä- ja alempaa silta, jonka vahvistamme viemäriin.
 4. Olemme hitsattiin tuet ja yläraja jumpperi.
 5. Teräksen sijaan putket voidaan soveltaa kulmat 25x25 mm tai ankkuri.

Jos olet päättänyt rakentaa vedenjäähdytin omin käsin

Mukauttaminen käsienpesulaitteet voidaan valmistaa tavallisten muovipullo tarkoituksenmukaista 5 litraa). Et edes tarvitse erityistä työkalua.

Täytyy vain katkaista pohjaan, sorvaus, kiinnitä lanka tai kiinnittimet, että rypäleen kaari puuhun. Niin että vesi juoksi, sinun tarvitsee vain ruuvata korkki hieman.

Pesuallas purkista-Cottage Classics

Tällainen laite on erittäin kätevä ja käytännöllinen, kun ei ole aikaa rakentaa tai ostaa vakavampi pesuallas, mutta se voi olla erittäin tehokas pestä mitä tarvitset. Vesi yleensä valuu ämpäriin.

Kuvassa on yksinkertaisin muotoilu, että jokainen voi tehdä.

Kuten kuvasta nähdään, se voi olla toisesta suuri määrä pulloja erityinen liitetiedoston varten hammastahnaa ja harjalla; voit tehdä erilaisia ​​venttiilejä veden virtausta.

Sitä voidaan soveltaa säiliöön, jota ei tarvita maassa. Otetaan esimerkiksi metalli- tai muoviastioita, pieni tölkit, tynnyri tai kauhan.

Jos aiot tehdä pesuallas, on mahdollista osoittaa mielikuvitusta ja suunnitteluratkaisu. Esimerkiksi erittäin hyvä näyttää vedenjäähdytin, joka on valmistettu tynnyriä, ja kauniita ja käytännöllisiä, luo erityisen tyyli antaa:

Pesutilat puutarha, tehty omin käsin voidaan nähdä kuvagallerioita:

Tässä videossa näet, miten rakentaa jalustalle pesuallas tähteet muovi:

Tässä varsin laaja artikkeli, keskustelimme erilaisia ​​nieluja mökkejä ja muutaman järjestelmiä, niille, jotka haluavat tehdä veden annostelija maahan.

Tietysti joskus se on parasta ostaa uppoaa huviloille, esimerkiksi jos se on lämmitetty, koska se vaatii vähemmän energiaa ja aikaa, mutta joskus se on mahdollista tehdä joitakin yksityiskohtia erikseen, kuten kaappiin tai telineeseen.

Me katsoimme, mitä materiaaleja ovat parhaita tilaa, ja mikä katu. Onnea tuotannossa pesuallas, ja annamme vinkit auttavat sinua!

Pesuallas antaa omiin käsiinsä

Kaupungit ovat kaikki tottuneet Keski vesihuollon, mutta kaikilla ei ole hyötyä sivilisaation mökeissä. Tietenkin tämä aiheuttaa jonkin verran haittaa, mutta ongelma on täysin ratkaistu. Avulla pesualtaiden voidaan puhdistaa paitsi käsissä, mutta astiat ja vihanneksia. Tällainen laite on yksinkertaisesti korvaamaton kotona, mukavan ja sen kanssa. Nieluja niin kätevä, että ne voivat korvata täysin vesihuollon. Seuraavassa materiaalin opit tyypit lavuaarit, kuinka paljon se maksaa ostaa valmiina pesuallas, ja miten niiden omissa käsissä ulos romun. Suburban pesuallas on realistista tehdä käsillään ja tämä artikkeli auttaa sinua tässä.

Minkä tyyppisiä nieluja kuulusteltavaksi

On olemassa monia erilaisia ​​pesualtaat, joka uppoaa valita jopa teitä, jotka perustuvat niiden omiin tarpeisiin. Mieti niiden perusominaisuudet lajikkeet:

 • yksinkertainen roikkuu loma pesuallas;
 • pesuallas asennettu telineeseen;
 • pesuallas mökki yöpöytä;
 • loma pesuallas lämmitetty.

Yksinkertainen riippuva holiday pesuallas

Pesuallas koostuu säiliön, joka muistuttaa muodoltaan tynnyrin pienellä hyppysellinen nenä. Veden määrä, joka voidaan kaataa säiliöön on enintään 5 litraa. Se on helppo kiinnittää seinään yksinkertaisilla työkaluilla.

Säiliö on täytettävä käsin. Järjestelmä voidaan järjestää eri tavoin. Kätevä vaihtoehto on ämpäri, joka on sijoitettu pesualtaalle tai irrotettava kumiletku, josta vesi vuodatetaan erityisellä paikoilla. Jos käytät pesuainetta harvoin, niin et voi korvata sitä mitään, vesi on nopea liota maahan.

Tällaisia ​​pesualtaita käytetään nykyään hyvin usein, koska ne antavat kätesi nopeasti pesemään erilaisten kesätöiden jälkeen. Säiliön pieni tilavuus ei salli sen käyttämistä tavallisille astianpesuille.

On olemassa muita tämän tyyppisiä pesualtaita, joissa on tilavuus jopa 18 litraa, Vesi ei ole niin usein tarpeellista, joten ne ovat paljon käteviä. Säiliön muotoisina ne voidaan jakaa suorakulmaisiin ja soikeisiin. Nämä roikkuvat pesualtaat on valmistettu muovista tai ruostumattomasta teräksestä. saatavuus venttiilihana - yksi tämän pesualtaan eduista.

Pesuallas telineeseen

Epätavallinen ja alkuperäinen versio dachan pesualtaasta. Säiliö on kiinnitetty metallituille ylhäältä. Voit asettaa pesuallas puutarhaan tai talon lähellä, se on vakaata.

Pesutelineen pohjassa on poikkipalkki, jonka kanssa se kiinnittyy syvemmälle maahan. Tämän tyyppisen pesualtaan tilavuus on 8-15 litraa.

Tämä takaaja koostuu yöpöydästä, pesualtaasta ja vesisäiliöstä. Se on erilainen erityistoimintoja, koska se voidaan asentaa sekä kotiisi että sen ulkopuolelle. Se on suurempi ja raskaampi kuin muut malleja dacha-pesualtaat, mutta se on paljon helpompaa. Yöpöydällä asetetaan kaivo viemäreihin tai toiseen säiliöön. Koska pesuallas on pesuallas, sitä voidaan käyttää vapaasti astioiden pesuun.

Lähtökohtana pesutupa voidaan valita puisella yöpöydällä, mutta jos käytät mallia kadulla, puu menettää nopeasti ulkonäköään ja tulee käyttökelvottomaksi. varten katukäyttöön sopii pesualta, jossa on metallikotelo.

Pesuallas lämmittämällä

Pesuallas lämmitystoiminnolla on parannettu malli pesualtaalla yöpöydällä. Tärkein ero edelliseen malliin on saatavuus TEN vesisäiliössä, se myös lämmittää vettä haluttuun lämpötilaan.

Erityisen tärkeä on pesualtaan malli kylmällä kaudella, jolloin veden auringossa on mahdotonta lämmittää. Termostaatin avulla voit asettaa haluamasi veden lämpötilan +70 ° C: een. Vesisäiliö on valmistettu erikoismuovista ja siinä on tilavuus 10 - 20 litraa.

Kuinka paljon valmis pesuallas maksaa?

Markkinoilla on valtava valikoima pesualtaita jokaiseen makuun ja eri hintoihin. On ensin ymmärrettävä, mikä malli tarvitaan sivustollesi ja kuinka paljon olet valmis käyttämään.

Yksinkertaiset ripustustarvikkeet tietenkin eniten halpa. Voit tehdä tämän, sinun ei tarvitse käyttää liikaa rahaa. Muoviset pesualtaat, joiden säiliö on 3 litraa vettä, ovat vain 120 ruplaa. Tilavuus 5 litraa - 150 ruplaa.

Yöpöydällä varustettu dacha-allas on paljon kätevämpää, ja hinta on paljon suurempi. Pesualtaiden kustannukset peitetään materiaalista, josta pesuallas ja reunakivi valmistetaan. Myös vesisäiliön tilavuus on tärkeä osa tämän pesualtaan valintaa. Pesualtaalla, jossa on muovinen pesuallas ja sinkitty runko maksaa 1900-2800 ruplaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas voi ostaa 2000-4800 ruplaa. Hintaero on tietysti merkittävä, mutta se riippuu pesualtaiden valmistajasta ja mittoista.

Pesualtaat, joissa on lämmitys ovat eniten rakas, Pesu voidaan valita sekä korkealaatuisesta muovista että ruostumattomasta teräksestä. Myös emaloitu pesuallas on kysyntää. Pesualtaisin voi olla teräksestä tai puusta. Tällaisten pesualtaiden hinnat ovat sisällä 3100-5500 ruplaa.

Kuinka tehdä itsenäinen pesuallas

Jos päätät olla käyttämättä rahaa valmiiseen pesualtaan, voit tehdä sen itse yksinkertaisilla ja helposti saavutettavalla tavalla sekä materiaaleista, jotka löytyvät aina mökiltä.

 • 1 vaihtoehto. Tee budjettilaite, kuten pesuallas, tavallista muovipullot tilavuus 5 litraa. Et tarvitse erityisiä työkaluja tälle pesualtaalle. Joten yksinkertaisen laitteen tekemiseksi sinun on otettava muovipullo veden alla ja katkaista pohja, kiinnitä se johtoon tai kiinnikkeisiin puuhun tai puiseen aitaukseen. Käynnistä pesuallas, on tarpeen kaataa vettä pulloon ja avaa kansi. Tee tällainen pesuallas etkä tee mitään vaikeuksia.
 • 2 vaihtoehto. Jos sinulla on pakkauksia, jotka eivät ole käsillä, voit yrittää tehdä monimutkaisemman laitteen. Tätä varten muovi tai metalli säiliö, kauha, samoin kuin tynnyri. Ennen kuin aloitat itse valmistetun pesualtaan, sinun on määritettävä paikka, johon se asennetaan. Älä unohda tyhjennyspaikkaa. Tee pesuallas poraamalla useita tiivisteitä, pähkinöitä ja kiinnittimiä. Hanki se kaikki mitä tarvitset etukäteen vesijohtokauppaan. Merkitse reikä valittuun kapasiteettiin ja leikkaa tai porata se. Aseta leikkuulaite reikään ja pistä se sitten kumitiivisteet molemmin puolin ja kiristä asema muttereilla. Sen jälkeen on asennettava venttiili ja asennettava säiliö itse.
 • 3 vaihtoehto. Tiskinpesupöytä voidaan tehdä itse, tarvitset vain säiliö yhdellä kosketuksella. Tämän kotitekoisen tarvitset hiomakone, teräsputket sekä hitsauskone. Jotta teline olisi riittävän vakaa, vaaditaan vähintään kaksi putkea, joiden etäisyys on oltava enintään 25 cm. Aluksi on tarpeen mitata vaaditut pituudet putkille tukeille ja leikata sitten kaksi putkea hiomakoneella. Jotta jalusta olisi hyvin kiinnitetty, putket on leikattava kulmassa, jolloin terävä pää helposti maahan. Sitten joudut katkaisemaan jumpperi alareunassa sekä palkin, joka kiinnitetään pesualtaan. Hitsauta leikattu hyppyjohde ja palkki putkistoihin, jotka toimivat tukina. Valmis pesuallas voidaan sijoittaa mihin tahansa sopivaan paikkaan, missä se on avoin maa. Tämä laite on mobiili, koska se voidaan poistaa ja asentaa muuhun paikkaan.

Kaikki edellä mainitut vaihtoehdot pesualtaiden valmistamiseksi helppo, ja lähes kaikki voivat tehdä sen.

Pesuallas on välttämätön asia jokapäiväisessä elämässä, koska on erittäin kätevää avata hankaus ja pestä kädet tai ruokia juoksevalla vedellä. Pesualtaiden valinta on valtava, ja jokainen voi valita mallin makusi, oli se kallista vai halpaa. Tietenkin on parempi, että pesuallas oli on varustettu lämmittimellä, Mutta jos käytät pesuainetta vain kesällä, voit tehdä sen ilman sitä.

Kuinka valita vettä jakelulaitteille: tyypit, tuottajat, valokuvat ja videot

Vaihtoehto veden toimittamiselle esikaupunkialueella - itsenäisen pesulaitteen asennus käsien pesuun, ts. pesuallas.

Voit ostaa sen valmiina, ja voit tehdä sen hänen käsissä. Se riippuu sinulle. Joka tapauksessa pesuallas on kätevä ja välttämätön asia maassa.

Erityistä tietoa sen asentamisesta ei tarvita. Pesualtaan sijainti riippuu sen pesustalaji.

Lämmitetty pesuallas vaatii sähköä ja se on asennettava sisätiloihin. veden annostelija tiskillä ja ilman reunakiviä voidaan sijoittaa taloon tai paikkaan, jossa se on helpompi käyttää sitä.

Artikkelistamme opit, miten valita vesijohtoväline kesäasuntoon ja millaisia ​​sen tyyppejä on olemassa, onko mahdollista valmistaa laite itse ja mikä on yhden tai toisen valmistajan ostetun pesualtaan keskimääräinen hinta.

Pesualtaat, joissa on lämmitys

Pesuallas lämmittämällä mukava vaihtoehto mökille. Koska keskitetty vesivarasto ei ole paikalla, se auttaa ratkaisemaan vesihuoltoongelman ja kuumene.

Tällainen pesuallas voidaan asentaa kesäkeittiöön tai muuhun sopivaan paikkaan, sisällä kotona tai terassilla, jossa on liitin lämmityselementin liittämiseen.

Viimeisenä pienenä TEN. Joissakin malleissa on järjestelmä lämmönsäätely ja sammuu automaattisesti, kun vesi saavuttaa optimaalisen lämpötilan säiliössä.

Yleensä tällaiset pesualtaat toteutetaan korkean reunusmuodon muodossa yläosassa ripustetussa vesisäiliössä. ämpäri, joka on tarkoitettu viemäriveden tyhjentämiseen, "Hides" kaapin alaosassa uppoalta. Ja koko muotoilu muistuttaa pesuallas "moydodyr" -mallia.

Vesisäiliössä mikäli Crane, joka antaa samankaltaisuuden pesualtaalle kuin mitä käytit kaupungissa huoneisto. Pesuallas lämmittämällä muovista ja ruostumatonta teräs profiili, helppo ymmärtää ja mennä. Se voi olla liikenne jopa auton rungossa.

kannettava Mäyräkoira on erittäin kätevä käyttää. Ja tämä on hänen pää plus. Se voidaan laittaa sisään kaikki paikan paikka, joka poistaa tarpeen mennä taloon joka kerta, kun sinun on pestä kädet kesätyön välillä.

Tällaisessa pesualtaassa ei välttämättä laita ämpäri kerätä vettä, tarpeeksi valita Paikka, jossa vesi luonnollisesti virtaa maaperään, sanotun kuitenkaan rajoittamatta istutuksen ja rakentamisen.

"Moydodyr" -tyyppiset pesualtaat ovat erilaisia esteettinen ulkonäkö, helppokäyttöisyys. Usein he ovat varustettu lisä- hyllyille, joihin on mahdollista järjestää erilaisia ​​hygieenisiä tarvikkeita, täällä voi olla myös koukkuja pyyhkeille ja jopa peiliin.

ämpäri tyhjennykseen piilotettu altaan alta reunakivestä. Pesuallas sekä vesisäiliö voidaan tehdä muovista tai ruostumattomasta teräksestä.

Tämäntyyppinen pesuallas voidaan sijoittaa siihen, missä sen sijainti on eniten järkevä: kesällä se voidaan asentaa jopa puutarhaan, mutta kaikki samassa huoneessa, mielestämme se on sopivampi.

Yleisimpien pesualtaiden malleja ilman reunakiviä - 3-5 litraa, mutta voit ostaa pesualtaan ilman reunakiviä äänenvoimakkuudella 10 litraa ja enemmän. Heitä tuotetaan useimmiten Plasty eri värejä.

Säiliön takana väärä pesuallas on käytettävissä kannatin - uloke, jonka avulla voit asentaa pesualtaaseen jos se on tarpeen.

Tämä voi olla seinän puurakenne (esim irtoa), tai erikseen asennettu aita - aita sälepohja, ja johon on kiinnitetty pesuallas.

kerätä jätteet ämpäri vettä asetetaan viemäriin.

Valmistajat mökki pesualtaat

Pesuteline vedenlämmitin Elbet

 • Elbet (Evbo). tärkein edut Tuote: kohtuullinen hinta, laadukkaita materiaaleja, monenlaisia, säätämällä veden lämpötila säiliössä. Yritys tuottaa nieluja Elbet lämmitetään ja tarvikkeet heille (pot-kattila, pollari);
 • Aquatex. tunnettu Venäjällä tuotemerkin. Tuote-edut: kaunis ulkonäkö, korkea laatu, kohtuullinen hinta. Yritys tuottaa uppoaa lämmitetty siirtymä 15 ja 20 l;
 • Moidodyr. Yritys valmistaa chalet pesualtaat sähköinen vedenlämmitin. Tärkeimmät edut tuote: korkea laatu aineet (päällystetty ruostumaton teräs), läsnä järjestelmä burnout laaja valikoima, mukaan lukien moottorin iskutilavuuden (12, 15, 20, 22, 32 litraa);
 • laguuni. Yhtiö tarjoaa ostajalle uppoaa lämmitetty joukkue rakenne (jalusta ja säiliö-kattila). Tuotteen edut: laaja valikoima (siirtymä 20 ja 30 l) Korroosiosuojaus, esiintyvyyden estäminen ruoste, nopea lämmitys vettä (vähemmän 30 minuuttia), Tehokas lämmityselementti. pesualtaat Laguna valmistunut pesuallasta, ruostumatonta terästä tai muovia;

 • Bashplast. Pesualtaat tämän merkin valmistetaan viimeisin tuote valmistusteknologia muovista. Tuote-edut: laaja valikoima tuotteita, ympäristön materiaalit, pitkä elämän ja kohtuullisin kustannuksin.;
 • Vesimies. Vesimies yhtiö washstands on valmistettu kuumuutta kestävä muovia. Ne voidaan täyttää vedellä paitsi vedestä tai uppopumppu kaivosta, mutta ämpäri. Lisäksi, sink Vesimies helppo kiinnittää seinälle, pöydälle ansiosta käytettävissä erityinen liitetiedoston;
 • Imbit kasvi. Tarjoaa kuluttajille vain varmennettu tuotteita edulliseen hintaan. Imbit nieluja valmistettu laadukkaista ja turvallisista materiaaleista ovat korroosio päällystämällä säiliö ja säätämällä veden lämpötilaa.

Paljonko on pesuallas puutarha

keskimääräinen hinnat pesuallas tyyppi "Moidodyr 'lämmitetty välillä 2500 ruplaa. jopa 3500 ruplaa. Pesuallas jalusta, joita ei ole varustettu sähkölämmitin, kannattaa hieman vähemmän. Siksi on järkevää harkita ostaa pesuallas lämmitetään.

Se maksaa ei paljon kalliimpaa, ja käyttää sitä helpompaa. Äänenvoimakkuus on myös tärkeää, markkinatutkimukset osoittavat, että suurimmat kysyntä ovat pesualtaat säiliön tilavuus 17 että 22 litraa.

Lisäksi suuri pesuallas pitäisi ostaa veden annostelija telineeseen tai seinään, jolla on pieni kapasiteetti. eniten yksinkertainen pesuallas muovia kapasiteetin 3 l tuotanto Bashplast voi ostaa for 187 ruplaa. Tähän luokkaan handbasins ilman perushinnat pysyvät 350 ruplaa.

kätevä ja kannattavasti Kassalle loma pesuallas kaikentyyppisiä verkkokauppa, jossa niitä tarjotaan monenlaisia ​​kohtuuhintaan, ja järjestys toimitetaan kotiisi, jolloin voit pelastaa aikaa ja vaivaa.

Miten tehdä pesuteline omin käsin

yksinkertaisin pesuallas antaa voit soittaa ja omiin käsiinsä romusta materiaaleista mahdollisimman pienin kustannuksin. Tätä tarkoitusta varten voi olla käyttää:

 • Muovipullot ja erikokoisia säiliöitä eri vesi säätelijät;
 • Tin kauhat, kattilat, kattilat, jne

harkita konkreettinen esimerkki valmistus pesualtaiden muovipullot:

 • Ottaa tyhjä muovipullo tilavuus 2 litraa;
 • Katkaista pohjasta, ei täysin, niin, että se pystyy sulkemaan veden päälle säiliö;
 • do ruuhkaan reikä;

 • ruuvaa se on melko pitkä pultti niin, että se pidettiin korkki kansi ja voi vapaasti liikkua ylös ja alas;
 • Vapaaseen päähän pultin mutteri on ruuvattu helppokäyttöisyys pesuallas ja esteet putoamisen pultti vesisäiliöön;
 • On vielä roikkua kotitekoinen vesihanan, jossa on helpompaa. Voit käyttää lanka, sitominen hänen pullo.
 • Yhteenvetona. Katu vedenjäähdytin - korvaamaton asia missään maassa sivuston tai mökillä. Kyllä, ja valitse se ei ole vaikeaa.

  Ostaminen vedenjäähdytin, huomioida materiaalin valmistuksen. Antaa parhaan istuvuuden jakelulaitteen muovista ja ruostumattomasta teräksestä runko - näiden tuotteiden älä pelkää kosteutta. Runko on valmistettu puusta vähemmän kestävä.

  Mitä suunnittelu, paras etusijalle pesuallas yöpöytä ja lämmitin - se on paljon helpompaa. Vaikka jos maa olet vain kesällä, on mahdollista hallita yksinkertaisen perämoottori pesualtaan tai tehdä talousarvio versio omiin käsiinsä.

  Kuvaava esimerkki siitä, miten tehdä pesuallas puutarha esityksiä tämä video:

  Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.